Kako da se izborim sa njegovim upadljivim pogledima?

Zašto me je zavlačio, a sada kada me vidi bulji u mene?

Sabina

Utorak, 12.09.2017.

17:00

Izvor: B92

Kako da se izborim sa njegovim upadljivim pogledima?

Podeli:

Zbog čega bulji u tebe?! Zato što:..si ružnija nego što je, dok te je zavlačio, mislio... zato što si lepša nego što mu se činilo.... začudio se što si obukla bundu na plus 30 stepeni...nosiš šabanske patike...tek je sada shvatio da si žensko...

Ne može da se seti odakle te poznaje..mašta da nosiš tange ispod suknje... Bulji kroz tebe dok razmišlja u koliko sati igra Partizan... Zavlačio te? Gde? U crveni kisok u kojem se prodaju viršle (verujem da u tvom selu takvih kioska idalje ima i zavidim ti na tome), zavlačio te je u kadu koju je prethodno napunio... u krevet te zavlačio?! Ako te je "zavlačio" to je, na žalost, nešto sa čime se moraš pomiriti. Oba pola zavlače i protiv toga ne možeš ništa.

Osim da se povučeš i kreneš dalje. Razlozi "zavlačenja" su mnogobrojni. I ne samo da nemam vremena da ti ih nabrajam već smatram da je to, za tebe, iluzorno pošto ih nećeš shvatiti ili bolje reći nećeš se sa njima pomiriti. Kao ni bilo ko drugi da se našao u tvojoj koži.

Ne treba da te brine, više, razlozi njegovog zavlačenja i buljenja u tebe. Nastavi dalje. Ako te to toliko kopka, a ti ga pitaj da ti obrazloži zašto bulji u tebe. Ustavari, bolje nemoj!

Poznavajući, tvoj mozak na kome bi ti i Turgenjev pozavideo, "obrazloženje" koje bi ti dao, nateralo bi te da mu se opet predaš da te zavlači!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare