Pet trendova za 2017. godinu za koje svaka buduća mlada treba da zna

Miris proleća u vazduhu otvara i "sezonu" venčanja. Ako je suditi po pisanju stranih medija, sve što ste do sada videli - pašće u vodu.

Petak, 27.01.2017.

13:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Gole" torte

Kada je u pitanju slatko posluženje na venčanjima gole” torte bez fondana i teških glazura biće trend u 2017.

Umesto toga ako želite da budete”in” poslužite samo blago prekrivene torte koje otkrivaju sve slojeve i ukus. Takođe, za dekoraciju birajte sveže cveće i voće koje će upotpuniti ovaj slatki izraz.

Crteži umesto slika

Foto but kabine i slikanje od stola do stola sa gostima je tako prevaziđeno, savetuju organizatori venčanja. Ako ste u prilici svojim gostima ponudite nešto zaista novo i neočekivano- slikani portret. Dok se vaše slavlje odigrava pred očima umetnika, natsaće sigurno inspirativno umetničko delo u kome ćete dugo, dugo uživati.

Priroda kao najbolja dekoracija

Iako venčanje na otvorenom može doneti dosta nedoumica i razmišljanja, što zbog vremena što zbog drugih tehničkih poteškoća prilikom izvodljivosti, da znate da nema ništa lepše od rascvetalih krošnji koje su svadbena dekoracija.

Takođe, u skladu sa krajolikom uspešno možete da ukrasite stolove, a kamenje, zemlja i miris trave biće apsolutni hit.

Hrana na točkovima

Što nekonvencionalnije posluženje-to bolje. Tako da ako planirate da izgovorite sudbonosno “da” jedna od ideja je kombi sa hranom, neka vrsta kioska.

Umesto konobara koji se stalno šetaju, nekada i smetaju, ovako originalno postavljen svojevrsni švedski sto smanjiće vaše troškove oko hrane, a gostima prirediti neobičan, manje formalan ugođaj.

Futurističko mapiranje

Mapiranje torte

Najfuturističkiji trend u 2017. je mapiranje torti. To zapravo znači uključivanje novih tehnologija koje transformišu prostor u kome se iznosi svadbena torta sa svetlima u samom posluženju. Na taj način dobijate pokretne slike koje su mnogo zanimljivije od klasičnog vatrometa ili sveća koje obično krase svadbene torte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare