Pokušavam da pronađem srodnu dušu, ali mi ne ide

Pokušavam da sretnem - pronađem srodnu dušu! To mi nikako ne ide. Da li mi je loša karma ili šta je u pitanju stvarno ne znam. Rođena sam 1971. godine u Smederevu,19:30h. Trenutno nisam u vezi, ali imam oko sebe dosta muškaraca koji me "žele" ako me razumete?!

Utorak, 21.11.2017.

15:29

Izvor: B92

Pokušavam da pronađem srodnu dušu, ali mi ne ide

Podeli:

GČ: Madmazel Žaklin, "srodna duša" je nešto čime su nam punili glavu, od rođenja. Bilo naši roditelji, bilo okruženje, knjige, bojanke, itd. Ako si budista onda znaš za dve polovine pomorandže. Osim što je romantičan i svi njemu težimo, pojam "srodna duša" u suštini ne postoji! Srodna duša smo sami sebi, jer niko osim nas ne može da nas u potpunosti prihvati tj. da nema nikog drugog do sebe koji predstavlja onu drugu polovinu pomorandže! A ti nisi voljna da samu sebe voliš i kao partnera? Nadam se da nisi! Ti si isti "tupson"kao i ja i milijardu drugih pripadnika ljudskog roda koji teži ka "srodnoj duši", zbog čega propustiš nekoga ko bi ti najviše odgovarao, pošto nemaš osećaj da ti je srodna duša.

Srodna duša je isto što i "princ na belom konju"- uvek dobiješ ne konja, nego ragu, umesto prelepog princa! (I sad će tzv "romantičari" da pričaju kako su baš njihove žene a.k.a. muževi njihove srodne duše, bla, bla bla... Kako onoga koga ili koju vole je baš to, bla bla bla...kako imaju čitavu ergelu belih konja koje su im ostavili u anamet njihovi prinčevi, bla, bla, bla..). Dakle nije loša karma nego naša zatucanost!

Međutim, zabrinjava me datum tvog rođenja. On mnogo toga otkriva!!! Pogotovo vreme. Em što je retrogradna Venera ušla u mladi podnesak Jupitera, koji je preko Ćićevca i Stalaća širila negativne zrake do Smedereva, kada si se rodila! Vidim da si ozbiljno shvatila datum svog rođenja kao, moguću, prepreku za pronalaženje "srodne duše", što se, kao što vidiš, pokazalo kao opravdano. Ubiše te zvezde! A samo vreme rođenja je, takođe, sporno! U 19:30 je počinjao Dnevnik! A tamo.... novi podignuti krediti od zapada, a o sednici Centralnog komiteta SK Jugoslavije na kojoj su "preuzete smernice daljeg rada"i da ne govorim. Takvo zračenje na tebe, kao bebu, bilo je pogubnije nego ono iz Černobila! (Čudi me kako i Černobil nisi spomenula, kao mogući razlog što ne nađe srodnu dušu. Baš ti ide uz tvoj intelekt!).

Imaš muškarce koji te "žele"?! Pa, onda u čemu je problem?! U tome što te "žele" seksualno a ne emotivno?! Pa ti si baš "inteligentna"! Nije ti palo na pamet da, možda, među njima ima i tvoje srodne duše? Makar u seksu srodne duše?! Ne? Ti misliš da su srodne duše samo vezane za romantiku, nežnost, "uvek budu tu za tebe kada ti treba", razumeju te", neće te nikada napustiti"(??!!!). Žak, to se zove PRIJATELJ odnosno PRIJATELJI! Ako ti je sa srodnom dušom loše u seksu, onda to i nije tvoja srodna duša, već samo "loš bači" i ništa više! Ako idalje žudiš za "srodnom dušom", onda bar, za početak obezbedi dobar seks, da srodna duša tvoja ne pomisli da si nadrndana ili da ti nešto fali, pa ti ne priđe, već bičem udari belog konja da odjahaju dalje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.