Kad prestaje želja za seksom?

Imam 70 godina i još imam želju za seksom. Kada će to prestati?

Marija

Sreda, 22.11.2017.

10:12

Izvor: B92

Kad prestaje želja za seksom?

Podeli:

Nadajte se NIKADA! Nadajte se da ćete vaš seksualni "pelcer" da ubacite i u sve ostale pripadnice lepšeg i boljeg pola! Mislite i o nama muškarcima! I našoj budućnosti i ulepšavanju naše starosti! Iskreno, ne razumem vaš problem ili bolje reći "problem"! Zašto da prestane?

Da biste mogli da heklate i gledate turske serije? Da se žalite na išijas, malu penziju...? Pa, to možete i sa seksom! Još će vam biti lakše da sve to pregrmite! To, nadam se, znate! Vaš čovek je seksualno zamro? Pa šta?! Imate još hiljade drugih koji nisu.

Ovaj neka vam kuva kafu, ide na pijac, čuva kuću..a vi uživajte. Ne, to nije prevara, već ljubav. On radi ono šta može za vas, baš kao i vi. I svi srećni i zadovoljni! Šta god vam drugarice bakice i dekice govorili..svaki muškarac sanja da mu je "baba" Marija Talević! To što neće znati šta sa Marijom kada "otrombolje" to je njihov, a ne vaš problem. Baš kao i vaša seksualnost. Ako je to, uopšte, problem, onda je to problem muškaraca vaših vršnjaka, a ne vaš! Zato se opustite i uživajte! Seks i postoji kako bismo mi svi uživali. Ako možemo i u vašim godinama, onda je sedmica lotou! Ili, da vam, objasnim kako bi ste vi shvatili - to vam je kada u domu penzionera prvi popunite "penzos tombolu"!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.