Iz muškog ugla

Muškarci se složili: Ovo su najseksipilniji delovi ženskog tela

Žene često misle da muškarci žele da na devojakam vide pune usne, šire kukove, bujne grupi ili pak uži struk. Međutim, na osnovu jedne onlajn ankete utvrđeno je da stavri zapravo ne stoje tako.

Subota, 28.01.2017.

10:48

Izvor: Super žena

Muškarci se složili: Ovo su najseksipilniji delovi ženskog tela
Foto: Thinkstock

Podeli:

Naime, rezultati će vas sigurno iznenaditi, jer među najseksipilnijim delovima ženskog tela našle su se sledeće stvari.

Stopala

Muškarci su se složili da su im negovana ženska stopala jako privlačna, a i poželjno je da su nalakirani nokti na njima. Niko ne bi rekao, ali se jači pol tako izjasnio.

Leđa

Seksi leđa prosto izluđuju muškarce, pogotovu kada žene nose haljine ili majice na kojima ih otkrivaju.

Kosa

Svaki muškarac preferira drugačiju boju kose, ne postoji jedinstvena boja ili frizura koja je univerzalna za seksipil, svaki od njih što se toga tiče ima drugačiji ukus.

Osmeh

Muškarci priznaju da prosto ne mogu da odole lepoj ženi sa osmehom. To je nešto što privlači sve ljude. Osmeh je jednostavno magnet,

Usne

Ne postoji muškarac koji prilikom prvog susreta neće odmeriti vaše usne. Preferiraju punije, međutim ne vole previše tamne ili svelte boje ruža za usne. Prirodne nijanse obožavaju.

Grudi i zadnjica

Svaki muškarac voli zategnute grudi i zadnjicu, zato i žene naglašavaju ove delove i svesno privlače jači pol. Većina se složila da preferira grudi srednje veličine, a za zadnjicu kažu što veća to bolja.

Oči

Verovali ili ne oči su im na prvom mestu kada je reč o najseksipilnijim delovima ženskog tela. Seksi pogled je ključ za privlačnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.