Zajedno su od njene 14. godine: Ruski milioner se oženio 37 godina mlađom manekenkom

Četvrtak, 28.07.2016.

15:19

Izvor: index.hr

Zajedno su od njene 14. godine: Ruski milioner se oženio 37 godina mlaðom manekenkom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

radfem

pre 7 godina

Dete od 14 godina ne moze biti 'u vezi' sa matorim jarcem, a to sto su bogatasi iznad zakona je vec druga tema. Ova devojka je mozda (?) imala srece da ju je ulovio samo jedan, isprao joj mozak pa moze da se bori sa Stockholmskim sindromom dok je okruzena basnoslovnim bogatstvom. Ali ova kultura silovanja, gde je normalno da se zene i devojcice besomucno seksualizuju od najranije dobi, a ekonomski sistem ih diskriminise pa se dolazi u situaciju da se mizogenijom izazvano siromastvo 'resava' prodajom sopstvenog tela, dovodi do znatno vece tragedije nego sto je njena. Mlade zene i deca se prodaju muskarcima za bilo kakve pare, i to je u zemljama kao npr. Nemacka legalno, a nisu sve 'srecnice' da to rade ''dobrovoljno' nego je potraznja za mladim mesom uzrok i pocinilac prisile i prodaje ljudskih bica u seksualno ropstvo. Ova placena silovanja u raznoraznim oblicima koji glamurizuju zenski bol, od porna i prostitucije do brakova sa devojcicama, je ono sto je zlo, prljavo, bolesno i opasno u nasem ljudskom drustvu. Neoliberalni kapitalizam samo produbljuje jaz izmedju bogatih i siromasnih, zena i muskaraca, individue i drustva, zdravog i bolesnog.

wer

pre 7 godina

ono kad imas sve sto kinta moze da pazari, praznu dusu, a i dalje te blam zbog toga...

ne brinem se ja za malu nadrndanu ruskinjicu, kada dodje do razvoda i podele 'zajedno stecenog u braku' moci ce da se uda za svoju ljubav, lokalnog pajdomana

Crudelta

pre 7 godina

@(Za dobrim konjem ...., 29. jul 2016 07:30)

Ako te bas zanima nije krompirusa ali nesto slicno i ona je postala moja supruga,sa kojom imam 2 dece,sa kojom se nisam ni posvadjao,jako skromna i trosi 10 puta manje nego ja ali ja sam birao osobu koja ce mi prvenstveno biti veciti prijatelj.Ne zelim ni da pljujem bogatstvo niti uzdizem siromastvo nego je simptomaticno sto je uvek neki milioner ili milijardr.Iskreno ja imam 35 godina i ne bih se druzio sa klinkama od 14-15 jer jednostavno nemam nista sto bi me privuklo da provodim vreme sa takvom u toj dobi a pogotovo ne da imamo neki intimniji odnos.I kao sto ti nik glasi za dobrim konjem...se i prasina dize i to je tacno ali konji zive u proseku 20-30 godina a dobar konj je onaj od 5 do 10 ostalo su u narodu poznati kao rage ili ti istrosene drtine.

spaske

pre 7 godina

Smesni su mi ovi sto govore o pedofiliji, a sami bi zeleli podsvesno da dodju na mesto tog razvratnika.Koga vi lazete, vi ste pravi pedofili.

shadow

pre 7 godina

A dje slika mladenaca? ili se mlada stidi mladozenje pa izbacuje samo svoje fotke?
Najjaci su mi ovi koji opravdavajj u smislu ljubav i to.. kako god okrenes ovo je pedofilija i sponzorstvo. kako se to lepotica, kao sto neko dole rec, ne zaljubi u dekicu sto radi na pijaci, nego u milijardera? hajd molim te!

dule

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...
(a koje boje su te kantice i lopatice?, 28. jul 2016 21:10)

To kako je manekenka izgledala i kako se oblačila je bitno samo do trenutka dok ne saznaš da ima 14 godina. Od tog trenutka to je pedofilija.

moralni gmizavac

pre 7 godina

Ubio joj mladost? Jesi li ti normalan? A sta treba da se uda za nekog ko nema za burek, da provede zivot u bedi i bez mogucnosti da pruzi najosnovnije deci i sebi, to nije ubijanje mladosti?

socijalista,antikomunista

pre 7 godina

....a da njeni vršnjaci kače na FB njene intimne slike posle odnosa i ogovaraju je i ponižavaju, pri tome ni ne pomišljajući da je ožene, ne bi bila "mladost ubivena parama"....joj zavisti....realno, mi ne znamo ništa o njima osim njihovih godišta.....i toga da su MUŽ i ŽENA....

hektor

pre 7 godina

(Pala s kruške, 28. jul 2016 21:52)
Odabir žene ni u kom slučaju ne sme da bude protivzakonit. Ženska osoba od 14 godina nije potpuno svesna svega, kada stupa u odnose sa punoletnom osobom. Ne zanima me šta rade primitivci po zabitima, jer njihov kriterijum je baš kao što sam rekao, primitivan. Niko nije ukazao na holivudske glumice, kao paradigmu ispravnog, a o tome ovde i nije reč. Nadam se da tebi neće dopustiti da vaspitaš decu.
Ovo nije možda teška pedofilija, ali svakako je skandal. Ispada da za njega ne važe propisi.

Zoki

pre 7 godina

Ne možemo ceo svet posmatrati kroz prizmu sopstvenih moralnih normi. Koliko znamo o društvenom miljeu u kome je ta devojka rasla. Pre desetak godina životni vek ruskog muškarca je bio ispod 60, mnogi su umirali usled alkoholizma. Kakva je bila njena perspektiva? Da je siluje pijani komšija, otac njene školske drugarice? Da se posle toga uda za nekoga ko će je redovno tući kada se pijan vrati kući? Zar je teško zamisliti da je za nju sa 14 godina taj negovani pedesetogodišnjak, koji je izgledao bolje od njenih 15 godina mlađih krezubih komšija, delovao kao princ iz bajke? Isto tako, koga je pedesetogodišnji milijarder mogao da oženi iz ljubavi? Da li je bilo realno da očekuje da će se neka žena zaljubiti u njega nezavisno od njegovih para? Šta je trebao da uradi, da podeli pare sirotinji, ode da živi ispod mosta i čeka koja će se udati iz čiste ljubavi? Ili je trebao da oženi neku sponzorušu od 35, na zalasku karijere?

Братори

pre 7 godina

„Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?" - ма какви ћеро, љубав је то, и то права.

Ljiljana

pre 7 godina

"Nasli se" sa njenih 14 godina!? Tuga, brate, sestro.Samo zamislite svoju sestru, drugaricu da u 8 razredu nadje matorog razvratnika.Danas nista nema vrednost, a ispade sve ima cenu.

neko tamo negde

pre 7 godina

Možda namera veze izaziva sumnju zato što je baja milioner, ali nemojte da zaboravite da su do pre stotinak godina bračne veze uglavnom bile ovako koncipirane, tj, žene su se udavale ispod dvadesete godine, a muškarci, osim ako nisu ganciji, ženili posle tridesete kada steknu nešto svoje. Kasnije je kroz doba socijalizma smanjena ta razlika, tako što su žene počele kasnije da se udaju zbog obrazovanja, a muškarci ranije da se žene zbog sigurnosti posla. Ovo vam je sve statistička činjenica.
Međutim, danas je poprilično nesigurno vreme tako da se devojke udaju na vreme dok ne prestare, zbog sigurnosti, a muškarcima ponovo treba više vremena dok se snađu.

Za dobrim konjem ....

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...
(Crudelta, 28. jul 2016 22:42)

A sto se ti ne zagledas u neku krompirusu ?

Neno

pre 7 godina

Kako bre pojedini odobravaju ovo! To je autoprojekcija, ljudi moji... Kakav bre izbor, sta zna dete od 14 god da izabere, lik ju je izmantao i iskoristio, gde su institucije, brate mili?? Tuga, stvarno. I nije ona kriva, kriva je ta drzava sto ne reaguje, a u drugom planu i njeni roditelji, koji su verovatno svesno prodali svoje dete.

mikele

pre 7 godina

kaznjavanje za pedofiliju je samo za siromasnu boraniju...kad imas love godine nisu bitne;)prava prica bi bila da ju je pokosio bmw na zelenom semaforu i onda je ozenio:):):)ali to je vec neka druga basna

M

pre 7 godina

Ja ne kapiram sta citam u komentarima. DETE od 14 godina, 8 razred osnovne skole sa likom od 50 godina? Ej!

To je protiv zakona, ona je dete, nije polno zrela jos, a da ne pricam mentalno i psihicki. Sto je najcrnje ja njoj verujem da je zatreskana klinka, postoji razlog bre zasto imamo te zakone, on moze da joj prodaje price kako hoce. To je obljuba, zlostavljanje, opusteno otvoreno silovanje. A vi u komentarima koji ste u fazonu ko smo mi da osudjujemo, strpajte sebi u glavu da ste upravo napisali ''ko smo mi da osudjujemo silovanje maloletnice''.

Remus

pre 7 godina

Konfucijevi roditelji su imali razliku od tacno 50 godina. Njemu to nije smetalo da bude najinteligentija osoba svoga doba. U celome svetu se tolerisu najbizarnije razlike u godinama...osim na ovome forumu.

hana

pre 7 godina

svi licemerni muskarci u Sbiji kao i uvk moralisu,a svi jure odnegovane i neizradjene burzujke...prvo im je pitanje cime se bavis,da vide sa koliko kesa raspolazes pa da vide hoce li provod il vezu zavisi ima li interesa za njih,a ovamo moralisu zenama,gori su od njih sto puta...da im neka baba milionerka ponudi vezu,pristali bi svi od prvog do poslednjeg...ali i baba koja ima bira pile,na njihovu zalost.Da imaju novac isti bi bili kao i svaki drugi muskarac,jurili bi decu i da je sto mladje...tako da prekinite sa tim mralisanjem muskarci iz Srbije,znam sta disete..i svi ste isti.

Bozero

pre 7 godina

Covek voli piletinu, a piletina milione... Ja sada imam 15 godina mladju devojku a nemam ni bentli ni ferari i to sam uspeo u Srbiji. Tako da, moze da mi se javi kad nahvata nesto mlado bez para i da je vozi u Opel Kadetta duplo starijeg od devojke.

seljadin

pre 7 godina

ne kapiram pise "bio je s njom kad je imala 14 godina" da li to podrazumeva sex ?
ako je to njihov izbor, nek im je sa srecom, moja prababa je bila 35 godina mladja od pradede, imao je takodje firmu, pa sta?

iz pakosti

pre 7 godina

vidi joj se u ocima da ga voli iz dubine duse :)
(oscar, 28. jul 2016 19:04)
U ocima joj se vidi samo heroin, nista drugo.

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.
(reus, 28. jul 2016 18:25)
Dete od 14-15 godina ne moze "voljno da udje u vezu" ni sa vrsnjakom a ne sa matorcima

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

ma da, ljubav ne zna za godine, samo mi nije jasno kako uvek zna za godine kada je u pitanju cikica koji radi na trafici, onda je matora budala, ili ona stara, kada je debeo a ima para onda je meda, a ako je debeo I nema, onda je krme!!

Crudelta

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...

Buba

pre 7 godina

Nju da ne komentarisem, a ni njene roditelje. Nego, zar ne bi on trebalo da je u zatvoru malo, a? Cica od 51 godinu sa detetom od 14. 14? To je osmi razred, alooo! Ovo prica iz 19. veka, sta je ovo?

Igre bez granica

pre 7 godina

Evo jos jedan dokaz da ljubav ne poznaje granice; nikad nije kasno, a ni rano za ljubav. Treba vam samo par miliona rubalja, evra ili dolara i malo dobre droge da izbrise te fiktivne granice...sve se moze kad se hoce, ili...ma sve se hoce...kad mu se moze...

golijat

pre 7 godina

zato sto draga devojcice on jeste sponzor a ti jesi to sto jesi , sama najbolje znas...tuga, sa 14 godina sa 51 godisnjakom, to je slucaj za policiju

Pala s kruške

pre 7 godina

Odakle ste vi muškarčine. Pa svratite samo u svoj najbliži komšiluk, Kosovo, Crna Gora, Bosna, južna Srbija, Romi u svim belosvetskim zemljama, Vlasi - pa svi oni udaju ćerke sa 13-14 godina...
To, što biste vi više voleli da vam ćerka jednog dana bude u američkim humanitarnim organizacijama i da brine o tuđoj deci kao mlada, neudata 48-šnjakinja, ili holivudska glumica a la Mia Farou ili Anđelina Džoli - koje svoju decu viđaju kad ih bebisiterka nahrani, napoji i presvuče vam takođe ne bi odgovaralo.
Ma dobro, ma dobro. Svi vi ste oženili svoje vršnjakinje ili nešto starije žene, a la Rodžer Federer, i baš ste kao i on veoma srećni i veseli.

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...

Nemanja

pre 7 godina

Prestanite da napadate ljude u njihovim izborima u zivotu...njoj odgovara iz nekog razloga,njemu iz vise i ko ste vi da osudjujete...gomila mediokriteta koji sa svoji telefona za dinar prosipaju gomilu moralnih nacela uspesnim i ostvarenim osobama...uzivaju ljudi i bas ih briga...a zavidni samo lupaju svoje tastature od reciklirane plastike...

vase ime upisite

pre 7 godina

Znate sta ljudi, ko smo mi da im sudimo?! Ako se zaista vole, bez obzira sto je verovatno temelj taj veliki novac i moc, pa sta ima veze. Ako je njima lepo, ko smo mi da pljujemo po tome. Bitno je da se ljudi vole, bolje voleti nego ne voleti. Ja sam realno siromasan, nema sanse da imam ,,dobru ribu,, al sta je tu je. Zasto da pljujem po ovima. Neka ima je sa srecom! Eto

hm

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

Pokušavam da se setim kada sam pročitao ovako dobar komentar..

zoran

pre 7 godina

Mene njihov odnos ne interesuje, jer ne poznajem ljude niti ljudsku prirodu tako duboko da joj mogu videti sve krajeve.
Ono sto me fascinira su komentari prepuni mrznje, jeda, ljubomore, zavisiti. Odakle vama to, ako ste nasli to sto ste hteli I uzivate u srecnim odnosima..??

ninepi

pre 7 godina

Covek ima ono to ona verovatno najvise voli - pare i bogatstvo. Zasto i on ne bi dobio ono sto verovatno najvise voli (posle svog bogatstva) - mlado, zgodno zategnuto telo. Samo da ne pretera sa uzivanjima, ipak je on u godinama.

bzvz

pre 7 godina

I vi biste muskarci svi tako da vam se moze, zato ne moralisite i ne pljujte je bezveze. Krivo vam je sto ne necete takav zivot imati nikad. Lepo recite sta je po sredi.

Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez

pre 7 godina

Ne kapiram sto se zenio. Pa sa tolikom lovom moze da ima pola od svih ruskih tinejdzerki. Ma kakvi pola, sve...

desničar liberalni

pre 7 godina

""Zar nije pedofilija kad covek od 50+ godina bude sa detetom od 14?!?! Fuj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Tenerife, 28. jul 2016 15:38) ""
Naravno da NIJE.Pedofilija je kada je partnerka seksualno nezrela.

Maya

pre 7 godina

Moj muž je iz vrlo siromašne porodice,ja sam ga izabrala zbog pažnje, požrtvovanosti i dobrote. Kažu da smo lepi oboje. I volimo se, iako nikada nećemo biti bogataši...i trajemo.Nikada ne bih legla sa muškarcem toliko starijim od mene, ni zbog eksperimaneta, a kamoli zbog navodne ljubavi. U ljubavi nema kalkulacije, ljubav je kad voliš i činiš i bez skupih poklona sa druge strane, i kad ti je uzvraćeno ljubavlju,i erotskom i solidarnom ljudskom, a ne samo poklonima i materijalom.Draga moja, ti si za njega trofej, i nemoj nas ubeđivati da ne želiš iskustvo sa mlađim muškarcem.

reus

pre 7 godina

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.

Mina

pre 7 godina

Samo je t r i puta stariji od nje....
Ali necemo da generalizujemo....

Doktor Zivago:(Lara,17 godina, mazne maminog ljubavnika...)

Sibirski berberin (ista prica....)

Gala(prvo udata za Pola Elijara, a zatim za Salvadora Dalija),

Ellza Triole (rodj Kagan, 1 muz franc.oficir Andre Triole, 2. muz Luj Aragon),

njena sestra Lili Kagan (udata Brik, pa istovremeno u ljubavi sa Majakovskim)....

Sta je tu jos cudno?

mln

pre 7 godina

Jos jedan dokaz da zakoni vaze samo za "sirotinju". Takve treba na robiju, zajedno sa roditeljima. Sta zna dete od 14 godina, sta voli i sta hoce u zivotu.

Rajkica

pre 7 godina

I ja mislila tako dok se nisam do usiju zaljubila u 20 godina starijeg (ok nije stariji kao ovaj iz teksta ali opet je dosta) koji je nizi od mene i ne izgleda ni malo lepo, ima para pa imaju ljudi zbog cega da me ogovaraju, a za mene je najlepsi, najduhovitiji i najpazljiviji muskarac na svetu, uz kog stalno ucim i koji me cini boljom osobom. Zivela ljubav

zbzv

pre 7 godina

Evo, ja imam 55 god, i startuju me cesto klinke, mozda ne bas sa 18 god., ali sa 20 i kusur da. Nisam ni deda, nemam ni love ni kola, ali sam im simpatican, mozda mladje izgledam, ali glupo je pricati sam o sebi. Flertujem s` njima, ali nista vise od toga jer sam bankrot, pa tako moram i da se ponasam. Znaci, nije bas sve u lovi kada su klinke u pitanju. Bice da vole starije iz jos nekih drugih razloga, ali to je vec slozenija prica.

reklame su najgore

pre 7 godina

Pa zato sto jeste tako lutko. Ali dobro,ti imas jos vremena za obrazovanje,ako nisi prirodno tupava.
(lemy L., 28. jul 2016 16:00)
Nije to tupavost vec zlostavljanje od malih nogu. Ona njega "voli" kao sto one cerke vole oceve koji su ih silovali (i/ili napravili i dete), one koje obrezuju (po Africi i Aziji), one sto nose burke, itd.

Pa šta

pre 7 godina

Valjda su je roditelji udali bez ikakvog pritiska. Ja recimo znam, raspitajte se, kako je jedan od direktora Komercijalne banke iz Kikinde jurio maloletnu devojčicu i na kraju je, na njenu radost i oženio.
Takođe mi je poznato da u Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bosni, među Romima i muslimanima, kao i Vlasima se ćerke "obećaju" i pre pubertetskih dana i onda ih ponosni roditelji udaju i - zaborave na njih.
U ovom slučaju, sigurna sam da, obzirom da je sve ovo javno, neće moći da je maltretira, siluje, šutne, tuče dečicu; a - kad luče odraste, slobodno će otići svojim putem. Ili mislite da će da će da joj obuče šalvare i stavi nešto preko očiju dok je ljubi...

Strasko

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da je zaista 'ljubav' po sredi,uzmite za primer bracni par Lecic, razlika kao izmedju oca i 'cerke,a opet nije novac u prvom planu,posto Lecic nije neki bogatas. Ili je u pitanju nedostatak ocinske paznje,pa u starijin muskarcima pronalaze taj nedostatak i za nas muskarce isto vazi. Ali opet sa druge strane nesto mi uvek smrdi kad procitam da je mladozenja u najmanju ruku milioner,a tek milijarder. Na prvu bih poverovao u ljubav da je npr. mladozenja profesor,doktor,prodavac od 55g i da ima zenu od 18g,ali naravno to nikog ne bi zanimalo. Ljubav ne poznaje granice i godine,ali sto je mnogo mnogo je!

@*!÷%%

pre 7 godina

"Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?"

Zato sto jeste tako. U ovom konkretnom slucaju u pitanju je i teska zloupotreba od strane pedofila, verovatno uz finansijsku korist koju uma roditelj/staratelj ove jos nerazvijene devojke

VUK

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

VUK

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

Buba

pre 7 godina

Nju da ne komentarisem, a ni njene roditelje. Nego, zar ne bi on trebalo da je u zatvoru malo, a? Cica od 51 godinu sa detetom od 14. 14? To je osmi razred, alooo! Ovo prica iz 19. veka, sta je ovo?

Crudelta

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...

golijat

pre 7 godina

zato sto draga devojcice on jeste sponzor a ti jesi to sto jesi , sama najbolje znas...tuga, sa 14 godina sa 51 godisnjakom, to je slucaj za policiju

Igre bez granica

pre 7 godina

Evo jos jedan dokaz da ljubav ne poznaje granice; nikad nije kasno, a ni rano za ljubav. Treba vam samo par miliona rubalja, evra ili dolara i malo dobre droge da izbrise te fiktivne granice...sve se moze kad se hoce, ili...ma sve se hoce...kad mu se moze...

@*!÷%%

pre 7 godina

"Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?"

Zato sto jeste tako. U ovom konkretnom slucaju u pitanju je i teska zloupotreba od strane pedofila, verovatno uz finansijsku korist koju uma roditelj/staratelj ove jos nerazvijene devojke

hm

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

Pokušavam da se setim kada sam pročitao ovako dobar komentar..

mln

pre 7 godina

Jos jedan dokaz da zakoni vaze samo za "sirotinju". Takve treba na robiju, zajedno sa roditeljima. Sta zna dete od 14 godina, sta voli i sta hoce u zivotu.

Maya

pre 7 godina

Moj muž je iz vrlo siromašne porodice,ja sam ga izabrala zbog pažnje, požrtvovanosti i dobrote. Kažu da smo lepi oboje. I volimo se, iako nikada nećemo biti bogataši...i trajemo.Nikada ne bih legla sa muškarcem toliko starijim od mene, ni zbog eksperimaneta, a kamoli zbog navodne ljubavi. U ljubavi nema kalkulacije, ljubav je kad voliš i činiš i bez skupih poklona sa druge strane, i kad ti je uzvraćeno ljubavlju,i erotskom i solidarnom ljudskom, a ne samo poklonima i materijalom.Draga moja, ti si za njega trofej, i nemoj nas ubeđivati da ne želiš iskustvo sa mlađim muškarcem.

Pala s kruške

pre 7 godina

Odakle ste vi muškarčine. Pa svratite samo u svoj najbliži komšiluk, Kosovo, Crna Gora, Bosna, južna Srbija, Romi u svim belosvetskim zemljama, Vlasi - pa svi oni udaju ćerke sa 13-14 godina...
To, što biste vi više voleli da vam ćerka jednog dana bude u američkim humanitarnim organizacijama i da brine o tuđoj deci kao mlada, neudata 48-šnjakinja, ili holivudska glumica a la Mia Farou ili Anđelina Džoli - koje svoju decu viđaju kad ih bebisiterka nahrani, napoji i presvuče vam takođe ne bi odgovaralo.
Ma dobro, ma dobro. Svi vi ste oženili svoje vršnjakinje ili nešto starije žene, a la Rodžer Federer, i baš ste kao i on veoma srećni i veseli.

reklame su najgore

pre 7 godina

Pa zato sto jeste tako lutko. Ali dobro,ti imas jos vremena za obrazovanje,ako nisi prirodno tupava.
(lemy L., 28. jul 2016 16:00)
Nije to tupavost vec zlostavljanje od malih nogu. Ona njega "voli" kao sto one cerke vole oceve koji su ih silovali (i/ili napravili i dete), one koje obrezuju (po Africi i Aziji), one sto nose burke, itd.

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...

Nemanja

pre 7 godina

Prestanite da napadate ljude u njihovim izborima u zivotu...njoj odgovara iz nekog razloga,njemu iz vise i ko ste vi da osudjujete...gomila mediokriteta koji sa svoji telefona za dinar prosipaju gomilu moralnih nacela uspesnim i ostvarenim osobama...uzivaju ljudi i bas ih briga...a zavidni samo lupaju svoje tastature od reciklirane plastike...

dule

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...
(a koje boje su te kantice i lopatice?, 28. jul 2016 21:10)

To kako je manekenka izgledala i kako se oblačila je bitno samo do trenutka dok ne saznaš da ima 14 godina. Od tog trenutka to je pedofilija.

ninepi

pre 7 godina

Covek ima ono to ona verovatno najvise voli - pare i bogatstvo. Zasto i on ne bi dobio ono sto verovatno najvise voli (posle svog bogatstva) - mlado, zgodno zategnuto telo. Samo da ne pretera sa uzivanjima, ipak je on u godinama.

Strasko

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da je zaista 'ljubav' po sredi,uzmite za primer bracni par Lecic, razlika kao izmedju oca i 'cerke,a opet nije novac u prvom planu,posto Lecic nije neki bogatas. Ili je u pitanju nedostatak ocinske paznje,pa u starijin muskarcima pronalaze taj nedostatak i za nas muskarce isto vazi. Ali opet sa druge strane nesto mi uvek smrdi kad procitam da je mladozenja u najmanju ruku milioner,a tek milijarder. Na prvu bih poverovao u ljubav da je npr. mladozenja profesor,doktor,prodavac od 55g i da ima zenu od 18g,ali naravno to nikog ne bi zanimalo. Ljubav ne poznaje granice i godine,ali sto je mnogo mnogo je!

Ljiljana

pre 7 godina

"Nasli se" sa njenih 14 godina!? Tuga, brate, sestro.Samo zamislite svoju sestru, drugaricu da u 8 razredu nadje matorog razvratnika.Danas nista nema vrednost, a ispade sve ima cenu.

bzvz

pre 7 godina

I vi biste muskarci svi tako da vam se moze, zato ne moralisite i ne pljujte je bezveze. Krivo vam je sto ne necete takav zivot imati nikad. Lepo recite sta je po sredi.

Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez

pre 7 godina

Ne kapiram sto se zenio. Pa sa tolikom lovom moze da ima pola od svih ruskih tinejdzerki. Ma kakvi pola, sve...

zbzv

pre 7 godina

Evo, ja imam 55 god, i startuju me cesto klinke, mozda ne bas sa 18 god., ali sa 20 i kusur da. Nisam ni deda, nemam ni love ni kola, ali sam im simpatican, mozda mladje izgledam, ali glupo je pricati sam o sebi. Flertujem s` njima, ali nista vise od toga jer sam bankrot, pa tako moram i da se ponasam. Znaci, nije bas sve u lovi kada su klinke u pitanju. Bice da vole starije iz jos nekih drugih razloga, ali to je vec slozenija prica.

M

pre 7 godina

Ja ne kapiram sta citam u komentarima. DETE od 14 godina, 8 razred osnovne skole sa likom od 50 godina? Ej!

To je protiv zakona, ona je dete, nije polno zrela jos, a da ne pricam mentalno i psihicki. Sto je najcrnje ja njoj verujem da je zatreskana klinka, postoji razlog bre zasto imamo te zakone, on moze da joj prodaje price kako hoce. To je obljuba, zlostavljanje, opusteno otvoreno silovanje. A vi u komentarima koji ste u fazonu ko smo mi da osudjujemo, strpajte sebi u glavu da ste upravo napisali ''ko smo mi da osudjujemo silovanje maloletnice''.

desničar liberalni

pre 7 godina

""Zar nije pedofilija kad covek od 50+ godina bude sa detetom od 14?!?! Fuj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Tenerife, 28. jul 2016 15:38) ""
Naravno da NIJE.Pedofilija je kada je partnerka seksualno nezrela.

hektor

pre 7 godina

(Pala s kruške, 28. jul 2016 21:52)
Odabir žene ni u kom slučaju ne sme da bude protivzakonit. Ženska osoba od 14 godina nije potpuno svesna svega, kada stupa u odnose sa punoletnom osobom. Ne zanima me šta rade primitivci po zabitima, jer njihov kriterijum je baš kao što sam rekao, primitivan. Niko nije ukazao na holivudske glumice, kao paradigmu ispravnog, a o tome ovde i nije reč. Nadam se da tebi neće dopustiti da vaspitaš decu.
Ovo nije možda teška pedofilija, ali svakako je skandal. Ispada da za njega ne važe propisi.

zoran

pre 7 godina

Mene njihov odnos ne interesuje, jer ne poznajem ljude niti ljudsku prirodu tako duboko da joj mogu videti sve krajeve.
Ono sto me fascinira su komentari prepuni mrznje, jeda, ljubomore, zavisiti. Odakle vama to, ako ste nasli to sto ste hteli I uzivate u srecnim odnosima..??

Neno

pre 7 godina

Kako bre pojedini odobravaju ovo! To je autoprojekcija, ljudi moji... Kakav bre izbor, sta zna dete od 14 god da izabere, lik ju je izmantao i iskoristio, gde su institucije, brate mili?? Tuga, stvarno. I nije ona kriva, kriva je ta drzava sto ne reaguje, a u drugom planu i njeni roditelji, koji su verovatno svesno prodali svoje dete.

shadow

pre 7 godina

A dje slika mladenaca? ili se mlada stidi mladozenje pa izbacuje samo svoje fotke?
Najjaci su mi ovi koji opravdavajj u smislu ljubav i to.. kako god okrenes ovo je pedofilija i sponzorstvo. kako se to lepotica, kao sto neko dole rec, ne zaljubi u dekicu sto radi na pijaci, nego u milijardera? hajd molim te!

Crudelta

pre 7 godina

@(Za dobrim konjem ...., 29. jul 2016 07:30)

Ako te bas zanima nije krompirusa ali nesto slicno i ona je postala moja supruga,sa kojom imam 2 dece,sa kojom se nisam ni posvadjao,jako skromna i trosi 10 puta manje nego ja ali ja sam birao osobu koja ce mi prvenstveno biti veciti prijatelj.Ne zelim ni da pljujem bogatstvo niti uzdizem siromastvo nego je simptomaticno sto je uvek neki milioner ili milijardr.Iskreno ja imam 35 godina i ne bih se druzio sa klinkama od 14-15 jer jednostavno nemam nista sto bi me privuklo da provodim vreme sa takvom u toj dobi a pogotovo ne da imamo neki intimniji odnos.I kao sto ti nik glasi za dobrim konjem...se i prasina dize i to je tacno ali konji zive u proseku 20-30 godina a dobar konj je onaj od 5 do 10 ostalo su u narodu poznati kao rage ili ti istrosene drtine.

Rajkica

pre 7 godina

I ja mislila tako dok se nisam do usiju zaljubila u 20 godina starijeg (ok nije stariji kao ovaj iz teksta ali opet je dosta) koji je nizi od mene i ne izgleda ni malo lepo, ima para pa imaju ljudi zbog cega da me ogovaraju, a za mene je najlepsi, najduhovitiji i najpazljiviji muskarac na svetu, uz kog stalno ucim i koji me cini boljom osobom. Zivela ljubav

Братори

pre 7 godina

„Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?" - ма какви ћеро, љубав је то, и то права.

Mina

pre 7 godina

Samo je t r i puta stariji od nje....
Ali necemo da generalizujemo....

Doktor Zivago:(Lara,17 godina, mazne maminog ljubavnika...)

Sibirski berberin (ista prica....)

Gala(prvo udata za Pola Elijara, a zatim za Salvadora Dalija),

Ellza Triole (rodj Kagan, 1 muz franc.oficir Andre Triole, 2. muz Luj Aragon),

njena sestra Lili Kagan (udata Brik, pa istovremeno u ljubavi sa Majakovskim)....

Sta je tu jos cudno?

vase ime upisite

pre 7 godina

Znate sta ljudi, ko smo mi da im sudimo?! Ako se zaista vole, bez obzira sto je verovatno temelj taj veliki novac i moc, pa sta ima veze. Ako je njima lepo, ko smo mi da pljujemo po tome. Bitno je da se ljudi vole, bolje voleti nego ne voleti. Ja sam realno siromasan, nema sanse da imam ,,dobru ribu,, al sta je tu je. Zasto da pljujem po ovima. Neka ima je sa srecom! Eto

wer

pre 7 godina

ono kad imas sve sto kinta moze da pazari, praznu dusu, a i dalje te blam zbog toga...

ne brinem se ja za malu nadrndanu ruskinjicu, kada dodje do razvoda i podele 'zajedno stecenog u braku' moci ce da se uda za svoju ljubav, lokalnog pajdomana

Za dobrim konjem ....

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...
(Crudelta, 28. jul 2016 22:42)

A sto se ti ne zagledas u neku krompirusu ?

iz pakosti

pre 7 godina

vidi joj se u ocima da ga voli iz dubine duse :)
(oscar, 28. jul 2016 19:04)
U ocima joj se vidi samo heroin, nista drugo.

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.
(reus, 28. jul 2016 18:25)
Dete od 14-15 godina ne moze "voljno da udje u vezu" ni sa vrsnjakom a ne sa matorcima

reus

pre 7 godina

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.

radfem

pre 7 godina

Dete od 14 godina ne moze biti 'u vezi' sa matorim jarcem, a to sto su bogatasi iznad zakona je vec druga tema. Ova devojka je mozda (?) imala srece da ju je ulovio samo jedan, isprao joj mozak pa moze da se bori sa Stockholmskim sindromom dok je okruzena basnoslovnim bogatstvom. Ali ova kultura silovanja, gde je normalno da se zene i devojcice besomucno seksualizuju od najranije dobi, a ekonomski sistem ih diskriminise pa se dolazi u situaciju da se mizogenijom izazvano siromastvo 'resava' prodajom sopstvenog tela, dovodi do znatno vece tragedije nego sto je njena. Mlade zene i deca se prodaju muskarcima za bilo kakve pare, i to je u zemljama kao npr. Nemacka legalno, a nisu sve 'srecnice' da to rade ''dobrovoljno' nego je potraznja za mladim mesom uzrok i pocinilac prisile i prodaje ljudskih bica u seksualno ropstvo. Ova placena silovanja u raznoraznim oblicima koji glamurizuju zenski bol, od porna i prostitucije do brakova sa devojcicama, je ono sto je zlo, prljavo, bolesno i opasno u nasem ljudskom drustvu. Neoliberalni kapitalizam samo produbljuje jaz izmedju bogatih i siromasnih, zena i muskaraca, individue i drustva, zdravog i bolesnog.

moralni gmizavac

pre 7 godina

Ubio joj mladost? Jesi li ti normalan? A sta treba da se uda za nekog ko nema za burek, da provede zivot u bedi i bez mogucnosti da pruzi najosnovnije deci i sebi, to nije ubijanje mladosti?

mikele

pre 7 godina

kaznjavanje za pedofiliju je samo za siromasnu boraniju...kad imas love godine nisu bitne;)prava prica bi bila da ju je pokosio bmw na zelenom semaforu i onda je ozenio:):):)ali to je vec neka druga basna

Pa šta

pre 7 godina

Valjda su je roditelji udali bez ikakvog pritiska. Ja recimo znam, raspitajte se, kako je jedan od direktora Komercijalne banke iz Kikinde jurio maloletnu devojčicu i na kraju je, na njenu radost i oženio.
Takođe mi je poznato da u Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bosni, među Romima i muslimanima, kao i Vlasima se ćerke "obećaju" i pre pubertetskih dana i onda ih ponosni roditelji udaju i - zaborave na njih.
U ovom slučaju, sigurna sam da, obzirom da je sve ovo javno, neće moći da je maltretira, siluje, šutne, tuče dečicu; a - kad luče odraste, slobodno će otići svojim putem. Ili mislite da će da će da joj obuče šalvare i stavi nešto preko očiju dok je ljubi...

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

ma da, ljubav ne zna za godine, samo mi nije jasno kako uvek zna za godine kada je u pitanju cikica koji radi na trafici, onda je matora budala, ili ona stara, kada je debeo a ima para onda je meda, a ako je debeo I nema, onda je krme!!

Zoki

pre 7 godina

Ne možemo ceo svet posmatrati kroz prizmu sopstvenih moralnih normi. Koliko znamo o društvenom miljeu u kome je ta devojka rasla. Pre desetak godina životni vek ruskog muškarca je bio ispod 60, mnogi su umirali usled alkoholizma. Kakva je bila njena perspektiva? Da je siluje pijani komšija, otac njene školske drugarice? Da se posle toga uda za nekoga ko će je redovno tući kada se pijan vrati kući? Zar je teško zamisliti da je za nju sa 14 godina taj negovani pedesetogodišnjak, koji je izgledao bolje od njenih 15 godina mlađih krezubih komšija, delovao kao princ iz bajke? Isto tako, koga je pedesetogodišnji milijarder mogao da oženi iz ljubavi? Da li je bilo realno da očekuje da će se neka žena zaljubiti u njega nezavisno od njegovih para? Šta je trebao da uradi, da podeli pare sirotinji, ode da živi ispod mosta i čeka koja će se udati iz čiste ljubavi? Ili je trebao da oženi neku sponzorušu od 35, na zalasku karijere?

hana

pre 7 godina

svi licemerni muskarci u Sbiji kao i uvk moralisu,a svi jure odnegovane i neizradjene burzujke...prvo im je pitanje cime se bavis,da vide sa koliko kesa raspolazes pa da vide hoce li provod il vezu zavisi ima li interesa za njih,a ovamo moralisu zenama,gori su od njih sto puta...da im neka baba milionerka ponudi vezu,pristali bi svi od prvog do poslednjeg...ali i baba koja ima bira pile,na njihovu zalost.Da imaju novac isti bi bili kao i svaki drugi muskarac,jurili bi decu i da je sto mladje...tako da prekinite sa tim mralisanjem muskarci iz Srbije,znam sta disete..i svi ste isti.

spaske

pre 7 godina

Smesni su mi ovi sto govore o pedofiliji, a sami bi zeleli podsvesno da dodju na mesto tog razvratnika.Koga vi lazete, vi ste pravi pedofili.

socijalista,antikomunista

pre 7 godina

....a da njeni vršnjaci kače na FB njene intimne slike posle odnosa i ogovaraju je i ponižavaju, pri tome ni ne pomišljajući da je ožene, ne bi bila "mladost ubivena parama"....joj zavisti....realno, mi ne znamo ništa o njima osim njihovih godišta.....i toga da su MUŽ i ŽENA....

Bozero

pre 7 godina

Covek voli piletinu, a piletina milione... Ja sada imam 15 godina mladju devojku a nemam ni bentli ni ferari i to sam uspeo u Srbiji. Tako da, moze da mi se javi kad nahvata nesto mlado bez para i da je vozi u Opel Kadetta duplo starijeg od devojke.

neko tamo negde

pre 7 godina

Možda namera veze izaziva sumnju zato što je baja milioner, ali nemojte da zaboravite da su do pre stotinak godina bračne veze uglavnom bile ovako koncipirane, tj, žene su se udavale ispod dvadesete godine, a muškarci, osim ako nisu ganciji, ženili posle tridesete kada steknu nešto svoje. Kasnije je kroz doba socijalizma smanjena ta razlika, tako što su žene počele kasnije da se udaju zbog obrazovanja, a muškarci ranije da se žene zbog sigurnosti posla. Ovo vam je sve statistička činjenica.
Međutim, danas je poprilično nesigurno vreme tako da se devojke udaju na vreme dok ne prestare, zbog sigurnosti, a muškarcima ponovo treba više vremena dok se snađu.

Remus

pre 7 godina

Konfucijevi roditelji su imali razliku od tacno 50 godina. Njemu to nije smetalo da bude najinteligentija osoba svoga doba. U celome svetu se tolerisu najbizarnije razlike u godinama...osim na ovome forumu.

seljadin

pre 7 godina

ne kapiram pise "bio je s njom kad je imala 14 godina" da li to podrazumeva sex ?
ako je to njihov izbor, nek im je sa srecom, moja prababa je bila 35 godina mladja od pradede, imao je takodje firmu, pa sta?

Pala s kruške

pre 7 godina

Odakle ste vi muškarčine. Pa svratite samo u svoj najbliži komšiluk, Kosovo, Crna Gora, Bosna, južna Srbija, Romi u svim belosvetskim zemljama, Vlasi - pa svi oni udaju ćerke sa 13-14 godina...
To, što biste vi više voleli da vam ćerka jednog dana bude u američkim humanitarnim organizacijama i da brine o tuđoj deci kao mlada, neudata 48-šnjakinja, ili holivudska glumica a la Mia Farou ili Anđelina Džoli - koje svoju decu viđaju kad ih bebisiterka nahrani, napoji i presvuče vam takođe ne bi odgovaralo.
Ma dobro, ma dobro. Svi vi ste oženili svoje vršnjakinje ili nešto starije žene, a la Rodžer Federer, i baš ste kao i on veoma srećni i veseli.

Nemanja

pre 7 godina

Prestanite da napadate ljude u njihovim izborima u zivotu...njoj odgovara iz nekog razloga,njemu iz vise i ko ste vi da osudjujete...gomila mediokriteta koji sa svoji telefona za dinar prosipaju gomilu moralnih nacela uspesnim i ostvarenim osobama...uzivaju ljudi i bas ih briga...a zavidni samo lupaju svoje tastature od reciklirane plastike...

VUK

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

desničar liberalni

pre 7 godina

""Zar nije pedofilija kad covek od 50+ godina bude sa detetom od 14?!?! Fuj
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Tenerife, 28. jul 2016 15:38) ""
Naravno da NIJE.Pedofilija je kada je partnerka seksualno nezrela.

bzvz

pre 7 godina

I vi biste muskarci svi tako da vam se moze, zato ne moralisite i ne pljujte je bezveze. Krivo vam je sto ne necete takav zivot imati nikad. Lepo recite sta je po sredi.

Rajkica

pre 7 godina

I ja mislila tako dok se nisam do usiju zaljubila u 20 godina starijeg (ok nije stariji kao ovaj iz teksta ali opet je dosta) koji je nizi od mene i ne izgleda ni malo lepo, ima para pa imaju ljudi zbog cega da me ogovaraju, a za mene je najlepsi, najduhovitiji i najpazljiviji muskarac na svetu, uz kog stalno ucim i koji me cini boljom osobom. Zivela ljubav

reus

pre 7 godina

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.

vase ime upisite

pre 7 godina

Znate sta ljudi, ko smo mi da im sudimo?! Ako se zaista vole, bez obzira sto je verovatno temelj taj veliki novac i moc, pa sta ima veze. Ako je njima lepo, ko smo mi da pljujemo po tome. Bitno je da se ljudi vole, bolje voleti nego ne voleti. Ja sam realno siromasan, nema sanse da imam ,,dobru ribu,, al sta je tu je. Zasto da pljujem po ovima. Neka ima je sa srecom! Eto

zbzv

pre 7 godina

Evo, ja imam 55 god, i startuju me cesto klinke, mozda ne bas sa 18 god., ali sa 20 i kusur da. Nisam ni deda, nemam ni love ni kola, ali sam im simpatican, mozda mladje izgledam, ali glupo je pricati sam o sebi. Flertujem s` njima, ali nista vise od toga jer sam bankrot, pa tako moram i da se ponasam. Znaci, nije bas sve u lovi kada su klinke u pitanju. Bice da vole starije iz jos nekih drugih razloga, ali to je vec slozenija prica.

zoran

pre 7 godina

Mene njihov odnos ne interesuje, jer ne poznajem ljude niti ljudsku prirodu tako duboko da joj mogu videti sve krajeve.
Ono sto me fascinira su komentari prepuni mrznje, jeda, ljubomore, zavisiti. Odakle vama to, ako ste nasli to sto ste hteli I uzivate u srecnim odnosima..??

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...

moralni gmizavac

pre 7 godina

Ubio joj mladost? Jesi li ti normalan? A sta treba da se uda za nekog ko nema za burek, da provede zivot u bedi i bez mogucnosti da pruzi najosnovnije deci i sebi, to nije ubijanje mladosti?

spaske

pre 7 godina

Smesni su mi ovi sto govore o pedofiliji, a sami bi zeleli podsvesno da dodju na mesto tog razvratnika.Koga vi lazete, vi ste pravi pedofili.

Remus

pre 7 godina

Konfucijevi roditelji su imali razliku od tacno 50 godina. Njemu to nije smetalo da bude najinteligentija osoba svoga doba. U celome svetu se tolerisu najbizarnije razlike u godinama...osim na ovome forumu.

Zoki

pre 7 godina

Ne možemo ceo svet posmatrati kroz prizmu sopstvenih moralnih normi. Koliko znamo o društvenom miljeu u kome je ta devojka rasla. Pre desetak godina životni vek ruskog muškarca je bio ispod 60, mnogi su umirali usled alkoholizma. Kakva je bila njena perspektiva? Da je siluje pijani komšija, otac njene školske drugarice? Da se posle toga uda za nekoga ko će je redovno tući kada se pijan vrati kući? Zar je teško zamisliti da je za nju sa 14 godina taj negovani pedesetogodišnjak, koji je izgledao bolje od njenih 15 godina mlađih krezubih komšija, delovao kao princ iz bajke? Isto tako, koga je pedesetogodišnji milijarder mogao da oženi iz ljubavi? Da li je bilo realno da očekuje da će se neka žena zaljubiti u njega nezavisno od njegovih para? Šta je trebao da uradi, da podeli pare sirotinji, ode da živi ispod mosta i čeka koja će se udati iz čiste ljubavi? Ili je trebao da oženi neku sponzorušu od 35, na zalasku karijere?

Mina

pre 7 godina

Samo je t r i puta stariji od nje....
Ali necemo da generalizujemo....

Doktor Zivago:(Lara,17 godina, mazne maminog ljubavnika...)

Sibirski berberin (ista prica....)

Gala(prvo udata za Pola Elijara, a zatim za Salvadora Dalija),

Ellza Triole (rodj Kagan, 1 muz franc.oficir Andre Triole, 2. muz Luj Aragon),

njena sestra Lili Kagan (udata Brik, pa istovremeno u ljubavi sa Majakovskim)....

Sta je tu jos cudno?

seljadin

pre 7 godina

ne kapiram pise "bio je s njom kad je imala 14 godina" da li to podrazumeva sex ?
ako je to njihov izbor, nek im je sa srecom, moja prababa je bila 35 godina mladja od pradede, imao je takodje firmu, pa sta?

Bozero

pre 7 godina

Covek voli piletinu, a piletina milione... Ja sada imam 15 godina mladju devojku a nemam ni bentli ni ferari i to sam uspeo u Srbiji. Tako da, moze da mi se javi kad nahvata nesto mlado bez para i da je vozi u Opel Kadetta duplo starijeg od devojke.

Pa šta

pre 7 godina

Valjda su je roditelji udali bez ikakvog pritiska. Ja recimo znam, raspitajte se, kako je jedan od direktora Komercijalne banke iz Kikinde jurio maloletnu devojčicu i na kraju je, na njenu radost i oženio.
Takođe mi je poznato da u Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bosni, među Romima i muslimanima, kao i Vlasima se ćerke "obećaju" i pre pubertetskih dana i onda ih ponosni roditelji udaju i - zaborave na njih.
U ovom slučaju, sigurna sam da, obzirom da je sve ovo javno, neće moći da je maltretira, siluje, šutne, tuče dečicu; a - kad luče odraste, slobodno će otići svojim putem. Ili mislite da će da će da joj obuče šalvare i stavi nešto preko očiju dok je ljubi...

Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez

pre 7 godina

Ne kapiram sto se zenio. Pa sa tolikom lovom moze da ima pola od svih ruskih tinejdzerki. Ma kakvi pola, sve...

Igre bez granica

pre 7 godina

Evo jos jedan dokaz da ljubav ne poznaje granice; nikad nije kasno, a ni rano za ljubav. Treba vam samo par miliona rubalja, evra ili dolara i malo dobre droge da izbrise te fiktivne granice...sve se moze kad se hoce, ili...ma sve se hoce...kad mu se moze...

Maya

pre 7 godina

Moj muž je iz vrlo siromašne porodice,ja sam ga izabrala zbog pažnje, požrtvovanosti i dobrote. Kažu da smo lepi oboje. I volimo se, iako nikada nećemo biti bogataši...i trajemo.Nikada ne bih legla sa muškarcem toliko starijim od mene, ni zbog eksperimaneta, a kamoli zbog navodne ljubavi. U ljubavi nema kalkulacije, ljubav je kad voliš i činiš i bez skupih poklona sa druge strane, i kad ti je uzvraćeno ljubavlju,i erotskom i solidarnom ljudskom, a ne samo poklonima i materijalom.Draga moja, ti si za njega trofej, i nemoj nas ubeđivati da ne želiš iskustvo sa mlađim muškarcem.

neko tamo negde

pre 7 godina

Možda namera veze izaziva sumnju zato što je baja milioner, ali nemojte da zaboravite da su do pre stotinak godina bračne veze uglavnom bile ovako koncipirane, tj, žene su se udavale ispod dvadesete godine, a muškarci, osim ako nisu ganciji, ženili posle tridesete kada steknu nešto svoje. Kasnije je kroz doba socijalizma smanjena ta razlika, tako što su žene počele kasnije da se udaju zbog obrazovanja, a muškarci ranije da se žene zbog sigurnosti posla. Ovo vam je sve statistička činjenica.
Međutim, danas je poprilično nesigurno vreme tako da se devojke udaju na vreme dok ne prestare, zbog sigurnosti, a muškarcima ponovo treba više vremena dok se snađu.

Buba

pre 7 godina

Nju da ne komentarisem, a ni njene roditelje. Nego, zar ne bi on trebalo da je u zatvoru malo, a? Cica od 51 godinu sa detetom od 14. 14? To je osmi razred, alooo! Ovo prica iz 19. veka, sta je ovo?

socijalista,antikomunista

pre 7 godina

....a da njeni vršnjaci kače na FB njene intimne slike posle odnosa i ogovaraju je i ponižavaju, pri tome ni ne pomišljajući da je ožene, ne bi bila "mladost ubivena parama"....joj zavisti....realno, mi ne znamo ništa o njima osim njihovih godišta.....i toga da su MUŽ i ŽENA....

hana

pre 7 godina

svi licemerni muskarci u Sbiji kao i uvk moralisu,a svi jure odnegovane i neizradjene burzujke...prvo im je pitanje cime se bavis,da vide sa koliko kesa raspolazes pa da vide hoce li provod il vezu zavisi ima li interesa za njih,a ovamo moralisu zenama,gori su od njih sto puta...da im neka baba milionerka ponudi vezu,pristali bi svi od prvog do poslednjeg...ali i baba koja ima bira pile,na njihovu zalost.Da imaju novac isti bi bili kao i svaki drugi muskarac,jurili bi decu i da je sto mladje...tako da prekinite sa tim mralisanjem muskarci iz Srbije,znam sta disete..i svi ste isti.

Crudelta

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...

hm

pre 7 godina

da sam pekar mala moja, da li bi me i tad htela? sunce pametno i pošteno! A on bolesnik koji je parama ubio jednu mladost.. uzeo joj dušu.. da na svoje ostarelo telo veže jedno koje tek treba da procveta. Zločin bez kazne!

Pokušavam da se setim kada sam pročitao ovako dobar komentar..

ninepi

pre 7 godina

Covek ima ono to ona verovatno najvise voli - pare i bogatstvo. Zasto i on ne bi dobio ono sto verovatno najvise voli (posle svog bogatstva) - mlado, zgodno zategnuto telo. Samo da ne pretera sa uzivanjima, ipak je on u godinama.

golijat

pre 7 godina

zato sto draga devojcice on jeste sponzor a ti jesi to sto jesi , sama najbolje znas...tuga, sa 14 godina sa 51 godisnjakom, to je slucaj za policiju

@*!÷%%

pre 7 godina

"Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?"

Zato sto jeste tako. U ovom konkretnom slucaju u pitanju je i teska zloupotreba od strane pedofila, verovatno uz finansijsku korist koju uma roditelj/staratelj ove jos nerazvijene devojke

Strasko

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da je zaista 'ljubav' po sredi,uzmite za primer bracni par Lecic, razlika kao izmedju oca i 'cerke,a opet nije novac u prvom planu,posto Lecic nije neki bogatas. Ili je u pitanju nedostatak ocinske paznje,pa u starijin muskarcima pronalaze taj nedostatak i za nas muskarce isto vazi. Ali opet sa druge strane nesto mi uvek smrdi kad procitam da je mladozenja u najmanju ruku milioner,a tek milijarder. Na prvu bih poverovao u ljubav da je npr. mladozenja profesor,doktor,prodavac od 55g i da ima zenu od 18g,ali naravno to nikog ne bi zanimalo. Ljubav ne poznaje granice i godine,ali sto je mnogo mnogo je!

reklame su najgore

pre 7 godina

Pa zato sto jeste tako lutko. Ali dobro,ti imas jos vremena za obrazovanje,ako nisi prirodno tupava.
(lemy L., 28. jul 2016 16:00)
Nije to tupavost vec zlostavljanje od malih nogu. Ona njega "voli" kao sto one cerke vole oceve koji su ih silovali (i/ili napravili i dete), one koje obrezuju (po Africi i Aziji), one sto nose burke, itd.

iz pakosti

pre 7 godina

vidi joj se u ocima da ga voli iz dubine duse :)
(oscar, 28. jul 2016 19:04)
U ocima joj se vidi samo heroin, nista drugo.

Ubio njenu mladost, pocinio zlocin? Samo budala to moze da izjavi, nije ovo silovanje pa da je "upropastio". Ona je ušla u vezu s njim voljno očigledno tako da bez glupiranja. Da je fino vidjet 14ogodisnju curu s 37 god starijim tipom, nije, ali nije ni zlocin za sta ga smatrate.
(reus, 28. jul 2016 18:25)
Dete od 14-15 godina ne moze "voljno da udje u vezu" ni sa vrsnjakom a ne sa matorcima

Za dobrim konjem ....

pre 7 godina

A zasto se nijedna od ovih manekenki ludo ne zaljubi u nekog cikicu koji prodaje recimo krompir na pijaci nego nekako uvek slucajno u nekog milijardera...no sve u svemu njihova stvar i njihova sreca...
(Crudelta, 28. jul 2016 22:42)

A sto se ti ne zagledas u neku krompirusu ?

dule

pre 7 godina

Pedofilija!
@Jovan
Pazi, pedofilija je seksualni nagon ka deci. Dakle, deci, koja se oblace kao deca, izgledaju kao deca i ponasaju se kao deca. Pitanje je kako je "manekenka" izgledala, oblacila se i ponasala u tim godinama ...
(a koje boje su te kantice i lopatice?, 28. jul 2016 21:10)

To kako je manekenka izgledala i kako se oblačila je bitno samo do trenutka dok ne saznaš da ima 14 godina. Od tog trenutka to je pedofilija.

Ljiljana

pre 7 godina

"Nasli se" sa njenih 14 godina!? Tuga, brate, sestro.Samo zamislite svoju sestru, drugaricu da u 8 razredu nadje matorog razvratnika.Danas nista nema vrednost, a ispade sve ima cenu.

Crudelta

pre 7 godina

@(Za dobrim konjem ...., 29. jul 2016 07:30)

Ako te bas zanima nije krompirusa ali nesto slicno i ona je postala moja supruga,sa kojom imam 2 dece,sa kojom se nisam ni posvadjao,jako skromna i trosi 10 puta manje nego ja ali ja sam birao osobu koja ce mi prvenstveno biti veciti prijatelj.Ne zelim ni da pljujem bogatstvo niti uzdizem siromastvo nego je simptomaticno sto je uvek neki milioner ili milijardr.Iskreno ja imam 35 godina i ne bih se druzio sa klinkama od 14-15 jer jednostavno nemam nista sto bi me privuklo da provodim vreme sa takvom u toj dobi a pogotovo ne da imamo neki intimniji odnos.I kao sto ti nik glasi za dobrim konjem...se i prasina dize i to je tacno ali konji zive u proseku 20-30 godina a dobar konj je onaj od 5 do 10 ostalo su u narodu poznati kao rage ili ti istrosene drtine.

slepi tumaraju u gomili!!

pre 7 godina

ma da, ljubav ne zna za godine, samo mi nije jasno kako uvek zna za godine kada je u pitanju cikica koji radi na trafici, onda je matora budala, ili ona stara, kada je debeo a ima para onda je meda, a ako je debeo I nema, onda je krme!!

Neno

pre 7 godina

Kako bre pojedini odobravaju ovo! To je autoprojekcija, ljudi moji... Kakav bre izbor, sta zna dete od 14 god da izabere, lik ju je izmantao i iskoristio, gde su institucije, brate mili?? Tuga, stvarno. I nije ona kriva, kriva je ta drzava sto ne reaguje, a u drugom planu i njeni roditelji, koji su verovatno svesno prodali svoje dete.

Братори

pre 7 godina

„Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski k...., a on je automatski sponzor?" - ма какви ћеро, љубав је то, и то права.

hektor

pre 7 godina

(Pala s kruške, 28. jul 2016 21:52)
Odabir žene ni u kom slučaju ne sme da bude protivzakonit. Ženska osoba od 14 godina nije potpuno svesna svega, kada stupa u odnose sa punoletnom osobom. Ne zanima me šta rade primitivci po zabitima, jer njihov kriterijum je baš kao što sam rekao, primitivan. Niko nije ukazao na holivudske glumice, kao paradigmu ispravnog, a o tome ovde i nije reč. Nadam se da tebi neće dopustiti da vaspitaš decu.
Ovo nije možda teška pedofilija, ali svakako je skandal. Ispada da za njega ne važe propisi.

wer

pre 7 godina

ono kad imas sve sto kinta moze da pazari, praznu dusu, a i dalje te blam zbog toga...

ne brinem se ja za malu nadrndanu ruskinjicu, kada dodje do razvoda i podele 'zajedno stecenog u braku' moci ce da se uda za svoju ljubav, lokalnog pajdomana

M

pre 7 godina

Ja ne kapiram sta citam u komentarima. DETE od 14 godina, 8 razred osnovne skole sa likom od 50 godina? Ej!

To je protiv zakona, ona je dete, nije polno zrela jos, a da ne pricam mentalno i psihicki. Sto je najcrnje ja njoj verujem da je zatreskana klinka, postoji razlog bre zasto imamo te zakone, on moze da joj prodaje price kako hoce. To je obljuba, zlostavljanje, opusteno otvoreno silovanje. A vi u komentarima koji ste u fazonu ko smo mi da osudjujemo, strpajte sebi u glavu da ste upravo napisali ''ko smo mi da osudjujemo silovanje maloletnice''.

shadow

pre 7 godina

A dje slika mladenaca? ili se mlada stidi mladozenje pa izbacuje samo svoje fotke?
Najjaci su mi ovi koji opravdavajj u smislu ljubav i to.. kako god okrenes ovo je pedofilija i sponzorstvo. kako se to lepotica, kao sto neko dole rec, ne zaljubi u dekicu sto radi na pijaci, nego u milijardera? hajd molim te!

radfem

pre 7 godina

Dete od 14 godina ne moze biti 'u vezi' sa matorim jarcem, a to sto su bogatasi iznad zakona je vec druga tema. Ova devojka je mozda (?) imala srece da ju je ulovio samo jedan, isprao joj mozak pa moze da se bori sa Stockholmskim sindromom dok je okruzena basnoslovnim bogatstvom. Ali ova kultura silovanja, gde je normalno da se zene i devojcice besomucno seksualizuju od najranije dobi, a ekonomski sistem ih diskriminise pa se dolazi u situaciju da se mizogenijom izazvano siromastvo 'resava' prodajom sopstvenog tela, dovodi do znatno vece tragedije nego sto je njena. Mlade zene i deca se prodaju muskarcima za bilo kakve pare, i to je u zemljama kao npr. Nemacka legalno, a nisu sve 'srecnice' da to rade ''dobrovoljno' nego je potraznja za mladim mesom uzrok i pocinilac prisile i prodaje ljudskih bica u seksualno ropstvo. Ova placena silovanja u raznoraznim oblicima koji glamurizuju zenski bol, od porna i prostitucije do brakova sa devojcicama, je ono sto je zlo, prljavo, bolesno i opasno u nasem ljudskom drustvu. Neoliberalni kapitalizam samo produbljuje jaz izmedju bogatih i siromasnih, zena i muskaraca, individue i drustva, zdravog i bolesnog.

mln

pre 7 godina

Jos jedan dokaz da zakoni vaze samo za "sirotinju". Takve treba na robiju, zajedno sa roditeljima. Sta zna dete od 14 godina, sta voli i sta hoce u zivotu.

mikele

pre 7 godina

kaznjavanje za pedofiliju je samo za siromasnu boraniju...kad imas love godine nisu bitne;)prava prica bi bila da ju je pokosio bmw na zelenom semaforu i onda je ozenio:):):)ali to je vec neka druga basna