Partner i ja prolazimo kroz težak period: Da li ćemo prevazići probleme?

Da li ćemo moj partner i ja imati još snage da prevaziđemo probleme koje imamo, s obzirom da smo se i do sada dosta iscrpeli jer je dosta teška situacija? Nataša

Četvrtak, 17.08.2017.

15:42

Izvor: B92

Partner i ja prolazimo kroz težak period: Da li ćemo prevazići probleme?

Podeli:

GČ: Naco, svakako. Pa mazohizam lako nastaje a teško nestaje! S obzirom da živiš u i sa narodom koji bi pre bez 'leba ostao nego sebe sažaljevao, mazohizam je postao hleb naš nasušni. Ako vama dvoma nije dovoljno to što ste se iscrpeli, nego nastavljate po starom, onda nema potrebe da pokušate nešto da promenite. Da promenite sve i krenete iz početka, ne bi ste znali šta ćete u nečem tako lepom i normalnom i nečemu gde odmoriš dušu...gde nema iscrpljivanja..gde ste zadovoljni i jedan i drugi...zamisli to...pa oboje bi ste se spalili, pošto ne bi ste znali šta sa time! Ako nisi shvatila moj cinizam, evo direktno da ti objasnim: NIKO nije vredan da život provedeš ili provedete u iscrpljivanju, maltretiranju, mazohizmu (osim onom u sado/mazo vezi), konstantnim problemima...jednostavno ŽIVOT NIJE SATKAN OD MAZOHIZMA I ISCRPLJIVANJA!! Ko god to bio sa „druge strane"...tvoj muž, mama i tata, komšija, Danijel koji je pevao „Džuli", Ron Džeremi (koliko to nemoguće ti zvučalo, ni on nije vredan), Gospodin Čovek, brat, sestra, posao, prijatelji..ukoliko imaš sa njima stalne probleme i iscrpljivanja, imaj samo jednu poruku za njih: od*ebite!!! I zato prestani sa iscrpljivanjem i mazohizmom, okreni drugi list tj. stranu i kreni dalje sa ili bez partnera..sama sa sobom dok ne pronađeš nekog ili neku sa kojima nema iscrpljivanja....tada ćeš shvatiti smisao života i tvog bitisanja na planeti. Problema će uvek biti i oni su odlična stvar kako bi njihovim rešavanjem, sebe unapredila i kako ne bi odustajala kod sledećeg problema, koji neminovno sledi....PROBLEMI NIKADA NISU KOBNI, KOBNA SI TI SAMA I TVOJ IZBOR! Zato ostavi sve po strani i kreni dalje...u ŽIVOT!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare