Na ovu mušku osobinu padaju sve žene

Utorak, 13.10.2015.

10:14

Izvor: zadovoljna.hr

Na ovu mušku osobinu padaju sve žene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

alobre

pre 5 godina

Zene samo se prestanite pretvarati. Cuj ovu kako je dobra ona izlazi ili sta vec sa likom koji ima 300e platu. Ja nisam cuo nijednog muskarca jos da prica o plati neke devojke. Volim ovako kad se neko sam "izda"...

N2

pre 8 godina

Mislim da duhovitost nije kljuc, u Novostima je danas izasao slican tekst u kome su rezultati istrazivanja pokazali da se zene najvise loze na arogantne muskarce, odnosni na one koji bas drze do sebe, a duhovitost su dozivljavale kao slabost. U normalnim uslovima (ili kad si klinac) mozda je duhovitost na ceni ali smo mi jednostavno suvise siromasno drustvo tako da se materijalizam stavlja visoko iznad ostalih kriterijuma. Cast izuzetcima ali vecina ide u ovom pravcu.

Manner

pre 8 godina

Devojke se ponasaju kao da zive u nekom paralelnom univerzumu. Nije mi jasno zasto ne verujete kada mi momci navedemo da gledate novac. Ja imam toliko primera u kojima se fine devojke povampire kada cuju da neko ima novca, jednostavno se ne mogu prepoznati. Imam toliko primera u kojima mi se devojke koje znam iz vidjenja ne javljaju godinama, i onda me jednog dana iznenada prepoznaju kada sam obucen u poslovno odelo ili izlazim iz skupocenog automobila. Odjednom me znaju, izbeceno gledaju u mene sa pitanjem u ocima "zasto neces da mi se javis?". E pa sestro necu da ti se javim jer me do juce nisi poznavala. Da ne navodim moje drugare koji nisu imali devojku dok nisu kupili automobil, dok nisu postali "siroke ruke", ili one koji nisu imali devojku dok se nisu vratili iz inostranstva. Gledam moje drugare (inace gastarbajtere) kako pronadju devojke cim dodju ovde na odmor, i to iste one za koje bih mogao da stavim ruku u vatru da ne gledaju novac. Godinama samo posmatram sta radite i za mene je velika uvreda kada vidim kako se ovde pravite nevine Juce i govorite kako smo iskompleksirani. Cak i ako jesmo iskompleksirani, ne pitate se zasto?

Zubor potoka

pre 8 godina

@ Straitjacket Haha, eto slucajno bas u Nemackoj trenutno zivim. Nego, sto si toliko puna mrznje i besa? Ono sam, ocigledno, napisao u sali. Pozdrav.

answer

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika. 
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27) 
Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
(Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
Zene su padale na debele novcanike i pre novcanika

Sima

pre 8 godina

Najprivlačnije je samopouzdanje. Neko ko nema samopouzdanja ne može ni biti nešto posebno duhovit. Dakle, istraživanje je površno i navodi na pogrešne zaključke.

Ludak

pre 8 godina

Jednom drugaru nasa zajednicka poznanica u razgovoru rece "mene su oduvek privlacili malo ruznjikavi muskarci". Covek se ponadao, startovao je i popio takvu korpu da mi jos uvek neprijatno sto sam se nasmejao kad sam cuo.

Samo idiot ili neiskusan muskarac moze verovati zeni kad ova izjavi sta zeli. Npr. kad biste pitali svaku zenu ponaosob sta joj najvaznije kod muskarca, statisticki biste saznali da ne postoji nijedna jedina sponzorusa na celoj planeti. Stoga... istrazivali tako sto ih pitali... Mislim, ono kad zavrsis neki debilni smer na debilnom faxu, nemas sta konkretno da radis u zivotu pa "radis istrazivanja".

Raps

pre 8 godina

Lose je to istrazivanje kad humor i intelekt nisu povezani. Osvojiti zene pitanje je karme. Pitanje je toga koliko verujes sebi, koliko ti je do toga stalo. I naravno potpuno se slazem pitanje humora i smekerluka.

iz ugla

pre 8 godina

Ma bre, alo...gubljenje vremena. Sta znaci ta fraza "truditi se da budes duhovit". Na osobinama se ne radi. Ne postoji "skola, fakultet za osobine". Bar ne za one primarne, bazicne, koje treba da budu i da izviru iz nekih prirodom datih suspstanci covekove licnosti. Takve osobine(a duhovitost je jedna od takvih) to covek ili ima ili nema. Tu neku "zicu" za: nasmejati ljude, dopreti do ljudi dubinom duse,osmehom, duhom, salama, pozitivom. To ili se ima ili se nema, tu ne postoji "sredina". Niti mogucnost da se to "nauci, da se uvezba". Kao npr muzikalnost, talenat za muziku, za umetnost. Ili uopste, kao talenat za nesto. To Ili imas ili nemas. Rad pomaze samo ako ovaj preduslov postoji. Ko nema tu neku "zicu", ne vredi da "radi na duhovitosti". Jer naprosto nema na cemu da radi. Jednostavno, oseti se. Oseti se ko ima tu zicu a ko je nema. I sta iam onda da se gubi vreme na tome. U stvari, mozda i moze da se pokusa kopiranje(upotreba tudjih fora, fazona i sl), al to nije ono pravo prirodno. Sad, sta je za koga duhovito, to je individualno i relativno. No, poenta je: ne treba ni pokusavati nesto za sta se nema ni minimum prirodnog talenta. U tom slucaju, iskrenije je biti ono sto jesi. Biti ono sto jesi, to je uvek iskrenije. Recimo prirodno dosadan i prirodno neduhovit je iskrenije ako je covek vec takav, nego izvestaceno, isforsirano "zanimljiv i duhovit". Osim toga, ako prolazi kroz teske zivotne situacije, problema, tesko je odrzati vedrinu duha. Cak i kada to "nesto" ima.

Bugaroubica

pre 8 godina

Pa aj vako.
Kad devojka provali da je dečko puniša, onda šta god da bekne ona će se cepati od smeha.Pa naravno onda da padaju na duhovitost.

PS.Drage dame,
nemojte nam uzimati za zlo zbog komentara u vezi para/novčanika, ovakvi komentari su realnost ako se uzme u vidu da 90% stanovnika jedva sklapa kraj sa krajem.

PS#2.
Ovakvi tekstovi su postali dosadni jer su uglavnom svake nedelje pojave neki slični... tako da ništa novo.

zika

pre 8 godina

Svi vi koji nemate uspjeha kod žena se opravdavate da mi gledamo samo debljinu novčanika. Samo se ponekad pitam ,dok šetam ulicom i vidim normalne ili još bolje siromašnije parove, kako su se ti tipovi oženili??? Jer ako smo baš sve opajdare u potrazi za sponzorom više od polovine muškog naroda bi trebalo da bude samo.

lux

pre 8 godina

@zubor potoka
Evolucija ih je tako naucila.
Zene traze uspesne muskarce, pre nove ere( pre anticke kulture) ko je bio najbolji lovac ( uspesan) imao je vecu zensku publiku.
U sadasnjem svetu- vise uspeha-vise para!
Veoma jednostavno!

Zvezda

pre 8 godina

Jao Boze kako mnogi momci lupaju gluposti i pokusavaju da opravdaju svoje neuspehe i izlece svoje frustracije: ne padaju devojke na bezlicne prljave papirne stampane pare, nego na socijalnu moc. Socijalna moc je ono sto se najvise gleda, odnosno sa kojom lakocom muskarac ostvaruje ciljeve, koliko je uticajan u drustvu i koliko se prica o njemu (sto se vise prica o njemu to ga devojke vise vole bilo da je to dobro ili lose, iza dobrog konja se dize velika prasina). E sad, obicno onaj koji ima mnogo para lako ugrabi tu socijalnu moc (odatle se kaze 'aha on seta dobru ribu jer je burzu') pa su oni medju devojkama najpozeljniji, ali postoje i oni muskarci koji imaju mnogo para a nemaju manire i nemaju pojma sa devojkama pa su nepozeljni bez obzira koliko para imaju, sigurno svako moze da navede primer takvog tipa iz svog okruzenja...

Marko

pre 8 godina

Ma kako da ne, evo zato sam sa 22 godine i dalje sam. U drustvu me svi vole jer sam uvek duhovit, imam tonu fora i fazona, svi se smeju. I sta cemo sad ? Dajte zeni da bira izmedju lepog, glupog i loseg decka ili prosecnog i duhovitog. Rezultat se vec unapred zna.

volim žene

pre 8 godina

Za ovakvu pozadinu biću novi Čkalja. :)
Eto. Neke žene vole duhovitost, nek ne. Devojke imaju različite ukuse i preferencije. Ja ih poštujem. Ali ne poštujem generalizacije.... zato što je svaka žena drugačija i original....

Stojko

pre 8 godina

Nije mi jasno da li su ovo stvarna istrazivanja ili izmisljena.
Mogli ste da napisete i "Naucnici iz Instituta za primenjenu matematiku sa Papua Nove Gvineje su dosli do zakljucka, posle intervjua sa 400 zena, da zene u dvadesetim i tridesetim godinama zivota uglavnom padaju na muskarce koji se tusiraju, iako to globalno nema veze sa tim da li koriste toplu ili hladnu vodu".

.

pre 8 godina

Zene imaju uredjen gen da jure za ljudim koji imaju para jos u drevnim vremenima i to cine nesveno zato sto covek koji ima para im pruze sigurnost za njihovo potomstvo

Zipo

pre 8 godina

Pricam za "normalne" cure koje nisu sponzoruse. Padaju na to ako si lep tj. dace ti sansu da ako uz to imas jos samo jedno od ovoga, ne mora sve: dobru gradju, materijalni status, duhovitost, obrazovanje...onda mozes da ides do kraja i planiras zajednicke aktivnosti. Ako si ruznjikav nista od nabrojanog ne vredi. Gledao sam skoro u kaficu, nas trojica starih poznanika iz srednje skole i jedna devojka. Vodi se prica, ja uglavnom gledam. Ovaj ruznjikavi (ustvari nije ni ruzan nego je ovaj drugi recimo zgodniji) inzenjer ima smisao za humor, svi se smejemo, ovaj zgodni skockani megadens przi jednu za drugom cigaru i prica neke zanimljive price ali ubacuje mnogo vulgarnosti. Devojku znam kao normalnu koja bi se inace mrstila na prostakluke, ali sada se samo kikoce na te vulgarnosti i malo-malo mu nesto dobacuje i najvise gleda u njega. Ovog duhovitog hvatam krajickom oka, vidim da je smoren sto ne moze da joj zadrzi paznju. U intelektualnom i ljudskom nivou je bolji, ovaj drugi nije ni glup ni zao ali je jednostavno "los". Odmah da naglasim da devojka nije van lige ovog duhovitog pre nego sto neko kaze "a sto se zaleteo na naj-ribu". Sve u svemu zanimljiva observacija

mare

pre 8 godina

najbolje biti klovn, pa kad te zena pita od cega da kupi namirnice za rucak i plati dazbine, ti joj ispricas dva vica i ona zaboravi i sta je pitala

lalos

pre 8 godina

Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
nije problem sto su one padale na novcanike i pre isusa, problem je sto non stop pricaju kako bi zelele lepog, finog, koji ce da ih mazi i pazi, a udaju se za nekog lovatora koji se ponasa prema njima kao gospodar

lol

pre 8 godina

Ja sam do sada bio ubedjen da padaju na one koji znaju da promene gumu na automobilu, pa nisam nista ni pokusavao jer necu da mastim ruke.

Kika

pre 8 godina

Muskarci su vise optereceni debljinom svog novcanika nego zene. Evo meni se npr dopada jedan tip, imamo super pricu, uvek se smejemo, koliko znam radi za nekih 300e mesecno. Ja imam veca primanja, dosta veca, ali mi nije palo na pamet da ga otkacim zbog toga. Sjajno nam je, opusteni smo, mozemo i ne moramo da izadjemo, potpuno nebitno.
Nekako mi se cini, a evo muskarci neka me isprave ako gresim, da je manjak novca cesto opravdanje za neuspeh kod devojaka.

Ucitelj

pre 8 godina

Nadji ti neku koja ima lovu da ti pomogne...ne spava ona sa tvojom lovom nego sa covekom.Koliko god da ucinis zeni i da joj kupis pola grada , uvek ce traziti jos i jos ...e ti rodjo pravis debelu gresku.Za zenu ti ne trebaju pare nego maniri i mozak!

Straitjacket

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika.
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27)


Pa što ne podebljate te novčanike, što ste nesposobni, što ne odete u USA ili Nemačku, ne zaradite pare i ne osvojite sve devojke koje vam se sviđaju... ŠTO.

Zato što ste lenji, zato što vam je lakše da se pravdate nego da zapnete i nešto pokušate, zato što se plašite da nećete uspeti, zato što mislite da ste bogom dati da vam neko nešto donese na tanjiru.

ja

pre 8 godina

svakom normalnom ko je svestan i kakvoj drzavi zivi i u kakvom okruzenju i ko posteno radi i zaradjuje za zivot tesko da je do nekog smeha. E sad ,ako taj nadje isto tako normalnu devojku koja je voljna da zajedno idu napred i rade na tom smehu,ne bi trebalo da je ispusta jer takvih zena je sve manje ovde

del boj

pre 8 godina

Ove tvrdnje potvrđuju da su siromaštvo i izostanak smisla za humor povezani, jer većina žena tvrdi da na siromašne muškarce ne obraća pažnju upravo zbog toga „što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima“.

Diplomac

pre 8 godina

Mislim da u Srbiji koja sve siromašnija, važi... što bogatiji to bolji. Najviše me nerviraju devojke koje to poriču i onda se udaju za lovatore...Jad i beda

pera

pre 8 godina

realno,u nasoj sredini,samo zaludan momak recimo 30-tih godina koji je veciti student pa zivi kod roditelja i zicka lovu od mame ili neki ko ima posao nekog menadzercica preko stranacke ili zemljacke linije ili neko kontroverzni biznismencic mogu da se smeskaju jer nemaju problem oko brige o egzistenciji. Velika vecina moraju ozbiljno da rade da prezive i da budu samostalni i ako su posteni ne mogu bas da priuste ni previse smeha a kamoli neki opusten zivot kakav vole nase zene (cast izuzecima koje ja poznajem). Tako da ako je nasim zenam duhovitost kljucna,zelim im svu srecu da ne ostanu usedelice

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 8 godina

znaci naucis napamet 50 viceva I ona padne mrtva od srece..tesko..uz neki dinar viska I topli obrok na fensi mestu bih joj sigurno bio zanimljiv I bez viceva.

afhhh

pre 8 godina

Jednostavno objasnjenje:Ako zelis da imas lepu devojku,tj.da joj se svidis moras biti lep.
Ruzne ljude niko nece,ma koliko oni bili duhoviti.Sva ostala objasnjenja su samo sviranje "ljubavnom misicu".Istina je surova ali neko mora da vam kaze.Ljudi su povrsi i strogo proracunati.Cast izuzecima koji naravno postoje.

Manner

pre 8 godina

Devojke se ponasaju kao da zive u nekom paralelnom univerzumu. Nije mi jasno zasto ne verujete kada mi momci navedemo da gledate novac. Ja imam toliko primera u kojima se fine devojke povampire kada cuju da neko ima novca, jednostavno se ne mogu prepoznati. Imam toliko primera u kojima mi se devojke koje znam iz vidjenja ne javljaju godinama, i onda me jednog dana iznenada prepoznaju kada sam obucen u poslovno odelo ili izlazim iz skupocenog automobila. Odjednom me znaju, izbeceno gledaju u mene sa pitanjem u ocima "zasto neces da mi se javis?". E pa sestro necu da ti se javim jer me do juce nisi poznavala. Da ne navodim moje drugare koji nisu imali devojku dok nisu kupili automobil, dok nisu postali "siroke ruke", ili one koji nisu imali devojku dok se nisu vratili iz inostranstva. Gledam moje drugare (inace gastarbajtere) kako pronadju devojke cim dodju ovde na odmor, i to iste one za koje bih mogao da stavim ruku u vatru da ne gledaju novac. Godinama samo posmatram sta radite i za mene je velika uvreda kada vidim kako se ovde pravite nevine Juce i govorite kako smo iskompleksirani. Cak i ako jesmo iskompleksirani, ne pitate se zasto?

Kika

pre 8 godina

Muskarci su vise optereceni debljinom svog novcanika nego zene. Evo meni se npr dopada jedan tip, imamo super pricu, uvek se smejemo, koliko znam radi za nekih 300e mesecno. Ja imam veca primanja, dosta veca, ali mi nije palo na pamet da ga otkacim zbog toga. Sjajno nam je, opusteni smo, mozemo i ne moramo da izadjemo, potpuno nebitno.
Nekako mi se cini, a evo muskarci neka me isprave ako gresim, da je manjak novca cesto opravdanje za neuspeh kod devojaka.

mare

pre 8 godina

najbolje biti klovn, pa kad te zena pita od cega da kupi namirnice za rucak i plati dazbine, ti joj ispricas dva vica i ona zaboravi i sta je pitala

Ludak

pre 8 godina

Jednom drugaru nasa zajednicka poznanica u razgovoru rece "mene su oduvek privlacili malo ruznjikavi muskarci". Covek se ponadao, startovao je i popio takvu korpu da mi jos uvek neprijatno sto sam se nasmejao kad sam cuo.

Samo idiot ili neiskusan muskarac moze verovati zeni kad ova izjavi sta zeli. Npr. kad biste pitali svaku zenu ponaosob sta joj najvaznije kod muskarca, statisticki biste saznali da ne postoji nijedna jedina sponzorusa na celoj planeti. Stoga... istrazivali tako sto ih pitali... Mislim, ono kad zavrsis neki debilni smer na debilnom faxu, nemas sta konkretno da radis u zivotu pa "radis istrazivanja".

Bugaroubica

pre 8 godina

Pa aj vako.
Kad devojka provali da je dečko puniša, onda šta god da bekne ona će se cepati od smeha.Pa naravno onda da padaju na duhovitost.

PS.Drage dame,
nemojte nam uzimati za zlo zbog komentara u vezi para/novčanika, ovakvi komentari su realnost ako se uzme u vidu da 90% stanovnika jedva sklapa kraj sa krajem.

PS#2.
Ovakvi tekstovi su postali dosadni jer su uglavnom svake nedelje pojave neki slični... tako da ništa novo.

Zipo

pre 8 godina

Pricam za "normalne" cure koje nisu sponzoruse. Padaju na to ako si lep tj. dace ti sansu da ako uz to imas jos samo jedno od ovoga, ne mora sve: dobru gradju, materijalni status, duhovitost, obrazovanje...onda mozes da ides do kraja i planiras zajednicke aktivnosti. Ako si ruznjikav nista od nabrojanog ne vredi. Gledao sam skoro u kaficu, nas trojica starih poznanika iz srednje skole i jedna devojka. Vodi se prica, ja uglavnom gledam. Ovaj ruznjikavi (ustvari nije ni ruzan nego je ovaj drugi recimo zgodniji) inzenjer ima smisao za humor, svi se smejemo, ovaj zgodni skockani megadens przi jednu za drugom cigaru i prica neke zanimljive price ali ubacuje mnogo vulgarnosti. Devojku znam kao normalnu koja bi se inace mrstila na prostakluke, ali sada se samo kikoce na te vulgarnosti i malo-malo mu nesto dobacuje i najvise gleda u njega. Ovog duhovitog hvatam krajickom oka, vidim da je smoren sto ne moze da joj zadrzi paznju. U intelektualnom i ljudskom nivou je bolji, ovaj drugi nije ni glup ni zao ali je jednostavno "los". Odmah da naglasim da devojka nije van lige ovog duhovitog pre nego sto neko kaze "a sto se zaleteo na naj-ribu". Sve u svemu zanimljiva observacija

Stojko

pre 8 godina

Nije mi jasno da li su ovo stvarna istrazivanja ili izmisljena.
Mogli ste da napisete i "Naucnici iz Instituta za primenjenu matematiku sa Papua Nove Gvineje su dosli do zakljucka, posle intervjua sa 400 zena, da zene u dvadesetim i tridesetim godinama zivota uglavnom padaju na muskarce koji se tusiraju, iako to globalno nema veze sa tim da li koriste toplu ili hladnu vodu".

zika

pre 8 godina

Svi vi koji nemate uspjeha kod žena se opravdavate da mi gledamo samo debljinu novčanika. Samo se ponekad pitam ,dok šetam ulicom i vidim normalne ili još bolje siromašnije parove, kako su se ti tipovi oženili??? Jer ako smo baš sve opajdare u potrazi za sponzorom više od polovine muškog naroda bi trebalo da bude samo.

Sima

pre 8 godina

Najprivlačnije je samopouzdanje. Neko ko nema samopouzdanja ne može ni biti nešto posebno duhovit. Dakle, istraživanje je površno i navodi na pogrešne zaključke.

ja

pre 8 godina

svakom normalnom ko je svestan i kakvoj drzavi zivi i u kakvom okruzenju i ko posteno radi i zaradjuje za zivot tesko da je do nekog smeha. E sad ,ako taj nadje isto tako normalnu devojku koja je voljna da zajedno idu napred i rade na tom smehu,ne bi trebalo da je ispusta jer takvih zena je sve manje ovde

Marko

pre 8 godina

Ma kako da ne, evo zato sam sa 22 godine i dalje sam. U drustvu me svi vole jer sam uvek duhovit, imam tonu fora i fazona, svi se smeju. I sta cemo sad ? Dajte zeni da bira izmedju lepog, glupog i loseg decka ili prosecnog i duhovitog. Rezultat se vec unapred zna.

iz ugla

pre 8 godina

Ma bre, alo...gubljenje vremena. Sta znaci ta fraza "truditi se da budes duhovit". Na osobinama se ne radi. Ne postoji "skola, fakultet za osobine". Bar ne za one primarne, bazicne, koje treba da budu i da izviru iz nekih prirodom datih suspstanci covekove licnosti. Takve osobine(a duhovitost je jedna od takvih) to covek ili ima ili nema. Tu neku "zicu" za: nasmejati ljude, dopreti do ljudi dubinom duse,osmehom, duhom, salama, pozitivom. To ili se ima ili se nema, tu ne postoji "sredina". Niti mogucnost da se to "nauci, da se uvezba". Kao npr muzikalnost, talenat za muziku, za umetnost. Ili uopste, kao talenat za nesto. To Ili imas ili nemas. Rad pomaze samo ako ovaj preduslov postoji. Ko nema tu neku "zicu", ne vredi da "radi na duhovitosti". Jer naprosto nema na cemu da radi. Jednostavno, oseti se. Oseti se ko ima tu zicu a ko je nema. I sta iam onda da se gubi vreme na tome. U stvari, mozda i moze da se pokusa kopiranje(upotreba tudjih fora, fazona i sl), al to nije ono pravo prirodno. Sad, sta je za koga duhovito, to je individualno i relativno. No, poenta je: ne treba ni pokusavati nesto za sta se nema ni minimum prirodnog talenta. U tom slucaju, iskrenije je biti ono sto jesi. Biti ono sto jesi, to je uvek iskrenije. Recimo prirodno dosadan i prirodno neduhovit je iskrenije ako je covek vec takav, nego izvestaceno, isforsirano "zanimljiv i duhovit". Osim toga, ako prolazi kroz teske zivotne situacije, problema, tesko je odrzati vedrinu duha. Cak i kada to "nesto" ima.

lalos

pre 8 godina

Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
nije problem sto su one padale na novcanike i pre isusa, problem je sto non stop pricaju kako bi zelele lepog, finog, koji ce da ih mazi i pazi, a udaju se za nekog lovatora koji se ponasa prema njima kao gospodar

volim žene

pre 8 godina

Za ovakvu pozadinu biću novi Čkalja. :)
Eto. Neke žene vole duhovitost, nek ne. Devojke imaju različite ukuse i preferencije. Ja ih poštujem. Ali ne poštujem generalizacije.... zato što je svaka žena drugačija i original....

Zvezda

pre 8 godina

Jao Boze kako mnogi momci lupaju gluposti i pokusavaju da opravdaju svoje neuspehe i izlece svoje frustracije: ne padaju devojke na bezlicne prljave papirne stampane pare, nego na socijalnu moc. Socijalna moc je ono sto se najvise gleda, odnosno sa kojom lakocom muskarac ostvaruje ciljeve, koliko je uticajan u drustvu i koliko se prica o njemu (sto se vise prica o njemu to ga devojke vise vole bilo da je to dobro ili lose, iza dobrog konja se dize velika prasina). E sad, obicno onaj koji ima mnogo para lako ugrabi tu socijalnu moc (odatle se kaze 'aha on seta dobru ribu jer je burzu') pa su oni medju devojkama najpozeljniji, ali postoje i oni muskarci koji imaju mnogo para a nemaju manire i nemaju pojma sa devojkama pa su nepozeljni bez obzira koliko para imaju, sigurno svako moze da navede primer takvog tipa iz svog okruzenja...

lux

pre 8 godina

@zubor potoka
Evolucija ih je tako naucila.
Zene traze uspesne muskarce, pre nove ere( pre anticke kulture) ko je bio najbolji lovac ( uspesan) imao je vecu zensku publiku.
U sadasnjem svetu- vise uspeha-vise para!
Veoma jednostavno!

answer

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika. 
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27) 
Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
(Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
Zene su padale na debele novcanike i pre novcanika

Straitjacket

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika.
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27)


Pa što ne podebljate te novčanike, što ste nesposobni, što ne odete u USA ili Nemačku, ne zaradite pare i ne osvojite sve devojke koje vam se sviđaju... ŠTO.

Zato što ste lenji, zato što vam je lakše da se pravdate nego da zapnete i nešto pokušate, zato što se plašite da nećete uspeti, zato što mislite da ste bogom dati da vam neko nešto donese na tanjiru.

Ucitelj

pre 8 godina

Nadji ti neku koja ima lovu da ti pomogne...ne spava ona sa tvojom lovom nego sa covekom.Koliko god da ucinis zeni i da joj kupis pola grada , uvek ce traziti jos i jos ...e ti rodjo pravis debelu gresku.Za zenu ti ne trebaju pare nego maniri i mozak!

del boj

pre 8 godina

Ove tvrdnje potvrđuju da su siromaštvo i izostanak smisla za humor povezani, jer većina žena tvrdi da na siromašne muškarce ne obraća pažnju upravo zbog toga „što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima“.

N2

pre 8 godina

Mislim da duhovitost nije kljuc, u Novostima je danas izasao slican tekst u kome su rezultati istrazivanja pokazali da se zene najvise loze na arogantne muskarce, odnosni na one koji bas drze do sebe, a duhovitost su dozivljavale kao slabost. U normalnim uslovima (ili kad si klinac) mozda je duhovitost na ceni ali smo mi jednostavno suvise siromasno drustvo tako da se materijalizam stavlja visoko iznad ostalih kriterijuma. Cast izuzetcima ali vecina ide u ovom pravcu.

lol

pre 8 godina

Ja sam do sada bio ubedjen da padaju na one koji znaju da promene gumu na automobilu, pa nisam nista ni pokusavao jer necu da mastim ruke.

Raps

pre 8 godina

Lose je to istrazivanje kad humor i intelekt nisu povezani. Osvojiti zene pitanje je karme. Pitanje je toga koliko verujes sebi, koliko ti je do toga stalo. I naravno potpuno se slazem pitanje humora i smekerluka.

Diplomac

pre 8 godina

Mislim da u Srbiji koja sve siromašnija, važi... što bogatiji to bolji. Najviše me nerviraju devojke koje to poriču i onda se udaju za lovatore...Jad i beda

afhhh

pre 8 godina

Jednostavno objasnjenje:Ako zelis da imas lepu devojku,tj.da joj se svidis moras biti lep.
Ruzne ljude niko nece,ma koliko oni bili duhoviti.Sva ostala objasnjenja su samo sviranje "ljubavnom misicu".Istina je surova ali neko mora da vam kaze.Ljudi su povrsi i strogo proracunati.Cast izuzecima koji naravno postoje.

pera

pre 8 godina

realno,u nasoj sredini,samo zaludan momak recimo 30-tih godina koji je veciti student pa zivi kod roditelja i zicka lovu od mame ili neki ko ima posao nekog menadzercica preko stranacke ili zemljacke linije ili neko kontroverzni biznismencic mogu da se smeskaju jer nemaju problem oko brige o egzistenciji. Velika vecina moraju ozbiljno da rade da prezive i da budu samostalni i ako su posteni ne mogu bas da priuste ni previse smeha a kamoli neki opusten zivot kakav vole nase zene (cast izuzecima koje ja poznajem). Tako da ako je nasim zenam duhovitost kljucna,zelim im svu srecu da ne ostanu usedelice

.

pre 8 godina

Zene imaju uredjen gen da jure za ljudim koji imaju para jos u drevnim vremenima i to cine nesveno zato sto covek koji ima para im pruze sigurnost za njihovo potomstvo

Zubor potoka

pre 8 godina

@ Straitjacket Haha, eto slucajno bas u Nemackoj trenutno zivim. Nego, sto si toliko puna mrznje i besa? Ono sam, ocigledno, napisao u sali. Pozdrav.

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 8 godina

znaci naucis napamet 50 viceva I ona padne mrtva od srece..tesko..uz neki dinar viska I topli obrok na fensi mestu bih joj sigurno bio zanimljiv I bez viceva.

alobre

pre 5 godina

Zene samo se prestanite pretvarati. Cuj ovu kako je dobra ona izlazi ili sta vec sa likom koji ima 300e platu. Ja nisam cuo nijednog muskarca jos da prica o plati neke devojke. Volim ovako kad se neko sam "izda"...

Straitjacket

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika.
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27)


Pa što ne podebljate te novčanike, što ste nesposobni, što ne odete u USA ili Nemačku, ne zaradite pare i ne osvojite sve devojke koje vam se sviđaju... ŠTO.

Zato što ste lenji, zato što vam je lakše da se pravdate nego da zapnete i nešto pokušate, zato što se plašite da nećete uspeti, zato što mislite da ste bogom dati da vam neko nešto donese na tanjiru.

Manner

pre 8 godina

Devojke se ponasaju kao da zive u nekom paralelnom univerzumu. Nije mi jasno zasto ne verujete kada mi momci navedemo da gledate novac. Ja imam toliko primera u kojima se fine devojke povampire kada cuju da neko ima novca, jednostavno se ne mogu prepoznati. Imam toliko primera u kojima mi se devojke koje znam iz vidjenja ne javljaju godinama, i onda me jednog dana iznenada prepoznaju kada sam obucen u poslovno odelo ili izlazim iz skupocenog automobila. Odjednom me znaju, izbeceno gledaju u mene sa pitanjem u ocima "zasto neces da mi se javis?". E pa sestro necu da ti se javim jer me do juce nisi poznavala. Da ne navodim moje drugare koji nisu imali devojku dok nisu kupili automobil, dok nisu postali "siroke ruke", ili one koji nisu imali devojku dok se nisu vratili iz inostranstva. Gledam moje drugare (inace gastarbajtere) kako pronadju devojke cim dodju ovde na odmor, i to iste one za koje bih mogao da stavim ruku u vatru da ne gledaju novac. Godinama samo posmatram sta radite i za mene je velika uvreda kada vidim kako se ovde pravite nevine Juce i govorite kako smo iskompleksirani. Cak i ako jesmo iskompleksirani, ne pitate se zasto?

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 8 godina

znaci naucis napamet 50 viceva I ona padne mrtva od srece..tesko..uz neki dinar viska I topli obrok na fensi mestu bih joj sigurno bio zanimljiv I bez viceva.

afhhh

pre 8 godina

Jednostavno objasnjenje:Ako zelis da imas lepu devojku,tj.da joj se svidis moras biti lep.
Ruzne ljude niko nece,ma koliko oni bili duhoviti.Sva ostala objasnjenja su samo sviranje "ljubavnom misicu".Istina je surova ali neko mora da vam kaze.Ljudi su povrsi i strogo proracunati.Cast izuzecima koji naravno postoje.

pera

pre 8 godina

realno,u nasoj sredini,samo zaludan momak recimo 30-tih godina koji je veciti student pa zivi kod roditelja i zicka lovu od mame ili neki ko ima posao nekog menadzercica preko stranacke ili zemljacke linije ili neko kontroverzni biznismencic mogu da se smeskaju jer nemaju problem oko brige o egzistenciji. Velika vecina moraju ozbiljno da rade da prezive i da budu samostalni i ako su posteni ne mogu bas da priuste ni previse smeha a kamoli neki opusten zivot kakav vole nase zene (cast izuzecima koje ja poznajem). Tako da ako je nasim zenam duhovitost kljucna,zelim im svu srecu da ne ostanu usedelice

lalos

pre 8 godina

Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
nije problem sto su one padale na novcanike i pre isusa, problem je sto non stop pricaju kako bi zelele lepog, finog, koji ce da ih mazi i pazi, a udaju se za nekog lovatora koji se ponasa prema njima kao gospodar

Zvezda

pre 8 godina

Jao Boze kako mnogi momci lupaju gluposti i pokusavaju da opravdaju svoje neuspehe i izlece svoje frustracije: ne padaju devojke na bezlicne prljave papirne stampane pare, nego na socijalnu moc. Socijalna moc je ono sto se najvise gleda, odnosno sa kojom lakocom muskarac ostvaruje ciljeve, koliko je uticajan u drustvu i koliko se prica o njemu (sto se vise prica o njemu to ga devojke vise vole bilo da je to dobro ili lose, iza dobrog konja se dize velika prasina). E sad, obicno onaj koji ima mnogo para lako ugrabi tu socijalnu moc (odatle se kaze 'aha on seta dobru ribu jer je burzu') pa su oni medju devojkama najpozeljniji, ali postoje i oni muskarci koji imaju mnogo para a nemaju manire i nemaju pojma sa devojkama pa su nepozeljni bez obzira koliko para imaju, sigurno svako moze da navede primer takvog tipa iz svog okruzenja...

Bugaroubica

pre 8 godina

Pa aj vako.
Kad devojka provali da je dečko puniša, onda šta god da bekne ona će se cepati od smeha.Pa naravno onda da padaju na duhovitost.

PS.Drage dame,
nemojte nam uzimati za zlo zbog komentara u vezi para/novčanika, ovakvi komentari su realnost ako se uzme u vidu da 90% stanovnika jedva sklapa kraj sa krajem.

PS#2.
Ovakvi tekstovi su postali dosadni jer su uglavnom svake nedelje pojave neki slični... tako da ništa novo.

.

pre 8 godina

Zene imaju uredjen gen da jure za ljudim koji imaju para jos u drevnim vremenima i to cine nesveno zato sto covek koji ima para im pruze sigurnost za njihovo potomstvo

zika

pre 8 godina

Svi vi koji nemate uspjeha kod žena se opravdavate da mi gledamo samo debljinu novčanika. Samo se ponekad pitam ,dok šetam ulicom i vidim normalne ili još bolje siromašnije parove, kako su se ti tipovi oženili??? Jer ako smo baš sve opajdare u potrazi za sponzorom više od polovine muškog naroda bi trebalo da bude samo.

Kika

pre 8 godina

Muskarci su vise optereceni debljinom svog novcanika nego zene. Evo meni se npr dopada jedan tip, imamo super pricu, uvek se smejemo, koliko znam radi za nekih 300e mesecno. Ja imam veca primanja, dosta veca, ali mi nije palo na pamet da ga otkacim zbog toga. Sjajno nam je, opusteni smo, mozemo i ne moramo da izadjemo, potpuno nebitno.
Nekako mi se cini, a evo muskarci neka me isprave ako gresim, da je manjak novca cesto opravdanje za neuspeh kod devojaka.

Diplomac

pre 8 godina

Mislim da u Srbiji koja sve siromašnija, važi... što bogatiji to bolji. Najviše me nerviraju devojke koje to poriču i onda se udaju za lovatore...Jad i beda

Marko

pre 8 godina

Ma kako da ne, evo zato sam sa 22 godine i dalje sam. U drustvu me svi vole jer sam uvek duhovit, imam tonu fora i fazona, svi se smeju. I sta cemo sad ? Dajte zeni da bira izmedju lepog, glupog i loseg decka ili prosecnog i duhovitog. Rezultat se vec unapred zna.

Ludak

pre 8 godina

Jednom drugaru nasa zajednicka poznanica u razgovoru rece "mene su oduvek privlacili malo ruznjikavi muskarci". Covek se ponadao, startovao je i popio takvu korpu da mi jos uvek neprijatno sto sam se nasmejao kad sam cuo.

Samo idiot ili neiskusan muskarac moze verovati zeni kad ova izjavi sta zeli. Npr. kad biste pitali svaku zenu ponaosob sta joj najvaznije kod muskarca, statisticki biste saznali da ne postoji nijedna jedina sponzorusa na celoj planeti. Stoga... istrazivali tako sto ih pitali... Mislim, ono kad zavrsis neki debilni smer na debilnom faxu, nemas sta konkretno da radis u zivotu pa "radis istrazivanja".

Ucitelj

pre 8 godina

Nadji ti neku koja ima lovu da ti pomogne...ne spava ona sa tvojom lovom nego sa covekom.Koliko god da ucinis zeni i da joj kupis pola grada , uvek ce traziti jos i jos ...e ti rodjo pravis debelu gresku.Za zenu ti ne trebaju pare nego maniri i mozak!

Zipo

pre 8 godina

Pricam za "normalne" cure koje nisu sponzoruse. Padaju na to ako si lep tj. dace ti sansu da ako uz to imas jos samo jedno od ovoga, ne mora sve: dobru gradju, materijalni status, duhovitost, obrazovanje...onda mozes da ides do kraja i planiras zajednicke aktivnosti. Ako si ruznjikav nista od nabrojanog ne vredi. Gledao sam skoro u kaficu, nas trojica starih poznanika iz srednje skole i jedna devojka. Vodi se prica, ja uglavnom gledam. Ovaj ruznjikavi (ustvari nije ni ruzan nego je ovaj drugi recimo zgodniji) inzenjer ima smisao za humor, svi se smejemo, ovaj zgodni skockani megadens przi jednu za drugom cigaru i prica neke zanimljive price ali ubacuje mnogo vulgarnosti. Devojku znam kao normalnu koja bi se inace mrstila na prostakluke, ali sada se samo kikoce na te vulgarnosti i malo-malo mu nesto dobacuje i najvise gleda u njega. Ovog duhovitog hvatam krajickom oka, vidim da je smoren sto ne moze da joj zadrzi paznju. U intelektualnom i ljudskom nivou je bolji, ovaj drugi nije ni glup ni zao ali je jednostavno "los". Odmah da naglasim da devojka nije van lige ovog duhovitog pre nego sto neko kaze "a sto se zaleteo na naj-ribu". Sve u svemu zanimljiva observacija

Zubor potoka

pre 8 godina

@ Straitjacket Haha, eto slucajno bas u Nemackoj trenutno zivim. Nego, sto si toliko puna mrznje i besa? Ono sam, ocigledno, napisao u sali. Pozdrav.

N2

pre 8 godina

Mislim da duhovitost nije kljuc, u Novostima je danas izasao slican tekst u kome su rezultati istrazivanja pokazali da se zene najvise loze na arogantne muskarce, odnosni na one koji bas drze do sebe, a duhovitost su dozivljavale kao slabost. U normalnim uslovima (ili kad si klinac) mozda je duhovitost na ceni ali smo mi jednostavno suvise siromasno drustvo tako da se materijalizam stavlja visoko iznad ostalih kriterijuma. Cast izuzetcima ali vecina ide u ovom pravcu.

ja

pre 8 godina

svakom normalnom ko je svestan i kakvoj drzavi zivi i u kakvom okruzenju i ko posteno radi i zaradjuje za zivot tesko da je do nekog smeha. E sad ,ako taj nadje isto tako normalnu devojku koja je voljna da zajedno idu napred i rade na tom smehu,ne bi trebalo da je ispusta jer takvih zena je sve manje ovde

answer

pre 8 godina

Duhovitost. I debljina. Novcanika. 
(Zubor potoka, 13. oktobar 2015 16:27) 
Zene su padale na debele novcanike i pre Isusa Hrista...
(Stefan, 13. oktobar 2015 16:42)
Zene su padale na debele novcanike i pre novcanika

del boj

pre 8 godina

Ove tvrdnje potvrđuju da su siromaštvo i izostanak smisla za humor povezani, jer većina žena tvrdi da na siromašne muškarce ne obraća pažnju upravo zbog toga „što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima“.

lux

pre 8 godina

@zubor potoka
Evolucija ih je tako naucila.
Zene traze uspesne muskarce, pre nove ere( pre anticke kulture) ko je bio najbolji lovac ( uspesan) imao je vecu zensku publiku.
U sadasnjem svetu- vise uspeha-vise para!
Veoma jednostavno!

volim žene

pre 8 godina

Za ovakvu pozadinu biću novi Čkalja. :)
Eto. Neke žene vole duhovitost, nek ne. Devojke imaju različite ukuse i preferencije. Ja ih poštujem. Ali ne poštujem generalizacije.... zato što je svaka žena drugačija i original....

mare

pre 8 godina

najbolje biti klovn, pa kad te zena pita od cega da kupi namirnice za rucak i plati dazbine, ti joj ispricas dva vica i ona zaboravi i sta je pitala

iz ugla

pre 8 godina

Ma bre, alo...gubljenje vremena. Sta znaci ta fraza "truditi se da budes duhovit". Na osobinama se ne radi. Ne postoji "skola, fakultet za osobine". Bar ne za one primarne, bazicne, koje treba da budu i da izviru iz nekih prirodom datih suspstanci covekove licnosti. Takve osobine(a duhovitost je jedna od takvih) to covek ili ima ili nema. Tu neku "zicu" za: nasmejati ljude, dopreti do ljudi dubinom duse,osmehom, duhom, salama, pozitivom. To ili se ima ili se nema, tu ne postoji "sredina". Niti mogucnost da se to "nauci, da se uvezba". Kao npr muzikalnost, talenat za muziku, za umetnost. Ili uopste, kao talenat za nesto. To Ili imas ili nemas. Rad pomaze samo ako ovaj preduslov postoji. Ko nema tu neku "zicu", ne vredi da "radi na duhovitosti". Jer naprosto nema na cemu da radi. Jednostavno, oseti se. Oseti se ko ima tu zicu a ko je nema. I sta iam onda da se gubi vreme na tome. U stvari, mozda i moze da se pokusa kopiranje(upotreba tudjih fora, fazona i sl), al to nije ono pravo prirodno. Sad, sta je za koga duhovito, to je individualno i relativno. No, poenta je: ne treba ni pokusavati nesto za sta se nema ni minimum prirodnog talenta. U tom slucaju, iskrenije je biti ono sto jesi. Biti ono sto jesi, to je uvek iskrenije. Recimo prirodno dosadan i prirodno neduhovit je iskrenije ako je covek vec takav, nego izvestaceno, isforsirano "zanimljiv i duhovit". Osim toga, ako prolazi kroz teske zivotne situacije, problema, tesko je odrzati vedrinu duha. Cak i kada to "nesto" ima.

Raps

pre 8 godina

Lose je to istrazivanje kad humor i intelekt nisu povezani. Osvojiti zene pitanje je karme. Pitanje je toga koliko verujes sebi, koliko ti je do toga stalo. I naravno potpuno se slazem pitanje humora i smekerluka.

Sima

pre 8 godina

Najprivlačnije je samopouzdanje. Neko ko nema samopouzdanja ne može ni biti nešto posebno duhovit. Dakle, istraživanje je površno i navodi na pogrešne zaključke.

lol

pre 8 godina

Ja sam do sada bio ubedjen da padaju na one koji znaju da promene gumu na automobilu, pa nisam nista ni pokusavao jer necu da mastim ruke.

Stojko

pre 8 godina

Nije mi jasno da li su ovo stvarna istrazivanja ili izmisljena.
Mogli ste da napisete i "Naucnici iz Instituta za primenjenu matematiku sa Papua Nove Gvineje su dosli do zakljucka, posle intervjua sa 400 zena, da zene u dvadesetim i tridesetim godinama zivota uglavnom padaju na muskarce koji se tusiraju, iako to globalno nema veze sa tim da li koriste toplu ili hladnu vodu".

alobre

pre 5 godina

Zene samo se prestanite pretvarati. Cuj ovu kako je dobra ona izlazi ili sta vec sa likom koji ima 300e platu. Ja nisam cuo nijednog muskarca jos da prica o plati neke devojke. Volim ovako kad se neko sam "izda"...