Iz muškog ugla

Muškarci otkrili: Evo u čemu je problem ukoliko nisu zainteresovani za seks

Verovali ili ne, 3 posto muškaraca je izjavilo da jednostavno nisu zainteresaovani da započnu seks sa svojom partnerkom, a čak 25 posto njih da nisu zainteresovani za seksualni odnos sa drugom osobom i da radije mastiurbiraju. Evo šta je problem.

Subota, 14.01.2017.

12:19

Izvor: Super žena

Muškarci otkrili: Evo u čemu je problem ukoliko nisu zainteresovani za seks
Foto: Thinkstock

Podeli:

Glavni razlozi zbog kojih muškarci ne žele seks sa svojim partnerkama su sledeći:

68 posto muškaraca je izjavilo da ne želi seks zato što njihova partnerka ne želi da eksperimentiše u krevetu, one jednostavno nisu zainteresovane da probaju nešto novo i tako muškarci gube želju za seksom. 61 posto muškaraca je izjavilo da njihova partnerka ne uživa u seksu, pa samim tim ne vide svrhu odnos.

Oko 40 posto muškaraca nema želju za seksom kada su u svađi sa partnerkom, a i zato što im je dosadno. Kao razlog navode i depresivnost partnerke.

32 posto muškaraca je priznalo da odustaju od seksa zato što im partnerka nije više seksualno privlačna, a 20 posto njih da partnerku izbegavaju zato što imaju ljubavnicu.

Zanimljivo je da žene koje ne žele seks sa svojim partnerima uglavnom navode iste razloge kao i muškarci.

Način na koji možete da rešite ovaj problem jested a razgovarate sa partnerom o tome šta kome prija, da vratite romantiku u vezu i probudite jedno drugom senzualnost i da zavodite partnera iznova. Budite otvoreni za nove stvari, naučite nove tehnike i prepustite se uživanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare