Zbog ovoga muškarci beže od vas

Nedelja, 14.02.2016.

13:27

Izvor: nadlanu

Zbog ovoga muškarci beže od vas IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

Sve sami...znete vec

pre 8 godina

Pa ne znam, Milane, cela prica ti je malo cudna. Sad ispade da je ona jedina tu imala neku inicijativu, a ti nisi hteo da smaras pozivima i da budes papucar! Koji papucar, ako ti neko prija, nema tu mesta za takve reci i misli! Mozda je pomislila da se vise ti svidjas njoj, nego ona tebi, mozda joj je bas zbog takvog tog stava proradila nesigurnost. Nije papucar onaj koji zove, koji pokazuje da zeli da provodi vreme sa devojkom. Papucar je onaj koji dopusti da ga devojka bas otvoreno majmunise i da joj bude kao neki sluga koji ce da ispunjava sve njene zelje i hirove, ma koliko bili glupi, bezobrazni, nepotrebni...

Milan pateticar

pre 8 godina

@ kraljica Od mene "plus" za komentar jer se slazem sa svim sto si napisala! Kad neko na vreme shvati da "to nije to", ne treba da zavlaci onog drugog i posteno je da kaze da od veze nece biti nista jer prosto to ne zeli. Desavalo se i meni da to uradim - izadjes par puta, ako vidis da ne ide, zavrsis pricu i ostanete OK! Ali mislim da ti mene nisi razumela - ona se nije ponasala tako i nedvosmisleno mi je stavljala do znanja da je zainteresovana za mene. Pisao sam vec, "muvanje" je velikim delom islo preko drugarica, pricala im je sve najbolje o meni, nicim je nisam razocarao, uvredio, svideo sam joj se, znala je sta hocu i opet je htela da se vidja sa mnom. Poruke, zvanje u 3 ujutro, pricala je sa mnom o ozbiljnim i duboko licnim stvarima... I onda, eto, pojavi se bivsi sa kojim je do pre godinu dana bila 3 g. u vezi, i odjednom ja ni ne postojim, nema me. Jednostavno, ne radis to nekom zato sto je jako sebicno! Da se drugacije ponasala prema meni, ne bih se uopste razocarao. Pricate o tom "prelazenju granice"... Pa nije ta granica uvek samo sex ili ljubljenje sa nekim!

kraljica

pre 8 godina

(Milan pateticar, 15. februar 2016 12:12)

Nije baš sve u životu tako crno-bijelo. Najčešće je u raznim nijansama sive. Na kraju krajeva, zašto ne bi dala šansu nekome da joj se približi? Za 3-4 viđenja niste se ni mogli toliko zbližiti da bi odbijanje proizvelo toliko ogorčenosti. Ne može se govoriti o nekom zavlačenju, naprotiv. Ona se udaljila dovoljno rano da ne napravi problem ni tebi ni sebi.
Ne valja ako vam je svaki ženski korak problem. Ako vas djevojke u startu odbiju, ne valja što vam nisu dale šansu da vas bar upoznaju. Ako prihvate jedno ili par viđenja da vas malo bolje upoznaju, pa shvate da to nije to i na vrijeme odustanu da ne troše svoje ni vaše vrijeme, onda ne valja što su vam uopšte davale šansu. Umjesto što kukate, zahvalite im što su bile poštene i nisu vas zavlačile, pa idite dalje dok ne nađete onu koja će vas voljeti.

Milan pateticar

pre 8 godina

@ sve same muske alapace i mudroseri ovde Nije problem u tome da li ona meni nesto duguje ili ne. Ne duguje mi nista! Ali ako jos nisi resila u svojoj glavi da li ti je bivsi stvarno bivsi ili jos nije, onda ne dajes sansu nekom drugom da ti se priblizi! Moze da ti bude novi drugar, prijatelj, poznanik, sta god hoces, ali mu ne dajes sansu da moze da ti postane decko jer to nije OK prema toj osobi koja ti poklanja paznju i trudi se oko tebe! Sta bi bilo da je to muskarac uradio devojci, kako biste onda komentarisale? Prvo resis da li si spremna za novu vezu pa onda radis sta god hoces, a ne ovako...

Dzo

pre 8 godina

Draga mlada "damo" sa vestackim noktima. Izvinjavam se sto vas je uvradio moj komentar, kako vi kazete propovedi za citav zenski rod?! Ne smetaju mi neobrazovane i napucane devojke. Ne primecujum ih jer nemam gde ni da ih sretnem.
Imam svoju damu, obrazovanu. Sticala je obrazovanje u braku sa mnom, studentska ljubav. Vise smeta mom sinu ali samo zato sto je mlad i ponekad nema takta. Strah me je da nehotice takvu devojku uvredi. Sa vestackim kosama i noktima. Znate kakvi su mladi momci, ma koliko bili lepo vaspitani i iz dobrih porodica, naprave zgrozenu facu kada vide devojku vec opisanu. I da, telefoni su na stolu i niko niciji ne dira. Postovanje i poverenje. Ponekad mi ona nesto sitno procita jer sam u godinama i ne vidim ili otkuca poruku kada me bole ruke. A njene ruke su tako divne, graciozne, prsti tanani sa predivnim noktima namazanim diskretnim lakom, posao joj ne dozvoljava a ni obrazovanje i vaspitanje da bude dama sa vestackim noktima... Lep dan vam zelim.

sve same muske alapace i mudroseri ovde

pre 8 godina

Milan bi isti ovakav komentar pisao i da mu se ona javila i objasnila da jos voli bivseg i da ce ponovo biti sa njim. Milan bi bio podjednako razocaran, jer sustina njegovog jada nije u tome sto se ona njemu nije javila i objasnila, nego sto je otisla sa drugim i on se oseca iskorisceno, iako ga devojka realno ni za sta nije iskoristila, vec sam kaze da mu je to druzenje sa njom bilo prijatno. Nista ti nije obecala, nije presla sa tobom neku granicu, da bi ti imao pravo da se postavljas kao da ti ona nesto duguje. Mozda to objasnjenje, ali to je sve. Dzo umesto sto drzi lekcije zenama, neka nadje onu koja mu odgovara, a ne onu sa vestackim noktima i umecima u kosi, koju ce posle da prevaspitava i da joj govori da sve to skine. Takodje, ako ce neko da se obrazuje, uradice to zbog sebe, a ne zato sto je tako rekao Dzo. Ako nece, opet njen/njegov izbor, ako ti se ne svidja, vozi dalje, nemoj drzati propovedi celom zenskom rodu i polaziti od hipoteze da sve imamo vestacke nokte i zavirujemo u vase telefone. Nema sta da zavirujemo, ako neko krije telefon kao zmija noge, jasno je sve...

ovo nije normalno

pre 8 godina

@milan
U prvom delu price sam se skroz prepoznao. Ostatak je takav da sam se ja zaljubio a ona nije. Hvala joj sto je bila iskrena od samog starta. Evo i sad me po malo pecka pomisao na nju( proslo je godinu dana). Sreca te sam se preselio pa me malo popustilo ali cini mi se da je jos dugo necu zaboraviti.
P.S. Nek je ona srecna a valjda cu i ja naci nekoga ko ce probuditi ista osecanja u meni.

Milan pateticar

pre 8 godina

Pre 2 g. desilo mi se nesto sto me je totalno izbacilo iz koloseka, a odnosi se na prvi "razlog" iz ovog teksta. Upoznao sam devojku, drugaricu od drugarice, koja mi se od prvog momenta svidela i sa kojom sam od pocetka osetio "hemiju". Lepa, pametna, nenafurana, simpaticna, zanimljiva, hiljadu zajednickih tema... Sve mi se svidelo, a znam da sam se svideo i ja njoj. Iz njenog odnosa prema meni video sam to i sam, a posto je "muvanje" dobrim delom islo i preko drugarica, znam i sta je njima pricala. Poceli smo da se vidjamo i sve je izgledalo savrseno, znala je da mi se svidja i da ne mislim da joj budem samo drugar, nisam je smarao pozivima, nisam bio ni "papucar", kad bismo izasli cesto se desavalo da ostanemo negde duze nego sto sam ja ocekivao zato sto je ona tako htela, videlo se da joj je lepo sa mnom... Kada je doslo vreme da napravim "korak napred" i da posle 3 - 4 vidjanja nas odnos postane nesto vise, ona je jednostavno pocela da pravi distancu. Svaki nas kontakt je postao povrsan i kratak, nismo se vise zezali kad se cujemo ili vidimo, nego se ponasala kao da sam joj neki poznanik iz kraja. Osetio sam da nesto nije u redu a nisam imao pojma sta se desava! A onda, posle 4 - 5 dana, cuo sam od drugarice da je ponovo sa bivsim deckom, sa kojim je raskinula godinu dana pre nego sto je upoznala mene. Nijedan poziv, ni poruka, nista, kao da me nije ni upoznala... Njih dvoje su zajedno, vidim ih ponekad. A ja sam joj izgleda samo dobro posluzio da napumpa ego...

glamur sjaj

pre 8 godina

Ovo su se normalne faze u životu koje se daju izlečiti samom novom ljubavlju ili pozitivnim obrtima u životu. Ono od čega i ja a vidim i mnogi drugi beže je precenjivanje sebe. Koliko danas samo šeta onih koje sebe smatraju mačkicama, tigricama, kučkicama, nedodirljivima i neosvojivima, a sve to dok tebe muvaju i pokušavaju da uspostave neki odnos. Šizofreno potpuno. Ma čak i kad devojka otvoreno za sebe misli da je lepa i zgodna, već vidiš koliko je sati. Narcizam bi trebalo da se leči kod psihijatra ali se danas izgleda smatra za statusni simbol.

Dzo

pre 8 godina

Evo iz ugla mog sina i mene, njegovog oca: Ne zvocajte, ne kukajte svaki dan kako vas nesto boli iz navike a u stvari nije vam nista, moj telefon je moj, nesto kao dnevnik, ne diraj! Ne trazi problem tamo gde ga nema. Ne masi mi vestackim noktima ispred nosa, ne zelim da pomislim da imas leukemiju kada ujutru na jastuku vidim pramenove kose od "nadogradnje", ne glumi crnkinju a i solarijum nije zdrav, ne trepci vestackim trepavicama i sa pola kila pudera i parfema, ne zelim da slusam kakvo misljenje ima tvoja glupa drugarica, pametne prepoznam tako da su one i meni drage, ne nosi na -10 kratke suknje i korsete, nije zdravo a ni lepo, ne zelim da neko pomisli da sam unajmio poslovnu pratnju. Ne igraj sa mnom glupe zenske igrice, nemam zivaca za tvoje "vrzino kolo". Ne slusaj narodnjake! Budi cista, prirodna, leprsava, svoja, intrigantna, pametna. Ulazi u svoje obrazovanje i nikad se ne uporedjuj sa drugim zenama jer si jedinstvena, posebna, zbog toga sam sa tobom... Idi u kupovinu i kod kozmeticara ali ne moram da znam bas svaki detalj...itd... Uf!

Milan I.

pre 8 godina

Devojke,

Kao sto ste vi specificne tako su i muskarci. Neki muskarci ne vole kada ih zovete, kada im saljete poruke, neki se ponasaju muzevno/bezobrazno/ne obracaju paznju na vas a neki su potpuna suprotnog od ovoga sto sam naveo. Nekima se ovo svidja a nekima ne.

Na vama je da nadjete najbolje sto vama odgovara.

Ja kao muskarac/momak mogu da vam kazem samo jedno. Najvise na svetu cenim iskrenost kod devojaka. Bez obzira koliko teska bila situacija u kojoj se nalazite uvek budite iskreni kako prema sebi tako i prema drugima. Ta iskrenost nekome mnogo mnogo znaci.

Владимир

pre 8 godina

Од ових ствари мушкарац никада неће бежати од вас, али ћете га временом сморити и цела ствар поприма неки други ток. Уместо да девојке које већ виде да имају неког поред себе ко их поштује, не подцењује, не малтретира и ко би их држао као мало воде на длану, таквог аутоматски гурну у други план као спољног момка, резервног играча и раме за плакање. Његова слабост на њу саму, се третира као њањавост и неког ко је превише добар и самим тим не занимљив. Ту нема шансе да буде неке искре, прва је помисао. Прави се нека друга шема, а овај први... па нека га ту где је, док ја до 35-40 године не видим шта ћу и како ћу.

Ето зато неке остају саме.

i nije bas tako

pre 8 godina

@ Vladimir
Ne mogu se pohvaliti da sam se bas nesto zabavljala , niti da su mi jedna , dve veze koje sam imala bile uspesne. Prvi normalan muskarac koga sam srela i dobro upoznala, koji je govorio ono stO je mislio i radio ono sto je govorio , koji je bio dobar , posvecen, pouzdan ... e sa njim sam se zabavljala preko cetiri godine i za njega udala; i nikada se nisam pokajala ;

x-man

pre 8 godina

Rekla mi je:da imam razumevanja,da volim,da sam karakter, normalan,fer,iskren,posten,da bi bio dobar otac,na kraju mi je rekla da to sve nije dovoljno posle 6godina!!

x-man

pre 8 godina

Rekla mi je:da imam razumevanja,da volim,da sam karakter, normalan,fer,iskren,posten,da bi bio dobar otac,na kraju mi je rekla da to sve nije dovoljno posle 6godina!!

Dzo

pre 8 godina

Evo iz ugla mog sina i mene, njegovog oca: Ne zvocajte, ne kukajte svaki dan kako vas nesto boli iz navike a u stvari nije vam nista, moj telefon je moj, nesto kao dnevnik, ne diraj! Ne trazi problem tamo gde ga nema. Ne masi mi vestackim noktima ispred nosa, ne zelim da pomislim da imas leukemiju kada ujutru na jastuku vidim pramenove kose od "nadogradnje", ne glumi crnkinju a i solarijum nije zdrav, ne trepci vestackim trepavicama i sa pola kila pudera i parfema, ne zelim da slusam kakvo misljenje ima tvoja glupa drugarica, pametne prepoznam tako da su one i meni drage, ne nosi na -10 kratke suknje i korsete, nije zdravo a ni lepo, ne zelim da neko pomisli da sam unajmio poslovnu pratnju. Ne igraj sa mnom glupe zenske igrice, nemam zivaca za tvoje "vrzino kolo". Ne slusaj narodnjake! Budi cista, prirodna, leprsava, svoja, intrigantna, pametna. Ulazi u svoje obrazovanje i nikad se ne uporedjuj sa drugim zenama jer si jedinstvena, posebna, zbog toga sam sa tobom... Idi u kupovinu i kod kozmeticara ali ne moram da znam bas svaki detalj...itd... Uf!

Владимир

pre 8 godina

Од ових ствари мушкарац никада неће бежати од вас, али ћете га временом сморити и цела ствар поприма неки други ток. Уместо да девојке које већ виде да имају неког поред себе ко их поштује, не подцењује, не малтретира и ко би их држао као мало воде на длану, таквог аутоматски гурну у други план као спољног момка, резервног играча и раме за плакање. Његова слабост на њу саму, се третира као њањавост и неког ко је превише добар и самим тим не занимљив. Ту нема шансе да буде неке искре, прва је помисао. Прави се нека друга шема, а овај први... па нека га ту где је, док ја до 35-40 године не видим шта ћу и како ћу.

Ето зато неке остају саме.

Milan I.

pre 8 godina

Devojke,

Kao sto ste vi specificne tako su i muskarci. Neki muskarci ne vole kada ih zovete, kada im saljete poruke, neki se ponasaju muzevno/bezobrazno/ne obracaju paznju na vas a neki su potpuna suprotnog od ovoga sto sam naveo. Nekima se ovo svidja a nekima ne.

Na vama je da nadjete najbolje sto vama odgovara.

Ja kao muskarac/momak mogu da vam kazem samo jedno. Najvise na svetu cenim iskrenost kod devojaka. Bez obzira koliko teska bila situacija u kojoj se nalazite uvek budite iskreni kako prema sebi tako i prema drugima. Ta iskrenost nekome mnogo mnogo znaci.

Milan pateticar

pre 8 godina

Pre 2 g. desilo mi se nesto sto me je totalno izbacilo iz koloseka, a odnosi se na prvi "razlog" iz ovog teksta. Upoznao sam devojku, drugaricu od drugarice, koja mi se od prvog momenta svidela i sa kojom sam od pocetka osetio "hemiju". Lepa, pametna, nenafurana, simpaticna, zanimljiva, hiljadu zajednickih tema... Sve mi se svidelo, a znam da sam se svideo i ja njoj. Iz njenog odnosa prema meni video sam to i sam, a posto je "muvanje" dobrim delom islo i preko drugarica, znam i sta je njima pricala. Poceli smo da se vidjamo i sve je izgledalo savrseno, znala je da mi se svidja i da ne mislim da joj budem samo drugar, nisam je smarao pozivima, nisam bio ni "papucar", kad bismo izasli cesto se desavalo da ostanemo negde duze nego sto sam ja ocekivao zato sto je ona tako htela, videlo se da joj je lepo sa mnom... Kada je doslo vreme da napravim "korak napred" i da posle 3 - 4 vidjanja nas odnos postane nesto vise, ona je jednostavno pocela da pravi distancu. Svaki nas kontakt je postao povrsan i kratak, nismo se vise zezali kad se cujemo ili vidimo, nego se ponasala kao da sam joj neki poznanik iz kraja. Osetio sam da nesto nije u redu a nisam imao pojma sta se desava! A onda, posle 4 - 5 dana, cuo sam od drugarice da je ponovo sa bivsim deckom, sa kojim je raskinula godinu dana pre nego sto je upoznala mene. Nijedan poziv, ni poruka, nista, kao da me nije ni upoznala... Njih dvoje su zajedno, vidim ih ponekad. A ja sam joj izgleda samo dobro posluzio da napumpa ego...

i nije bas tako

pre 8 godina

@ Vladimir
Ne mogu se pohvaliti da sam se bas nesto zabavljala , niti da su mi jedna , dve veze koje sam imala bile uspesne. Prvi normalan muskarac koga sam srela i dobro upoznala, koji je govorio ono stO je mislio i radio ono sto je govorio , koji je bio dobar , posvecen, pouzdan ... e sa njim sam se zabavljala preko cetiri godine i za njega udala; i nikada se nisam pokajala ;

ovo nije normalno

pre 8 godina

@milan
U prvom delu price sam se skroz prepoznao. Ostatak je takav da sam se ja zaljubio a ona nije. Hvala joj sto je bila iskrena od samog starta. Evo i sad me po malo pecka pomisao na nju( proslo je godinu dana). Sreca te sam se preselio pa me malo popustilo ali cini mi se da je jos dugo necu zaboraviti.
P.S. Nek je ona srecna a valjda cu i ja naci nekoga ko ce probuditi ista osecanja u meni.

glamur sjaj

pre 8 godina

Ovo su se normalne faze u životu koje se daju izlečiti samom novom ljubavlju ili pozitivnim obrtima u životu. Ono od čega i ja a vidim i mnogi drugi beže je precenjivanje sebe. Koliko danas samo šeta onih koje sebe smatraju mačkicama, tigricama, kučkicama, nedodirljivima i neosvojivima, a sve to dok tebe muvaju i pokušavaju da uspostave neki odnos. Šizofreno potpuno. Ma čak i kad devojka otvoreno za sebe misli da je lepa i zgodna, već vidiš koliko je sati. Narcizam bi trebalo da se leči kod psihijatra ali se danas izgleda smatra za statusni simbol.

kraljica

pre 8 godina

(Milan pateticar, 15. februar 2016 12:12)

Nije baš sve u životu tako crno-bijelo. Najčešće je u raznim nijansama sive. Na kraju krajeva, zašto ne bi dala šansu nekome da joj se približi? Za 3-4 viđenja niste se ni mogli toliko zbližiti da bi odbijanje proizvelo toliko ogorčenosti. Ne može se govoriti o nekom zavlačenju, naprotiv. Ona se udaljila dovoljno rano da ne napravi problem ni tebi ni sebi.
Ne valja ako vam je svaki ženski korak problem. Ako vas djevojke u startu odbiju, ne valja što vam nisu dale šansu da vas bar upoznaju. Ako prihvate jedno ili par viđenja da vas malo bolje upoznaju, pa shvate da to nije to i na vrijeme odustanu da ne troše svoje ni vaše vrijeme, onda ne valja što su vam uopšte davale šansu. Umjesto što kukate, zahvalite im što su bile poštene i nisu vas zavlačile, pa idite dalje dok ne nađete onu koja će vas voljeti.

sve same muske alapace i mudroseri ovde

pre 8 godina

Milan bi isti ovakav komentar pisao i da mu se ona javila i objasnila da jos voli bivseg i da ce ponovo biti sa njim. Milan bi bio podjednako razocaran, jer sustina njegovog jada nije u tome sto se ona njemu nije javila i objasnila, nego sto je otisla sa drugim i on se oseca iskorisceno, iako ga devojka realno ni za sta nije iskoristila, vec sam kaze da mu je to druzenje sa njom bilo prijatno. Nista ti nije obecala, nije presla sa tobom neku granicu, da bi ti imao pravo da se postavljas kao da ti ona nesto duguje. Mozda to objasnjenje, ali to je sve. Dzo umesto sto drzi lekcije zenama, neka nadje onu koja mu odgovara, a ne onu sa vestackim noktima i umecima u kosi, koju ce posle da prevaspitava i da joj govori da sve to skine. Takodje, ako ce neko da se obrazuje, uradice to zbog sebe, a ne zato sto je tako rekao Dzo. Ako nece, opet njen/njegov izbor, ako ti se ne svidja, vozi dalje, nemoj drzati propovedi celom zenskom rodu i polaziti od hipoteze da sve imamo vestacke nokte i zavirujemo u vase telefone. Nema sta da zavirujemo, ako neko krije telefon kao zmija noge, jasno je sve...

Dzo

pre 8 godina

Draga mlada "damo" sa vestackim noktima. Izvinjavam se sto vas je uvradio moj komentar, kako vi kazete propovedi za citav zenski rod?! Ne smetaju mi neobrazovane i napucane devojke. Ne primecujum ih jer nemam gde ni da ih sretnem.
Imam svoju damu, obrazovanu. Sticala je obrazovanje u braku sa mnom, studentska ljubav. Vise smeta mom sinu ali samo zato sto je mlad i ponekad nema takta. Strah me je da nehotice takvu devojku uvredi. Sa vestackim kosama i noktima. Znate kakvi su mladi momci, ma koliko bili lepo vaspitani i iz dobrih porodica, naprave zgrozenu facu kada vide devojku vec opisanu. I da, telefoni su na stolu i niko niciji ne dira. Postovanje i poverenje. Ponekad mi ona nesto sitno procita jer sam u godinama i ne vidim ili otkuca poruku kada me bole ruke. A njene ruke su tako divne, graciozne, prsti tanani sa predivnim noktima namazanim diskretnim lakom, posao joj ne dozvoljava a ni obrazovanje i vaspitanje da bude dama sa vestackim noktima... Lep dan vam zelim.

Milan pateticar

pre 8 godina

@ sve same muske alapace i mudroseri ovde Nije problem u tome da li ona meni nesto duguje ili ne. Ne duguje mi nista! Ali ako jos nisi resila u svojoj glavi da li ti je bivsi stvarno bivsi ili jos nije, onda ne dajes sansu nekom drugom da ti se priblizi! Moze da ti bude novi drugar, prijatelj, poznanik, sta god hoces, ali mu ne dajes sansu da moze da ti postane decko jer to nije OK prema toj osobi koja ti poklanja paznju i trudi se oko tebe! Sta bi bilo da je to muskarac uradio devojci, kako biste onda komentarisale? Prvo resis da li si spremna za novu vezu pa onda radis sta god hoces, a ne ovako...

Milan pateticar

pre 8 godina

@ kraljica Od mene "plus" za komentar jer se slazem sa svim sto si napisala! Kad neko na vreme shvati da "to nije to", ne treba da zavlaci onog drugog i posteno je da kaze da od veze nece biti nista jer prosto to ne zeli. Desavalo se i meni da to uradim - izadjes par puta, ako vidis da ne ide, zavrsis pricu i ostanete OK! Ali mislim da ti mene nisi razumela - ona se nije ponasala tako i nedvosmisleno mi je stavljala do znanja da je zainteresovana za mene. Pisao sam vec, "muvanje" je velikim delom islo preko drugarica, pricala im je sve najbolje o meni, nicim je nisam razocarao, uvredio, svideo sam joj se, znala je sta hocu i opet je htela da se vidja sa mnom. Poruke, zvanje u 3 ujutro, pricala je sa mnom o ozbiljnim i duboko licnim stvarima... I onda, eto, pojavi se bivsi sa kojim je do pre godinu dana bila 3 g. u vezi, i odjednom ja ni ne postojim, nema me. Jednostavno, ne radis to nekom zato sto je jako sebicno! Da se drugacije ponasala prema meni, ne bih se uopste razocarao. Pricate o tom "prelazenju granice"... Pa nije ta granica uvek samo sex ili ljubljenje sa nekim!

Sve sami...znete vec

pre 8 godina

Pa ne znam, Milane, cela prica ti je malo cudna. Sad ispade da je ona jedina tu imala neku inicijativu, a ti nisi hteo da smaras pozivima i da budes papucar! Koji papucar, ako ti neko prija, nema tu mesta za takve reci i misli! Mozda je pomislila da se vise ti svidjas njoj, nego ona tebi, mozda joj je bas zbog takvog tog stava proradila nesigurnost. Nije papucar onaj koji zove, koji pokazuje da zeli da provodi vreme sa devojkom. Papucar je onaj koji dopusti da ga devojka bas otvoreno majmunise i da joj bude kao neki sluga koji ce da ispunjava sve njene zelje i hirove, ma koliko bili glupi, bezobrazni, nepotrebni...

Владимир

pre 8 godina

Од ових ствари мушкарац никада неће бежати од вас, али ћете га временом сморити и цела ствар поприма неки други ток. Уместо да девојке које већ виде да имају неког поред себе ко их поштује, не подцењује, не малтретира и ко би их држао као мало воде на длану, таквог аутоматски гурну у други план као спољног момка, резервног играча и раме за плакање. Његова слабост на њу саму, се третира као њањавост и неког ко је превише добар и самим тим не занимљив. Ту нема шансе да буде неке искре, прва је помисао. Прави се нека друга шема, а овај први... па нека га ту где је, док ја до 35-40 године не видим шта ћу и како ћу.

Ето зато неке остају саме.

Dzo

pre 8 godina

Evo iz ugla mog sina i mene, njegovog oca: Ne zvocajte, ne kukajte svaki dan kako vas nesto boli iz navike a u stvari nije vam nista, moj telefon je moj, nesto kao dnevnik, ne diraj! Ne trazi problem tamo gde ga nema. Ne masi mi vestackim noktima ispred nosa, ne zelim da pomislim da imas leukemiju kada ujutru na jastuku vidim pramenove kose od "nadogradnje", ne glumi crnkinju a i solarijum nije zdrav, ne trepci vestackim trepavicama i sa pola kila pudera i parfema, ne zelim da slusam kakvo misljenje ima tvoja glupa drugarica, pametne prepoznam tako da su one i meni drage, ne nosi na -10 kratke suknje i korsete, nije zdravo a ni lepo, ne zelim da neko pomisli da sam unajmio poslovnu pratnju. Ne igraj sa mnom glupe zenske igrice, nemam zivaca za tvoje "vrzino kolo". Ne slusaj narodnjake! Budi cista, prirodna, leprsava, svoja, intrigantna, pametna. Ulazi u svoje obrazovanje i nikad se ne uporedjuj sa drugim zenama jer si jedinstvena, posebna, zbog toga sam sa tobom... Idi u kupovinu i kod kozmeticara ali ne moram da znam bas svaki detalj...itd... Uf!

sve same muske alapace i mudroseri ovde

pre 8 godina

Milan bi isti ovakav komentar pisao i da mu se ona javila i objasnila da jos voli bivseg i da ce ponovo biti sa njim. Milan bi bio podjednako razocaran, jer sustina njegovog jada nije u tome sto se ona njemu nije javila i objasnila, nego sto je otisla sa drugim i on se oseca iskorisceno, iako ga devojka realno ni za sta nije iskoristila, vec sam kaze da mu je to druzenje sa njom bilo prijatno. Nista ti nije obecala, nije presla sa tobom neku granicu, da bi ti imao pravo da se postavljas kao da ti ona nesto duguje. Mozda to objasnjenje, ali to je sve. Dzo umesto sto drzi lekcije zenama, neka nadje onu koja mu odgovara, a ne onu sa vestackim noktima i umecima u kosi, koju ce posle da prevaspitava i da joj govori da sve to skine. Takodje, ako ce neko da se obrazuje, uradice to zbog sebe, a ne zato sto je tako rekao Dzo. Ako nece, opet njen/njegov izbor, ako ti se ne svidja, vozi dalje, nemoj drzati propovedi celom zenskom rodu i polaziti od hipoteze da sve imamo vestacke nokte i zavirujemo u vase telefone. Nema sta da zavirujemo, ako neko krije telefon kao zmija noge, jasno je sve...

Dzo

pre 8 godina

Draga mlada "damo" sa vestackim noktima. Izvinjavam se sto vas je uvradio moj komentar, kako vi kazete propovedi za citav zenski rod?! Ne smetaju mi neobrazovane i napucane devojke. Ne primecujum ih jer nemam gde ni da ih sretnem.
Imam svoju damu, obrazovanu. Sticala je obrazovanje u braku sa mnom, studentska ljubav. Vise smeta mom sinu ali samo zato sto je mlad i ponekad nema takta. Strah me je da nehotice takvu devojku uvredi. Sa vestackim kosama i noktima. Znate kakvi su mladi momci, ma koliko bili lepo vaspitani i iz dobrih porodica, naprave zgrozenu facu kada vide devojku vec opisanu. I da, telefoni su na stolu i niko niciji ne dira. Postovanje i poverenje. Ponekad mi ona nesto sitno procita jer sam u godinama i ne vidim ili otkuca poruku kada me bole ruke. A njene ruke su tako divne, graciozne, prsti tanani sa predivnim noktima namazanim diskretnim lakom, posao joj ne dozvoljava a ni obrazovanje i vaspitanje da bude dama sa vestackim noktima... Lep dan vam zelim.

Milan pateticar

pre 8 godina

@ sve same muske alapace i mudroseri ovde Nije problem u tome da li ona meni nesto duguje ili ne. Ne duguje mi nista! Ali ako jos nisi resila u svojoj glavi da li ti je bivsi stvarno bivsi ili jos nije, onda ne dajes sansu nekom drugom da ti se priblizi! Moze da ti bude novi drugar, prijatelj, poznanik, sta god hoces, ali mu ne dajes sansu da moze da ti postane decko jer to nije OK prema toj osobi koja ti poklanja paznju i trudi se oko tebe! Sta bi bilo da je to muskarac uradio devojci, kako biste onda komentarisale? Prvo resis da li si spremna za novu vezu pa onda radis sta god hoces, a ne ovako...

glamur sjaj

pre 8 godina

Ovo su se normalne faze u životu koje se daju izlečiti samom novom ljubavlju ili pozitivnim obrtima u životu. Ono od čega i ja a vidim i mnogi drugi beže je precenjivanje sebe. Koliko danas samo šeta onih koje sebe smatraju mačkicama, tigricama, kučkicama, nedodirljivima i neosvojivima, a sve to dok tebe muvaju i pokušavaju da uspostave neki odnos. Šizofreno potpuno. Ma čak i kad devojka otvoreno za sebe misli da je lepa i zgodna, već vidiš koliko je sati. Narcizam bi trebalo da se leči kod psihijatra ali se danas izgleda smatra za statusni simbol.

Milan pateticar

pre 8 godina

Pre 2 g. desilo mi se nesto sto me je totalno izbacilo iz koloseka, a odnosi se na prvi "razlog" iz ovog teksta. Upoznao sam devojku, drugaricu od drugarice, koja mi se od prvog momenta svidela i sa kojom sam od pocetka osetio "hemiju". Lepa, pametna, nenafurana, simpaticna, zanimljiva, hiljadu zajednickih tema... Sve mi se svidelo, a znam da sam se svideo i ja njoj. Iz njenog odnosa prema meni video sam to i sam, a posto je "muvanje" dobrim delom islo i preko drugarica, znam i sta je njima pricala. Poceli smo da se vidjamo i sve je izgledalo savrseno, znala je da mi se svidja i da ne mislim da joj budem samo drugar, nisam je smarao pozivima, nisam bio ni "papucar", kad bismo izasli cesto se desavalo da ostanemo negde duze nego sto sam ja ocekivao zato sto je ona tako htela, videlo se da joj je lepo sa mnom... Kada je doslo vreme da napravim "korak napred" i da posle 3 - 4 vidjanja nas odnos postane nesto vise, ona je jednostavno pocela da pravi distancu. Svaki nas kontakt je postao povrsan i kratak, nismo se vise zezali kad se cujemo ili vidimo, nego se ponasala kao da sam joj neki poznanik iz kraja. Osetio sam da nesto nije u redu a nisam imao pojma sta se desava! A onda, posle 4 - 5 dana, cuo sam od drugarice da je ponovo sa bivsim deckom, sa kojim je raskinula godinu dana pre nego sto je upoznala mene. Nijedan poziv, ni poruka, nista, kao da me nije ni upoznala... Njih dvoje su zajedno, vidim ih ponekad. A ja sam joj izgleda samo dobro posluzio da napumpa ego...

kraljica

pre 8 godina

(Milan pateticar, 15. februar 2016 12:12)

Nije baš sve u životu tako crno-bijelo. Najčešće je u raznim nijansama sive. Na kraju krajeva, zašto ne bi dala šansu nekome da joj se približi? Za 3-4 viđenja niste se ni mogli toliko zbližiti da bi odbijanje proizvelo toliko ogorčenosti. Ne može se govoriti o nekom zavlačenju, naprotiv. Ona se udaljila dovoljno rano da ne napravi problem ni tebi ni sebi.
Ne valja ako vam je svaki ženski korak problem. Ako vas djevojke u startu odbiju, ne valja što vam nisu dale šansu da vas bar upoznaju. Ako prihvate jedno ili par viđenja da vas malo bolje upoznaju, pa shvate da to nije to i na vrijeme odustanu da ne troše svoje ni vaše vrijeme, onda ne valja što su vam uopšte davale šansu. Umjesto što kukate, zahvalite im što su bile poštene i nisu vas zavlačile, pa idite dalje dok ne nađete onu koja će vas voljeti.

x-man

pre 8 godina

Rekla mi je:da imam razumevanja,da volim,da sam karakter, normalan,fer,iskren,posten,da bi bio dobar otac,na kraju mi je rekla da to sve nije dovoljno posle 6godina!!

Sve sami...znete vec

pre 8 godina

Pa ne znam, Milane, cela prica ti je malo cudna. Sad ispade da je ona jedina tu imala neku inicijativu, a ti nisi hteo da smaras pozivima i da budes papucar! Koji papucar, ako ti neko prija, nema tu mesta za takve reci i misli! Mozda je pomislila da se vise ti svidjas njoj, nego ona tebi, mozda joj je bas zbog takvog tog stava proradila nesigurnost. Nije papucar onaj koji zove, koji pokazuje da zeli da provodi vreme sa devojkom. Papucar je onaj koji dopusti da ga devojka bas otvoreno majmunise i da joj bude kao neki sluga koji ce da ispunjava sve njene zelje i hirove, ma koliko bili glupi, bezobrazni, nepotrebni...

Milan I.

pre 8 godina

Devojke,

Kao sto ste vi specificne tako su i muskarci. Neki muskarci ne vole kada ih zovete, kada im saljete poruke, neki se ponasaju muzevno/bezobrazno/ne obracaju paznju na vas a neki su potpuna suprotnog od ovoga sto sam naveo. Nekima se ovo svidja a nekima ne.

Na vama je da nadjete najbolje sto vama odgovara.

Ja kao muskarac/momak mogu da vam kazem samo jedno. Najvise na svetu cenim iskrenost kod devojaka. Bez obzira koliko teska bila situacija u kojoj se nalazite uvek budite iskreni kako prema sebi tako i prema drugima. Ta iskrenost nekome mnogo mnogo znaci.

i nije bas tako

pre 8 godina

@ Vladimir
Ne mogu se pohvaliti da sam se bas nesto zabavljala , niti da su mi jedna , dve veze koje sam imala bile uspesne. Prvi normalan muskarac koga sam srela i dobro upoznala, koji je govorio ono stO je mislio i radio ono sto je govorio , koji je bio dobar , posvecen, pouzdan ... e sa njim sam se zabavljala preko cetiri godine i za njega udala; i nikada se nisam pokajala ;

Milan pateticar

pre 8 godina

@ kraljica Od mene "plus" za komentar jer se slazem sa svim sto si napisala! Kad neko na vreme shvati da "to nije to", ne treba da zavlaci onog drugog i posteno je da kaze da od veze nece biti nista jer prosto to ne zeli. Desavalo se i meni da to uradim - izadjes par puta, ako vidis da ne ide, zavrsis pricu i ostanete OK! Ali mislim da ti mene nisi razumela - ona se nije ponasala tako i nedvosmisleno mi je stavljala do znanja da je zainteresovana za mene. Pisao sam vec, "muvanje" je velikim delom islo preko drugarica, pricala im je sve najbolje o meni, nicim je nisam razocarao, uvredio, svideo sam joj se, znala je sta hocu i opet je htela da se vidja sa mnom. Poruke, zvanje u 3 ujutro, pricala je sa mnom o ozbiljnim i duboko licnim stvarima... I onda, eto, pojavi se bivsi sa kojim je do pre godinu dana bila 3 g. u vezi, i odjednom ja ni ne postojim, nema me. Jednostavno, ne radis to nekom zato sto je jako sebicno! Da se drugacije ponasala prema meni, ne bih se uopste razocarao. Pricate o tom "prelazenju granice"... Pa nije ta granica uvek samo sex ili ljubljenje sa nekim!

ovo nije normalno

pre 8 godina

@milan
U prvom delu price sam se skroz prepoznao. Ostatak je takav da sam se ja zaljubio a ona nije. Hvala joj sto je bila iskrena od samog starta. Evo i sad me po malo pecka pomisao na nju( proslo je godinu dana). Sreca te sam se preselio pa me malo popustilo ali cini mi se da je jos dugo necu zaboraviti.
P.S. Nek je ona srecna a valjda cu i ja naci nekoga ko ce probuditi ista osecanja u meni.