Zašto muškarci diraju bradu dok gledaju ženu?

Šta znači kad muškarac u društvu neke žene ili uopšte kad vidi neku ženu i gleda je duže vreme, a pritom dodiruje bradu?

Milijana

Sreda, 16.08.2017.

17:00

Izvor: B92

Zašto muškarci diraju bradu dok gledaju ženu?

Podeli:

Ili je polno zreo ili je psihopata! Ruku na srce, svaki muškarac kada gleda ženu ima facu psihopate ili još gore facu zaljubljenog tetreba. Najgori su oni koji u prisustvu žene ne gledaju druge i ne glade bradu. Takvi su retardirani muškarci! E sad, šta bi to moglo da znači? Može da znači: uhhhh, šta bi joj radio, mora da uvija sarme ki moja mama, kako bi ti, 'mesto mene, popunjavala čekove, ružna si, al' što imaš komšinicu, praćeš mi noge u lavoru (ovo je odlika populacije iz Crne Gore), kad te nategnem, nadam se da brije noge ili barem pazuh... Možda ima problema sa vidom pa se pita: "Da li je ono muško ili žensko, ima male grudi pa ne mogu da "provalim"?" Opet možda je tip imao bračnog iskustva ili dužeg življenja sa ženskom osobom, pa je naučio da isključi mozak i gleda kroz neku osobu a deluje kao da ima neke namere? Meni samo nije jasno da li ti smeta kada te muškarac gleda odnosno da li bi htela da te ne gleda uopšte. Ukoliko je to u pitanju, onda, Milijana, imaš ozbiljne psihosomatske probleme. Ili si časna sestra. Što i nije neka prevelika razlika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare