Ako sam provela vreme sa unukama, da li će me voleti?

Čuvala sam unuke -bliznakinje osam godina. Da li će se sećati toga i voleti me?

Milica

Četvrtak, 21.09.2017.

13:26

Izvor: B92

Ako sam provela vreme sa unukama, da li će me voleti?

Podeli:

Kako da ne?! Naročito kada budu u pubertetu... tada neće ni izlaziti niti želeti ništa drugo nego da budu sa svojom bakom i menjaju joj gusku, ispod kreveta, voditi je u Dom zdravlja na pregled i umesto na more, sa njom ići u neku banju!

Sa vama će, Milice, gledati turske i indijske serije umesto da gledaju muškarce ili klizanje (to je za njih dve jedno te isto). Još kada im servirate hranu a.k.a. klopu, jedva će čekati da, opet, ispričate jednu od priča, koju ste do tada pet hiljada puta ispričali. Toliko će biti fascinirane da se neće ni setiti da poseduju mobilni telefon i kompjuter...na kojima mogu pogledati neke, opskurne, likove koji tamo prikazuju sopstvene gluposti koje njih dve, itekako, zanima.

Baka Milice, u šta god njih dve izrastu, vas i ono što ste uradili za njih dok ste ih osam godina pazili, neće nikada zaboraviti! Zaista! A to što njihovi roditelji neće zaboraviti što ste njihovoj deci, a pre svega njima, uradili, (pošto da nije bilo vas ne bi imao ko da ih čuva, dok su na poslu ili negde u provodu .Tako je i sa mnom i mojom decom, kao i sa svim ostalim roditeljima kojima su bake i deke čuvali decu!) o tome neću ni da pričam.

Jedino što vi treba da uradite je da vaše unuke na to ne podsećate. Time ćete, sebi, učiniti medveđu uslugu. Umesto da im budete Baka Milica superica, postaćete Baka Milica the smaračica!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare