Muž me ne vara, ali je smarač. Da li da se razvedem?

Utorak, 05.12.2017.

15:00

Izvor: B92

Muž me ne vara, ali je smarač. Da li da se razvedem?

Podeli:

Jesi, kreten si. Evo i zašto. Krenimo redom. Prvo, kreten si zato što te nije bilo blam da se potpišeš kao Mica Krivica. (Za takav nickname si apsolutni kreten!) Drugo, „kreten" si kada si se udala za takvog tipa! I nemoj da te je blam, nisam slučajno stavio kreten pod navodnike. Svi mi smo ispali ili ispadamo ili ćemo ispasti kreteni, prilikom izbora partnera! To se zove odrastanje. Mada može da bude i zaglupljivanje. Treće, kreten si kada sve to proživljavaš i još se pitaš da li da se razvedeš, pošto će deca patiti umesto mene. Koliki kreten treba da budeš na skali od 0 do Mica Krivica?!! Automatski si kreten kada misliš da je deci sada super u braku bez poštovanja i ljubavi! Misliš oni su isto kreteni kao ti, pa nemaju pojma o čemu se radi i ništa ih to ne pogađa?! Dakle, pored toga što si kreten si i glupa za pulicera! Deca pate više od tebe, u vašem braku, pošto oboje, a pre svega ti misliš samo na sebe a ne na decu. Da misliš na decu i sebe (kako treba na sebe), ne bi postavljala ovako glupo pitanje Gospodin Čoveku i pokazivala da si bez mozga, već bi odavno otišla od takvog čoveka. I povela decu sa sobom! Da se razumemo, ti zaslužuješ takvog muža kao i on tebe. Vi niste nizašta bolje od vas samih- bolida! Sami ste birali jedan drugog. Ali deca vas nisu birala, oni su vam „dodeljeni". I sad treba da pate i muče se pošto imaju dva kretena za roditelje. Da misle kako je život kretenizam, pošto vaš jeste?!

Kako si piglu i kreten, da pojednostavim: Zamisli da ti sin, kada poraste bude isti otac?! Da li bi te to učinilo ponosnom mamom?! Ne bi!

A zamisli da ti čerka postane ti i nađe sebi jednog takvog kretena! Da li bi sebe smatrala uspešnom mamom?! Ne bi!

Dakle, ako ne želiš da ti deca budu kreteni..."Run little hobbits run!!! Beži dok te noge nose..sve sa decom!

To što si ti kreten (svojevoljno ili su te roditelji takvom napravili) je tvoj problem, koji ti ne daje za pravo da svoju decu pretvoriš u kretene!

Kretenu!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare