Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce

Petak, 31.07.2015.

11:04

Izvor: zadovoljna

Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

Posmatrac

pre 8 godina

@Biti isti biti poseban, evo da ti kazem da se ne nadas mnogo da ce ovi od 40+ da budu mnogo zreliji. Tad nastupi kriza srednjih godina i ako imas srece, ali velike srece to ne utice na njega. Iz mog iskustva, muskarci u tim godinama, poznajem par njih single pocnu da se farbaju (oni najiskompleksiraniji - da im se ne vide sede), kupe motor, opsednuti su svojim izgledom. Idu po zurkama i klubovima, ne bi li se slikali u ludom provodu za Facebook. Vrlo cesto su to selfiji. Zene njihovih godina ih ne zanimaju, vec uglavnom dosta mladje. Imala sam priliku da izadjem s jednim takvim (bez motora). Mislio je da imam 32 godine, a imam 40. Pobegla sam glavom bez obzira i pre nego sto smo pricali o godinama. Stepen nezrelosti i egocentrizma u lovackim pricama me je uzasnuo. Takve stavove nisu imali momci ni u 20 godina, sa kojima sam izlazila. Vrlo brzo vidis da je to sve fasada vrlo trosnog karaktera. Zalosno.

?XIS ON

pre 8 godina

Drage dame, ne zamerite momcima sto misle da je novac glavni razlog. Velika vecina njih zivi po selima, a u takvoj sredini jedino sto mogu da vide je da se najlepsa devojka u selu vidja sa lokalnim 'seoskim bajom' koji ima vise para od njih.
Problem ce nastati kada neki od njih nekim cudom dodje do para, pa ce se jako iznenaditi kako ga i dalje nece nijedna...

Бацач пламена

pre 8 godina

@wlado

Ја се слажем да девојке у 20-им треба да иду са мушкарцима у 30-им ако им се они свиђају. Тако су и мене родитељи учили о мушко-женским односима, да девојке воле старије, јер тако било у њихово време - већ око 24-25 година девојке су завршавале школе и гледале да буду са старијим мушкарцем за ког ће се удати кроз неко време. И то је океј.
Само, данашње девојке у 20-им које иду са старијим мушкарцима рећи ће великим делом, ако не и већином, да планирају удају око или после тридесете ако би их питали када ће се удати, јер су још младе, нису се још иживеле итд. Океј, како год. Али погледајмо најпростију математику - када оне буду имале око или преко 30 година, ти старији мушкарци имаће већ близу 40 и многи ће имати жене и децу. На кога ће оне бити сведене онда за брак, ако не на своје вршњаке од 30-ак година, који су у међувремену почели да зарађују свој динар? И шта ће радити када се испостави да ти вршњаци сада гледају млађе девојке? Истом логиком као што су старији момци некада гледали њих. А и због тога што им не треба нека која ће од старта да покрене теме као што су брак и деца. Шта ће онда бити? Хоће онда да кукају како су мушкарци неодговорни, како неће породицу, већ их занимају само клинке и провод, а зрелих, лепих и успешних жена и везивања се боје?

godine prolaze

pre 8 godina

Uvek sam mislila da su muskarci koji jure mladje zene nedozreli kompleksasi koji ne mogu da se nose sa zenama svojih godina, pa pokusavaju da lece svoje komplekse jureci naivnu piletinu, koja uzgred misli da je ubola premiju sto se seta pored starijeg muskarca ne znajuci da je on najobicniji slabic. Kao i ove sto kao vole starije, nikako mi nisu jasne ni one koje vole mladje. Pre ces valjda da izaberes zrelog i iskusnog, nego momcica kome cure bale. Nije sve u mladosti i zategnutom telu, vise je u sarmu i seksepilu koji se dobija s godinama. Dakle, neznatna razlika u godinama izmedju zene u muskarca je najoptimalnija varijanta sto se mene tice, naravno, ukoliko govorimo o normalnim ljudima, zrelim za svoje godine i sl.

tina

pre 8 godina

Moj muz je sedam godina stariji od mene.Godine mi nisu bile vazne kada sam ga upoznala jer mi je bilo bitno da se bar malo iziveo,da je voleo,da je uzivao u zenama.Sa njim uzivam i ja,a sto se tice nekih drugih stvari pa nismo blizanci i nemamo ista shvatanja u mnogo cemu.Bitno mi je da zajedno volimo decu koju smo stvorili,bitno mi je da ga volim bez obzira na sve druge gluposti koje nas snalaze u zivotu.Zao mi je sto ne moze da zaradi vise ne zbog mene vec zbog njega samog jer je vecini normalnih muskaraca u genima da se brinu o svojoj porodici.Zao mi je sto je u nasoj zemlji ovako losa situacija dovela do toga da su mnogi nasi muskarci isfrustrirani zbog nemogucnosti da zarade.Meni je bitno da je ziv i zdrav,da je pored nase dece i da se volimo.Na kraju stvarno mi je samo to i bitno.Upravo ga gledam kako sa nasom mladjom cerkom igra karte samo da bi je oraspolozio i zahvalna sam Bogu sto smo svi zajedno.

wlado

pre 8 godina

kada sam bio u dvadesetim uvek sam se ljutio na vrsnjakinje sto izlaze sa likovima od 30+ godina i govorio sta vidi u tom matorcu, nije prirodno...sada sam zgazio u 30. i imam devojku koja je napunila 22. oDLICNO SE slazemo i sad razumem bolje izbor drugrica-vrsnjakinja. Sve je to prirodno...samo treba negovati svoje zdravlje i onda godine postaju samo broj.

Filmofil

pre 8 godina

Bugaroubica, tacno situacija u kojoj je tvoj junak je stvorena od drugih muskaraca pred kojima on spusti glavu, odustane od borbe, a frustraciju za svoj zivot izbacuje na zeni. Patrijarhat je hijerarhijsko uredjenje muskaraca u kome su zene moneta za potkusurivanje. Da se razumemo svi mi zelimo bolji zivot. Lepa zena kojoj je to jedini kapital ce gledati to da iskoristi, kao sto drugi koriste svoje misice, brzinu, poreklo ili sta vec. Tvom junaku ostaje ili da se pomeri na lestvici na neki nacin ili da izabere zenu iz svoje price koja ce ga voleti i razumeti koliko je tesko jer i sama tako zivi.

svorc

pre 8 godina

Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.
(Ros Geler, 1. avgust 2015 09:16)

Sve se slazem sa tobom, ali kada ja kazem da mi treba para, ne mislim na milione, nego dovoljno da kupim sebi nesto da obucem, da ne idem pocepan i izbledeo, i naravno da platim izlazak. Jos kad bi preteklo za neki automobilcic, bilo bi jako fino. A te splavarke me ne interesuju sve i da su dzabe.

VJ

pre 8 godina

@Bugaroubica
`Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'. `

Ja imam drugacija iskustva sa muskarcima koji imaju mnogo novca. Nekolicina koju sam upoznala, bili su veoma nadobudni, nekulturni, vulgarni, prazni, sa visine i bez imalo postovanja prema ljudima... dzaba svi novci ako pored takvog treba da se budite i sa takvim gradite zivot, stvarate porodicu.
Takvi zaista jesu kompletni ....... . ;)

Bugaroubica

pre 8 godina

Devojke ne kapiraju jednu stvar.Neće čovek sa parama bukvalno da baci pred noge i da kaže moja si a devojka automatski da se zaljubi.
Zna se ko tako radi , ali ovde je reč o 'normalnim' devojkama.
Devojke vole 'kompletne i uzdignute muškarce'. To je čovek koji se trudi u nečemu ima hobi, radi nešto posvećen je nečemu.Kad kažem uzdignut, mislim duhovno, vedra osoba, otvorena za komunikaciju, zabavna, nije besan isfrustriran,depresivan itd.(Lako čovek postane besan isfrustriran,depresivan kad nema para).
Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'.
Prost primer je dečko koji rinta po 10 sati na poslu za neku siću.I onda vidi 'taticu' koji mu je zbario vršnjakinju jer recituje haiku poeziju... i onda ona će reći: spojila nas je poezija.. a onaj mučenik nema vremena za poeziju BAŠ ZBOG PARA.

narcis

pre 8 godina

Ni malo ne mogu da se pozalim , jer sa svojih 159 cm. visine i 153975135317 godina zivota jos uvek privlacim kako starije tako i mladje zene .

ALEKSANDRA

pre 8 godina

Nikada nisam volela starije muskarce. Uvek sam se zabavljala sa.muskarcima priblizno mojim godinama. I sada kada sam u braku, i skoro u zrelim godinama, pre cu da pogledam mladjeg muskarca, nego nekog u mojim godinama ili starijeg. Razlog je prost, uvek sam volela mlada i zategnuta tela, a ne otromboljena , podgojena i usahla tela. Jako polazem na fizicki izgled i imam dobru zategnutu kozu. E pa uptavo to volim da vidim kod suprotnog pola. Moj muz se i dalje dobro drzi, iako je presao cetrdesetu. Ovde mnogi spominju sta sve stariji muskarac moze da ti pruzi vise u odnosu na mladjeg. I ok, mogu da se slozim. Ali na kraju dana ti sa tim istim, treba da legnes u krevet. E, to ne bih mogla, sta cu, gadljiva sam.

zadovoljan

pre 8 godina

e moja zadovoljna.. nije lepo generalizovati.. sve ove osobine imaju i neki mladji muskarci, samo se vi devojke u vecini slucajeva lepite za pavijane, pa posle kao.. e vidis koliko su bolji stariji, oni ovako oni onako.. pavijan ce uvek biti takav samo je vremenom naucio kako da prikrije glupost koju je ispoljavao kao mladji... ja sam devojke koje tako razmisljaju i etiketiraju uvek zaobilazio u sirokom luku, i uspeo sam da naletim na onu koja nije takva..

Ros Geler

pre 8 godina

(Cinik, 31. jul 2015 18:04)
Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.

seljadin

pre 8 godina

"stariji muskarac" evo ja sam stariji 41 god i zene i devojke se bukvalno lepe u poslednje vreme da hocu imao bih i one od 20 godina, ali posto sam u vezi vec 10god to mi ne treba moja devojka ima 27. Kad sam imao 28 nisu toliko obracale paznju iako sam imao tada firmu sa 20 zaposlenih i bio nabildovan sa 192cm. Mnogo je do stava, harizme i naravno zene vole ozbiljne koji se mogu nasaliti i ponasati kao i svi drugi, a kad su sa decom da se znaju poigrati i pokazati ljubav .

The Spatula

pre 8 godina

Nije stvar u novcu, kao sto vecina vas mladjih misli. Imao sam i ja nekad i 18 i 25 i 30 i 35. Samo u moje vreme nije bilo toliko racunara, tj imali smo commodore 64, od TV kanala prvi i drugi. Devedesetih kad smo dobili treci kanal nasoj sreci nije bilo kraja. Slusali smo dvestadvojku i hit dana, nedelje, meseca.... Imali vremena za druzenje, devojke, zene. Na utakmice smo isli da navijamo a ne da se bijemo kao vi. I da, vise sam devojaka imao sa biciklom i ljubavnog iskustva nego vi sad u novom tatinom BMW-u. A vi sad nemate vremena, draza vam je casica pica, racunari, Sony ps o drogama i da ne pricam. A devojke vam jure stariji muskarci, pa jos ozenjeni. I sam imam dvojicu punoletnih. Lepse im je da sede uz televizor, laptop, i vuku se sa jednom devojkom godinama nego da nalaze nove. A jednog dana, doci cete i vi u neke cetrdesete i shvatite da vreme prolazi i njemu i vama.

Robi

pre 8 godina

Stariji momak-tatica moze da pruzi uzitak,al' tek posle Africke sljive. Momci-trazite normalne i fine devojke,one jos uvek postoje,a ove sto setaju sa fosilima,neka setaju i dalje,njihov problem je veci sa godinama...

Milica

pre 8 godina

Hm. Pare trebaju zenama koje ih nemaju. Meni ne trebaju. Kada sam bila mladja zaljubljivala sam se u starije (10, 15 god) jer sa svojim vrsnjacima nisam imala o cemu da razgovaram. Ti stariji su znali vise poeziju, filozofiju, nauku, imali lepsi osecaj za svet oko sebe, veci mir u sebi, stalozenost, umeli su lepse da pokazu da im je stalo do mene - eto sve to skupa je mene bilo privlacilo kada sam bila mladja. Sada kada imam 40 i medju mojim vrsnjacima mogu da nadjem sve to.

realna

pre 8 godina

realno, muskarcima trebaju pare da bi imali samopouzdanja, fakat nesigurni i iskompleksirani nisu bas nesto seksi. tako da jeste, ima nesto i u parama ali problem je u vama, momci :)

Posmatrac

pre 8 godina

Evo ja da kazem iz druge ruke. Moj rodjak. Ceo zivot neozbiljan, ima 62 godine. Nikad se nije zenio. Ima ukupno deset godina radnog staza. Ima neku sasavu zivotnu filozofiju, nece on za nekog da rinta. Elem, stalno je imao neku vezu. A para nikad. Ima stan u kome zivi i to je sav njegov posed. Nasledjen. Poslednjih dvadeset godina seta klinke. Sa jednom zivi vec zadnjih sedam osam godina nevencano. Dvadeset i pet godina mladja od njega. Ona radi, placa racune, kuva, on filozofira, pise satro neke knjige. Nikad ni jednu izdao nije. Sve te devojke su bile i ova sad je lepa i zgodna i fakultetski obrazovana. I uopste mi nije jasno sta vide u njemu. Bio je beogradski smeker pre dvadeset godina, al sad je samo dosadan starac koji ne drzi do sebe ni svog izgleda ni malo. Ja stvarno ne znam ko je tu blesav.

Mikki

pre 8 godina

Ispada da su zene ''bolje'' od muskaraca. Zene se zaljubljuju u starije muskarce za razliku od muskaraca koji se zaljubljuju u mladje zene. Zene u takvim muskarcima vide licnost, coveka, dok muskarci u mladjim zenama vide telo, strast... Valjda je tako prirodno. Kad si u djak volis neku iz razreda, kad si stariji onda neku malo mladju a kad si jos stariji onda jos mladju... Iskusan kapetan i mlada posada vode brod :)
Ko misli da je sve u parama po mom sudu gresi. Velike ljubavi su bile sa vrlo malo para, jer prosecna plata je uvek prosek u drustvu, dakle nista veliko, a velike ljubavi nisu samo platonske vec i vrlo telesne i dusevne.
Ne razumem one koji kukaju na zene. Sta nas briga za sve zene. Nadjes jednu koja ti odgovara. Budi covek i drzi se pravih i proverenih vrednosti... Generalno pad je kvaliteta u svemu, ali ako si ti OK poci ce neka za tobom, jer to je prirodno i u prirodi zene. Ne treba da si genije nego musko.

toni

pre 8 godina

Ovde govorimo ne o 5 ili 10god starijem,slika lepo govori. Zene ne folirajte se. Zasto moj deda od 80 godina ne seta neku tamo Kristal a Hju Hefner seta, ZASTo?

zigot

pre 8 godina

takodje, gde ces iskusnijeg i spremnijeg od zdravog i i pravog 30ogodisnjaka u vrhuncu muskosti sa dobrom istorijom... pa nije sex nanotehnologija da se studira 30 godina... te price o prezrelim matorcima su tipicno feministicke fore za isfrustrirane baba devojke... kao ne gubite nadu fazon... fuj

sveznalice

pre 8 godina

Manner idi peglaj dečku košulju pošto feminizirane muškarce vole samo grobovi. A te parfeme, košulje, Bon ton, higijenu itc koristimo i mi normalni muškarci...

sveznalice

pre 8 godina

Mnogo duhoviti komentari devojaka koje glume neodoljive probiracice a u suštini uglavnom one završe kao usedelice i baba devojke...

alex

pre 8 godina

ja licno ne bih mogla da budem sa muskarcem koji je od mene dosta stariji....Mada da mi dodje lik koji izgleda kao Clooney ili Robert D.Junior koji su stariji od mene duplo ne bi razmisljala :-)

iggy

pre 8 godina

Čekajte bre malo..pa zar nisu stariji muškarci oni od 35-45 god ? Ovde neki kada pomisle "stariji muškarac" misle na deda-drde od 60 i kusur ljeta...Hmmm, šta li bi na to rekao čika Frojd ?? Šta, 35 god i to se kod nas naziva mladić ? Pa, onda nije ni čudo što nam je ovako....

omg

pre 8 godina

Nikada rubrika "zasto muskarci vole starije dame". Evo iz mog ugla: 1. nisu iskompleksirane 2. Ne stide se svoga tela 3. Materijalno su ostvarene 4. Vole da eksperimentisu 5. Sa njima pricam samo o konkretnim temama i uvek dobijem konkretan odgovor 6. Nema dosadnih igrica toplo/hladno 7. Sex im nije taboo 8. Daju ti potpunu slobodu 9. Ne glume majku jer vec imaju nekog kome to jesu 10. Uvek su za akciju jer ih to cini ponovo mladim itd... Mogao bih do sutra ali neka. Inace imam 25 godina i uvek su mi ciljna gripa bile zene od 30+. Ne pricamo o manikiru, freestyleru, pedikiru, kriminalu, grandu, budvi, trokaderu, ne slusam komentarisanje drugih devojaka na ulici, ogovaranje sa drugaricama plandovanje po ceo dan, pravljenje selfija i blejanje po instagramu, satro "zavrsavanje neato u gradu" itd.

biti isti, biti poseban

pre 8 godina

evo imam 32 i decka koji ima 34, nema novca i nije mi to bitno, cetiri godine smo zajedno...ali sve vise uvidjam koji je samozivi nabedjeni tinejdzer u glavi...uskoro cemo da se pozdravimo...i volela bih da sledeci ima 40god...ocekujem da ta grupa muskaraca zivot shvata ozbiljno i nosi se sa njim na pravi nacin...verujte mi, nema veze sa novcem...vec iskljucivo sa (ne)zreloscu muskarca...slobodno tripujte, ali istina je...

scepanmali

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?
(ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele, 31. jul 2015 18:36)

Pa, sa njima su jer su im uvalili bebe na brzaka. Hahahahahaha...

Superstar

pre 8 godina

U naslovu se lepo kaže : Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce... Znači, one koje su se zaljubile otkrivaju 7 razloga zašto su se zaljubile... To nema veze sada sa našim ličnim iskustvima i bilo kakvim poređenjima te vrste...

Vesna

pre 8 godina

"Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.
(Cinik, 31. jul 2015 18:04)"

@Cinik, to što ti samo za takve žene znaš isključivo je tvoj problem i govori samo o tebi. Najbolji su mi ovi likovi koji se interesuju samo za praznoglave "lepotice" koje su po definiciji sponzoruše, a posle kukaju kako (sve) žene samo gledaju pare. Ne znate vi takvi šta su žene uopšte.

cobo

pre 8 godina

Na danasnji dan 2013 godine moje srce je stajalo 6 sati,radile su masine.Imao sa bypass operaciju.Razmisljam o vaznim stvarima u zivotu i ustanovim da je sve nevazno.I sve sto sto je bilo tako vazno i veliko,sad je nevazno i sitno.Slavim taj dan,i evo drustvo se razislo.Na radiju cujem peva Luis,neznam koju pesmu al mi prija.Hteo sam nesto da komentarisem al sam zaboravio o cemu je tema.Bitno je da sam s vama,volim vas sve!

максимилијан

pre 8 godina

Ја сам старији мушкарац и уз то сингл. И нисам приметио да ствари стоје баш тако.

lalos

pre 8 godina

dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 31. jul 2015 16:31)

znaci svi smo mi nadrndani i besni sto nemamo para a taj sto uzviva u zivotu moze samo da uziva sa parama... i te hocete...

a kao napisala si ne jurite za parama.. ma daj...

v

pre 8 godina

Po komentarima ispada da svaki stariji muskarac ima para. Super, eto i vi cete kad ostarite imati novac i svaku koju pozelite ,mozda tada prestanete da budete toliko iskompleksirani. Muskarci..

alexandra 25

pre 8 godina

To je najobicnija glupost. Imam 25 godina i nikada ne bih bila sa muskarcem koji je stariji vise od 5 godina...isto vazi i za moje drugarice. Ne trazim tatu.

rea

pre 8 godina

Iz ličnog iskustva tvrdim da sve navedeno veze sa godinama nema. Sigurnost, samopouzdanje, stabilnost, prijatelji, odsustvo posesivnosti, manipulativnih taktika, emotivnih igrica... Stvari su koje ćete naći u ZRELOM muškarcu. Što, naglašavam opet, nema veze sa godinama. Sigurna sam da devojke i žene koje su imale iskustva znaju o čemu pričam i nije retkost da sa starijim muškarcem shvatite šta je životni promašaj. Nezrelost, kriza srednjih godina... Nazovite kako hoćete. Retki su oni zaista ostvareni i spremni na zajedništvo. :)

Ivet

pre 8 godina

Zaljubljena sam u 14 godina starijeg, zaljubljena sam u 15 godina mladjeg, vidjam se jedino sa 3 godine mladjim i nisam bas raspolozena.
Glupo je jer se osobe rode u nekoj godini i to bude prepreka za vezu.

iskusna

pre 8 godina

zezaju ga hemoroidi, boli ga donji deo ledja, ima visok pritisak, levitra je sastavni deo seksualnog života (ako je to život:)), ne može noću da spava, ljubomoran na mladje muškarce, zaboravlja, priča iste priče sa nekim novom, izmišljenom crticom svaki put, ali kao ima to nešto, ne znam šta...ma nema tih para, žene beže od takvih, ili, ako su zdrave i normalne, naravno da imaju slične probleme, pa ih sa partnerom i dele. samo klinke mogu malo da se lože na taticu sa parama i kao iskustvom i to je to.

Alex

pre 8 godina

Bila sam u vezi sa muškarcem sedam godina starijim i mnooooooogo iskusnijim od mene. Ljubi se fenomenalno ali u krevetu užas jer misli da je naj baja pa ja treba da uzdišem uvek jer sve radi savrsšeno, što nije bila istina. Sada sam sa par godina mladjim........ momak odgovara ovom opisu, a ima 30. Znaci, nije do godina starosti vec do zrelosti individue.

Donglai Pei

pre 8 godina

Eno sela su nam puna starijih neozenjenih muskaraca i zasto se sad dame ne zaljubljuju u njih, a verujem da svi oni zadoovljavaju barem 5 od navedenih 7 razloga?

cq

pre 8 godina

tek mi je sada jasno koliko sam kvalitetan a malo sam i iznenadjen,razmisljam,ma jeste,takav sam, jos samo da neka,bar 20g. mladja od mene to i potvrdi...

Sly

pre 8 godina

Ne znam, otkad sam napunio 40 primetio sam da zene drugacije gledaju na mene. Pre 15 god sam bio pravi adonis kako sad izgledam, trbuh kockice, 5 dana u teretani nedeljno, zaradjivao sam tako, skromno, govorio vec tad 4 jezika- a bilo mi je puno teze naci pratnerku. To je nekako ugradjeno u zene, ko zna, mozda zbog navedenih razloga. U sustini nije ni bitno- hvala za to velikom sefu, a vi mladji tesite se kako zelite: videcete kasnije da nije sve u novcima.

ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?

Cinik

pre 8 godina

Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.

D

pre 8 godina

Tacno sve!Pre svega stabilan,iskusan,voli zene,a nema tremu od njih,jer nema frku sa samopozdanjem.Ovi sto misle da su pare odgovor na sve-kad vas nece neka onda je to sto nemate pare,ako neko drugi osvoji devojku,opet je to zbog para.Dal je moguce da vam je to samo u glavi?Niste svesni koliko to bedno zvuci.

ja

pre 8 godina

pa bas ako je 20 god razlike mnogo je. Isto tako ako muskarac izgleda matoriji nego sto jeste,ako se otromboljio sa svojih 45 i vise onda je svakako razlog status i novac,pogotovo ako doticna ima npr 25. Ja konkretno imam 42 i gledam da radim na sebi,vezbam redovno,trcim,ne pijem,ne pusim i izgledam bolje od ostalih slicnih godina. I u glavi sam mozda nesto mladji pa verovatno zato nema problem da budem s 10 god mladjima. S druge strane retke su devojke od 40+ da ne izgledaju tetkasto (cast izuzecima)

Frog

pre 8 godina

Naravno da muskarac (musko) treba da bude SPOSOBAN da zaradi novac, a ne samo da kuka i optuzuje druge za svoju nesposobnost i bezvrednost.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Meni se dogodilo sasvim slučajno da sam se zaljubila u starijeg muškarca. Bio mi je zanimljiv, drag i simpatičan. Izašli smo van i imali smo o čemu pričati. I danas neznam koliko zarađuje niti me briga. Pretpostavljam da ja zarađujem više jer je on iz Srbije, a kod vas su manje plaće. Slažem se da postoje slučajevi gdje žene hvataju muškarce zbog novca, al ne treba stavljati sve u isti koš. Takve nisu u većini.

dejan

pre 8 godina

Citam obrazlozenja zena da ih ne zanimaju pare, nego nesto drugo. A da bi im to drugo pruzio trebaju ti pare i mnogo slobodnog vremena. Objasnite kako neko ko radi 10h za 30 hiljada moze da vam ispuni sve te zahteve? Dakle situiranost nije uslov, nego preduslov o kome se ne raspravlja.

biki

pre 8 godina

Ne slazem se , zato I ne volim "dede" , imaju sve to I mladji muskarci , a I privlacniji su. A kod ovih starijih uvek se pitam :sta im fali , pa su sami ? Zasto ih zene nece ? Probirac naidje na otirac , verujem da im je to u glavi.E,zato ja nisam niciji otirac.

Lana

pre 8 godina

Aman više muškarci,mislite da je sve u novcu.E baš nije.Ja sam u vezi sa starijim muškarcem.Kad smo počeli da se viđamo nije imao auto.Pa dobro Bože moj,nisam ja rođena u autu,pa mora da ima.Novca ima toliko koliko i većina građana da se kolko tolko normalno živi.Ali ono što on meni pruža iznova i iznova,to je neko blagostanje kada sam sa njim i uvek se trudi da budem nasmejana.

Dott

pre 8 godina

(Lola, 31. jul 2015 16:34)
Vrlo retko veze sa starijim muskarcem prerastaju u nesto vise, kad dodje do toga da se treba odluciti nesto s tim u vezi, najcesce se tad muskarac povlaci, pa neretko i bez reci, jer u sustini tu i nema sta mnogo da se kaze, ali ima mnogo toga sta treba da se razume.
Zato, uzimanje ucesca u odgoju dece, stariji muskarci ucinice tek posto se odluce ili uvide da veza u kojoj su ima buducnost.
Nesto redje su veze u kojima su zene te koje su starije, takve veze takodje cesto ne bivaju krunisane brakom, medjutim ipak cesce uspevaju od ovih drugih, bice da zena ume lepse da ceka, vise se bavi vezom, ima vise takta i zna kako se zaliva.

...

pre 8 godina

Dečko od 27 godina peva, jooooj ne mogu da se setim hmm... one ministrke, prica se da si me varao, bla, bla. Ajde seti se... ne mogu :( a pesma mi je ispila mozak totalno, nebitno.
Doživela sam šok, ajde da smo u klubu, pa ajde svašta pustaju, ali smo pili kafu.
Naravno da to nije strašno, ali nadji odgovarajuće mesto i vreme za takve stvari, svima se nama desi da "pevušimo" neku pesmu koju smo čuli i iz glave ne možemo da je izbacimo, ali je ovo sasvim ozbiljno pevanje bilo o.O o.O
Ja sam šok doživela, nepoštovanje sagovornika, pevanje, odraz neozbiljnosti i nezrelosti.
Da je bio pijan i to bih razumela, ali ovako sam pobegla glavom bez obzira!!!
Muskarci, nemojte da se ljutite, želim da kažem da NIJE SVE U NOVCU već, naprotiv u šarmu, doza solidne ozbiljnosti, odgovornosti.
Potrudite se i videćete rezultate, verujete mi!!!

Helena

pre 8 godina

Zato sto su opusteni i znaju koliko vrede, dobri su u krevetu, umeju da se ponasaju u svakom drustvu, citaju jos nesto sem liste za kladionicu, nije im svaka druga rec "brate"... Dzabe pare i mladost ako se ponasa kao kreten.

Manner

pre 8 godina

Molim ostale muskarce da ne generalizuju i banalizuju stvari izjavama da se sve vrti oko novca. Kao mladji muskarac (ispod 30 godina), licno verujem da su mnoge druge stvari u pitanju a koje se odnose na zrelost, stav, karakter, umerenost, ugladjenost, kavaljerstvo, bon ton, zivotno iskustvo, ostvarenost na svim poljima, kontakti u zemlji i inostranstvu, posvecenost i postovanje svoje i drugih licnosti, posvecenost hobijima, uredjeni lifestyle, telesna kultura, fizicke aktivnosti i mnoge druge stvari. Mislim da njima ne znaci nista da vi otvorite kofer pun novca ako sa druge strane vicete na nju, ako je psujete, udarate i prisiljavate na neke stvari koje joj ne odgovaraju (sto uistinu mogu DONEKLE trpeti neke koje nista drugo ne interesuje osim novca, ali i one ce kad-tad otici) nego da ih privlaci urednost i sredjenost zivota, ostvarenost, stil oblacenja, frizura, parfem. Mozda je cak i kljucna stvar ostvarenost. Verujem da ce pre peglati kosulje i namestati vam kravatu svakog jutra znajuci da ste se probudili nasmejani u iscekivanju novog poslovnog dana kao i da cete se isti takvi vratiti (mada umorni) nego da cete se probuditi u iscekivanju neke fudbalske utakmice. Ne znam da li sam uspeo u potpunosti da docaram ono sto ja osecam i mislim da je ispravno. Naravno, ovo se odnosi na prave parove a ne na kombinacije i seks semice. Tema je izuzetno kompleksna, ukljucuje i uzrast tih osoba, stepen psihickog razvoja i mnoge, mnoge druge stvari pa se ne moze generalizovati.

Dott

pre 8 godina

Da itekako se zaljubljuju iako svesne da cesto takve veze nemaju buducnost, pobedi ih i savlada taj magicni osecaj da ih taj covek ume voleti na pravi nacin, da ih oseca i poznaje u dusu samo pogledavsi ih u oci nekoliko trenutaka duze od pristojnog.

Hajde klinci navalite na minuse!

Lola

pre 8 godina

6. Stariji muškarci ne paniče kad spemenete decu. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju sa njima da razgovaraju i pobrinu se za eventualne probleme.

Ovo bas i nije tako. Nekoliko mojih drugarica je bilo (ili jos uvek jeste) u vezama s starijim muskarcima (i ne, nisu to veze/brakovi zbog novca) i najcesce bi ovde ispao problem. Njihovi partneri su vec imali svoju (uglavnom veliku) decu i nisu zeleli da ponovo prolaze kroz budjenja nocu i pelene.

Jasmina

pre 8 godina

Koliko sam ja shvatila ovaj i slične tekstove, pre svega, komentarišu iskompleksirani i neostvareni muškarci. Novac nije razlog što "patite" u životu, vec vaši kompleksi, besciljnost i mrzovolja. Za to snosite sami odgovornost, mi žene ne možemo da vodimo vaš život umesto vas. Međutim, možemo da vas zaobiđemo " u širokom luku", što i činimo. A izbor ne mora uvek da padne na starijeg muškarca, može i mlađi - dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.

MARIJANA

pre 8 godina

Mene je muvao jedan stariji muškarac,ništa on nema od ovih osobina, sem što sam osetila da je strašno frustriran na žene jer na pare se svašta lepilo. Nikad nisam volela starije muškarce,niti sam bila sa njima.Tako da je i muvanje od strane njega bilo i previše,bar za mene.Nikad nisam ni shvatila zašto ja, mislim da se loži na nešto što nije probao. Totalno mi je bilo muka.

Can`t buy me love...

pre 8 godina

Muskarci u 10 od 15 komentara pominju NOVAC.
Kao da ne postoje zene koje ga imaju sasvim dovoljno, a stekle su ga sa svojih 10 prstiju i glavom...
Al doticni verovatno imaju iskustva samo sa onim devojkama koje sve mere prema novcaniku... valjda ih samo takve, naravno slucajno, privlace.

transporter

pre 8 godina

5, 6 i 7...Tacke koje nemaju veze sa vezom barem sto se ilustracije u clanku tice.

Peta tacka. Ma da evo Dzejson Stetam seta neku prosecnu a ne jednu od najlepsih manekenki sveta, ma nije njemu bitna sminka na njoj, ne uopste.

Sesta tacka. Veze sa vezom nema opet u vezi sa ovom dvojicom, i Kluni i Stetam su bezali od braka i dece. Bilo je vec nekih clanaka na tu temu. Mislim da je Stetm bio i pred razvodom, prekidom veze sta vec, bas zbog dece.

Sedam tacka. I koliko ce ta eksplozja strasti da traje? U vrh glave jednu deceniju, mozda malo jace, i kada on ne moze vise a zena moze, sta tada?

Zaljubljena

pre 8 godina

Komentator koji toliko insistira na novcu kao jedinom razlogu ocigledno ima veliki strah od starosti ili od starije konkurencije :) Uopste nije svestan koliko nije u pravu, pokazuje osnovno nepoznavanje zenske prirode i psihe, te mi izaziva sazaljenje. Ne mozemo generalizovati ljude, pa da su sad svi mladi ovakvi ili svi stariji onakvi. Ali, ako se zaljubimo u starijeg muskarca, to sigurno nije zbog love, kao ni kad se zaljubimo u mladjeg. Naravno, prija ako je uspesan muskarac zainteresovan bas za nas, ali to nema veze s godinama. A sigurno nije jedini afrodizijak. Za mene su zivotno iskustvo, mudrost, strpljivost, emocionalna stabilnost, otvoreno pokazivanje naklonosti, ali sa stilom mnogo jaci faktori privlacnosti prema nekom starijem muskarcu od njegovog finansijskog stanja.Mnoge zene u starijem muskarcu traze tzv. ocinsku figuru, figuru zastitnika, koju nazalost, uprkos tome sto su muskarci, ne mozemo tako lako naci u mladjim muskarcima, a koliko smo u pravu zavisi od osobe u koju se zaljubimo.

Johny Sack

pre 8 godina

Ma bas se zaljubljuju u starije muskarce. Nisam rekao da ne ulaze u veze nego da se ne zaljubljuju u starije muskarce. Ko razume shvatice.

iggy

pre 8 godina

75% muških komentara: pare. Pa, kad je samo to što ne zaradite te pare i svaka će biti vaša ? Očigledno, ionako ne "dobijate" pa lepo žrtvujte par godina života, rintajte, ulažite u svoje znanje, radite po kruzerima, berite voće po EU, tamo ćete naći nove kontakte i pare će krenuti. Čega se bojite ? Da ne ispadne ipak da nisu samo pare ?

Vlada

pre 8 godina

0. Izabrani stariji muskarac po pravilu ima mnogo vise para od "golobradog balavca" iz okoline.

Ne znam kako ste ovu tacku uspeli da propustite...

Vlada

pre 8 godina

0. Izabrani stariji muskarac po pravilu ima mnogo vise para od "golobradog balavca" iz okoline.

Ne znam kako ste ovu tacku uspeli da propustite...

iggy

pre 8 godina

75% muških komentara: pare. Pa, kad je samo to što ne zaradite te pare i svaka će biti vaša ? Očigledno, ionako ne "dobijate" pa lepo žrtvujte par godina života, rintajte, ulažite u svoje znanje, radite po kruzerima, berite voće po EU, tamo ćete naći nove kontakte i pare će krenuti. Čega se bojite ? Da ne ispadne ipak da nisu samo pare ?

Lola

pre 8 godina

6. Stariji muškarci ne paniče kad spemenete decu. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju sa njima da razgovaraju i pobrinu se za eventualne probleme.

Ovo bas i nije tako. Nekoliko mojih drugarica je bilo (ili jos uvek jeste) u vezama s starijim muskarcima (i ne, nisu to veze/brakovi zbog novca) i najcesce bi ovde ispao problem. Njihovi partneri su vec imali svoju (uglavnom veliku) decu i nisu zeleli da ponovo prolaze kroz budjenja nocu i pelene.

Jasmina

pre 8 godina

Koliko sam ja shvatila ovaj i slične tekstove, pre svega, komentarišu iskompleksirani i neostvareni muškarci. Novac nije razlog što "patite" u životu, vec vaši kompleksi, besciljnost i mrzovolja. Za to snosite sami odgovornost, mi žene ne možemo da vodimo vaš život umesto vas. Međutim, možemo da vas zaobiđemo " u širokom luku", što i činimo. A izbor ne mora uvek da padne na starijeg muškarca, može i mlađi - dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.

Manner

pre 8 godina

Molim ostale muskarce da ne generalizuju i banalizuju stvari izjavama da se sve vrti oko novca. Kao mladji muskarac (ispod 30 godina), licno verujem da su mnoge druge stvari u pitanju a koje se odnose na zrelost, stav, karakter, umerenost, ugladjenost, kavaljerstvo, bon ton, zivotno iskustvo, ostvarenost na svim poljima, kontakti u zemlji i inostranstvu, posvecenost i postovanje svoje i drugih licnosti, posvecenost hobijima, uredjeni lifestyle, telesna kultura, fizicke aktivnosti i mnoge druge stvari. Mislim da njima ne znaci nista da vi otvorite kofer pun novca ako sa druge strane vicete na nju, ako je psujete, udarate i prisiljavate na neke stvari koje joj ne odgovaraju (sto uistinu mogu DONEKLE trpeti neke koje nista drugo ne interesuje osim novca, ali i one ce kad-tad otici) nego da ih privlaci urednost i sredjenost zivota, ostvarenost, stil oblacenja, frizura, parfem. Mozda je cak i kljucna stvar ostvarenost. Verujem da ce pre peglati kosulje i namestati vam kravatu svakog jutra znajuci da ste se probudili nasmejani u iscekivanju novog poslovnog dana kao i da cete se isti takvi vratiti (mada umorni) nego da cete se probuditi u iscekivanju neke fudbalske utakmice. Ne znam da li sam uspeo u potpunosti da docaram ono sto ja osecam i mislim da je ispravno. Naravno, ovo se odnosi na prave parove a ne na kombinacije i seks semice. Tema je izuzetno kompleksna, ukljucuje i uzrast tih osoba, stepen psihickog razvoja i mnoge, mnoge druge stvari pa se ne moze generalizovati.

Zaljubljena

pre 8 godina

Komentator koji toliko insistira na novcu kao jedinom razlogu ocigledno ima veliki strah od starosti ili od starije konkurencije :) Uopste nije svestan koliko nije u pravu, pokazuje osnovno nepoznavanje zenske prirode i psihe, te mi izaziva sazaljenje. Ne mozemo generalizovati ljude, pa da su sad svi mladi ovakvi ili svi stariji onakvi. Ali, ako se zaljubimo u starijeg muskarca, to sigurno nije zbog love, kao ni kad se zaljubimo u mladjeg. Naravno, prija ako je uspesan muskarac zainteresovan bas za nas, ali to nema veze s godinama. A sigurno nije jedini afrodizijak. Za mene su zivotno iskustvo, mudrost, strpljivost, emocionalna stabilnost, otvoreno pokazivanje naklonosti, ali sa stilom mnogo jaci faktori privlacnosti prema nekom starijem muskarcu od njegovog finansijskog stanja.Mnoge zene u starijem muskarcu traze tzv. ocinsku figuru, figuru zastitnika, koju nazalost, uprkos tome sto su muskarci, ne mozemo tako lako naci u mladjim muskarcima, a koliko smo u pravu zavisi od osobe u koju se zaljubimo.

v

pre 8 godina

Po komentarima ispada da svaki stariji muskarac ima para. Super, eto i vi cete kad ostarite imati novac i svaku koju pozelite ,mozda tada prestanete da budete toliko iskompleksirani. Muskarci..

rea

pre 8 godina

Iz ličnog iskustva tvrdim da sve navedeno veze sa godinama nema. Sigurnost, samopouzdanje, stabilnost, prijatelji, odsustvo posesivnosti, manipulativnih taktika, emotivnih igrica... Stvari su koje ćete naći u ZRELOM muškarcu. Što, naglašavam opet, nema veze sa godinama. Sigurna sam da devojke i žene koje su imale iskustva znaju o čemu pričam i nije retkost da sa starijim muškarcem shvatite šta je životni promašaj. Nezrelost, kriza srednjih godina... Nazovite kako hoćete. Retki su oni zaista ostvareni i spremni na zajedništvo. :)

Alex

pre 8 godina

Bila sam u vezi sa muškarcem sedam godina starijim i mnooooooogo iskusnijim od mene. Ljubi se fenomenalno ali u krevetu užas jer misli da je naj baja pa ja treba da uzdišem uvek jer sve radi savrsšeno, što nije bila istina. Sada sam sa par godina mladjim........ momak odgovara ovom opisu, a ima 30. Znaci, nije do godina starosti vec do zrelosti individue.

Donglai Pei

pre 8 godina

Eno sela su nam puna starijih neozenjenih muskaraca i zasto se sad dame ne zaljubljuju u njih, a verujem da svi oni zadoovljavaju barem 5 od navedenih 7 razloga?

Helena

pre 8 godina

Zato sto su opusteni i znaju koliko vrede, dobri su u krevetu, umeju da se ponasaju u svakom drustvu, citaju jos nesto sem liste za kladionicu, nije im svaka druga rec "brate"... Dzabe pare i mladost ako se ponasa kao kreten.

Johny Sack

pre 8 godina

Ma bas se zaljubljuju u starije muskarce. Nisam rekao da ne ulaze u veze nego da se ne zaljubljuju u starije muskarce. Ko razume shvatice.

iskusna

pre 8 godina

zezaju ga hemoroidi, boli ga donji deo ledja, ima visok pritisak, levitra je sastavni deo seksualnog života (ako je to život:)), ne može noću da spava, ljubomoran na mladje muškarce, zaboravlja, priča iste priče sa nekim novom, izmišljenom crticom svaki put, ali kao ima to nešto, ne znam šta...ma nema tih para, žene beže od takvih, ili, ako su zdrave i normalne, naravno da imaju slične probleme, pa ih sa partnerom i dele. samo klinke mogu malo da se lože na taticu sa parama i kao iskustvom i to je to.

ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?

Maja, Zadar

pre 8 godina

Meni se dogodilo sasvim slučajno da sam se zaljubila u starijeg muškarca. Bio mi je zanimljiv, drag i simpatičan. Izašli smo van i imali smo o čemu pričati. I danas neznam koliko zarađuje niti me briga. Pretpostavljam da ja zarađujem više jer je on iz Srbije, a kod vas su manje plaće. Slažem se da postoje slučajevi gdje žene hvataju muškarce zbog novca, al ne treba stavljati sve u isti koš. Takve nisu u većini.

transporter

pre 8 godina

5, 6 i 7...Tacke koje nemaju veze sa vezom barem sto se ilustracije u clanku tice.

Peta tacka. Ma da evo Dzejson Stetam seta neku prosecnu a ne jednu od najlepsih manekenki sveta, ma nije njemu bitna sminka na njoj, ne uopste.

Sesta tacka. Veze sa vezom nema opet u vezi sa ovom dvojicom, i Kluni i Stetam su bezali od braka i dece. Bilo je vec nekih clanaka na tu temu. Mislim da je Stetm bio i pred razvodom, prekidom veze sta vec, bas zbog dece.

Sedam tacka. I koliko ce ta eksplozja strasti da traje? U vrh glave jednu deceniju, mozda malo jace, i kada on ne moze vise a zena moze, sta tada?

alexandra 25

pre 8 godina

To je najobicnija glupost. Imam 25 godina i nikada ne bih bila sa muskarcem koji je stariji vise od 5 godina...isto vazi i za moje drugarice. Ne trazim tatu.

Frog

pre 8 godina

Naravno da muskarac (musko) treba da bude SPOSOBAN da zaradi novac, a ne samo da kuka i optuzuje druge za svoju nesposobnost i bezvrednost.

Lana

pre 8 godina

Aman više muškarci,mislite da je sve u novcu.E baš nije.Ja sam u vezi sa starijim muškarcem.Kad smo počeli da se viđamo nije imao auto.Pa dobro Bože moj,nisam ja rođena u autu,pa mora da ima.Novca ima toliko koliko i većina građana da se kolko tolko normalno živi.Ali ono što on meni pruža iznova i iznova,to je neko blagostanje kada sam sa njim i uvek se trudi da budem nasmejana.

cobo

pre 8 godina

Na danasnji dan 2013 godine moje srce je stajalo 6 sati,radile su masine.Imao sa bypass operaciju.Razmisljam o vaznim stvarima u zivotu i ustanovim da je sve nevazno.I sve sto sto je bilo tako vazno i veliko,sad je nevazno i sitno.Slavim taj dan,i evo drustvo se razislo.Na radiju cujem peva Luis,neznam koju pesmu al mi prija.Hteo sam nesto da komentarisem al sam zaboravio o cemu je tema.Bitno je da sam s vama,volim vas sve!

Ivet

pre 8 godina

Zaljubljena sam u 14 godina starijeg, zaljubljena sam u 15 godina mladjeg, vidjam se jedino sa 3 godine mladjim i nisam bas raspolozena.
Glupo je jer se osobe rode u nekoj godini i to bude prepreka za vezu.

Can`t buy me love...

pre 8 godina

Muskarci u 10 od 15 komentara pominju NOVAC.
Kao da ne postoje zene koje ga imaju sasvim dovoljno, a stekle su ga sa svojih 10 prstiju i glavom...
Al doticni verovatno imaju iskustva samo sa onim devojkama koje sve mere prema novcaniku... valjda ih samo takve, naravno slucajno, privlace.

Cinik

pre 8 godina

Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.

Sly

pre 8 godina

Ne znam, otkad sam napunio 40 primetio sam da zene drugacije gledaju na mene. Pre 15 god sam bio pravi adonis kako sad izgledam, trbuh kockice, 5 dana u teretani nedeljno, zaradjivao sam tako, skromno, govorio vec tad 4 jezika- a bilo mi je puno teze naci pratnerku. To je nekako ugradjeno u zene, ko zna, mozda zbog navedenih razloga. U sustini nije ni bitno- hvala za to velikom sefu, a vi mladji tesite se kako zelite: videcete kasnije da nije sve u novcima.

Posmatrac

pre 8 godina

Evo ja da kazem iz druge ruke. Moj rodjak. Ceo zivot neozbiljan, ima 62 godine. Nikad se nije zenio. Ima ukupno deset godina radnog staza. Ima neku sasavu zivotnu filozofiju, nece on za nekog da rinta. Elem, stalno je imao neku vezu. A para nikad. Ima stan u kome zivi i to je sav njegov posed. Nasledjen. Poslednjih dvadeset godina seta klinke. Sa jednom zivi vec zadnjih sedam osam godina nevencano. Dvadeset i pet godina mladja od njega. Ona radi, placa racune, kuva, on filozofira, pise satro neke knjige. Nikad ni jednu izdao nije. Sve te devojke su bile i ova sad je lepa i zgodna i fakultetski obrazovana. I uopste mi nije jasno sta vide u njemu. Bio je beogradski smeker pre dvadeset godina, al sad je samo dosadan starac koji ne drzi do sebe ni svog izgleda ni malo. Ja stvarno ne znam ko je tu blesav.

biti isti, biti poseban

pre 8 godina

evo imam 32 i decka koji ima 34, nema novca i nije mi to bitno, cetiri godine smo zajedno...ali sve vise uvidjam koji je samozivi nabedjeni tinejdzer u glavi...uskoro cemo da se pozdravimo...i volela bih da sledeci ima 40god...ocekujem da ta grupa muskaraca zivot shvata ozbiljno i nosi se sa njim na pravi nacin...verujte mi, nema veze sa novcem...vec iskljucivo sa (ne)zreloscu muskarca...slobodno tripujte, ali istina je...

ja

pre 8 godina

pa bas ako je 20 god razlike mnogo je. Isto tako ako muskarac izgleda matoriji nego sto jeste,ako se otromboljio sa svojih 45 i vise onda je svakako razlog status i novac,pogotovo ako doticna ima npr 25. Ja konkretno imam 42 i gledam da radim na sebi,vezbam redovno,trcim,ne pijem,ne pusim i izgledam bolje od ostalih slicnih godina. I u glavi sam mozda nesto mladji pa verovatno zato nema problem da budem s 10 god mladjima. S druge strane retke su devojke od 40+ da ne izgledaju tetkasto (cast izuzecima)

D

pre 8 godina

Tacno sve!Pre svega stabilan,iskusan,voli zene,a nema tremu od njih,jer nema frku sa samopozdanjem.Ovi sto misle da su pare odgovor na sve-kad vas nece neka onda je to sto nemate pare,ako neko drugi osvoji devojku,opet je to zbog para.Dal je moguce da vam je to samo u glavi?Niste svesni koliko to bedno zvuci.

dejan

pre 8 godina

Citam obrazlozenja zena da ih ne zanimaju pare, nego nesto drugo. A da bi im to drugo pruzio trebaju ti pare i mnogo slobodnog vremena. Objasnite kako neko ko radi 10h za 30 hiljada moze da vam ispuni sve te zahteve? Dakle situiranost nije uslov, nego preduslov o kome se ne raspravlja.

lalos

pre 8 godina

dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 31. jul 2015 16:31)

znaci svi smo mi nadrndani i besni sto nemamo para a taj sto uzviva u zivotu moze samo da uziva sa parama... i te hocete...

a kao napisala si ne jurite za parama.. ma daj...

Vesna

pre 8 godina

"Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.
(Cinik, 31. jul 2015 18:04)"

@Cinik, to što ti samo za takve žene znaš isključivo je tvoj problem i govori samo o tebi. Najbolji su mi ovi likovi koji se interesuju samo za praznoglave "lepotice" koje su po definiciji sponzoruše, a posle kukaju kako (sve) žene samo gledaju pare. Ne znate vi takvi šta su žene uopšte.

Dott

pre 8 godina

Da itekako se zaljubljuju iako svesne da cesto takve veze nemaju buducnost, pobedi ih i savlada taj magicni osecaj da ih taj covek ume voleti na pravi nacin, da ih oseca i poznaje u dusu samo pogledavsi ih u oci nekoliko trenutaka duze od pristojnog.

Hajde klinci navalite na minuse!

cq

pre 8 godina

tek mi je sada jasno koliko sam kvalitetan a malo sam i iznenadjen,razmisljam,ma jeste,takav sam, jos samo da neka,bar 20g. mladja od mene to i potvrdi...

The Spatula

pre 8 godina

Nije stvar u novcu, kao sto vecina vas mladjih misli. Imao sam i ja nekad i 18 i 25 i 30 i 35. Samo u moje vreme nije bilo toliko racunara, tj imali smo commodore 64, od TV kanala prvi i drugi. Devedesetih kad smo dobili treci kanal nasoj sreci nije bilo kraja. Slusali smo dvestadvojku i hit dana, nedelje, meseca.... Imali vremena za druzenje, devojke, zene. Na utakmice smo isli da navijamo a ne da se bijemo kao vi. I da, vise sam devojaka imao sa biciklom i ljubavnog iskustva nego vi sad u novom tatinom BMW-u. A vi sad nemate vremena, draza vam je casica pica, racunari, Sony ps o drogama i da ne pricam. A devojke vam jure stariji muskarci, pa jos ozenjeni. I sam imam dvojicu punoletnih. Lepse im je da sede uz televizor, laptop, i vuku se sa jednom devojkom godinama nego da nalaze nove. A jednog dana, doci cete i vi u neke cetrdesete i shvatite da vreme prolazi i njemu i vama.

omg

pre 8 godina

Nikada rubrika "zasto muskarci vole starije dame". Evo iz mog ugla: 1. nisu iskompleksirane 2. Ne stide se svoga tela 3. Materijalno su ostvarene 4. Vole da eksperimentisu 5. Sa njima pricam samo o konkretnim temama i uvek dobijem konkretan odgovor 6. Nema dosadnih igrica toplo/hladno 7. Sex im nije taboo 8. Daju ti potpunu slobodu 9. Ne glume majku jer vec imaju nekog kome to jesu 10. Uvek su za akciju jer ih to cini ponovo mladim itd... Mogao bih do sutra ali neka. Inace imam 25 godina i uvek su mi ciljna gripa bile zene od 30+. Ne pricamo o manikiru, freestyleru, pedikiru, kriminalu, grandu, budvi, trokaderu, ne slusam komentarisanje drugih devojaka na ulici, ogovaranje sa drugaricama plandovanje po ceo dan, pravljenje selfija i blejanje po instagramu, satro "zavrsavanje neato u gradu" itd.

максимилијан

pre 8 godina

Ја сам старији мушкарац и уз то сингл. И нисам приметио да ствари стоје баш тако.

Mikki

pre 8 godina

Ispada da su zene ''bolje'' od muskaraca. Zene se zaljubljuju u starije muskarce za razliku od muskaraca koji se zaljubljuju u mladje zene. Zene u takvim muskarcima vide licnost, coveka, dok muskarci u mladjim zenama vide telo, strast... Valjda je tako prirodno. Kad si u djak volis neku iz razreda, kad si stariji onda neku malo mladju a kad si jos stariji onda jos mladju... Iskusan kapetan i mlada posada vode brod :)
Ko misli da je sve u parama po mom sudu gresi. Velike ljubavi su bile sa vrlo malo para, jer prosecna plata je uvek prosek u drustvu, dakle nista veliko, a velike ljubavi nisu samo platonske vec i vrlo telesne i dusevne.
Ne razumem one koji kukaju na zene. Sta nas briga za sve zene. Nadjes jednu koja ti odgovara. Budi covek i drzi se pravih i proverenih vrednosti... Generalno pad je kvaliteta u svemu, ali ako si ti OK poci ce neka za tobom, jer to je prirodno i u prirodi zene. Ne treba da si genije nego musko.

Milica

pre 8 godina

Hm. Pare trebaju zenama koje ih nemaju. Meni ne trebaju. Kada sam bila mladja zaljubljivala sam se u starije (10, 15 god) jer sa svojim vrsnjacima nisam imala o cemu da razgovaram. Ti stariji su znali vise poeziju, filozofiju, nauku, imali lepsi osecaj za svet oko sebe, veci mir u sebi, stalozenost, umeli su lepse da pokazu da im je stalo do mene - eto sve to skupa je mene bilo privlacilo kada sam bila mladja. Sada kada imam 40 i medju mojim vrsnjacima mogu da nadjem sve to.

Ros Geler

pre 8 godina

(Cinik, 31. jul 2015 18:04)
Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.

Bugaroubica

pre 8 godina

Devojke ne kapiraju jednu stvar.Neće čovek sa parama bukvalno da baci pred noge i da kaže moja si a devojka automatski da se zaljubi.
Zna se ko tako radi , ali ovde je reč o 'normalnim' devojkama.
Devojke vole 'kompletne i uzdignute muškarce'. To je čovek koji se trudi u nečemu ima hobi, radi nešto posvećen je nečemu.Kad kažem uzdignut, mislim duhovno, vedra osoba, otvorena za komunikaciju, zabavna, nije besan isfrustriran,depresivan itd.(Lako čovek postane besan isfrustriran,depresivan kad nema para).
Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'.
Prost primer je dečko koji rinta po 10 sati na poslu za neku siću.I onda vidi 'taticu' koji mu je zbario vršnjakinju jer recituje haiku poeziju... i onda ona će reći: spojila nas je poezija.. a onaj mučenik nema vremena za poeziju BAŠ ZBOG PARA.

VJ

pre 8 godina

@Bugaroubica
`Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'. `

Ja imam drugacija iskustva sa muskarcima koji imaju mnogo novca. Nekolicina koju sam upoznala, bili su veoma nadobudni, nekulturni, vulgarni, prazni, sa visine i bez imalo postovanja prema ljudima... dzaba svi novci ako pored takvog treba da se budite i sa takvim gradite zivot, stvarate porodicu.
Takvi zaista jesu kompletni ....... . ;)

...

pre 8 godina

Dečko od 27 godina peva, jooooj ne mogu da se setim hmm... one ministrke, prica se da si me varao, bla, bla. Ajde seti se... ne mogu :( a pesma mi je ispila mozak totalno, nebitno.
Doživela sam šok, ajde da smo u klubu, pa ajde svašta pustaju, ali smo pili kafu.
Naravno da to nije strašno, ali nadji odgovarajuće mesto i vreme za takve stvari, svima se nama desi da "pevušimo" neku pesmu koju smo čuli i iz glave ne možemo da je izbacimo, ali je ovo sasvim ozbiljno pevanje bilo o.O o.O
Ja sam šok doživela, nepoštovanje sagovornika, pevanje, odraz neozbiljnosti i nezrelosti.
Da je bio pijan i to bih razumela, ali ovako sam pobegla glavom bez obzira!!!
Muskarci, nemojte da se ljutite, želim da kažem da NIJE SVE U NOVCU već, naprotiv u šarmu, doza solidne ozbiljnosti, odgovornosti.
Potrudite se i videćete rezultate, verujete mi!!!

svorc

pre 8 godina

Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.
(Ros Geler, 1. avgust 2015 09:16)

Sve se slazem sa tobom, ali kada ja kazem da mi treba para, ne mislim na milione, nego dovoljno da kupim sebi nesto da obucem, da ne idem pocepan i izbledeo, i naravno da platim izlazak. Jos kad bi preteklo za neki automobilcic, bilo bi jako fino. A te splavarke me ne interesuju sve i da su dzabe.

realna

pre 8 godina

realno, muskarcima trebaju pare da bi imali samopouzdanja, fakat nesigurni i iskompleksirani nisu bas nesto seksi. tako da jeste, ima nesto i u parama ali problem je u vama, momci :)

wlado

pre 8 godina

kada sam bio u dvadesetim uvek sam se ljutio na vrsnjakinje sto izlaze sa likovima od 30+ godina i govorio sta vidi u tom matorcu, nije prirodno...sada sam zgazio u 30. i imam devojku koja je napunila 22. oDLICNO SE slazemo i sad razumem bolje izbor drugrica-vrsnjakinja. Sve je to prirodno...samo treba negovati svoje zdravlje i onda godine postaju samo broj.

Superstar

pre 8 godina

U naslovu se lepo kaže : Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce... Znači, one koje su se zaljubile otkrivaju 7 razloga zašto su se zaljubile... To nema veze sada sa našim ličnim iskustvima i bilo kakvim poređenjima te vrste...

biki

pre 8 godina

Ne slazem se , zato I ne volim "dede" , imaju sve to I mladji muskarci , a I privlacniji su. A kod ovih starijih uvek se pitam :sta im fali , pa su sami ? Zasto ih zene nece ? Probirac naidje na otirac , verujem da im je to u glavi.E,zato ja nisam niciji otirac.

scepanmali

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?
(ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele, 31. jul 2015 18:36)

Pa, sa njima su jer su im uvalili bebe na brzaka. Hahahahahaha...

MARIJANA

pre 8 godina

Mene je muvao jedan stariji muškarac,ništa on nema od ovih osobina, sem što sam osetila da je strašno frustriran na žene jer na pare se svašta lepilo. Nikad nisam volela starije muškarce,niti sam bila sa njima.Tako da je i muvanje od strane njega bilo i previše,bar za mene.Nikad nisam ni shvatila zašto ja, mislim da se loži na nešto što nije probao. Totalno mi je bilo muka.

toni

pre 8 godina

Ovde govorimo ne o 5 ili 10god starijem,slika lepo govori. Zene ne folirajte se. Zasto moj deda od 80 godina ne seta neku tamo Kristal a Hju Hefner seta, ZASTo?

tina

pre 8 godina

Moj muz je sedam godina stariji od mene.Godine mi nisu bile vazne kada sam ga upoznala jer mi je bilo bitno da se bar malo iziveo,da je voleo,da je uzivao u zenama.Sa njim uzivam i ja,a sto se tice nekih drugih stvari pa nismo blizanci i nemamo ista shvatanja u mnogo cemu.Bitno mi je da zajedno volimo decu koju smo stvorili,bitno mi je da ga volim bez obzira na sve druge gluposti koje nas snalaze u zivotu.Zao mi je sto ne moze da zaradi vise ne zbog mene vec zbog njega samog jer je vecini normalnih muskaraca u genima da se brinu o svojoj porodici.Zao mi je sto je u nasoj zemlji ovako losa situacija dovela do toga da su mnogi nasi muskarci isfrustrirani zbog nemogucnosti da zarade.Meni je bitno da je ziv i zdrav,da je pored nase dece i da se volimo.Na kraju stvarno mi je samo to i bitno.Upravo ga gledam kako sa nasom mladjom cerkom igra karte samo da bi je oraspolozio i zahvalna sam Bogu sto smo svi zajedno.

alex

pre 8 godina

ja licno ne bih mogla da budem sa muskarcem koji je od mene dosta stariji....Mada da mi dodje lik koji izgleda kao Clooney ili Robert D.Junior koji su stariji od mene duplo ne bi razmisljala :-)

ALEKSANDRA

pre 8 godina

Nikada nisam volela starije muskarce. Uvek sam se zabavljala sa.muskarcima priblizno mojim godinama. I sada kada sam u braku, i skoro u zrelim godinama, pre cu da pogledam mladjeg muskarca, nego nekog u mojim godinama ili starijeg. Razlog je prost, uvek sam volela mlada i zategnuta tela, a ne otromboljena , podgojena i usahla tela. Jako polazem na fizicki izgled i imam dobru zategnutu kozu. E pa uptavo to volim da vidim kod suprotnog pola. Moj muz se i dalje dobro drzi, iako je presao cetrdesetu. Ovde mnogi spominju sta sve stariji muskarac moze da ti pruzi vise u odnosu na mladjeg. I ok, mogu da se slozim. Ali na kraju dana ti sa tim istim, treba da legnes u krevet. E, to ne bih mogla, sta cu, gadljiva sam.

?XIS ON

pre 8 godina

Drage dame, ne zamerite momcima sto misle da je novac glavni razlog. Velika vecina njih zivi po selima, a u takvoj sredini jedino sto mogu da vide je da se najlepsa devojka u selu vidja sa lokalnim 'seoskim bajom' koji ima vise para od njih.
Problem ce nastati kada neki od njih nekim cudom dodje do para, pa ce se jako iznenaditi kako ga i dalje nece nijedna...

Dott

pre 8 godina

(Lola, 31. jul 2015 16:34)
Vrlo retko veze sa starijim muskarcem prerastaju u nesto vise, kad dodje do toga da se treba odluciti nesto s tim u vezi, najcesce se tad muskarac povlaci, pa neretko i bez reci, jer u sustini tu i nema sta mnogo da se kaze, ali ima mnogo toga sta treba da se razume.
Zato, uzimanje ucesca u odgoju dece, stariji muskarci ucinice tek posto se odluce ili uvide da veza u kojoj su ima buducnost.
Nesto redje su veze u kojima su zene te koje su starije, takve veze takodje cesto ne bivaju krunisane brakom, medjutim ipak cesce uspevaju od ovih drugih, bice da zena ume lepse da ceka, vise se bavi vezom, ima vise takta i zna kako se zaliva.

seljadin

pre 8 godina

"stariji muskarac" evo ja sam stariji 41 god i zene i devojke se bukvalno lepe u poslednje vreme da hocu imao bih i one od 20 godina, ali posto sam u vezi vec 10god to mi ne treba moja devojka ima 27. Kad sam imao 28 nisu toliko obracale paznju iako sam imao tada firmu sa 20 zaposlenih i bio nabildovan sa 192cm. Mnogo je do stava, harizme i naravno zene vole ozbiljne koji se mogu nasaliti i ponasati kao i svi drugi, a kad su sa decom da se znaju poigrati i pokazati ljubav .

Filmofil

pre 8 godina

Bugaroubica, tacno situacija u kojoj je tvoj junak je stvorena od drugih muskaraca pred kojima on spusti glavu, odustane od borbe, a frustraciju za svoj zivot izbacuje na zeni. Patrijarhat je hijerarhijsko uredjenje muskaraca u kome su zene moneta za potkusurivanje. Da se razumemo svi mi zelimo bolji zivot. Lepa zena kojoj je to jedini kapital ce gledati to da iskoristi, kao sto drugi koriste svoje misice, brzinu, poreklo ili sta vec. Tvom junaku ostaje ili da se pomeri na lestvici na neki nacin ili da izabere zenu iz svoje price koja ce ga voleti i razumeti koliko je tesko jer i sama tako zivi.

iggy

pre 8 godina

Čekajte bre malo..pa zar nisu stariji muškarci oni od 35-45 god ? Ovde neki kada pomisle "stariji muškarac" misle na deda-drde od 60 i kusur ljeta...Hmmm, šta li bi na to rekao čika Frojd ?? Šta, 35 god i to se kod nas naziva mladić ? Pa, onda nije ni čudo što nam je ovako....

Robi

pre 8 godina

Stariji momak-tatica moze da pruzi uzitak,al' tek posle Africke sljive. Momci-trazite normalne i fine devojke,one jos uvek postoje,a ove sto setaju sa fosilima,neka setaju i dalje,njihov problem je veci sa godinama...

zadovoljan

pre 8 godina

e moja zadovoljna.. nije lepo generalizovati.. sve ove osobine imaju i neki mladji muskarci, samo se vi devojke u vecini slucajeva lepite za pavijane, pa posle kao.. e vidis koliko su bolji stariji, oni ovako oni onako.. pavijan ce uvek biti takav samo je vremenom naucio kako da prikrije glupost koju je ispoljavao kao mladji... ja sam devojke koje tako razmisljaju i etiketiraju uvek zaobilazio u sirokom luku, i uspeo sam da naletim na onu koja nije takva..

Posmatrac

pre 8 godina

@Biti isti biti poseban, evo da ti kazem da se ne nadas mnogo da ce ovi od 40+ da budu mnogo zreliji. Tad nastupi kriza srednjih godina i ako imas srece, ali velike srece to ne utice na njega. Iz mog iskustva, muskarci u tim godinama, poznajem par njih single pocnu da se farbaju (oni najiskompleksiraniji - da im se ne vide sede), kupe motor, opsednuti su svojim izgledom. Idu po zurkama i klubovima, ne bi li se slikali u ludom provodu za Facebook. Vrlo cesto su to selfiji. Zene njihovih godina ih ne zanimaju, vec uglavnom dosta mladje. Imala sam priliku da izadjem s jednim takvim (bez motora). Mislio je da imam 32 godine, a imam 40. Pobegla sam glavom bez obzira i pre nego sto smo pricali o godinama. Stepen nezrelosti i egocentrizma u lovackim pricama me je uzasnuo. Takve stavove nisu imali momci ni u 20 godina, sa kojima sam izlazila. Vrlo brzo vidis da je to sve fasada vrlo trosnog karaktera. Zalosno.

sveznalice

pre 8 godina

Mnogo duhoviti komentari devojaka koje glume neodoljive probiracice a u suštini uglavnom one završe kao usedelice i baba devojke...

sveznalice

pre 8 godina

Manner idi peglaj dečku košulju pošto feminizirane muškarce vole samo grobovi. A te parfeme, košulje, Bon ton, higijenu itc koristimo i mi normalni muškarci...

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

zigot

pre 8 godina

takodje, gde ces iskusnijeg i spremnijeg od zdravog i i pravog 30ogodisnjaka u vrhuncu muskosti sa dobrom istorijom... pa nije sex nanotehnologija da se studira 30 godina... te price o prezrelim matorcima su tipicno feministicke fore za isfrustrirane baba devojke... kao ne gubite nadu fazon... fuj

narcis

pre 8 godina

Ni malo ne mogu da se pozalim , jer sa svojih 159 cm. visine i 153975135317 godina zivota jos uvek privlacim kako starije tako i mladje zene .

godine prolaze

pre 8 godina

Uvek sam mislila da su muskarci koji jure mladje zene nedozreli kompleksasi koji ne mogu da se nose sa zenama svojih godina, pa pokusavaju da lece svoje komplekse jureci naivnu piletinu, koja uzgred misli da je ubola premiju sto se seta pored starijeg muskarca ne znajuci da je on najobicniji slabic. Kao i ove sto kao vole starije, nikako mi nisu jasne ni one koje vole mladje. Pre ces valjda da izaberes zrelog i iskusnog, nego momcica kome cure bale. Nije sve u mladosti i zategnutom telu, vise je u sarmu i seksepilu koji se dobija s godinama. Dakle, neznatna razlika u godinama izmedju zene u muskarca je najoptimalnija varijanta sto se mene tice, naravno, ukoliko govorimo o normalnim ljudima, zrelim za svoje godine i sl.

Бацач пламена

pre 8 godina

@wlado

Ја се слажем да девојке у 20-им треба да иду са мушкарцима у 30-им ако им се они свиђају. Тако су и мене родитељи учили о мушко-женским односима, да девојке воле старије, јер тако било у њихово време - већ око 24-25 година девојке су завршавале школе и гледале да буду са старијим мушкарцем за ког ће се удати кроз неко време. И то је океј.
Само, данашње девојке у 20-им које иду са старијим мушкарцима рећи ће великим делом, ако не и већином, да планирају удају око или после тридесете ако би их питали када ће се удати, јер су још младе, нису се још иживеле итд. Океј, како год. Али погледајмо најпростију математику - када оне буду имале око или преко 30 година, ти старији мушкарци имаће већ близу 40 и многи ће имати жене и децу. На кога ће оне бити сведене онда за брак, ако не на своје вршњаке од 30-ак година, који су у међувремену почели да зарађују свој динар? И шта ће радити када се испостави да ти вршњаци сада гледају млађе девојке? Истом логиком као што су старији момци некада гледали њих. А и због тога што им не треба нека која ће од старта да покрене теме као што су брак и деца. Шта ће онда бити? Хоће онда да кукају како су мушкарци неодговорни, како неће породицу, већ их занимају само клинке и провод, а зрелих, лепих и успешних жена и везивања се боје?

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

alexandra 25

pre 8 godina

To je najobicnija glupost. Imam 25 godina i nikada ne bih bila sa muskarcem koji je stariji vise od 5 godina...isto vazi i za moje drugarice. Ne trazim tatu.

Johny Sack

pre 8 godina

Ma bas se zaljubljuju u starije muskarce. Nisam rekao da ne ulaze u veze nego da se ne zaljubljuju u starije muskarce. Ko razume shvatice.

Vlada

pre 8 godina

0. Izabrani stariji muskarac po pravilu ima mnogo vise para od "golobradog balavca" iz okoline.

Ne znam kako ste ovu tacku uspeli da propustite...

iggy

pre 8 godina

75% muških komentara: pare. Pa, kad je samo to što ne zaradite te pare i svaka će biti vaša ? Očigledno, ionako ne "dobijate" pa lepo žrtvujte par godina života, rintajte, ulažite u svoje znanje, radite po kruzerima, berite voće po EU, tamo ćete naći nove kontakte i pare će krenuti. Čega se bojite ? Da ne ispadne ipak da nisu samo pare ?

Jasmina

pre 8 godina

Koliko sam ja shvatila ovaj i slične tekstove, pre svega, komentarišu iskompleksirani i neostvareni muškarci. Novac nije razlog što "patite" u životu, vec vaši kompleksi, besciljnost i mrzovolja. Za to snosite sami odgovornost, mi žene ne možemo da vodimo vaš život umesto vas. Međutim, možemo da vas zaobiđemo " u širokom luku", što i činimo. A izbor ne mora uvek da padne na starijeg muškarca, može i mlađi - dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.

iskusna

pre 8 godina

zezaju ga hemoroidi, boli ga donji deo ledja, ima visok pritisak, levitra je sastavni deo seksualnog života (ako je to život:)), ne može noću da spava, ljubomoran na mladje muškarce, zaboravlja, priča iste priče sa nekim novom, izmišljenom crticom svaki put, ali kao ima to nešto, ne znam šta...ma nema tih para, žene beže od takvih, ili, ako su zdrave i normalne, naravno da imaju slične probleme, pa ih sa partnerom i dele. samo klinke mogu malo da se lože na taticu sa parama i kao iskustvom i to je to.

Cinik

pre 8 godina

Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.

Zaljubljena

pre 8 godina

Komentator koji toliko insistira na novcu kao jedinom razlogu ocigledno ima veliki strah od starosti ili od starije konkurencije :) Uopste nije svestan koliko nije u pravu, pokazuje osnovno nepoznavanje zenske prirode i psihe, te mi izaziva sazaljenje. Ne mozemo generalizovati ljude, pa da su sad svi mladi ovakvi ili svi stariji onakvi. Ali, ako se zaljubimo u starijeg muskarca, to sigurno nije zbog love, kao ni kad se zaljubimo u mladjeg. Naravno, prija ako je uspesan muskarac zainteresovan bas za nas, ali to nema veze s godinama. A sigurno nije jedini afrodizijak. Za mene su zivotno iskustvo, mudrost, strpljivost, emocionalna stabilnost, otvoreno pokazivanje naklonosti, ali sa stilom mnogo jaci faktori privlacnosti prema nekom starijem muskarcu od njegovog finansijskog stanja.Mnoge zene u starijem muskarcu traze tzv. ocinsku figuru, figuru zastitnika, koju nazalost, uprkos tome sto su muskarci, ne mozemo tako lako naci u mladjim muskarcima, a koliko smo u pravu zavisi od osobe u koju se zaljubimo.

Manner

pre 8 godina

Molim ostale muskarce da ne generalizuju i banalizuju stvari izjavama da se sve vrti oko novca. Kao mladji muskarac (ispod 30 godina), licno verujem da su mnoge druge stvari u pitanju a koje se odnose na zrelost, stav, karakter, umerenost, ugladjenost, kavaljerstvo, bon ton, zivotno iskustvo, ostvarenost na svim poljima, kontakti u zemlji i inostranstvu, posvecenost i postovanje svoje i drugih licnosti, posvecenost hobijima, uredjeni lifestyle, telesna kultura, fizicke aktivnosti i mnoge druge stvari. Mislim da njima ne znaci nista da vi otvorite kofer pun novca ako sa druge strane vicete na nju, ako je psujete, udarate i prisiljavate na neke stvari koje joj ne odgovaraju (sto uistinu mogu DONEKLE trpeti neke koje nista drugo ne interesuje osim novca, ali i one ce kad-tad otici) nego da ih privlaci urednost i sredjenost zivota, ostvarenost, stil oblacenja, frizura, parfem. Mozda je cak i kljucna stvar ostvarenost. Verujem da ce pre peglati kosulje i namestati vam kravatu svakog jutra znajuci da ste se probudili nasmejani u iscekivanju novog poslovnog dana kao i da cete se isti takvi vratiti (mada umorni) nego da cete se probuditi u iscekivanju neke fudbalske utakmice. Ne znam da li sam uspeo u potpunosti da docaram ono sto ja osecam i mislim da je ispravno. Naravno, ovo se odnosi na prave parove a ne na kombinacije i seks semice. Tema je izuzetno kompleksna, ukljucuje i uzrast tih osoba, stepen psihickog razvoja i mnoge, mnoge druge stvari pa se ne moze generalizovati.

lalos

pre 8 godina

dovoljno je da zna šta hoće od života i da zna da uživa u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 31. jul 2015 16:31)

znaci svi smo mi nadrndani i besni sto nemamo para a taj sto uzviva u zivotu moze samo da uziva sa parama... i te hocete...

a kao napisala si ne jurite za parama.. ma daj...

ALEKSANDRA

pre 8 godina

Nikada nisam volela starije muskarce. Uvek sam se zabavljala sa.muskarcima priblizno mojim godinama. I sada kada sam u braku, i skoro u zrelim godinama, pre cu da pogledam mladjeg muskarca, nego nekog u mojim godinama ili starijeg. Razlog je prost, uvek sam volela mlada i zategnuta tela, a ne otromboljena , podgojena i usahla tela. Jako polazem na fizicki izgled i imam dobru zategnutu kozu. E pa uptavo to volim da vidim kod suprotnog pola. Moj muz se i dalje dobro drzi, iako je presao cetrdesetu. Ovde mnogi spominju sta sve stariji muskarac moze da ti pruzi vise u odnosu na mladjeg. I ok, mogu da se slozim. Ali na kraju dana ti sa tim istim, treba da legnes u krevet. E, to ne bih mogla, sta cu, gadljiva sam.

transporter

pre 8 godina

5, 6 i 7...Tacke koje nemaju veze sa vezom barem sto se ilustracije u clanku tice.

Peta tacka. Ma da evo Dzejson Stetam seta neku prosecnu a ne jednu od najlepsih manekenki sveta, ma nije njemu bitna sminka na njoj, ne uopste.

Sesta tacka. Veze sa vezom nema opet u vezi sa ovom dvojicom, i Kluni i Stetam su bezali od braka i dece. Bilo je vec nekih clanaka na tu temu. Mislim da je Stetm bio i pred razvodom, prekidom veze sta vec, bas zbog dece.

Sedam tacka. I koliko ce ta eksplozja strasti da traje? U vrh glave jednu deceniju, mozda malo jace, i kada on ne moze vise a zena moze, sta tada?

biki

pre 8 godina

Ne slazem se , zato I ne volim "dede" , imaju sve to I mladji muskarci , a I privlacniji su. A kod ovih starijih uvek se pitam :sta im fali , pa su sami ? Zasto ih zene nece ? Probirac naidje na otirac , verujem da im je to u glavi.E,zato ja nisam niciji otirac.

scepanmali

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?
(ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele, 31. jul 2015 18:36)

Pa, sa njima su jer su im uvalili bebe na brzaka. Hahahahahaha...

MARIJANA

pre 8 godina

Mene je muvao jedan stariji muškarac,ništa on nema od ovih osobina, sem što sam osetila da je strašno frustriran na žene jer na pare se svašta lepilo. Nikad nisam volela starije muškarce,niti sam bila sa njima.Tako da je i muvanje od strane njega bilo i previše,bar za mene.Nikad nisam ni shvatila zašto ja, mislim da se loži na nešto što nije probao. Totalno mi je bilo muka.

Robi

pre 8 godina

Stariji momak-tatica moze da pruzi uzitak,al' tek posle Africke sljive. Momci-trazite normalne i fine devojke,one jos uvek postoje,a ove sto setaju sa fosilima,neka setaju i dalje,njihov problem je veci sa godinama...

Sly

pre 8 godina

Ne znam, otkad sam napunio 40 primetio sam da zene drugacije gledaju na mene. Pre 15 god sam bio pravi adonis kako sad izgledam, trbuh kockice, 5 dana u teretani nedeljno, zaradjivao sam tako, skromno, govorio vec tad 4 jezika- a bilo mi je puno teze naci pratnerku. To je nekako ugradjeno u zene, ko zna, mozda zbog navedenih razloga. U sustini nije ni bitno- hvala za to velikom sefu, a vi mladji tesite se kako zelite: videcete kasnije da nije sve u novcima.

Donglai Pei

pre 8 godina

Eno sela su nam puna starijih neozenjenih muskaraca i zasto se sad dame ne zaljubljuju u njih, a verujem da svi oni zadoovljavaju barem 5 od navedenih 7 razloga?

D

pre 8 godina

Tacno sve!Pre svega stabilan,iskusan,voli zene,a nema tremu od njih,jer nema frku sa samopozdanjem.Ovi sto misle da su pare odgovor na sve-kad vas nece neka onda je to sto nemate pare,ako neko drugi osvoji devojku,opet je to zbog para.Dal je moguce da vam je to samo u glavi?Niste svesni koliko to bedno zvuci.

seljadin

pre 8 godina

"stariji muskarac" evo ja sam stariji 41 god i zene i devojke se bukvalno lepe u poslednje vreme da hocu imao bih i one od 20 godina, ali posto sam u vezi vec 10god to mi ne treba moja devojka ima 27. Kad sam imao 28 nisu toliko obracale paznju iako sam imao tada firmu sa 20 zaposlenih i bio nabildovan sa 192cm. Mnogo je do stava, harizme i naravno zene vole ozbiljne koji se mogu nasaliti i ponasati kao i svi drugi, a kad su sa decom da se znaju poigrati i pokazati ljubav .

sveznalice

pre 8 godina

Mnogo duhoviti komentari devojaka koje glume neodoljive probiracice a u suštini uglavnom one završe kao usedelice i baba devojke...

Alex

pre 8 godina

Bila sam u vezi sa muškarcem sedam godina starijim i mnooooooogo iskusnijim od mene. Ljubi se fenomenalno ali u krevetu užas jer misli da je naj baja pa ja treba da uzdišem uvek jer sve radi savrsšeno, što nije bila istina. Sada sam sa par godina mladjim........ momak odgovara ovom opisu, a ima 30. Znaci, nije do godina starosti vec do zrelosti individue.

dejan

pre 8 godina

Citam obrazlozenja zena da ih ne zanimaju pare, nego nesto drugo. A da bi im to drugo pruzio trebaju ti pare i mnogo slobodnog vremena. Objasnite kako neko ko radi 10h za 30 hiljada moze da vam ispuni sve te zahteve? Dakle situiranost nije uslov, nego preduslov o kome se ne raspravlja.

ja

pre 8 godina

pa bas ako je 20 god razlike mnogo je. Isto tako ako muskarac izgleda matoriji nego sto jeste,ako se otromboljio sa svojih 45 i vise onda je svakako razlog status i novac,pogotovo ako doticna ima npr 25. Ja konkretno imam 42 i gledam da radim na sebi,vezbam redovno,trcim,ne pijem,ne pusim i izgledam bolje od ostalih slicnih godina. I u glavi sam mozda nesto mladji pa verovatno zato nema problem da budem s 10 god mladjima. S druge strane retke su devojke od 40+ da ne izgledaju tetkasto (cast izuzecima)

Ivet

pre 8 godina

Zaljubljena sam u 14 godina starijeg, zaljubljena sam u 15 godina mladjeg, vidjam se jedino sa 3 godine mladjim i nisam bas raspolozena.
Glupo je jer se osobe rode u nekoj godini i to bude prepreka za vezu.

Lola

pre 8 godina

6. Stariji muškarci ne paniče kad spemenete decu. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju sa njima da razgovaraju i pobrinu se za eventualne probleme.

Ovo bas i nije tako. Nekoliko mojih drugarica je bilo (ili jos uvek jeste) u vezama s starijim muskarcima (i ne, nisu to veze/brakovi zbog novca) i najcesce bi ovde ispao problem. Njihovi partneri su vec imali svoju (uglavnom veliku) decu i nisu zeleli da ponovo prolaze kroz budjenja nocu i pelene.

v

pre 8 godina

Po komentarima ispada da svaki stariji muskarac ima para. Super, eto i vi cete kad ostarite imati novac i svaku koju pozelite ,mozda tada prestanete da budete toliko iskompleksirani. Muskarci..

Dott

pre 8 godina

Da itekako se zaljubljuju iako svesne da cesto takve veze nemaju buducnost, pobedi ih i savlada taj magicni osecaj da ih taj covek ume voleti na pravi nacin, da ih oseca i poznaje u dusu samo pogledavsi ih u oci nekoliko trenutaka duze od pristojnog.

Hajde klinci navalite na minuse!

ajmo momci koji mislite da zene samo novac zele

pre 8 godina

imam dve sestre, obe su sa starijim momcima, 10ak, 15ak godina razlike, imaju decu, nijedan od njih NEMA para, NEMA neki drustveni status, jednostavno su moji zetovi jako sarmantni momci.. zasto su onda one sa njima, pitam vas momke koji misle da zene samo novac jure?

sveznalice

pre 8 godina

Manner idi peglaj dečku košulju pošto feminizirane muškarce vole samo grobovi. A te parfeme, košulje, Bon ton, higijenu itc koristimo i mi normalni muškarci...

toni

pre 8 godina

Ovde govorimo ne o 5 ili 10god starijem,slika lepo govori. Zene ne folirajte se. Zasto moj deda od 80 godina ne seta neku tamo Kristal a Hju Hefner seta, ZASTo?

...

pre 8 godina

Dečko od 27 godina peva, jooooj ne mogu da se setim hmm... one ministrke, prica se da si me varao, bla, bla. Ajde seti se... ne mogu :( a pesma mi je ispila mozak totalno, nebitno.
Doživela sam šok, ajde da smo u klubu, pa ajde svašta pustaju, ali smo pili kafu.
Naravno da to nije strašno, ali nadji odgovarajuće mesto i vreme za takve stvari, svima se nama desi da "pevušimo" neku pesmu koju smo čuli i iz glave ne možemo da je izbacimo, ali je ovo sasvim ozbiljno pevanje bilo o.O o.O
Ja sam šok doživela, nepoštovanje sagovornika, pevanje, odraz neozbiljnosti i nezrelosti.
Da je bio pijan i to bih razumela, ali ovako sam pobegla glavom bez obzira!!!
Muskarci, nemojte da se ljutite, želim da kažem da NIJE SVE U NOVCU već, naprotiv u šarmu, doza solidne ozbiljnosti, odgovornosti.
Potrudite se i videćete rezultate, verujete mi!!!

Dott

pre 8 godina

(Lola, 31. jul 2015 16:34)
Vrlo retko veze sa starijim muskarcem prerastaju u nesto vise, kad dodje do toga da se treba odluciti nesto s tim u vezi, najcesce se tad muskarac povlaci, pa neretko i bez reci, jer u sustini tu i nema sta mnogo da se kaze, ali ima mnogo toga sta treba da se razume.
Zato, uzimanje ucesca u odgoju dece, stariji muskarci ucinice tek posto se odluce ili uvide da veza u kojoj su ima buducnost.
Nesto redje su veze u kojima su zene te koje su starije, takve veze takodje cesto ne bivaju krunisane brakom, medjutim ipak cesce uspevaju od ovih drugih, bice da zena ume lepse da ceka, vise se bavi vezom, ima vise takta i zna kako se zaliva.

Helena

pre 8 godina

Zato sto su opusteni i znaju koliko vrede, dobri su u krevetu, umeju da se ponasaju u svakom drustvu, citaju jos nesto sem liste za kladionicu, nije im svaka druga rec "brate"... Dzabe pare i mladost ako se ponasa kao kreten.

iggy

pre 8 godina

Čekajte bre malo..pa zar nisu stariji muškarci oni od 35-45 god ? Ovde neki kada pomisle "stariji muškarac" misle na deda-drde od 60 i kusur ljeta...Hmmm, šta li bi na to rekao čika Frojd ?? Šta, 35 god i to se kod nas naziva mladić ? Pa, onda nije ni čudo što nam je ovako....

zigot

pre 8 godina

takodje, gde ces iskusnijeg i spremnijeg od zdravog i i pravog 30ogodisnjaka u vrhuncu muskosti sa dobrom istorijom... pa nije sex nanotehnologija da se studira 30 godina... te price o prezrelim matorcima su tipicno feministicke fore za isfrustrirane baba devojke... kao ne gubite nadu fazon... fuj

Maja, Zadar

pre 8 godina

Meni se dogodilo sasvim slučajno da sam se zaljubila u starijeg muškarca. Bio mi je zanimljiv, drag i simpatičan. Izašli smo van i imali smo o čemu pričati. I danas neznam koliko zarađuje niti me briga. Pretpostavljam da ja zarađujem više jer je on iz Srbije, a kod vas su manje plaće. Slažem se da postoje slučajevi gdje žene hvataju muškarce zbog novca, al ne treba stavljati sve u isti koš. Takve nisu u većini.

Frog

pre 8 godina

Naravno da muskarac (musko) treba da bude SPOSOBAN da zaradi novac, a ne samo da kuka i optuzuje druge za svoju nesposobnost i bezvrednost.

wlado

pre 8 godina

kada sam bio u dvadesetim uvek sam se ljutio na vrsnjakinje sto izlaze sa likovima od 30+ godina i govorio sta vidi u tom matorcu, nije prirodno...sada sam zgazio u 30. i imam devojku koja je napunila 22. oDLICNO SE slazemo i sad razumem bolje izbor drugrica-vrsnjakinja. Sve je to prirodno...samo treba negovati svoje zdravlje i onda godine postaju samo broj.

Бацач пламена

pre 8 godina

@wlado

Ја се слажем да девојке у 20-им треба да иду са мушкарцима у 30-им ако им се они свиђају. Тако су и мене родитељи учили о мушко-женским односима, да девојке воле старије, јер тако било у њихово време - већ око 24-25 година девојке су завршавале школе и гледале да буду са старијим мушкарцем за ког ће се удати кроз неко време. И то је океј.
Само, данашње девојке у 20-им које иду са старијим мушкарцима рећи ће великим делом, ако не и већином, да планирају удају око или после тридесете ако би их питали када ће се удати, јер су још младе, нису се још иживеле итд. Океј, како год. Али погледајмо најпростију математику - када оне буду имале око или преко 30 година, ти старији мушкарци имаће већ близу 40 и многи ће имати жене и децу. На кога ће оне бити сведене онда за брак, ако не на своје вршњаке од 30-ак година, који су у међувремену почели да зарађују свој динар? И шта ће радити када се испостави да ти вршњаци сада гледају млађе девојке? Истом логиком као што су старији момци некада гледали њих. А и због тога што им не треба нека која ће од старта да покрене теме као што су брак и деца. Шта ће онда бити? Хоће онда да кукају како су мушкарци неодговорни, како неће породицу, већ их занимају само клинке и провод, а зрелих, лепих и успешних жена и везивања се боје?

Lana

pre 8 godina

Aman više muškarci,mislite da je sve u novcu.E baš nije.Ja sam u vezi sa starijim muškarcem.Kad smo počeli da se viđamo nije imao auto.Pa dobro Bože moj,nisam ja rođena u autu,pa mora da ima.Novca ima toliko koliko i većina građana da se kolko tolko normalno živi.Ali ono što on meni pruža iznova i iznova,to je neko blagostanje kada sam sa njim i uvek se trudi da budem nasmejana.

cq

pre 8 godina

tek mi je sada jasno koliko sam kvalitetan a malo sam i iznenadjen,razmisljam,ma jeste,takav sam, jos samo da neka,bar 20g. mladja od mene to i potvrdi...

rea

pre 8 godina

Iz ličnog iskustva tvrdim da sve navedeno veze sa godinama nema. Sigurnost, samopouzdanje, stabilnost, prijatelji, odsustvo posesivnosti, manipulativnih taktika, emotivnih igrica... Stvari su koje ćete naći u ZRELOM muškarcu. Što, naglašavam opet, nema veze sa godinama. Sigurna sam da devojke i žene koje su imale iskustva znaju o čemu pričam i nije retkost da sa starijim muškarcem shvatite šta je životni promašaj. Nezrelost, kriza srednjih godina... Nazovite kako hoćete. Retki su oni zaista ostvareni i spremni na zajedništvo. :)

narcis

pre 8 godina

Ni malo ne mogu da se pozalim , jer sa svojih 159 cm. visine i 153975135317 godina zivota jos uvek privlacim kako starije tako i mladje zene .

Can`t buy me love...

pre 8 godina

Muskarci u 10 od 15 komentara pominju NOVAC.
Kao da ne postoje zene koje ga imaju sasvim dovoljno, a stekle su ga sa svojih 10 prstiju i glavom...
Al doticni verovatno imaju iskustva samo sa onim devojkama koje sve mere prema novcaniku... valjda ih samo takve, naravno slucajno, privlace.

zadovoljan

pre 8 godina

e moja zadovoljna.. nije lepo generalizovati.. sve ove osobine imaju i neki mladji muskarci, samo se vi devojke u vecini slucajeva lepite za pavijane, pa posle kao.. e vidis koliko su bolji stariji, oni ovako oni onako.. pavijan ce uvek biti takav samo je vremenom naucio kako da prikrije glupost koju je ispoljavao kao mladji... ja sam devojke koje tako razmisljaju i etiketiraju uvek zaobilazio u sirokom luku, i uspeo sam da naletim na onu koja nije takva..

?XIS ON

pre 8 godina

Drage dame, ne zamerite momcima sto misle da je novac glavni razlog. Velika vecina njih zivi po selima, a u takvoj sredini jedino sto mogu da vide je da se najlepsa devojka u selu vidja sa lokalnim 'seoskim bajom' koji ima vise para od njih.
Problem ce nastati kada neki od njih nekim cudom dodje do para, pa ce se jako iznenaditi kako ga i dalje nece nijedna...

alex

pre 8 godina

ja licno ne bih mogla da budem sa muskarcem koji je od mene dosta stariji....Mada da mi dodje lik koji izgleda kao Clooney ili Robert D.Junior koji su stariji od mene duplo ne bi razmisljala :-)

The Spatula

pre 8 godina

Nije stvar u novcu, kao sto vecina vas mladjih misli. Imao sam i ja nekad i 18 i 25 i 30 i 35. Samo u moje vreme nije bilo toliko racunara, tj imali smo commodore 64, od TV kanala prvi i drugi. Devedesetih kad smo dobili treci kanal nasoj sreci nije bilo kraja. Slusali smo dvestadvojku i hit dana, nedelje, meseca.... Imali vremena za druzenje, devojke, zene. Na utakmice smo isli da navijamo a ne da se bijemo kao vi. I da, vise sam devojaka imao sa biciklom i ljubavnog iskustva nego vi sad u novom tatinom BMW-u. A vi sad nemate vremena, draza vam je casica pica, racunari, Sony ps o drogama i da ne pricam. A devojke vam jure stariji muskarci, pa jos ozenjeni. I sam imam dvojicu punoletnih. Lepse im je da sede uz televizor, laptop, i vuku se sa jednom devojkom godinama nego da nalaze nove. A jednog dana, doci cete i vi u neke cetrdesete i shvatite da vreme prolazi i njemu i vama.

Bugaroubica

pre 8 godina

Devojke ne kapiraju jednu stvar.Neće čovek sa parama bukvalno da baci pred noge i da kaže moja si a devojka automatski da se zaljubi.
Zna se ko tako radi , ali ovde je reč o 'normalnim' devojkama.
Devojke vole 'kompletne i uzdignute muškarce'. To je čovek koji se trudi u nečemu ima hobi, radi nešto posvećen je nečemu.Kad kažem uzdignut, mislim duhovno, vedra osoba, otvorena za komunikaciju, zabavna, nije besan isfrustriran,depresivan itd.(Lako čovek postane besan isfrustriran,depresivan kad nema para).
Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'.
Prost primer je dečko koji rinta po 10 sati na poslu za neku siću.I onda vidi 'taticu' koji mu je zbario vršnjakinju jer recituje haiku poeziju... i onda ona će reći: spojila nas je poezija.. a onaj mučenik nema vremena za poeziju BAŠ ZBOG PARA.

Filmofil

pre 8 godina

Bugaroubica, tacno situacija u kojoj je tvoj junak je stvorena od drugih muskaraca pred kojima on spusti glavu, odustane od borbe, a frustraciju za svoj zivot izbacuje na zeni. Patrijarhat je hijerarhijsko uredjenje muskaraca u kome su zene moneta za potkusurivanje. Da se razumemo svi mi zelimo bolji zivot. Lepa zena kojoj je to jedini kapital ce gledati to da iskoristi, kao sto drugi koriste svoje misice, brzinu, poreklo ili sta vec. Tvom junaku ostaje ili da se pomeri na lestvici na neki nacin ili da izabere zenu iz svoje price koja ce ga voleti i razumeti koliko je tesko jer i sama tako zivi.

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

omg

pre 8 godina

Nikada rubrika "zasto muskarci vole starije dame". Evo iz mog ugla: 1. nisu iskompleksirane 2. Ne stide se svoga tela 3. Materijalno su ostvarene 4. Vole da eksperimentisu 5. Sa njima pricam samo o konkretnim temama i uvek dobijem konkretan odgovor 6. Nema dosadnih igrica toplo/hladno 7. Sex im nije taboo 8. Daju ti potpunu slobodu 9. Ne glume majku jer vec imaju nekog kome to jesu 10. Uvek su za akciju jer ih to cini ponovo mladim itd... Mogao bih do sutra ali neka. Inace imam 25 godina i uvek su mi ciljna gripa bile zene od 30+. Ne pricamo o manikiru, freestyleru, pedikiru, kriminalu, grandu, budvi, trokaderu, ne slusam komentarisanje drugih devojaka na ulici, ogovaranje sa drugaricama plandovanje po ceo dan, pravljenje selfija i blejanje po instagramu, satro "zavrsavanje neato u gradu" itd.

Milica

pre 8 godina

Hm. Pare trebaju zenama koje ih nemaju. Meni ne trebaju. Kada sam bila mladja zaljubljivala sam se u starije (10, 15 god) jer sa svojim vrsnjacima nisam imala o cemu da razgovaram. Ti stariji su znali vise poeziju, filozofiju, nauku, imali lepsi osecaj za svet oko sebe, veci mir u sebi, stalozenost, umeli su lepse da pokazu da im je stalo do mene - eto sve to skupa je mene bilo privlacilo kada sam bila mladja. Sada kada imam 40 i medju mojim vrsnjacima mogu da nadjem sve to.

Pedofil i dedofilka

pre 8 godina

Eto ja sam stariji 20 godina od moje verenice. Zajedno smo 8 godina. Volimo se i uživamo zajedno. Savršeno se slažemo i dopunjujemo, nikada se nismo posvađali niti imali nesporazume. O svemu pričamo otvoreno i neposredno. Ona je prava lepotica, a ja sam u odličnom stanju. Održavam telo i duh. Ne interesuju nas tuđi komentari i pogledi, koje uočavamo samo kada smo na putovanjima, naša okolina se odavno navikla na nas, i tu nikome nismo neobični.
Oboje smo fakultetski obrazovani (po starom sistemu). Svako ima svoju privatnu firmicu, i finansijski je nezavisan. Nemamo neku ekstra lovu, onako, dovoljno za naše uslove, da ne brinemo o svakodnevici već da se posvetimo našoj vezi.

Ovi frustrirani klinci i neostvareni biznismeni što pričaju samo o lovi ne znaju šta je ljubav, niti su ikada bili zaljubljeni.

Ros Geler

pre 8 godina

(Cinik, 31. jul 2015 18:04)
Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.

максимилијан

pre 8 godina

Ја сам старији мушкарац и уз то сингл. И нисам приметио да ствари стоје баш тако.

Mikki

pre 8 godina

Ispada da su zene ''bolje'' od muskaraca. Zene se zaljubljuju u starije muskarce za razliku od muskaraca koji se zaljubljuju u mladje zene. Zene u takvim muskarcima vide licnost, coveka, dok muskarci u mladjim zenama vide telo, strast... Valjda je tako prirodno. Kad si u djak volis neku iz razreda, kad si stariji onda neku malo mladju a kad si jos stariji onda jos mladju... Iskusan kapetan i mlada posada vode brod :)
Ko misli da je sve u parama po mom sudu gresi. Velike ljubavi su bile sa vrlo malo para, jer prosecna plata je uvek prosek u drustvu, dakle nista veliko, a velike ljubavi nisu samo platonske vec i vrlo telesne i dusevne.
Ne razumem one koji kukaju na zene. Sta nas briga za sve zene. Nadjes jednu koja ti odgovara. Budi covek i drzi se pravih i proverenih vrednosti... Generalno pad je kvaliteta u svemu, ali ako si ti OK poci ce neka za tobom, jer to je prirodno i u prirodi zene. Ne treba da si genije nego musko.

svorc

pre 8 godina

Tako je, svi znamo za te devojke, koje mozda pretstavljaju 5% zenske populacije. I na osnovu tih 5% vi muskarci zakljucujete da su sve zene sponzoruse. Postoje devojke i zene koje studiraju, uce, rade, zaradjuju za sebe a sa muskarcima su iz ljubavi ili jer im je prosto lepo sa njima. I one su vecina u ovom drustvu, pogledajte vase majke, sestre, drugarice, sve su one obicne normalne zene. A to sto vi zelite te splavarke a one vas nece jer love bogatase i fudbalere to je vas problem.
(Ros Geler, 1. avgust 2015 09:16)

Sve se slazem sa tobom, ali kada ja kazem da mi treba para, ne mislim na milione, nego dovoljno da kupim sebi nesto da obucem, da ne idem pocepan i izbledeo, i naravno da platim izlazak. Jos kad bi preteklo za neki automobilcic, bilo bi jako fino. A te splavarke me ne interesuju sve i da su dzabe.

godine prolaze

pre 8 godina

Uvek sam mislila da su muskarci koji jure mladje zene nedozreli kompleksasi koji ne mogu da se nose sa zenama svojih godina, pa pokusavaju da lece svoje komplekse jureci naivnu piletinu, koja uzgred misli da je ubola premiju sto se seta pored starijeg muskarca ne znajuci da je on najobicniji slabic. Kao i ove sto kao vole starije, nikako mi nisu jasne ni one koje vole mladje. Pre ces valjda da izaberes zrelog i iskusnog, nego momcica kome cure bale. Nije sve u mladosti i zategnutom telu, vise je u sarmu i seksepilu koji se dobija s godinama. Dakle, neznatna razlika u godinama izmedju zene u muskarca je najoptimalnija varijanta sto se mene tice, naravno, ukoliko govorimo o normalnim ljudima, zrelim za svoje godine i sl.

biti isti, biti poseban

pre 8 godina

evo imam 32 i decka koji ima 34, nema novca i nije mi to bitno, cetiri godine smo zajedno...ali sve vise uvidjam koji je samozivi nabedjeni tinejdzer u glavi...uskoro cemo da se pozdravimo...i volela bih da sledeci ima 40god...ocekujem da ta grupa muskaraca zivot shvata ozbiljno i nosi se sa njim na pravi nacin...verujte mi, nema veze sa novcem...vec iskljucivo sa (ne)zreloscu muskarca...slobodno tripujte, ali istina je...

Vesna

pre 8 godina

"Ajde prestanite vise da nam vredjate inteligenciju. Zna se da postoje mlade atraktivne devojke koje idu na splavove i lude zurke po nabildovane pastuve, a druga grupa mladih atraktivnih devojaka juri matore lovatore da bi pobegle od bede ili zato sto ne mogu same nista u zivotu da stekne. Pustite nas praznih prica o statusu, zrelosti i slicnim stvarima. Radi se o parama. Pa cak i kad nadju nekog bogatog matorca i dalje jure tipove a la Kristijano Ronaldo, Baloteli i slicna ekipa.
(Cinik, 31. jul 2015 18:04)"

@Cinik, to što ti samo za takve žene znaš isključivo je tvoj problem i govori samo o tebi. Najbolji su mi ovi likovi koji se interesuju samo za praznoglave "lepotice" koje su po definiciji sponzoruše, a posle kukaju kako (sve) žene samo gledaju pare. Ne znate vi takvi šta su žene uopšte.

cobo

pre 8 godina

Na danasnji dan 2013 godine moje srce je stajalo 6 sati,radile su masine.Imao sa bypass operaciju.Razmisljam o vaznim stvarima u zivotu i ustanovim da je sve nevazno.I sve sto sto je bilo tako vazno i veliko,sad je nevazno i sitno.Slavim taj dan,i evo drustvo se razislo.Na radiju cujem peva Luis,neznam koju pesmu al mi prija.Hteo sam nesto da komentarisem al sam zaboravio o cemu je tema.Bitno je da sam s vama,volim vas sve!

realna

pre 8 godina

realno, muskarcima trebaju pare da bi imali samopouzdanja, fakat nesigurni i iskompleksirani nisu bas nesto seksi. tako da jeste, ima nesto i u parama ali problem je u vama, momci :)

VJ

pre 8 godina

@Bugaroubica
`Poenta priče je da muškarci sa parama lako dostižu tu 'kompletnost i uzdignutost'. `

Ja imam drugacija iskustva sa muskarcima koji imaju mnogo novca. Nekolicina koju sam upoznala, bili su veoma nadobudni, nekulturni, vulgarni, prazni, sa visine i bez imalo postovanja prema ljudima... dzaba svi novci ako pored takvog treba da se budite i sa takvim gradite zivot, stvarate porodicu.
Takvi zaista jesu kompletni ....... . ;)

Posmatrac

pre 8 godina

@Biti isti biti poseban, evo da ti kazem da se ne nadas mnogo da ce ovi od 40+ da budu mnogo zreliji. Tad nastupi kriza srednjih godina i ako imas srece, ali velike srece to ne utice na njega. Iz mog iskustva, muskarci u tim godinama, poznajem par njih single pocnu da se farbaju (oni najiskompleksiraniji - da im se ne vide sede), kupe motor, opsednuti su svojim izgledom. Idu po zurkama i klubovima, ne bi li se slikali u ludom provodu za Facebook. Vrlo cesto su to selfiji. Zene njihovih godina ih ne zanimaju, vec uglavnom dosta mladje. Imala sam priliku da izadjem s jednim takvim (bez motora). Mislio je da imam 32 godine, a imam 40. Pobegla sam glavom bez obzira i pre nego sto smo pricali o godinama. Stepen nezrelosti i egocentrizma u lovackim pricama me je uzasnuo. Takve stavove nisu imali momci ni u 20 godina, sa kojima sam izlazila. Vrlo brzo vidis da je to sve fasada vrlo trosnog karaktera. Zalosno.

Superstar

pre 8 godina

U naslovu se lepo kaže : Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce... Znači, one koje su se zaljubile otkrivaju 7 razloga zašto su se zaljubile... To nema veze sada sa našim ličnim iskustvima i bilo kakvim poređenjima te vrste...

Posmatrac

pre 8 godina

Evo ja da kazem iz druge ruke. Moj rodjak. Ceo zivot neozbiljan, ima 62 godine. Nikad se nije zenio. Ima ukupno deset godina radnog staza. Ima neku sasavu zivotnu filozofiju, nece on za nekog da rinta. Elem, stalno je imao neku vezu. A para nikad. Ima stan u kome zivi i to je sav njegov posed. Nasledjen. Poslednjih dvadeset godina seta klinke. Sa jednom zivi vec zadnjih sedam osam godina nevencano. Dvadeset i pet godina mladja od njega. Ona radi, placa racune, kuva, on filozofira, pise satro neke knjige. Nikad ni jednu izdao nije. Sve te devojke su bile i ova sad je lepa i zgodna i fakultetski obrazovana. I uopste mi nije jasno sta vide u njemu. Bio je beogradski smeker pre dvadeset godina, al sad je samo dosadan starac koji ne drzi do sebe ni svog izgleda ni malo. Ja stvarno ne znam ko je tu blesav.

tina

pre 8 godina

Moj muz je sedam godina stariji od mene.Godine mi nisu bile vazne kada sam ga upoznala jer mi je bilo bitno da se bar malo iziveo,da je voleo,da je uzivao u zenama.Sa njim uzivam i ja,a sto se tice nekih drugih stvari pa nismo blizanci i nemamo ista shvatanja u mnogo cemu.Bitno mi je da zajedno volimo decu koju smo stvorili,bitno mi je da ga volim bez obzira na sve druge gluposti koje nas snalaze u zivotu.Zao mi je sto ne moze da zaradi vise ne zbog mene vec zbog njega samog jer je vecini normalnih muskaraca u genima da se brinu o svojoj porodici.Zao mi je sto je u nasoj zemlji ovako losa situacija dovela do toga da su mnogi nasi muskarci isfrustrirani zbog nemogucnosti da zarade.Meni je bitno da je ziv i zdrav,da je pored nase dece i da se volimo.Na kraju stvarno mi je samo to i bitno.Upravo ga gledam kako sa nasom mladjom cerkom igra karte samo da bi je oraspolozio i zahvalna sam Bogu sto smo svi zajedno.