Jelena Đoković jednom fotografijom odgovorila na glasine o razvodu

Utorak, 30.08.2016.

16:05

Izvor: Super žena

Jelena Ðokoviæ jednom fotografijom odgovorila na glasine o razvodu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@niko oni se zabavljaju od 17 godine - tesko da je neko tada mogao bas 100% da bude siguran koliko ce uspesna biti Novakova karijera!!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@sasa pogledaj snimak Silovog koncerta - Jelena sedi pored Novaka!!!! Tako da je ta "100%" proverena informacija cisto lupetanje!!!! Inače Jelena i Stefan su i sada u NY!! Odakle vam sve te priče o razvodu ?!?!

VJ

pre 7 godina

@vesele devedesete
Pre njega se zabavljala sa Tošketom, pa kad je videla da od njega nema ništa, prešaltala se na perspektuvnijeg ;)

gukni brate malo, ne stidi se

pre 7 godina

@Smuleco,

Kad cemo docekati tvoj komentar a da bude duzi od tri reci?

Ili, u ovom slucaju, cetiri slova i dve tacke??

Na žalost...

pre 7 godina

Za njegovu karijeru svi znamo. A ona se ocigledno svoje odrekla, bez obzira sto ima vise dbrazovanje od njega, ekonomija, doktorat valjda. Nije sve u novcu. Ako joj se sveo zivot na dete i tzv. titulu 'zena Novaka Đokovića', nije ni cudo sto ide da meditira. Nesto joj nedostaje. A ovaj Srbenda nece da joj dozvoli da radi samostalno.

dafina

pre 7 godina

Ja ih vidim,da su lepi ,srećni i zadovoljni i da uživaju!To vide samo oči,dobrih ,ne zlobnih ljudi.Bravo Jeco i vreme je za drugu bebu!!!!!

Aca Faca

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem. Jel moguce da vam je zloba srca pojela i da jedva cekate da se nekome nesto lose dogodi pa da vam svane na 30 sekundi u zivotu? I nije samo srca nego i mozak, po komentarima sudim da ni pertle ne umete sami da vezete. Zivot vam se sveo na hejtovanje po internetu, ostale mozdane funkcije su iskljucene.

Olja

pre 7 godina

Prvo procitajte sta je zena napisala, pa onda komentarisite "kisele osmehe". Ako uopste znate engleski. Nolu upravo masiraju stopala, sto se na slici ne vidi, zato mu je ovakva faca. Toliko od mene. Pozdrav svima.

saša

pre 7 godina

Zanimljivo da je Novak bio sam na koncertu Seal-a a u isto vreme Jelena na moru sa detetom. Ovo je 100% proverena informacija koja ništa ne mora da znači.

fecalitades

pre 7 godina

realno, ona je bila tu kad je bio nikooooo..
ali! ovaj ceo post je prepatetican, pomalo blamantan, a Novakova faca vrlo kisela. U svakom slučaju bedak, jer njemu stabilnost na tom planu utiče na stabilnost u igri..

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da Jelen malo treba da smanji izlete na socijalne mreze, ukoliko misli da im sacuva brak.
Obzirom da je oko Noleta dosta Italijana, ne bi me cudilo da je istina.
Cim je on javno rekao da je imao privatnih problema, mislim da je nekome poslao jasnu poruku.....pa sad ova fotka....ne znam, pouzdam se u Noletovu nad prosecnu inteligenciju. Resice on sve probleme, mada je ocigledno da je dobrano "uzdrman".

tara

pre 7 godina

Cvrsto verujem da u prici o razvodu bracnog para Djokovic nema ni trunke istine. Novak i jelena pripadaju jedno drugom. Oduvek su zajedno, i nadam se da ce njihova ljubav prebroditi sva iskusenja.Neko je jednom davno rekao da je ovaj zivot borba izmedju dobra i zla, svetlosti i tame, ljubavi i mrznje. Verujem da ce u slucaju Novaka i Jelene pobediti dobro, svetlost i ljubav...tara

youmeon

pre 7 godina

Kad si poceli da se ponasete kao starleta i starletan...krenulo je nizbrdo.
Sta briga ljude sta ti jedes, ili da li volis mamu i tatu i sl.
Noletu svaka cast na rezultatima i posvecenosti.

Tata

pre 7 godina

Nek su oni zivi i zdravi ali ja licno cenim da nema sanse da za 5 godina budu i dalje u braku. Gledao sam par zajednickih intervjua gde Novak nije mogao da dodje do reci od supruge i gde su sve teme bile nametnute sa njene strane. I Novak je to sve podneo sa osmehom i punom podrskom. To je neodrziva situacija na duze staze za obicnog coveka (i obican brak), a pogotovo kada je "ucutkani" najbolji sportista na svetu, koji pritom nije ni malo glup i ima sta da kaze.
Ne citam zutu stampu i ne zivim tudje zivote samo me je njihova dinamika u emisiji podsetila na moju bracnu situaciju, i prilicno rastuzila. Zivi bili pa videli.

rale

pre 7 godina

Sudeći po sadržajima objavljenih komentara najdeficitarnije zanimanje na ovim prostorima je lekar specijalista psihijatar...Baš je mnogo umobolnika, pshihopata koji su u detinjstvu zlostavljani, paćenika teških...A Novaku i Jeleni želim dug i srećan zajednički život!

Kaktus

pre 7 godina

Prevarila ga sa onim prognozerom sa Eurosporta... Mac li beše se zove. Jumko im držao sveću a D. J. Vućićević dobio potvrdu iz više izvora. Tako da je stvar sigurna. Italijani samo preneli.

cre

pre 7 godina

Jelena sa njim itekako jeste od kada je "postao" slavan i bogat. Oni se zabavljaju od Novakove 17e godine, a on je tada uveliko bio TOP20 igrac i na racunu je vec stajalo par milioncica, plus sto je iz imucne familije koja je u najteze vreme po nasu zemlju otvorila restoran/hotel na Zlatoboru. To devedeserih nije mogao bilo ko da uradi, vec samo ljudi bliski vlasti sa debelim dzepovima. One price, odvajali smo od usta da mu kupimo reket mogu da pricaju onom delu Srbije koji proguta i svaku pricu serviranu od strane vlasti. Veliki pozdrav i puno srece iskljucivo Novaku, jer je veliki sportista!

Mare

pre 7 godina

Ne verujem da se razvode, ali realno na ovoj fotki deluju kao da je Jelena zaskocila Novaka u stilu "Pravi se da se obozavamo inacu cu te zadaviti" a on onako bezvoljan "Khhhh ajde nasmejacu se...khhh ne davi me, smejem se..."

000

pre 7 godina

A sto ste napali na zenu, kao da zelite Noletu sve najgore. Pa to su njegovi zena i sin. Jedino se slazem da ne bi smeo da jede akai bobice za rucak, i takve gluposti. To je mozda dovoljno Jeleni. Nije valjda da Noletovi trener i doktor prepustaju Jeleni njegovu ishranu.

Niko

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.
(gradinar, 30. avgust 2016 16:36)
Oni su počeli sa se zabavljaju kad su i vrpci na grani znali da ce imati vrhunsku karijeru, tako da te price kako je ona tobože bila sa njim i pre je vise nego smesna.

brlogudan

pre 7 godina

Kako ste uopste na ovoj fotografiji vidjeli da mu je "kiseo" osmjeh kada mu se lice i ne vidi,ili ja gledam pogresnu fotografiju.Nevjerovatno je koliko nekima smeta uspjeh ovog covjeka.

Pako zver

pre 7 godina

Ove godine su Marej i Federer krenuli "djonom" da ruse Noleta ne birajuci sredstva,posto na terenu nisu mogli,okrenuli su se njegovom privatnom zivotu,navikama,izjavama....!?
Bolesno i pokvareno od "finih i demokratskih" zapadnjaka!!!

a

pre 7 godina

Ови италијани Атлантиду смештају код Сицилије,разводе Ђоковиће....Макијавели
беше италијан или тако нешто.

nismo mi te sreće

pre 7 godina

Daj Bože da su Italijani u pravu.Uništi mu karijeru vegeterijanska ishrana, čini mi se da se prepolovio i osušio, a snage nigde.Sve vreme igra izrazito defanzivan tenis, čak i protiv poslovično defanzivnog Mareja.

Dušan

pre 7 godina

".... While I was hugging him, a very NICE LADY was giving him a Chinese..... MASSAGE!" Hahaha :-D
Slažem se da je kiseo osmeh + veštački osmeh = slab pokušaj

Deja vu

pre 7 godina

Uobičajena britanska taktika pred svaki grenslem: Namesti žreb i izvrši psihički pritisak puštanjem laži u medije. Tipično britansko shvatanje fer pleja.

Jelena

pre 7 godina

Na svim slikama izgledaju usiljeno i izveštačeno. I smorili su više sa tom patetikom i svakodnevnim bljutavim izjavama ljubavi. Jel viđate po instagramima Mirku Federer ili Nadalovu devojku? Žene su povučene, nemaju komplekse, ne bodu oči i ne ekponiraju se. A ovo dvoje svaki dan cvetići, leptirići. Neko ko je istinski srećan nema potrebe da tu svoju sreću dokazuje drugima i nabija na nos. Ove glasine me uopšte ne iznenađuju.

Prle

pre 7 godina

Sjajno ih je demantovala: novakov kiseli osmeh (ako je ovo osmeh uopste) jedna ruka pored tela u stilu 'ne znam sta da radim sa rukama', a drugom jedva da je dodiruje palcem ... Nek' su oni nama svi zajedno zivi i zdravi jos sto godina, ali nije joj ovo bas najbolje ispalo ....

gradinar

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).
Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.

Slobodan

pre 7 godina

Тако природна, тако насмејана, тако здрава, тако задовољна, тако срећна... Једна је Јелена! Благо оној жени што му масира стопала и што може да ужива у Јелениној срећи!

Peretza

pre 7 godina

A ako dodje do razvoda da li ce se suditi po zakonima Crne Gore posto su se tamo vencali ili Monaka gde Jetza prezivljava izmedju grljenja drveca u Ekvatorima dok dadilje cuvaju dete

stiven k.

pre 7 godina

Neka dragi Bog blagoslovi ovu porodicu i dade zdravlje našem Noletu, da nam i dalje donosi radost i čini nas ponosnim. Zlobnici nek se naslađuju svojom mržnjom.

gradinar

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).
Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.

Prle

pre 7 godina

Sjajno ih je demantovala: novakov kiseli osmeh (ako je ovo osmeh uopste) jedna ruka pored tela u stilu 'ne znam sta da radim sa rukama', a drugom jedva da je dodiruje palcem ... Nek' su oni nama svi zajedno zivi i zdravi jos sto godina, ali nije joj ovo bas najbolje ispalo ....

stiven k.

pre 7 godina

Neka dragi Bog blagoslovi ovu porodicu i dade zdravlje našem Noletu, da nam i dalje donosi radost i čini nas ponosnim. Zlobnici nek se naslađuju svojom mržnjom.

Peretza

pre 7 godina

A ako dodje do razvoda da li ce se suditi po zakonima Crne Gore posto su se tamo vencali ili Monaka gde Jetza prezivljava izmedju grljenja drveca u Ekvatorima dok dadilje cuvaju dete

nismo mi te sreće

pre 7 godina

Daj Bože da su Italijani u pravu.Uništi mu karijeru vegeterijanska ishrana, čini mi se da se prepolovio i osušio, a snage nigde.Sve vreme igra izrazito defanzivan tenis, čak i protiv poslovično defanzivnog Mareja.

Jelena

pre 7 godina

Na svim slikama izgledaju usiljeno i izveštačeno. I smorili su više sa tom patetikom i svakodnevnim bljutavim izjavama ljubavi. Jel viđate po instagramima Mirku Federer ili Nadalovu devojku? Žene su povučene, nemaju komplekse, ne bodu oči i ne ekponiraju se. A ovo dvoje svaki dan cvetići, leptirići. Neko ko je istinski srećan nema potrebe da tu svoju sreću dokazuje drugima i nabija na nos. Ove glasine me uopšte ne iznenađuju.

cre

pre 7 godina

Jelena sa njim itekako jeste od kada je "postao" slavan i bogat. Oni se zabavljaju od Novakove 17e godine, a on je tada uveliko bio TOP20 igrac i na racunu je vec stajalo par milioncica, plus sto je iz imucne familije koja je u najteze vreme po nasu zemlju otvorila restoran/hotel na Zlatoboru. To devedeserih nije mogao bilo ko da uradi, vec samo ljudi bliski vlasti sa debelim dzepovima. One price, odvajali smo od usta da mu kupimo reket mogu da pricaju onom delu Srbije koji proguta i svaku pricu serviranu od strane vlasti. Veliki pozdrav i puno srece iskljucivo Novaku, jer je veliki sportista!

youmeon

pre 7 godina

Kad si poceli da se ponasete kao starleta i starletan...krenulo je nizbrdo.
Sta briga ljude sta ti jedes, ili da li volis mamu i tatu i sl.
Noletu svaka cast na rezultatima i posvecenosti.

Tata

pre 7 godina

Nek su oni zivi i zdravi ali ja licno cenim da nema sanse da za 5 godina budu i dalje u braku. Gledao sam par zajednickih intervjua gde Novak nije mogao da dodje do reci od supruge i gde su sve teme bile nametnute sa njene strane. I Novak je to sve podneo sa osmehom i punom podrskom. To je neodrziva situacija na duze staze za obicnog coveka (i obican brak), a pogotovo kada je "ucutkani" najbolji sportista na svetu, koji pritom nije ni malo glup i ima sta da kaze.
Ne citam zutu stampu i ne zivim tudje zivote samo me je njihova dinamika u emisiji podsetila na moju bracnu situaciju, i prilicno rastuzila. Zivi bili pa videli.

Mare

pre 7 godina

Ne verujem da se razvode, ali realno na ovoj fotki deluju kao da je Jelena zaskocila Novaka u stilu "Pravi se da se obozavamo inacu cu te zadaviti" a on onako bezvoljan "Khhhh ajde nasmejacu se...khhh ne davi me, smejem se..."

Niko

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.
(gradinar, 30. avgust 2016 16:36)
Oni su počeli sa se zabavljaju kad su i vrpci na grani znali da ce imati vrhunsku karijeru, tako da te price kako je ona tobože bila sa njim i pre je vise nego smesna.

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da Jelen malo treba da smanji izlete na socijalne mreze, ukoliko misli da im sacuva brak.
Obzirom da je oko Noleta dosta Italijana, ne bi me cudilo da je istina.
Cim je on javno rekao da je imao privatnih problema, mislim da je nekome poslao jasnu poruku.....pa sad ova fotka....ne znam, pouzdam se u Noletovu nad prosecnu inteligenciju. Resice on sve probleme, mada je ocigledno da je dobrano "uzdrman".

fecalitades

pre 7 godina

realno, ona je bila tu kad je bio nikooooo..
ali! ovaj ceo post je prepatetican, pomalo blamantan, a Novakova faca vrlo kisela. U svakom slučaju bedak, jer njemu stabilnost na tom planu utiče na stabilnost u igri..

Aca Faca

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem. Jel moguce da vam je zloba srca pojela i da jedva cekate da se nekome nesto lose dogodi pa da vam svane na 30 sekundi u zivotu? I nije samo srca nego i mozak, po komentarima sudim da ni pertle ne umete sami da vezete. Zivot vam se sveo na hejtovanje po internetu, ostale mozdane funkcije su iskljucene.

Dušan

pre 7 godina

".... While I was hugging him, a very NICE LADY was giving him a Chinese..... MASSAGE!" Hahaha :-D
Slažem se da je kiseo osmeh + veštački osmeh = slab pokušaj

saša

pre 7 godina

Zanimljivo da je Novak bio sam na koncertu Seal-a a u isto vreme Jelena na moru sa detetom. Ovo je 100% proverena informacija koja ništa ne mora da znači.

Na žalost...

pre 7 godina

Za njegovu karijeru svi znamo. A ona se ocigledno svoje odrekla, bez obzira sto ima vise dbrazovanje od njega, ekonomija, doktorat valjda. Nije sve u novcu. Ako joj se sveo zivot na dete i tzv. titulu 'zena Novaka Đokovića', nije ni cudo sto ide da meditira. Nesto joj nedostaje. A ovaj Srbenda nece da joj dozvoli da radi samostalno.

Kaktus

pre 7 godina

Prevarila ga sa onim prognozerom sa Eurosporta... Mac li beše se zove. Jumko im držao sveću a D. J. Vućićević dobio potvrdu iz više izvora. Tako da je stvar sigurna. Italijani samo preneli.

rale

pre 7 godina

Sudeći po sadržajima objavljenih komentara najdeficitarnije zanimanje na ovim prostorima je lekar specijalista psihijatar...Baš je mnogo umobolnika, pshihopata koji su u detinjstvu zlostavljani, paćenika teških...A Novaku i Jeleni želim dug i srećan zajednički život!

dafina

pre 7 godina

Ja ih vidim,da su lepi ,srećni i zadovoljni i da uživaju!To vide samo oči,dobrih ,ne zlobnih ljudi.Bravo Jeco i vreme je za drugu bebu!!!!!

000

pre 7 godina

A sto ste napali na zenu, kao da zelite Noletu sve najgore. Pa to su njegovi zena i sin. Jedino se slazem da ne bi smeo da jede akai bobice za rucak, i takve gluposti. To je mozda dovoljno Jeleni. Nije valjda da Noletovi trener i doktor prepustaju Jeleni njegovu ishranu.

Olja

pre 7 godina

Prvo procitajte sta je zena napisala, pa onda komentarisite "kisele osmehe". Ako uopste znate engleski. Nolu upravo masiraju stopala, sto se na slici ne vidi, zato mu je ovakva faca. Toliko od mene. Pozdrav svima.

tara

pre 7 godina

Cvrsto verujem da u prici o razvodu bracnog para Djokovic nema ni trunke istine. Novak i jelena pripadaju jedno drugom. Oduvek su zajedno, i nadam se da ce njihova ljubav prebroditi sva iskusenja.Neko je jednom davno rekao da je ovaj zivot borba izmedju dobra i zla, svetlosti i tame, ljubavi i mrznje. Verujem da ce u slucaju Novaka i Jelene pobediti dobro, svetlost i ljubav...tara

Deja vu

pre 7 godina

Uobičajena britanska taktika pred svaki grenslem: Namesti žreb i izvrši psihički pritisak puštanjem laži u medije. Tipično britansko shvatanje fer pleja.

Pako zver

pre 7 godina

Ove godine su Marej i Federer krenuli "djonom" da ruse Noleta ne birajuci sredstva,posto na terenu nisu mogli,okrenuli su se njegovom privatnom zivotu,navikama,izjavama....!?
Bolesno i pokvareno od "finih i demokratskih" zapadnjaka!!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@sasa pogledaj snimak Silovog koncerta - Jelena sedi pored Novaka!!!! Tako da je ta "100%" proverena informacija cisto lupetanje!!!! Inače Jelena i Stefan su i sada u NY!! Odakle vam sve te priče o razvodu ?!?!

Slobodan

pre 7 godina

Тако природна, тако насмејана, тако здрава, тако задовољна, тако срећна... Једна је Јелена! Благо оној жени што му масира стопала и што може да ужива у Јелениној срећи!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@niko oni se zabavljaju od 17 godine - tesko da je neko tada mogao bas 100% da bude siguran koliko ce uspesna biti Novakova karijera!!!

brlogudan

pre 7 godina

Kako ste uopste na ovoj fotografiji vidjeli da mu je "kiseo" osmjeh kada mu se lice i ne vidi,ili ja gledam pogresnu fotografiju.Nevjerovatno je koliko nekima smeta uspjeh ovog covjeka.

VJ

pre 7 godina

@vesele devedesete
Pre njega se zabavljala sa Tošketom, pa kad je videla da od njega nema ništa, prešaltala se na perspektuvnijeg ;)

a

pre 7 godina

Ови италијани Атлантиду смештају код Сицилије,разводе Ђоковиће....Макијавели
беше италијан или тако нешто.

gukni brate malo, ne stidi se

pre 7 godina

@Smuleco,

Kad cemo docekati tvoj komentar a da bude duzi od tri reci?

Ili, u ovom slucaju, cetiri slova i dve tacke??

nismo mi te sreće

pre 7 godina

Daj Bože da su Italijani u pravu.Uništi mu karijeru vegeterijanska ishrana, čini mi se da se prepolovio i osušio, a snage nigde.Sve vreme igra izrazito defanzivan tenis, čak i protiv poslovično defanzivnog Mareja.

gradinar

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).
Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.

Peretza

pre 7 godina

A ako dodje do razvoda da li ce se suditi po zakonima Crne Gore posto su se tamo vencali ili Monaka gde Jetza prezivljava izmedju grljenja drveca u Ekvatorima dok dadilje cuvaju dete

stiven k.

pre 7 godina

Neka dragi Bog blagoslovi ovu porodicu i dade zdravlje našem Noletu, da nam i dalje donosi radost i čini nas ponosnim. Zlobnici nek se naslađuju svojom mržnjom.

Prle

pre 7 godina

Sjajno ih je demantovala: novakov kiseli osmeh (ako je ovo osmeh uopste) jedna ruka pored tela u stilu 'ne znam sta da radim sa rukama', a drugom jedva da je dodiruje palcem ... Nek' su oni nama svi zajedno zivi i zdravi jos sto godina, ali nije joj ovo bas najbolje ispalo ....

Na žalost...

pre 7 godina

Za njegovu karijeru svi znamo. A ona se ocigledno svoje odrekla, bez obzira sto ima vise dbrazovanje od njega, ekonomija, doktorat valjda. Nije sve u novcu. Ako joj se sveo zivot na dete i tzv. titulu 'zena Novaka Đokovića', nije ni cudo sto ide da meditira. Nesto joj nedostaje. A ovaj Srbenda nece da joj dozvoli da radi samostalno.

Olja

pre 7 godina

Prvo procitajte sta je zena napisala, pa onda komentarisite "kisele osmehe". Ako uopste znate engleski. Nolu upravo masiraju stopala, sto se na slici ne vidi, zato mu je ovakva faca. Toliko od mene. Pozdrav svima.

Pako zver

pre 7 godina

Ove godine su Marej i Federer krenuli "djonom" da ruse Noleta ne birajuci sredstva,posto na terenu nisu mogli,okrenuli su se njegovom privatnom zivotu,navikama,izjavama....!?
Bolesno i pokvareno od "finih i demokratskih" zapadnjaka!!!

dafina

pre 7 godina

Ja ih vidim,da su lepi ,srećni i zadovoljni i da uživaju!To vide samo oči,dobrih ,ne zlobnih ljudi.Bravo Jeco i vreme je za drugu bebu!!!!!

tara

pre 7 godina

Cvrsto verujem da u prici o razvodu bracnog para Djokovic nema ni trunke istine. Novak i jelena pripadaju jedno drugom. Oduvek su zajedno, i nadam se da ce njihova ljubav prebroditi sva iskusenja.Neko je jednom davno rekao da je ovaj zivot borba izmedju dobra i zla, svetlosti i tame, ljubavi i mrznje. Verujem da ce u slucaju Novaka i Jelene pobediti dobro, svetlost i ljubav...tara

Aca Faca

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem. Jel moguce da vam je zloba srca pojela i da jedva cekate da se nekome nesto lose dogodi pa da vam svane na 30 sekundi u zivotu? I nije samo srca nego i mozak, po komentarima sudim da ni pertle ne umete sami da vezete. Zivot vam se sveo na hejtovanje po internetu, ostale mozdane funkcije su iskljucene.

Slobodan

pre 7 godina

Тако природна, тако насмејана, тако здрава, тако задовољна, тако срећна... Једна је Јелена! Благо оној жени што му масира стопала и што може да ужива у Јелениној срећи!

brlogudan

pre 7 godina

Kako ste uopste na ovoj fotografiji vidjeli da mu je "kiseo" osmjeh kada mu se lice i ne vidi,ili ja gledam pogresnu fotografiju.Nevjerovatno je koliko nekima smeta uspjeh ovog covjeka.

Deja vu

pre 7 godina

Uobičajena britanska taktika pred svaki grenslem: Namesti žreb i izvrši psihički pritisak puštanjem laži u medije. Tipično britansko shvatanje fer pleja.

rale

pre 7 godina

Sudeći po sadržajima objavljenih komentara najdeficitarnije zanimanje na ovim prostorima je lekar specijalista psihijatar...Baš je mnogo umobolnika, pshihopata koji su u detinjstvu zlostavljani, paćenika teških...A Novaku i Jeleni želim dug i srećan zajednički život!

a

pre 7 godina

Ови италијани Атлантиду смештају код Сицилије,разводе Ђоковиће....Макијавели
беше италијан или тако нешто.

000

pre 7 godina

A sto ste napali na zenu, kao da zelite Noletu sve najgore. Pa to su njegovi zena i sin. Jedino se slazem da ne bi smeo da jede akai bobice za rucak, i takve gluposti. To je mozda dovoljno Jeleni. Nije valjda da Noletovi trener i doktor prepustaju Jeleni njegovu ishranu.

fecalitades

pre 7 godina

realno, ona je bila tu kad je bio nikooooo..
ali! ovaj ceo post je prepatetican, pomalo blamantan, a Novakova faca vrlo kisela. U svakom slučaju bedak, jer njemu stabilnost na tom planu utiče na stabilnost u igri..

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da Jelen malo treba da smanji izlete na socijalne mreze, ukoliko misli da im sacuva brak.
Obzirom da je oko Noleta dosta Italijana, ne bi me cudilo da je istina.
Cim je on javno rekao da je imao privatnih problema, mislim da je nekome poslao jasnu poruku.....pa sad ova fotka....ne znam, pouzdam se u Noletovu nad prosecnu inteligenciju. Resice on sve probleme, mada je ocigledno da je dobrano "uzdrman".

gukni brate malo, ne stidi se

pre 7 godina

@Smuleco,

Kad cemo docekati tvoj komentar a da bude duzi od tri reci?

Ili, u ovom slucaju, cetiri slova i dve tacke??

saša

pre 7 godina

Zanimljivo da je Novak bio sam na koncertu Seal-a a u isto vreme Jelena na moru sa detetom. Ovo je 100% proverena informacija koja ništa ne mora da znači.

Kaktus

pre 7 godina

Prevarila ga sa onim prognozerom sa Eurosporta... Mac li beše se zove. Jumko im držao sveću a D. J. Vućićević dobio potvrdu iz više izvora. Tako da je stvar sigurna. Italijani samo preneli.

cre

pre 7 godina

Jelena sa njim itekako jeste od kada je "postao" slavan i bogat. Oni se zabavljaju od Novakove 17e godine, a on je tada uveliko bio TOP20 igrac i na racunu je vec stajalo par milioncica, plus sto je iz imucne familije koja je u najteze vreme po nasu zemlju otvorila restoran/hotel na Zlatoboru. To devedeserih nije mogao bilo ko da uradi, vec samo ljudi bliski vlasti sa debelim dzepovima. One price, odvajali smo od usta da mu kupimo reket mogu da pricaju onom delu Srbije koji proguta i svaku pricu serviranu od strane vlasti. Veliki pozdrav i puno srece iskljucivo Novaku, jer je veliki sportista!

Niko

pre 7 godina

Novak može da bude na iskušenju zbog raznih žena koje love njegovo bogatstvo. Može i da poklekne... (na jednu noć). Možda može i da se zaljubi (u šta sumnjam, jer teško da ima vremena da ozbiljno upozna neku stvarno kvalitetnu žensku osobu).Ali ja (na njegovom mestu) NIKAD ne bih ostavio Jelenu koja je s njim bila i onda kada nije bio toliko slavan i bogat.
(gradinar, 30. avgust 2016 16:36)
Oni su počeli sa se zabavljaju kad su i vrpci na grani znali da ce imati vrhunsku karijeru, tako da te price kako je ona tobože bila sa njim i pre je vise nego smesna.

Jelena

pre 7 godina

Na svim slikama izgledaju usiljeno i izveštačeno. I smorili su više sa tom patetikom i svakodnevnim bljutavim izjavama ljubavi. Jel viđate po instagramima Mirku Federer ili Nadalovu devojku? Žene su povučene, nemaju komplekse, ne bodu oči i ne ekponiraju se. A ovo dvoje svaki dan cvetići, leptirići. Neko ko je istinski srećan nema potrebe da tu svoju sreću dokazuje drugima i nabija na nos. Ove glasine me uopšte ne iznenađuju.

Tata

pre 7 godina

Nek su oni zivi i zdravi ali ja licno cenim da nema sanse da za 5 godina budu i dalje u braku. Gledao sam par zajednickih intervjua gde Novak nije mogao da dodje do reci od supruge i gde su sve teme bile nametnute sa njene strane. I Novak je to sve podneo sa osmehom i punom podrskom. To je neodrziva situacija na duze staze za obicnog coveka (i obican brak), a pogotovo kada je "ucutkani" najbolji sportista na svetu, koji pritom nije ni malo glup i ima sta da kaze.
Ne citam zutu stampu i ne zivim tudje zivote samo me je njihova dinamika u emisiji podsetila na moju bracnu situaciju, i prilicno rastuzila. Zivi bili pa videli.

VJ

pre 7 godina

@vesele devedesete
Pre njega se zabavljala sa Tošketom, pa kad je videla da od njega nema ništa, prešaltala se na perspektuvnijeg ;)

Dušan

pre 7 godina

".... While I was hugging him, a very NICE LADY was giving him a Chinese..... MASSAGE!" Hahaha :-D
Slažem se da je kiseo osmeh + veštački osmeh = slab pokušaj

youmeon

pre 7 godina

Kad si poceli da se ponasete kao starleta i starletan...krenulo je nizbrdo.
Sta briga ljude sta ti jedes, ili da li volis mamu i tatu i sl.
Noletu svaka cast na rezultatima i posvecenosti.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@niko oni se zabavljaju od 17 godine - tesko da je neko tada mogao bas 100% da bude siguran koliko ce uspesna biti Novakova karijera!!!

Mare

pre 7 godina

Ne verujem da se razvode, ali realno na ovoj fotki deluju kao da je Jelena zaskocila Novaka u stilu "Pravi se da se obozavamo inacu cu te zadaviti" a on onako bezvoljan "Khhhh ajde nasmejacu se...khhh ne davi me, smejem se..."

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@sasa pogledaj snimak Silovog koncerta - Jelena sedi pored Novaka!!!! Tako da je ta "100%" proverena informacija cisto lupetanje!!!! Inače Jelena i Stefan su i sada u NY!! Odakle vam sve te priče o razvodu ?!?!