Privukli ste mu pažnju i šta sad? Ovo su četiri najbolja načina da ga očarate

Utorak, 01.09.2015.

12:25

Izvor: Cosmopolitan.rs

Privukli ste mu pažnju i šta sad? Ovo su èetiri najbolja naèina da ga oèarate IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Није немогуће наћи девојку у Београду. Доста других коментаторки зна да већ годинама на овим коментарима кукам на очајне београдске удаваче на које налећем, а које ми траже брак у року од одмах. Значи, нисам баш толико неспособан да "одвојим".

Проблем је кад "одвојим" па се испостави да уствари не желим то што сам "одвојио" јер одмах крену захтеви и прохтеви.

Али је зато веома тешко - скоро немогуће - наћи квалитетну девојку која не пуши, која не гледа турске, шпанске или индијске серије, која не слуша Џибонија и Владу Георгиева или не дај Боже Ацу Лукаса, а Цецу да не помињем. Све су то ствари на које или мислиш унапред, или их касније трпиш.

А наћи девојку која активно свира неки музички инструмент и говори енглески и још један страни језик већ тако рећи спада у домен научне фантастике.

Можеш ти мени да вређаш мушкост колико год хоћеш, то су радиле и боље рибе од тебе кад су имале проблем са чињеницом да не пијем алкохол. Па су бивше. Таквима требају они што жене терају у сигурне куће.

А ако бити мушко значи одмах се венчати, па се увалити у кредите и огромне трошкове уређивања стана зато што "тако треба" - онда нека хвала, има на сплавовима и у улици Страхинића Бана мушкарчина које то могу да изнесу финансијски јер им је татко тајкун, политичар, или нека друга врста кримоса.

Само, ти нажалост ниси довољно добра риба за такве.

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Уствари, шта причам ја? Ти си свакако једна успешна, независна, и еманципована млада жена - једна од тих 4 милиона Српкиња које помињеш (а колико их има које су испод 18 година, преко 50 година, у браку, итд.?), и притом си сигурно у дугој и срећној вези, или у срећном браку са човеком из бајке. Ти си своју жртву већ "одвојила".

Дефинитивно ниси једна од половине тридесетогодишњакиња у Београду које немају дете - а и за то смо ми мушкарци криви, јер ми очигледно масовно нисмо довољно мушко за вас.

Али и то је ок. Ми ћемо се већ снаћи некако са странкињама. А вас ће странци да искористе - што већ увелико и раде. Тек сваки стоти ће да поведе са собом по једну од вас да му загорчава живот тамо одакле је дошао.

Али нема везе, важно је да си ти увек у праву. Уживај.

Keti

pre 8 godina

@Trol papucar.
Sramota me je toga kako pokazujes koliko si nesposoban da od 4 miliona Srpkinja odvojiš bar jednu i pri tom svaljuješ svu krivicu na njih. Jedva čekam da vidim koliko će te tek Kubanki ili Ukrajinki ispaliti, pošto očigledno čekaš da neka bude muško umesto tebe:))

Трол Папучар

pre 8 godina

@svet bez selfija


Па доводе овде људи по селима Албанке, и у мањој мери Молдавке, Украјинке и Рускиње - јер их ви савршене, урбане, модерне, независне, еманциповане српске рибе нећете.

Ти људи су такви какви су - далеко од тога да су савршени као ви што сте савршене - али би радије да буду своји на своме, да живе на селу где су одрасли и где имају кућу и имање, него да дођу овде у Београд где нема посла ни за гомилу људи који су већ овде.

Албанија и Молдавија ми не долазе у обзир, а не бих баш до Украјине или Сирије по жену свог живота (у те две земље се сада ипак ратује, зар не?), али бих до Русије или чак до Кубе или неке друге латиноамеричке земље са задовољством.

Највероватније ће за коју годину тако и бити, јер овде у Београду од таквих као што си ти нема никакве вајде.

Бацач пламена

pre 8 godina

@Veki

Жене предузимају први корак? Можда у некој другој земљи, у Србији тешка ствар.

Цитирам:
Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak...

Лоша ти је логика. Предузимање првог корака и бирање су у мушко-женским односима две супротне ствари. Онај ко предузме први корак, тај не бира. Бира онај ко је стартован. Дакле, ако ја први приђем девојци, она је та која бира, не ја. Она одлучује да ли ћемо бити заједно, од ње зависи. Ја сам показао интересовање први, ја сам покушао, а она одлучује да ли ће ми узвратити или не, она има избор. Капираш?

Veki

pre 8 godina

Jedan moj bivsi je izjavio da nikad ne odreaguje u skladu s emocijom, kad ga devojka privuce sta on tad uradi je - nista ne uradi. Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak pa cak I kad se muskarcu mnogo vise svidjaju nego on njima. Zato sto su muskarci primadone.A imai onih koji odmah krenu s ljubljenjem rukui vatrometom, ali takav klovn se brzo umori.

kraljica

pre 8 godina

@Stojko: Ne sviđaš joj se dovoljno da bi bila s tobom, ali to ne treba da shvatiš tragično i previše lično - njoj se ne dopadaš dovoljno, ali neka druga će sigurno misliti da si super. Traži dalje i ne preispituj više šta ona hoće.

malo čobanče

pre 8 godina

(ne trudite se da ga ocarate, 1. septembar 2015 17:34)

a pa onda nista. mogu i muskarci da budu vece zene i od samih zena. rezultanta takve postavke je dvostruki gubitak, a pobednik je onaj koji je vise mogao da ponudi, u smislu sto ta druga strana ima veci oportunitetni gubitak.:-)

svet bez selfija

pre 8 godina

@Trol Papucar
A kako bi bilo da odeš malo do Sirije pa izaberi sebi koja nije samo "dovoljno dobra" za tebe takvog frajera, neka bude "ODLICNA" i neka ti rodi sedmoro.

Stojko

pre 8 godina

@hipnotisana_gomila
Kad sam prvi put rekao necu samo sex ona je rekla "meni je muka od tebe" i nije se javljala 3 meseca.
Onda je smislila pricu kako sam ja njoj drag prijatelj i kako je super sto me ima u zivotu i bas joj je prijatno u mom drustvu.
Sledeci potez, 15 dana posle izjave, je bio da nadje samo kombinaciju, njoj ne treba ozbiljna veza, taj lik je bas super, slucajno ga je upoznala i posle dva dana naskocila na njega, a onda dva meseca kasnije ja prijateljskim poklonom za rodjendan odjednom uticem na njenu jako ozbiljnu vezu i ona odbija poklon.
A sve vreme zna sta ja osecam prema njoj.
Tako da te molim da ne pricas napamet.

Stojko

pre 8 godina

@malens
Naravno da je lakse igrati igrice.
Svi to rade, pa sto ne bi i ti.
Dok cekamo pravog zgodnog bogatog zanimljivog koji nece nikad vise pogledati ni jednu sem tebe, zasto se ne bi igrali sa nekim jadnicima.
Danas nemas vremena, sutra setas psa, preksutra imas depilaciju, u cetvrtak se ne javljas jer si juce zakazala sex sa redovnom kombinacijom,e u petak bi mozda mogao da te izvede na neko fensi mesto, ali da ne smara puno.
Pa cemo da vidimo za dalje.

Kalindi

pre 8 godina

@Komentatorka @Trol Papucar
Ooo... Treba i ona njega i on nju da ocaraju. Konentatorka se samo zapitala, Papucar odlepio. Veza je dvosmerna ulica, oboje treba da je zele i da daju sebe. Kakvi su to komentari o "dovoljno dobrim"? Lige? Nema toga, ipak su neke druge stvari odlucujuce. Ko trazi robu, neka nadje nacin da je kupi.

odgovorJeDa

pre 8 godina

Devojke i momci ako Vam se neko svidja ne dozvolite da Vam ponos i ostale gluposti pokvare na kraju krajeva taj lep odnos. Budite dovoljno zreli da kazete i ne oterate tu osobu, bez obzira da li Vam se svidja ili ne, upoznali ste, proveli ste neko vreme zajedno, ocigledno da ste se dopali jedno drugom samo je pitanje kada cete ucnitie prvi korak, nemojte vas buni ako je neko neodlucan, to samo zacini stvar i posle bude jos lepse kada se setite :)

talentovana krcmarica

pre 8 godina

@Trol Papucar: Krcmaru, ti si imao prilika i prilika da popravis demografsku sliku Srbije sa onim silnim udavacama sto su ti nudile brak posle par dana i svesno si odbacio tu mogucnost. Svaki put!

Pa ti covece sabotiras drzavu!

ne trudite se da ga ocarate

pre 8 godina

Distancirajte se. Ako mu se zaista svidjate, javice se . Ako se ne javi, znaci da je samo ubijao vreme i flertovao flerta radi.

hipnotisana_gomila

pre 8 godina

@stojko
a ako vi hocete samo seks recite: hocemo samo seks, hocemo vezu, necemo nista
ajde molim te, prvi se vi igrate gluvih telefona i nemate pojma sta hocete od odnosa

Трол Папучар

pre 8 godina

@Komentatorka


Никад. Ништа не брини. Сувише си тешка, тролујеш више од мене, свима налазиш ману само си ти савршена - и нико ти никад није био и неће ни бити чак ни довољно добар, а камоли да те очара.

А ми мушкарци, отприлике откад почну да нам се свиђају девојчице, на силу морамо себе да натерамо да прихватимо неку која нам је евентуално "довољно добра", јер иначе у овој ужасној земљи никад нећемо имати ниједну ако нам тата није политичар или тајкун. Неки то постигну и алкохолом.

Вас жене мора неко да очара, а ми мушкарци морамо да прихватимо неку која нам је "довољно добра". Иначе се никад ништа неће десити.

Гледам бре на улици ове Сиријке замотане скроз, и ниједна није без мужа и (бар) троје деце.

А наше разголићене праве селфије и шетају керове, а севају на све стране. Не кажем да ми није лепо да то видим, и не кажем да треба и ви да се замотате, али опет су почели да излазе чланци о белој куги.

И то све само зато што вас треба неко да очара, а тај неко треба да вас прихвати јер сте му "довољно добре".

У преводу, пуцате далеко изнад своје лиге, и онда су вам мушкарци криви што сте саме.

malens

pre 8 godina

Stojko nisu ovo igrice, ovo je ziva istina. Hteli to da priznate ili ne, to tako funkcionise. Nazalost ako igramo fer plej bez igrica svi nas uzmu zdravo za gotovo. Ja sam jedno vreme radila po tvom receptu, ali ne ide....i sada mi je tesko da glumim neko ludilo jer me to smara, ali moram :))

Stojko

pre 8 godina

Molio bih sve zene koje ovo procitaju da se trude da se ne igraju igrica.
Recept za muskarca je jako jednostavan i ima 3 koraka:
Ako vam se svidja recite mu, ako hocete samo sex recite mu, kad necete nista recite mu.

Stojko

pre 8 godina

Molio bih sve zene koje ovo procitaju da se trude da se ne igraju igrica.
Recept za muskarca je jako jednostavan i ima 3 koraka:
Ako vam se svidja recite mu, ako hocete samo sex recite mu, kad necete nista recite mu.

hipnotisana_gomila

pre 8 godina

@stojko
a ako vi hocete samo seks recite: hocemo samo seks, hocemo vezu, necemo nista
ajde molim te, prvi se vi igrate gluvih telefona i nemate pojma sta hocete od odnosa

ne trudite se da ga ocarate

pre 8 godina

Distancirajte se. Ako mu se zaista svidjate, javice se . Ako se ne javi, znaci da je samo ubijao vreme i flertovao flerta radi.

Трол Папучар

pre 8 godina

@Komentatorka


Никад. Ништа не брини. Сувише си тешка, тролујеш више од мене, свима налазиш ману само си ти савршена - и нико ти никад није био и неће ни бити чак ни довољно добар, а камоли да те очара.

А ми мушкарци, отприлике откад почну да нам се свиђају девојчице, на силу морамо себе да натерамо да прихватимо неку која нам је евентуално "довољно добра", јер иначе у овој ужасној земљи никад нећемо имати ниједну ако нам тата није политичар или тајкун. Неки то постигну и алкохолом.

Вас жене мора неко да очара, а ми мушкарци морамо да прихватимо неку која нам је "довољно добра". Иначе се никад ништа неће десити.

Гледам бре на улици ове Сиријке замотане скроз, и ниједна није без мужа и (бар) троје деце.

А наше разголићене праве селфије и шетају керове, а севају на све стране. Не кажем да ми није лепо да то видим, и не кажем да треба и ви да се замотате, али опет су почели да излазе чланци о белој куги.

И то све само зато што вас треба неко да очара, а тај неко треба да вас прихвати јер сте му "довољно добре".

У преводу, пуцате далеко изнад своје лиге, и онда су вам мушкарци криви што сте саме.

malens

pre 8 godina

Stojko nisu ovo igrice, ovo je ziva istina. Hteli to da priznate ili ne, to tako funkcionise. Nazalost ako igramo fer plej bez igrica svi nas uzmu zdravo za gotovo. Ja sam jedno vreme radila po tvom receptu, ali ne ide....i sada mi je tesko da glumim neko ludilo jer me to smara, ali moram :))

talentovana krcmarica

pre 8 godina

@Trol Papucar: Krcmaru, ti si imao prilika i prilika da popravis demografsku sliku Srbije sa onim silnim udavacama sto su ti nudile brak posle par dana i svesno si odbacio tu mogucnost. Svaki put!

Pa ti covece sabotiras drzavu!

kraljica

pre 8 godina

@Stojko: Ne sviđaš joj se dovoljno da bi bila s tobom, ali to ne treba da shvatiš tragično i previše lično - njoj se ne dopadaš dovoljno, ali neka druga će sigurno misliti da si super. Traži dalje i ne preispituj više šta ona hoće.

svet bez selfija

pre 8 godina

@Trol Papucar
A kako bi bilo da odeš malo do Sirije pa izaberi sebi koja nije samo "dovoljno dobra" za tebe takvog frajera, neka bude "ODLICNA" i neka ti rodi sedmoro.

Kalindi

pre 8 godina

@Komentatorka @Trol Papucar
Ooo... Treba i ona njega i on nju da ocaraju. Konentatorka se samo zapitala, Papucar odlepio. Veza je dvosmerna ulica, oboje treba da je zele i da daju sebe. Kakvi su to komentari o "dovoljno dobrim"? Lige? Nema toga, ipak su neke druge stvari odlucujuce. Ko trazi robu, neka nadje nacin da je kupi.

Stojko

pre 8 godina

@hipnotisana_gomila
Kad sam prvi put rekao necu samo sex ona je rekla "meni je muka od tebe" i nije se javljala 3 meseca.
Onda je smislila pricu kako sam ja njoj drag prijatelj i kako je super sto me ima u zivotu i bas joj je prijatno u mom drustvu.
Sledeci potez, 15 dana posle izjave, je bio da nadje samo kombinaciju, njoj ne treba ozbiljna veza, taj lik je bas super, slucajno ga je upoznala i posle dva dana naskocila na njega, a onda dva meseca kasnije ja prijateljskim poklonom za rodjendan odjednom uticem na njenu jako ozbiljnu vezu i ona odbija poklon.
A sve vreme zna sta ja osecam prema njoj.
Tako da te molim da ne pricas napamet.

Stojko

pre 8 godina

@malens
Naravno da je lakse igrati igrice.
Svi to rade, pa sto ne bi i ti.
Dok cekamo pravog zgodnog bogatog zanimljivog koji nece nikad vise pogledati ni jednu sem tebe, zasto se ne bi igrali sa nekim jadnicima.
Danas nemas vremena, sutra setas psa, preksutra imas depilaciju, u cetvrtak se ne javljas jer si juce zakazala sex sa redovnom kombinacijom,e u petak bi mozda mogao da te izvede na neko fensi mesto, ali da ne smara puno.
Pa cemo da vidimo za dalje.

odgovorJeDa

pre 8 godina

Devojke i momci ako Vam se neko svidja ne dozvolite da Vam ponos i ostale gluposti pokvare na kraju krajeva taj lep odnos. Budite dovoljno zreli da kazete i ne oterate tu osobu, bez obzira da li Vam se svidja ili ne, upoznali ste, proveli ste neko vreme zajedno, ocigledno da ste se dopali jedno drugom samo je pitanje kada cete ucnitie prvi korak, nemojte vas buni ako je neko neodlucan, to samo zacini stvar i posle bude jos lepse kada se setite :)

Veki

pre 8 godina

Jedan moj bivsi je izjavio da nikad ne odreaguje u skladu s emocijom, kad ga devojka privuce sta on tad uradi je - nista ne uradi. Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak pa cak I kad se muskarcu mnogo vise svidjaju nego on njima. Zato sto su muskarci primadone.A imai onih koji odmah krenu s ljubljenjem rukui vatrometom, ali takav klovn se brzo umori.

malo čobanče

pre 8 godina

(ne trudite se da ga ocarate, 1. septembar 2015 17:34)

a pa onda nista. mogu i muskarci da budu vece zene i od samih zena. rezultanta takve postavke je dvostruki gubitak, a pobednik je onaj koji je vise mogao da ponudi, u smislu sto ta druga strana ima veci oportunitetni gubitak.:-)

Бацач пламена

pre 8 godina

@Veki

Жене предузимају први корак? Можда у некој другој земљи, у Србији тешка ствар.

Цитирам:
Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak...

Лоша ти је логика. Предузимање првог корака и бирање су у мушко-женским односима две супротне ствари. Онај ко предузме први корак, тај не бира. Бира онај ко је стартован. Дакле, ако ја први приђем девојци, она је та која бира, не ја. Она одлучује да ли ћемо бити заједно, од ње зависи. Ја сам показао интересовање први, ја сам покушао, а она одлучује да ли ће ми узвратити или не, она има избор. Капираш?

Трол Папучар

pre 8 godina

@svet bez selfija


Па доводе овде људи по селима Албанке, и у мањој мери Молдавке, Украјинке и Рускиње - јер их ви савршене, урбане, модерне, независне, еманциповане српске рибе нећете.

Ти људи су такви какви су - далеко од тога да су савршени као ви што сте савршене - али би радије да буду своји на своме, да живе на селу где су одрасли и где имају кућу и имање, него да дођу овде у Београд где нема посла ни за гомилу људи који су већ овде.

Албанија и Молдавија ми не долазе у обзир, а не бих баш до Украјине или Сирије по жену свог живота (у те две земље се сада ипак ратује, зар не?), али бих до Русије или чак до Кубе или неке друге латиноамеричке земље са задовољством.

Највероватније ће за коју годину тако и бити, јер овде у Београду од таквих као што си ти нема никакве вајде.

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Није немогуће наћи девојку у Београду. Доста других коментаторки зна да већ годинама на овим коментарима кукам на очајне београдске удаваче на које налећем, а које ми траже брак у року од одмах. Значи, нисам баш толико неспособан да "одвојим".

Проблем је кад "одвојим" па се испостави да уствари не желим то што сам "одвојио" јер одмах крену захтеви и прохтеви.

Али је зато веома тешко - скоро немогуће - наћи квалитетну девојку која не пуши, која не гледа турске, шпанске или индијске серије, која не слуша Џибонија и Владу Георгиева или не дај Боже Ацу Лукаса, а Цецу да не помињем. Све су то ствари на које или мислиш унапред, или их касније трпиш.

А наћи девојку која активно свира неки музички инструмент и говори енглески и још један страни језик већ тако рећи спада у домен научне фантастике.

Можеш ти мени да вређаш мушкост колико год хоћеш, то су радиле и боље рибе од тебе кад су имале проблем са чињеницом да не пијем алкохол. Па су бивше. Таквима требају они што жене терају у сигурне куће.

А ако бити мушко значи одмах се венчати, па се увалити у кредите и огромне трошкове уређивања стана зато што "тако треба" - онда нека хвала, има на сплавовима и у улици Страхинића Бана мушкарчина које то могу да изнесу финансијски јер им је татко тајкун, политичар, или нека друга врста кримоса.

Само, ти нажалост ниси довољно добра риба за такве.

Keti

pre 8 godina

@Trol papucar.
Sramota me je toga kako pokazujes koliko si nesposoban da od 4 miliona Srpkinja odvojiš bar jednu i pri tom svaljuješ svu krivicu na njih. Jedva čekam da vidim koliko će te tek Kubanki ili Ukrajinki ispaliti, pošto očigledno čekaš da neka bude muško umesto tebe:))

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Уствари, шта причам ја? Ти си свакако једна успешна, независна, и еманципована млада жена - једна од тих 4 милиона Српкиња које помињеш (а колико их има које су испод 18 година, преко 50 година, у браку, итд.?), и притом си сигурно у дугој и срећној вези, или у срећном браку са човеком из бајке. Ти си своју жртву већ "одвојила".

Дефинитивно ниси једна од половине тридесетогодишњакиња у Београду које немају дете - а и за то смо ми мушкарци криви, јер ми очигледно масовно нисмо довољно мушко за вас.

Али и то је ок. Ми ћемо се већ снаћи некако са странкињама. А вас ће странци да искористе - што већ увелико и раде. Тек сваки стоти ће да поведе са собом по једну од вас да му загорчава живот тамо одакле је дошао.

Али нема везе, важно је да си ти увек у праву. Уживај.

Трол Папучар

pre 8 godina

@Komentatorka


Никад. Ништа не брини. Сувише си тешка, тролујеш више од мене, свима налазиш ману само си ти савршена - и нико ти никад није био и неће ни бити чак ни довољно добар, а камоли да те очара.

А ми мушкарци, отприлике откад почну да нам се свиђају девојчице, на силу морамо себе да натерамо да прихватимо неку која нам је евентуално "довољно добра", јер иначе у овој ужасној земљи никад нећемо имати ниједну ако нам тата није политичар или тајкун. Неки то постигну и алкохолом.

Вас жене мора неко да очара, а ми мушкарци морамо да прихватимо неку која нам је "довољно добра". Иначе се никад ништа неће десити.

Гледам бре на улици ове Сиријке замотане скроз, и ниједна није без мужа и (бар) троје деце.

А наше разголићене праве селфије и шетају керове, а севају на све стране. Не кажем да ми није лепо да то видим, и не кажем да треба и ви да се замотате, али опет су почели да излазе чланци о белој куги.

И то све само зато што вас треба неко да очара, а тај неко треба да вас прихвати јер сте му "довољно добре".

У преводу, пуцате далеко изнад своје лиге, и онда су вам мушкарци криви што сте саме.

ne trudite se da ga ocarate

pre 8 godina

Distancirajte se. Ako mu se zaista svidjate, javice se . Ako se ne javi, znaci da je samo ubijao vreme i flertovao flerta radi.

svet bez selfija

pre 8 godina

@Trol Papucar
A kako bi bilo da odeš malo do Sirije pa izaberi sebi koja nije samo "dovoljno dobra" za tebe takvog frajera, neka bude "ODLICNA" i neka ti rodi sedmoro.

hipnotisana_gomila

pre 8 godina

@stojko
a ako vi hocete samo seks recite: hocemo samo seks, hocemo vezu, necemo nista
ajde molim te, prvi se vi igrate gluvih telefona i nemate pojma sta hocete od odnosa

Stojko

pre 8 godina

@hipnotisana_gomila
Kad sam prvi put rekao necu samo sex ona je rekla "meni je muka od tebe" i nije se javljala 3 meseca.
Onda je smislila pricu kako sam ja njoj drag prijatelj i kako je super sto me ima u zivotu i bas joj je prijatno u mom drustvu.
Sledeci potez, 15 dana posle izjave, je bio da nadje samo kombinaciju, njoj ne treba ozbiljna veza, taj lik je bas super, slucajno ga je upoznala i posle dva dana naskocila na njega, a onda dva meseca kasnije ja prijateljskim poklonom za rodjendan odjednom uticem na njenu jako ozbiljnu vezu i ona odbija poklon.
A sve vreme zna sta ja osecam prema njoj.
Tako da te molim da ne pricas napamet.

Stojko

pre 8 godina

@malens
Naravno da je lakse igrati igrice.
Svi to rade, pa sto ne bi i ti.
Dok cekamo pravog zgodnog bogatog zanimljivog koji nece nikad vise pogledati ni jednu sem tebe, zasto se ne bi igrali sa nekim jadnicima.
Danas nemas vremena, sutra setas psa, preksutra imas depilaciju, u cetvrtak se ne javljas jer si juce zakazala sex sa redovnom kombinacijom,e u petak bi mozda mogao da te izvede na neko fensi mesto, ali da ne smara puno.
Pa cemo da vidimo za dalje.

Veki

pre 8 godina

Jedan moj bivsi je izjavio da nikad ne odreaguje u skladu s emocijom, kad ga devojka privuce sta on tad uradi je - nista ne uradi. Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak pa cak I kad se muskarcu mnogo vise svidjaju nego on njima. Zato sto su muskarci primadone.A imai onih koji odmah krenu s ljubljenjem rukui vatrometom, ali takav klovn se brzo umori.

Kalindi

pre 8 godina

@Komentatorka @Trol Papucar
Ooo... Treba i ona njega i on nju da ocaraju. Konentatorka se samo zapitala, Papucar odlepio. Veza je dvosmerna ulica, oboje treba da je zele i da daju sebe. Kakvi su to komentari o "dovoljno dobrim"? Lige? Nema toga, ipak su neke druge stvari odlucujuce. Ko trazi robu, neka nadje nacin da je kupi.

malo čobanče

pre 8 godina

(ne trudite se da ga ocarate, 1. septembar 2015 17:34)

a pa onda nista. mogu i muskarci da budu vece zene i od samih zena. rezultanta takve postavke je dvostruki gubitak, a pobednik je onaj koji je vise mogao da ponudi, u smislu sto ta druga strana ima veci oportunitetni gubitak.:-)

Бацач пламена

pre 8 godina

@Veki

Жене предузимају први корак? Можда у некој другој земљи, у Србији тешка ствар.

Цитирам:
Zene su oduvek birale tj. su oduvek bile primorane da preduzmu prvi korak...

Лоша ти је логика. Предузимање првог корака и бирање су у мушко-женским односима две супротне ствари. Онај ко предузме први корак, тај не бира. Бира онај ко је стартован. Дакле, ако ја први приђем девојци, она је та која бира, не ја. Она одлучује да ли ћемо бити заједно, од ње зависи. Ја сам показао интересовање први, ја сам покушао, а она одлучује да ли ће ми узвратити или не, она има избор. Капираш?

Трол Папучар

pre 8 godina

@svet bez selfija


Па доводе овде људи по селима Албанке, и у мањој мери Молдавке, Украјинке и Рускиње - јер их ви савршене, урбане, модерне, независне, еманциповане српске рибе нећете.

Ти људи су такви какви су - далеко од тога да су савршени као ви што сте савршене - али би радије да буду своји на своме, да живе на селу где су одрасли и где имају кућу и имање, него да дођу овде у Београд где нема посла ни за гомилу људи који су већ овде.

Албанија и Молдавија ми не долазе у обзир, а не бих баш до Украјине или Сирије по жену свог живота (у те две земље се сада ипак ратује, зар не?), али бих до Русије или чак до Кубе или неке друге латиноамеричке земље са задовољством.

Највероватније ће за коју годину тако и бити, јер овде у Београду од таквих као што си ти нема никакве вајде.

Stojko

pre 8 godina

Molio bih sve zene koje ovo procitaju da se trude da se ne igraju igrica.
Recept za muskarca je jako jednostavan i ima 3 koraka:
Ako vam se svidja recite mu, ako hocete samo sex recite mu, kad necete nista recite mu.

Keti

pre 8 godina

@Trol papucar.
Sramota me je toga kako pokazujes koliko si nesposoban da od 4 miliona Srpkinja odvojiš bar jednu i pri tom svaljuješ svu krivicu na njih. Jedva čekam da vidim koliko će te tek Kubanki ili Ukrajinki ispaliti, pošto očigledno čekaš da neka bude muško umesto tebe:))

talentovana krcmarica

pre 8 godina

@Trol Papucar: Krcmaru, ti si imao prilika i prilika da popravis demografsku sliku Srbije sa onim silnim udavacama sto su ti nudile brak posle par dana i svesno si odbacio tu mogucnost. Svaki put!

Pa ti covece sabotiras drzavu!

kraljica

pre 8 godina

@Stojko: Ne sviđaš joj se dovoljno da bi bila s tobom, ali to ne treba da shvatiš tragično i previše lično - njoj se ne dopadaš dovoljno, ali neka druga će sigurno misliti da si super. Traži dalje i ne preispituj više šta ona hoće.

malens

pre 8 godina

Stojko nisu ovo igrice, ovo je ziva istina. Hteli to da priznate ili ne, to tako funkcionise. Nazalost ako igramo fer plej bez igrica svi nas uzmu zdravo za gotovo. Ja sam jedno vreme radila po tvom receptu, ali ne ide....i sada mi je tesko da glumim neko ludilo jer me to smara, ali moram :))

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Није немогуће наћи девојку у Београду. Доста других коментаторки зна да већ годинама на овим коментарима кукам на очајне београдске удаваче на које налећем, а које ми траже брак у року од одмах. Значи, нисам баш толико неспособан да "одвојим".

Проблем је кад "одвојим" па се испостави да уствари не желим то што сам "одвојио" јер одмах крену захтеви и прохтеви.

Али је зато веома тешко - скоро немогуће - наћи квалитетну девојку која не пуши, која не гледа турске, шпанске или индијске серије, која не слуша Џибонија и Владу Георгиева или не дај Боже Ацу Лукаса, а Цецу да не помињем. Све су то ствари на које или мислиш унапред, или их касније трпиш.

А наћи девојку која активно свира неки музички инструмент и говори енглески и још један страни језик већ тако рећи спада у домен научне фантастике.

Можеш ти мени да вређаш мушкост колико год хоћеш, то су радиле и боље рибе од тебе кад су имале проблем са чињеницом да не пијем алкохол. Па су бивше. Таквима требају они што жене терају у сигурне куће.

А ако бити мушко значи одмах се венчати, па се увалити у кредите и огромне трошкове уређивања стана зато што "тако треба" - онда нека хвала, има на сплавовима и у улици Страхинића Бана мушкарчина које то могу да изнесу финансијски јер им је татко тајкун, политичар, или нека друга врста кримоса.

Само, ти нажалост ниси довољно добра риба за такве.

Трол Папучар

pre 8 godina

@Keti


Уствари, шта причам ја? Ти си свакако једна успешна, независна, и еманципована млада жена - једна од тих 4 милиона Српкиња које помињеш (а колико их има које су испод 18 година, преко 50 година, у браку, итд.?), и притом си сигурно у дугој и срећној вези, или у срећном браку са човеком из бајке. Ти си своју жртву већ "одвојила".

Дефинитивно ниси једна од половине тридесетогодишњакиња у Београду које немају дете - а и за то смо ми мушкарци криви, јер ми очигледно масовно нисмо довољно мушко за вас.

Али и то је ок. Ми ћемо се већ снаћи некако са странкињама. А вас ће странци да искористе - што већ увелико и раде. Тек сваки стоти ће да поведе са собом по једну од вас да му загорчава живот тамо одакле је дошао.

Али нема везе, важно је да си ти увек у праву. Уживај.

odgovorJeDa

pre 8 godina

Devojke i momci ako Vam se neko svidja ne dozvolite da Vam ponos i ostale gluposti pokvare na kraju krajeva taj lep odnos. Budite dovoljno zreli da kazete i ne oterate tu osobu, bez obzira da li Vam se svidja ili ne, upoznali ste, proveli ste neko vreme zajedno, ocigledno da ste se dopali jedno drugom samo je pitanje kada cete ucnitie prvi korak, nemojte vas buni ako je neko neodlucan, to samo zacini stvar i posle bude jos lepse kada se setite :)