Iz muškog ugla

Ovo su devojke u čijem društvu svaki muškarac želi da bude, ali ne na duge staze

Izraz "orbitirajuća devojka“ možda nije toliko popularan, ali reč je o devojkama koje se u grupicama skupljaju oko frajera i prate ih u stopu. Uvek imaju favorita, ali su spremne da ih zamene za bilo koga ko pokaže interes. Većina njih želi vezu, ali ponašaju se kao da im je potpuno svejedno – to je prvi razlog zašto ih muškarce vole više od devojaka sa kojima žele nešto više. Evo još nekih karakteristika ovakvih devojaka:

Subota, 04.02.2017.

13:33

Izvor: B92

Ovo su devojke u čijem društvu svaki muškarac želi da bude, ali ne na duge staze
foto: thinkstock

Podeli:

Spremne su na seks

Ovakve devojke se neće naljutiti ako ih muškarac nakon seksa pošalje kući i ne javi se nakon toga – zapravo, vrlo verovatno hoće ali to neće pokazati što je čini popularnom u muškom društvu.

Ne traže ništa

Muškarci to koriste kao savršen izgovor. Žena koja se u startu postavila kao žena koja ne želi ništa ozbljno nema pravo da prozira frajera da joj nešto duguje.

Uvek je tu negde

“Orbitirajuće devojke“ uvek kruže oko muškaraca u nadi da će upecati nekog ko će im dati baš ono što žele. Muškarci s druge strane, znaju da im neće dati baš ništa, ali se ne osećaju loše zbog toga jer znaju da će ona ubrzo pronaći nekog novog.

Dižu im ego

Postoje muškarci kojima je glavni cilj da imaju žene oko sebe jer smatraju da ih to čini poželjnijim. Muškarac koji svoj ego pumpa brojem žena koji ga okružuje najradije će odabrati više „oribitirajućih“ nego jednu pravu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare