Iz muškog ugla

Bez brige: 5 znakova da je njemu i te kako stalo

Pažljivo čitajte i ako se pronađete u svih 5 stavki možemo samo jedno da kažemo: BLAGO VAMA!

Ponedeljak, 27.06.2016.

15:20

Izvor: Cosmopolitan.rs

Bez brige: 5 znakova da je njemu i te kako stalo
Thinkstock

Podeli:

Žene na razne načine pokazuju da im je stalo do nekoga, a uostalom vole i bez uvijanja da priznaju svoja osećanja, piše sajt Cosmopolitan!

Nažalost, muškarci su po tom pitanju drugačiji - malo govore. Ne treba da očajavajte već samo prepoznajte očigledne znakove da je njemu i te kako stalo.

Stalno vas ljubi

Iz čista mira, bez povoda, on ima potrebu da vas obasipa poljupcima u obraz, glavu, usne, telo… Ako imate pores sebe muškarca koji često ovo radi, znači da još uvek oseća leptiriće i naprosto vas obožava

Upoznaje vas sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za momke njihovo mišljenje je od presudne važnosti. Ako vas upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje ceni, znači da mu ipak niste samo jedna od prolaznih avantura!

Uživa da vas sluša dok pričate...

I pamti sve što je čuo tokom razgovora. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo retko. Ako imate pored sebe osobu koja se seća sitnica koje si mu pričali, blago vama jer ovim malim gestom pokazuje koliko ste zapravo važne.

Uvek je na raspolaganju

Nebitno da li to je loš dan na poslu, ili nepoložen ispit, ili jednostavno PMS , on je uvek tu da vas pažljivo sasluša!

Uključeni ste u sve planove

Ako ste mu važni u životu, uključiće vas u svoje planove, a ako niste, živeće dan po dan. Muškarac koji pokaže da ste u njegovima planovima pokazuje zapravo i koliko vas voli!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.