Stalno me odbija jedna devojka: Kako da je osvojim?

Odbija me stalno jedna devojka....Kako da je osvojim? Miloš

Petak, 18.08.2017.

15:01

Izvor: B92

Stalno me odbija jedna devojka: Kako da je osvojim?

Podeli:

GČ: Miki, vrlo lako…(izvini morao sam da napravim pauzu od desetak minuta,pošto sam vrištao od smeha na tvoje stanje svesti)! Da imaš IQ u plusu znao
bi’ da od toga nema ništa. Ali kako nemaš, evo rešenja…probaj da je ne osvajaš! Ako do sada nisi uspeo to da uradiš, crni Miki, nećeš uopšte!
Ignoriši je..budi cool (što je kod tebe misaona imenica, ali nema veze, glumi da si kul, to ionako niko nikada ne primeti da li stvarno kul ili se pretvaraš)…daj joj do znanja da te baš briga, da si je prerastao, neprimećuj je…prošetaj sa nekom drugom (plati, ako treba), muvaj neku drugu..ne nemoj to, koliko si genije i nju ćeš da smaraš pa će ti se dve ribe smejati..ne, nego zamoli, nagovori..neku drugu da pred njom priča kako si ti super i faca…možda je to zaintrigira, ko zna. Verovatno neće, ali onda znaj da od toga nema ništa pa ili se opameti ili nastavi da budeš Miki. Ako ostaneš Miki, molim te snimaj sebe dok je “muvaš” i pošalji mi
snimak da svojoj i svoj ostaloj omladini pustim snimak (blurovaću te) i to će za njih biti lekcija zvana “Nećemo da budemo Miki!”. Mislim, kada već sam sebi ne možeš da pomogneš, pomozi drugima da ne budu ti. Tako ćeš, pored toga što ćeš ostati paćenik, biti i idol drugima. A možda se neka “napali” na tebe pa te osvoji?! Ložim te, neće, ali ako budeš sebe gledao na snimku, možda shvatiš koliki je blam ostati Miki (Maus)! ODRASTI!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare