Kako se oženiti?

Kako se oženiti?

Petak, 17.11.2017.

16:48

Izvor: B92

Kako se oženiti?

Podeli:

GČ: Prvo izgubiš i ono malo pameti što poseduješ. Kada ti je mozak „ispod dozvoljenog minusa", doneseš odluku da se ženiš. Da se ne lažemo samo čovek sa manjkom IQ-a se odlučuje na takav potez. (A to su oni koji brak „smatraju vrhuncem ljubavi", „najlepšim događajem u životu", „kako deca bez braka"...itd). S takvim IQ-om na izdisaju, počinje tvoja potraga za ženskom osobom koja je, kao i ti, zaturila svoj mozak i nije ga pronašla. Potraga ume da potraje, zato budi strpljiv. Čim je nađeš, nemoj da je udariš toljagom po glavi, to su radili kromanjonci! U redu i ti si kromanjonac, ali je ona samu sebe već odalamila u glavu, čim hoće da se udaje. Ko zna, možda od tvog udarca se unormali, pa ne želi brak. Onda opet moraš u potragu. Hvataj je za ruku, brže bolje i kumove...pa kod matičara. Ne moraš u crkvu, pošto po zakonu ti to nije obavezno. A i nema potrebe da se venčavaš u crkvi. Bog voli ljude, ali poremećene osobe a.k.a. mladence, samo ih sažaljeva i pita se „Gde li sam pogrešio kod ovih?". Tako da prištedi ogroman novac za sveštenike. I sat svog vremena zbog njihovog „zapomaganja" koje oni okarakterišu kao pevanje molitve.

Posle toga, pravac šator da vaši najmiliji proslave nešto što se njih, realno, i ne tiče. Niti bi i trebalo. A kad ti sedamnesta brkata tetka bude čestitala...i dok te njeni „mustaći" šašolje po tvom, sveže obrijanom, licu....pitaćeš se: "Šta mi je sve ovo trebalo?!". Ne očajavaj...to pitanje ćeš sebi postavljati sve do kraja svog života. A i posle toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.