Posle koliko vremena treba da spavam sa likom?

Posle koliko vremena treba da spavam sa likom? (Nije mi dečko, samo smo se ljubili). Imam 19 godina, videli smo se jedno veče i pokušao je da me skine. Kada je shvatio da nisam u tom fazonu, izvinio mi se, pokazao mi je drugu stranu ličnosti. Šta dalje? Huba

Petak, 29.09.2017.

15:16

Izvor: B92

Posle koliko vremena treba da spavam sa likom?

Podeli:

GČ: Veoma tricky pitanje. Ako me pitaš kao oca jedne ćerke, tj. šta bih njoj savetovao, onda je odgovor nikada! Ukoliko me pitaš kao muškarca, onda bi moj odgovor bio posle 10 minuta! Najiskreniji odgovor bi bio...kada budeš osetila da si spremna ili kada shvatiš da si i samoj sebi dosadna sa tim „nisam još spremna". I odmah da shvatiš da to što ste spavali (na latinskom „tucali") ne znači mnogo toga. Najviše tebi, da više nisi nevina. Njemu može da znači mnogo toga i lepog i ružnog...ali taj seks ne znači da treba da se udaš, da rađaš decu...i još mnoge druge gluposti. Znači da si i definitvno ušla u svet intimnog zadovoljstva. I da će toga biti još mnogo puta. Kao i da tih par ili više minuta „mljackave buke" i nije nešto strašno. Kao ni da je to nešto „savršeno" kako si ti očekivala ili kako su ti pričale drugarice. Biće „savršeno" kasnije, sa godinama iskustva. Ili da se odmah kresneš sa Rokom Sifredijem ili Naćom Vidalom! Tada će ti sve biti jasno!

Moj ti je savet da, kada si već izdržala do 19. godine, ako možeš, izdržiš još koju godinu. Sada si za Narodni muzej - kao jedina naša sugrađanka koja je „izdržala" do 19. Ako izdržiš još koju godinu, bićeš za muzej Madam Tiso!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.