Svašta sam radio u prošlosti, sad me žena ne voli

Ne slažemo se supruga i ja. Svašta sam radio u prošlosti i ona je svesna svega ili gotovo svega. Dobili smo dete i sada naplaćuje dugove inatom. Šta raditi???

Supermajk

Sreda, 18.10.2017.

14:00

Izvor: B92

Svašta sam radio u prošlosti, sad me žena ne voli

Podeli:

Teraj joj inat! Ne, to neće ništa promeniti u vašem odnosu, koji je bolidan (ne poremećen, da jeste bilo bi lakše, nego je baš bolidan), ali bar ćete tako doći do rešenja, odnosno razvoda. U pitanju si sam naveo razloge zbog kojih ne treba da budete više zajedno. Prvo njoj smeta što si „svašta radio u prošlosti"?!! Dakle, osoba koju si oženio ti ne prašta prošlost?! Koliki IQ imaš kada si takvu oženio i sa njom decu imaš? Retoričko pitanje, ne trudi se da odgovaraš. Čak i da si to „strašno" radio u prošlosti njoj, i ona se za tebe udala, ne opravdava tvoje postupke, nego i njoj ide deo krivice za loše stanje vašeg braka. Prihvatila te je i sada te odbija. Gotovo svesna? Dakle lagao si je ili joj nisi sve rekao? Svejedno, i to je razlog vašeg neslaganja. Postali ste roditelji i sada ti se sveti?! WTF?!! Ako vaše dete nije dovoljan razlog da sednete i porazgovarate otvoreno o svemu i na taj način pronađete rešenje za vaš situaciju koja „ubija" vas i još gore „ubija" vaše dete, onda čemu sve to? Kad vam dete tj njegova sreća nije dovoljna da budete zdravorazumni ljudi i pronađete rešenje za vaš problem- bilo ono da ostanete u braku ili se razvedete, onda vi zaslužujete jedan drugog. Ali vaše dete ne zaslužuje takve roditelje. Zalužuje bolje! Zato, zbog njega, sedi sa njom i pokušajte da pronađete rešenje. Rešenje koje je u vašem interesu tj kojim ćete oboje biti zadovoljni. Samo vi. Baš tim rešenjem će i vaše dete biti zadovoljno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare