Stjuardesa iskreno: "Spavala sam sa pilotom, a muškarce sam imala svuda"

Sreda, 01.07.2015.

12:27

Izvor: Kurir

Stjuardesa iskreno: "Spavala sam sa pilotom, a muškarce sam imala svuda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Vrzino kolo

pre 8 godina

@Hm

Zasto bi vrsile takvo poredjenje? Da li ste svesni da mozete povrediti nekoga kome je stalo do vas na taj nacin. U redu je ne svidja mi se ovo, potrudi se vise ali neki predhodni je bio bolji je previse.

Hm

pre 8 godina

@jednaki standardi. Pa o tome se i radi, da kljuc nadje pravu bravu. Svako zna sta mu treba, ali ovde pricamo o tome ZASTO se muskarcima ne dopada ideja da zena vise puta nije mogla da se odupre svom seksualnom nagonu, i dosli do pretpistavke da bi one bile neverne u braku, po njihovim recima. A ja sam rekla da su razlozi drugaciji, koji imaju vise veze sa muskarcima samima, nego sa zenama.
I da! Ni te zene ne bi trebalo da planiraju nista ozbiljno sa ovima. Ozbiljni su to simptomi.

Hm

pre 8 godina

Svi znamo da se ne radi o tim zenama, vec o vama i to mnogi muskarci priznaju, da se bojite da vas uporedjuju sa prethodnima. Jer sto je sex? Dva polna organa, sjedinjuju se, ljudi uzivaju, i to je to. Sta je toliko nemoralno u vezi sexa? Da li neko ko je slobodniji, los covek? Meni licno nikada nece biti jasno, zasto se sposobnost muskarca u krevetu toliko licno shvata. Sto pre shvatis: 10% talenat, 90% rad, da ne znas sve, da treba da ucis, i da nisu svi kompatibilni.
Ako je neko nalozen 100x godisnje, zar je mnogo da se zadovoljimo 2x? Jer ne zenimo se i ne udajemo vise sa 18, nego sa 32.
Mislim da je najbolje da svi budemo iskreni. Nemojte zenama davati povoda da se foliraju pre braka, jer cete dobiti frigidnu udavacu na vrat. A mozda je ona upravo prava za jednog naseg primitivca.....

@Milan

pre 8 godina

Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

Gadno je kada krene da te poredi sa predhodnim (a hoce), ako ti jos kaze koji si u redu i shvatis da si joj samo broj,uh. Brak je nepotreban, uzivaj

Milan

pre 8 godina

@Hm
Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

Guest on this world

pre 8 godina

Nisu svi muskarci glupi i primitivni, nego oni kojima je cifra jedini kriterijum kojim ocenjuju osobu.
Da se razumemo, iako mislim da je to licna stvar svake osobe i da niko nema pravo da u to zabada nos, u potpunosti mogu da razumem da neko ne zeli da bude u vezi s osobom koju svi redom ogovaraju da je ovakva ili onakva. Nazalost zivimo u takvom drustvu gde vaze ta pravila i moramo da se prilagodimo, svidelo nam se to ili ne. Zato moramo da budemo pametne i da biramo kad, gde i s kim cemo biti.
Ja o svojim vezama nisam pricala ni drugaricama, a u velikom gradu lako je ostati anoniman. Tako da niko ne moze da me ogovara.
A ova prica stjuardese je prava budalastina, svoju intimu treba zadrzati za sebe, a ne javno razglasiti na sva usta.

jer kad riba dr...

pre 8 godina

@Hm

Pa nije izlizan komentar vec ziva istina koja ume da pece naravno, ko jos zeli da bude potrosna roba. A to sto nas je procenila neka preko koje je presao autobus to nije ni malo bitno. Sto neko rece, zalosno je za tog njenog momka, ko zna kakve zaraze sada vuce.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Da sam muško, ja je nebi oženio. Nitko ne brani ženi da spava i sa tisuću muškaraca, al da o tome ovako javno govori i piše knjigu, e to mi je jadno. Mogla je pod pseudonimom napisati je.

I am MGTOW

pre 8 godina

@Guest on this world
Ok. Dvocifren broj partnera kod tebe. Postujem. Samo jedna stvar je interesantna. Siguran sam da 80% muske populacije ne moze da se upise u red dvocifrenih brojki, da radi ne znam sta. Ma koliko da je zgodan, privlacan, ne ide. Ali zato svaka zena, nek samo zavrti malo repom, eto materijala, doduse nekvalitetnog, u svakom smislu, iz peostalih 20% muske populacije. Stoga, smatram da je velika vecina dama vec udarilo dvocufrenu cifru, dok velika vecina nas muskaraca stagnira sa jednocifrenim brojem, pa cesto se taj broj krece oko 1, 2. No dobro. Ostavimo to malo po strani. Ali nije mi jasno. Mlado, ludo, ono hocu da se izivim, pa cu da se sredim. Sto onda drage moje ne ostanete sa tim vasim alfa muzijacima, koji su kako kazete tako dobri u krevetu, jeste da vas nerviraju, dizu vam pritisak, izlaze sa ortacima, emotivno vas zanemaruju. Ako su tako dobri sto ne progutate te male mane? Zasto onda kasnije u vasim kasnim 20im i ranim 30im dolazite kod nas, placete nam na ramenu uz poznate stihove, "Sto ja ne mogu da nadjem nekog poput tebe, smrc, smrc, smrc...". O da onda kad nas uhvatite, i kad se mi taman ponadamo, evo i nas sunce pogledalo, bice maka malo seksa, onda cujemo, "Sta je sa tobom, tebi samo one stvari u glavi, smirise tamo, da te ja oklagijom po glavi..." Ah, da sad shvatam, odrasli smo ljudi, treba da se uozbiljimo. Ovo zvuci ljutito od mene, ali nisam ljut, vec odavno sam se pomirio sa tim. Ko zna mozda da postanem sehid.

cz

pre 8 godina

ako je neko gledao onu seriju stjuardese sto se davala na b92, elem drug mi radi u fly emirate-s kao stjuard i jednom kad je dosao pitam ga jel kao u seriji, posle malo neckanja rekao je da, a onda opisao svasta sta rade ...

Hm

pre 8 godina

Al vas iznervirala ova....a vi joj sve odreda odgovorili sa izlizanim fejsbuk citatom o kljucu i bravi. Dobro vas je procenila.
Evo ja kazem da kada bih mogla da biram, birala bih iskusnog muskarca, pa nek bude i dvocifren, jer zelim iskusnog majstora u krevetu. A zasto se vi bojite iskusnih zena? Da li vama smeta kada zena ima zdrav libido, ili vise volite frigidnije? Ili mozda kao egipcani, da sakatite zene, sto je sigurno, sigurno je.
Jedni kukaju kako nece zenu koja je imala vise seksualnih partnera, a drugi da kada se ozene, sve je manje seksa u braku. Znaci vi upravo zenite frigidne, ili ste i sami losi u krevetu, pa se posle zalite da nema seksa. Pa ko je ovde lud?
Za ove sto kazu da od zene zavisi da li ce biti seksa: to je mozda pre bilo tako, ali da vam ja dodjem sa dlakavim nogama i bez brazilke, sva nenamontirana, natural, bogme ni stapom ga ne bismo Ih podigli, tako su vam Kobre osetljive.

heheh

pre 8 godina

Jedne noći za stolom je uočila ragbiste. Popela se na njihov sto i rušila im pića jedno po jedno. Kasnije te iste noći, mnogi od njih pridružili su joj se na zabavi u hotelskoj sobi.
Njen muz, inace bivsi ragbista, kad su razgovarali shvatili su da imaju PUNO ZAJEDNICKIH POZNANIKA
Smeh. XD

kovach

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Guest on this world, 1. jul 2015 15:49)
znas u cemu je razlika? kad imas kljuc koji moze da otkljuca sve brave, to je odlican kljuc... a kad imas bravu koju moze da otkljuca svaki kljuc... to je onda, snajkice, losa brava.. a ti uzivaj sto si dvocifrena...

Aleksandar

pre 8 godina

Svaka joj čast. Živela, uživala i proživela. Shvatila da to nije ključ sreće i našla srodnu dušu. Ako je ona posle svih tih muškaraca ostala sa tobom da pravi porodicu onda si ti bolji od svih njih, pa ima li bolje od toga. Ne sumnjam da joj je i sada sexualni život raznovrstan sa bivšim ragbi igračem. Svaka čast sestro ;-) Ua lažni moralisti.

John Doe

pre 8 godina

Ej vidi ti ove komentare tipa "prostitutka" i slično... a da je knjigu napisao muški stjuard onda bi bio laf, šmeker, car, like a boss....

Pera

pre 8 godina

@ (jokk, 1. jul 2015 13:24)

Od Engleskinje? E moj ti, da vidis ove nase... gore pet puta... i onda se vrate u Srbiju i ovde glume finocu. Da ti se prevrne zeludac.

Znalac

pre 8 godina

Za komentatora pod imenom "Dunster":

želim da znate da ste me oduševili Vašim maštovitim, duhovitiom i pronicljivim komentarom. Hvala i alal vera!

scepanmali

pre 8 godina

@GUEST ON THE WORLD

Za muskarca, da bi mogao ovo sto ona radi, mora da bude lep, sarmantan, bogat, naocit, nacitan. Za vas, devojke, je potrebno samo da budete TU.

To je razlika i zato vi to ne mozete, ako mozemo mi.

Hvala lepo...

Kabeza

pre 8 godina

(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)
Ne osudjujem te zbog broja partnera koje si imala, zaista. To je tvoja privatna stvar. U pravu si da postoje dvostruki standardi u etiketiranju. Medjutim skrecem ti pažnju na jednu činjenicu, a to je da velika procentulana vecina muskaraca nije u tom dobu imala ni blizu dvocifrenog broja partnerki. Ubeđen sam da je to manje od 5.

Mirjana

pre 8 godina

A sta ako je sve slagala da bi zaradila na prodaji? Ako nije slagala, ne znam zasto se muskarci stide sebe, kod zena im je najvaznije da je dobra u i da voli seks, uz to obicno ide solidan izgled, retki su imuni na takve zene. Pa, sad, ocigledno im je nebitno i da je bila ne sa celim timom vec sa celim stadionom, samo na kraju da bude njegova. Mnogo vas je takvih a vi ih zovite ocajnicima ili kako god

Haralampije

pre 8 godina

Ovo je suština:

"Budući da je veza s pilotom postala ozbiljna, odlučila je da moraju da imaju seks u vazduhu."

Pametnom je dovoljno i malo reči.

M.V.

pre 8 godina

@ Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu... Jadan taj tvoj sto si ga obradila pa vise nije toliko zatucan. A sta je glavna fora danas, cim nekim zenama nesto ne odgovara po pitanju vrijednosti do kojih drzi muskarac, ona se odmah vadi na 21. vijek i proglasava ga zatucanim. Zanimljiv koncept nepostovanja tudjeg misljenja, valjda i on ima pravo na misljenje, mada cim je obradjen, nema od njega nista vise. Zaljubljen mudar covjek i zaljubljen budala su budale. Cim ti kazes da su svi muskarci glupi i primitivni, dovoljno je vidjeti o cemu se u ovoj prici radi. Najlakse je generalizovati druge. Ako je dvadeset i prvi vijek, ne moramo biti kao stoka. Nema tu sta da se etiketira, stvar je licna, da li mozes da budes ili ne sa nekim ko je imao odredjen broj partnera. Najbolje bi bilo da zajedno budu oni sa slicnim brojem partnera, tako da ne bude trzavica (ako si ti imao pedeset, onda treba da prihvatis i djevojku koja je bila sa pedeset, ako si bio sa pet, onda ti ne moze ni smetati pet kod djevojke). A i sama osudjujes svoj broj partnera i smatras da nije ok imati veliki broj partnera. Dovoljno je procitati tvoju izjavu: Imam drugih kvaliteta, ili u prevodu velik broj muskaraca u tvome zivotu nije kvalitet.

Milan

pre 8 godina

"Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda."

Dok god postoji covecanstvo. Nijedan muskarac koji postuje sebe nece se zeniti sa kurvom koju je pregazio citav avtobus. Naravno uvek je bilo i biti ce ocajnika i luzera. A sto tebe to toliko brine? Niko ti ne moze zabraniti kurvaluk ali ga isto tako niko ne moze nametnuti nama kao prihvatljivog.

vojkan

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda. 
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac? 
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam. 
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. 
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)

au sestro, dvocifren je i 10 i 66 :)...sto rece neko..kljuc koji otvara svaku bravu je dobar, brava koju otvara svaki kljuc ne valja :)

Bane

pre 8 godina

@Guest on this world

Mislim da samo pokusavas da trolujes malo (i musko si). Mislim, glupi muskarci...decko koga volim najvise na svetu, kazite momcima sve itd, ma daj :)

Иванхое

pre 8 godina

@Guest on this world

"Кључ који отвара сваку браву је добар кључ, брава коју отвара сваки кључ је лоша брава!" Кочфучије
Девојко, схвати да то да ли ће секса бити или не зависи искључиво од жене, мушкарци су у 95% случајева унапред за. Мушкарац мора да се докаже и намучи да дође до жене, жена треба само да рашири ноге. Мушки и женски промискуитет нити су икада били нити ће икада бити исти. Не браним мушкарце али стави мало прст на чело и размисли пре него што напишеш глупости!

bravo sestro, taj rad

pre 8 godina

Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.

hahahaahhahahhaahaah da breeeeeeee, aaaa jadan nema pojma kakvu tempiranu bombu ima pored sebe, imaj srca barem ga na testiranje posalji

betmen

pre 8 godina

@Guest on this world

kad smo kog cistih brojeva, dvocifreno je i 10 i 99, a razlika je znacajna.

A nisam primetio da ovde neko prica o samom broju partnera, vec o njenom nacinu zivotu koji je ovde iznesen. Naravno da svako ima pravo da zivi kako hoce, neko kao opatica, a neko kao harmonika. Mene ne privlaci ni jedno ni drugo.

lemy

pre 8 godina

ako je istina, ima bar ono. "zivela sam punim plucima i nije mi zao" eto sad ima porodicu i ima itekako cega da se priseti u starosti ,doduse malo vise promiskuitetna,ali na stranu to,svaka cast na PROZIVLJENOJ "MLADOSTI" samo da je ne natera teret braka i porodice da se slucajno vrati ragbistima.....

VBA

pre 8 godina

Tipično i za naše .....kada su mlade ,daj što ludjeg i problematičnijeg....a posle bi školovanog , dobrog porekla, stabilnog intelektualca...

Tako treba

pre 8 godina

Ovo su najbolje supruge , iskusila je sve smirila i formirala porodicu a ne puritanske mamine princeze i folirantkinje koje cim namirisu nesto "drugacije" polude kao kere otkinute s' lanca .

Sorry

pre 8 godina

Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. (Guest on this world, 01. jul 2015 15:49

Verovatno si dosta mlada cim mislis da to nije problem. Jedino ako odete zajedno u neku novu sredinu, ovako postoji velika verovatnoca da ce se naci neka dobra dusa da te pohvali.

Nenad

pre 8 godina

@Guest on this world Nije stvar u broju partnera vec sam nacin zivota,biti sa celim ragbi timom? Isto vece? Ona prakticno samo sto nije naplacivala.. E to je sporno... Ali vidim da se slican slicnom raduje..

Guest on this world

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.

lakili

pre 8 godina

Njen muz je pravi "sreckovic". Zena ti napise knjigu u kojoj priznaje da je ....,potanko opisuje dje je spavla sa cijelim ragbi timom i hvali se da je u svakoj luci imala muskarca. Kako to moze biti srecan brak?

I am MGTOW

pre 8 godina

Vrlo interesantna i uzbudljiva prica. Samo nesto me kopka. Ko li je u brak usao sa vise iskustva u krevetu? Po meni, umorna stjuardesa ima vecu kilometrazu. I drugo, sta rece njen sadasnji muz na sve to? Sigurno mu je vrlo spokojan zivot, dok pored sebe zivi sa bivsom pohotnom stjuardesom, kojoj kada se ponovo upale hormoni, bice ozezi, ozezi

NikAD

pre 8 godina

Nije to nista, ovde u Emiratima nase gospodjice koje lete su poznate po tome,cak i svi stranci i LOKALCI to znaju.85 posto su u tom fazoni,cast izuzecima.Znam licno :)

atlet

pre 8 godina

Ona je 'navučena' na ludački seks i nema joj spasa. Za koju godinu
dosadiće joj sadašnje životarenje i vratiće se svojoj jedinoj pravoj ljubavi - kao još jedna u moru 'cougar ladies'.

Makarije

pre 8 godina

Sad kad vise nije tako mlada i lijepa, bogatasi je izbjegavaju cak i za zabavu. Srecom po nju i slicne njoj, uvijek se nadje neki ocajnik da ih ozeni.

Dunster

pre 8 godina

Uskoro izlazi iz stampe knjiga moje komsinice, bivse kasirke u jednom marketu. Bice svega, vanredni nocni popisi, venericna bolest koju joj je poklonio trgovacki putnik iz jedne duvanske kompanije, perverzni sef maloprodajnog objekta, obdareni brkati mesar koji ne ume da kaze slovo r, kako ispeglati minus od 8000 dinara za dva sata, ludorije sa magacionerom iz Prokuplja, nevini tridesetogodisnjak sa neprehrambenih proizvoda, mlada kasirka-pripravnica iz okoline Ljiga, i da ne otkrivam sve detalje. Kupujmo domace.

Dunster

pre 8 godina

Uskoro izlazi iz stampe knjiga moje komsinice, bivse kasirke u jednom marketu. Bice svega, vanredni nocni popisi, venericna bolest koju joj je poklonio trgovacki putnik iz jedne duvanske kompanije, perverzni sef maloprodajnog objekta, obdareni brkati mesar koji ne ume da kaze slovo r, kako ispeglati minus od 8000 dinara za dva sata, ludorije sa magacionerom iz Prokuplja, nevini tridesetogodisnjak sa neprehrambenih proizvoda, mlada kasirka-pripravnica iz okoline Ljiga, i da ne otkrivam sve detalje. Kupujmo domace.

lakili

pre 8 godina

Njen muz je pravi "sreckovic". Zena ti napise knjigu u kojoj priznaje da je ....,potanko opisuje dje je spavla sa cijelim ragbi timom i hvali se da je u svakoj luci imala muskarca. Kako to moze biti srecan brak?

Makarije

pre 8 godina

Sad kad vise nije tako mlada i lijepa, bogatasi je izbjegavaju cak i za zabavu. Srecom po nju i slicne njoj, uvijek se nadje neki ocajnik da ih ozeni.

NikAD

pre 8 godina

Nije to nista, ovde u Emiratima nase gospodjice koje lete su poznate po tome,cak i svi stranci i LOKALCI to znaju.85 posto su u tom fazoni,cast izuzecima.Znam licno :)

atlet

pre 8 godina

Ona je 'navučena' na ludački seks i nema joj spasa. Za koju godinu
dosadiće joj sadašnje životarenje i vratiće se svojoj jedinoj pravoj ljubavi - kao još jedna u moru 'cougar ladies'.

Nenad

pre 8 godina

@Guest on this world Nije stvar u broju partnera vec sam nacin zivota,biti sa celim ragbi timom? Isto vece? Ona prakticno samo sto nije naplacivala.. E to je sporno... Ali vidim da se slican slicnom raduje..

I am MGTOW

pre 8 godina

Vrlo interesantna i uzbudljiva prica. Samo nesto me kopka. Ko li je u brak usao sa vise iskustva u krevetu? Po meni, umorna stjuardesa ima vecu kilometrazu. I drugo, sta rece njen sadasnji muz na sve to? Sigurno mu je vrlo spokojan zivot, dok pored sebe zivi sa bivsom pohotnom stjuardesom, kojoj kada se ponovo upale hormoni, bice ozezi, ozezi

Tako treba

pre 8 godina

Ovo su najbolje supruge , iskusila je sve smirila i formirala porodicu a ne puritanske mamine princeze i folirantkinje koje cim namirisu nesto "drugacije" polude kao kere otkinute s' lanca .

Sorry

pre 8 godina

Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. (Guest on this world, 01. jul 2015 15:49

Verovatno si dosta mlada cim mislis da to nije problem. Jedino ako odete zajedno u neku novu sredinu, ovako postoji velika verovatnoca da ce se naci neka dobra dusa da te pohvali.

Guest on this world

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.

heheh

pre 8 godina

Jedne noći za stolom je uočila ragbiste. Popela se na njihov sto i rušila im pića jedno po jedno. Kasnije te iste noći, mnogi od njih pridružili su joj se na zabavi u hotelskoj sobi.
Njen muz, inace bivsi ragbista, kad su razgovarali shvatili su da imaju PUNO ZAJEDNICKIH POZNANIKA
Smeh. XD

Иванхое

pre 8 godina

@Guest on this world

"Кључ који отвара сваку браву је добар кључ, брава коју отвара сваки кључ је лоша брава!" Кочфучије
Девојко, схвати да то да ли ће секса бити или не зависи искључиво од жене, мушкарци су у 95% случајева унапред за. Мушкарац мора да се докаже и намучи да дође до жене, жена треба само да рашири ноге. Мушки и женски промискуитет нити су икада били нити ће икада бити исти. Не браним мушкарце али стави мало прст на чело и размисли пре него што напишеш глупости!

Pera

pre 8 godina

@ (jokk, 1. jul 2015 13:24)

Od Engleskinje? E moj ti, da vidis ove nase... gore pet puta... i onda se vrate u Srbiju i ovde glume finocu. Da ti se prevrne zeludac.

kovach

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Guest on this world, 1. jul 2015 15:49)
znas u cemu je razlika? kad imas kljuc koji moze da otkljuca sve brave, to je odlican kljuc... a kad imas bravu koju moze da otkljuca svaki kljuc... to je onda, snajkice, losa brava.. a ti uzivaj sto si dvocifrena...

Haralampije

pre 8 godina

Ovo je suština:

"Budući da je veza s pilotom postala ozbiljna, odlučila je da moraju da imaju seks u vazduhu."

Pametnom je dovoljno i malo reči.

Milan

pre 8 godina

"Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda."

Dok god postoji covecanstvo. Nijedan muskarac koji postuje sebe nece se zeniti sa kurvom koju je pregazio citav avtobus. Naravno uvek je bilo i biti ce ocajnika i luzera. A sto tebe to toliko brine? Niko ti ne moze zabraniti kurvaluk ali ga isto tako niko ne moze nametnuti nama kao prihvatljivog.

scepanmali

pre 8 godina

@GUEST ON THE WORLD

Za muskarca, da bi mogao ovo sto ona radi, mora da bude lep, sarmantan, bogat, naocit, nacitan. Za vas, devojke, je potrebno samo da budete TU.

To je razlika i zato vi to ne mozete, ako mozemo mi.

Hvala lepo...

VBA

pre 8 godina

Tipično i za naše .....kada su mlade ,daj što ludjeg i problematičnijeg....a posle bi školovanog , dobrog porekla, stabilnog intelektualca...

bravo sestro, taj rad

pre 8 godina

Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.

hahahaahhahahhaahaah da breeeeeeee, aaaa jadan nema pojma kakvu tempiranu bombu ima pored sebe, imaj srca barem ga na testiranje posalji

vojkan

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda. 
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac? 
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam. 
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. 
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)

au sestro, dvocifren je i 10 i 66 :)...sto rece neko..kljuc koji otvara svaku bravu je dobar, brava koju otvara svaki kljuc ne valja :)

Kabeza

pre 8 godina

(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)
Ne osudjujem te zbog broja partnera koje si imala, zaista. To je tvoja privatna stvar. U pravu si da postoje dvostruki standardi u etiketiranju. Medjutim skrecem ti pažnju na jednu činjenicu, a to je da velika procentulana vecina muskaraca nije u tom dobu imala ni blizu dvocifrenog broja partnerki. Ubeđen sam da je to manje od 5.

betmen

pre 8 godina

@Guest on this world

kad smo kog cistih brojeva, dvocifreno je i 10 i 99, a razlika je znacajna.

A nisam primetio da ovde neko prica o samom broju partnera, vec o njenom nacinu zivotu koji je ovde iznesen. Naravno da svako ima pravo da zivi kako hoce, neko kao opatica, a neko kao harmonika. Mene ne privlaci ni jedno ni drugo.

M.V.

pre 8 godina

@ Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu... Jadan taj tvoj sto si ga obradila pa vise nije toliko zatucan. A sta je glavna fora danas, cim nekim zenama nesto ne odgovara po pitanju vrijednosti do kojih drzi muskarac, ona se odmah vadi na 21. vijek i proglasava ga zatucanim. Zanimljiv koncept nepostovanja tudjeg misljenja, valjda i on ima pravo na misljenje, mada cim je obradjen, nema od njega nista vise. Zaljubljen mudar covjek i zaljubljen budala su budale. Cim ti kazes da su svi muskarci glupi i primitivni, dovoljno je vidjeti o cemu se u ovoj prici radi. Najlakse je generalizovati druge. Ako je dvadeset i prvi vijek, ne moramo biti kao stoka. Nema tu sta da se etiketira, stvar je licna, da li mozes da budes ili ne sa nekim ko je imao odredjen broj partnera. Najbolje bi bilo da zajedno budu oni sa slicnim brojem partnera, tako da ne bude trzavica (ako si ti imao pedeset, onda treba da prihvatis i djevojku koja je bila sa pedeset, ako si bio sa pet, onda ti ne moze ni smetati pet kod djevojke). A i sama osudjujes svoj broj partnera i smatras da nije ok imati veliki broj partnera. Dovoljno je procitati tvoju izjavu: Imam drugih kvaliteta, ili u prevodu velik broj muskaraca u tvome zivotu nije kvalitet.

Aleksandar

pre 8 godina

Svaka joj čast. Živela, uživala i proživela. Shvatila da to nije ključ sreće i našla srodnu dušu. Ako je ona posle svih tih muškaraca ostala sa tobom da pravi porodicu onda si ti bolji od svih njih, pa ima li bolje od toga. Ne sumnjam da joj je i sada sexualni život raznovrstan sa bivšim ragbi igračem. Svaka čast sestro ;-) Ua lažni moralisti.

John Doe

pre 8 godina

Ej vidi ti ove komentare tipa "prostitutka" i slično... a da je knjigu napisao muški stjuard onda bi bio laf, šmeker, car, like a boss....

Bane

pre 8 godina

@Guest on this world

Mislim da samo pokusavas da trolujes malo (i musko si). Mislim, glupi muskarci...decko koga volim najvise na svetu, kazite momcima sve itd, ma daj :)

I am MGTOW

pre 8 godina

@Guest on this world
Ok. Dvocifren broj partnera kod tebe. Postujem. Samo jedna stvar je interesantna. Siguran sam da 80% muske populacije ne moze da se upise u red dvocifrenih brojki, da radi ne znam sta. Ma koliko da je zgodan, privlacan, ne ide. Ali zato svaka zena, nek samo zavrti malo repom, eto materijala, doduse nekvalitetnog, u svakom smislu, iz peostalih 20% muske populacije. Stoga, smatram da je velika vecina dama vec udarilo dvocufrenu cifru, dok velika vecina nas muskaraca stagnira sa jednocifrenim brojem, pa cesto se taj broj krece oko 1, 2. No dobro. Ostavimo to malo po strani. Ali nije mi jasno. Mlado, ludo, ono hocu da se izivim, pa cu da se sredim. Sto onda drage moje ne ostanete sa tim vasim alfa muzijacima, koji su kako kazete tako dobri u krevetu, jeste da vas nerviraju, dizu vam pritisak, izlaze sa ortacima, emotivno vas zanemaruju. Ako su tako dobri sto ne progutate te male mane? Zasto onda kasnije u vasim kasnim 20im i ranim 30im dolazite kod nas, placete nam na ramenu uz poznate stihove, "Sto ja ne mogu da nadjem nekog poput tebe, smrc, smrc, smrc...". O da onda kad nas uhvatite, i kad se mi taman ponadamo, evo i nas sunce pogledalo, bice maka malo seksa, onda cujemo, "Sta je sa tobom, tebi samo one stvari u glavi, smirise tamo, da te ja oklagijom po glavi..." Ah, da sad shvatam, odrasli smo ljudi, treba da se uozbiljimo. Ovo zvuci ljutito od mene, ali nisam ljut, vec odavno sam se pomirio sa tim. Ko zna mozda da postanem sehid.

Znalac

pre 8 godina

Za komentatora pod imenom "Dunster":

želim da znate da ste me oduševili Vašim maštovitim, duhovitiom i pronicljivim komentarom. Hvala i alal vera!

Maja, Zadar

pre 8 godina

Da sam muško, ja je nebi oženio. Nitko ne brani ženi da spava i sa tisuću muškaraca, al da o tome ovako javno govori i piše knjigu, e to mi je jadno. Mogla je pod pseudonimom napisati je.

Mirjana

pre 8 godina

A sta ako je sve slagala da bi zaradila na prodaji? Ako nije slagala, ne znam zasto se muskarci stide sebe, kod zena im je najvaznije da je dobra u i da voli seks, uz to obicno ide solidan izgled, retki su imuni na takve zene. Pa, sad, ocigledno im je nebitno i da je bila ne sa celim timom vec sa celim stadionom, samo na kraju da bude njegova. Mnogo vas je takvih a vi ih zovite ocajnicima ili kako god

jer kad riba dr...

pre 8 godina

@Hm

Pa nije izlizan komentar vec ziva istina koja ume da pece naravno, ko jos zeli da bude potrosna roba. A to sto nas je procenila neka preko koje je presao autobus to nije ni malo bitno. Sto neko rece, zalosno je za tog njenog momka, ko zna kakve zaraze sada vuce.

Hm

pre 8 godina

Al vas iznervirala ova....a vi joj sve odreda odgovorili sa izlizanim fejsbuk citatom o kljucu i bravi. Dobro vas je procenila.
Evo ja kazem da kada bih mogla da biram, birala bih iskusnog muskarca, pa nek bude i dvocifren, jer zelim iskusnog majstora u krevetu. A zasto se vi bojite iskusnih zena? Da li vama smeta kada zena ima zdrav libido, ili vise volite frigidnije? Ili mozda kao egipcani, da sakatite zene, sto je sigurno, sigurno je.
Jedni kukaju kako nece zenu koja je imala vise seksualnih partnera, a drugi da kada se ozene, sve je manje seksa u braku. Znaci vi upravo zenite frigidne, ili ste i sami losi u krevetu, pa se posle zalite da nema seksa. Pa ko je ovde lud?
Za ove sto kazu da od zene zavisi da li ce biti seksa: to je mozda pre bilo tako, ali da vam ja dodjem sa dlakavim nogama i bez brazilke, sva nenamontirana, natural, bogme ni stapom ga ne bismo Ih podigli, tako su vam Kobre osetljive.

Milan

pre 8 godina

@Hm
Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

Guest on this world

pre 8 godina

Nisu svi muskarci glupi i primitivni, nego oni kojima je cifra jedini kriterijum kojim ocenjuju osobu.
Da se razumemo, iako mislim da je to licna stvar svake osobe i da niko nema pravo da u to zabada nos, u potpunosti mogu da razumem da neko ne zeli da bude u vezi s osobom koju svi redom ogovaraju da je ovakva ili onakva. Nazalost zivimo u takvom drustvu gde vaze ta pravila i moramo da se prilagodimo, svidelo nam se to ili ne. Zato moramo da budemo pametne i da biramo kad, gde i s kim cemo biti.
Ja o svojim vezama nisam pricala ni drugaricama, a u velikom gradu lako je ostati anoniman. Tako da niko ne moze da me ogovara.
A ova prica stjuardese je prava budalastina, svoju intimu treba zadrzati za sebe, a ne javno razglasiti na sva usta.

lemy

pre 8 godina

ako je istina, ima bar ono. "zivela sam punim plucima i nije mi zao" eto sad ima porodicu i ima itekako cega da se priseti u starosti ,doduse malo vise promiskuitetna,ali na stranu to,svaka cast na PROZIVLJENOJ "MLADOSTI" samo da je ne natera teret braka i porodice da se slucajno vrati ragbistima.....

cz

pre 8 godina

ako je neko gledao onu seriju stjuardese sto se davala na b92, elem drug mi radi u fly emirate-s kao stjuard i jednom kad je dosao pitam ga jel kao u seriji, posle malo neckanja rekao je da, a onda opisao svasta sta rade ...

Hm

pre 8 godina

Svi znamo da se ne radi o tim zenama, vec o vama i to mnogi muskarci priznaju, da se bojite da vas uporedjuju sa prethodnima. Jer sto je sex? Dva polna organa, sjedinjuju se, ljudi uzivaju, i to je to. Sta je toliko nemoralno u vezi sexa? Da li neko ko je slobodniji, los covek? Meni licno nikada nece biti jasno, zasto se sposobnost muskarca u krevetu toliko licno shvata. Sto pre shvatis: 10% talenat, 90% rad, da ne znas sve, da treba da ucis, i da nisu svi kompatibilni.
Ako je neko nalozen 100x godisnje, zar je mnogo da se zadovoljimo 2x? Jer ne zenimo se i ne udajemo vise sa 18, nego sa 32.
Mislim da je najbolje da svi budemo iskreni. Nemojte zenama davati povoda da se foliraju pre braka, jer cete dobiti frigidnu udavacu na vrat. A mozda je ona upravo prava za jednog naseg primitivca.....

@Milan

pre 8 godina

Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

Gadno je kada krene da te poredi sa predhodnim (a hoce), ako ti jos kaze koji si u redu i shvatis da si joj samo broj,uh. Brak je nepotreban, uzivaj

Hm

pre 8 godina

@jednaki standardi. Pa o tome se i radi, da kljuc nadje pravu bravu. Svako zna sta mu treba, ali ovde pricamo o tome ZASTO se muskarcima ne dopada ideja da zena vise puta nije mogla da se odupre svom seksualnom nagonu, i dosli do pretpistavke da bi one bile neverne u braku, po njihovim recima. A ja sam rekla da su razlozi drugaciji, koji imaju vise veze sa muskarcima samima, nego sa zenama.
I da! Ni te zene ne bi trebalo da planiraju nista ozbiljno sa ovima. Ozbiljni su to simptomi.

Vrzino kolo

pre 8 godina

@Hm

Zasto bi vrsile takvo poredjenje? Da li ste svesni da mozete povrediti nekoga kome je stalo do vas na taj nacin. U redu je ne svidja mi se ovo, potrudi se vise ali neki predhodni je bio bolji je previse.

Guest on this world

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.

Tako treba

pre 8 godina

Ovo su najbolje supruge , iskusila je sve smirila i formirala porodicu a ne puritanske mamine princeze i folirantkinje koje cim namirisu nesto "drugacije" polude kao kere otkinute s' lanca .

I am MGTOW

pre 8 godina

Vrlo interesantna i uzbudljiva prica. Samo nesto me kopka. Ko li je u brak usao sa vise iskustva u krevetu? Po meni, umorna stjuardesa ima vecu kilometrazu. I drugo, sta rece njen sadasnji muz na sve to? Sigurno mu je vrlo spokojan zivot, dok pored sebe zivi sa bivsom pohotnom stjuardesom, kojoj kada se ponovo upale hormoni, bice ozezi, ozezi

lakili

pre 8 godina

Njen muz je pravi "sreckovic". Zena ti napise knjigu u kojoj priznaje da je ....,potanko opisuje dje je spavla sa cijelim ragbi timom i hvali se da je u svakoj luci imala muskarca. Kako to moze biti srecan brak?

Makarije

pre 8 godina

Sad kad vise nije tako mlada i lijepa, bogatasi je izbjegavaju cak i za zabavu. Srecom po nju i slicne njoj, uvijek se nadje neki ocajnik da ih ozeni.

Nenad

pre 8 godina

@Guest on this world Nije stvar u broju partnera vec sam nacin zivota,biti sa celim ragbi timom? Isto vece? Ona prakticno samo sto nije naplacivala.. E to je sporno... Ali vidim da se slican slicnom raduje..

atlet

pre 8 godina

Ona je 'navučena' na ludački seks i nema joj spasa. Za koju godinu
dosadiće joj sadašnje životarenje i vratiće se svojoj jedinoj pravoj ljubavi - kao još jedna u moru 'cougar ladies'.

Sorry

pre 8 godina

Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. (Guest on this world, 01. jul 2015 15:49

Verovatno si dosta mlada cim mislis da to nije problem. Jedino ako odete zajedno u neku novu sredinu, ovako postoji velika verovatnoca da ce se naci neka dobra dusa da te pohvali.

NikAD

pre 8 godina

Nije to nista, ovde u Emiratima nase gospodjice koje lete su poznate po tome,cak i svi stranci i LOKALCI to znaju.85 posto su u tom fazoni,cast izuzecima.Znam licno :)

Aleksandar

pre 8 godina

Svaka joj čast. Živela, uživala i proživela. Shvatila da to nije ključ sreće i našla srodnu dušu. Ako je ona posle svih tih muškaraca ostala sa tobom da pravi porodicu onda si ti bolji od svih njih, pa ima li bolje od toga. Ne sumnjam da joj je i sada sexualni život raznovrstan sa bivšim ragbi igračem. Svaka čast sestro ;-) Ua lažni moralisti.

John Doe

pre 8 godina

Ej vidi ti ove komentare tipa "prostitutka" i slično... a da je knjigu napisao muški stjuard onda bi bio laf, šmeker, car, like a boss....

kovach

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda.
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac?
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema.
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Guest on this world, 1. jul 2015 15:49)
znas u cemu je razlika? kad imas kljuc koji moze da otkljuca sve brave, to je odlican kljuc... a kad imas bravu koju moze da otkljuca svaki kljuc... to je onda, snajkice, losa brava.. a ti uzivaj sto si dvocifrena...

Hm

pre 8 godina

Al vas iznervirala ova....a vi joj sve odreda odgovorili sa izlizanim fejsbuk citatom o kljucu i bravi. Dobro vas je procenila.
Evo ja kazem da kada bih mogla da biram, birala bih iskusnog muskarca, pa nek bude i dvocifren, jer zelim iskusnog majstora u krevetu. A zasto se vi bojite iskusnih zena? Da li vama smeta kada zena ima zdrav libido, ili vise volite frigidnije? Ili mozda kao egipcani, da sakatite zene, sto je sigurno, sigurno je.
Jedni kukaju kako nece zenu koja je imala vise seksualnih partnera, a drugi da kada se ozene, sve je manje seksa u braku. Znaci vi upravo zenite frigidne, ili ste i sami losi u krevetu, pa se posle zalite da nema seksa. Pa ko je ovde lud?
Za ove sto kazu da od zene zavisi da li ce biti seksa: to je mozda pre bilo tako, ali da vam ja dodjem sa dlakavim nogama i bez brazilke, sva nenamontirana, natural, bogme ni stapom ga ne bismo Ih podigli, tako su vam Kobre osetljive.

Dunster

pre 8 godina

Uskoro izlazi iz stampe knjiga moje komsinice, bivse kasirke u jednom marketu. Bice svega, vanredni nocni popisi, venericna bolest koju joj je poklonio trgovacki putnik iz jedne duvanske kompanije, perverzni sef maloprodajnog objekta, obdareni brkati mesar koji ne ume da kaze slovo r, kako ispeglati minus od 8000 dinara za dva sata, ludorije sa magacionerom iz Prokuplja, nevini tridesetogodisnjak sa neprehrambenih proizvoda, mlada kasirka-pripravnica iz okoline Ljiga, i da ne otkrivam sve detalje. Kupujmo domace.

vojkan

pre 8 godina

Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda. 
A vecu glupost nisam cula, od toga da zbog puno partnera u proslosti, zena nece znati da bude u monogamnom braku/vezi. Jel to znaci da ne postoji ni jedan veran muskarac? 
Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam. 
I da, moj decko zna moju tacnu cifru i prihvatio me je takvu jer imam puno drugih kvaliteta i cifra ne znaci nista,naravno ako to ne zna ceo grad. Doduse trebalo mu je vremena da to svari, jer je kao i vecina nasih muskaraca, zatucan po tom pitanju. No sad vise nemamo tih problema. 
Tako da devojke, slobodno kazite istinu, ako decko ne moze da vas prihvati, nije za vas.
(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)

au sestro, dvocifren je i 10 i 66 :)...sto rece neko..kljuc koji otvara svaku bravu je dobar, brava koju otvara svaki kljuc ne valja :)

Mirjana

pre 8 godina

A sta ako je sve slagala da bi zaradila na prodaji? Ako nije slagala, ne znam zasto se muskarci stide sebe, kod zena im je najvaznije da je dobra u i da voli seks, uz to obicno ide solidan izgled, retki su imuni na takve zene. Pa, sad, ocigledno im je nebitno i da je bila ne sa celim timom vec sa celim stadionom, samo na kraju da bude njegova. Mnogo vas je takvih a vi ih zovite ocajnicima ili kako god

Иванхое

pre 8 godina

@Guest on this world

"Кључ који отвара сваку браву је добар кључ, брава коју отвара сваки кључ је лоша брава!" Кочфучије
Девојко, схвати да то да ли ће секса бити или не зависи искључиво од жене, мушкарци су у 95% случајева унапред за. Мушкарац мора да се докаже и намучи да дође до жене, жена треба само да рашири ноге. Мушки и женски промискуитет нити су икада били нити ће икада бити исти. Не браним мушкарце али стави мало прст на чело и размисли пре него што напишеш глупости!

Milan

pre 8 godina

"Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu da se etiketiraju ciframa. Ako vi mozete, sto ne bi mogle i mi. Sram vas bilo zbog duplih standarda."

Dok god postoji covecanstvo. Nijedan muskarac koji postuje sebe nece se zeniti sa kurvom koju je pregazio citav avtobus. Naravno uvek je bilo i biti ce ocajnika i luzera. A sto tebe to toliko brine? Niko ti ne moze zabraniti kurvaluk ali ga isto tako niko ne moze nametnuti nama kao prihvatljivog.

Pera

pre 8 godina

@ (jokk, 1. jul 2015 13:24)

Od Engleskinje? E moj ti, da vidis ove nase... gore pet puta... i onda se vrate u Srbiju i ovde glume finocu. Da ti se prevrne zeludac.

lemy

pre 8 godina

ako je istina, ima bar ono. "zivela sam punim plucima i nije mi zao" eto sad ima porodicu i ima itekako cega da se priseti u starosti ,doduse malo vise promiskuitetna,ali na stranu to,svaka cast na PROZIVLJENOJ "MLADOSTI" samo da je ne natera teret braka i porodice da se slucajno vrati ragbistima.....

scepanmali

pre 8 godina

@GUEST ON THE WORLD

Za muskarca, da bi mogao ovo sto ona radi, mora da bude lep, sarmantan, bogat, naocit, nacitan. Za vas, devojke, je potrebno samo da budete TU.

To je razlika i zato vi to ne mozete, ako mozemo mi.

Hvala lepo...

bravo sestro, taj rad

pre 8 godina

Ja sam bila sa dvocifrenim brojem, pa svog decka volim najvise na svetu i nikad mi ne bi palo na pamet da ga varam.

hahahaahhahahhaahaah da breeeeeeee, aaaa jadan nema pojma kakvu tempiranu bombu ima pored sebe, imaj srca barem ga na testiranje posalji

Znalac

pre 8 godina

Za komentatora pod imenom "Dunster":

želim da znate da ste me oduševili Vašim maštovitim, duhovitiom i pronicljivim komentarom. Hvala i alal vera!

M.V.

pre 8 godina

@ Glupi primitivni muskarci. Dokle ce zene biti osudjivane zbog broja partnera? Mislim da je u 21.veku vreme da zene prestanu... Jadan taj tvoj sto si ga obradila pa vise nije toliko zatucan. A sta je glavna fora danas, cim nekim zenama nesto ne odgovara po pitanju vrijednosti do kojih drzi muskarac, ona se odmah vadi na 21. vijek i proglasava ga zatucanim. Zanimljiv koncept nepostovanja tudjeg misljenja, valjda i on ima pravo na misljenje, mada cim je obradjen, nema od njega nista vise. Zaljubljen mudar covjek i zaljubljen budala su budale. Cim ti kazes da su svi muskarci glupi i primitivni, dovoljno je vidjeti o cemu se u ovoj prici radi. Najlakse je generalizovati druge. Ako je dvadeset i prvi vijek, ne moramo biti kao stoka. Nema tu sta da se etiketira, stvar je licna, da li mozes da budes ili ne sa nekim ko je imao odredjen broj partnera. Najbolje bi bilo da zajedno budu oni sa slicnim brojem partnera, tako da ne bude trzavica (ako si ti imao pedeset, onda treba da prihvatis i djevojku koja je bila sa pedeset, ako si bio sa pet, onda ti ne moze ni smetati pet kod djevojke). A i sama osudjujes svoj broj partnera i smatras da nije ok imati veliki broj partnera. Dovoljno je procitati tvoju izjavu: Imam drugih kvaliteta, ili u prevodu velik broj muskaraca u tvome zivotu nije kvalitet.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Da sam muško, ja je nebi oženio. Nitko ne brani ženi da spava i sa tisuću muškaraca, al da o tome ovako javno govori i piše knjigu, e to mi je jadno. Mogla je pod pseudonimom napisati je.

Hm

pre 8 godina

Svi znamo da se ne radi o tim zenama, vec o vama i to mnogi muskarci priznaju, da se bojite da vas uporedjuju sa prethodnima. Jer sto je sex? Dva polna organa, sjedinjuju se, ljudi uzivaju, i to je to. Sta je toliko nemoralno u vezi sexa? Da li neko ko je slobodniji, los covek? Meni licno nikada nece biti jasno, zasto se sposobnost muskarca u krevetu toliko licno shvata. Sto pre shvatis: 10% talenat, 90% rad, da ne znas sve, da treba da ucis, i da nisu svi kompatibilni.
Ako je neko nalozen 100x godisnje, zar je mnogo da se zadovoljimo 2x? Jer ne zenimo se i ne udajemo vise sa 18, nego sa 32.
Mislim da je najbolje da svi budemo iskreni. Nemojte zenama davati povoda da se foliraju pre braka, jer cete dobiti frigidnu udavacu na vrat. A mozda je ona upravo prava za jednog naseg primitivca.....

VBA

pre 8 godina

Tipično i za naše .....kada su mlade ,daj što ludjeg i problematičnijeg....a posle bi školovanog , dobrog porekla, stabilnog intelektualca...

I am MGTOW

pre 8 godina

@Guest on this world
Ok. Dvocifren broj partnera kod tebe. Postujem. Samo jedna stvar je interesantna. Siguran sam da 80% muske populacije ne moze da se upise u red dvocifrenih brojki, da radi ne znam sta. Ma koliko da je zgodan, privlacan, ne ide. Ali zato svaka zena, nek samo zavrti malo repom, eto materijala, doduse nekvalitetnog, u svakom smislu, iz peostalih 20% muske populacije. Stoga, smatram da je velika vecina dama vec udarilo dvocufrenu cifru, dok velika vecina nas muskaraca stagnira sa jednocifrenim brojem, pa cesto se taj broj krece oko 1, 2. No dobro. Ostavimo to malo po strani. Ali nije mi jasno. Mlado, ludo, ono hocu da se izivim, pa cu da se sredim. Sto onda drage moje ne ostanete sa tim vasim alfa muzijacima, koji su kako kazete tako dobri u krevetu, jeste da vas nerviraju, dizu vam pritisak, izlaze sa ortacima, emotivno vas zanemaruju. Ako su tako dobri sto ne progutate te male mane? Zasto onda kasnije u vasim kasnim 20im i ranim 30im dolazite kod nas, placete nam na ramenu uz poznate stihove, "Sto ja ne mogu da nadjem nekog poput tebe, smrc, smrc, smrc...". O da onda kad nas uhvatite, i kad se mi taman ponadamo, evo i nas sunce pogledalo, bice maka malo seksa, onda cujemo, "Sta je sa tobom, tebi samo one stvari u glavi, smirise tamo, da te ja oklagijom po glavi..." Ah, da sad shvatam, odrasli smo ljudi, treba da se uozbiljimo. Ovo zvuci ljutito od mene, ali nisam ljut, vec odavno sam se pomirio sa tim. Ko zna mozda da postanem sehid.

jer kad riba dr...

pre 8 godina

@Hm

Pa nije izlizan komentar vec ziva istina koja ume da pece naravno, ko jos zeli da bude potrosna roba. A to sto nas je procenila neka preko koje je presao autobus to nije ni malo bitno. Sto neko rece, zalosno je za tog njenog momka, ko zna kakve zaraze sada vuce.

Haralampije

pre 8 godina

Ovo je suština:

"Budući da je veza s pilotom postala ozbiljna, odlučila je da moraju da imaju seks u vazduhu."

Pametnom je dovoljno i malo reči.

cz

pre 8 godina

ako je neko gledao onu seriju stjuardese sto se davala na b92, elem drug mi radi u fly emirate-s kao stjuard i jednom kad je dosao pitam ga jel kao u seriji, posle malo neckanja rekao je da, a onda opisao svasta sta rade ...

Guest on this world

pre 8 godina

Nisu svi muskarci glupi i primitivni, nego oni kojima je cifra jedini kriterijum kojim ocenjuju osobu.
Da se razumemo, iako mislim da je to licna stvar svake osobe i da niko nema pravo da u to zabada nos, u potpunosti mogu da razumem da neko ne zeli da bude u vezi s osobom koju svi redom ogovaraju da je ovakva ili onakva. Nazalost zivimo u takvom drustvu gde vaze ta pravila i moramo da se prilagodimo, svidelo nam se to ili ne. Zato moramo da budemo pametne i da biramo kad, gde i s kim cemo biti.
Ja o svojim vezama nisam pricala ni drugaricama, a u velikom gradu lako je ostati anoniman. Tako da niko ne moze da me ogovara.
A ova prica stjuardese je prava budalastina, svoju intimu treba zadrzati za sebe, a ne javno razglasiti na sva usta.

Milan

pre 8 godina

@Hm
Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

@Milan

pre 8 godina

Odakle ta prica o "strahu"? Meni se jednostavno gade i sta sad? Da "zacepim nos" zbog nekih "modernih principa", to ce biti srecan brak ha ha ha Radije se necu zeniti i to je to - to je jos modernije.

Gadno je kada krene da te poredi sa predhodnim (a hoce), ako ti jos kaze koji si u redu i shvatis da si joj samo broj,uh. Brak je nepotreban, uzivaj

Hm

pre 8 godina

@jednaki standardi. Pa o tome se i radi, da kljuc nadje pravu bravu. Svako zna sta mu treba, ali ovde pricamo o tome ZASTO se muskarcima ne dopada ideja da zena vise puta nije mogla da se odupre svom seksualnom nagonu, i dosli do pretpistavke da bi one bile neverne u braku, po njihovim recima. A ja sam rekla da su razlozi drugaciji, koji imaju vise veze sa muskarcima samima, nego sa zenama.
I da! Ni te zene ne bi trebalo da planiraju nista ozbiljno sa ovima. Ozbiljni su to simptomi.

betmen

pre 8 godina

@Guest on this world

kad smo kog cistih brojeva, dvocifreno je i 10 i 99, a razlika je znacajna.

A nisam primetio da ovde neko prica o samom broju partnera, vec o njenom nacinu zivotu koji je ovde iznesen. Naravno da svako ima pravo da zivi kako hoce, neko kao opatica, a neko kao harmonika. Mene ne privlaci ni jedno ni drugo.

Bane

pre 8 godina

@Guest on this world

Mislim da samo pokusavas da trolujes malo (i musko si). Mislim, glupi muskarci...decko koga volim najvise na svetu, kazite momcima sve itd, ma daj :)

Kabeza

pre 8 godina

(Guest on this world, 01. jul 2015 15:49)
Ne osudjujem te zbog broja partnera koje si imala, zaista. To je tvoja privatna stvar. U pravu si da postoje dvostruki standardi u etiketiranju. Medjutim skrecem ti pažnju na jednu činjenicu, a to je da velika procentulana vecina muskaraca nije u tom dobu imala ni blizu dvocifrenog broja partnerki. Ubeđen sam da je to manje od 5.

heheh

pre 8 godina

Jedne noći za stolom je uočila ragbiste. Popela se na njihov sto i rušila im pića jedno po jedno. Kasnije te iste noći, mnogi od njih pridružili su joj se na zabavi u hotelskoj sobi.
Njen muz, inace bivsi ragbista, kad su razgovarali shvatili su da imaju PUNO ZAJEDNICKIH POZNANIKA
Smeh. XD

Vrzino kolo

pre 8 godina

@Hm

Zasto bi vrsile takvo poredjenje? Da li ste svesni da mozete povrediti nekoga kome je stalo do vas na taj nacin. U redu je ne svidja mi se ovo, potrudi se vise ali neki predhodni je bio bolji je previse.