Kako da predložim svom dečku trojku?

Kako da predložim svom dečku trojku sa njegovim najboljim prijateljem, a da me ne odbije?

Subota, 25.11.2017.

16:27

Izvor: B92

Kako da predložim svom dečku trojku?

Podeli:

GČ: U tvom slučaju, najbolje da ga i ne pitaš. Tako te neće nikako odbiti, pošto neće imati šta da odbije.

Možda bi najbolja taktika bila da ga prilikom seksa (sredi se kako on hoće i radi „radnje" koje on voli) pitaš za trojku. Ali sa dve devojke, prvo! Dakle, sve se uvijaš, ljubiš ga (mislim na tvog dečka, a možeš da ljubiš i „ono" što si pomislila pod „ga"), šapućeš mu, radiš sve po PS-u i pitaš ga za trojku sa dve devojke. Ako se nešto meškolji, pritisni ga malo (s obzirom na tvoju inTELEgenciju, moram da ti objasnim da mislim, isključivo na dečka, a ne njegovog Milorada. Ako Mikija pritisneš, ovaj će jauknuti)..iznesi sve dobrobiti trojki sa dve devojke za njega....Čim pristane, kreni u realizaciju. Dok „tražiš" devojku za trojku, reci da imaš ponudu za trojku sa dva tipa, od kojih, kaži da ti to hoćeš, jedan mora biti on tj. tvoj dečko. Naravno da će odbiti (tj. za očekivati je) ali ti budi uporna...znaš valjda, žensko si te, ti bi to njemu uradila (seti se šta si mu uradila a da te je zamolio i to mu nabijaj na nos), da probate....Kao predigra za trojku sa dve devojke. I to mu reci (šta te briga da li je istina, dok je on u zabludi a ti pod orgazmom). Kad pristane (makar samo neformalno), onda direkt u lice mu reci za najboljeg druga. Kaži da je bolje prvo sa nekim koga oboje znate i imate poverenja. (Toliko je glupavo, da može i da prođe, kao razlog). E sad, ako te ne ostavi i ne prekine prijateljstvo sa najboljim drugom, uživajte!

(Pusti ove „moraliste" tj. moje vršnjake koji su rođeni u prošlom veku i koji će ti lupetati o monogamiji, o tome kako je trojka nemoralna...pa, zašto najbolji drug (kao da je ako je neko drugi to prihvatljivije) te ljuba, te vernost (kao da si pas) i ostale gluposti koje su nasledili iz doba koje je, za tebe i tvoju generaciju, kameno doba i radi šta ti prija!!)

Ne zaboravi!!! Pvo ga pitaj za dve devojke, pošto ako odbije sa dve devojke, raskini sa njim- ODMAH! To nije muškarac, nego ameba. A od amebe, osim u nastanku živog sveta, niko nije video neke koristi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.