Raskinuli smo, a on je otišao u inostranstvo da radi: Da li će mi se javiti?

Raskinuli smo pre tri meseca, kada je moj bivši dečko otišao da radi u inostranstvu. On je moja prva ljubav, bili smo zajedno pet i po godina. Da li će mi se javiti ili me je zaboravio, što kažu "daleko od očiju još dalje od srca"? Ja ga i dalje volim. Hana

Sreda, 23.08.2017.

14:35

Izvor: B92

Raskinuli smo, a on je otišao u inostranstvo da radi: Da li će mi se javiti?

Podeli:

GČ: Da li će ti se javiti zavisi od mnogih faktora. Npr: možda su telefonske linije u prekidu, zaboravio tvoj broj, u Kini je pa ne zna kako se koji broj piše na kineskom...toliko ima seksa sa drugim ribama/muškarcima da je zaboravio na tebe, postao go-go plesačica pa mora iz gluteusa da vadi novčanice, a to je, vrlo, naporan posao...naročito pranje istih.. Raskinuli ste..ne javlja se već tri meseca. Ako slušaš mamicu i drugaricu..onda veruj kako mu je teško i čekaj da, kada, mu bude lakše, okrene tvoj broj...dođe po tebe i trčite jedan drugom u zagrljaj. To nema veze sa mozgom, ali ako ti je lakše, onda u to i veruj! Ako hoćeš da postaneš zdravorazumna osoba, onda okreni novi list i počni da živiš!!! Niko normalan nije oženio prvu ljubav. Osim ako nisi sa Peštera, Albanije, Mirijeva, Sudana... Svako ko je oženio prvu ljubav, na kraju je ili pronašao drugu ili živi u depresiji (sada će "mudraci" da komentarišu kako su, baš oni, oženili/udali prvu lubav i sve im je super, a u ormanu im umire bez vazduha ljubavnica ili ljubavnik. Ili ovčica Dejzi, zavisi od preference!) Daleko od očiju, daleko od srca je pesma Partibrejkersa. I to, zaista, sjajna pesma! I istinita. Dakle, pre tobom su dva puta (kao da si izvor, Bog te tvoj!): Ili ćeš čekati bivšeg dok ti kosa ne poraste do prizemlja (a ti si na trećem spratu) ili ćeš shvatiti da je sve gotovo i biti Hana tj, "hani" nekom svom pravom čoveku! Sama odluči šta ti više odgovara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare