Ubitačna privlačnost: Muška osobina koja će oboriti svaku ženu s nogu

Subota, 06.02.2016.

14:42

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Ubitaèna privlaènost: Muška osobina koja æe oboriti svaku ženu s nogu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Kole

pre 8 godina

Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje .......
Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.
(za kvalitetne vredi boriti se i ulagati, 7. februar 2016 16:19)

Pa ovo je cist posao, kakva crna ljubav? :)

Тотално си модерна, мачко!!!

pre 8 godina

"Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim."


@za kvalitetne vredi boriti se i ulagati


Свака ти част. Не могу да верујем да ово пише једна Српкиња. Право освежење у овој земљи пуној надобудних девојака које масовно мисле да само зато што су женско заслужују да им Бред Пит или Џорџ Клуни скине све звезде с' неба, па им ни то није довољно добро. И све то искључиво уз гомилу алкохола и народњаке у позадини, наравно.

Право освежење у овој земљи пуној очајних удавача које чим упознају некога ко неће да их млати и да их вара и ко неће да се убија од алкохола, одмах захтевају (не траже, него захтевају) брак иако смо се видели 5 пута у животу. Таквима је налажење партнера чиста коцка, за привлачење партнера користе секс јер се врло брзо испостави да немају ништа друго да пруже мушкарцу, а задржавање партнера "функционише" тако што глуме или лажу да им касни и поред редовне употребе заштите. Е онда добију, па убрзо постану бивше, а нису у стању да разумеју зашто.

А, да. Ти не живиш овде. Ти си отишла одавде и живиш негде где можеш да дозволиш себи да имаш још неки циљ у животу поред добре удаје. Самим тим и њему дозвољаваш да има у свом животу још неки циљ поред тебе и деце. Нисмо сви овде само да бисмо се размножили и онда ринтали цео живот због тога.

Свака ти част још једном и све најбоље! :-)

za kvalitetne vredi boriti se i ulagati

pre 8 godina

Pouzdanost, inteligencija i radne navike. A takvi obicno naprave nesto od svog zivota u finansijskom smislu. I imaju pouzdanje, stav. Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim. Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje ”za novcanik” nije nikakva istocno evropska izmisljotina, vidjam to po EU na svakom koraku, i ovde se dobro gleda ko si, sta si, ciji si, i koliko mozes da doprineses projektu. Sad da li je doprinos kinta, energija, lep izgled, briga oko kuce,porodice, duhovitost. Nesto moras da ulozis jer proslo je vreme braka za ceo zivot vec moras da zasuces rukave. I ovde oni intelligentni hoce da im zena i radi i izgleda i da je zanimljiva. Moj significant other je (kao) liberalan, pomaze u kuci, odlicno zaradjuje, kuva, bice sjajan otac, dakle mnogo daje ali mnogo i trazi. Osima plate i bonusa, moram da sam “u toku” sa desavanjima, da sam nasmejana i da nikako i nikad ne izgledam gore od zena njegovih prijatelja. Dodje mi kao drugi posao ali u rudniku. Ali ako jedan dan i ne budemo zajedno, znam za sta sam radila. Za kvalitetne uspomene, decu na dobrom putu i licnu finansijsku sigurnost (platu, akcije i bar pola kuce, kontakti i drzavljanstvo pride). Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.

EvaNs

pre 8 godina

Decaci, o'ladite malo! 😊
Sve sto vam treba je-vedar duh!
Nista lepste od nasmijanog muskarca,pristupacnog i dragog.
Ostale kategorije (umisljen,baja,nezainteresovan...pa sve do love kao vazne kategorije????😨)
ostavite devojcicama, a vi sebi trazite zene!

€+$+Au = mir u kuci?

pre 8 godina

@@1 "Bonus ... nesto - mir u kuci"... (hahaha...)
Jeste lepo kada muskarac zna da zasmeje, uveseli, nasali se (na fin nacin, tj. da nije uvredljiv!)... I u tome treba biti umeren a smisao za humor je samo deo necije licnosti... Duhovnost, inteligencija, fizicka privlacnost, pouzdanost/sigurnost/vernost (...) - ima tu jos mnogo toga, a humor, naravno, nije najvazniji... Novac je svakako bitan za prezivljavanje, ali velike kolicine istog ne treba da budu glavni motivator... Kompatibilnost je takodje bitna.. Pozdrav.

Bojan

pre 8 godina

@mazohizam, sve tacno. Samo si zaboravio u nastavku "ili dok ne shvate da sa njim nemaju buducnost". Upravo sam u takvoj situaciji, devojke su me godinama odbacivale jer sam se umesto izlazaka, provoda i bludnicenja okrenuo profesiji. Danas, par godina kasnije, bukvalno me salecu na ulici jer su dosle sebi. Medju njima je i dosta udatih devojaka (koje su se udale u proteklih 4-5 godina) a bilo je i trudnica. Takve kao sto si ti opisao mi nikako ne trebaju.

Savo Guzina

pre 8 godina

Često sam se pitao koja bi devojka pala na to što sam bogat i imam lepuškastu glavu i zgodnjikavo, mišićavo telo. Uvek bih se obesrabrio kad bih čuo da neko citira onu poslovicu o lepima i bogatima sa jedne, i upornim i duhovitim sa druge strane.

Moje samopouzdanje je nakon ovog teksta, na istorijskom' minimumu.

miroslav

pre 8 godina

Hauv jes no, u Srbiji gde 80% nasih lepsih polovina konzumira Pink kulturu, i cita bestselere Marijane Mateus, smisao za humor ih obara s nogu. Bas juce ispricah jednoj devojci vic o zeki, vidri i dabru, evo jos je pod utiskom. Odusevljena je mnome'.

ispran mozak

pre 8 godina

Znači, duhoviti fizički radnik ima bolju prođu od namrgođenog baje u džipu sa zatamljenim staklima? Jupiiiii!!! A ja kontao da većina žena na siromašne muškarce poput mene, ne obraća pažnju upravo zbog toga što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima.

mazohizam

pre 8 godina

Zene uglavnom privlace namcori i baksuzi , teske osobe u kojima vide ''nesto'' . I ti baksuzi ih nece pa nece, ali one su uporne sve dok ne dodju u situaciju da ih ''hoce...'' 90% zena za ljubav svog zivota smatra nekog takvog. Dobri, duhoviti i inteligentni ... uglavnom su im nezanimljivi sve do perioda kada shvate da su sa namcorom protracile godine, ali tada je vec kasno ...

man

pre 8 godina

Humor nema tu moć da kreira privlačnost ako je već nema. Kad vam devojke govore o tome šta im je bitno da bi bile sa nekim krenuće klasičan kliše pa da bude:dobar, duhovit, inteligentan...ali poenta je što one u svojim glavama imaju formiranu sliku kako bi taj neko sa tim osobinama trebao i da izgleda, i to je uvek manekeken...Da li je privlačan njima mali debeljko a da ima humor ili inteligenciju? Naravno da ne.Samo ih izgled privlači i zadržava a kako bi izbegle osudu da su plitke to ne govore i zato potenciraju osobine koje ne igraju ulogu u privlačnosti. I onda kad prosečnu devojku pitaš šta je privuklo kao iz top idu nabrajanje osobina, a ne slučajno nisu pale na izgled ili status. To vam je suština.

@1

pre 8 godina

Devojke zasto ste tako neiskrene kada većina bira bas te sa "punim novcanikom"?Pa nema u tome nista lose...Procitate svaki dan komentare ovog i slicnih tekstova i eto vam humora da vam ispuni svaki dan....Pun novcanik ,mir u kuci odvajkada poznato...

miki

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.
(Didi, 06. februar 2016 10:44)


ja sam ovakav kakvog ti opisujes ali moja devojka ima drugacije misljenje od tebe. ona cura voli da bude samostalna I to stavlja do znanja. samo kada se desi problem ili je potrebna paznja miki je tu da sredi zbrku I da paznju da ona vidi da je neko zeli.

njoj je draze da dodje komšija da je pokupi kolima nego da je ja ispratim I pomognem sa stvarima a nosio sam sve I svasta po prevozu zbog nje.

jole

pre 8 godina

ma ne važi ovo uvjek a pogotovo za ovaj jugoistok evrope. one uglavnom ne cjene finocu i dobrotu nego sigurnost tj. novčanik. druzio sam se s irkinjama,kanađankama,engleskinjama . naše žene imaju drugačije kriterije i očekuju puno i proračunate su..

milan

pre 8 godina

Tacno sto posto, obicno je smisao za humor vezan za inteligentne ljude, zeni je bitno da bude srecna, a bice ako je lepo raspolozena, debeo novcanik je samo prividna sreca, zena kroz muskarca gleda svoje potomstvo, ako je on glup i bogat, tesko da ce sa njim da bude srecna, mozda trenutno!

istina

pre 8 godina

@leko,probaj da se potrudis oko neke kojoj nije prioritet tvoj novcanik.Znate vi muskarci to odlicno da prepoznate,ali se obicno trudite upravo oko onih kojima je isti "erogena zona".Uostalom pogledajete se u ogledalo i trazite slicnu sebi,pa ukoliko sedite na punom novcaniku,potrudite se da nadjete neku koja ce i sama imati dovoljno,pa ce u tom slucaju vas humor imati pravi smisao...

Didi

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.

Goofy

pre 8 godina

Onaj ko zeli da te nasmeje, ko se zaista trudi da imas osmeh na licu, trudice se i oko ostalih stvari u zivotu. Onda kao otac, trudice se da i deca imaju osmeh na licu. Jer sve ostalo je manje vazno - samo zdravlje, ljubav i osmeh

Goofy

pre 8 godina

Onaj ko zeli da te nasmeje, ko se zaista trudi da imas osmeh na licu, trudice se i oko ostalih stvari u zivotu. Onda kao otac, trudice se da i deca imaju osmeh na licu. Jer sve ostalo je manje vazno - samo zdravlje, ljubav i osmeh

Didi

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.

istina

pre 8 godina

@leko,probaj da se potrudis oko neke kojoj nije prioritet tvoj novcanik.Znate vi muskarci to odlicno da prepoznate,ali se obicno trudite upravo oko onih kojima je isti "erogena zona".Uostalom pogledajete se u ogledalo i trazite slicnu sebi,pa ukoliko sedite na punom novcaniku,potrudite se da nadjete neku koja ce i sama imati dovoljno,pa ce u tom slucaju vas humor imati pravi smisao...

milan

pre 8 godina

Tacno sto posto, obicno je smisao za humor vezan za inteligentne ljude, zeni je bitno da bude srecna, a bice ako je lepo raspolozena, debeo novcanik je samo prividna sreca, zena kroz muskarca gleda svoje potomstvo, ako je on glup i bogat, tesko da ce sa njim da bude srecna, mozda trenutno!

man

pre 8 godina

Humor nema tu moć da kreira privlačnost ako je već nema. Kad vam devojke govore o tome šta im je bitno da bi bile sa nekim krenuće klasičan kliše pa da bude:dobar, duhovit, inteligentan...ali poenta je što one u svojim glavama imaju formiranu sliku kako bi taj neko sa tim osobinama trebao i da izgleda, i to je uvek manekeken...Da li je privlačan njima mali debeljko a da ima humor ili inteligenciju? Naravno da ne.Samo ih izgled privlači i zadržava a kako bi izbegle osudu da su plitke to ne govore i zato potenciraju osobine koje ne igraju ulogu u privlačnosti. I onda kad prosečnu devojku pitaš šta je privuklo kao iz top idu nabrajanje osobina, a ne slučajno nisu pale na izgled ili status. To vam je suština.

mazohizam

pre 8 godina

Zene uglavnom privlace namcori i baksuzi , teske osobe u kojima vide ''nesto'' . I ti baksuzi ih nece pa nece, ali one su uporne sve dok ne dodju u situaciju da ih ''hoce...'' 90% zena za ljubav svog zivota smatra nekog takvog. Dobri, duhoviti i inteligentni ... uglavnom su im nezanimljivi sve do perioda kada shvate da su sa namcorom protracile godine, ali tada je vec kasno ...

Savo Guzina

pre 8 godina

Često sam se pitao koja bi devojka pala na to što sam bogat i imam lepuškastu glavu i zgodnjikavo, mišićavo telo. Uvek bih se obesrabrio kad bih čuo da neko citira onu poslovicu o lepima i bogatima sa jedne, i upornim i duhovitim sa druge strane.

Moje samopouzdanje je nakon ovog teksta, na istorijskom' minimumu.

miki

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.
(Didi, 06. februar 2016 10:44)


ja sam ovakav kakvog ti opisujes ali moja devojka ima drugacije misljenje od tebe. ona cura voli da bude samostalna I to stavlja do znanja. samo kada se desi problem ili je potrebna paznja miki je tu da sredi zbrku I da paznju da ona vidi da je neko zeli.

njoj je draze da dodje komšija da je pokupi kolima nego da je ja ispratim I pomognem sa stvarima a nosio sam sve I svasta po prevozu zbog nje.

@1

pre 8 godina

Devojke zasto ste tako neiskrene kada većina bira bas te sa "punim novcanikom"?Pa nema u tome nista lose...Procitate svaki dan komentare ovog i slicnih tekstova i eto vam humora da vam ispuni svaki dan....Pun novcanik ,mir u kuci odvajkada poznato...

jole

pre 8 godina

ma ne važi ovo uvjek a pogotovo za ovaj jugoistok evrope. one uglavnom ne cjene finocu i dobrotu nego sigurnost tj. novčanik. druzio sam se s irkinjama,kanađankama,engleskinjama . naše žene imaju drugačije kriterije i očekuju puno i proračunate su..

miroslav

pre 8 godina

Hauv jes no, u Srbiji gde 80% nasih lepsih polovina konzumira Pink kulturu, i cita bestselere Marijane Mateus, smisao za humor ih obara s nogu. Bas juce ispricah jednoj devojci vic o zeki, vidri i dabru, evo jos je pod utiskom. Odusevljena je mnome'.

ispran mozak

pre 8 godina

Znači, duhoviti fizički radnik ima bolju prođu od namrgođenog baje u džipu sa zatamljenim staklima? Jupiiiii!!! A ja kontao da većina žena na siromašne muškarce poput mene, ne obraća pažnju upravo zbog toga što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima.

EvaNs

pre 8 godina

Decaci, o'ladite malo! 😊
Sve sto vam treba je-vedar duh!
Nista lepste od nasmijanog muskarca,pristupacnog i dragog.
Ostale kategorije (umisljen,baja,nezainteresovan...pa sve do love kao vazne kategorije????😨)
ostavite devojcicama, a vi sebi trazite zene!

Kole

pre 8 godina

Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje .......
Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.
(za kvalitetne vredi boriti se i ulagati, 7. februar 2016 16:19)

Pa ovo je cist posao, kakva crna ljubav? :)

za kvalitetne vredi boriti se i ulagati

pre 8 godina

Pouzdanost, inteligencija i radne navike. A takvi obicno naprave nesto od svog zivota u finansijskom smislu. I imaju pouzdanje, stav. Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim. Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje ”za novcanik” nije nikakva istocno evropska izmisljotina, vidjam to po EU na svakom koraku, i ovde se dobro gleda ko si, sta si, ciji si, i koliko mozes da doprineses projektu. Sad da li je doprinos kinta, energija, lep izgled, briga oko kuce,porodice, duhovitost. Nesto moras da ulozis jer proslo je vreme braka za ceo zivot vec moras da zasuces rukave. I ovde oni intelligentni hoce da im zena i radi i izgleda i da je zanimljiva. Moj significant other je (kao) liberalan, pomaze u kuci, odlicno zaradjuje, kuva, bice sjajan otac, dakle mnogo daje ali mnogo i trazi. Osima plate i bonusa, moram da sam “u toku” sa desavanjima, da sam nasmejana i da nikako i nikad ne izgledam gore od zena njegovih prijatelja. Dodje mi kao drugi posao ali u rudniku. Ali ako jedan dan i ne budemo zajedno, znam za sta sam radila. Za kvalitetne uspomene, decu na dobrom putu i licnu finansijsku sigurnost (platu, akcije i bar pola kuce, kontakti i drzavljanstvo pride). Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.

€+$+Au = mir u kuci?

pre 8 godina

@@1 "Bonus ... nesto - mir u kuci"... (hahaha...)
Jeste lepo kada muskarac zna da zasmeje, uveseli, nasali se (na fin nacin, tj. da nije uvredljiv!)... I u tome treba biti umeren a smisao za humor je samo deo necije licnosti... Duhovnost, inteligencija, fizicka privlacnost, pouzdanost/sigurnost/vernost (...) - ima tu jos mnogo toga, a humor, naravno, nije najvazniji... Novac je svakako bitan za prezivljavanje, ali velike kolicine istog ne treba da budu glavni motivator... Kompatibilnost je takodje bitna.. Pozdrav.

Bojan

pre 8 godina

@mazohizam, sve tacno. Samo si zaboravio u nastavku "ili dok ne shvate da sa njim nemaju buducnost". Upravo sam u takvoj situaciji, devojke su me godinama odbacivale jer sam se umesto izlazaka, provoda i bludnicenja okrenuo profesiji. Danas, par godina kasnije, bukvalno me salecu na ulici jer su dosle sebi. Medju njima je i dosta udatih devojaka (koje su se udale u proteklih 4-5 godina) a bilo je i trudnica. Takve kao sto si ti opisao mi nikako ne trebaju.

Тотално си модерна, мачко!!!

pre 8 godina

"Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim."


@za kvalitetne vredi boriti se i ulagati


Свака ти част. Не могу да верујем да ово пише једна Српкиња. Право освежење у овој земљи пуној надобудних девојака које масовно мисле да само зато што су женско заслужују да им Бред Пит или Џорџ Клуни скине све звезде с' неба, па им ни то није довољно добро. И све то искључиво уз гомилу алкохола и народњаке у позадини, наравно.

Право освежење у овој земљи пуној очајних удавача које чим упознају некога ко неће да их млати и да их вара и ко неће да се убија од алкохола, одмах захтевају (не траже, него захтевају) брак иако смо се видели 5 пута у животу. Таквима је налажење партнера чиста коцка, за привлачење партнера користе секс јер се врло брзо испостави да немају ништа друго да пруже мушкарцу, а задржавање партнера "функционише" тако што глуме или лажу да им касни и поред редовне употребе заштите. Е онда добију, па убрзо постану бивше, а нису у стању да разумеју зашто.

А, да. Ти не живиш овде. Ти си отишла одавде и живиш негде где можеш да дозволиш себи да имаш још неки циљ у животу поред добре удаје. Самим тим и њему дозвољаваш да има у свом животу још неки циљ поред тебе и деце. Нисмо сви овде само да бисмо се размножили и онда ринтали цео живот због тога.

Свака ти част још једном и све најбоље! :-)

@1

pre 8 godina

Devojke zasto ste tako neiskrene kada većina bira bas te sa "punim novcanikom"?Pa nema u tome nista lose...Procitate svaki dan komentare ovog i slicnih tekstova i eto vam humora da vam ispuni svaki dan....Pun novcanik ,mir u kuci odvajkada poznato...

man

pre 8 godina

Humor nema tu moć da kreira privlačnost ako je već nema. Kad vam devojke govore o tome šta im je bitno da bi bile sa nekim krenuće klasičan kliše pa da bude:dobar, duhovit, inteligentan...ali poenta je što one u svojim glavama imaju formiranu sliku kako bi taj neko sa tim osobinama trebao i da izgleda, i to je uvek manekeken...Da li je privlačan njima mali debeljko a da ima humor ili inteligenciju? Naravno da ne.Samo ih izgled privlači i zadržava a kako bi izbegle osudu da su plitke to ne govore i zato potenciraju osobine koje ne igraju ulogu u privlačnosti. I onda kad prosečnu devojku pitaš šta je privuklo kao iz top idu nabrajanje osobina, a ne slučajno nisu pale na izgled ili status. To vam je suština.

jole

pre 8 godina

ma ne važi ovo uvjek a pogotovo za ovaj jugoistok evrope. one uglavnom ne cjene finocu i dobrotu nego sigurnost tj. novčanik. druzio sam se s irkinjama,kanađankama,engleskinjama . naše žene imaju drugačije kriterije i očekuju puno i proračunate su..

za kvalitetne vredi boriti se i ulagati

pre 8 godina

Pouzdanost, inteligencija i radne navike. A takvi obicno naprave nesto od svog zivota u finansijskom smislu. I imaju pouzdanje, stav. Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim. Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje ”za novcanik” nije nikakva istocno evropska izmisljotina, vidjam to po EU na svakom koraku, i ovde se dobro gleda ko si, sta si, ciji si, i koliko mozes da doprineses projektu. Sad da li je doprinos kinta, energija, lep izgled, briga oko kuce,porodice, duhovitost. Nesto moras da ulozis jer proslo je vreme braka za ceo zivot vec moras da zasuces rukave. I ovde oni intelligentni hoce da im zena i radi i izgleda i da je zanimljiva. Moj significant other je (kao) liberalan, pomaze u kuci, odlicno zaradjuje, kuva, bice sjajan otac, dakle mnogo daje ali mnogo i trazi. Osima plate i bonusa, moram da sam “u toku” sa desavanjima, da sam nasmejana i da nikako i nikad ne izgledam gore od zena njegovih prijatelja. Dodje mi kao drugi posao ali u rudniku. Ali ako jedan dan i ne budemo zajedno, znam za sta sam radila. Za kvalitetne uspomene, decu na dobrom putu i licnu finansijsku sigurnost (platu, akcije i bar pola kuce, kontakti i drzavljanstvo pride). Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.

Didi

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.

Goofy

pre 8 godina

Onaj ko zeli da te nasmeje, ko se zaista trudi da imas osmeh na licu, trudice se i oko ostalih stvari u zivotu. Onda kao otac, trudice se da i deca imaju osmeh na licu. Jer sve ostalo je manje vazno - samo zdravlje, ljubav i osmeh

mazohizam

pre 8 godina

Zene uglavnom privlace namcori i baksuzi , teske osobe u kojima vide ''nesto'' . I ti baksuzi ih nece pa nece, ali one su uporne sve dok ne dodju u situaciju da ih ''hoce...'' 90% zena za ljubav svog zivota smatra nekog takvog. Dobri, duhoviti i inteligentni ... uglavnom su im nezanimljivi sve do perioda kada shvate da su sa namcorom protracile godine, ali tada je vec kasno ...

ispran mozak

pre 8 godina

Znači, duhoviti fizički radnik ima bolju prođu od namrgođenog baje u džipu sa zatamljenim staklima? Jupiiiii!!! A ja kontao da većina žena na siromašne muškarce poput mene, ne obraća pažnju upravo zbog toga što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima.

miroslav

pre 8 godina

Hauv jes no, u Srbiji gde 80% nasih lepsih polovina konzumira Pink kulturu, i cita bestselere Marijane Mateus, smisao za humor ih obara s nogu. Bas juce ispricah jednoj devojci vic o zeki, vidri i dabru, evo jos je pod utiskom. Odusevljena je mnome'.

milan

pre 8 godina

Tacno sto posto, obicno je smisao za humor vezan za inteligentne ljude, zeni je bitno da bude srecna, a bice ako je lepo raspolozena, debeo novcanik je samo prividna sreca, zena kroz muskarca gleda svoje potomstvo, ako je on glup i bogat, tesko da ce sa njim da bude srecna, mozda trenutno!

EvaNs

pre 8 godina

Decaci, o'ladite malo! 😊
Sve sto vam treba je-vedar duh!
Nista lepste od nasmijanog muskarca,pristupacnog i dragog.
Ostale kategorije (umisljen,baja,nezainteresovan...pa sve do love kao vazne kategorije????😨)
ostavite devojcicama, a vi sebi trazite zene!

miki

pre 8 godina

Za "novčanik komentatore":
Žene vole nesebičnost i velikodušnost. Vole muškarce kojima ništa nije teško da urade, koji dele svoje slobodno vreme, osećanja, prostor, pa i novac. Žene više vole muškarca koji je mrtav umoran spreman da ih pešice otprati do kuće (jer nema kola), nego onaj koga mrzi da vas vozi, pa mu je lakše da plati taksi.
Duhovitost je poželjna osobina, ali pažljivost je na prvom mestu.
(Didi, 06. februar 2016 10:44)


ja sam ovakav kakvog ti opisujes ali moja devojka ima drugacije misljenje od tebe. ona cura voli da bude samostalna I to stavlja do znanja. samo kada se desi problem ili je potrebna paznja miki je tu da sredi zbrku I da paznju da ona vidi da je neko zeli.

njoj je draze da dodje komšija da je pokupi kolima nego da je ja ispratim I pomognem sa stvarima a nosio sam sve I svasta po prevozu zbog nje.

Тотално си модерна, мачко!!!

pre 8 godina

"Moj suprug je takav ali sam se naradila da ga nadjem, privucem i zadrzim."


@za kvalitetne vredi boriti se i ulagati


Свака ти част. Не могу да верујем да ово пише једна Српкиња. Право освежење у овој земљи пуној надобудних девојака које масовно мисле да само зато што су женско заслужују да им Бред Пит или Џорџ Клуни скине све звезде с' неба, па им ни то није довољно добро. И све то искључиво уз гомилу алкохола и народњаке у позадини, наравно.

Право освежење у овој земљи пуној очајних удавача које чим упознају некога ко неће да их млати и да их вара и ко неће да се убија од алкохола, одмах захтевају (не траже, него захтевају) брак иако смо се видели 5 пута у животу. Таквима је налажење партнера чиста коцка, за привлачење партнера користе секс јер се врло брзо испостави да немају ништа друго да пруже мушкарцу, а задржавање партнера "функционише" тако што глуме или лажу да им касни и поред редовне употребе заштите. Е онда добију, па убрзо постану бивше, а нису у стању да разумеју зашто.

А, да. Ти не живиш овде. Ти си отишла одавде и живиш негде где можеш да дозволиш себи да имаш још неки циљ у животу поред добре удаје. Самим тим и њему дозвољаваш да има у свом животу још неки циљ поред тебе и деце. Нисмо сви овде само да бисмо се размножили и онда ринтали цео живот због тога.

Свака ти част још једном и све најбоље! :-)

Bojan

pre 8 godina

@mazohizam, sve tacno. Samo si zaboravio u nastavku "ili dok ne shvate da sa njim nemaju buducnost". Upravo sam u takvoj situaciji, devojke su me godinama odbacivale jer sam se umesto izlazaka, provoda i bludnicenja okrenuo profesiji. Danas, par godina kasnije, bukvalno me salecu na ulici jer su dosle sebi. Medju njima je i dosta udatih devojaka (koje su se udale u proteklih 4-5 godina) a bilo je i trudnica. Takve kao sto si ti opisao mi nikako ne trebaju.

Savo Guzina

pre 8 godina

Često sam se pitao koja bi devojka pala na to što sam bogat i imam lepuškastu glavu i zgodnjikavo, mišićavo telo. Uvek bih se obesrabrio kad bih čuo da neko citira onu poslovicu o lepima i bogatima sa jedne, i upornim i duhovitim sa druge strane.

Moje samopouzdanje je nakon ovog teksta, na istorijskom' minimumu.

istina

pre 8 godina

@leko,probaj da se potrudis oko neke kojoj nije prioritet tvoj novcanik.Znate vi muskarci to odlicno da prepoznate,ali se obicno trudite upravo oko onih kojima je isti "erogena zona".Uostalom pogledajete se u ogledalo i trazite slicnu sebi,pa ukoliko sedite na punom novcaniku,potrudite se da nadjete neku koja ce i sama imati dovoljno,pa ce u tom slucaju vas humor imati pravi smisao...

€+$+Au = mir u kuci?

pre 8 godina

@@1 "Bonus ... nesto - mir u kuci"... (hahaha...)
Jeste lepo kada muskarac zna da zasmeje, uveseli, nasali se (na fin nacin, tj. da nije uvredljiv!)... I u tome treba biti umeren a smisao za humor je samo deo necije licnosti... Duhovnost, inteligencija, fizicka privlacnost, pouzdanost/sigurnost/vernost (...) - ima tu jos mnogo toga, a humor, naravno, nije najvazniji... Novac je svakako bitan za prezivljavanje, ali velike kolicine istog ne treba da budu glavni motivator... Kompatibilnost je takodje bitna.. Pozdrav.

Kole

pre 8 godina

Nisam klasicna udavaca, zaradjujem mnogo, radna nedelja mi je 60 sati mínimum ali moram i da sam mu zgodna i da sam mu zanimljiva. Udavanje .......
Ukratko, za mene je i ljubav racionalna, ali bar znam kakav mi je return on investment. Necu da me starost pita sto sam se zaletala udajuci se za prvog koji je naisao.
(za kvalitetne vredi boriti se i ulagati, 7. februar 2016 16:19)

Pa ovo je cist posao, kakva crna ljubav? :)