Penis mi ne reguje na ženu

Penis mi ne reguje na ženu.

Subota, 18.11.2017.

08:22

Izvor: B92

Penis mi ne reguje na ženu

Podeli:

GČ: I šta ti tu nije jasno? Mislim, ako se radi o supruzi koju zoveš žena. Čiji penis reaguje na suprugu?! Samo kod muževa koji lažu, kako bi opravdali to što imaju samo jednu žensku osobu godinama ili decenijama. Pa, ako penis nema oči, ima dušu...koja mu jasno govori "aman više dosadila mi je jedna te ista vagina, godinama". Razumi ga. Ispoštuj ga. Trebaće ti penis u životu. Nemaš ni razloga, a ni potrebe da ga maltretiraš. Proveri da li ti penis reaguje na druge žene. Ne, to nije prevara pošto možeš da prevariš državu, sebe, jehovine svedoke koji ti zvone na vrata a ti se praviš da nisi u stanu... Ovo što ti radiš je "provera penisa". Pa ako reaguje na druge žene onda si pred dilemom: duša ili Milorad?! Oni koji drže do sebe, znaju da duša ne postoji.

Ukoliko ti Milorad ne reaguje ni na druge žene- spašen si!!!! Ti si gej!!! Idi u crkvu i zapali sveću! Nema više zvocanja, odlaska na smorna druženja sa njenim bolidima. Nema tašte! Laganja kako joj je frizura super (iako izgleda kao svoja keva), čekanja da se tri sata obuče i našminka, odlaske u predugački šoping... Umesto toga dobiješ odlazak u San Francisko, gledanje Evrovizije, dobijanje stila za oblačenje.

I pri tome ti i Milorad reaguje! Kud' ćeš lepše od toga?!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.