Iz muškog ugla

Da li sam bio sa mojom najboljom drugaricom: Muškarci otkrivaju svoje najčešće laži

Bez "belih laži" je veza nezamisliva. A ako bolje razmislite neke od njih i nisu tako strašne. Ovo su najčešća priznanja koja mušarci govore, a nemaju mnogo veze sa istinom.

Nedelja, 28.05.2017.

09:11

Izvor: B92

Da li sam bio sa mojom najboljom drugaricom: Muškarci otkrivaju svoje najčešće laži
Foto: Thinkstock

Podeli:

"Rekao sam joj da obožavam njene drugarice. A iskreno nemam pojma zašto se druže, nemaju ništa zajedničko, ali lažem da ih volim i ja", Ivan, 27.

"Nikad nisam ništa imao sa svojom najboljom drugaricom- što naravno nije istina. Bili smo prijatelji, ali smo imali seks skoro godinu dana. Sad smo opet samo prijatelji, ali kad bih to devojci ne bi mi dozvolila da se družim sa drugaricom sa kojom zaista više nemam ništa", kaže Dragan, 34.

"Znam da je ovo užasno, ali poljubio sam najbolju drugaricu moje devojke. Vozio sam je kući i to je bilo nekako spontano. Naravno, lažem je po tom pitanju i nema šanse da joj ikad kažem, a svaki put kad ih vidim zajedno osećam kao kreten", Vlada 23.

"Jednom sam lagao da sam svršio. Ona ništa nije primetila, a meni je došlo da prekinem seks", Ivan, 32.

"Stalno je lažem oko novca. Ne želim da zna koliko imam i za šta ga trošim", Srđan 34.

"Kada sam na poslu uvek na pauzu idem sa koleginicom. Ona to ne zna. Nemam neke namere, ali mi prija njeno društvo. Smejemo se, ručamo zajedno", Danijel, 26.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.