Iz muškog ugla

Zašto si me prevario? Njegov iskreni odgovor postao je pravi hit na internetu

Ali i Entru su bili u vezi sedam godina. Dve godine nakon raskida dobili su priliku da postanu deo dokumentarne serije “The And” koja zaljubljene parove, ali i bivše partnere suočava s intimnim temama.

Sreda, 02.09.2015.

16:05

Izvor: zadovoljna

Default images

Podeli:

Iako je od raskida njihove veze prošlo mnogo vremena, Ali je i dalje želela da dobije odgovor na pitanja koja muče sve žene koje su bile prevarene u vezi. Šta je moj partner tražio kod druge žene? Šta mu je nedostajalo kod mene? Što ga je “motivisalo” na čin prevare i koji su njegovi razlozi.

"Iako je od prekida njihove veze prošlo puno vremena, Ali je i dalje želela da dobije odgovor na pitanje koje ju je još uvek mučilo"

“Zašto si me prevario?”, upitala je Endrua. I dok bi mnogi muškarci na njegovom mestu ponudili dugačku listu razloga i izgovora, njegov odgovor bio je vrlo jednostavan i zapravo ponudio logično objašnjenje. “Zašto sam to uradio? Zato što sam bio zainteresovan za istraživanje drugih opcija”, rekao je i izazvao pravu buru emocija.

Mučni razgovor o raskidu nije se ovde završio, ali uspeli su da se prisete i lepih trenutaka u svojoj vezi. Na kraju je Endru priznao da želi da bude Alin prijatelj, a na pitanje zbog čega dao je jednostavan odgovor koji je opet izazvao suze u njihovim očima: “Zato što mi stvarno nedostaješ”.

Pogledajte njihov iskren, emotivan i zanimljiv razgovor koji je u samo 24 sata postao pravi hit na Jutjubu.

<

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.