Iz muškog ugla

Ovo je tip žene na koji "padaju" uspešni muškarci u Srbiji: Ne, nije ono što mislite

Ekstenzije, feniranje, šminkanje, dekolte, naglašene obline... Ma, ništa vam to neće pomoći da zadržite muškarca ako nemate "ono nešto".

Petak, 21.10.2016.

16:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iako se mnoge devojke trude da se na svakojake načine svide muškarcima, nekako se uvek ispostavi da oni na kraju završe sa "devojkama iz komšiluka“. Ovo je posebno izražen slučaj kada su poznati muškarci u Srbiji u pitanju.

Supruga Novaka Đokovića Jelena najbolji je primer za to – prirodna i nenapadna, ona zrači lepotom koja nadmašuje čak i fizički atraktivnije devojke. Upravo je to uspelo da zadrži Novaka Đokovića, kojem se devojke sigurno udvaraju na svakom koraku. Ipak, teško da će naći baš takvu koja ga je zavolela i kada nije bio poznat, koja je ujedno lepa, a spremna da stalno radi na sebi i svom obrazovanju - e, to je "ono nešto"!

Jedna od takvih je takođe i verenica, a uskoro i supruga princa Mihaila, Ljubica Ljubisavljević, koja je očarala gledaoce emisije "150 minuta“, gde je pričala o venčanju.

Mi ne možemo, a da ne primetimo veliku sličnost između Jelene i Ljubice, pa se pitamo - da li je upravo ovo tip devojke na koju uspešni Srbi "padaju“ i koju žele za brak?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.