Posle 8 godina braka saznala šokantnu istinu o mužu

Utorak, 06.10.2015.

12:06

Izvor: 24sata.hr

Posle 8 godina braka saznala šokantnu istinu o mužu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Vladimirr

pre 8 godina

(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Ja mislim da je ljubav u velikoj meri stvar odluke. I ja gledam pornice, nikako homoseksualne, ali one gde je zena sa vise muskaraca, ali u zivotu nisam nista takvo pokusao i ne bih. Dakle, nije samo pitanje neka duboke podsvesne sklonosti nego i zelje da se uradi ovo ili ono od svog zivota. Svaka veza je uvek kompromis. Uostalom, zapravo sve sto uradimo u zivotu je kompromis. Najvaznije je razumevanje, dakle pokusati da razumes toga drugog i da vidis na koji nacin mozes (ako hoces) da budes sa njim.

Ja

pre 8 godina

igor 1959

Ne, nego ocito nas narod smatra da ne mozes kriti svoju seksualnu orijentaciju od onoga sa kim stupas u brak. Ne znam sta je tu toliko tesko da se shvati. Bas je neko lud da se uda za muskarca koji je spavao ili namerava da spava sa muskarcima.

kiki

pre 8 godina

e, zato sam ja za te parade i slobodno neka se oni medjusobno žene i udaju, dok mene ne diraju. kad bi sredina to tolerisala, ne bi oni tražili paravane i uništavali život ženama koje nikada nisu ni voleli. pa zamislite da vaš muž/žena nikada nije bio/bila zaljubljen/a u vas, već je bio/la sa vama da ga/je narod ne ogovara. meni je to dno dna, poniženje koje ne može da se poredi ni sa čim. sva prava treba dati homoseksualcima, a ne da kasnije deca saznaju da im je otac varao majku sa komšijom.

igor 1959

pre 8 godina

Očito naš narod ne pravi razliku između homo i bi seksualca sudeći po nebuloznim komentarima tipa " strašno " mislim ako je gej kako ga onda uzbuđuju i žene tj. za pravljenje dece mora valjda da ti se d...e znači čovek voli i jedne i druge. Ne ulazim u etička pitanja prevare i sl. . .

Kole

pre 8 godina

Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.
(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Naravno da si pogresila, ako samo iz inercije zivis sa covekom kog ne volis.
Kakve veze da li je strejt, gej, biseks, marsovac, ako zivis s nekim koga ne volis???
Sta god da je on, vas brak je tuga.

Nale

pre 8 godina

To je strasno. Potpuno je razumem. Ja sam ubedjena da je i moj muz u stvari homoseksualac, ili bolje receno biseksualac, ali da sigurno ima sklonost ka istom polu. Mislim da on to jedva i samom sebi sme da prizna, i da je veran, jer je toliko rigidnih shvatanja da to sebi ne bi dozvolio. Nas brak ce opstati dok se ne uverim u suprotno.
Kada sam ga suocila sa tim pitanjem i temom, branio se i nogama i rukama, kako svi vole da gledaju svasta, pa da tako i on gleda gej pornice, ali da to nema veze ni sa cim... Ja mislim da to ne rade svi, eto prva ja, recimo, ali mislim i da on jako drzi do svog statusa u drustvu, te da zeli da se prikaze kao porodican covek. Decu zaista voli i trudi se oko njih.
Kada sam posumnjala prvi put, bila sam trudna i jako tesko mi je palo otkrice o njegovim sklonostima. Izgledalo je da je sve laz, od pocetka. Citajuci razne forume I tekstove po netu, uzasnula me je brojnost takvih slucajeva, kao i na koliko obmana su takvi ljudi spremni. Sve mi se smucilo, on prvi. Jedino me ljubav prema bebi odrzala. Nakon mnogo rasprava i svadja, shvatila sam da on nije tipicni primerak biseksulca,i da ne moram da kontrolisem svaki njegov pokret, razgovor i mejl, kao i da je nemoguce ziveti tako, realno. Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.

srba

pre 8 godina

Čovek je zato čovek, i po tome odskače od životinje, što se kontroliše. Tačnije, što svesno, svojom odlukom, ulaže napor da se kontroliše, jer razume da tako mora da radi. Mora jer ga čovečnost poziva na taj napor. Svoju prirodu, naopake sklonosti, želje i namere čovek treba da nadvladava svojom svešću, karakterom, ponašanjem. Po čemu bi kao čovek odskakao od životinje ako bi se ponašao animalno tj. nekontrolisano? Ako neće, svoju animalnost ima na 100 načina prilike da ispoljava – bilo agresijom, bilo prevarom, krađom, otimanjem, lukavstvom, laganjem, nečasnim ponašanjem... a to je sve ono što životinjama tolerišemo, a čoveka zbog takvog ponašanja preziremo. Ko neće, ne treba da unesrećuje druge udruživanjem s njima. Neka se drži ''svoga jata''.

Bobbie

pre 8 godina

Ja sam bio u vezi sa zenom koja je bila udata a to nisam znao.Saznao sam kad sam je iskazao svoja osecanja i dalje namere.Ja sam udata pamtim njene reci.Mislila sam da samo zelis seks.Ja blenem kao tele u sarena veata.Nema tog muskarca koji ne zeli seks ali zeli i ljubav porodicu i dom.E to je isti slucaj samo se ovaj njen seksao u pogresnoj rupi.Preljuba ima svuda, sa obe strane.Jedino strah od gubitka dece sprecava epidemiju posasti, mada vidimo da mnogi ne mare za buducnost svoje dece.Ja sam za iskrenu vezu, ako te ne ispunjavam, zelis nesto bolje pa bolje kazi nego da se vucaramo po sudovima ili ne daj Boze grobljima.

Simerijanac Anarhista

pre 8 godina

sve je to proizvod naseg drustava. zasto neko ko je homoseksualac mora da se krije? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da se venca sa sebi slicnim? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da usvoji decu pored toliko sirocica o kojima niko ne brine? zasto se smatra da to nije normalno? da je bilo sta od ovoga mogao, ne bi bio prisiljen da laze i sebe i druge i da se pretvara da je nesto sto nije. u nekom normalnijem manje zatucanom drustvu oni ne bi bili u stalnom strahu i pritisku.

Mirjana

pre 8 godina

Mene je decko svojevremeno varao (sa drugom zenom, da ne bude zabune) ali sam to itekako osetila. Imala sam snove u kojima sam ga gubila, sanjala zene koje mi se kriju iza vrata, u realnosti je postao drugaciji ,suroviji nekako prema meni...Pa se pitam, na kom nivou su povezani bili muz i zena iz teksta kad ona to nije osetila? Na kom nivou su povezani parovi koji nisu znali ili sumnjali prevaru? Meni nista ne promakne, osecanje ne moze da vara ko zna da detektuje. Ovo sve ne umanjuje tesko ogresenje muskarca iz ove price i to vise zbog nacina na koji je to radio

Ja

pre 8 godina

Gaja

O gluposti, imas li granice? Pa sta je za tebe ljubav? Kad te neko laze, lazno se predstavlja i iskoriscava te zarad svojih sebicnih ciljeva? Ova situacija je toliko bolesna da se ne mogu naci prave reci da iskazu sta je taj covek zasluzio! Brak se moze ponistiti zbog dovodjenja u zabludu, ali se ta zena nikad nece emotivno oporaviti. O deci da i ne govorimo... Tuga i sramota!

yappy ns

pre 8 godina

E, zbog ovakvih "dvolicnih persona" ja, i slicni meni, koji smo presli magicnu 40-u, a nismo ozenjeni a u t o m a t s k i bivamo etiketirani kao pe*eri, narkomani i sl. (doziveo to etiketiranje), a samo iskreno zivim svoj zivot, nikom se ne petljam u njegov, kad imam devojku imam, kad nemam nemam, ali svakoj u startu kazem da se nemam nameru zeniti...iskreno, voleo bi imati nekog svog potomka, ali posto znam da to nece biti iz braka, znaci nema one idealne slike lepe porodice "tata, mama, bata i seka" ne zelim nikoga da lazem i dovodim u neprijatnosti, i ne pravim decu...aliiiii kada izlozim svoje "planove" ja ispadam debil, devijantan i bivam "etiketiran"...pa sta, jel treba da i ja zaje*em neku da kasnije pise blogove i pljuje me po njima?! Ljudima, a narucito zenama, nikada ugoditi...ali smatram da covek prvenstveo prema sebi treba biti iskren, a drugi kako to prihvate neka prihvate...iskreno vas Yappy

Rhyzm

pre 8 godina

Zar ne bi oboje trebali da budu "ponosni", sareni i veseli? Kako sad ovo je sokiralo? Ma mora da je neka "zatucana", uskih shvatanja...

Mrmot

pre 8 godina

@ a koliko je zena u laznom braku jer su lezbejke?
(Mrtvac, 06. oktobar 2015 12:42)

Moja sadašnja žena je biseksualka, tj. ona je u stvari lezbo ali sam joj ja paravan. Ja sam 100% strejt i nju više ne volim ali ona neće da ode od mene. Imam drugu a ona mi je mrska. Zbog dece je trpim i pokušavam da se ne svađamo. Međutim, ona se meša u moj ljubavni život jer misli da još uvek polaže prava na mene. U isto vreme, i dalje održava vezu sa svojom devojkom. Svaki dan su tu bolesne poruke tipa ,,dobro jutro, mila, kako si spavala" itd. Njih dve rade zajedno i svaki dan su zajedno. Da bar hoće da se razvedu od nas muškaraca iz oba braka i da osnuju bračnu zajednicu jedna sa drugom pa da počnem da živim...

Natalija

pre 8 godina

Meni je podjednako bolno da me prevari sa ženom ili sa muškarcem. Ne poštuje me dovoljno, ne voli dovoljno, nešto mu pored mene fali i nešto od mene krije. Ko god da je sa one druge strane - u tom slučaju mi je nebitno... Inače, imala sam dečka i puno mi je značio, ali mi je na kraju priznao svoje opredeljenje. Iskreno, bilo mi je baš žao ali danas smo jako dobri prijatelji tako da nisam mnogo izgubila jer je on, pre svega, dobar čovek.

Milos

pre 8 godina

U clanku kaze da ulaze u brak da bi imali decu i normalan zivot. Da li to znaci da priznaju, da sve drugacije nije normalno. Pa nek imaju decu dva muskarca.... OOOOOOOPPPPPPAAAAAAA P*C MICO

Za ovo sto je on uradio treba da bude kaznjen. Zatvor. OBmanuo si osobu koja nije pristalica homo propagande.

koprena

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.
(reve, 6. oktobar 2015 14:16)

Teska budalastina...Samo se ti nadaj.

Lana

pre 8 godina

Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali skrivanje iza devojke, braka ili dece je zaista za svaku osudu. Ili da se javno deklarišu, ili da bar ne unesreće druge.

WWW

pre 8 godina

@ Gaja
Bilo bi divno da je tako kako Vi mislite ali ogromna većina muškaraca, možda , čak preko 95% "voli" isljučivo, telom.To se može uočiti već u fazi zavođenja, kasnije,u braku se takva ljubav "oplemenjuje" u izletima van braka, a česti su razvodi zbog muškarčeve preljube, ili on, jednostavno, odlazi jer se iznova i iznova "zaljubio" ( telom")u drugu ženu. Ponekad, takvi muškarci "priznaju" da su im žene "dobre domaćice, dobre majke, pa i mentalno slične njima" , ali da ih "srce" ( polni nagon) "vuče" dalje... drugim "objektima". Da, upravo, objektima, jer ogroman broj muškaraca ženu doživljava upravo tako - kao objekat za zadovoljenje svojih seksualnih poriva.
Akteri priče iz ovog članka su podjednako neiskreni; oboje su znali da žive sa lažima ali im to, ber u početku braka "nije smetalo" jer su ( iz drštvenih motiva ) hteli da zadovolje formu - da imaju brak i žive "kao sav normalan svet".
Kada je "mehanizam probio koru i otkrio sadžaj" došlo je do očekivanog, i po mentalno zravlje najcelishodnijeg rešenja - do razlaza.
Užasno je živeti u i sa lažima.

n

pre 8 godina

@Pametnjaković - there can be only one!
Ako voliš neku osobu onda joj to kažeš a ne kriješ. Jedno je pristanak na takav život, a drugo je život u laži. Nema opravdanja za skrivanje.

ja

pre 8 godina

Niko ne govori o deci... Ta deca ne bi ni bila rodjena da je on od pocetka priznao da je gej. Mozda pola od nas koji pisemk ovde ne bi nikad bilo rodjeno da su nasi stari priznali da su gej.

Rodja

pre 8 godina

A da je kojim slučajem on našao njenu prepisku sa prijateljicom, u 90% slučajeva bi samo priupitao: "Super, a jel mogu povremeno da vam se priključim?"

Paser

pre 8 godina

E da, ovo me podseti na priču o jednom beogradskom direktoru direkcije čuvene firme sa Terazija, koji je prošle godine raskrinkan u jednom tabloidnom listu da je pored svih svojih političko-privrednih malverzacija još i homo...Isti se zatim brzipotezno oženio i napravio dete, da bi tako bar malo zamazao oči javnosti, a i dalje se intimizirasa muškarcima dok supruga sa bebom živiu Vršcu...Ključno pitanje je da li je i kada je ona saznala istinu?

Zoran

pre 8 godina

"Bio je iznenađujuće civilizovan i spreman na kompromis dok smo okončavali svoj osmogodišnji brak na sudu. "

Gospodjo, sa malko sirovinom uvek znas na cemu si. Ali sa civilizovanim nikad ne znas na cemu si. A tek sa onima "seksualno orjentisanim", e tu je tek sivilizovanost vrhunska.

Stefan

pre 8 godina

Pa i jeste najveca izdaja. Zato sto kad se ozenite / udate obicno to radite jer nekoga volite ili zato sto je strast dovela do dece ili zbog para ili cega god. A ovo neko i ne voli zene a onda je ozeni i napravi joj decu cisto jer misli da tako treba a onda nakon 10 godina kaze e znas sta draga meni se svidjaju muski zene me volim uopste onda je bolesno totalno

e

pre 8 godina

ma voli je. idi bre sto je voli. i nju i decu. imam prijateljicu koja je u ovoj situaciji, zena bukvalno hoce da se ubije. emigracija, dvoje dece, stan na kredit i muz koji je vremenom "objasnio" da je s ove strane zbog drustvenih pritisaka a da bi zapravo hteo nesto drugo.
pa ti sada vidi da li je voli ili sta.

Šumadinac

pre 8 godina

Čovek nije nikoga ubio, niti je ukrao ali je postupio vrlo glupavo i bezobzirno prema ženi i deci, jer je dozvolio, da nešto što se intimno tiče skoro samo njega, izadje na videlo. Opet, ova žena sudeći po rečenicama izgleda vrlo "vatrena" i "zainteresovana" za ljubav, seks, eksperimente, igrice, igračkice, ulogice i slično, toliko da bi i neki heteroseksualac ubrzo postao homo ili lezbo i avanturu potražio sa drugim/drugom. Hirurg kad dodje s posla, sigurno ne priča za ručkom, jao ženo, e šta sam danas sve sekao. Najvažnije pravilo kod avanture je, budite vrlo diskretni, a ako partner nešto sumnja, nikada ne priznajte. Ako priznate, onda je bolje da se razidjete, jer ćete se inače oko toga uvek spoticati, što je nepotrebno mučenje, a život je vrlo kratak.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Ne mora da znači da je brak bio laž, jer imate vi biseksualce, koje iz nekog nepoznatog razloga, advertajzeri uopšte ne promovišu i reklamiraju, pa valjda zbog toga ljudi prosečne inteligencije nisu svesni njihove egzistencije. Bi, ti dođe i jedno i drugo, voli i muško i žensko, i postoji u varijante oba pola.

gg

pre 8 godina

Zivim u zemlji gde je homoseksualnost opstedrustveno prihvacena i u kojoj su mnoge javne licnosti u homo brakovima/vezama/partnerstvima. Pre nekoliko dana je poznati 59 godisnji milijarder javno u jednom TV programu konacno "izasao iz ormara," kako se to popularno kaze. Covek je imao dva braka, cetvoro dece, i dva partnerstva sa osobama zenskog pola. Cak je za drugo vencanje napravio prilicno pompeznu svadbu gde je sav ekonomski krem bio medju gostima. U svojoj izjavi kaze da su ga njegove zene podrzavale u seksualnoj orjentaciji a danas mu i njegova deca pruzaju podrsku u tome.
Mislim, sve je to u redu, covek ne moze protiv svoje prirode, meni samo nije jasno cemu ona poslednja svadba i sav taj cirkus kad mu je bilo jasno ko je i sta je. Tada je vec imao vec i cetvoro odrasle dece, znaci nije moglo biti pitanje potomstva i naslednika njegovog bogatstva. Cemu sve to? Nije moguce da je i toj zeni pre vencanja objavio svoju seksualnu naklonost istom polu?
Pratila sam medije, nijedna kriticna rec sa bilo koje strane. Ne zbog njegove seks. orjentacije nego zbog jos jedne zenidbe u poodmaklim godinama i dovodjenja jos jedne osobe u zabludu. Cak je i posle razvoda sa drugom zenom bio u partnerskoj vezi sa jos jednom zenom. Neverovatno.
Eto, bar da napisem nesto o mojim razmisljanjima jer ovde mogu zvucati kao prilicno zatucana osoba ako postavim neko pitanje. Ali granica prevarama mora postojati pa cak i za homoseksualce. Zar ne?

MisterNO

pre 8 godina

@reve

Taj tvoj mnogo lupa. Od hiljada zivotinjskih vrsta (racunajuci i ljude) kod kojih postoje homoseksualne sklonosti, nigde taj procenat nije veci od 10%, a obicno od 2-5%, racunajuci tu i biseksualne jedinke.

uredni neplatisa

pre 8 godina

Homoseksualac koji stupi u hetero brak i ima odnose sa bracnim drugom. Pa zar nije onda biseksualac?

Seksualna opredeljenost, boja koze ili versko ubedjenje nije nesto po cemu treba birati prijatelje, vec iskrenost, postenje, nesebicnost...

MonteDushano

pre 8 godina

Ja sam heterofleksibilan i oženjen, moja žena zna sve o meni, pa se volimo, razumemo, mi vodimo ljubav i super komuniciramo. Ne treba skrivati ništa!

Miki

pre 8 godina

Dešavalo se da roditelji znaju i nateraju sina da se oženi, da niko slučajno ne bi saznao-naravno ni žena, kao da će to da promeni njegov seksualni identitet, i šta onda očekujemo da će da se desi, upropašćena dva života (njen i njegov), a kakve posledice tek može da ima na decu i da ne pričamo. Dakle promeni svest naroda da tih 4% homoseksualaca u bilo kojoj zemlji na planeti postoji, postojalo je i uvek će postojati kao diverzitet prirode, i da to ne treba nikako na silu menjati, jer ova vest nam upravo govori o posledicama takvih promena.

darkwood

pre 8 godina

Ja poznajem bar petoricu koji su oženjeni sa decom a redovno upražnjavaju sex sa istim polom. Jedna poznanica se i razvela zbog toga a on je sada uredno u vezi sa drugom ženom iako se viđa sa mušarcima .

thumbs down

pre 8 godina

Skroz nepošteno i manipulatorski kao što je rekla. Nemaš pravo da se lažno predstavljaš i ulaziš u brak sa ženom ako voliš muškarce. To je kao dvostruki život, pa mogu i što mi duša želi a i ono šta bih hteo/la svetu da pokažem bez obzira koliko drugih će biti povređeno. U svalom slučaju ona je žrtva. Nije to uradio zbog homofobne sredine nego zato što je nepošten. Zreli ljudi se suoče sa sobom i onim kakvi su u svakom domenu života. Ne može se tako podlo varati ni u čemu. Vrag uvek dođe po svoje. Postoji puno ljudi, nevezano za seksualnu pripadnost koji se predstavljaju svetu onakvim kakvi nisu, pa na kraju i poveruju u to. Nadam se da će i on patiti bar koliko i ona. Čudno da za osam godina nije primetila i čudna da ga i dalje prati.

па шта

pre 8 godina

Свашта ? Алооо да ли он воли њу и децу ? Воли ? Па шта онда !!! Пустите човека да колико толико ужива у својм потребама ! Овде је проблем у затуцаности људи, пре него што је он хомо/би сексуалне оријентације !

reve

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.

Gaja

pre 8 godina

Zasto je ljubav izmedju homoseksualca i zene "laz", ako se zaista ljubav ne zasniva samo na seksu, kako se danas uveliko promovise? Kapiram da bi svaka prosecna zena instant osamarila muskarca kad bi joj rekao da je "voli samo zbog seksa"..

SKIDS

pre 8 godina

@ Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...
(Alexa, 6. oktobar 2015 12:43)

Krivica je isključivo njegova. Zašto je morao da se ženi, toliko je neženja na sve strane, i kod nas i širom sveta. Za ovakvo uništavanje tuđih života ne postoji opravdanje.

Alexa

pre 8 godina

Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...

SS

pre 8 godina

"Ja ću biti tvoj čuvar, a ti ćeš biti zločesti zatvorenik."

Hahahahaha ja bih to da gledam, ali predigru samo za gledanje samog cina nisam spreman jos

dragan

pre 8 godina

Toga ima svuda i to mi je strasno kada cujem ili procitam.Najvece ponizenje za zenu je kada muskarac učinito svojoj ženi da je vara sa muškarcem.
Najbolji primer su javne ličnosti kod nas i u svetu.to rade jel im je brak samo maska,paravan za svoje sklonosti koje imaju.

Elros

pre 8 godina

Već odslušana priča, Pera Lajsna, samo je njegova žena doživela da ga zatekne sa dečkom u kadi, u sopstvenom stanu, što je mnogo gora varijanta nego ovo.

SKIDS

pre 8 godina

@ Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...
(Alexa, 6. oktobar 2015 12:43)

Krivica je isključivo njegova. Zašto je morao da se ženi, toliko je neženja na sve strane, i kod nas i širom sveta. Za ovakvo uništavanje tuđih života ne postoji opravdanje.

Elros

pre 8 godina

Već odslušana priča, Pera Lajsna, samo je njegova žena doživela da ga zatekne sa dečkom u kadi, u sopstvenom stanu, što je mnogo gora varijanta nego ovo.

dragan

pre 8 godina

Toga ima svuda i to mi je strasno kada cujem ili procitam.Najvece ponizenje za zenu je kada muskarac učinito svojoj ženi da je vara sa muškarcem.
Najbolji primer su javne ličnosti kod nas i u svetu.to rade jel im je brak samo maska,paravan za svoje sklonosti koje imaju.

gg

pre 8 godina

Zivim u zemlji gde je homoseksualnost opstedrustveno prihvacena i u kojoj su mnoge javne licnosti u homo brakovima/vezama/partnerstvima. Pre nekoliko dana je poznati 59 godisnji milijarder javno u jednom TV programu konacno "izasao iz ormara," kako se to popularno kaze. Covek je imao dva braka, cetvoro dece, i dva partnerstva sa osobama zenskog pola. Cak je za drugo vencanje napravio prilicno pompeznu svadbu gde je sav ekonomski krem bio medju gostima. U svojoj izjavi kaze da su ga njegove zene podrzavale u seksualnoj orjentaciji a danas mu i njegova deca pruzaju podrsku u tome.
Mislim, sve je to u redu, covek ne moze protiv svoje prirode, meni samo nije jasno cemu ona poslednja svadba i sav taj cirkus kad mu je bilo jasno ko je i sta je. Tada je vec imao vec i cetvoro odrasle dece, znaci nije moglo biti pitanje potomstva i naslednika njegovog bogatstva. Cemu sve to? Nije moguce da je i toj zeni pre vencanja objavio svoju seksualnu naklonost istom polu?
Pratila sam medije, nijedna kriticna rec sa bilo koje strane. Ne zbog njegove seks. orjentacije nego zbog jos jedne zenidbe u poodmaklim godinama i dovodjenja jos jedne osobe u zabludu. Cak je i posle razvoda sa drugom zenom bio u partnerskoj vezi sa jos jednom zenom. Neverovatno.
Eto, bar da napisem nesto o mojim razmisljanjima jer ovde mogu zvucati kao prilicno zatucana osoba ako postavim neko pitanje. Ali granica prevarama mora postojati pa cak i za homoseksualce. Zar ne?

Alexa

pre 8 godina

Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...

e

pre 8 godina

ma voli je. idi bre sto je voli. i nju i decu. imam prijateljicu koja je u ovoj situaciji, zena bukvalno hoce da se ubije. emigracija, dvoje dece, stan na kredit i muz koji je vremenom "objasnio" da je s ove strane zbog drustvenih pritisaka a da bi zapravo hteo nesto drugo.
pa ti sada vidi da li je voli ili sta.

darkwood

pre 8 godina

Ja poznajem bar petoricu koji su oženjeni sa decom a redovno upražnjavaju sex sa istim polom. Jedna poznanica se i razvela zbog toga a on je sada uredno u vezi sa drugom ženom iako se viđa sa mušarcima .

Miki

pre 8 godina

Dešavalo se da roditelji znaju i nateraju sina da se oženi, da niko slučajno ne bi saznao-naravno ni žena, kao da će to da promeni njegov seksualni identitet, i šta onda očekujemo da će da se desi, upropašćena dva života (njen i njegov), a kakve posledice tek može da ima na decu i da ne pričamo. Dakle promeni svest naroda da tih 4% homoseksualaca u bilo kojoj zemlji na planeti postoji, postojalo je i uvek će postojati kao diverzitet prirode, i da to ne treba nikako na silu menjati, jer ova vest nam upravo govori o posledicama takvih promena.

thumbs down

pre 8 godina

Skroz nepošteno i manipulatorski kao što je rekla. Nemaš pravo da se lažno predstavljaš i ulaziš u brak sa ženom ako voliš muškarce. To je kao dvostruki život, pa mogu i što mi duša želi a i ono šta bih hteo/la svetu da pokažem bez obzira koliko drugih će biti povređeno. U svalom slučaju ona je žrtva. Nije to uradio zbog homofobne sredine nego zato što je nepošten. Zreli ljudi se suoče sa sobom i onim kakvi su u svakom domenu života. Ne može se tako podlo varati ni u čemu. Vrag uvek dođe po svoje. Postoji puno ljudi, nevezano za seksualnu pripadnost koji se predstavljaju svetu onakvim kakvi nisu, pa na kraju i poveruju u to. Nadam se da će i on patiti bar koliko i ona. Čudno da za osam godina nije primetila i čudna da ga i dalje prati.

uredni neplatisa

pre 8 godina

Homoseksualac koji stupi u hetero brak i ima odnose sa bracnim drugom. Pa zar nije onda biseksualac?

Seksualna opredeljenost, boja koze ili versko ubedjenje nije nesto po cemu treba birati prijatelje, vec iskrenost, postenje, nesebicnost...

SS

pre 8 godina

"Ja ću biti tvoj čuvar, a ti ćeš biti zločesti zatvorenik."

Hahahahaha ja bih to da gledam, ali predigru samo za gledanje samog cina nisam spreman jos

MonteDushano

pre 8 godina

Ja sam heterofleksibilan i oženjen, moja žena zna sve o meni, pa se volimo, razumemo, mi vodimo ljubav i super komuniciramo. Ne treba skrivati ništa!

reve

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.

MisterNO

pre 8 godina

@reve

Taj tvoj mnogo lupa. Od hiljada zivotinjskih vrsta (racunajuci i ljude) kod kojih postoje homoseksualne sklonosti, nigde taj procenat nije veci od 10%, a obicno od 2-5%, racunajuci tu i biseksualne jedinke.

Gaja

pre 8 godina

Zasto je ljubav izmedju homoseksualca i zene "laz", ako se zaista ljubav ne zasniva samo na seksu, kako se danas uveliko promovise? Kapiram da bi svaka prosecna zena instant osamarila muskarca kad bi joj rekao da je "voli samo zbog seksa"..

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Ne mora da znači da je brak bio laž, jer imate vi biseksualce, koje iz nekog nepoznatog razloga, advertajzeri uopšte ne promovišu i reklamiraju, pa valjda zbog toga ljudi prosečne inteligencije nisu svesni njihove egzistencije. Bi, ti dođe i jedno i drugo, voli i muško i žensko, i postoji u varijante oba pola.

па шта

pre 8 godina

Свашта ? Алооо да ли он воли њу и децу ? Воли ? Па шта онда !!! Пустите човека да колико толико ужива у својм потребама ! Овде је проблем у затуцаности људи, пре него што је он хомо/би сексуалне оријентације !

Šumadinac

pre 8 godina

Čovek nije nikoga ubio, niti je ukrao ali je postupio vrlo glupavo i bezobzirno prema ženi i deci, jer je dozvolio, da nešto što se intimno tiče skoro samo njega, izadje na videlo. Opet, ova žena sudeći po rečenicama izgleda vrlo "vatrena" i "zainteresovana" za ljubav, seks, eksperimente, igrice, igračkice, ulogice i slično, toliko da bi i neki heteroseksualac ubrzo postao homo ili lezbo i avanturu potražio sa drugim/drugom. Hirurg kad dodje s posla, sigurno ne priča za ručkom, jao ženo, e šta sam danas sve sekao. Najvažnije pravilo kod avanture je, budite vrlo diskretni, a ako partner nešto sumnja, nikada ne priznajte. Ako priznate, onda je bolje da se razidjete, jer ćete se inače oko toga uvek spoticati, što je nepotrebno mučenje, a život je vrlo kratak.

Lana

pre 8 godina

Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali skrivanje iza devojke, braka ili dece je zaista za svaku osudu. Ili da se javno deklarišu, ili da bar ne unesreće druge.

Mrmot

pre 8 godina

@ a koliko je zena u laznom braku jer su lezbejke?
(Mrtvac, 06. oktobar 2015 12:42)

Moja sadašnja žena je biseksualka, tj. ona je u stvari lezbo ali sam joj ja paravan. Ja sam 100% strejt i nju više ne volim ali ona neće da ode od mene. Imam drugu a ona mi je mrska. Zbog dece je trpim i pokušavam da se ne svađamo. Međutim, ona se meša u moj ljubavni život jer misli da još uvek polaže prava na mene. U isto vreme, i dalje održava vezu sa svojom devojkom. Svaki dan su tu bolesne poruke tipa ,,dobro jutro, mila, kako si spavala" itd. Njih dve rade zajedno i svaki dan su zajedno. Da bar hoće da se razvedu od nas muškaraca iz oba braka i da osnuju bračnu zajednicu jedna sa drugom pa da počnem da živim...

Bobbie

pre 8 godina

Ja sam bio u vezi sa zenom koja je bila udata a to nisam znao.Saznao sam kad sam je iskazao svoja osecanja i dalje namere.Ja sam udata pamtim njene reci.Mislila sam da samo zelis seks.Ja blenem kao tele u sarena veata.Nema tog muskarca koji ne zeli seks ali zeli i ljubav porodicu i dom.E to je isti slucaj samo se ovaj njen seksao u pogresnoj rupi.Preljuba ima svuda, sa obe strane.Jedino strah od gubitka dece sprecava epidemiju posasti, mada vidimo da mnogi ne mare za buducnost svoje dece.Ja sam za iskrenu vezu, ako te ne ispunjavam, zelis nesto bolje pa bolje kazi nego da se vucaramo po sudovima ili ne daj Boze grobljima.

srba

pre 8 godina

Čovek je zato čovek, i po tome odskače od životinje, što se kontroliše. Tačnije, što svesno, svojom odlukom, ulaže napor da se kontroliše, jer razume da tako mora da radi. Mora jer ga čovečnost poziva na taj napor. Svoju prirodu, naopake sklonosti, želje i namere čovek treba da nadvladava svojom svešću, karakterom, ponašanjem. Po čemu bi kao čovek odskakao od životinje ako bi se ponašao animalno tj. nekontrolisano? Ako neće, svoju animalnost ima na 100 načina prilike da ispoljava – bilo agresijom, bilo prevarom, krađom, otimanjem, lukavstvom, laganjem, nečasnim ponašanjem... a to je sve ono što životinjama tolerišemo, a čoveka zbog takvog ponašanja preziremo. Ko neće, ne treba da unesrećuje druge udruživanjem s njima. Neka se drži ''svoga jata''.

Natalija

pre 8 godina

Meni je podjednako bolno da me prevari sa ženom ili sa muškarcem. Ne poštuje me dovoljno, ne voli dovoljno, nešto mu pored mene fali i nešto od mene krije. Ko god da je sa one druge strane - u tom slučaju mi je nebitno... Inače, imala sam dečka i puno mi je značio, ali mi je na kraju priznao svoje opredeljenje. Iskreno, bilo mi je baš žao ali danas smo jako dobri prijatelji tako da nisam mnogo izgubila jer je on, pre svega, dobar čovek.

Mirjana

pre 8 godina

Mene je decko svojevremeno varao (sa drugom zenom, da ne bude zabune) ali sam to itekako osetila. Imala sam snove u kojima sam ga gubila, sanjala zene koje mi se kriju iza vrata, u realnosti je postao drugaciji ,suroviji nekako prema meni...Pa se pitam, na kom nivou su povezani bili muz i zena iz teksta kad ona to nije osetila? Na kom nivou su povezani parovi koji nisu znali ili sumnjali prevaru? Meni nista ne promakne, osecanje ne moze da vara ko zna da detektuje. Ovo sve ne umanjuje tesko ogresenje muskarca iz ove price i to vise zbog nacina na koji je to radio

n

pre 8 godina

@Pametnjaković - there can be only one!
Ako voliš neku osobu onda joj to kažeš a ne kriješ. Jedno je pristanak na takav život, a drugo je život u laži. Nema opravdanja za skrivanje.

yappy ns

pre 8 godina

E, zbog ovakvih "dvolicnih persona" ja, i slicni meni, koji smo presli magicnu 40-u, a nismo ozenjeni a u t o m a t s k i bivamo etiketirani kao pe*eri, narkomani i sl. (doziveo to etiketiranje), a samo iskreno zivim svoj zivot, nikom se ne petljam u njegov, kad imam devojku imam, kad nemam nemam, ali svakoj u startu kazem da se nemam nameru zeniti...iskreno, voleo bi imati nekog svog potomka, ali posto znam da to nece biti iz braka, znaci nema one idealne slike lepe porodice "tata, mama, bata i seka" ne zelim nikoga da lazem i dovodim u neprijatnosti, i ne pravim decu...aliiiii kada izlozim svoje "planove" ja ispadam debil, devijantan i bivam "etiketiran"...pa sta, jel treba da i ja zaje*em neku da kasnije pise blogove i pljuje me po njima?! Ljudima, a narucito zenama, nikada ugoditi...ali smatram da covek prvenstveo prema sebi treba biti iskren, a drugi kako to prihvate neka prihvate...iskreno vas Yappy

Nale

pre 8 godina

To je strasno. Potpuno je razumem. Ja sam ubedjena da je i moj muz u stvari homoseksualac, ili bolje receno biseksualac, ali da sigurno ima sklonost ka istom polu. Mislim da on to jedva i samom sebi sme da prizna, i da je veran, jer je toliko rigidnih shvatanja da to sebi ne bi dozvolio. Nas brak ce opstati dok se ne uverim u suprotno.
Kada sam ga suocila sa tim pitanjem i temom, branio se i nogama i rukama, kako svi vole da gledaju svasta, pa da tako i on gleda gej pornice, ali da to nema veze ni sa cim... Ja mislim da to ne rade svi, eto prva ja, recimo, ali mislim i da on jako drzi do svog statusa u drustvu, te da zeli da se prikaze kao porodican covek. Decu zaista voli i trudi se oko njih.
Kada sam posumnjala prvi put, bila sam trudna i jako tesko mi je palo otkrice o njegovim sklonostima. Izgledalo je da je sve laz, od pocetka. Citajuci razne forume I tekstove po netu, uzasnula me je brojnost takvih slucajeva, kao i na koliko obmana su takvi ljudi spremni. Sve mi se smucilo, on prvi. Jedino me ljubav prema bebi odrzala. Nakon mnogo rasprava i svadja, shvatila sam da on nije tipicni primerak biseksulca,i da ne moram da kontrolisem svaki njegov pokret, razgovor i mejl, kao i da je nemoguce ziveti tako, realno. Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.

Kole

pre 8 godina

Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.
(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Naravno da si pogresila, ako samo iz inercije zivis sa covekom kog ne volis.
Kakve veze da li je strejt, gej, biseks, marsovac, ako zivis s nekim koga ne volis???
Sta god da je on, vas brak je tuga.

Milos

pre 8 godina

U clanku kaze da ulaze u brak da bi imali decu i normalan zivot. Da li to znaci da priznaju, da sve drugacije nije normalno. Pa nek imaju decu dva muskarca.... OOOOOOOPPPPPPAAAAAAA P*C MICO

Za ovo sto je on uradio treba da bude kaznjen. Zatvor. OBmanuo si osobu koja nije pristalica homo propagande.

koprena

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.
(reve, 6. oktobar 2015 14:16)

Teska budalastina...Samo se ti nadaj.

Simerijanac Anarhista

pre 8 godina

sve je to proizvod naseg drustava. zasto neko ko je homoseksualac mora da se krije? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da se venca sa sebi slicnim? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da usvoji decu pored toliko sirocica o kojima niko ne brine? zasto se smatra da to nije normalno? da je bilo sta od ovoga mogao, ne bi bio prisiljen da laze i sebe i druge i da se pretvara da je nesto sto nije. u nekom normalnijem manje zatucanom drustvu oni ne bi bili u stalnom strahu i pritisku.

Paser

pre 8 godina

E da, ovo me podseti na priču o jednom beogradskom direktoru direkcije čuvene firme sa Terazija, koji je prošle godine raskrinkan u jednom tabloidnom listu da je pored svih svojih političko-privrednih malverzacija još i homo...Isti se zatim brzipotezno oženio i napravio dete, da bi tako bar malo zamazao oči javnosti, a i dalje se intimizirasa muškarcima dok supruga sa bebom živiu Vršcu...Ključno pitanje je da li je i kada je ona saznala istinu?

Stefan

pre 8 godina

Pa i jeste najveca izdaja. Zato sto kad se ozenite / udate obicno to radite jer nekoga volite ili zato sto je strast dovela do dece ili zbog para ili cega god. A ovo neko i ne voli zene a onda je ozeni i napravi joj decu cisto jer misli da tako treba a onda nakon 10 godina kaze e znas sta draga meni se svidjaju muski zene me volim uopste onda je bolesno totalno

Ja

pre 8 godina

Gaja

O gluposti, imas li granice? Pa sta je za tebe ljubav? Kad te neko laze, lazno se predstavlja i iskoriscava te zarad svojih sebicnih ciljeva? Ova situacija je toliko bolesna da se ne mogu naci prave reci da iskazu sta je taj covek zasluzio! Brak se moze ponistiti zbog dovodjenja u zabludu, ali se ta zena nikad nece emotivno oporaviti. O deci da i ne govorimo... Tuga i sramota!

ja

pre 8 godina

Niko ne govori o deci... Ta deca ne bi ni bila rodjena da je on od pocetka priznao da je gej. Mozda pola od nas koji pisemk ovde ne bi nikad bilo rodjeno da su nasi stari priznali da su gej.

WWW

pre 8 godina

@ Gaja
Bilo bi divno da je tako kako Vi mislite ali ogromna većina muškaraca, možda , čak preko 95% "voli" isljučivo, telom.To se može uočiti već u fazi zavođenja, kasnije,u braku se takva ljubav "oplemenjuje" u izletima van braka, a česti su razvodi zbog muškarčeve preljube, ili on, jednostavno, odlazi jer se iznova i iznova "zaljubio" ( telom")u drugu ženu. Ponekad, takvi muškarci "priznaju" da su im žene "dobre domaćice, dobre majke, pa i mentalno slične njima" , ali da ih "srce" ( polni nagon) "vuče" dalje... drugim "objektima". Da, upravo, objektima, jer ogroman broj muškaraca ženu doživljava upravo tako - kao objekat za zadovoljenje svojih seksualnih poriva.
Akteri priče iz ovog članka su podjednako neiskreni; oboje su znali da žive sa lažima ali im to, ber u početku braka "nije smetalo" jer su ( iz drštvenih motiva ) hteli da zadovolje formu - da imaju brak i žive "kao sav normalan svet".
Kada je "mehanizam probio koru i otkrio sadžaj" došlo je do očekivanog, i po mentalno zravlje najcelishodnijeg rešenja - do razlaza.
Užasno je živeti u i sa lažima.

Zoran

pre 8 godina

"Bio je iznenađujuće civilizovan i spreman na kompromis dok smo okončavali svoj osmogodišnji brak na sudu. "

Gospodjo, sa malko sirovinom uvek znas na cemu si. Ali sa civilizovanim nikad ne znas na cemu si. A tek sa onima "seksualno orjentisanim", e tu je tek sivilizovanost vrhunska.

Rodja

pre 8 godina

A da je kojim slučajem on našao njenu prepisku sa prijateljicom, u 90% slučajeva bi samo priupitao: "Super, a jel mogu povremeno da vam se priključim?"

Rhyzm

pre 8 godina

Zar ne bi oboje trebali da budu "ponosni", sareni i veseli? Kako sad ovo je sokiralo? Ma mora da je neka "zatucana", uskih shvatanja...

igor 1959

pre 8 godina

Očito naš narod ne pravi razliku između homo i bi seksualca sudeći po nebuloznim komentarima tipa " strašno " mislim ako je gej kako ga onda uzbuđuju i žene tj. za pravljenje dece mora valjda da ti se d...e znači čovek voli i jedne i druge. Ne ulazim u etička pitanja prevare i sl. . .

kiki

pre 8 godina

e, zato sam ja za te parade i slobodno neka se oni medjusobno žene i udaju, dok mene ne diraju. kad bi sredina to tolerisala, ne bi oni tražili paravane i uništavali život ženama koje nikada nisu ni voleli. pa zamislite da vaš muž/žena nikada nije bio/bila zaljubljen/a u vas, već je bio/la sa vama da ga/je narod ne ogovara. meni je to dno dna, poniženje koje ne može da se poredi ni sa čim. sva prava treba dati homoseksualcima, a ne da kasnije deca saznaju da im je otac varao majku sa komšijom.

Vladimirr

pre 8 godina

(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Ja mislim da je ljubav u velikoj meri stvar odluke. I ja gledam pornice, nikako homoseksualne, ali one gde je zena sa vise muskaraca, ali u zivotu nisam nista takvo pokusao i ne bih. Dakle, nije samo pitanje neka duboke podsvesne sklonosti nego i zelje da se uradi ovo ili ono od svog zivota. Svaka veza je uvek kompromis. Uostalom, zapravo sve sto uradimo u zivotu je kompromis. Najvaznije je razumevanje, dakle pokusati da razumes toga drugog i da vidis na koji nacin mozes (ako hoces) da budes sa njim.

Ja

pre 8 godina

igor 1959

Ne, nego ocito nas narod smatra da ne mozes kriti svoju seksualnu orijentaciju od onoga sa kim stupas u brak. Ne znam sta je tu toliko tesko da se shvati. Bas je neko lud da se uda za muskarca koji je spavao ili namerava da spava sa muskarcima.

па шта

pre 8 godina

Свашта ? Алооо да ли он воли њу и децу ? Воли ? Па шта онда !!! Пустите човека да колико толико ужива у својм потребама ! Овде је проблем у затуцаности људи, пре него што је он хомо/би сексуалне оријентације !

reve

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.

Šumadinac

pre 8 godina

Čovek nije nikoga ubio, niti je ukrao ali je postupio vrlo glupavo i bezobzirno prema ženi i deci, jer je dozvolio, da nešto što se intimno tiče skoro samo njega, izadje na videlo. Opet, ova žena sudeći po rečenicama izgleda vrlo "vatrena" i "zainteresovana" za ljubav, seks, eksperimente, igrice, igračkice, ulogice i slično, toliko da bi i neki heteroseksualac ubrzo postao homo ili lezbo i avanturu potražio sa drugim/drugom. Hirurg kad dodje s posla, sigurno ne priča za ručkom, jao ženo, e šta sam danas sve sekao. Najvažnije pravilo kod avanture je, budite vrlo diskretni, a ako partner nešto sumnja, nikada ne priznajte. Ako priznate, onda je bolje da se razidjete, jer ćete se inače oko toga uvek spoticati, što je nepotrebno mučenje, a život je vrlo kratak.

Alexa

pre 8 godina

Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...

SS

pre 8 godina

"Ja ću biti tvoj čuvar, a ti ćeš biti zločesti zatvorenik."

Hahahahaha ja bih to da gledam, ali predigru samo za gledanje samog cina nisam spreman jos

MonteDushano

pre 8 godina

Ja sam heterofleksibilan i oženjen, moja žena zna sve o meni, pa se volimo, razumemo, mi vodimo ljubav i super komuniciramo. Ne treba skrivati ništa!

Gaja

pre 8 godina

Zasto je ljubav izmedju homoseksualca i zene "laz", ako se zaista ljubav ne zasniva samo na seksu, kako se danas uveliko promovise? Kapiram da bi svaka prosecna zena instant osamarila muskarca kad bi joj rekao da je "voli samo zbog seksa"..

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Ne mora da znači da je brak bio laž, jer imate vi biseksualce, koje iz nekog nepoznatog razloga, advertajzeri uopšte ne promovišu i reklamiraju, pa valjda zbog toga ljudi prosečne inteligencije nisu svesni njihove egzistencije. Bi, ti dođe i jedno i drugo, voli i muško i žensko, i postoji u varijante oba pola.

SKIDS

pre 8 godina

@ Dok god budemo živeli u homofobičnom društvu ovakve stvari će se nažalost dešavati. Krivica svakako jeste njegova - mogao je da izabere i drugačiji život - bez manipulisanja i laži, al' mnogo je veća krivica licemernog društva koje ga je poguralo na takvu odluku...
(Alexa, 6. oktobar 2015 12:43)

Krivica je isključivo njegova. Zašto je morao da se ženi, toliko je neženja na sve strane, i kod nas i širom sveta. Za ovakvo uništavanje tuđih života ne postoji opravdanje.

uredni neplatisa

pre 8 godina

Homoseksualac koji stupi u hetero brak i ima odnose sa bracnim drugom. Pa zar nije onda biseksualac?

Seksualna opredeljenost, boja koze ili versko ubedjenje nije nesto po cemu treba birati prijatelje, vec iskrenost, postenje, nesebicnost...

MisterNO

pre 8 godina

@reve

Taj tvoj mnogo lupa. Od hiljada zivotinjskih vrsta (racunajuci i ljude) kod kojih postoje homoseksualne sklonosti, nigde taj procenat nije veci od 10%, a obicno od 2-5%, racunajuci tu i biseksualne jedinke.

dragan

pre 8 godina

Toga ima svuda i to mi je strasno kada cujem ili procitam.Najvece ponizenje za zenu je kada muskarac učinito svojoj ženi da je vara sa muškarcem.
Najbolji primer su javne ličnosti kod nas i u svetu.to rade jel im je brak samo maska,paravan za svoje sklonosti koje imaju.

darkwood

pre 8 godina

Ja poznajem bar petoricu koji su oženjeni sa decom a redovno upražnjavaju sex sa istim polom. Jedna poznanica se i razvela zbog toga a on je sada uredno u vezi sa drugom ženom iako se viđa sa mušarcima .

Elros

pre 8 godina

Već odslušana priča, Pera Lajsna, samo je njegova žena doživela da ga zatekne sa dečkom u kadi, u sopstvenom stanu, što je mnogo gora varijanta nego ovo.

Simerijanac Anarhista

pre 8 godina

sve je to proizvod naseg drustava. zasto neko ko je homoseksualac mora da se krije? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da se venca sa sebi slicnim? zasto neko ko je homoseksualac ne moze da usvoji decu pored toliko sirocica o kojima niko ne brine? zasto se smatra da to nije normalno? da je bilo sta od ovoga mogao, ne bi bio prisiljen da laze i sebe i druge i da se pretvara da je nesto sto nije. u nekom normalnijem manje zatucanom drustvu oni ne bi bili u stalnom strahu i pritisku.

Nale

pre 8 godina

To je strasno. Potpuno je razumem. Ja sam ubedjena da je i moj muz u stvari homoseksualac, ili bolje receno biseksualac, ali da sigurno ima sklonost ka istom polu. Mislim da on to jedva i samom sebi sme da prizna, i da je veran, jer je toliko rigidnih shvatanja da to sebi ne bi dozvolio. Nas brak ce opstati dok se ne uverim u suprotno.
Kada sam ga suocila sa tim pitanjem i temom, branio se i nogama i rukama, kako svi vole da gledaju svasta, pa da tako i on gleda gej pornice, ali da to nema veze ni sa cim... Ja mislim da to ne rade svi, eto prva ja, recimo, ali mislim i da on jako drzi do svog statusa u drustvu, te da zeli da se prikaze kao porodican covek. Decu zaista voli i trudi se oko njih.
Kada sam posumnjala prvi put, bila sam trudna i jako tesko mi je palo otkrice o njegovim sklonostima. Izgledalo je da je sve laz, od pocetka. Citajuci razne forume I tekstove po netu, uzasnula me je brojnost takvih slucajeva, kao i na koliko obmana su takvi ljudi spremni. Sve mi se smucilo, on prvi. Jedino me ljubav prema bebi odrzala. Nakon mnogo rasprava i svadja, shvatila sam da on nije tipicni primerak biseksulca,i da ne moram da kontrolisem svaki njegov pokret, razgovor i mejl, kao i da je nemoguce ziveti tako, realno. Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.

e

pre 8 godina

ma voli je. idi bre sto je voli. i nju i decu. imam prijateljicu koja je u ovoj situaciji, zena bukvalno hoce da se ubije. emigracija, dvoje dece, stan na kredit i muz koji je vremenom "objasnio" da je s ove strane zbog drustvenih pritisaka a da bi zapravo hteo nesto drugo.
pa ti sada vidi da li je voli ili sta.

Rhyzm

pre 8 godina

Zar ne bi oboje trebali da budu "ponosni", sareni i veseli? Kako sad ovo je sokiralo? Ma mora da je neka "zatucana", uskih shvatanja...

Miki

pre 8 godina

Dešavalo se da roditelji znaju i nateraju sina da se oženi, da niko slučajno ne bi saznao-naravno ni žena, kao da će to da promeni njegov seksualni identitet, i šta onda očekujemo da će da se desi, upropašćena dva života (njen i njegov), a kakve posledice tek može da ima na decu i da ne pričamo. Dakle promeni svest naroda da tih 4% homoseksualaca u bilo kojoj zemlji na planeti postoji, postojalo je i uvek će postojati kao diverzitet prirode, i da to ne treba nikako na silu menjati, jer ova vest nam upravo govori o posledicama takvih promena.

thumbs down

pre 8 godina

Skroz nepošteno i manipulatorski kao što je rekla. Nemaš pravo da se lažno predstavljaš i ulaziš u brak sa ženom ako voliš muškarce. To je kao dvostruki život, pa mogu i što mi duša želi a i ono šta bih hteo/la svetu da pokažem bez obzira koliko drugih će biti povređeno. U svalom slučaju ona je žrtva. Nije to uradio zbog homofobne sredine nego zato što je nepošten. Zreli ljudi se suoče sa sobom i onim kakvi su u svakom domenu života. Ne može se tako podlo varati ni u čemu. Vrag uvek dođe po svoje. Postoji puno ljudi, nevezano za seksualnu pripadnost koji se predstavljaju svetu onakvim kakvi nisu, pa na kraju i poveruju u to. Nadam se da će i on patiti bar koliko i ona. Čudno da za osam godina nije primetila i čudna da ga i dalje prati.

gg

pre 8 godina

Zivim u zemlji gde je homoseksualnost opstedrustveno prihvacena i u kojoj su mnoge javne licnosti u homo brakovima/vezama/partnerstvima. Pre nekoliko dana je poznati 59 godisnji milijarder javno u jednom TV programu konacno "izasao iz ormara," kako se to popularno kaze. Covek je imao dva braka, cetvoro dece, i dva partnerstva sa osobama zenskog pola. Cak je za drugo vencanje napravio prilicno pompeznu svadbu gde je sav ekonomski krem bio medju gostima. U svojoj izjavi kaze da su ga njegove zene podrzavale u seksualnoj orjentaciji a danas mu i njegova deca pruzaju podrsku u tome.
Mislim, sve je to u redu, covek ne moze protiv svoje prirode, meni samo nije jasno cemu ona poslednja svadba i sav taj cirkus kad mu je bilo jasno ko je i sta je. Tada je vec imao vec i cetvoro odrasle dece, znaci nije moglo biti pitanje potomstva i naslednika njegovog bogatstva. Cemu sve to? Nije moguce da je i toj zeni pre vencanja objavio svoju seksualnu naklonost istom polu?
Pratila sam medije, nijedna kriticna rec sa bilo koje strane. Ne zbog njegove seks. orjentacije nego zbog jos jedne zenidbe u poodmaklim godinama i dovodjenja jos jedne osobe u zabludu. Cak je i posle razvoda sa drugom zenom bio u partnerskoj vezi sa jos jednom zenom. Neverovatno.
Eto, bar da napisem nesto o mojim razmisljanjima jer ovde mogu zvucati kao prilicno zatucana osoba ako postavim neko pitanje. Ali granica prevarama mora postojati pa cak i za homoseksualce. Zar ne?

WWW

pre 8 godina

@ Gaja
Bilo bi divno da je tako kako Vi mislite ali ogromna većina muškaraca, možda , čak preko 95% "voli" isljučivo, telom.To se može uočiti već u fazi zavođenja, kasnije,u braku se takva ljubav "oplemenjuje" u izletima van braka, a česti su razvodi zbog muškarčeve preljube, ili on, jednostavno, odlazi jer se iznova i iznova "zaljubio" ( telom")u drugu ženu. Ponekad, takvi muškarci "priznaju" da su im žene "dobre domaćice, dobre majke, pa i mentalno slične njima" , ali da ih "srce" ( polni nagon) "vuče" dalje... drugim "objektima". Da, upravo, objektima, jer ogroman broj muškaraca ženu doživljava upravo tako - kao objekat za zadovoljenje svojih seksualnih poriva.
Akteri priče iz ovog članka su podjednako neiskreni; oboje su znali da žive sa lažima ali im to, ber u početku braka "nije smetalo" jer su ( iz drštvenih motiva ) hteli da zadovolje formu - da imaju brak i žive "kao sav normalan svet".
Kada je "mehanizam probio koru i otkrio sadžaj" došlo je do očekivanog, i po mentalno zravlje najcelishodnijeg rešenja - do razlaza.
Užasno je živeti u i sa lažima.

ja

pre 8 godina

Niko ne govori o deci... Ta deca ne bi ni bila rodjena da je on od pocetka priznao da je gej. Mozda pola od nas koji pisemk ovde ne bi nikad bilo rodjeno da su nasi stari priznali da su gej.

Mrmot

pre 8 godina

@ a koliko je zena u laznom braku jer su lezbejke?
(Mrtvac, 06. oktobar 2015 12:42)

Moja sadašnja žena je biseksualka, tj. ona je u stvari lezbo ali sam joj ja paravan. Ja sam 100% strejt i nju više ne volim ali ona neće da ode od mene. Imam drugu a ona mi je mrska. Zbog dece je trpim i pokušavam da se ne svađamo. Međutim, ona se meša u moj ljubavni život jer misli da još uvek polaže prava na mene. U isto vreme, i dalje održava vezu sa svojom devojkom. Svaki dan su tu bolesne poruke tipa ,,dobro jutro, mila, kako si spavala" itd. Njih dve rade zajedno i svaki dan su zajedno. Da bar hoće da se razvedu od nas muškaraca iz oba braka i da osnuju bračnu zajednicu jedna sa drugom pa da počnem da živim...

Rodja

pre 8 godina

A da je kojim slučajem on našao njenu prepisku sa prijateljicom, u 90% slučajeva bi samo priupitao: "Super, a jel mogu povremeno da vam se priključim?"

Kole

pre 8 godina

Pa, eto nas i dalje, podizemo decu i nismo u ludoj ljubavi ali funkcionisemo. Nadam se da nisam pogresila.
(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Naravno da si pogresila, ako samo iz inercije zivis sa covekom kog ne volis.
Kakve veze da li je strejt, gej, biseks, marsovac, ako zivis s nekim koga ne volis???
Sta god da je on, vas brak je tuga.

igor 1959

pre 8 godina

Očito naš narod ne pravi razliku između homo i bi seksualca sudeći po nebuloznim komentarima tipa " strašno " mislim ako je gej kako ga onda uzbuđuju i žene tj. za pravljenje dece mora valjda da ti se d...e znači čovek voli i jedne i druge. Ne ulazim u etička pitanja prevare i sl. . .

Milos

pre 8 godina

U clanku kaze da ulaze u brak da bi imali decu i normalan zivot. Da li to znaci da priznaju, da sve drugacije nije normalno. Pa nek imaju decu dva muskarca.... OOOOOOOPPPPPPAAAAAAA P*C MICO

Za ovo sto je on uradio treba da bude kaznjen. Zatvor. OBmanuo si osobu koja nije pristalica homo propagande.

Zoran

pre 8 godina

"Bio je iznenađujuće civilizovan i spreman na kompromis dok smo okončavali svoj osmogodišnji brak na sudu. "

Gospodjo, sa malko sirovinom uvek znas na cemu si. Ali sa civilizovanim nikad ne znas na cemu si. A tek sa onima "seksualno orjentisanim", e tu je tek sivilizovanost vrhunska.

yappy ns

pre 8 godina

E, zbog ovakvih "dvolicnih persona" ja, i slicni meni, koji smo presli magicnu 40-u, a nismo ozenjeni a u t o m a t s k i bivamo etiketirani kao pe*eri, narkomani i sl. (doziveo to etiketiranje), a samo iskreno zivim svoj zivot, nikom se ne petljam u njegov, kad imam devojku imam, kad nemam nemam, ali svakoj u startu kazem da se nemam nameru zeniti...iskreno, voleo bi imati nekog svog potomka, ali posto znam da to nece biti iz braka, znaci nema one idealne slike lepe porodice "tata, mama, bata i seka" ne zelim nikoga da lazem i dovodim u neprijatnosti, i ne pravim decu...aliiiii kada izlozim svoje "planove" ja ispadam debil, devijantan i bivam "etiketiran"...pa sta, jel treba da i ja zaje*em neku da kasnije pise blogove i pljuje me po njima?! Ljudima, a narucito zenama, nikada ugoditi...ali smatram da covek prvenstveo prema sebi treba biti iskren, a drugi kako to prihvate neka prihvate...iskreno vas Yappy

Mirjana

pre 8 godina

Mene je decko svojevremeno varao (sa drugom zenom, da ne bude zabune) ali sam to itekako osetila. Imala sam snove u kojima sam ga gubila, sanjala zene koje mi se kriju iza vrata, u realnosti je postao drugaciji ,suroviji nekako prema meni...Pa se pitam, na kom nivou su povezani bili muz i zena iz teksta kad ona to nije osetila? Na kom nivou su povezani parovi koji nisu znali ili sumnjali prevaru? Meni nista ne promakne, osecanje ne moze da vara ko zna da detektuje. Ovo sve ne umanjuje tesko ogresenje muskarca iz ove price i to vise zbog nacina na koji je to radio

koprena

pre 8 godina

Jos Alfred Kinsi u svojoj knjizi "Seksualno ponasanje muskaraca" iz 1948.god, baziranoj na desetogodisnjoj studiji o ljudskom seksualnom ponasanju, govori o tome da 33% muskaraca ima homoseksualne odnose. Dakle, svaki treci muskarac, je potencijalno homosrksualac.
(reve, 6. oktobar 2015 14:16)

Teska budalastina...Samo se ti nadaj.

Natalija

pre 8 godina

Meni je podjednako bolno da me prevari sa ženom ili sa muškarcem. Ne poštuje me dovoljno, ne voli dovoljno, nešto mu pored mene fali i nešto od mene krije. Ko god da je sa one druge strane - u tom slučaju mi je nebitno... Inače, imala sam dečka i puno mi je značio, ali mi je na kraju priznao svoje opredeljenje. Iskreno, bilo mi je baš žao ali danas smo jako dobri prijatelji tako da nisam mnogo izgubila jer je on, pre svega, dobar čovek.

srba

pre 8 godina

Čovek je zato čovek, i po tome odskače od životinje, što se kontroliše. Tačnije, što svesno, svojom odlukom, ulaže napor da se kontroliše, jer razume da tako mora da radi. Mora jer ga čovečnost poziva na taj napor. Svoju prirodu, naopake sklonosti, želje i namere čovek treba da nadvladava svojom svešću, karakterom, ponašanjem. Po čemu bi kao čovek odskakao od životinje ako bi se ponašao animalno tj. nekontrolisano? Ako neće, svoju animalnost ima na 100 načina prilike da ispoljava – bilo agresijom, bilo prevarom, krađom, otimanjem, lukavstvom, laganjem, nečasnim ponašanjem... a to je sve ono što životinjama tolerišemo, a čoveka zbog takvog ponašanja preziremo. Ko neće, ne treba da unesrećuje druge udruživanjem s njima. Neka se drži ''svoga jata''.

Paser

pre 8 godina

E da, ovo me podseti na priču o jednom beogradskom direktoru direkcije čuvene firme sa Terazija, koji je prošle godine raskrinkan u jednom tabloidnom listu da je pored svih svojih političko-privrednih malverzacija još i homo...Isti se zatim brzipotezno oženio i napravio dete, da bi tako bar malo zamazao oči javnosti, a i dalje se intimizirasa muškarcima dok supruga sa bebom živiu Vršcu...Ključno pitanje je da li je i kada je ona saznala istinu?

Ja

pre 8 godina

Gaja

O gluposti, imas li granice? Pa sta je za tebe ljubav? Kad te neko laze, lazno se predstavlja i iskoriscava te zarad svojih sebicnih ciljeva? Ova situacija je toliko bolesna da se ne mogu naci prave reci da iskazu sta je taj covek zasluzio! Brak se moze ponistiti zbog dovodjenja u zabludu, ali se ta zena nikad nece emotivno oporaviti. O deci da i ne govorimo... Tuga i sramota!

Stefan

pre 8 godina

Pa i jeste najveca izdaja. Zato sto kad se ozenite / udate obicno to radite jer nekoga volite ili zato sto je strast dovela do dece ili zbog para ili cega god. A ovo neko i ne voli zene a onda je ozeni i napravi joj decu cisto jer misli da tako treba a onda nakon 10 godina kaze e znas sta draga meni se svidjaju muski zene me volim uopste onda je bolesno totalno

Lana

pre 8 godina

Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali skrivanje iza devojke, braka ili dece je zaista za svaku osudu. Ili da se javno deklarišu, ili da bar ne unesreće druge.

n

pre 8 godina

@Pametnjaković - there can be only one!
Ako voliš neku osobu onda joj to kažeš a ne kriješ. Jedno je pristanak na takav život, a drugo je život u laži. Nema opravdanja za skrivanje.

Bobbie

pre 8 godina

Ja sam bio u vezi sa zenom koja je bila udata a to nisam znao.Saznao sam kad sam je iskazao svoja osecanja i dalje namere.Ja sam udata pamtim njene reci.Mislila sam da samo zelis seks.Ja blenem kao tele u sarena veata.Nema tog muskarca koji ne zeli seks ali zeli i ljubav porodicu i dom.E to je isti slucaj samo se ovaj njen seksao u pogresnoj rupi.Preljuba ima svuda, sa obe strane.Jedino strah od gubitka dece sprecava epidemiju posasti, mada vidimo da mnogi ne mare za buducnost svoje dece.Ja sam za iskrenu vezu, ako te ne ispunjavam, zelis nesto bolje pa bolje kazi nego da se vucaramo po sudovima ili ne daj Boze grobljima.

kiki

pre 8 godina

e, zato sam ja za te parade i slobodno neka se oni medjusobno žene i udaju, dok mene ne diraju. kad bi sredina to tolerisala, ne bi oni tražili paravane i uništavali život ženama koje nikada nisu ni voleli. pa zamislite da vaš muž/žena nikada nije bio/bila zaljubljen/a u vas, već je bio/la sa vama da ga/je narod ne ogovara. meni je to dno dna, poniženje koje ne može da se poredi ni sa čim. sva prava treba dati homoseksualcima, a ne da kasnije deca saznaju da im je otac varao majku sa komšijom.

Ja

pre 8 godina

igor 1959

Ne, nego ocito nas narod smatra da ne mozes kriti svoju seksualnu orijentaciju od onoga sa kim stupas u brak. Ne znam sta je tu toliko tesko da se shvati. Bas je neko lud da se uda za muskarca koji je spavao ili namerava da spava sa muskarcima.

Vladimirr

pre 8 godina

(Nale, 7. oktobar 2015 11:31)

Ja mislim da je ljubav u velikoj meri stvar odluke. I ja gledam pornice, nikako homoseksualne, ali one gde je zena sa vise muskaraca, ali u zivotu nisam nista takvo pokusao i ne bih. Dakle, nije samo pitanje neka duboke podsvesne sklonosti nego i zelje da se uradi ovo ili ono od svog zivota. Svaka veza je uvek kompromis. Uostalom, zapravo sve sto uradimo u zivotu je kompromis. Najvaznije je razumevanje, dakle pokusati da razumes toga drugog i da vidis na koji nacin mozes (ako hoces) da budes sa njim.