Da li sam gej i kako da to znam?

Da li sam gej i kako da to znam?

Ponedeljak, 11.12.2017.

10:06

Izvor: B92

Da li sam gej i kako da to znam?

Podeli:

Pa, pravo da ti ka'em, vrlo kompleksno pitanje. Odgovor mora biti što jednostavniji, s' obzirom na stanje tvog IQ-a koji i ne postoji! Dakle, koncetriši se! Ako ti se sviđaju muškarci u seksualnom smislu tj želiš intimu sa njima, onda si, vrlo verovatno, gay. Mada možeš biti i biseksualac.

Ne, kromanjoncu, ne psujem ti majku, nego biseksualac je onaj koji voli i muško i žensko. Možda ćeš me, lakše, razumeti, ako upotrebim izraz tvojih sa sela- dvocevka! Pre, skoro, tri decenije sam, tokom svog života u Londonu, saznao kako Englezi znaju ako je neko gay. Tadašnja "devojka" mi je predložila trojku sa još jednim muškarcem.

Odbio sam pošto me to nije, uopšte, privlačilo. (Trojka sa dve devojke sam prihvatio.) Reče mi kako, onda, zasigurno nisam homoseksualac. Ovu "teoriju" su mi, kasnije, potvrdila i dvojica psihologa. Iskreno, kako ne smatram da je biti gay bolest, već seksualno opredeljenje, tako sam i vrlo skeptičan prema svim mogućim "teorijama" o tome kako je neko gay ili ne. Ali, jedno je sigurno: ukoliko voliš samo muškarce, a ne žene, u krevetu, na haubi, u kadi, dnevnoj sobi, u klubu ribolovaca.... onda si gay.

Drugim rečima, između (ženskog) zvocanja i (muške) mrzovolje bio si srećne ruke- izvukao si ovo drugo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare