Da li će me varati ako dobije unapređenje?

Kako da se izborim sa svojim strahom, da će se moj muž, budući da mu se sprema unapređenje na poslu, otuđiti od mene i zaljubiti se u neku mlađu koleginicu?

Utorak, 28.11.2017.

15:00

Izvor: B92

Da li će me varati ako dobije unapređenje?

Podeli:

Draga Vasilice... ne treba da se izboriš sa svojim strahom, nego sa „apsolutnim i nenadoknadivim gubitkom mozga"!!! Odatle i „potiče" ne samo tvoj strah, nego i svi tvoji problemi! S' obzirom na tvoj nedostatak, pokušaću što jednostavnije da ti pojasnim. (A ti nađi nekoga da ti prevede na „tvoj nivo".) Muž kao i žena mogu da se otuđe i bez unapređenja. Dovoljna je i tvoja neinteligencija za to! Takođe može i da se zaljubi u neku MILF-aru, što bi bio dokaz da je tvoj muž „normalan čovek koji prati svetske trendove"! I ima ukusa! Ukoliko se zaljubi u neku mlađu koleginicu sa posla, bio bi to dokaz da ni on ne poseduje mozak! Ko sa tri grama mozga ima ljubavnicu(ka) sa spiska zaposlenih u fimri u kojoj radi ili sa spiska stanara vaše zgrade. To se, ako imaš pameti, ne radi! Mada, s' obzirom da je tebe oženio, očigledno je da mu je mozak „izumr'o"! U prevodu, ne treba da se plašiš, pošto je to iracionalan strah. Za sada. Čak i ako postane opravdan, pa šta?! Mani se gluposti iz mog veka kako je „ljubav iznad svega", „iskopaj oči čim se oženiš ili udaš", „ako je onaj pravi, neće švrljati", „prati ga u stopu, i nosi pušku sa sobom za svaki slučaj"...i takve skaradne ideje koje više ne piju vodu. Ne treba da imaš strah, pošto ga, onda, moraš imati i kada ide u wc, sa ortaqcima na fudbal, na operacionom stolu...i gde sve ne još...pošto i tada može da se „otuđi i zaljubi u neku mlađu"! Opusti se! Ako se i zaljubi u mlađu, ko ga _ebe! Nije te vredan!

Ili im predloži trojku! Sve je za ljude!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare