Šta da očekujem ako je on nesrećan u braku, a ne razvodi se?

Šta očekivati od muškarca koji živi sa nevenčanom ženom, nemaju dece, ne komuniciraju i ne spavaju zajedno tri godine... On sreće devojku 14 godina mlađu od sebe, voli je, sa njom želi brak, porodicu, prijatelji su, obećava kako će mu supruga otići. Gordana

Nedelja, 17.09.2017.

16:00

Izvor: B92

Šta da očekujem ako je on nesrećan u braku, a ne razvodi se?

Podeli:

Gocili, ne razumem ko si ti u ovom "slučaju". Nevenčana ili mlađa? Ako si nevenčana žena (nadam se da to nevenčana ne spominješ kao da je greh, jer ako to tako misliš, onda pravac Zoološki vrt i uđi u kavez sa gnuom, pošto si na tom kulturološkom nivou), evo šta možeš da očekuješ od njega. Isto ono što si dobijala (barem) poslednje tri godine. Dakle jedno veliko ništa! U stvari, grešim, nije da nećeš dobiti ništa, dobićeš ono što si i do sada dobijala- da te odvede na ispašu! Dakle, ako nećeš više da budeš Šarulja (verujem da se krave, kod tebe, na selu i dalje "krste" ovim imenom) i da umesto da paseš travu i korov, a ujedno mu služiš za mužu, onda izađi iz štale i počni da živiš! Njega izbaci iz svog života! E sad, ukoliko si ona mlađa, tu možeš svašta da očekuješ. Može da ti bude prelepo...da je on taj... da postaneš-prvo majka a potom i MILF-arica...da te drži kao malo vode na dlanu! A možeš i da očekuješ i da ćeš i ti mu postati neinteresantna.da si bez seksa godinama...da te ignoriše...i da te "zameni" za nekom mlađom, recimo četrnaest godina mlađom ženskom osobom! Ovo drugo je, vrlo verovatno. Doduše kao i ono prvo.... Doduše, ukoliko imaš i malo mozga, bez obzira koja si od ove dve...mani se ćorava posla...Krava je uvek krava a mlađa je to samo neki period života...dakle budi Gordana i pronađi svog čoveka! Mada u tvom slučaju, bolje da to neko drugi uradi umesto tebe...opet ćeš se zaglaviti sa pastirom ili starkeljom!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare