Deceniju sam ljubavnica- kako da prekinem agoniju?

Imam ljubavnu vezu deset godina sa osobom koja je u braku. Nemam snage da okončam, jer ga volim. Postaje agonija. Kaže konačno do zime bićemo potpuno zajedno. Šta da radim?

Meri Meri

Utorak, 12.09.2017.

09:54

Izvor: B92

Deceniju sam ljubavnica- kako da prekinem agoniju?

Podeli:

Šta da radiš Meri Meri? Da nastaviš da budeš Meri Meri. Ako si, "izdržala", deset godina sa tipom koji je u braku...i tek sada je postala agonija...pa tebi je život Diznilend! On je princ na belom konju a ti si, bez uvrede molim te, baš taj beli konj odnosno kobila. Napokon sam je i upoznao....uvek su u prvom planu bili Pepeljuga i princ...a za konja niko ne mari. Ako si sa nekim deset godina i nemaš snage da okončaš tu vezu...pa onda nemoj da je okončaš! Ako je agonija....u čemu je problem da je okončaš...Ne, tu nema samo njegove, već i tvoje krivice!

On je takav kakav jeste...ali je lopta u tvom dvorištu. Ti odlučuješ, a ne on! Ne možeš više, nemoj! Zahvali mu se na saradnji i kreni dalje. I neka ti ova veza bude za nauk. Pusti to što nemaš snage, kako vreme bude oticalo, imaćeš i još manje snage da je okončaš....vrlo verovatno ćeš se razboleti (ne samo psihički, to već jesi, posle ovakve veze) a onda će biti kasno. Ako ga idalje voliš, te zato nemaš snage da zvršiš tu vezu...nemoj da je završavaš! Ako je super u seksu...ne ostavljaj ga...koristi ga samo za seks (pusti malograđane i njihove morale...jednom se živi....i sve dok ne prelaziš preko leševa ili uništavaš svoj i tuđi život...baš te briga sa stereotipe i moralne budalaštine). Ukoliko ga voliš onda ti je svejedno do koje zime ćete biti "potpuno zajedno"! I zato kreni da za njega i njegovu suprugu, praviš zimnicu.

Pod uslovom da i dalje hoćeš da ostaneš beli konj koga jaše princ. Ukoliko poželiš da budeš princeza....onda, za početak, ritni se i zbaci tzv. princa sa sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare