Iz muškog ugla

Muškarci otkrivaju: 5 najvećih grešaka koje žene prave u oralnom seksu

Svi muškarci će vam priznati da obožavaju oralni seks, ali ipak postoje određene stvari koje ne podnose…

Sreda, 24.05.2017.

14:35

Izvor: Super žena

Muškarci otkrivaju: 5 najvećih grešaka koje žene prave u oralnom seksu
Foto: Thinkstock

Podeli:

Iako se žene trude da udovolje svim slasnim željama muškarca u krevetu, kada je reč o oralnom seksu, često se desi da prave greške koje znaju da iziritiraju muškarca.

Evo o čemu je reč.

Sve ide odlično, a onda u ključnom trenutku prestane sa tim što radi

U momentu kada ih muškarac upozori da je blizu vrhunca, veliki broj žena odmah prestanu sa svim aktivnostima kao da u ruci drže eksplodirajuću napravu, a ne penis.

Kada se ne opusti, pa se pita da li seks traje predugo

Gore od prekratkrog oralnog seksa je onaj koji previše dugo traje. Ako to damama prođe kroz glavu, počeće nepotrebno da brinu, a to će prouzrokovati produžetak seksa. Sve dok se ne smuči i njemu i njoj.

Kada razmišlja o čemu vi razmišljate

Pita se da li uopšte želiite oralni seks, da li vam se sviđa taj poslednji potez, da li radite preko volje i slično.

Zubi

Zubi su dobro poznata stvar, a predstavljaju najveći strah muškaraca upravo zbog bola koji je ženama nezamisliv. Praktično, to je kao da uživate u najukusnijoj mogućoj čokoladnoj torti, a onda vas neko bez upozorenja tresne preko stomaka dok je jedete.

Strah od neprijatnih mirisa

Imajte u vidu da većina muškaraca ne bi pristala na seks, a kamoli oralni da ne održava redovno higijenu, ili da nije stigao da se istušira pre odnosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.