Svog muža ne volim: Šta da radim?

Svog muža ne volim: Šta da radim a?

Sena Čamdžić

Utorak, 12.12.2017.

16:21

Izvor: B92

Svog muža ne volim: Šta da radim?

Podeli:

GČ: A?! Velika mi je čast što „opštim" i na ovakav način sa osobom iz pećine. Nadam se da si, u međuvremenu, naučila da se vatra dobija i iz upaljača a ne samo kresanjem kamenom o kamen? Pa čak i da jesi, da bi ti se mozak (nalazi se u glavi) približio mozgu iz 21. veka, biće potrebno da mnogo vode proteče Savom i Dunavom! Zato i ovakvo tvoje pitanje. Kako si u deficitu sa pameću (kolika je i inflacija u Zanzibaru), moraću u „tanka creva" da ti dam odgovor.

Postoje više opcija kao „rešenje" za tvoj problem. Pošto ga ne voliš, razvedi se od njega i nađi nekog koga ćeš da voliš i ko će tebe da voli. Pored toga i da te ceni, poštuje, shvata, podržava. I obrnuto - ti njega. Naravno, da pre toga pokušaš da „rešiš" problem razgovorom i još nekom šansom, ali ako ga ne voliš i ne moraš samo gubiš vreme i sebi i njemu!

Postoje i neke druge „opcije". Npr. Budi sa njim zbog seksa (ukoliko je dobar) dok ne nađeš boljeg „bačija".

Zatim, ostani sa njim ako ima puno para i njih troši na tebe ili ti dozvoljava da ih trošiš. Sve dok ne pronađeš bogatijeg i glupljeg od aktuelnog!

Nekada, u tvoje vreme, praistorije se to zvalo „kurvarluk", „prostitucija", „rijaliti" a to se, sada, zove sasvim drugačije - „brinuti se o sebi, jer ko nije dobar za sebe, nije ni za druge".

Pa, ti vidi šta ti više odgovara.

PS. Najgluplja varijanta je da ostaneš u braku bez ljubavi! To je gluplje i nečasnije od ovih „nepoštenih" opcija koje sam ti ponudio!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare