Rešena misterija: Koliko puta nedeljno žene zaista žele seks

Utorak, 13.10.2015.

11:59

Izvor: nadlanu

Rešena misterija: Koliko puta nedeljno žene zaista žele seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Milica

pre 8 godina

Kako je gotivno kad ti klinkice od 20 i kusur leta, neudate, i dalje kod mame na kasici, bez dece, sa najduzom vezom od 3 meseca, prosipaju teorije o tome koliko cest i kakav seks treba da bude :).

N

pre 8 godina

Baš me nekako žao ovih što žele često seks, ali im partneri nisu zainteresovani.
Žena i ja smo zajedno 20 godina i i dalje imamo bar tri puta nedeljno
(nažalost, zbog obaveza, umora i sl. ne postižemo više...)

gaga

pre 8 godina

Mogla bih svaki dan, po nekoliko puta , moj muz ne moze bas toliko , nema veze...Nekada ni meni nije do toga , a njemu jeste , ali se potrudim da ga ne odbijem. Svi smo razliciti , a ne verujem u te ankete I rezultate.

Mister L

pre 8 godina

Mmmmmmmm da komentari i clanak su za zemlju srbiju bas realni. Kojih bre tri puta nedeljno, jednom dnevno itd... Alo pa ovo je S R B I J A. Ja nisam sreo jos devojku takvu kakve vi opisujete iz clanka. Bas nema o cemu da se pise pa daj sta das.

deda

pre 8 godina

(Ludi Shone, 13. oktobar 2015 14:20)
Prijatelju a cemu sve to , pa ti stvarno imas altruisticki pogled na zivot. Kada je naviknes na sve to onog trenutka kada ne ispostujes ti si bivsi - molim te shvati.
Ima jedna stara , pa kaze:
"Muskarac voli da skonca tamo gde ga je majka zadojila, a zena tamo gde je BOLJE.
Nisam ja pametan samo sam nekada slicno mislio kao ti.

Ivan

pre 8 godina

Moja zeli 3 puta dnevno, pa je ceskam svako vece dok ne zaspi uz TV. Muka je bre to. Fizikalija. Tridesete gazim ljudi moji, ne ide vise kao nekad ... k'o macke u prolece.

N2

pre 8 godina

Ja imam teoriju po kojoj zene zele sex samo dok ne postanu sigurne da im je muskarac potpuno odan. Tog momenta nestaje "misterija" i sex postaje nesto skoro pa nebitno, odnosno nesto za sta su potrebni specijalni uslovi kako bi se uopste dogodio. Uslovi tipa: da je naspavana, da je ne boli glava, da nije pod stresom zbog posla, da su deca ok, da se partner posebno potrudio oko necega itd. U tom smislu za muskarca je bolje da ostavi uvek zrno sumnje u svoju odanost zeni jer ce ona onda imati vecu potrebu da se trudi oko njega. Bice vise sexa i sama zena ce ziveti u ubedjenju da je pokrece sexualna zelja, ali u stvari je to potreba da zagospodari muskarcevom odanoscu. Mislim da je zenama urodjena ova vrsta "vaginalne manipulacije" ali da je u vecini slucajeva ni same nisu svesne. Naravno kao i svuda i po pitanju ovoga medju zenama ima izuzetaka.
Takodje zene zele da prikazu sebe kao osobe velike sexualne energije i potencijala, kako bi bile zanimljive muskarcima i relevantnog statusa u zenskom drustvu, a zapravo to u sustini nisu (makar u poredjenju sa muskarcima) . Svaka udata zgodna zena ce oblacenjem istaci svoje "atribute" (neke sa ukusom neke bez). A opet mnoge od ovih zena, koje se trude da odaju sliku izuzetno sexualne osobe, zadovoljne su sa jednim sexom mesecno ili nekoliko puta godisnje.

Sneza

pre 8 godina

@ ludi sone
Tacno. Kada sam sa muškarcem koji zna da mi pruzi orgazam onda hoću svaki dan. A kada sam sa nekim ko ne zna "posao " i sa kojim orgazam retko dobijam onda mi je i jednom mesecno previše i stalno me" boli" glava.Svaki muškarac čiju ženu stalno" boli glava" je prosto los je..c. Nema tu neke filozofije!

Ovan 2

pre 8 godina

@Ovan

I ja dodjem umoran s posla ali za to moze nekako da se smogne snage, mada nisam neki fanatik na tom polju, 4-5 puta nedeljno sasvim dovoljno.

BENZ

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.
(PR, 13. oktobar 2015 14:38)

I kod mene ti je takav slucaj, samo sto sam ja musko, a moja supruga moze bez sexa mesecima, iako bas uziva u njemu, kada ga imamo.

BENZ

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane. A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.
(ne znam da li bih se uklopila u taj prosek, 13. oktobar 2015 13:55)
E pa sestro, svidja mi se tvoje razmisljanje!!!

Kalindi

pre 8 godina

Gde nalazite te zene koje zele 3 puta godisnje/mesecno? Kada ti je stalo do nekoga, kada god stignes ga imas. Neke koje poznajem izbegavaju jer im se gade partneri, jedino ako hoce nesto drugo time da dobiju, a to je vec neka druga prica u kojoj se nikada nisam nasla.

Igor

pre 8 godina

Ovo uopste nije glupost. Sa svim devojkama sa kojima sam bio htele su seks 3 puta dnevno, ali bas svaka, bas svaka...

Ej momci, budite malo ljubazni i umiljati, i one imaju istu potrebu

Ovan

pre 8 godina

Ja zelim minimum tri puta nedeljno sa momkom sa kojim zivim i zelim samo njega, a on je stalno umoran. Manite se tih klisea kako zene hoce 2 puta godisnje. Ne znam ni zasto kucam ovaj komentar.

Mil0van

pre 8 godina

@(Natalija, 13. oktobar 2015 13:22)

Nesto ti ne valja u zivotu. Ili si pod stresom, ili pronalazis neodgovorne partnere, ili nesto trece. Pravi muskarac ce uvek partnerkin orgazam staviti ispred svog, po cenu da ni ne dodje do kraja...

Ludi Shone

pre 8 godina

Tri puta nedeljno?! Sve ispod jedanput dnevno se ne može računati u ozbiljan odgovor. Šta je tri puta nedeljno? Ništa! To mu dođe, utorak, četvrtak, i subota za seks, ostali dani za nešto drugo!
Dajte im svaki dan, najmanje jedanput, i veza, brak, šta već ima da bude ohoho.
Kakve glavobolje, kakvi bakrači. One traže dokazivanje, traže dokaze da su privlačne. A to će dobiti samo ako im seks završi orgazmom. Jedan orgazam dnevno, ako ne i više i stvar je rešena. Osim ako ne budemo kao većina, pa onda odradimo to tek onako da nama muškima bude lepo. A ona nezadovoljena.. e pa onda će tražiti druge izvore "sreće". Seks pre svega treba da bude spontan, sva ta prenemaganja, tipa spremanja za seks i ostalo ostavite holivudu i industriji. Žena će nasrećnija biti kada shvati da vas privlači onakva kakva je! Sve ostalo je nepotreban dodatak.

Mislim, Stvarno :)

pre 8 godina

"Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju."

Tako je najbolje. Prvo mazanje mirišljavim uljem i onda se treba rvati na krevetu grčko-rimsko-turskim stilom dok ne stignemo Sirijsku prosečnu brojnost od sedmoro dece :)

Bachi

pre 8 godina

Možda želite sex tri puta ne deljno, ali ne sa svojim dečkom/mužem. Sa nama imate jednom dnevno, pa jednom nedeljno, pa jednom mesečno, a onda sledi godišnji spomenar.

Sasa

pre 8 godina

18 godina sam oženjen, imam decu ali je ljubavni odnos prema ženi katastrofalan. Nikad mi nije palo na pamet da je prevarim, vreme je prolazilo, ja počeo da sumnjam da je problem kod mene...erekcija nikakva...tako su godine prolazile...igrom slučaja sam upoznao jednu predivnu osobu, ovo nažalost ni sam ne verujem. Već 9 nedelja se viđam sa devojkom koja je 19 godina mlađa od mene. Prošlu noć mi je otkrila da vodi s 3:1, na sto sam pogledao sa nevericom, nisam bio siguran da znam o čemu priča, samo se neprestano smejala, 3 sata nisam mogao da je smirim...da baš to, 3 orgazma za 2 nepuna sata, meni su oči ispale, nikad nisam imao priliku da tako nešto doživim, moj seksualni život se sveo na samosažaljenja i depresije...

Podnosim razvod braka to stoji, ne radi mene nego radi nas, moja supruga ima pravo da živi istom metom još malo, kad hemija utihne nema puno diskusije...bolje živeti 5 minuta punim plućima nego čitav život sa sprejom za astmu...

PR

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.

Amfilohije

pre 8 godina

nimum 3 puta nedeljno? Moja toliko puta želi na godišnjem nivou. Gde nalazite ove žene u anketi?
(Ivan, 13. oktobar 2015 12:28)

Ivane poslusaj savjet, okreni se i bjezi od te zene, dzaba patis... Ako ona ne osjeca seksualnu privlacnost prema tebi, ti nemas sta da trazis tu, to nije veza ni brak nego iskoristavanje i vara te...

Savo Guzina

pre 8 godina

Ranija istraživanja kao indikatore o neophodnosti seksa koristila su zapuštenost intimnog pdručja, broj seksi igračaka u kolekciji, razdražljivost, jurenje za bivšim partnerima i pribijanje uz druge putnike u gradskom prevozu. Pokazalo se, međutim, da nijedan od tih indikatora nije dovoljno precizan u proceni da li je osobi potreban seks ili ne. Ukoliko nemate seks, verovatnoća da vam je potreban ide i preko 95 procenata. U slučaju da seks imate povremeno, verovatnoća da vam je isti potreban pada na oko 50 procenata. Najbolje prolaze oni koji imaju redovan seks, jer je njima u većini slučajeva seks bitan koliko i 'lanjski snijeg'.

Natalija

pre 8 godina

Skoro 40 posto da dozivi orgazam SVAKI put?Bas u svakom seksualnom cinu?Zena?Ne znam,po mom iskustvu i iskustvu zena sa kojima otvoreno pricam o ovim stvarima,mislim da je mnogo manje.Ako dozivim pravi orgazam,bas onako da odlepim,to i nije bas tako cest slucaj.Mora dosta toga da se poklopi,da ne duzim dalje predaleko bih otisla(sa kim,menjanje partnera,mladji momci,itd)

ne znam da li bih se uklopila u taj prosek

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.

Tina

pre 8 godina

Sa bivsim sam imala redje seksa ali uvek imala orgazam, sa ovim skoro svaki dan, ali retko dozivim orgazam.Znaci visi mi se vise svidjao, u svakom slucaju je bio lepotan.Mozda je i to presudno kod mene.

esma

pre 8 godina

Evo jos jedno misljenje zene koja zeli da da doprinos anketi a to je da je najbitniji cinilac zadovoljavajuceg seksa ,jer u vezama zasnovanim na ljubavi ne postoji los seks,je uzajamna bliskost ,iskrenost i paznja uz neophodno poverenje koje se pretpostavlja .Tada nema opterecenja brojem odnosa niti trajanjem vec se svaki zajednicki trenutak iskoriscen za vodjenjem ljubavi smatra darom.Ali da se ne bi komentar sveo na zanesenjacke fraze smatram da je seksa potrebno onoliko koliko zadovoljava partnere rukovodeci se ,ako ima razlike,prema zahtevnijem ,jer je podsticaj bitan i ne znaci uvek samo povladjivanje ,

Mad Max

pre 8 godina

srtes+mala deca+hronican umor+stalna mimoilaženja=99% Ali zato za onaj 1% kad se desi par puta godisnje bude... nekako više nostalgično :-) Srećom dečko joj nije ljubomoran.

"One hoce isto sto i vi"

pre 8 godina

Da je zenama za dobar sex najvaznija emotivna povezanost je totalna laz i zastareli klise; potpuno mi je neverovatno da neko u to jos veruje!

Divan je sex s nekim koga volis, ali je na drugi nacin dobar i sa nekim sa kim si samo zbog sexa. Zene u anketama lazu da bi se uklopile u drustvena ocekivanja i stereotipe, a mnoge verovatno lazu i same sebe.

Nema razlike izmedju zena i muskaraca sto se sexa tice. Mi hocemo isto sto i vi. I zene masturbiraju kao i muskarci, vise od muskaraca kupuju seksualne igracke i pomagala, gledaju porno flmove, zele seks, iniciraju sex i imaju seksualne odnose sa stalnim partnerima, ali i usputni seks sa muskarcima sa kojima im ne pada na pamet da ulaze u ozbiljnu vezu.

Idealno je naci savrsenu jubav za ceo zivot, ali kad toga nema, i dok se to trazi, skroz je dobar i sex radi sexa.

Amfilohije

pre 8 godina

nimum 3 puta nedeljno? Moja toliko puta želi na godišnjem nivou. Gde nalazite ove žene u anketi?
(Ivan, 13. oktobar 2015 12:28)

Ivane poslusaj savjet, okreni se i bjezi od te zene, dzaba patis... Ako ona ne osjeca seksualnu privlacnost prema tebi, ti nemas sta da trazis tu, to nije veza ni brak nego iskoristavanje i vara te...

Ovan

pre 8 godina

Ja zelim minimum tri puta nedeljno sa momkom sa kojim zivim i zelim samo njega, a on je stalno umoran. Manite se tih klisea kako zene hoce 2 puta godisnje. Ne znam ni zasto kucam ovaj komentar.

"One hoce isto sto i vi"

pre 8 godina

Da je zenama za dobar sex najvaznija emotivna povezanost je totalna laz i zastareli klise; potpuno mi je neverovatno da neko u to jos veruje!

Divan je sex s nekim koga volis, ali je na drugi nacin dobar i sa nekim sa kim si samo zbog sexa. Zene u anketama lazu da bi se uklopile u drustvena ocekivanja i stereotipe, a mnoge verovatno lazu i same sebe.

Nema razlike izmedju zena i muskaraca sto se sexa tice. Mi hocemo isto sto i vi. I zene masturbiraju kao i muskarci, vise od muskaraca kupuju seksualne igracke i pomagala, gledaju porno flmove, zele seks, iniciraju sex i imaju seksualne odnose sa stalnim partnerima, ali i usputni seks sa muskarcima sa kojima im ne pada na pamet da ulaze u ozbiljnu vezu.

Idealno je naci savrsenu jubav za ceo zivot, ali kad toga nema, i dok se to trazi, skroz je dobar i sex radi sexa.

PR

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.

Sasa

pre 8 godina

18 godina sam oženjen, imam decu ali je ljubavni odnos prema ženi katastrofalan. Nikad mi nije palo na pamet da je prevarim, vreme je prolazilo, ja počeo da sumnjam da je problem kod mene...erekcija nikakva...tako su godine prolazile...igrom slučaja sam upoznao jednu predivnu osobu, ovo nažalost ni sam ne verujem. Već 9 nedelja se viđam sa devojkom koja je 19 godina mlađa od mene. Prošlu noć mi je otkrila da vodi s 3:1, na sto sam pogledao sa nevericom, nisam bio siguran da znam o čemu priča, samo se neprestano smejala, 3 sata nisam mogao da je smirim...da baš to, 3 orgazma za 2 nepuna sata, meni su oči ispale, nikad nisam imao priliku da tako nešto doživim, moj seksualni život se sveo na samosažaljenja i depresije...

Podnosim razvod braka to stoji, ne radi mene nego radi nas, moja supruga ima pravo da živi istom metom još malo, kad hemija utihne nema puno diskusije...bolje živeti 5 minuta punim plućima nego čitav život sa sprejom za astmu...

ne znam da li bih se uklopila u taj prosek

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.

Mad Max

pre 8 godina

srtes+mala deca+hronican umor+stalna mimoilaženja=99% Ali zato za onaj 1% kad se desi par puta godisnje bude... nekako više nostalgično :-) Srećom dečko joj nije ljubomoran.

Savo Guzina

pre 8 godina

Ranija istraživanja kao indikatore o neophodnosti seksa koristila su zapuštenost intimnog pdručja, broj seksi igračaka u kolekciji, razdražljivost, jurenje za bivšim partnerima i pribijanje uz druge putnike u gradskom prevozu. Pokazalo se, međutim, da nijedan od tih indikatora nije dovoljno precizan u proceni da li je osobi potreban seks ili ne. Ukoliko nemate seks, verovatnoća da vam je potreban ide i preko 95 procenata. U slučaju da seks imate povremeno, verovatnoća da vam je isti potreban pada na oko 50 procenata. Najbolje prolaze oni koji imaju redovan seks, jer je njima u većini slučajeva seks bitan koliko i 'lanjski snijeg'.

Natalija

pre 8 godina

Skoro 40 posto da dozivi orgazam SVAKI put?Bas u svakom seksualnom cinu?Zena?Ne znam,po mom iskustvu i iskustvu zena sa kojima otvoreno pricam o ovim stvarima,mislim da je mnogo manje.Ako dozivim pravi orgazam,bas onako da odlepim,to i nije bas tako cest slucaj.Mora dosta toga da se poklopi,da ne duzim dalje predaleko bih otisla(sa kim,menjanje partnera,mladji momci,itd)

esma

pre 8 godina

Evo jos jedno misljenje zene koja zeli da da doprinos anketi a to je da je najbitniji cinilac zadovoljavajuceg seksa ,jer u vezama zasnovanim na ljubavi ne postoji los seks,je uzajamna bliskost ,iskrenost i paznja uz neophodno poverenje koje se pretpostavlja .Tada nema opterecenja brojem odnosa niti trajanjem vec se svaki zajednicki trenutak iskoriscen za vodjenjem ljubavi smatra darom.Ali da se ne bi komentar sveo na zanesenjacke fraze smatram da je seksa potrebno onoliko koliko zadovoljava partnere rukovodeci se ,ako ima razlike,prema zahtevnijem ,jer je podsticaj bitan i ne znaci uvek samo povladjivanje ,

Mil0van

pre 8 godina

@(Natalija, 13. oktobar 2015 13:22)

Nesto ti ne valja u zivotu. Ili si pod stresom, ili pronalazis neodgovorne partnere, ili nesto trece. Pravi muskarac ce uvek partnerkin orgazam staviti ispred svog, po cenu da ni ne dodje do kraja...

Ludi Shone

pre 8 godina

Tri puta nedeljno?! Sve ispod jedanput dnevno se ne može računati u ozbiljan odgovor. Šta je tri puta nedeljno? Ništa! To mu dođe, utorak, četvrtak, i subota za seks, ostali dani za nešto drugo!
Dajte im svaki dan, najmanje jedanput, i veza, brak, šta već ima da bude ohoho.
Kakve glavobolje, kakvi bakrači. One traže dokazivanje, traže dokaze da su privlačne. A to će dobiti samo ako im seks završi orgazmom. Jedan orgazam dnevno, ako ne i više i stvar je rešena. Osim ako ne budemo kao većina, pa onda odradimo to tek onako da nama muškima bude lepo. A ona nezadovoljena.. e pa onda će tražiti druge izvore "sreće". Seks pre svega treba da bude spontan, sva ta prenemaganja, tipa spremanja za seks i ostalo ostavite holivudu i industriji. Žena će nasrećnija biti kada shvati da vas privlači onakva kakva je! Sve ostalo je nepotreban dodatak.

Mislim, Stvarno :)

pre 8 godina

"Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju."

Tako je najbolje. Prvo mazanje mirišljavim uljem i onda se treba rvati na krevetu grčko-rimsko-turskim stilom dok ne stignemo Sirijsku prosečnu brojnost od sedmoro dece :)

Bachi

pre 8 godina

Možda želite sex tri puta ne deljno, ali ne sa svojim dečkom/mužem. Sa nama imate jednom dnevno, pa jednom nedeljno, pa jednom mesečno, a onda sledi godišnji spomenar.

Tina

pre 8 godina

Sa bivsim sam imala redje seksa ali uvek imala orgazam, sa ovim skoro svaki dan, ali retko dozivim orgazam.Znaci visi mi se vise svidjao, u svakom slucaju je bio lepotan.Mozda je i to presudno kod mene.

Sneza

pre 8 godina

@ ludi sone
Tacno. Kada sam sa muškarcem koji zna da mi pruzi orgazam onda hoću svaki dan. A kada sam sa nekim ko ne zna "posao " i sa kojim orgazam retko dobijam onda mi je i jednom mesecno previše i stalno me" boli" glava.Svaki muškarac čiju ženu stalno" boli glava" je prosto los je..c. Nema tu neke filozofije!

BENZ

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.
(PR, 13. oktobar 2015 14:38)

I kod mene ti je takav slucaj, samo sto sam ja musko, a moja supruga moze bez sexa mesecima, iako bas uziva u njemu, kada ga imamo.

gaga

pre 8 godina

Mogla bih svaki dan, po nekoliko puta , moj muz ne moze bas toliko , nema veze...Nekada ni meni nije do toga , a njemu jeste , ali se potrudim da ga ne odbijem. Svi smo razliciti , a ne verujem u te ankete I rezultate.

Igor

pre 8 godina

Ovo uopste nije glupost. Sa svim devojkama sa kojima sam bio htele su seks 3 puta dnevno, ali bas svaka, bas svaka...

Ej momci, budite malo ljubazni i umiljati, i one imaju istu potrebu

Ivan

pre 8 godina

Moja zeli 3 puta dnevno, pa je ceskam svako vece dok ne zaspi uz TV. Muka je bre to. Fizikalija. Tridesete gazim ljudi moji, ne ide vise kao nekad ... k'o macke u prolece.

N

pre 8 godina

Baš me nekako žao ovih što žele često seks, ali im partneri nisu zainteresovani.
Žena i ja smo zajedno 20 godina i i dalje imamo bar tri puta nedeljno
(nažalost, zbog obaveza, umora i sl. ne postižemo više...)

N2

pre 8 godina

Ja imam teoriju po kojoj zene zele sex samo dok ne postanu sigurne da im je muskarac potpuno odan. Tog momenta nestaje "misterija" i sex postaje nesto skoro pa nebitno, odnosno nesto za sta su potrebni specijalni uslovi kako bi se uopste dogodio. Uslovi tipa: da je naspavana, da je ne boli glava, da nije pod stresom zbog posla, da su deca ok, da se partner posebno potrudio oko necega itd. U tom smislu za muskarca je bolje da ostavi uvek zrno sumnje u svoju odanost zeni jer ce ona onda imati vecu potrebu da se trudi oko njega. Bice vise sexa i sama zena ce ziveti u ubedjenju da je pokrece sexualna zelja, ali u stvari je to potreba da zagospodari muskarcevom odanoscu. Mislim da je zenama urodjena ova vrsta "vaginalne manipulacije" ali da je u vecini slucajeva ni same nisu svesne. Naravno kao i svuda i po pitanju ovoga medju zenama ima izuzetaka.
Takodje zene zele da prikazu sebe kao osobe velike sexualne energije i potencijala, kako bi bile zanimljive muskarcima i relevantnog statusa u zenskom drustvu, a zapravo to u sustini nisu (makar u poredjenju sa muskarcima) . Svaka udata zgodna zena ce oblacenjem istaci svoje "atribute" (neke sa ukusom neke bez). A opet mnoge od ovih zena, koje se trude da odaju sliku izuzetno sexualne osobe, zadovoljne su sa jednim sexom mesecno ili nekoliko puta godisnje.

BENZ

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane. A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.
(ne znam da li bih se uklopila u taj prosek, 13. oktobar 2015 13:55)
E pa sestro, svidja mi se tvoje razmisljanje!!!

Mister L

pre 8 godina

Mmmmmmmm da komentari i clanak su za zemlju srbiju bas realni. Kojih bre tri puta nedeljno, jednom dnevno itd... Alo pa ovo je S R B I J A. Ja nisam sreo jos devojku takvu kakve vi opisujete iz clanka. Bas nema o cemu da se pise pa daj sta das.

Ovan 2

pre 8 godina

@Ovan

I ja dodjem umoran s posla ali za to moze nekako da se smogne snage, mada nisam neki fanatik na tom polju, 4-5 puta nedeljno sasvim dovoljno.

Kalindi

pre 8 godina

Gde nalazite te zene koje zele 3 puta godisnje/mesecno? Kada ti je stalo do nekoga, kada god stignes ga imas. Neke koje poznajem izbegavaju jer im se gade partneri, jedino ako hoce nesto drugo time da dobiju, a to je vec neka druga prica u kojoj se nikada nisam nasla.

Milica

pre 8 godina

Kako je gotivno kad ti klinkice od 20 i kusur leta, neudate, i dalje kod mame na kasici, bez dece, sa najduzom vezom od 3 meseca, prosipaju teorije o tome koliko cest i kakav seks treba da bude :).

deda

pre 8 godina

(Ludi Shone, 13. oktobar 2015 14:20)
Prijatelju a cemu sve to , pa ti stvarno imas altruisticki pogled na zivot. Kada je naviknes na sve to onog trenutka kada ne ispostujes ti si bivsi - molim te shvati.
Ima jedna stara , pa kaze:
"Muskarac voli da skonca tamo gde ga je majka zadojila, a zena tamo gde je BOLJE.
Nisam ja pametan samo sam nekada slicno mislio kao ti.

Natalija

pre 8 godina

Skoro 40 posto da dozivi orgazam SVAKI put?Bas u svakom seksualnom cinu?Zena?Ne znam,po mom iskustvu i iskustvu zena sa kojima otvoreno pricam o ovim stvarima,mislim da je mnogo manje.Ako dozivim pravi orgazam,bas onako da odlepim,to i nije bas tako cest slucaj.Mora dosta toga da se poklopi,da ne duzim dalje predaleko bih otisla(sa kim,menjanje partnera,mladji momci,itd)

Tina

pre 8 godina

Sa bivsim sam imala redje seksa ali uvek imala orgazam, sa ovim skoro svaki dan, ali retko dozivim orgazam.Znaci visi mi se vise svidjao, u svakom slucaju je bio lepotan.Mozda je i to presudno kod mene.

ne znam da li bih se uklopila u taj prosek

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.

Amfilohije

pre 8 godina

nimum 3 puta nedeljno? Moja toliko puta želi na godišnjem nivou. Gde nalazite ove žene u anketi?
(Ivan, 13. oktobar 2015 12:28)

Ivane poslusaj savjet, okreni se i bjezi od te zene, dzaba patis... Ako ona ne osjeca seksualnu privlacnost prema tebi, ti nemas sta da trazis tu, to nije veza ni brak nego iskoristavanje i vara te...

"One hoce isto sto i vi"

pre 8 godina

Da je zenama za dobar sex najvaznija emotivna povezanost je totalna laz i zastareli klise; potpuno mi je neverovatno da neko u to jos veruje!

Divan je sex s nekim koga volis, ali je na drugi nacin dobar i sa nekim sa kim si samo zbog sexa. Zene u anketama lazu da bi se uklopile u drustvena ocekivanja i stereotipe, a mnoge verovatno lazu i same sebe.

Nema razlike izmedju zena i muskaraca sto se sexa tice. Mi hocemo isto sto i vi. I zene masturbiraju kao i muskarci, vise od muskaraca kupuju seksualne igracke i pomagala, gledaju porno flmove, zele seks, iniciraju sex i imaju seksualne odnose sa stalnim partnerima, ali i usputni seks sa muskarcima sa kojima im ne pada na pamet da ulaze u ozbiljnu vezu.

Idealno je naci savrsenu jubav za ceo zivot, ali kad toga nema, i dok se to trazi, skroz je dobar i sex radi sexa.

Mislim, Stvarno :)

pre 8 godina

"Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane.

A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju."

Tako je najbolje. Prvo mazanje mirišljavim uljem i onda se treba rvati na krevetu grčko-rimsko-turskim stilom dok ne stignemo Sirijsku prosečnu brojnost od sedmoro dece :)

Ludi Shone

pre 8 godina

Tri puta nedeljno?! Sve ispod jedanput dnevno se ne može računati u ozbiljan odgovor. Šta je tri puta nedeljno? Ništa! To mu dođe, utorak, četvrtak, i subota za seks, ostali dani za nešto drugo!
Dajte im svaki dan, najmanje jedanput, i veza, brak, šta već ima da bude ohoho.
Kakve glavobolje, kakvi bakrači. One traže dokazivanje, traže dokaze da su privlačne. A to će dobiti samo ako im seks završi orgazmom. Jedan orgazam dnevno, ako ne i više i stvar je rešena. Osim ako ne budemo kao većina, pa onda odradimo to tek onako da nama muškima bude lepo. A ona nezadovoljena.. e pa onda će tražiti druge izvore "sreće". Seks pre svega treba da bude spontan, sva ta prenemaganja, tipa spremanja za seks i ostalo ostavite holivudu i industriji. Žena će nasrećnija biti kada shvati da vas privlači onakva kakva je! Sve ostalo je nepotreban dodatak.

Mad Max

pre 8 godina

srtes+mala deca+hronican umor+stalna mimoilaženja=99% Ali zato za onaj 1% kad se desi par puta godisnje bude... nekako više nostalgično :-) Srećom dečko joj nije ljubomoran.

Sasa

pre 8 godina

18 godina sam oženjen, imam decu ali je ljubavni odnos prema ženi katastrofalan. Nikad mi nije palo na pamet da je prevarim, vreme je prolazilo, ja počeo da sumnjam da je problem kod mene...erekcija nikakva...tako su godine prolazile...igrom slučaja sam upoznao jednu predivnu osobu, ovo nažalost ni sam ne verujem. Već 9 nedelja se viđam sa devojkom koja je 19 godina mlađa od mene. Prošlu noć mi je otkrila da vodi s 3:1, na sto sam pogledao sa nevericom, nisam bio siguran da znam o čemu priča, samo se neprestano smejala, 3 sata nisam mogao da je smirim...da baš to, 3 orgazma za 2 nepuna sata, meni su oči ispale, nikad nisam imao priliku da tako nešto doživim, moj seksualni život se sveo na samosažaljenja i depresije...

Podnosim razvod braka to stoji, ne radi mene nego radi nas, moja supruga ima pravo da živi istom metom još malo, kad hemija utihne nema puno diskusije...bolje živeti 5 minuta punim plućima nego čitav život sa sprejom za astmu...

Mil0van

pre 8 godina

@(Natalija, 13. oktobar 2015 13:22)

Nesto ti ne valja u zivotu. Ili si pod stresom, ili pronalazis neodgovorne partnere, ili nesto trece. Pravi muskarac ce uvek partnerkin orgazam staviti ispred svog, po cenu da ni ne dodje do kraja...

Ovan

pre 8 godina

Ja zelim minimum tri puta nedeljno sa momkom sa kojim zivim i zelim samo njega, a on je stalno umoran. Manite se tih klisea kako zene hoce 2 puta godisnje. Ne znam ni zasto kucam ovaj komentar.

esma

pre 8 godina

Evo jos jedno misljenje zene koja zeli da da doprinos anketi a to je da je najbitniji cinilac zadovoljavajuceg seksa ,jer u vezama zasnovanim na ljubavi ne postoji los seks,je uzajamna bliskost ,iskrenost i paznja uz neophodno poverenje koje se pretpostavlja .Tada nema opterecenja brojem odnosa niti trajanjem vec se svaki zajednicki trenutak iskoriscen za vodjenjem ljubavi smatra darom.Ali da se ne bi komentar sveo na zanesenjacke fraze smatram da je seksa potrebno onoliko koliko zadovoljava partnere rukovodeci se ,ako ima razlike,prema zahtevnijem ,jer je podsticaj bitan i ne znaci uvek samo povladjivanje ,

Bachi

pre 8 godina

Možda želite sex tri puta ne deljno, ali ne sa svojim dečkom/mužem. Sa nama imate jednom dnevno, pa jednom nedeljno, pa jednom mesečno, a onda sledi godišnji spomenar.

PR

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.

N2

pre 8 godina

Ja imam teoriju po kojoj zene zele sex samo dok ne postanu sigurne da im je muskarac potpuno odan. Tog momenta nestaje "misterija" i sex postaje nesto skoro pa nebitno, odnosno nesto za sta su potrebni specijalni uslovi kako bi se uopste dogodio. Uslovi tipa: da je naspavana, da je ne boli glava, da nije pod stresom zbog posla, da su deca ok, da se partner posebno potrudio oko necega itd. U tom smislu za muskarca je bolje da ostavi uvek zrno sumnje u svoju odanost zeni jer ce ona onda imati vecu potrebu da se trudi oko njega. Bice vise sexa i sama zena ce ziveti u ubedjenju da je pokrece sexualna zelja, ali u stvari je to potreba da zagospodari muskarcevom odanoscu. Mislim da je zenama urodjena ova vrsta "vaginalne manipulacije" ali da je u vecini slucajeva ni same nisu svesne. Naravno kao i svuda i po pitanju ovoga medju zenama ima izuzetaka.
Takodje zene zele da prikazu sebe kao osobe velike sexualne energije i potencijala, kako bi bile zanimljive muskarcima i relevantnog statusa u zenskom drustvu, a zapravo to u sustini nisu (makar u poredjenju sa muskarcima) . Svaka udata zgodna zena ce oblacenjem istaci svoje "atribute" (neke sa ukusom neke bez). A opet mnoge od ovih zena, koje se trude da odaju sliku izuzetno sexualne osobe, zadovoljne su sa jednim sexom mesecno ili nekoliko puta godisnje.

deda

pre 8 godina

(Ludi Shone, 13. oktobar 2015 14:20)
Prijatelju a cemu sve to , pa ti stvarno imas altruisticki pogled na zivot. Kada je naviknes na sve to onog trenutka kada ne ispostujes ti si bivsi - molim te shvati.
Ima jedna stara , pa kaze:
"Muskarac voli da skonca tamo gde ga je majka zadojila, a zena tamo gde je BOLJE.
Nisam ja pametan samo sam nekada slicno mislio kao ti.

Savo Guzina

pre 8 godina

Ranija istraživanja kao indikatore o neophodnosti seksa koristila su zapuštenost intimnog pdručja, broj seksi igračaka u kolekciji, razdražljivost, jurenje za bivšim partnerima i pribijanje uz druge putnike u gradskom prevozu. Pokazalo se, međutim, da nijedan od tih indikatora nije dovoljno precizan u proceni da li je osobi potreban seks ili ne. Ukoliko nemate seks, verovatnoća da vam je potreban ide i preko 95 procenata. U slučaju da seks imate povremeno, verovatnoća da vam je isti potreban pada na oko 50 procenata. Najbolje prolaze oni koji imaju redovan seks, jer je njima u većini slučajeva seks bitan koliko i 'lanjski snijeg'.

Kalindi

pre 8 godina

Gde nalazite te zene koje zele 3 puta godisnje/mesecno? Kada ti je stalo do nekoga, kada god stignes ga imas. Neke koje poznajem izbegavaju jer im se gade partneri, jedino ako hoce nesto drugo time da dobiju, a to je vec neka druga prica u kojoj se nikada nisam nasla.

Mister L

pre 8 godina

Mmmmmmmm da komentari i clanak su za zemlju srbiju bas realni. Kojih bre tri puta nedeljno, jednom dnevno itd... Alo pa ovo je S R B I J A. Ja nisam sreo jos devojku takvu kakve vi opisujete iz clanka. Bas nema o cemu da se pise pa daj sta das.

Ivan

pre 8 godina

Moja zeli 3 puta dnevno, pa je ceskam svako vece dok ne zaspi uz TV. Muka je bre to. Fizikalija. Tridesete gazim ljudi moji, ne ide vise kao nekad ... k'o macke u prolece.

BENZ

pre 8 godina

Ja zelim vise od 3 puta nedeljno. Uglavnom zelim skoro svakog dana. Nekim danima i dva-tri puta. Makar na brzinu, ako nema vremana i snage natenane. A povremeno bas volim da to sve dignem na visi nivo, da se doteram maximalno: svez manikir i pedikir, najbolje jarko crveni, brazilska depilacija, sexy ves, najbolje crni, visoke stikle, jaca sminka, poneka igracka i da onda par sati posvetimo samo sexu i uzivanju.
(ne znam da li bih se uklopila u taj prosek, 13. oktobar 2015 13:55)
E pa sestro, svidja mi se tvoje razmisljanje!!!

N

pre 8 godina

Baš me nekako žao ovih što žele često seks, ali im partneri nisu zainteresovani.
Žena i ja smo zajedno 20 godina i i dalje imamo bar tri puta nedeljno
(nažalost, zbog obaveza, umora i sl. ne postižemo više...)

BENZ

pre 8 godina

Ja želim seks svakog drugog trećeg dana,a imam ga 2 puta mesečno. Tek sam dve godine u braku i sve ja tražim. Što više tražim sve manje imam. Ne razumem mog supruga.
(PR, 13. oktobar 2015 14:38)

I kod mene ti je takav slucaj, samo sto sam ja musko, a moja supruga moze bez sexa mesecima, iako bas uziva u njemu, kada ga imamo.

Ovan 2

pre 8 godina

@Ovan

I ja dodjem umoran s posla ali za to moze nekako da se smogne snage, mada nisam neki fanatik na tom polju, 4-5 puta nedeljno sasvim dovoljno.

Sneza

pre 8 godina

@ ludi sone
Tacno. Kada sam sa muškarcem koji zna da mi pruzi orgazam onda hoću svaki dan. A kada sam sa nekim ko ne zna "posao " i sa kojim orgazam retko dobijam onda mi je i jednom mesecno previše i stalno me" boli" glava.Svaki muškarac čiju ženu stalno" boli glava" je prosto los je..c. Nema tu neke filozofije!

gaga

pre 8 godina

Mogla bih svaki dan, po nekoliko puta , moj muz ne moze bas toliko , nema veze...Nekada ni meni nije do toga , a njemu jeste , ali se potrudim da ga ne odbijem. Svi smo razliciti , a ne verujem u te ankete I rezultate.

Milica

pre 8 godina

Kako je gotivno kad ti klinkice od 20 i kusur leta, neudate, i dalje kod mame na kasici, bez dece, sa najduzom vezom od 3 meseca, prosipaju teorije o tome koliko cest i kakav seks treba da bude :).

Igor

pre 8 godina

Ovo uopste nije glupost. Sa svim devojkama sa kojima sam bio htele su seks 3 puta dnevno, ali bas svaka, bas svaka...

Ej momci, budite malo ljubazni i umiljati, i one imaju istu potrebu