Zašto muškarci stalno gledaju u druge žene?

Ponedeljak, 31.08.2015.

10:06

Izvor: mondo.rs

Zašto muškarci stalno gledaju u druge žene? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 8 godina

Jos nesto da dodam. Ne razumem zene koje kazu - pa ja prva gledam, ja prva komentarisem zene zajedno sa njim... Time vi sebe stavljate u drugi plan i dajete im za pravo da vas i oni tamo stave. Ako sam ja odlucila da sa nekim procvedem neko vreme, sat-dva u nekoj bleji, valjda to vreme treba da posvetimo sebi, a ne da buljimo u druge zene i da komentarisemo njihov izgled. Zar je moguce da smo mi prve toliko povrsne, zar je moguce da je izgled toliko bitan?Svaka licnost na ovom svetu je jedinstvena i neponovljiva, a nama je bitno samo koliko je visoka stikla i koje je marke torbica... Strasno kuda ide ovaj svet. Ostacu izgleda zauvek sama, a poglede napaljenih muskaraca sam odavno pocela da ignorisem.

bbb

pre 8 godina

''Iako oni ponekad pomisle da je druga žena privlačnija od njegove partnerke, ipak im nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. Uostalom, nije prestao da primećuje lepe stvari zbog toga što je u ozbiljnoj vezi. ''

Већу глупост у животу нисам прочитао....
Прво да није ''привлачна'' неби ни ''привукла'' поглед!
Друго...одакле идеја да момак може да има сваку коју погледа,па да као зато је изабрао вас...а и није се тај избор десио тог момента,али та која је поред њега је СИГУРИЦА...и има још ту комплекса и разлога...као да незначи само да је посвећен вама-више звучите ко да је заглављен вама и да осматра имали боље и да и га може имати...стварно немој т тешити...убиће те жене у појам...
И треће...ел то хоћете да кажете да нема лепих ствари у вези!!! :))))))))
...леба му ко пише ове глупости и буде још плаћен за то....ХОЋУ И ЈА :DDDDD

Miki

pre 8 godina

Mene moja zena smarala sto gledam u druge ribe, pa sam poceo nesvesno da gledam u druge frajere. E tek onda se smorila i napala me da nisam normalan. Onda sam joj rekao, slusaj, ja u nesto moram da gledam, a glupo mi je da buljim u patos ili u oblake. Kaze ona, pa gledaj u mene, vidis kako sam lepa. I onda sam je tako gledao puna dva dana, dok nije pobesnela. Kaze pa ti sad namerno buljis u mene samo da me iznerviras. I onda sam joj jedno jutro dovukao kuče sa sela, i rekoh joj evo ti lepo pa treniraj fifija, a ja cu da gledam sta mi se gleda.

Трол Папучар

pre 8 godina

Јао, какав ужас!

Кад шетам са девојком улицом и држимо се за руке, не окрећем се за другим женама јер је то елементарно непоштовање, а ако неку девојку не поштујем онда немам зашто уопште да будем са њом.

Али имам право да гледам испред себе, и ниједна неће то право да ми ускрати, иако су покушавале. А кад сам идем улицом, имам право да се окрећем колико год хоћу, за ким год хоћу.

Па само зато што сам ја са тобом, а она је 3 пута боља риба од тебе, не значи да би она хтела буде са мном чак и кад бих је стартовао - а нећу, јер сам са тобом.

Само зато што си ме ти прихватила не значи да би и она. Ако ми се она стварно толико свиди, раскинућу са тобом па ћу да је стартујем.

Али не, тај део оперативног система који регулише ту врсту елементарне логике је дефинитивно изостао при инсталацији.

А ако се понашаш зиљаво и ретардирано и мислиш да је то прихватљиво само зато што си женско - онда ћу да раскинем са тобом у сваком случају, макар не била ниједна друга на видику.

SF

pre 8 godina

Komentarisanje i buljenje kao da su ljudi roba mi je uvek bilo neprivlačno i nepristojno. Nema to veze sa tim da li ja mislim da je neko lep. A i za privlačnost mora bar da otvori usta i kaže nešto pametno, a ne samo da IZGLEDA. Znam da se mnoge devojke utrkuju da komentarišu druge devojke zajedno sa svojim momcima, ali i to mi deluje kao da hoće da pokažu da nisu 'kao sve druge' i kako su one 'slobodoumne'. Možeš misliti. :)

Petar

pre 8 godina

Gledaju i žene likove, sta je tu loše? Vi koji se zgrožavate i imate povećanu dozu ljubomore idite u arapske zemlje ili zakažite neku terapiju.

Dosa

pre 8 godina

Najgore od svega je sto ne gledaju lepe, nego napucane. Kad se sredim i idem gradom, pa neki "frajer" bulji u mene a za ruku drzi ribu koja je lepa (cak i da nije, negova je), on je jako jadan. Ono, kontrolisite se, ispadate bednici.
Drugo su diskretni pogledi u prolazu.

Bolontiku

pre 8 godina

To je isto pitanje kao:
Zasto zene gledaju cipele kada imaju 30+ pari cipela kod kuce?.
Jednostavno to je za nas isto sto i za zene lepa haljina u izlogu.

maxi

pre 8 godina

uopste nije stvar ne pogledati ni ne prokomentarisati izgled tipa ili zene na ulici, mislim ako mozemo da listamo novine i gledamo film sa zenom i prokomentarisemo kako je lepa ne znam tamo neka andjelina onda bi trebalo da je u redu da prokoomentarisemo i neku lepu devojku na ulici,jer sta ovu smemo da prokomentarisemo zato sto je nama nedostupna holivudska glumica. a neku drugu ne. bilo bi licemerno. stvar je u tome da imate poverenja jedno u drugo i da vas komentar ili njen ne bude ne umesan. a covek kao prirodna pojava,lep kao neko drvo ili cvet...nekako ako mozes da kazes kako je lepo ovo drvo mozes i za coveka...ostalo je sve ego i nepoverenje. aj zdravo

Maajde

pre 8 godina

Ja prva kada prodje lepa devojka to prokomentarisem, sta se pravimo ludi, lepo je videti lepe ljude. Tqo sto se to ovde povezuje sa zeljom za prevaru to je nesto drugo.

Helena

pre 8 godina

Cuj, sredjujemo se zbog muskaraca, haha, kakva zabluda! Doterujemo se zbog sebe (da se bolje osecamo) i zbog drugih zena, one znaju da procene sta je sa cime slozeno, dobre cipele, tasnu, kvalitetan nakit, dobru sminku, itd. Muski nemaju pojma o tome. Ja se obucem extra, ali nije uz telo, moj muz nista. Obucem sivu, zarozanu trenerku, ali usku, odmah zine i napada :)

True Det

pre 8 godina

Sa svojim partnerima sam redovno komentarisala dobre ženske, prvo uvek je lepo videti lepu ženu, drugo oni će sigurno gledati, pa kad već ne možeš da ih pobediš - pridruži im se.

Ja

pre 8 godina

Prvo, to uopste nije tacno. Moj otac, na primer, nikada nije gledao druge zene. Moja majka je za njega uvek bila jedina u svakom trenutku. Imam utisak da, kada bi pored njega prosla potpuno gola zena, on je uopste ne bi konstatovao. Zato kod mene ne bi mogli da prodju nikakvi izgovori, jednostavno bih smatrala da me ne voli dovoljno i da to nije to. I cao!

Love me like you do!

pre 8 godina

Iskreno od kad sam udata i imam malo dete nije mi to interesna sfera ali kad bi muz to meni radio rado bih prihvatila igru. Muskarci,najbolje pamtite sta nam smeta kad vam uzvratimo istom merom. Bez reci, ja tako samo delam i cutim. Ovako ste navikli na "zvocanje" i nema mnogo uticaja prigovaranje. Osim toga ozenjeni muskarci se mahom opuste cim i stupe u brak dok za zene vazi obrnuto. Dame,nikad ali bas nikad ne treba im pruziti osecaj sveopsteg spokoja u odnosu. Vatra uvek mora da tinja,budite uvek samouverene i doterane i osecajte se zavodljvo. Tesko da cete mu postati ikad dosadni a i pazi ce vas mnogo vise da vas drugi ne ukrade ;-)

N2

pre 8 godina

Za mene je lepa zena (pri cemu pored fizickih predispozicija podrazumevam i drzanje) poput neke prirodne lepote. Ko ne bi pogledao divan kanjon ili bacio pogled sa mosta preko koga prolazi ili sekundu posvetio divnom zalasku sunca.

Marina

pre 8 godina

Ovo je van teme, ali ovde ima puno muškaraca koji priznaju da su im žene lepe i čak da ih vole. Izgleda da ipak ima muškaraca i žena kojima je lepo u braku, u odnosu na komentare na mnogim drugim temama, gde svi samo kukaju. Lepo je čuti :-)

vlada

pre 8 godina

Zato što imamo oči i zato što žene "ni slučajno ne gledaju" druge tipove!

Ako vam žena zanoveta što gredate drugu najverovatnije
1.ima problem sa samopouzdanjem i to žestok, ali je to redji slučaj
2. Nije zadovoljna vašom vezom pa vam zanoveta, jer je žensko (češći slučaj)
3. Egocentrični manijak je (ovo su baš retki slučajevi)

kad vec pricamo o gledanju

pre 8 godina

Oni sto gledaju su krajnje bezopasni. Oni koji ne gledaju, ako i kada se desi da se zaista u nekog zagledaju , za njih postajete proslost. Otisli su.

lalo

pre 8 godina

Gledaju i muvu u letu ako mogu da ubodu... barem je moja generacija takva bila a neki su takvi ostali i pod stare dane... I zene su iste takve i one gledaju ali ispod oka da se ne primeti samo je njihov rok trajanja u formi malo kraci pa se pod stare dane zgrazavaju na ono sto su i same radile

me

pre 8 godina

Da, ali oni je zaborave zato što kapiraju da je ne mogu smuvati u prolazu i sl...tj da im je na neki način veza s njom gotovo nemoguća, ali pitanje je da li bi je tako lako izbrisali da imaju neku šansu...to što se okreću JESTE pokazatelj da im je stalna partnerka već poznata u svakom smislu, a poznato je da muški rod ne trpi monotoniju ni na kom nivou...tako da žene mogu da besne zbog toga ali naprosto njih priroda nije napravila da budu monogamni i verni...već da svoje potencijale ostvare na što više žena...e sad to što su kulturološki sputani to je druga priča...

audi 5cyl

pre 8 godina

Eh kad sam bio mlađani geek, mogao sam da se zaljubim do ušiju u devojke koje nikada nisam upoznao, o kojima ništa nisam znao. Sa godinama je došlo i samopozdanje i bezbrižan život, mogućnost izbora. Danas su tu žena i klinci i priča je skroz drugačija. Sada mene ne tangiraju devojke koje flertuju, kao što nekada davno ja nisam njima slične. Vreme po svom ćefu ide, ne pitamo se tu mi puno. Ili se ipak pitamo sve?

Somina kapitalac

pre 8 godina

Mene moja ostavila pod tim izgovorom, a nedugo zatim počela da izlazi s bogatijim kolegom koji mi je prethodno pakovao otkaz na poslu!

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 8 godina

Kada me neko pita šta sam po nacionalnosti ja uvijek parafraziram Ricka i kažem ljubitelj vina, lijepih žena i bella arte.Kao što je ljudski glas najsavršeniji instrument tako je i human being savršenstvo umjetnosti i lijepote.Polazeći od toga ja se okrenem za svakom lipom ženom.Kada sam ja studirao pravo tada smo se mi na fakultetu poštovali.Sjedio sam između vježbi i naišla je jedna koeginici koja se upravo vratila iz Ialije.Indiskretno sam je pogledao od glave do pete.Tada mi je jedna coleginica krajnje dobronemjerno rekla da je to jako nepristojno.Od tada žene uvijek gledam diskretno.Poznato mi je da žene gube samopouzdanje ako ih barem nekoliko muškaraca ne pogleda dnevno.Moje najveće muke nastanu kada pored mene prodje lijepa ženska, a ja zbog žena koje nam idu u susret ne mogu dase okrenem, to je ipak indiskretno i nekulturno.Kada je u pitanju ženska priroda u odnsima među spolovima ona je zasnovana na dominaciji, ili kako mi to obajsni moja nikad prežaljena pokojna prijateljica, ako hoćeš da osvojiš ženu onda moraš da je ubediš da je ona za tebe jedina na svijetu.Kada sam u drušrtvu djevojke nikada ne gledam druge žene koje prolaze ored mene, prije sam to intuitivno znao da vrijeđa moju partnerku, a sada to znam iz ženskog ugla.

muska posla

pre 8 godina

Tako je moj muz kada je upao u krizu srednjih godina poceo ne da gleda nego i komentarise kao iz sale neke klinke i to ucestalo. I naidje mnogo zgodan dasa a visi od muza za 15cm i razvijen, stariji tako njegovih godina ali stvarno vrhunski primerak muskarca i ja kazem au kakav zgodan dasa nisam skoro videla ovakvog. On je cutao i kipteo od besa do kuce XD, presmesan je bio i kada smo stigli a on pa kako ti to... pa rekoh i ti tako. Ma ne mislim ja nista ja to onako komentarisem.. Pa rekoh i ja onako komentarisem sta vidim kao i ti. I posle je prestao. Inace je bas dobar muz ali se opustio posto nemamo nekih konflikata pa misli sve moze. Imajte obzira niko to voli ni da se upadljivo gleda ni komentarise preterano. A vidimo svi.
A onaj slucajni prolaznik je stvarno bio predobar :-)

jadnici

pre 8 godina

Muskarci izmisljaju sebi zene da bi se zalili drugima. To je kulturno na balkanu. Pogotovu ako je zena uspesna, onda jos nude drugima da je prevare. Na balkanu treba biti manekenka, a ne zena.

Dott

pre 8 godina

Ja da moju zenu uhvatim na gomili sa drugim, znate kako bih reagovao?
"a sad te ne boli glava!!?? Uhvatio sam te u lazi, sta sad imas reci!?
Ona pretpostavljam da bi odgovorila "pa covek mi je dao tabletu".

Nata

pre 8 godina

Moj momak i ja smo bili u super marketu i on je blenuo u neku doteranu klinku (20ak godina). Namerno sam krenula u njenom smeru, zaustavila je i rekla "izvini, moj drug zeli da te upozna". Poceo je da muca, pocrveneo, u zemlju propao i to mi vise nikad nije uradio.

Petar

pre 8 godina

Radnja nije planska, i nije zlonamerna, barem sto se mene tice. U osnovi je nesigurnost partnerke, jer gledam jos milion ljudi koji prodju od baba,deda,dece i svega sto prodje pored mene. Odakle ideja da imam neke gresne misli? Jako je sve to naporno,covek se oseca kao krivac a nema razloga. Imam dovoljno godina da mi je kristalno jasno da na osnovu izgleda ne bih pokusao nista tek tako,ni da sam singl,a kamoli zauzet. Mozda nisam taj tip,ali nikada zaista ne zamisljam zene vulgarno,ako je neko dopadljiv, to je to ,a sledeca misao koja bi mi logicno dosla jeste: ko zna kakva joj je higijena, da li je mentlano zdrava, da li ima bolesno ljubomornog bivseg decka , da li jurca za parama, da li se bavi prostitucijom i ko zna koji sve jos scenariji koji su danas sasvim realni a vi koji ste prosli kroz nesto od ovoga to jako dobro vec i znate. Razne patologije postoje i one zapravo dominiraju u danasnjem drustvu,a sve ostalo je prava retkost. Verovatno ima tipova koji balave,pene,mastaju , dobacuju,komentarisu i slicno ali to nijedna zena ne bi trebala da smatra ozbiljnim partnerom a srazmerno i da se uzbudjuje oko toga. Siguran i ozbiljan muskarac postuje i voli svoju partnerku i nema nameru da je povredi, ponizi ili ucini da se oseca lose. Uvek ce biti lepsih,mladjih i onih koje se vise trude ali to je njihov izbor. Trziste uvek imaju. Zaista imam milion drugih stvari o kojima razmisljam umesto o zenama koje prodju ulicom.Cuvajte svoje partnerke,a i one bi trebalo da rade isto.

Lullaby

pre 8 godina

Haha po ovom tekstu izgleda da je devojka s kojom ste neka prosecna koju eto volite, a ova koja prodje pored je lepotica koja ispari iz glave. Ma dajte,tolika površnost je za gadjenje zaista. Lepota je sama po sebi subjektivna.

Takođe, ispada da zene( njihove devojke, supruge) treba da budu " zahvalne " na neki nacin muskarcima jer oni njih vole i kao to je vec dovoljno da se ništa ne prigovori. Iskreno, nisam za bilo kakvu raspravu muško -ženskih odnosa jer je to beskrajno opširna tema , ali zaista ispada da vama kao da uvek sve treba da se prašta, to je sve prirodno, normalno. Nije nekad fer.

Iva

pre 8 godina

Jednom rečju - to je čisto nepoštovanje. I žena koja je sa muškarcem koji pored nje odmerava druge žene i još komentariše... PAMET U GLAVU!

bla bla

pre 8 godina

Normalno je primetiti i lepo zensko i lepo musko, ali ako se neko nekontrolisano okrece i nepristojno blene bez mere to samo znaci da je ta osoba slabo razvijene svesti, da zivi sa pola mozga i da je uglavnom vođena nagonima. Zato žene i muskarci pazljivo birajte.

Ana T.

pre 8 godina

1. Gledanje - Cin koji po sebi ne znaci mnogo, gledaju i zene, samo diskretnije. Doduse zene gledaju vise druge zene, to im je u prirodi, da se takmice i porede.
2. Mastanje - o onome sto je vidjeno. Slika ostaje u glavi, a misli o vidjenom preuzimaju dobar deo dana. Tu se vec zalazi u ozbiljne vode, ali ako misli ispare posle kratkog vremena nije strasno.
3. Planiranje - E ovo je vec korak ka necemu sto nije ni malo naivno. Namerno biranje puta da se vidi pa i kontaktira vidjena osoba iz misli, trazenje telefonskog broja, ostvaljanje poruka preko prijatelja i poznanika...
4. Akcija - nije potrebno mnogo komentarisati. Za svaku akciju mora da postoji pristanak i zenske osobe, sto znaci da su muskarci i zene potpuno jednaki kada se "predje na stvar". Mozda muski vise gledaju (manje diskretno) ali su zene na kraju podjednako "krive" ako se nesto desi. Prema tome manje lajanja i kritike, za takve stvari je potrebno dvoje. Ako vas tip vara na drugoj strani je neka "sestra" kojoj je sve jedno kako je vama. Gledanje je daleko od akcije, trazite druge signale iz kategorija 3 i 4. I kad ih nadjete napustajte skota (ili kucku). Onaj (i ona) koji to urade jednom ce se tesko ponovo navici na vernost.

pa sta ako gledaju

pre 8 godina

Prvo ne gledaju uvek . Drugo gledati u lepu zenu i primetiti lepu zenu su razlicite stvari. Sve sto je zaista lepo i odudara od proseka privlaci paznju. I zene takodje primecuju atraktivne i sarmantne muskarce , bile slobodne ili ne. Civilizovane osobe , bile zene ili muskarci su diskretne i znaju i kako da primete i kako da pogledaju. Oni se sigurno ne okrecu na ulici niti izvode bilo kakav performans.

Posmatrač

pre 8 godina

Ne znam koliko ste osmotrili sliku ali, "ova" sigurno nije žensko!
Pogledajte "joj" samo pleća, desno rame i ruku.
Nemam ništa protiv ali pripadnik ljepšeg pola sigurno nije!

Nenad86

pre 8 godina

A ko ne gleda? Nesto sto nam je u genetski kod utisnuto pre toliko miliona godina ne moze da se obrise prostim okretanjem glave. Podsvest je jaca od volje. Pravo je cudo da smo za ovo nase kratko vreme postojanja i evoluiranja uspeli da izgradimo instituciju braka i porodice i da razvijemo emocipnalnu povezanost, to je sem kod nas i par drugih zivotinjskih vrsta retkost. Moju zenu volim. Volim da i vidim lepu zenu, kao uostalom i lepo umetnicko delo, lep predeo u prirodi, ili Saturnove prstenove...

Manja

pre 8 godina

Pa kako da ne pogledaju, gledam i ja, i zgodne zene i zgodne muskarce, to je prirodno valjda. Ne podrzavam samo to kad su svojom devojkom, a bale im krenu. Moze to diskretno, samo da se sacne, a bas da se okrece, bulji ko tele i komentarise, to nije u redu. To je stvar kulture. Uvek sam mrzela likove koji pored svoje supruge ili devojke bas onako dzukacki gledaju. Ne znam bas mnogo zena kojima ovo ne smeta... Postovanje je postovanje.
I uvek, ali uvek su intrigantniji frajeri ciji pogled jedva ukrades.

aleks

pre 8 godina

Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.
("Psiholog" za zene, 31. avgust 2015 13:25)

Pa i vi isto ima i od vas uvek lepsih, zgodnijih i mladjih nismo slepe pobogu.

Mladen

pre 8 godina

I mene nervira kada idem negde, a devojka izbaci grudi , obuce minic i uradi karmin, a onda (jadna ona) mi kuka kako je svi gledaju . I ljuti se na mene . A kada sam joj rekao da ne izlazi tako , i tad se naljutila jer kaze da ne moze nedoterana iz kuce .

Esteta

pre 8 godina

Pogledam i ja, najcesce iz istog razloga iz koga pogledam lepu kuću, ogradu,sliku, cvetni aranžman, baštu ...
U životu treba tražiti ono sto je lepo.

q

pre 8 godina

Ma neka gleda I treba . A ako hoce neka I krene za njom(a to stvarno ne radi) . Oguglala sam na te fore I ne pogadjaju me . A I zasto bi . Kada je sa mnom , onda je sa mnom .Doteram se I ja , gledaju I mene , a I on to primeti . Nisam od juce I rasla na drvetu , to je normalna stvar . Tacno znam kakve zene voli da vidi , kako obucene (neobucene) . Mene to ne pogadja . Nekada mi dodje I lakse sto gleda , pomislim :pali se I mastaj , lakse cu te imati I znam sta voli, a I napali se (na plazi pogotovo) , pa onda opet dodje kod mene. Nekada I komentarisemo zajedno , meni je to simpaticno , a on sve istrtlja zato sto dozvolim I ne branim . Ono sto trenutno ima sa mnom , nema sa drugom . Tako da je bolje meni tako . A za neke druge stvari "dizem frku ". Pa , ne mogu bas oko svega da ga "drzim na povocu" . A I moj odabir za kojim cu se "okrenuti" vrlo je strog I retko koji ce mi privuci pogled .Zanimljivo je da uglavnom gledam one koji me po necemu podsecaju na mog voljenog . Slicna gardaroba , frizura . Sve je ovo daleko od bilo kakve prevare I za mene I za njega . A , sve je normalno I za mene I za njega .

ozenjeni

pre 8 godina

Moja žena, na moj komentar da se žene doteruju da bi ih muškarci primećivali, kaže da se ne doteruju zbog muškaraca nego zbog žena - to je njihova međusobna borba. Inače, ako zna da je voljena od strane svog dragog onda nema ništa protiv u posmatranju druge žene.

Spartan

pre 8 godina

Pa da... problem je kada ja pogledam drugu, a nije problem kada se ova moja napirlita pa svi blenu u nju... To ona "ne primećuje"... Ma da, šio mu ga Đura...

"Psiholog" za zene

pre 8 godina

Nije da muskarci STALNO gledaju druge zene, ali ipak pogledaju, naravno, narocito one atraktivne.
Uostalom, zasto se zene doteruju i sate i sate stoje pred ogledalom, nego da budu vidjene i sretne
kad im se da kompliment kako lepo izgledaju i kako su atraktivne.
Za mene je to normalno, ali to ne znaci, da cu svoju devojku ili suprugu odmah zbog toga ostaviti.
Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.

Mik

pre 8 godina

To je potpuno prirodna stvar. Muskarci gledaju druge zene, zene gledaju druge muskarce. Trudim se da budem pristojan i diskretan kada sam u drustvu zene. Ali i ona je prevazisla svoje strahove i nesigurnosti, pa ponekad o tome otvoreno pricamo i "procenjujemo" druge. Za sve postoje i dobri i loši trenuci. Iako sam vec dugo ozenjen (i veran) i dalje sam svestan suprotnog pola, fizički i emotivno.

sladokusac

pre 8 godina

Tudje,sladje,uvijek bilo.Gledam druge zene,jer mi se znaju svidjeti mnogo,i o nekima razmisljam jako dugo nakon sto ih primjetim.:D

ZAto sam valjda i uvijek sam,jer nije posteno lagati sebe,i posvetiti se samo jednoj zeni,ali nije posteno lagati ni njih.

brin

pre 8 godina

Kad god se okrenem i pogledam primetim da ta gleda moju zenu :( A i ona gleda zenske vise od mene. Ali to nema veze sa osobama nego sa krpicama. Muskarci, shvatite, vecina zena se ne doteruje zbog vas nego zbog drugih zena! :D

hm

pre 8 godina

Pa ni meni ne promakne zgodan muskarac nikada, kao da je gledanje rezervisano za muskarce a nama je sve jedno jer bi trebalo da imamo oci samo za naseg. Gluposti. Samo se mi zene ne okrecemo napadno kao sivonje vec osmotrimo diskretnije u prolazu. A dvojicu sam takvih videla u zivotu da ih se jos rado secam ;-)

okram idul

pre 8 godina

" U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih."

Uglavnom, da. Mada naidje druga odma posle nje... mislim nije strasno, ali ima toliko prelepih zena devojaka, jednostavno moras da pogledas i malo naparis oci... i to je uglavnom to. Prodje i ono "uuh sta bih joj radio" kroz glavu, ali isto tako "ispari". Retko ko a da je u ozbiljnijoj vezi bi se udubljivao u bilo kakvu pricu sa zgodnim prolaznicama. A i vecini slobodnih ostane samo da "mastaju" na kratko. Kazem na kratko bas zbog toga sto se lepotice redjaju kao na traci. Danas ne mogu da se setim koliko sam vrh riba video sinoc, a bilo je i par klasicnih "bombi". Pamtim samo poslednju koju sam video pre nego sto sam usao u kucu i slogirao se posle celog dana posla. Ni nje se ne bih setio da nisam video ovaj tekst, ali cik pogodite ko je prva osoba koja mi je pala na pamet kad sam jutros otvorio oci, i preko vibera pozeleo dobro jutro (da je ne probudim). Tako da... bez brige.

Freedom

pre 8 godina

Ma neka gleda, bas me briga. Ali ako muskarac gleda neku dovojku upadljivo dok je sa svojom devojkom/zenom ne verujem da njegova devojka misli- jao pa ona je zgodnija od mene bas sam ljubomorna, nego- kako je nekulturan, drzi me za ruku i okrece se kao da nikada zensko nije video.

Zena

pre 8 godina

Neverovatno je da su naucili odgovor kao papagaji " lepa kola, lepa slika" fuj. Ok je kada gledanje ne prelazi granicu dobrog ukusa, ok je kada pogleda jer pogledamo i mi zene, ali uzimanje broja grudi ili zagledanje ne bi li video bubrege....to je odvratno. BTW, mene su uvek privlacili muskarci kome nisam mogla da otmem pogled, muskarac koji nije balavio....Muskarac koji gleda zene pored svoje po meni nije neko na koga cete moci da se oslonite, kad tad ce izdati ili ce se boriti protiv sebe ceo zivot . U cemu je onda lepota zivota, u odricanju i tihoj patnji za drugom? Kada me pogleda neko kome je zena ili devojka pored njega, osecam gadjenje prema istom a nje mi je zao.

Misha

pre 8 godina

Meni je svanulo sunce kada sam se jedne noći posle duge molitve Bogu oslobodio od toga da gledam ženske. Nekom narkomanu se konzumiranje narkotika ne čini kao ropstvo, onda kada je time opterećen, ali kada je rasterećen onda može da shvati i da ceni slobodu koju ima. Moja radost oslobodjenju od demona jeste adekvatna radosti koju bi ovaj puž doživeo kada bi bio oslobodjen od ovih parazita koji vladaju njegovim pogledom i telom:

https://www.youtube.com/watch?v=EWB_COSUXMw

nesko

pre 8 godina

Pogledacu i lepu zgradu, auto, kamion, planinu, most, dvoriste... Jer mom oku prija da vidi sve sto je lepo. Samo devojke se neobaziru na sve to jer sa svim tim mi muskarci ne mozemo da opstimo pa ih to i neinteresuje ali sa drugom devojkom... E onda krece konstrukcija u glavi...

Kalindi

pre 8 godina

Okrecemo se svi za nekim da bi ga videli i sa one strane sa koje nismo. Ili kada nam neko bilo cim privuce paznju. Ja se svaki put okrenem za komsijom jer mi uvek osmeh na licu kad ga vidim, pa zelim da to duze traje.
I gledanje u "druge" treba raditi sa stilom, nista ruznije od prostaka/prostakuse koji zinu, pokazuju prstom, ispustaju neke glasove i slicno. Lepo ponasanje je umetnost.

Ivan

pre 8 godina

Ja sam imao veliki problem s devojkom, bas zbog ovih stvari. a pritom nisam buljio u devojku, nego onako diskretno osacovao..uvek su bile svadje oko toga

Homer

pre 8 godina

Drug i ja sa devojkama setamo knezom, okrenemo se za dobrom curom i kazemo: "Al bi je boje". One prevrnu ocima, kazu da smo kreteni i nastavimo da se volimo. :-)

Zenska

pre 8 godina

Znam da moj momak vidi lepu devojku kad prodje,pobogu i ja je vidim i pohvalim je, u mislima naravno.
Kad smo bili zajedno na moru sa drustvom,bio je i jedan "balvan" koji je buljio i pokaziovao prstom, to je zaista odvratno...ali ne mogu momku oci iskopati pa da ne gleda. Dok gleda, a ne ide za tim sve je pod kontrolom:)

Lošmil32

pre 8 godina

Kad idem ulicom sam ne gledam nikoga i uglavnom mi se sklanjaju sa puta. Kad šetam sa devojkom, idemo polako i pričamo i smejemo se i uglavnom pogledam ko nam ide u susret da znam da l' da se javim ako je neko poznat...

Nema nikakve veze sa seksom i životinjskom privlačnošću, bar u mom slučaju. Da ne želim da budem sa njom ne bih bio i gotovo, nema veze sa drugim ženama već sa njom i sa mnom.

Duki

pre 8 godina

Nema potrebe gledati druge žene... dok je tvoja tu pored. A kad nije, samo napred, to je uživanje za oči ali potpuno bezazleno, samo je teško to ženama objasniti.

gugutka

pre 8 godina

A koja budala se okrece za drugom kao ovaj na slici? Pa sa takvim devojke i nemojte biti u vezi, jer je to stvarno nepostovanje. Kada sam sa devojkom i vidim neku zgodnu cicu, uvek pogledam diskretno, pa ako me devojka proval sta da radim...jace je od mene :-D U pravu su za oo poslednje... ?spari iz glave za 5 sekundi :-)

superMAN

pre 8 godina

To je zato što svi zdravi i sposobni muškarci tj. oni koji nisu stari i bolesni i ne treba im neka vrsta nege, misle samo na kex i zabavu kad su žene u pitanju. A to što je muškarac baš vas izabrao, ne znači da mu je do vas nešto posebno stalo već da je to splet... Žene, to vam je tako htele to prihvatite ili ne, ako se s izrečenim ne slažete onda se ne razumete u muškarce. Svi koji vas uveravaju u suprotno znajte da LAŽU, ali muškarci za razliku od vas žena imaju toleranciju i osećanja pa laganjem jednostavno žele da vas zaštite od histerije i ostalih slomova.

Maki

pre 8 godina

To je muskarcima u prirodi. Da gledaju. Kad zene znaju svoje vrline i imaju samopouzdanje a nemaju komplekse ne smeta im kad muskarci gledaju druge zene. Prosto,to je tako.

bambica

pre 8 godina

Zato sto u vecini slucajeva padaju u iskusenja,razmisljajuci donjom glavom.Ne kazem da su zene cvecke(jer to znacajan procenat zenskog pola nazalost nije,izgubila se cistota,dostojanstvo),ali muskarci prednjace(cast izuzecima) u menjanju partnerki kao kosulja,u smislu sedenja na vise stolica,njima je to kao dorucak(i pojedinim zenama iz nazalost dobro poznatih razloga),dok vecina zena ide srcem,emocijama....

Dusan

pre 8 godina

Kad ovako otopli i devojke se razgolite, gledam u svaku drugu. Glupo mi je da se okrecem, ali zato stavim naocare za sunce i samo gledam, bole me brige. Sta cu kad volem.

Genijalac

pre 8 godina

Kao sto umetnicku sliku ljubitelji ispostuju time sto dodju i vide je uzivo, tako se i pogledom ispostuje devojka koja se potrudila da od svog tela napravi remek delo.

D.P.

pre 8 godina

Ja gledam sve lepe ljude. Nema tu seksualnosti. Lepo je videti lepog čoveka, ženu ili dete. Lepo je videti i stare lepe ljude koji drže do sebe. Samo to i ništa više!

El matador

pre 8 godina

Jer bi zeleli seks sa njom. Pod kojim uslovima i okolnostima, to je vec nesto drugo...Znaci, devojke, ako se vas dragi okrene za nekom zenom to skoro sigurno znaci da bi zeleo da bude intiman sa njom ali isto tako ne znaci da bi izneverio vasu vezu.

prijatelj iz Dubicha

pre 8 godina

Pa shta da kazzem,polazecci od sebe prvo!?....PROKLETI MUSHKI MOZAK,koji uvek misli da je mogao da "odvoji" i bolje "parche",pa mak imao i sexbombu pored sebe!...eto!..

Гледач

pre 8 godina

Зашто се жене сређују кад излазе на улицу? Па да би их сви редом погледали, и мушкарци и жене. И онда кад мушкарац погледа неку другу врх рибу, његова се љути. Гледам и гледаћу и нико ме спречити неће. Волим да видим згодну жену која држи до себе!

Baltazar

pre 8 godina

Gledamo ih zato što su lepe pa nam je toplo oko srca i to je to..gledamo i uživamo ali ne diramo jer imamo svoje.Ništa lepše od lepe žene,a svaka je lepa na svoj način i sve su nas žene donele na svet podigle na noge.Žena je život i najdragocenije biće pa kako onda da se ne okrećemo za tom lepotom.

Toutun

pre 8 godina

Ja gledam zene, moja zena gleda muskarce. Oci su za gledanje, ne? Gledam i lepa kola kad prodju, lepu sliku, lepu zgradu, pa sto ne bih i lepe zene?
Naravno, only looky looky, no touchy touchy. :)

Calendula officinalis

pre 8 godina

Sada će muški komentari tipa: "Moram da se okrećemo, jer vežbamo vratne mišiće koji su nam ukočeni. Imam zamućen vid, jer stalno gledam u kompjuter i tv, pa je ovo dobra vežba za vid." I tako dalje. Ali niko da priznaju da je za to kriv testosteron.

damica

pre 8 godina

" Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. "

Zbog toga ili zato sto zna da ne moze da je ima?! U svakom slucaju je odvratno.

NS BOY

pre 8 godina

Dok su zene te, koje bi broj telefona istoga trena uzele, ukoliko bi im isti ponudio muskarac pokraj kojeg su prosle.
Licno sam se u to uverio tokom poslednjega Exit-a. Prosao sam pokraj deset devojaka, koje nisu bile u alkoholisanome stanju, takodje nisu bile strankinje. Primetivsi da sam im se vizuelno svideo, odnosno da sam ih vizuelno privukao, prisao sam upoznavsi se. Nakon nekoliko reci samo, broj telefona koji sam im ponudio jeste bio memorisan. Od deset devojaka, sedam jeste bilo u stalnoj vezi....
Toliko o karakteru pojedinih zenskih osoba ili uopste zenskih osoba.
Ne tvrdim da su muskarci drugaciji globalno. Licno jesam, a to sa sigurnoscu mogu kazati, kao sto mogu sopstveni test slikovito potvrditi. :)

WTF

pre 8 godina

Gledaju oni koji nemaju postovanja prema zeni sa kojom su. Pa ako ce vec da gleda, neka gleda kad nisam tu, sto mora ispred mene. Kako bi se ti isti muskarci osjecali da ja odmjeram necije misice, da se okrecem kad necije pantalone otkrivaju veliki penis, itd. Ajte molim vas, pa bilo bi mrtvih.

A o ovoj recenici ne znam ni sta da kazem: "Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama." Stvarno??? A da nije slucajno: eee da mi je nju samo na noc... ili sa tobom sa samo zato sto ne mogu da budem sa njom jer me nikad ne bi htjela...
Posvecen vama, my ass. Ljudi koji su istinski posveceni i koji vole i postuju svoje zene se ne okrecu i ne zure na ulici za drugim zenama. Nije mi interesanto vise, presli su preko tih tinejdzerskih bolesti.

Zamislite da su se vase majke i zene tako ponasale? Da li bi tada mislili da je to sve lijepo i prirodno? A nema nikakve razlike, i mi dragi moji volimo da vidimo zgodnu osobu suprotnog pola, i nama dosadi seks sa vama...

Mangabej

pre 8 godina

Nadam se da sada "Hrišćani" i Areisti vide zašto se u Islamu a nekada i u Hrišćanstvu nosile suknje i pokrivala tela žena zato sto muškarce navode na greh....

OpustenoUe

pre 8 godina

"Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama" - Hahaha koja glupost. Ovo je izmislio lik koji je morao izgovorom da se izvuče iz neprijatne situacije. 1) Izabrao - kako ovo glupo zvuči. Nisu te devojke poslagane na policama gde ti priđeš i prosto odabereš onu koja ti odgovara kao da se one tu ništa ne pitaju. 2) Itekako postoje muškarci (a i žene) koji razmišljaju "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Pa im zbog nedostatka hrabrosti, straha od gubitka onog što imaju ili su prosto van njihove "lige" ostaje samo da se okreću za "golubom/icom". 3) Naravno postoje verni i realni ljudi koji cene ono što imaju i put koji su prošli da bi to imali. Pogledaju tu i tamo kao što pogledaju lep ukras na jelci ali im na kraj pameti ne pada da promene trenutnog partnera.

Pathon

pre 8 godina

Mozda zato sto je prosla a ne prisla? Najbolji nacin da otkrijete koliko smo verni je da nas dovedete u iskusenje, pa ko odoli, kapa dole.

lancemisensei

pre 8 godina

Bar sto se mene tice, iz pristojnosti se ne okrenem ni kad sam sam, i slozio bih se da ekspresno ispari iz glave. Daj boze da vam ovo budu najveci problemi u vezi :)

Milan

pre 8 godina

I zene gledaju pogledaju drugog lika samo to urade diskretnije...... Ne znam zasto je tolika frka ako lik mahinalno na sekund baci pogled na neciju guzu?

Straitjacket

pre 8 godina

Muškarci su poligamne životinje, mi bi najradije da oplodimo sve ženke a ako se skrasimo pored samo jedne žene sa kojom delimo i dobro i zlo to vam, drage dame, pokazuje koliko vas volimo, iako toga nismo ni svesni a ne znamo ni rečima da iskažemo.

Zato ne zamerite ako ponekada pogledamo neke druge dame.

Slobodna ljubav

pre 8 godina

Ja sam pravila veliku frku oko toga. Moj decko a danas muz je neko ko toliko blejao u zensko da mi je bilo jako neprijatno. Onda sam pocela ja na isti nacin da gledam u muskarce, kako on u devojke tako ja u muskarce. Nekoliko puta se zbog toga nasao u nezgodnoj situaciji. Malo je nezgodno tako posmatrati muskarca jer njima je to odmah znak da krenu u napad, ali naucila sam da izadjem sa tim na kraj vremenom, ali osveta je bila veliko zadovoljstvo. Shvatio je da sa svojim gledanjem ne menja nikakvu situaciju, ali sa mojim je dobio i nekoliko opasnih udvaraca. I danas povremeno to radi ali sve manje u mom drustvu, medjutim, shvatila sam da me vise to uopste ne remeti, bas me briga i ako ode. Kada sam ga bas volela to me ubijalo, danas sa nekoliko godina iskustva i 5 godina braka, mi vise nije vazno. Tako to funkcionise.

Peđa

pre 8 godina

Muškarac GLEDA - žena SLUŠA. To je tako, iskonski zapisano u genima.

Zato se žene šminkaju i doteruju, jer znaju da muškarci GLEDAJU.
Zato se muškarci ne šminkaju, već spremaju "žvaku", jer znaju da žene SLUŠAJU.

Muškarac mora da pogleda u ženske grudi, to je zapisano u dubuni cerebralnog korteksa. Ne može svesno da se odupre.

expert

pre 8 godina

"Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih, ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih".

Tačno. Mada, ako ribu redovno srećemo (npr. u prevozu), onda češće i duže fantaziramo.

i tako to

pre 8 godina

da ne bude da nisam reko. bio sam ocaran plavojkom, a ozenio se crnkom. to je po meni isto i ovo sa iscasenjem vratova. ako moze neko da mi rasclani ovaj galimatias castim pivoo i to veliku kriglu...

uzas

pre 8 godina

Suština jeste da gledamo i to je na neki način prirodno i racionalno, ali ne treba niti ljakse i buljiti jer će to svakako povrediti tvoju ženu. Diskretno, pristojno kibicuješ, tamne cvike - ti uradio što si morao, tvoja žena nije ni skontala. Svima ok.

klasika

pre 8 godina

Zena primecuje da povremeno neko baci oko na nju: Sta buljite dziberi?
Zena primecuje da niko ne gleda u nju: Zasto me niko ne primecuje!?!?

bb

pre 8 godina

Eh, to ne znači ni da je privlačnija, već dovoljno atraktivna da privuče pogled, ne samo njegov već i moj. Problem je ako vaš partner neprestano blene, čak i u manje atraktivne, ili neprivlačne... onda se pitate s kim ustvari vi gubite vreme.
:)

Toutun

pre 8 godina

Ja gledam zene, moja zena gleda muskarce. Oci su za gledanje, ne? Gledam i lepa kola kad prodju, lepu sliku, lepu zgradu, pa sto ne bih i lepe zene?
Naravno, only looky looky, no touchy touchy. :)

Dusan

pre 8 godina

Kad ovako otopli i devojke se razgolite, gledam u svaku drugu. Glupo mi je da se okrecem, ali zato stavim naocare za sunce i samo gledam, bole me brige. Sta cu kad volem.

Peđa

pre 8 godina

Muškarac GLEDA - žena SLUŠA. To je tako, iskonski zapisano u genima.

Zato se žene šminkaju i doteruju, jer znaju da muškarci GLEDAJU.
Zato se muškarci ne šminkaju, već spremaju "žvaku", jer znaju da žene SLUŠAJU.

Muškarac mora da pogleda u ženske grudi, to je zapisano u dubuni cerebralnog korteksa. Ne može svesno da se odupre.

Nata

pre 8 godina

Moj momak i ja smo bili u super marketu i on je blenuo u neku doteranu klinku (20ak godina). Namerno sam krenula u njenom smeru, zaustavila je i rekla "izvini, moj drug zeli da te upozna". Poceo je da muca, pocrveneo, u zemlju propao i to mi vise nikad nije uradio.

klasika

pre 8 godina

Zena primecuje da povremeno neko baci oko na nju: Sta buljite dziberi?
Zena primecuje da niko ne gleda u nju: Zasto me niko ne primecuje!?!?

expert

pre 8 godina

"Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih, ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih".

Tačno. Mada, ako ribu redovno srećemo (npr. u prevozu), onda češće i duže fantaziramo.

muska posla

pre 8 godina

Tako je moj muz kada je upao u krizu srednjih godina poceo ne da gleda nego i komentarise kao iz sale neke klinke i to ucestalo. I naidje mnogo zgodan dasa a visi od muza za 15cm i razvijen, stariji tako njegovih godina ali stvarno vrhunski primerak muskarca i ja kazem au kakav zgodan dasa nisam skoro videla ovakvog. On je cutao i kipteo od besa do kuce XD, presmesan je bio i kada smo stigli a on pa kako ti to... pa rekoh i ti tako. Ma ne mislim ja nista ja to onako komentarisem.. Pa rekoh i ja onako komentarisem sta vidim kao i ti. I posle je prestao. Inace je bas dobar muz ali se opustio posto nemamo nekih konflikata pa misli sve moze. Imajte obzira niko to voli ni da se upadljivo gleda ni komentarise preterano. A vidimo svi.
A onaj slucajni prolaznik je stvarno bio predobar :-)

uzas

pre 8 godina

Suština jeste da gledamo i to je na neki način prirodno i racionalno, ali ne treba niti ljakse i buljiti jer će to svakako povrediti tvoju ženu. Diskretno, pristojno kibicuješ, tamne cvike - ti uradio što si morao, tvoja žena nije ni skontala. Svima ok.

OpustenoUe

pre 8 godina

"Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama" - Hahaha koja glupost. Ovo je izmislio lik koji je morao izgovorom da se izvuče iz neprijatne situacije. 1) Izabrao - kako ovo glupo zvuči. Nisu te devojke poslagane na policama gde ti priđeš i prosto odabereš onu koja ti odgovara kao da se one tu ništa ne pitaju. 2) Itekako postoje muškarci (a i žene) koji razmišljaju "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Pa im zbog nedostatka hrabrosti, straha od gubitka onog što imaju ili su prosto van njihove "lige" ostaje samo da se okreću za "golubom/icom". 3) Naravno postoje verni i realni ljudi koji cene ono što imaju i put koji su prošli da bi to imali. Pogledaju tu i tamo kao što pogledaju lep ukras na jelci ali im na kraj pameti ne pada da promene trenutnog partnera.

D.P.

pre 8 godina

Ja gledam sve lepe ljude. Nema tu seksualnosti. Lepo je videti lepog čoveka, ženu ili dete. Lepo je videti i stare lepe ljude koji drže do sebe. Samo to i ništa više!

Somina kapitalac

pre 8 godina

Mene moja ostavila pod tim izgovorom, a nedugo zatim počela da izlazi s bogatijim kolegom koji mi je prethodno pakovao otkaz na poslu!

Freedom

pre 8 godina

Ma neka gleda, bas me briga. Ali ako muskarac gleda neku dovojku upadljivo dok je sa svojom devojkom/zenom ne verujem da njegova devojka misli- jao pa ona je zgodnija od mene bas sam ljubomorna, nego- kako je nekulturan, drzi me za ruku i okrece se kao da nikada zensko nije video.

lancemisensei

pre 8 godina

Bar sto se mene tice, iz pristojnosti se ne okrenem ni kad sam sam, i slozio bih se da ekspresno ispari iz glave. Daj boze da vam ovo budu najveci problemi u vezi :)

pa sta ako gledaju

pre 8 godina

Prvo ne gledaju uvek . Drugo gledati u lepu zenu i primetiti lepu zenu su razlicite stvari. Sve sto je zaista lepo i odudara od proseka privlaci paznju. I zene takodje primecuju atraktivne i sarmantne muskarce , bile slobodne ili ne. Civilizovane osobe , bile zene ili muskarci su diskretne i znaju i kako da primete i kako da pogledaju. Oni se sigurno ne okrecu na ulici niti izvode bilo kakav performans.

bb

pre 8 godina

Eh, to ne znači ni da je privlačnija, već dovoljno atraktivna da privuče pogled, ne samo njegov već i moj. Problem je ako vaš partner neprestano blene, čak i u manje atraktivne, ili neprivlačne... onda se pitate s kim ustvari vi gubite vreme.
:)

Zenska

pre 8 godina

Znam da moj momak vidi lepu devojku kad prodje,pobogu i ja je vidim i pohvalim je, u mislima naravno.
Kad smo bili zajedno na moru sa drustvom,bio je i jedan "balvan" koji je buljio i pokaziovao prstom, to je zaista odvratno...ali ne mogu momku oci iskopati pa da ne gleda. Dok gleda, a ne ide za tim sve je pod kontrolom:)

Гледач

pre 8 godina

Зашто се жене сређују кад излазе на улицу? Па да би их сви редом погледали, и мушкарци и жене. И онда кад мушкарац погледа неку другу врх рибу, његова се љути. Гледам и гледаћу и нико ме спречити неће. Волим да видим згодну жену која држи до себе!

Straitjacket

pre 8 godina

Muškarci su poligamne životinje, mi bi najradije da oplodimo sve ženke a ako se skrasimo pored samo jedne žene sa kojom delimo i dobro i zlo to vam, drage dame, pokazuje koliko vas volimo, iako toga nismo ni svesni a ne znamo ni rečima da iskažemo.

Zato ne zamerite ako ponekada pogledamo neke druge dame.

WTF

pre 8 godina

Gledaju oni koji nemaju postovanja prema zeni sa kojom su. Pa ako ce vec da gleda, neka gleda kad nisam tu, sto mora ispred mene. Kako bi se ti isti muskarci osjecali da ja odmjeram necije misice, da se okrecem kad necije pantalone otkrivaju veliki penis, itd. Ajte molim vas, pa bilo bi mrtvih.

A o ovoj recenici ne znam ni sta da kazem: "Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama." Stvarno??? A da nije slucajno: eee da mi je nju samo na noc... ili sa tobom sa samo zato sto ne mogu da budem sa njom jer me nikad ne bi htjela...
Posvecen vama, my ass. Ljudi koji su istinski posveceni i koji vole i postuju svoje zene se ne okrecu i ne zure na ulici za drugim zenama. Nije mi interesanto vise, presli su preko tih tinejdzerskih bolesti.

Zamislite da su se vase majke i zene tako ponasale? Da li bi tada mislili da je to sve lijepo i prirodno? A nema nikakve razlike, i mi dragi moji volimo da vidimo zgodnu osobu suprotnog pola, i nama dosadi seks sa vama...

Baltazar

pre 8 godina

Gledamo ih zato što su lepe pa nam je toplo oko srca i to je to..gledamo i uživamo ali ne diramo jer imamo svoje.Ništa lepše od lepe žene,a svaka je lepa na svoj način i sve su nas žene donele na svet podigle na noge.Žena je život i najdragocenije biće pa kako onda da se ne okrećemo za tom lepotom.

bla bla

pre 8 godina

Normalno je primetiti i lepo zensko i lepo musko, ali ako se neko nekontrolisano okrece i nepristojno blene bez mere to samo znaci da je ta osoba slabo razvijene svesti, da zivi sa pola mozga i da je uglavnom vođena nagonima. Zato žene i muskarci pazljivo birajte.

Zena

pre 8 godina

Neverovatno je da su naucili odgovor kao papagaji " lepa kola, lepa slika" fuj. Ok je kada gledanje ne prelazi granicu dobrog ukusa, ok je kada pogleda jer pogledamo i mi zene, ali uzimanje broja grudi ili zagledanje ne bi li video bubrege....to je odvratno. BTW, mene su uvek privlacili muskarci kome nisam mogla da otmem pogled, muskarac koji nije balavio....Muskarac koji gleda zene pored svoje po meni nije neko na koga cete moci da se oslonite, kad tad ce izdati ili ce se boriti protiv sebe ceo zivot . U cemu je onda lepota zivota, u odricanju i tihoj patnji za drugom? Kada me pogleda neko kome je zena ili devojka pored njega, osecam gadjenje prema istom a nje mi je zao.

Spartan

pre 8 godina

Pa da... problem je kada ja pogledam drugu, a nije problem kada se ova moja napirlita pa svi blenu u nju... To ona "ne primećuje"... Ma da, šio mu ga Đura...

Lullaby

pre 8 godina

Haha po ovom tekstu izgleda da je devojka s kojom ste neka prosecna koju eto volite, a ova koja prodje pored je lepotica koja ispari iz glave. Ma dajte,tolika površnost je za gadjenje zaista. Lepota je sama po sebi subjektivna.

Takođe, ispada da zene( njihove devojke, supruge) treba da budu " zahvalne " na neki nacin muskarcima jer oni njih vole i kao to je vec dovoljno da se ništa ne prigovori. Iskreno, nisam za bilo kakvu raspravu muško -ženskih odnosa jer je to beskrajno opširna tema , ali zaista ispada da vama kao da uvek sve treba da se prašta, to je sve prirodno, normalno. Nije nekad fer.

Dott

pre 8 godina

Ja da moju zenu uhvatim na gomili sa drugim, znate kako bih reagovao?
"a sad te ne boli glava!!?? Uhvatio sam te u lazi, sta sad imas reci!?
Ona pretpostavljam da bi odgovorila "pa covek mi je dao tabletu".

Slobodna ljubav

pre 8 godina

Ja sam pravila veliku frku oko toga. Moj decko a danas muz je neko ko toliko blejao u zensko da mi je bilo jako neprijatno. Onda sam pocela ja na isti nacin da gledam u muskarce, kako on u devojke tako ja u muskarce. Nekoliko puta se zbog toga nasao u nezgodnoj situaciji. Malo je nezgodno tako posmatrati muskarca jer njima je to odmah znak da krenu u napad, ali naucila sam da izadjem sa tim na kraj vremenom, ali osveta je bila veliko zadovoljstvo. Shvatio je da sa svojim gledanjem ne menja nikakvu situaciju, ali sa mojim je dobio i nekoliko opasnih udvaraca. I danas povremeno to radi ali sve manje u mom drustvu, medjutim, shvatila sam da me vise to uopste ne remeti, bas me briga i ako ode. Kada sam ga bas volela to me ubijalo, danas sa nekoliko godina iskustva i 5 godina braka, mi vise nije vazno. Tako to funkcionise.

Manja

pre 8 godina

Pa kako da ne pogledaju, gledam i ja, i zgodne zene i zgodne muskarce, to je prirodno valjda. Ne podrzavam samo to kad su svojom devojkom, a bale im krenu. Moze to diskretno, samo da se sacne, a bas da se okrece, bulji ko tele i komentarise, to nije u redu. To je stvar kulture. Uvek sam mrzela likove koji pored svoje supruge ili devojke bas onako dzukacki gledaju. Ne znam bas mnogo zena kojima ovo ne smeta... Postovanje je postovanje.
I uvek, ali uvek su intrigantniji frajeri ciji pogled jedva ukrades.

hm

pre 8 godina

Pa ni meni ne promakne zgodan muskarac nikada, kao da je gledanje rezervisano za muskarce a nama je sve jedno jer bi trebalo da imamo oci samo za naseg. Gluposti. Samo se mi zene ne okrecemo napadno kao sivonje vec osmotrimo diskretnije u prolazu. A dvojicu sam takvih videla u zivotu da ih se jos rado secam ;-)

Iva

pre 8 godina

Jednom rečju - to je čisto nepoštovanje. I žena koja je sa muškarcem koji pored nje odmerava druge žene i još komentariše... PAMET U GLAVU!

prijatelj iz Dubicha

pre 8 godina

Pa shta da kazzem,polazecci od sebe prvo!?....PROKLETI MUSHKI MOZAK,koji uvek misli da je mogao da "odvoji" i bolje "parche",pa mak imao i sexbombu pored sebe!...eto!..

El matador

pre 8 godina

Jer bi zeleli seks sa njom. Pod kojim uslovima i okolnostima, to je vec nesto drugo...Znaci, devojke, ako se vas dragi okrene za nekom zenom to skoro sigurno znaci da bi zeleo da bude intiman sa njom ali isto tako ne znaci da bi izneverio vasu vezu.

damica

pre 8 godina

" Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. "

Zbog toga ili zato sto zna da ne moze da je ima?! U svakom slucaju je odvratno.

okram idul

pre 8 godina

" U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih."

Uglavnom, da. Mada naidje druga odma posle nje... mislim nije strasno, ali ima toliko prelepih zena devojaka, jednostavno moras da pogledas i malo naparis oci... i to je uglavnom to. Prodje i ono "uuh sta bih joj radio" kroz glavu, ali isto tako "ispari". Retko ko a da je u ozbiljnijoj vezi bi se udubljivao u bilo kakvu pricu sa zgodnim prolaznicama. A i vecini slobodnih ostane samo da "mastaju" na kratko. Kazem na kratko bas zbog toga sto se lepotice redjaju kao na traci. Danas ne mogu da se setim koliko sam vrh riba video sinoc, a bilo je i par klasicnih "bombi". Pamtim samo poslednju koju sam video pre nego sto sam usao u kucu i slogirao se posle celog dana posla. Ni nje se ne bih setio da nisam video ovaj tekst, ali cik pogodite ko je prva osoba koja mi je pala na pamet kad sam jutros otvorio oci, i preko vibera pozeleo dobro jutro (da je ne probudim). Tako da... bez brige.

Pathon

pre 8 godina

Mozda zato sto je prosla a ne prisla? Najbolji nacin da otkrijete koliko smo verni je da nas dovedete u iskusenje, pa ko odoli, kapa dole.

audi 5cyl

pre 8 godina

Eh kad sam bio mlađani geek, mogao sam da se zaljubim do ušiju u devojke koje nikada nisam upoznao, o kojima ništa nisam znao. Sa godinama je došlo i samopozdanje i bezbrižan život, mogućnost izbora. Danas su tu žena i klinci i priča je skroz drugačija. Sada mene ne tangiraju devojke koje flertuju, kao što nekada davno ja nisam njima slične. Vreme po svom ćefu ide, ne pitamo se tu mi puno. Ili se ipak pitamo sve?

gugutka

pre 8 godina

A koja budala se okrece za drugom kao ovaj na slici? Pa sa takvim devojke i nemojte biti u vezi, jer je to stvarno nepostovanje. Kada sam sa devojkom i vidim neku zgodnu cicu, uvek pogledam diskretno, pa ako me devojka proval sta da radim...jace je od mene :-D U pravu su za oo poslednje... ?spari iz glave za 5 sekundi :-)

Milan

pre 8 godina

I zene gledaju pogledaju drugog lika samo to urade diskretnije...... Ne znam zasto je tolika frka ako lik mahinalno na sekund baci pogled na neciju guzu?

aleks

pre 8 godina

Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.
("Psiholog" za zene, 31. avgust 2015 13:25)

Pa i vi isto ima i od vas uvek lepsih, zgodnijih i mladjih nismo slepe pobogu.

Ana T.

pre 8 godina

1. Gledanje - Cin koji po sebi ne znaci mnogo, gledaju i zene, samo diskretnije. Doduse zene gledaju vise druge zene, to im je u prirodi, da se takmice i porede.
2. Mastanje - o onome sto je vidjeno. Slika ostaje u glavi, a misli o vidjenom preuzimaju dobar deo dana. Tu se vec zalazi u ozbiljne vode, ali ako misli ispare posle kratkog vremena nije strasno.
3. Planiranje - E ovo je vec korak ka necemu sto nije ni malo naivno. Namerno biranje puta da se vidi pa i kontaktira vidjena osoba iz misli, trazenje telefonskog broja, ostvaljanje poruka preko prijatelja i poznanika...
4. Akcija - nije potrebno mnogo komentarisati. Za svaku akciju mora da postoji pristanak i zenske osobe, sto znaci da su muskarci i zene potpuno jednaki kada se "predje na stvar". Mozda muski vise gledaju (manje diskretno) ali su zene na kraju podjednako "krive" ako se nesto desi. Prema tome manje lajanja i kritike, za takve stvari je potrebno dvoje. Ako vas tip vara na drugoj strani je neka "sestra" kojoj je sve jedno kako je vama. Gledanje je daleko od akcije, trazite druge signale iz kategorija 3 i 4. I kad ih nadjete napustajte skota (ili kucku). Onaj (i ona) koji to urade jednom ce se tesko ponovo navici na vernost.

NS BOY

pre 8 godina

Dok su zene te, koje bi broj telefona istoga trena uzele, ukoliko bi im isti ponudio muskarac pokraj kojeg su prosle.
Licno sam se u to uverio tokom poslednjega Exit-a. Prosao sam pokraj deset devojaka, koje nisu bile u alkoholisanome stanju, takodje nisu bile strankinje. Primetivsi da sam im se vizuelno svideo, odnosno da sam ih vizuelno privukao, prisao sam upoznavsi se. Nakon nekoliko reci samo, broj telefona koji sam im ponudio jeste bio memorisan. Od deset devojaka, sedam jeste bilo u stalnoj vezi....
Toliko o karakteru pojedinih zenskih osoba ili uopste zenskih osoba.
Ne tvrdim da su muskarci drugaciji globalno. Licno jesam, a to sa sigurnoscu mogu kazati, kao sto mogu sopstveni test slikovito potvrditi. :)

Maki

pre 8 godina

To je muskarcima u prirodi. Da gledaju. Kad zene znaju svoje vrline i imaju samopouzdanje a nemaju komplekse ne smeta im kad muskarci gledaju druge zene. Prosto,to je tako.

brin

pre 8 godina

Kad god se okrenem i pogledam primetim da ta gleda moju zenu :( A i ona gleda zenske vise od mene. Ali to nema veze sa osobama nego sa krpicama. Muskarci, shvatite, vecina zena se ne doteruje zbog vas nego zbog drugih zena! :D

Kalindi

pre 8 godina

Okrecemo se svi za nekim da bi ga videli i sa one strane sa koje nismo. Ili kada nam neko bilo cim privuce paznju. Ja se svaki put okrenem za komsijom jer mi uvek osmeh na licu kad ga vidim, pa zelim da to duze traje.
I gledanje u "druge" treba raditi sa stilom, nista ruznije od prostaka/prostakuse koji zinu, pokazuju prstom, ispustaju neke glasove i slicno. Lepo ponasanje je umetnost.

Mladen

pre 8 godina

I mene nervira kada idem negde, a devojka izbaci grudi , obuce minic i uradi karmin, a onda (jadna ona) mi kuka kako je svi gledaju . I ljuti se na mene . A kada sam joj rekao da ne izlazi tako , i tad se naljutila jer kaze da ne moze nedoterana iz kuce .

bambica

pre 8 godina

Zato sto u vecini slucajeva padaju u iskusenja,razmisljajuci donjom glavom.Ne kazem da su zene cvecke(jer to znacajan procenat zenskog pola nazalost nije,izgubila se cistota,dostojanstvo),ali muskarci prednjace(cast izuzecima) u menjanju partnerki kao kosulja,u smislu sedenja na vise stolica,njima je to kao dorucak(i pojedinim zenama iz nazalost dobro poznatih razloga),dok vecina zena ide srcem,emocijama....

Nenad86

pre 8 godina

A ko ne gleda? Nesto sto nam je u genetski kod utisnuto pre toliko miliona godina ne moze da se obrise prostim okretanjem glave. Podsvest je jaca od volje. Pravo je cudo da smo za ovo nase kratko vreme postojanja i evoluiranja uspeli da izgradimo instituciju braka i porodice i da razvijemo emocipnalnu povezanost, to je sem kod nas i par drugih zivotinjskih vrsta retkost. Moju zenu volim. Volim da i vidim lepu zenu, kao uostalom i lepo umetnicko delo, lep predeo u prirodi, ili Saturnove prstenove...

Genijalac

pre 8 godina

Kao sto umetnicku sliku ljubitelji ispostuju time sto dodju i vide je uzivo, tako se i pogledom ispostuje devojka koja se potrudila da od svog tela napravi remek delo.

ozenjeni

pre 8 godina

Moja žena, na moj komentar da se žene doteruju da bi ih muškarci primećivali, kaže da se ne doteruju zbog muškaraca nego zbog žena - to je njihova međusobna borba. Inače, ako zna da je voljena od strane svog dragog onda nema ništa protiv u posmatranju druge žene.

q

pre 8 godina

Ma neka gleda I treba . A ako hoce neka I krene za njom(a to stvarno ne radi) . Oguglala sam na te fore I ne pogadjaju me . A I zasto bi . Kada je sa mnom , onda je sa mnom .Doteram se I ja , gledaju I mene , a I on to primeti . Nisam od juce I rasla na drvetu , to je normalna stvar . Tacno znam kakve zene voli da vidi , kako obucene (neobucene) . Mene to ne pogadja . Nekada mi dodje I lakse sto gleda , pomislim :pali se I mastaj , lakse cu te imati I znam sta voli, a I napali se (na plazi pogotovo) , pa onda opet dodje kod mene. Nekada I komentarisemo zajedno , meni je to simpaticno , a on sve istrtlja zato sto dozvolim I ne branim . Ono sto trenutno ima sa mnom , nema sa drugom . Tako da je bolje meni tako . A za neke druge stvari "dizem frku ". Pa , ne mogu bas oko svega da ga "drzim na povocu" . A I moj odabir za kojim cu se "okrenuti" vrlo je strog I retko koji ce mi privuci pogled .Zanimljivo je da uglavnom gledam one koji me po necemu podsecaju na mog voljenog . Slicna gardaroba , frizura . Sve je ovo daleko od bilo kakve prevare I za mene I za njega . A , sve je normalno I za mene I za njega .

Mik

pre 8 godina

To je potpuno prirodna stvar. Muskarci gledaju druge zene, zene gledaju druge muskarce. Trudim se da budem pristojan i diskretan kada sam u drustvu zene. Ali i ona je prevazisla svoje strahove i nesigurnosti, pa ponekad o tome otvoreno pricamo i "procenjujemo" druge. Za sve postoje i dobri i loši trenuci. Iako sam vec dugo ozenjen (i veran) i dalje sam svestan suprotnog pola, fizički i emotivno.

Lošmil32

pre 8 godina

Kad idem ulicom sam ne gledam nikoga i uglavnom mi se sklanjaju sa puta. Kad šetam sa devojkom, idemo polako i pričamo i smejemo se i uglavnom pogledam ko nam ide u susret da znam da l' da se javim ako je neko poznat...

Nema nikakve veze sa seksom i životinjskom privlačnošću, bar u mom slučaju. Da ne želim da budem sa njom ne bih bio i gotovo, nema veze sa drugim ženama već sa njom i sa mnom.

i tako to

pre 8 godina

da ne bude da nisam reko. bio sam ocaran plavojkom, a ozenio se crnkom. to je po meni isto i ovo sa iscasenjem vratova. ako moze neko da mi rasclani ovaj galimatias castim pivoo i to veliku kriglu...

Dosa

pre 8 godina

Najgore od svega je sto ne gledaju lepe, nego napucane. Kad se sredim i idem gradom, pa neki "frajer" bulji u mene a za ruku drzi ribu koja je lepa (cak i da nije, negova je), on je jako jadan. Ono, kontrolisite se, ispadate bednici.
Drugo su diskretni pogledi u prolazu.

Posmatrač

pre 8 godina

Ne znam koliko ste osmotrili sliku ali, "ova" sigurno nije žensko!
Pogledajte "joj" samo pleća, desno rame i ruku.
Nemam ništa protiv ali pripadnik ljepšeg pola sigurno nije!

Ivan

pre 8 godina

Ja sam imao veliki problem s devojkom, bas zbog ovih stvari. a pritom nisam buljio u devojku, nego onako diskretno osacovao..uvek su bile svadje oko toga

Petar

pre 8 godina

Radnja nije planska, i nije zlonamerna, barem sto se mene tice. U osnovi je nesigurnost partnerke, jer gledam jos milion ljudi koji prodju od baba,deda,dece i svega sto prodje pored mene. Odakle ideja da imam neke gresne misli? Jako je sve to naporno,covek se oseca kao krivac a nema razloga. Imam dovoljno godina da mi je kristalno jasno da na osnovu izgleda ne bih pokusao nista tek tako,ni da sam singl,a kamoli zauzet. Mozda nisam taj tip,ali nikada zaista ne zamisljam zene vulgarno,ako je neko dopadljiv, to je to ,a sledeca misao koja bi mi logicno dosla jeste: ko zna kakva joj je higijena, da li je mentlano zdrava, da li ima bolesno ljubomornog bivseg decka , da li jurca za parama, da li se bavi prostitucijom i ko zna koji sve jos scenariji koji su danas sasvim realni a vi koji ste prosli kroz nesto od ovoga to jako dobro vec i znate. Razne patologije postoje i one zapravo dominiraju u danasnjem drustvu,a sve ostalo je prava retkost. Verovatno ima tipova koji balave,pene,mastaju , dobacuju,komentarisu i slicno ali to nijedna zena ne bi trebala da smatra ozbiljnim partnerom a srazmerno i da se uzbudjuje oko toga. Siguran i ozbiljan muskarac postuje i voli svoju partnerku i nema nameru da je povredi, ponizi ili ucini da se oseca lose. Uvek ce biti lepsih,mladjih i onih koje se vise trude ali to je njihov izbor. Trziste uvek imaju. Zaista imam milion drugih stvari o kojima razmisljam umesto o zenama koje prodju ulicom.Cuvajte svoje partnerke,a i one bi trebalo da rade isto.

"Psiholog" za zene

pre 8 godina

Nije da muskarci STALNO gledaju druge zene, ali ipak pogledaju, naravno, narocito one atraktivne.
Uostalom, zasto se zene doteruju i sate i sate stoje pred ogledalom, nego da budu vidjene i sretne
kad im se da kompliment kako lepo izgledaju i kako su atraktivne.
Za mene je to normalno, ali to ne znaci, da cu svoju devojku ili suprugu odmah zbog toga ostaviti.
Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.

nesko

pre 8 godina

Pogledacu i lepu zgradu, auto, kamion, planinu, most, dvoriste... Jer mom oku prija da vidi sve sto je lepo. Samo devojke se neobaziru na sve to jer sa svim tim mi muskarci ne mozemo da opstimo pa ih to i neinteresuje ali sa drugom devojkom... E onda krece konstrukcija u glavi...

Esteta

pre 8 godina

Pogledam i ja, najcesce iz istog razloga iz koga pogledam lepu kuću, ogradu,sliku, cvetni aranžman, baštu ...
U životu treba tražiti ono sto je lepo.

Duki

pre 8 godina

Nema potrebe gledati druge žene... dok je tvoja tu pored. A kad nije, samo napred, to je uživanje za oči ali potpuno bezazleno, samo je teško to ženama objasniti.

superMAN

pre 8 godina

To je zato što svi zdravi i sposobni muškarci tj. oni koji nisu stari i bolesni i ne treba im neka vrsta nege, misle samo na kex i zabavu kad su žene u pitanju. A to što je muškarac baš vas izabrao, ne znači da mu je do vas nešto posebno stalo već da je to splet... Žene, to vam je tako htele to prihvatite ili ne, ako se s izrečenim ne slažete onda se ne razumete u muškarce. Svi koji vas uveravaju u suprotno znajte da LAŽU, ali muškarci za razliku od vas žena imaju toleranciju i osećanja pa laganjem jednostavno žele da vas zaštite od histerije i ostalih slomova.

Helena

pre 8 godina

Cuj, sredjujemo se zbog muskaraca, haha, kakva zabluda! Doterujemo se zbog sebe (da se bolje osecamo) i zbog drugih zena, one znaju da procene sta je sa cime slozeno, dobre cipele, tasnu, kvalitetan nakit, dobru sminku, itd. Muski nemaju pojma o tome. Ja se obucem extra, ali nije uz telo, moj muz nista. Obucem sivu, zarozanu trenerku, ali usku, odmah zine i napada :)

SF

pre 8 godina

Komentarisanje i buljenje kao da su ljudi roba mi je uvek bilo neprivlačno i nepristojno. Nema to veze sa tim da li ja mislim da je neko lep. A i za privlačnost mora bar da otvori usta i kaže nešto pametno, a ne samo da IZGLEDA. Znam da se mnoge devojke utrkuju da komentarišu druge devojke zajedno sa svojim momcima, ali i to mi deluje kao da hoće da pokažu da nisu 'kao sve druge' i kako su one 'slobodoumne'. Možeš misliti. :)

Mangabej

pre 8 godina

Nadam se da sada "Hrišćani" i Areisti vide zašto se u Islamu a nekada i u Hrišćanstvu nosile suknje i pokrivala tela žena zato sto muškarce navode na greh....

sladokusac

pre 8 godina

Tudje,sladje,uvijek bilo.Gledam druge zene,jer mi se znaju svidjeti mnogo,i o nekima razmisljam jako dugo nakon sto ih primjetim.:D

ZAto sam valjda i uvijek sam,jer nije posteno lagati sebe,i posvetiti se samo jednoj zeni,ali nije posteno lagati ni njih.

Ja

pre 8 godina

Prvo, to uopste nije tacno. Moj otac, na primer, nikada nije gledao druge zene. Moja majka je za njega uvek bila jedina u svakom trenutku. Imam utisak da, kada bi pored njega prosla potpuno gola zena, on je uopste ne bi konstatovao. Zato kod mene ne bi mogli da prodju nikakvi izgovori, jednostavno bih smatrala da me ne voli dovoljno i da to nije to. I cao!

Miki

pre 8 godina

Mene moja zena smarala sto gledam u druge ribe, pa sam poceo nesvesno da gledam u druge frajere. E tek onda se smorila i napala me da nisam normalan. Onda sam joj rekao, slusaj, ja u nesto moram da gledam, a glupo mi je da buljim u patos ili u oblake. Kaze ona, pa gledaj u mene, vidis kako sam lepa. I onda sam je tako gledao puna dva dana, dok nije pobesnela. Kaze pa ti sad namerno buljis u mene samo da me iznerviras. I onda sam joj jedno jutro dovukao kuče sa sela, i rekoh joj evo ti lepo pa treniraj fifija, a ja cu da gledam sta mi se gleda.

Calendula officinalis

pre 8 godina

Sada će muški komentari tipa: "Moram da se okrećemo, jer vežbamo vratne mišiće koji su nam ukočeni. Imam zamućen vid, jer stalno gledam u kompjuter i tv, pa je ovo dobra vežba za vid." I tako dalje. Ali niko da priznaju da je za to kriv testosteron.

Love me like you do!

pre 8 godina

Iskreno od kad sam udata i imam malo dete nije mi to interesna sfera ali kad bi muz to meni radio rado bih prihvatila igru. Muskarci,najbolje pamtite sta nam smeta kad vam uzvratimo istom merom. Bez reci, ja tako samo delam i cutim. Ovako ste navikli na "zvocanje" i nema mnogo uticaja prigovaranje. Osim toga ozenjeni muskarci se mahom opuste cim i stupe u brak dok za zene vazi obrnuto. Dame,nikad ali bas nikad ne treba im pruziti osecaj sveopsteg spokoja u odnosu. Vatra uvek mora da tinja,budite uvek samouverene i doterane i osecajte se zavodljvo. Tesko da cete mu postati ikad dosadni a i pazi ce vas mnogo vise da vas drugi ne ukrade ;-)

jadnici

pre 8 godina

Muskarci izmisljaju sebi zene da bi se zalili drugima. To je kulturno na balkanu. Pogotovu ako je zena uspesna, onda jos nude drugima da je prevare. Na balkanu treba biti manekenka, a ne zena.

Homer

pre 8 godina

Drug i ja sa devojkama setamo knezom, okrenemo se za dobrom curom i kazemo: "Al bi je boje". One prevrnu ocima, kazu da smo kreteni i nastavimo da se volimo. :-)

Marina

pre 8 godina

Ovo je van teme, ali ovde ima puno muškaraca koji priznaju da su im žene lepe i čak da ih vole. Izgleda da ipak ima muškaraca i žena kojima je lepo u braku, u odnosu na komentare na mnogim drugim temama, gde svi samo kukaju. Lepo je čuti :-)

Misha

pre 8 godina

Meni je svanulo sunce kada sam se jedne noći posle duge molitve Bogu oslobodio od toga da gledam ženske. Nekom narkomanu se konzumiranje narkotika ne čini kao ropstvo, onda kada je time opterećen, ali kada je rasterećen onda može da shvati i da ceni slobodu koju ima. Moja radost oslobodjenju od demona jeste adekvatna radosti koju bi ovaj puž doživeo kada bi bio oslobodjen od ovih parazita koji vladaju njegovim pogledom i telom:

https://www.youtube.com/watch?v=EWB_COSUXMw

Bolontiku

pre 8 godina

To je isto pitanje kao:
Zasto zene gledaju cipele kada imaju 30+ pari cipela kod kuce?.
Jednostavno to je za nas isto sto i za zene lepa haljina u izlogu.

Ja

pre 8 godina

Jos nesto da dodam. Ne razumem zene koje kazu - pa ja prva gledam, ja prva komentarisem zene zajedno sa njim... Time vi sebe stavljate u drugi plan i dajete im za pravo da vas i oni tamo stave. Ako sam ja odlucila da sa nekim procvedem neko vreme, sat-dva u nekoj bleji, valjda to vreme treba da posvetimo sebi, a ne da buljimo u druge zene i da komentarisemo njihov izgled. Zar je moguce da smo mi prve toliko povrsne, zar je moguce da je izgled toliko bitan?Svaka licnost na ovom svetu je jedinstvena i neponovljiva, a nama je bitno samo koliko je visoka stikla i koje je marke torbica... Strasno kuda ide ovaj svet. Ostacu izgleda zauvek sama, a poglede napaljenih muskaraca sam odavno pocela da ignorisem.

vlada

pre 8 godina

Zato što imamo oči i zato što žene "ni slučajno ne gledaju" druge tipove!

Ako vam žena zanoveta što gredate drugu najverovatnije
1.ima problem sa samopouzdanjem i to žestok, ali je to redji slučaj
2. Nije zadovoljna vašom vezom pa vam zanoveta, jer je žensko (češći slučaj)
3. Egocentrični manijak je (ovo su baš retki slučajevi)

Трол Папучар

pre 8 godina

Јао, какав ужас!

Кад шетам са девојком улицом и држимо се за руке, не окрећем се за другим женама јер је то елементарно непоштовање, а ако неку девојку не поштујем онда немам зашто уопште да будем са њом.

Али имам право да гледам испред себе, и ниједна неће то право да ми ускрати, иако су покушавале. А кад сам идем улицом, имам право да се окрећем колико год хоћу, за ким год хоћу.

Па само зато што сам ја са тобом, а она је 3 пута боља риба од тебе, не значи да би она хтела буде са мном чак и кад бих је стартовао - а нећу, јер сам са тобом.

Само зато што си ме ти прихватила не значи да би и она. Ако ми се она стварно толико свиди, раскинућу са тобом па ћу да је стартујем.

Али не, тај део оперативног система који регулише ту врсту елементарне логике је дефинитивно изостао при инсталацији.

А ако се понашаш зиљаво и ретардирано и мислиш да је то прихватљиво само зато што си женско - онда ћу да раскинем са тобом у сваком случају, макар не била ниједна друга на видику.

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 8 godina

Kada me neko pita šta sam po nacionalnosti ja uvijek parafraziram Ricka i kažem ljubitelj vina, lijepih žena i bella arte.Kao što je ljudski glas najsavršeniji instrument tako je i human being savršenstvo umjetnosti i lijepote.Polazeći od toga ja se okrenem za svakom lipom ženom.Kada sam ja studirao pravo tada smo se mi na fakultetu poštovali.Sjedio sam između vježbi i naišla je jedna koeginici koja se upravo vratila iz Ialije.Indiskretno sam je pogledao od glave do pete.Tada mi je jedna coleginica krajnje dobronemjerno rekla da je to jako nepristojno.Od tada žene uvijek gledam diskretno.Poznato mi je da žene gube samopouzdanje ako ih barem nekoliko muškaraca ne pogleda dnevno.Moje najveće muke nastanu kada pored mene prodje lijepa ženska, a ja zbog žena koje nam idu u susret ne mogu dase okrenem, to je ipak indiskretno i nekulturno.Kada je u pitanju ženska priroda u odnsima među spolovima ona je zasnovana na dominaciji, ili kako mi to obajsni moja nikad prežaljena pokojna prijateljica, ako hoćeš da osvojiš ženu onda moraš da je ubediš da je ona za tebe jedina na svijetu.Kada sam u drušrtvu djevojke nikada ne gledam druge žene koje prolaze ored mene, prije sam to intuitivno znao da vrijeđa moju partnerku, a sada to znam iz ženskog ugla.

bbb

pre 8 godina

''Iako oni ponekad pomisle da je druga žena privlačnija od njegove partnerke, ipak im nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. Uostalom, nije prestao da primećuje lepe stvari zbog toga što je u ozbiljnoj vezi. ''

Већу глупост у животу нисам прочитао....
Прво да није ''привлачна'' неби ни ''привукла'' поглед!
Друго...одакле идеја да момак може да има сваку коју погледа,па да као зато је изабрао вас...а и није се тај избор десио тог момента,али та која је поред њега је СИГУРИЦА...и има још ту комплекса и разлога...као да незначи само да је посвећен вама-више звучите ко да је заглављен вама и да осматра имали боље и да и га може имати...стварно немој т тешити...убиће те жене у појам...
И треће...ел то хоћете да кажете да нема лепих ствари у вези!!! :))))))))
...леба му ко пише ове глупости и буде још плаћен за то....ХОЋУ И ЈА :DDDDD

kad vec pricamo o gledanju

pre 8 godina

Oni sto gledaju su krajnje bezopasni. Oni koji ne gledaju, ako i kada se desi da se zaista u nekog zagledaju , za njih postajete proslost. Otisli su.

Petar

pre 8 godina

Gledaju i žene likove, sta je tu loše? Vi koji se zgrožavate i imate povećanu dozu ljubomore idite u arapske zemlje ili zakažite neku terapiju.

lalo

pre 8 godina

Gledaju i muvu u letu ako mogu da ubodu... barem je moja generacija takva bila a neki su takvi ostali i pod stare dane... I zene su iste takve i one gledaju ali ispod oka da se ne primeti samo je njihov rok trajanja u formi malo kraci pa se pod stare dane zgrazavaju na ono sto su i same radile

me

pre 8 godina

Da, ali oni je zaborave zato što kapiraju da je ne mogu smuvati u prolazu i sl...tj da im je na neki način veza s njom gotovo nemoguća, ali pitanje je da li bi je tako lako izbrisali da imaju neku šansu...to što se okreću JESTE pokazatelj da im je stalna partnerka već poznata u svakom smislu, a poznato je da muški rod ne trpi monotoniju ni na kom nivou...tako da žene mogu da besne zbog toga ali naprosto njih priroda nije napravila da budu monogamni i verni...već da svoje potencijale ostvare na što više žena...e sad to što su kulturološki sputani to je druga priča...

N2

pre 8 godina

Za mene je lepa zena (pri cemu pored fizickih predispozicija podrazumevam i drzanje) poput neke prirodne lepote. Ko ne bi pogledao divan kanjon ili bacio pogled sa mosta preko koga prolazi ili sekundu posvetio divnom zalasku sunca.

maxi

pre 8 godina

uopste nije stvar ne pogledati ni ne prokomentarisati izgled tipa ili zene na ulici, mislim ako mozemo da listamo novine i gledamo film sa zenom i prokomentarisemo kako je lepa ne znam tamo neka andjelina onda bi trebalo da je u redu da prokoomentarisemo i neku lepu devojku na ulici,jer sta ovu smemo da prokomentarisemo zato sto je nama nedostupna holivudska glumica. a neku drugu ne. bilo bi licemerno. stvar je u tome da imate poverenja jedno u drugo i da vas komentar ili njen ne bude ne umesan. a covek kao prirodna pojava,lep kao neko drvo ili cvet...nekako ako mozes da kazes kako je lepo ovo drvo mozes i za coveka...ostalo je sve ego i nepoverenje. aj zdravo

True Det

pre 8 godina

Sa svojim partnerima sam redovno komentarisala dobre ženske, prvo uvek je lepo videti lepu ženu, drugo oni će sigurno gledati, pa kad već ne možeš da ih pobediš - pridruži im se.

Maajde

pre 8 godina

Ja prva kada prodje lepa devojka to prokomentarisem, sta se pravimo ludi, lepo je videti lepe ljude. Tqo sto se to ovde povezuje sa zeljom za prevaru to je nesto drugo.

Mangabej

pre 8 godina

Nadam se da sada "Hrišćani" i Areisti vide zašto se u Islamu a nekada i u Hrišćanstvu nosile suknje i pokrivala tela žena zato sto muškarce navode na greh....

Homer

pre 8 godina

Drug i ja sa devojkama setamo knezom, okrenemo se za dobrom curom i kazemo: "Al bi je boje". One prevrnu ocima, kazu da smo kreteni i nastavimo da se volimo. :-)

WTF

pre 8 godina

Gledaju oni koji nemaju postovanja prema zeni sa kojom su. Pa ako ce vec da gleda, neka gleda kad nisam tu, sto mora ispred mene. Kako bi se ti isti muskarci osjecali da ja odmjeram necije misice, da se okrecem kad necije pantalone otkrivaju veliki penis, itd. Ajte molim vas, pa bilo bi mrtvih.

A o ovoj recenici ne znam ni sta da kazem: "Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama." Stvarno??? A da nije slucajno: eee da mi je nju samo na noc... ili sa tobom sa samo zato sto ne mogu da budem sa njom jer me nikad ne bi htjela...
Posvecen vama, my ass. Ljudi koji su istinski posveceni i koji vole i postuju svoje zene se ne okrecu i ne zure na ulici za drugim zenama. Nije mi interesanto vise, presli su preko tih tinejdzerskih bolesti.

Zamislite da su se vase majke i zene tako ponasale? Da li bi tada mislili da je to sve lijepo i prirodno? A nema nikakve razlike, i mi dragi moji volimo da vidimo zgodnu osobu suprotnog pola, i nama dosadi seks sa vama...

NS BOY

pre 8 godina

Dok su zene te, koje bi broj telefona istoga trena uzele, ukoliko bi im isti ponudio muskarac pokraj kojeg su prosle.
Licno sam se u to uverio tokom poslednjega Exit-a. Prosao sam pokraj deset devojaka, koje nisu bile u alkoholisanome stanju, takodje nisu bile strankinje. Primetivsi da sam im se vizuelno svideo, odnosno da sam ih vizuelno privukao, prisao sam upoznavsi se. Nakon nekoliko reci samo, broj telefona koji sam im ponudio jeste bio memorisan. Od deset devojaka, sedam jeste bilo u stalnoj vezi....
Toliko o karakteru pojedinih zenskih osoba ili uopste zenskih osoba.
Ne tvrdim da su muskarci drugaciji globalno. Licno jesam, a to sa sigurnoscu mogu kazati, kao sto mogu sopstveni test slikovito potvrditi. :)

superMAN

pre 8 godina

To je zato što svi zdravi i sposobni muškarci tj. oni koji nisu stari i bolesni i ne treba im neka vrsta nege, misle samo na kex i zabavu kad su žene u pitanju. A to što je muškarac baš vas izabrao, ne znači da mu je do vas nešto posebno stalo već da je to splet... Žene, to vam je tako htele to prihvatite ili ne, ako se s izrečenim ne slažete onda se ne razumete u muškarce. Svi koji vas uveravaju u suprotno znajte da LAŽU, ali muškarci za razliku od vas žena imaju toleranciju i osećanja pa laganjem jednostavno žele da vas zaštite od histerije i ostalih slomova.

Nata

pre 8 godina

Moj momak i ja smo bili u super marketu i on je blenuo u neku doteranu klinku (20ak godina). Namerno sam krenula u njenom smeru, zaustavila je i rekla "izvini, moj drug zeli da te upozna". Poceo je da muca, pocrveneo, u zemlju propao i to mi vise nikad nije uradio.

Iva

pre 8 godina

Jednom rečju - to je čisto nepoštovanje. I žena koja je sa muškarcem koji pored nje odmerava druge žene i još komentariše... PAMET U GLAVU!

Slobodna ljubav

pre 8 godina

Ja sam pravila veliku frku oko toga. Moj decko a danas muz je neko ko toliko blejao u zensko da mi je bilo jako neprijatno. Onda sam pocela ja na isti nacin da gledam u muskarce, kako on u devojke tako ja u muskarce. Nekoliko puta se zbog toga nasao u nezgodnoj situaciji. Malo je nezgodno tako posmatrati muskarca jer njima je to odmah znak da krenu u napad, ali naucila sam da izadjem sa tim na kraj vremenom, ali osveta je bila veliko zadovoljstvo. Shvatio je da sa svojim gledanjem ne menja nikakvu situaciju, ali sa mojim je dobio i nekoliko opasnih udvaraca. I danas povremeno to radi ali sve manje u mom drustvu, medjutim, shvatila sam da me vise to uopste ne remeti, bas me briga i ako ode. Kada sam ga bas volela to me ubijalo, danas sa nekoliko godina iskustva i 5 godina braka, mi vise nije vazno. Tako to funkcionise.

Toutun

pre 8 godina

Ja gledam zene, moja zena gleda muskarce. Oci su za gledanje, ne? Gledam i lepa kola kad prodju, lepu sliku, lepu zgradu, pa sto ne bih i lepe zene?
Naravno, only looky looky, no touchy touchy. :)

jadnici

pre 8 godina

Muskarci izmisljaju sebi zene da bi se zalili drugima. To je kulturno na balkanu. Pogotovu ako je zena uspesna, onda jos nude drugima da je prevare. Na balkanu treba biti manekenka, a ne zena.

Peđa

pre 8 godina

Muškarac GLEDA - žena SLUŠA. To je tako, iskonski zapisano u genima.

Zato se žene šminkaju i doteruju, jer znaju da muškarci GLEDAJU.
Zato se muškarci ne šminkaju, već spremaju "žvaku", jer znaju da žene SLUŠAJU.

Muškarac mora da pogleda u ženske grudi, to je zapisano u dubuni cerebralnog korteksa. Ne može svesno da se odupre.

Гледач

pre 8 godina

Зашто се жене сређују кад излазе на улицу? Па да би их сви редом погледали, и мушкарци и жене. И онда кад мушкарац погледа неку другу врх рибу, његова се љути. Гледам и гледаћу и нико ме спречити неће. Волим да видим згодну жену која држи до себе!

Misha

pre 8 godina

Meni je svanulo sunce kada sam se jedne noći posle duge molitve Bogu oslobodio od toga da gledam ženske. Nekom narkomanu se konzumiranje narkotika ne čini kao ropstvo, onda kada je time opterećen, ali kada je rasterećen onda može da shvati i da ceni slobodu koju ima. Moja radost oslobodjenju od demona jeste adekvatna radosti koju bi ovaj puž doživeo kada bi bio oslobodjen od ovih parazita koji vladaju njegovim pogledom i telom:

https://www.youtube.com/watch?v=EWB_COSUXMw

Calendula officinalis

pre 8 godina

Sada će muški komentari tipa: "Moram da se okrećemo, jer vežbamo vratne mišiće koji su nam ukočeni. Imam zamućen vid, jer stalno gledam u kompjuter i tv, pa je ovo dobra vežba za vid." I tako dalje. Ali niko da priznaju da je za to kriv testosteron.

Straitjacket

pre 8 godina

Muškarci su poligamne životinje, mi bi najradije da oplodimo sve ženke a ako se skrasimo pored samo jedne žene sa kojom delimo i dobro i zlo to vam, drage dame, pokazuje koliko vas volimo, iako toga nismo ni svesni a ne znamo ni rečima da iskažemo.

Zato ne zamerite ako ponekada pogledamo neke druge dame.

Dusan

pre 8 godina

Kad ovako otopli i devojke se razgolite, gledam u svaku drugu. Glupo mi je da se okrecem, ali zato stavim naocare za sunce i samo gledam, bole me brige. Sta cu kad volem.

q

pre 8 godina

Ma neka gleda I treba . A ako hoce neka I krene za njom(a to stvarno ne radi) . Oguglala sam na te fore I ne pogadjaju me . A I zasto bi . Kada je sa mnom , onda je sa mnom .Doteram se I ja , gledaju I mene , a I on to primeti . Nisam od juce I rasla na drvetu , to je normalna stvar . Tacno znam kakve zene voli da vidi , kako obucene (neobucene) . Mene to ne pogadja . Nekada mi dodje I lakse sto gleda , pomislim :pali se I mastaj , lakse cu te imati I znam sta voli, a I napali se (na plazi pogotovo) , pa onda opet dodje kod mene. Nekada I komentarisemo zajedno , meni je to simpaticno , a on sve istrtlja zato sto dozvolim I ne branim . Ono sto trenutno ima sa mnom , nema sa drugom . Tako da je bolje meni tako . A za neke druge stvari "dizem frku ". Pa , ne mogu bas oko svega da ga "drzim na povocu" . A I moj odabir za kojim cu se "okrenuti" vrlo je strog I retko koji ce mi privuci pogled .Zanimljivo je da uglavnom gledam one koji me po necemu podsecaju na mog voljenog . Slicna gardaroba , frizura . Sve je ovo daleko od bilo kakve prevare I za mene I za njega . A , sve je normalno I za mene I za njega .

bambica

pre 8 godina

Zato sto u vecini slucajeva padaju u iskusenja,razmisljajuci donjom glavom.Ne kazem da su zene cvecke(jer to znacajan procenat zenskog pola nazalost nije,izgubila se cistota,dostojanstvo),ali muskarci prednjace(cast izuzecima) u menjanju partnerki kao kosulja,u smislu sedenja na vise stolica,njima je to kao dorucak(i pojedinim zenama iz nazalost dobro poznatih razloga),dok vecina zena ide srcem,emocijama....

Zena

pre 8 godina

Neverovatno je da su naucili odgovor kao papagaji " lepa kola, lepa slika" fuj. Ok je kada gledanje ne prelazi granicu dobrog ukusa, ok je kada pogleda jer pogledamo i mi zene, ali uzimanje broja grudi ili zagledanje ne bi li video bubrege....to je odvratno. BTW, mene su uvek privlacili muskarci kome nisam mogla da otmem pogled, muskarac koji nije balavio....Muskarac koji gleda zene pored svoje po meni nije neko na koga cete moci da se oslonite, kad tad ce izdati ili ce se boriti protiv sebe ceo zivot . U cemu je onda lepota zivota, u odricanju i tihoj patnji za drugom? Kada me pogleda neko kome je zena ili devojka pored njega, osecam gadjenje prema istom a nje mi je zao.

Maki

pre 8 godina

To je muskarcima u prirodi. Da gledaju. Kad zene znaju svoje vrline i imaju samopouzdanje a nemaju komplekse ne smeta im kad muskarci gledaju druge zene. Prosto,to je tako.

damica

pre 8 godina

" Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. "

Zbog toga ili zato sto zna da ne moze da je ima?! U svakom slucaju je odvratno.

Genijalac

pre 8 godina

Kao sto umetnicku sliku ljubitelji ispostuju time sto dodju i vide je uzivo, tako se i pogledom ispostuje devojka koja se potrudila da od svog tela napravi remek delo.

Dott

pre 8 godina

Ja da moju zenu uhvatim na gomili sa drugim, znate kako bih reagovao?
"a sad te ne boli glava!!?? Uhvatio sam te u lazi, sta sad imas reci!?
Ona pretpostavljam da bi odgovorila "pa covek mi je dao tabletu".

uzas

pre 8 godina

Suština jeste da gledamo i to je na neki način prirodno i racionalno, ali ne treba niti ljakse i buljiti jer će to svakako povrediti tvoju ženu. Diskretno, pristojno kibicuješ, tamne cvike - ti uradio što si morao, tvoja žena nije ni skontala. Svima ok.

Nenad86

pre 8 godina

A ko ne gleda? Nesto sto nam je u genetski kod utisnuto pre toliko miliona godina ne moze da se obrise prostim okretanjem glave. Podsvest je jaca od volje. Pravo je cudo da smo za ovo nase kratko vreme postojanja i evoluiranja uspeli da izgradimo instituciju braka i porodice i da razvijemo emocipnalnu povezanost, to je sem kod nas i par drugih zivotinjskih vrsta retkost. Moju zenu volim. Volim da i vidim lepu zenu, kao uostalom i lepo umetnicko delo, lep predeo u prirodi, ili Saturnove prstenove...

muska posla

pre 8 godina

Tako je moj muz kada je upao u krizu srednjih godina poceo ne da gleda nego i komentarise kao iz sale neke klinke i to ucestalo. I naidje mnogo zgodan dasa a visi od muza za 15cm i razvijen, stariji tako njegovih godina ali stvarno vrhunski primerak muskarca i ja kazem au kakav zgodan dasa nisam skoro videla ovakvog. On je cutao i kipteo od besa do kuce XD, presmesan je bio i kada smo stigli a on pa kako ti to... pa rekoh i ti tako. Ma ne mislim ja nista ja to onako komentarisem.. Pa rekoh i ja onako komentarisem sta vidim kao i ti. I posle je prestao. Inace je bas dobar muz ali se opustio posto nemamo nekih konflikata pa misli sve moze. Imajte obzira niko to voli ni da se upadljivo gleda ni komentarise preterano. A vidimo svi.
A onaj slucajni prolaznik je stvarno bio predobar :-)

Lullaby

pre 8 godina

Haha po ovom tekstu izgleda da je devojka s kojom ste neka prosecna koju eto volite, a ova koja prodje pored je lepotica koja ispari iz glave. Ma dajte,tolika površnost je za gadjenje zaista. Lepota je sama po sebi subjektivna.

Takođe, ispada da zene( njihove devojke, supruge) treba da budu " zahvalne " na neki nacin muskarcima jer oni njih vole i kao to je vec dovoljno da se ništa ne prigovori. Iskreno, nisam za bilo kakvu raspravu muško -ženskih odnosa jer je to beskrajno opširna tema , ali zaista ispada da vama kao da uvek sve treba da se prašta, to je sve prirodno, normalno. Nije nekad fer.

Duki

pre 8 godina

Nema potrebe gledati druge žene... dok je tvoja tu pored. A kad nije, samo napred, to je uživanje za oči ali potpuno bezazleno, samo je teško to ženama objasniti.

Baltazar

pre 8 godina

Gledamo ih zato što su lepe pa nam je toplo oko srca i to je to..gledamo i uživamo ali ne diramo jer imamo svoje.Ništa lepše od lepe žene,a svaka je lepa na svoj način i sve su nas žene donele na svet podigle na noge.Žena je život i najdragocenije biće pa kako onda da se ne okrećemo za tom lepotom.

Трол Папучар

pre 8 godina

Јао, какав ужас!

Кад шетам са девојком улицом и држимо се за руке, не окрећем се за другим женама јер је то елементарно непоштовање, а ако неку девојку не поштујем онда немам зашто уопште да будем са њом.

Али имам право да гледам испред себе, и ниједна неће то право да ми ускрати, иако су покушавале. А кад сам идем улицом, имам право да се окрећем колико год хоћу, за ким год хоћу.

Па само зато што сам ја са тобом, а она је 3 пута боља риба од тебе, не значи да би она хтела буде са мном чак и кад бих је стартовао - а нећу, јер сам са тобом.

Само зато што си ме ти прихватила не значи да би и она. Ако ми се она стварно толико свиди, раскинућу са тобом па ћу да је стартујем.

Али не, тај део оперативног система који регулише ту врсту елементарне логике је дефинитивно изостао при инсталацији.

А ако се понашаш зиљаво и ретардирано и мислиш да је то прихватљиво само зато што си женско - онда ћу да раскинем са тобом у сваком случају, макар не била ниједна друга на видику.

True Det

pre 8 godina

Sa svojim partnerima sam redovno komentarisala dobre ženske, prvo uvek je lepo videti lepu ženu, drugo oni će sigurno gledati, pa kad već ne možeš da ih pobediš - pridruži im se.

sladokusac

pre 8 godina

Tudje,sladje,uvijek bilo.Gledam druge zene,jer mi se znaju svidjeti mnogo,i o nekima razmisljam jako dugo nakon sto ih primjetim.:D

ZAto sam valjda i uvijek sam,jer nije posteno lagati sebe,i posvetiti se samo jednoj zeni,ali nije posteno lagati ni njih.

prijatelj iz Dubicha

pre 8 godina

Pa shta da kazzem,polazecci od sebe prvo!?....PROKLETI MUSHKI MOZAK,koji uvek misli da je mogao da "odvoji" i bolje "parche",pa mak imao i sexbombu pored sebe!...eto!..

"Psiholog" za zene

pre 8 godina

Nije da muskarci STALNO gledaju druge zene, ali ipak pogledaju, naravno, narocito one atraktivne.
Uostalom, zasto se zene doteruju i sate i sate stoje pred ogledalom, nego da budu vidjene i sretne
kad im se da kompliment kako lepo izgledaju i kako su atraktivne.
Za mene je to normalno, ali to ne znaci, da cu svoju devojku ili suprugu odmah zbog toga ostaviti.
Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.

El matador

pre 8 godina

Jer bi zeleli seks sa njom. Pod kojim uslovima i okolnostima, to je vec nesto drugo...Znaci, devojke, ako se vas dragi okrene za nekom zenom to skoro sigurno znaci da bi zeleo da bude intiman sa njom ali isto tako ne znaci da bi izneverio vasu vezu.

Ivan

pre 8 godina

Ja sam imao veliki problem s devojkom, bas zbog ovih stvari. a pritom nisam buljio u devojku, nego onako diskretno osacovao..uvek su bile svadje oko toga

audi 5cyl

pre 8 godina

Eh kad sam bio mlađani geek, mogao sam da se zaljubim do ušiju u devojke koje nikada nisam upoznao, o kojima ništa nisam znao. Sa godinama je došlo i samopozdanje i bezbrižan život, mogućnost izbora. Danas su tu žena i klinci i priča je skroz drugačija. Sada mene ne tangiraju devojke koje flertuju, kao što nekada davno ja nisam njima slične. Vreme po svom ćefu ide, ne pitamo se tu mi puno. Ili se ipak pitamo sve?

vlada

pre 8 godina

Zato što imamo oči i zato što žene "ni slučajno ne gledaju" druge tipove!

Ako vam žena zanoveta što gredate drugu najverovatnije
1.ima problem sa samopouzdanjem i to žestok, ali je to redji slučaj
2. Nije zadovoljna vašom vezom pa vam zanoveta, jer je žensko (češći slučaj)
3. Egocentrični manijak je (ovo su baš retki slučajevi)

OpustenoUe

pre 8 godina

"Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama" - Hahaha koja glupost. Ovo je izmislio lik koji je morao izgovorom da se izvuče iz neprijatne situacije. 1) Izabrao - kako ovo glupo zvuči. Nisu te devojke poslagane na policama gde ti priđeš i prosto odabereš onu koja ti odgovara kao da se one tu ništa ne pitaju. 2) Itekako postoje muškarci (a i žene) koji razmišljaju "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Pa im zbog nedostatka hrabrosti, straha od gubitka onog što imaju ili su prosto van njihove "lige" ostaje samo da se okreću za "golubom/icom". 3) Naravno postoje verni i realni ljudi koji cene ono što imaju i put koji su prošli da bi to imali. Pogledaju tu i tamo kao što pogledaju lep ukras na jelci ali im na kraj pameti ne pada da promene trenutnog partnera.

Mladen

pre 8 godina

I mene nervira kada idem negde, a devojka izbaci grudi , obuce minic i uradi karmin, a onda (jadna ona) mi kuka kako je svi gledaju . I ljuti se na mene . A kada sam joj rekao da ne izlazi tako , i tad se naljutila jer kaze da ne moze nedoterana iz kuce .

Bolontiku

pre 8 godina

To je isto pitanje kao:
Zasto zene gledaju cipele kada imaju 30+ pari cipela kod kuce?.
Jednostavno to je za nas isto sto i za zene lepa haljina u izlogu.

nesko

pre 8 godina

Pogledacu i lepu zgradu, auto, kamion, planinu, most, dvoriste... Jer mom oku prija da vidi sve sto je lepo. Samo devojke se neobaziru na sve to jer sa svim tim mi muskarci ne mozemo da opstimo pa ih to i neinteresuje ali sa drugom devojkom... E onda krece konstrukcija u glavi...

Ja

pre 8 godina

Prvo, to uopste nije tacno. Moj otac, na primer, nikada nije gledao druge zene. Moja majka je za njega uvek bila jedina u svakom trenutku. Imam utisak da, kada bi pored njega prosla potpuno gola zena, on je uopste ne bi konstatovao. Zato kod mene ne bi mogli da prodju nikakvi izgovori, jednostavno bih smatrala da me ne voli dovoljno i da to nije to. I cao!

Esteta

pre 8 godina

Pogledam i ja, najcesce iz istog razloga iz koga pogledam lepu kuću, ogradu,sliku, cvetni aranžman, baštu ...
U životu treba tražiti ono sto je lepo.

Milan

pre 8 godina

I zene gledaju pogledaju drugog lika samo to urade diskretnije...... Ne znam zasto je tolika frka ako lik mahinalno na sekund baci pogled na neciju guzu?

Lošmil32

pre 8 godina

Kad idem ulicom sam ne gledam nikoga i uglavnom mi se sklanjaju sa puta. Kad šetam sa devojkom, idemo polako i pričamo i smejemo se i uglavnom pogledam ko nam ide u susret da znam da l' da se javim ako je neko poznat...

Nema nikakve veze sa seksom i životinjskom privlačnošću, bar u mom slučaju. Da ne želim da budem sa njom ne bih bio i gotovo, nema veze sa drugim ženama već sa njom i sa mnom.

Posmatrač

pre 8 godina

Ne znam koliko ste osmotrili sliku ali, "ova" sigurno nije žensko!
Pogledajte "joj" samo pleća, desno rame i ruku.
Nemam ništa protiv ali pripadnik ljepšeg pola sigurno nije!

me

pre 8 godina

Da, ali oni je zaborave zato što kapiraju da je ne mogu smuvati u prolazu i sl...tj da im je na neki način veza s njom gotovo nemoguća, ali pitanje je da li bi je tako lako izbrisali da imaju neku šansu...to što se okreću JESTE pokazatelj da im je stalna partnerka već poznata u svakom smislu, a poznato je da muški rod ne trpi monotoniju ni na kom nivou...tako da žene mogu da besne zbog toga ali naprosto njih priroda nije napravila da budu monogamni i verni...već da svoje potencijale ostvare na što više žena...e sad to što su kulturološki sputani to je druga priča...

lalo

pre 8 godina

Gledaju i muvu u letu ako mogu da ubodu... barem je moja generacija takva bila a neki su takvi ostali i pod stare dane... I zene su iste takve i one gledaju ali ispod oka da se ne primeti samo je njihov rok trajanja u formi malo kraci pa se pod stare dane zgrazavaju na ono sto su i same radile

Somina kapitalac

pre 8 godina

Mene moja ostavila pod tim izgovorom, a nedugo zatim počela da izlazi s bogatijim kolegom koji mi je prethodno pakovao otkaz na poslu!

N2

pre 8 godina

Za mene je lepa zena (pri cemu pored fizickih predispozicija podrazumevam i drzanje) poput neke prirodne lepote. Ko ne bi pogledao divan kanjon ili bacio pogled sa mosta preko koga prolazi ili sekundu posvetio divnom zalasku sunca.

Maajde

pre 8 godina

Ja prva kada prodje lepa devojka to prokomentarisem, sta se pravimo ludi, lepo je videti lepe ljude. Tqo sto se to ovde povezuje sa zeljom za prevaru to je nesto drugo.

D.P.

pre 8 godina

Ja gledam sve lepe ljude. Nema tu seksualnosti. Lepo je videti lepog čoveka, ženu ili dete. Lepo je videti i stare lepe ljude koji drže do sebe. Samo to i ništa više!

okram idul

pre 8 godina

" U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih."

Uglavnom, da. Mada naidje druga odma posle nje... mislim nije strasno, ali ima toliko prelepih zena devojaka, jednostavno moras da pogledas i malo naparis oci... i to je uglavnom to. Prodje i ono "uuh sta bih joj radio" kroz glavu, ali isto tako "ispari". Retko ko a da je u ozbiljnijoj vezi bi se udubljivao u bilo kakvu pricu sa zgodnim prolaznicama. A i vecini slobodnih ostane samo da "mastaju" na kratko. Kazem na kratko bas zbog toga sto se lepotice redjaju kao na traci. Danas ne mogu da se setim koliko sam vrh riba video sinoc, a bilo je i par klasicnih "bombi". Pamtim samo poslednju koju sam video pre nego sto sam usao u kucu i slogirao se posle celog dana posla. Ni nje se ne bih setio da nisam video ovaj tekst, ali cik pogodite ko je prva osoba koja mi je pala na pamet kad sam jutros otvorio oci, i preko vibera pozeleo dobro jutro (da je ne probudim). Tako da... bez brige.

Mik

pre 8 godina

To je potpuno prirodna stvar. Muskarci gledaju druge zene, zene gledaju druge muskarce. Trudim se da budem pristojan i diskretan kada sam u drustvu zene. Ali i ona je prevazisla svoje strahove i nesigurnosti, pa ponekad o tome otvoreno pricamo i "procenjujemo" druge. Za sve postoje i dobri i loši trenuci. Iako sam vec dugo ozenjen (i veran) i dalje sam svestan suprotnog pola, fizički i emotivno.

expert

pre 8 godina

"Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih, ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih".

Tačno. Mada, ako ribu redovno srećemo (npr. u prevozu), onda češće i duže fantaziramo.

Ana T.

pre 8 godina

1. Gledanje - Cin koji po sebi ne znaci mnogo, gledaju i zene, samo diskretnije. Doduse zene gledaju vise druge zene, to im je u prirodi, da se takmice i porede.
2. Mastanje - o onome sto je vidjeno. Slika ostaje u glavi, a misli o vidjenom preuzimaju dobar deo dana. Tu se vec zalazi u ozbiljne vode, ali ako misli ispare posle kratkog vremena nije strasno.
3. Planiranje - E ovo je vec korak ka necemu sto nije ni malo naivno. Namerno biranje puta da se vidi pa i kontaktira vidjena osoba iz misli, trazenje telefonskog broja, ostvaljanje poruka preko prijatelja i poznanika...
4. Akcija - nije potrebno mnogo komentarisati. Za svaku akciju mora da postoji pristanak i zenske osobe, sto znaci da su muskarci i zene potpuno jednaki kada se "predje na stvar". Mozda muski vise gledaju (manje diskretno) ali su zene na kraju podjednako "krive" ako se nesto desi. Prema tome manje lajanja i kritike, za takve stvari je potrebno dvoje. Ako vas tip vara na drugoj strani je neka "sestra" kojoj je sve jedno kako je vama. Gledanje je daleko od akcije, trazite druge signale iz kategorija 3 i 4. I kad ih nadjete napustajte skota (ili kucku). Onaj (i ona) koji to urade jednom ce se tesko ponovo navici na vernost.

ozenjeni

pre 8 godina

Moja žena, na moj komentar da se žene doteruju da bi ih muškarci primećivali, kaže da se ne doteruju zbog muškaraca nego zbog žena - to je njihova međusobna borba. Inače, ako zna da je voljena od strane svog dragog onda nema ništa protiv u posmatranju druge žene.

maxi

pre 8 godina

uopste nije stvar ne pogledati ni ne prokomentarisati izgled tipa ili zene na ulici, mislim ako mozemo da listamo novine i gledamo film sa zenom i prokomentarisemo kako je lepa ne znam tamo neka andjelina onda bi trebalo da je u redu da prokoomentarisemo i neku lepu devojku na ulici,jer sta ovu smemo da prokomentarisemo zato sto je nama nedostupna holivudska glumica. a neku drugu ne. bilo bi licemerno. stvar je u tome da imate poverenja jedno u drugo i da vas komentar ili njen ne bude ne umesan. a covek kao prirodna pojava,lep kao neko drvo ili cvet...nekako ako mozes da kazes kako je lepo ovo drvo mozes i za coveka...ostalo je sve ego i nepoverenje. aj zdravo

klasika

pre 8 godina

Zena primecuje da povremeno neko baci oko na nju: Sta buljite dziberi?
Zena primecuje da niko ne gleda u nju: Zasto me niko ne primecuje!?!?

Zenska

pre 8 godina

Znam da moj momak vidi lepu devojku kad prodje,pobogu i ja je vidim i pohvalim je, u mislima naravno.
Kad smo bili zajedno na moru sa drustvom,bio je i jedan "balvan" koji je buljio i pokaziovao prstom, to je zaista odvratno...ali ne mogu momku oci iskopati pa da ne gleda. Dok gleda, a ne ide za tim sve je pod kontrolom:)

Spartan

pre 8 godina

Pa da... problem je kada ja pogledam drugu, a nije problem kada se ova moja napirlita pa svi blenu u nju... To ona "ne primećuje"... Ma da, šio mu ga Đura...

bla bla

pre 8 godina

Normalno je primetiti i lepo zensko i lepo musko, ali ako se neko nekontrolisano okrece i nepristojno blene bez mere to samo znaci da je ta osoba slabo razvijene svesti, da zivi sa pola mozga i da je uglavnom vođena nagonima. Zato žene i muskarci pazljivo birajte.

Petar

pre 8 godina

Gledaju i žene likove, sta je tu loše? Vi koji se zgrožavate i imate povećanu dozu ljubomore idite u arapske zemlje ili zakažite neku terapiju.

gugutka

pre 8 godina

A koja budala se okrece za drugom kao ovaj na slici? Pa sa takvim devojke i nemojte biti u vezi, jer je to stvarno nepostovanje. Kada sam sa devojkom i vidim neku zgodnu cicu, uvek pogledam diskretno, pa ako me devojka proval sta da radim...jace je od mene :-D U pravu su za oo poslednje... ?spari iz glave za 5 sekundi :-)

Miki

pre 8 godina

Mene moja zena smarala sto gledam u druge ribe, pa sam poceo nesvesno da gledam u druge frajere. E tek onda se smorila i napala me da nisam normalan. Onda sam joj rekao, slusaj, ja u nesto moram da gledam, a glupo mi je da buljim u patos ili u oblake. Kaze ona, pa gledaj u mene, vidis kako sam lepa. I onda sam je tako gledao puna dva dana, dok nije pobesnela. Kaze pa ti sad namerno buljis u mene samo da me iznerviras. I onda sam joj jedno jutro dovukao kuče sa sela, i rekoh joj evo ti lepo pa treniraj fifija, a ja cu da gledam sta mi se gleda.

Kalindi

pre 8 godina

Okrecemo se svi za nekim da bi ga videli i sa one strane sa koje nismo. Ili kada nam neko bilo cim privuce paznju. Ja se svaki put okrenem za komsijom jer mi uvek osmeh na licu kad ga vidim, pa zelim da to duze traje.
I gledanje u "druge" treba raditi sa stilom, nista ruznije od prostaka/prostakuse koji zinu, pokazuju prstom, ispustaju neke glasove i slicno. Lepo ponasanje je umetnost.

brin

pre 8 godina

Kad god se okrenem i pogledam primetim da ta gleda moju zenu :( A i ona gleda zenske vise od mene. Ali to nema veze sa osobama nego sa krpicama. Muskarci, shvatite, vecina zena se ne doteruje zbog vas nego zbog drugih zena! :D

Dosa

pre 8 godina

Najgore od svega je sto ne gledaju lepe, nego napucane. Kad se sredim i idem gradom, pa neki "frajer" bulji u mene a za ruku drzi ribu koja je lepa (cak i da nije, negova je), on je jako jadan. Ono, kontrolisite se, ispadate bednici.
Drugo su diskretni pogledi u prolazu.

bb

pre 8 godina

Eh, to ne znači ni da je privlačnija, već dovoljno atraktivna da privuče pogled, ne samo njegov već i moj. Problem je ako vaš partner neprestano blene, čak i u manje atraktivne, ili neprivlačne... onda se pitate s kim ustvari vi gubite vreme.
:)

aleks

pre 8 godina

Zato zene, trebate razumeti svoje muskarce i biti donekle u granicama tolerantne.
("Psiholog" za zene, 31. avgust 2015 13:25)

Pa i vi isto ima i od vas uvek lepsih, zgodnijih i mladjih nismo slepe pobogu.

pa sta ako gledaju

pre 8 godina

Prvo ne gledaju uvek . Drugo gledati u lepu zenu i primetiti lepu zenu su razlicite stvari. Sve sto je zaista lepo i odudara od proseka privlaci paznju. I zene takodje primecuju atraktivne i sarmantne muskarce , bile slobodne ili ne. Civilizovane osobe , bile zene ili muskarci su diskretne i znaju i kako da primete i kako da pogledaju. Oni se sigurno ne okrecu na ulici niti izvode bilo kakav performans.

lancemisensei

pre 8 godina

Bar sto se mene tice, iz pristojnosti se ne okrenem ni kad sam sam, i slozio bih se da ekspresno ispari iz glave. Daj boze da vam ovo budu najveci problemi u vezi :)

hm

pre 8 godina

Pa ni meni ne promakne zgodan muskarac nikada, kao da je gledanje rezervisano za muskarce a nama je sve jedno jer bi trebalo da imamo oci samo za naseg. Gluposti. Samo se mi zene ne okrecemo napadno kao sivonje vec osmotrimo diskretnije u prolazu. A dvojicu sam takvih videla u zivotu da ih se jos rado secam ;-)

kad vec pricamo o gledanju

pre 8 godina

Oni sto gledaju su krajnje bezopasni. Oni koji ne gledaju, ako i kada se desi da se zaista u nekog zagledaju , za njih postajete proslost. Otisli su.

Pathon

pre 8 godina

Mozda zato sto je prosla a ne prisla? Najbolji nacin da otkrijete koliko smo verni je da nas dovedete u iskusenje, pa ko odoli, kapa dole.

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 8 godina

Kada me neko pita šta sam po nacionalnosti ja uvijek parafraziram Ricka i kažem ljubitelj vina, lijepih žena i bella arte.Kao što je ljudski glas najsavršeniji instrument tako je i human being savršenstvo umjetnosti i lijepote.Polazeći od toga ja se okrenem za svakom lipom ženom.Kada sam ja studirao pravo tada smo se mi na fakultetu poštovali.Sjedio sam između vježbi i naišla je jedna koeginici koja se upravo vratila iz Ialije.Indiskretno sam je pogledao od glave do pete.Tada mi je jedna coleginica krajnje dobronemjerno rekla da je to jako nepristojno.Od tada žene uvijek gledam diskretno.Poznato mi je da žene gube samopouzdanje ako ih barem nekoliko muškaraca ne pogleda dnevno.Moje najveće muke nastanu kada pored mene prodje lijepa ženska, a ja zbog žena koje nam idu u susret ne mogu dase okrenem, to je ipak indiskretno i nekulturno.Kada je u pitanju ženska priroda u odnsima među spolovima ona je zasnovana na dominaciji, ili kako mi to obajsni moja nikad prežaljena pokojna prijateljica, ako hoćeš da osvojiš ženu onda moraš da je ubediš da je ona za tebe jedina na svijetu.Kada sam u drušrtvu djevojke nikada ne gledam druge žene koje prolaze ored mene, prije sam to intuitivno znao da vrijeđa moju partnerku, a sada to znam iz ženskog ugla.

Helena

pre 8 godina

Cuj, sredjujemo se zbog muskaraca, haha, kakva zabluda! Doterujemo se zbog sebe (da se bolje osecamo) i zbog drugih zena, one znaju da procene sta je sa cime slozeno, dobre cipele, tasnu, kvalitetan nakit, dobru sminku, itd. Muski nemaju pojma o tome. Ja se obucem extra, ali nije uz telo, moj muz nista. Obucem sivu, zarozanu trenerku, ali usku, odmah zine i napada :)

i tako to

pre 8 godina

da ne bude da nisam reko. bio sam ocaran plavojkom, a ozenio se crnkom. to je po meni isto i ovo sa iscasenjem vratova. ako moze neko da mi rasclani ovaj galimatias castim pivoo i to veliku kriglu...

Manja

pre 8 godina

Pa kako da ne pogledaju, gledam i ja, i zgodne zene i zgodne muskarce, to je prirodno valjda. Ne podrzavam samo to kad su svojom devojkom, a bale im krenu. Moze to diskretno, samo da se sacne, a bas da se okrece, bulji ko tele i komentarise, to nije u redu. To je stvar kulture. Uvek sam mrzela likove koji pored svoje supruge ili devojke bas onako dzukacki gledaju. Ne znam bas mnogo zena kojima ovo ne smeta... Postovanje je postovanje.
I uvek, ali uvek su intrigantniji frajeri ciji pogled jedva ukrades.

Love me like you do!

pre 8 godina

Iskreno od kad sam udata i imam malo dete nije mi to interesna sfera ali kad bi muz to meni radio rado bih prihvatila igru. Muskarci,najbolje pamtite sta nam smeta kad vam uzvratimo istom merom. Bez reci, ja tako samo delam i cutim. Ovako ste navikli na "zvocanje" i nema mnogo uticaja prigovaranje. Osim toga ozenjeni muskarci se mahom opuste cim i stupe u brak dok za zene vazi obrnuto. Dame,nikad ali bas nikad ne treba im pruziti osecaj sveopsteg spokoja u odnosu. Vatra uvek mora da tinja,budite uvek samouverene i doterane i osecajte se zavodljvo. Tesko da cete mu postati ikad dosadni a i pazi ce vas mnogo vise da vas drugi ne ukrade ;-)

Freedom

pre 8 godina

Ma neka gleda, bas me briga. Ali ako muskarac gleda neku dovojku upadljivo dok je sa svojom devojkom/zenom ne verujem da njegova devojka misli- jao pa ona je zgodnija od mene bas sam ljubomorna, nego- kako je nekulturan, drzi me za ruku i okrece se kao da nikada zensko nije video.

Petar

pre 8 godina

Radnja nije planska, i nije zlonamerna, barem sto se mene tice. U osnovi je nesigurnost partnerke, jer gledam jos milion ljudi koji prodju od baba,deda,dece i svega sto prodje pored mene. Odakle ideja da imam neke gresne misli? Jako je sve to naporno,covek se oseca kao krivac a nema razloga. Imam dovoljno godina da mi je kristalno jasno da na osnovu izgleda ne bih pokusao nista tek tako,ni da sam singl,a kamoli zauzet. Mozda nisam taj tip,ali nikada zaista ne zamisljam zene vulgarno,ako je neko dopadljiv, to je to ,a sledeca misao koja bi mi logicno dosla jeste: ko zna kakva joj je higijena, da li je mentlano zdrava, da li ima bolesno ljubomornog bivseg decka , da li jurca za parama, da li se bavi prostitucijom i ko zna koji sve jos scenariji koji su danas sasvim realni a vi koji ste prosli kroz nesto od ovoga to jako dobro vec i znate. Razne patologije postoje i one zapravo dominiraju u danasnjem drustvu,a sve ostalo je prava retkost. Verovatno ima tipova koji balave,pene,mastaju , dobacuju,komentarisu i slicno ali to nijedna zena ne bi trebala da smatra ozbiljnim partnerom a srazmerno i da se uzbudjuje oko toga. Siguran i ozbiljan muskarac postuje i voli svoju partnerku i nema nameru da je povredi, ponizi ili ucini da se oseca lose. Uvek ce biti lepsih,mladjih i onih koje se vise trude ali to je njihov izbor. Trziste uvek imaju. Zaista imam milion drugih stvari o kojima razmisljam umesto o zenama koje prodju ulicom.Cuvajte svoje partnerke,a i one bi trebalo da rade isto.

Ja

pre 8 godina

Jos nesto da dodam. Ne razumem zene koje kazu - pa ja prva gledam, ja prva komentarisem zene zajedno sa njim... Time vi sebe stavljate u drugi plan i dajete im za pravo da vas i oni tamo stave. Ako sam ja odlucila da sa nekim procvedem neko vreme, sat-dva u nekoj bleji, valjda to vreme treba da posvetimo sebi, a ne da buljimo u druge zene i da komentarisemo njihov izgled. Zar je moguce da smo mi prve toliko povrsne, zar je moguce da je izgled toliko bitan?Svaka licnost na ovom svetu je jedinstvena i neponovljiva, a nama je bitno samo koliko je visoka stikla i koje je marke torbica... Strasno kuda ide ovaj svet. Ostacu izgleda zauvek sama, a poglede napaljenih muskaraca sam odavno pocela da ignorisem.

bbb

pre 8 godina

''Iako oni ponekad pomisle da je druga žena privlačnija od njegove partnerke, ipak im nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. Uostalom, nije prestao da primećuje lepe stvari zbog toga što je u ozbiljnoj vezi. ''

Већу глупост у животу нисам прочитао....
Прво да није ''привлачна'' неби ни ''привукла'' поглед!
Друго...одакле идеја да момак може да има сваку коју погледа,па да као зато је изабрао вас...а и није се тај избор десио тог момента,али та која је поред њега је СИГУРИЦА...и има још ту комплекса и разлога...као да незначи само да је посвећен вама-више звучите ко да је заглављен вама и да осматра имали боље и да и га може имати...стварно немој т тешити...убиће те жене у појам...
И треће...ел то хоћете да кажете да нема лепих ствари у вези!!! :))))))))
...леба му ко пише ове глупости и буде још плаћен за то....ХОЋУ И ЈА :DDDDD

SF

pre 8 godina

Komentarisanje i buljenje kao da su ljudi roba mi je uvek bilo neprivlačno i nepristojno. Nema to veze sa tim da li ja mislim da je neko lep. A i za privlačnost mora bar da otvori usta i kaže nešto pametno, a ne samo da IZGLEDA. Znam da se mnoge devojke utrkuju da komentarišu druge devojke zajedno sa svojim momcima, ali i to mi deluje kao da hoće da pokažu da nisu 'kao sve druge' i kako su one 'slobodoumne'. Možeš misliti. :)

Marina

pre 8 godina

Ovo je van teme, ali ovde ima puno muškaraca koji priznaju da su im žene lepe i čak da ih vole. Izgleda da ipak ima muškaraca i žena kojima je lepo u braku, u odnosu na komentare na mnogim drugim temama, gde svi samo kukaju. Lepo je čuti :-)