Živi sa njom, a u vezi smo tri godine: Šta ga to tera meni, a mene njemu?

U vezi sam tri godine sa muškarcem koji je stariji od mene. Ja njega volim ali on živi sa nekom ženom koju nije oženio. Ne znam da li me voli ili se čisto bezveze sa mnom nalazi. Uvek ga nešto tera meni, a mene njemu. Ne znam šta je to, da li je ljubav ili… Milijana

Subota, 19.08.2017.

11:31

Izvor: B92

Živi sa njom, a u vezi smo tri godine: Šta ga to tera meni, a mene njemu?

Podeli:

GČ: To se, Milijana, zove: glupa si za medalju! Ne, neka te ne lože tvoje drugarice i ostali kako si samo nesrećno zaljubljena..ne, to nema veza sa time. Posle tri godine jurnjave za “starijim muškarcem koji živi sa drugom ženom, ali je nije oženio” nije zaljubljenost, nego tvoja glupost. A njegova je želja da ima seks sa tobom. Dobra si u krevetu ili je on loš, pa mu je svejedno, I to je to! Voli te…ahahahahahaha…kao što ja volim Crvenu Zvezdu ili kelj (što ti dođe na isto)! Tera ga..seksualni nagon, pošto “žena sa kojom živi, a nije je oženio” ga seksualno ne zadovoljava! Ili ima male grudi. I to može da bude razlog (ne preneraži se, male sis*e vole samo u knjigama za seksualno obrazovanje u Švedskoj, to piše samo zato što Šveđanke nemaju problema sa sisićima!). Tebe ka njemu vuče tvoja praznina u glavi! Moj ti je savet da ga, posle seksa nikako pre, pitaš da se odluči kom carstvu će se privoleti- tvom ili njenom?! I dok se ne odluči da ti se ne javlja! Dok čekaš, neka te tera, tvoja praznina u glavi, kao seksi šopu…kao nekom dildo-u (uzmi ili rabbit ili “Long Johny-a”). Pa kada se zaljubiš u svoj dildo, bićete baš briga za “starijeg muškarca koji živi sa ženom, a nije je oženio”, zaljubićeš se u svoj dildo..barem te on neće vući za nos. Jedino kada crknu baterije, ali, veruj mi, to nije uradio namerno…krive su baterije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare