Iz muškog ugla

Muškarci jednoglasni: Ovo tri seks poze obožavamo, a najbolja je...

Čak 800 muškaraca je istaklo da im ove poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Subota, 03.06.2017.

20:00

Izvor: B92

Muškarci jednoglasni: Ovo tri seks poze obožavamo, a najbolja je...
Foto: Thinkstock

Podeli:

Poznati časopis "Men's Health" napravio je anketu u okviru koje je čak 800 muškaraca odgovaralo na jednostavna pitanja o seksualnim odnosima.

Oni su imali zadatak da izdvoje najbolje poze u seksu, kao i jednu koju najviše obožavaju.

Dogi stajl

Popularna poza dogi stajl se našla na listi najomiljenijih. Muškarcima se posebno sviđa jer oni diktiraju tempo i intezitet, a posebno su istakli da im je pogled na parterkine atribute posebno privlačan.

Jahačica

Jednako zanimljiva im je poza jahačica. Za razliku od dogija, muškarac ovde leži i dopušta da žena vodi incijativu. Kažu da im je ovo opuštajući, a jednako seksi položaj.

Misionarska poza

Iako često zanemarena, misionarska poza je takođe ušla u top tri omiljenih. Veliki broj muškarca je priznao da im je sam osećaj fenomenalan, ali i da im pruža mogućnost za uporede strastvene poljupce.

Pored omiljenih poza, anketa je otkrila da najveći broj muškaraca želi da isproba seks u stojećem položaju. Žena u krilu, sa obgrljenim nogama oko struka je nešto što ih veoma „pali“ i izaziva neverovatno zadovoljstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare