Kakve pločice i mišići: 3 muške osobine na koje žene "padaju"

Nedelja, 04.12.2016.

15:36

Izvor: zadovoljna.hr

Kakve ploèice i mišiæi: 3 muške osobine na koje žene "padaju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Бацач пламена

pre 7 godina

@bzvz

Видим да се коментар односи на то што сам ја писао, а видим и то да се овде вади ствар из контекста, па се од целог мог коментара коментарише само пар речи, док се оно кључно одмах иза тих истих пар речи гура под тепих. Неко се, изгледа, препознао, или је препознао неку од својих савршених другарица.

toni

pre 7 godina

Ma dajte cemu foliranje? Kao nikome nije bitan fizicki izgled a kad pridjes odbije te ko kantu? O cemu pricamo. Sve bi duhovite, inteligentne i sarmantne a da li ste i same takve? Da li to isto nudite? Zaboravile ste dodati i lepog izgleda jer necete biti sa duhovitim a neprivlacnim. A tek saveti tipa- gde sa zgodnim taj gleda samo sebe hahahah :D Sta sada mi treba da budemo sa ruznim devojkama zato sto one eto nas nece varati ili sta? Totalno suprotno, te su najvise iskompleksirane. U narodu postoje izreke-Svaka ptica svome jatu i Svaka krpa nadje zakrpu. Upravo to je sustina.

bzvz

pre 7 godina

Opet iste price. A zasto prilazite nepoznatim devojkama u nekom kaficu i slicno i ocekujete da one visoko vrednuju vasu dobru dusu. One vas ne znaju i nemaju pojma o vama, iz njihove perspektive ste i moguci psiho. Muvajte one koje vec znate, nadjite se u nekim krugovima koji su vam interesantni i prvo upoznajte devojke. Ja sam sada udata ali nikada nisam izasla sa potpuno nepoznatom osobom vec sa ljudima koje sam upoznala negde u okruzenju koje mi daje neku informaciju o njima i prvo sam ih neko vreme tako procenjivala, bez obaveze.
Mislim stvarno, pridje nepoznatoj osobi negde i ocekuje da ona oceni odmah da je on divan covek... a ona gleda u telefon i ne ferma ga... mislim stvarno. Nisi joj se dopao na prvu loptu i sta sad. I meni se svidi svaki stoti tako na prvu loptu. Mozda ni stoti. Ni muz mi se nije svideo na prvu loptu ali sam ga upoznala i svideo mi se posle. Zato se tako ne prilazi ili prilazi uz veliku verovatnocu da ce te iskulirati. Pa nabijajte frustracije slobodno

Marija

pre 7 godina

Moj muž je kao onaj komičan glumac iz filma "Život je Lep". Pažljiv, nežan, mršav i neverovatno duhovit. Naša ćerka od 7 godina ga obožava kao i deca iz ulaza. Ima srce za sve i svakoga i samo nešto improvizuje, smišlja iznenadjenja i neke smešne uzrečice koje posle svi ponavljamo nedeljama.... Nikada nikakav stres šta će da mi kaže ili da li mogu da uradim ili kupim nešto za sebe. Sve delimo i polako. ...Eto samo želim da kažem se po nekom stereotipu on možda i ne uklapa u klasičan model srpskog muškarca a u stvari on to ta muškarčina u svakom pogledu lol :)

Niko ROzenberg

pre 7 godina

Mi što nismo alfe, mi ne bismo hteli da budemo kao oni. Ne! Mi samo želimo da ih sprovodimo kao što su Turci sprovodili Srbe pre 500 godina :D

brm

pre 7 godina

Ja imam tri paralelne veze i tajna je u tome da ih više zanemarujete, onda se više lepe za vas. A kako da ih ne zanemarujem kada ih je tri. Ali zato sve tri zaslepljene i zaljubljene do ušiju.

Tixi

pre 7 godina

E bas tako. Volim krupnije, onako harizmaticne i inteligentne. Kao sto pomenu neko, nista vise ne odbija od muskarca sa definicijom, a bogami i sa oskudnom pamecu.

keepitup

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove počice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!
(Srđan, 05. decembar 2016 09:33)

Hoćeš da kažeš da debeli u saunu nosi hrpu novčanica od 100 dolara? I odakle ih izvadi, 'leba ti?

aleksis

pre 7 godina

treba svi lepo da se pomirimo sa cinjenicom da nije moguce da svi bas na svetu nadjemo sve sto trazimo u jednoj osobi. odredis priotitete i ides tim redom. princevi i princeze ne postoje. svi imamo mane i vrline,nisu mi jasni ljudi koji tragaju za savrsenstvom. tragajte za onim sto vam izmami osmeh,sta god to bilo. a plocice i misice uglavnom vole bas mlade devojke koje jos uvek nisu utvrdile da je to neudobno za "zaspati u zagrljaju" i one zene kojima su se smucili bas debeli muzevi od 150kg...

Tosa

pre 7 godina

Znam jednu kao savrsenu za ovaj tekst. Trazila je muskarca koji joj moze obezbediti lagodan zivot, koji ce voditi racuna o njoj i deci, koji ce pomagati u kucnim poslovima, i koji ce joj biti maksimalno posvecen duhovno i telesno. Nasla je sve! Muza sa puno para koji nikada nije kod kuce jer mu je karijera sve. Zahvaljujuci tome i ima puno para. Decu su napravili, mislim da su njegova, lice malo, da ne gresim dusu. Posto on nema vremena za decu nasli su dadilju (pa nece valjda ona sama da cuva decu, na sta ce to da lici). U kucnim poslovima joj pomaze polu-pismena brazilka koja jedva sklapa kraj sa krajem. Ne ume da prica ali radi kao zmaj i jako malo kosta te ostaje vise para za kreme i parfeme. Telesno joj niko od njih ne moze pomoci. Dadilja i cistatica su pogresan pol, a muz nikada nije kod kuce. Te je sebi nasla muskarca koji je za nju uvek tu. Pre podne po sat vremena, dok su deca u skoli, dadilja sprema rucak, a cistatica ionako pravi buku usisivacem pa je u kuci neizdrzivo. Covek nema posao i dece, dosta je mladji i prilicno dobro izgleda. Malo je nezreo, glumi decka.. Mozda zato sto i jeste dosta mladji od nje. I za kraj nasla je sebi i srodnu dusu u vidu psihijatra koga posecuje jer je jako nesrecna sto muz nikada nije kod kuce a decu slabo vidja, a i ne moze da zivi sa onim "koga vole".. Jadna ucveljena nesrecnica koja sve to nije zasluzila. Sve baze pokrivene, svi porivi zadovoljni. I za kraj - Ova osoba zaista postoji, nisam izmislio, zaista je poznajem.

Бацач пламена

pre 7 godina

@marko

1.) Кад би жене тестирале мушкарце како је та тебе у пабу, где би нам крај био. Рекла је да си мали за њу? Па ко би се због таквог коментара наљутио или уплашио? Због тога нико неће изгубити самопоуздање. Видео бих те да ти се десило стандардно, покушаваш да причаш, а она једва одговара и дрнда мобилни, или буде супер, па ти се не јави кад је назовеш, а зовеш је неколико пута већ. Или буде супер док је муваш, а за пар дана прође и не јави ти се. Или, иако си све супер урадио, њој дуне одједном да ,,има дечка''. Да видим баш да ли би ти живци остали мирни онда. А поврх свега чујеш после да прича како је ,,она очекивала онако, а ти си то урадио онако...'' Питао бих те да ли би имао кратак фитиљ или не.
2.) Нема то везе са ТВОЈИМ самопоуздањем. ОНА је та која је била расположена и причљива, плус је старија па си јој био сладак вероватно. А с обзиром колико сте брзо спавали, вероватно је и изашла да нађе нешто необавезно. Видео бих те да си пред пуним пабом урадио ту фору са штипкањем, а да је била нека нерасположена, надрндана, нервозна, уплашена или спонзоруша. Знаш каква сцена би ти била! Плус, прићи старијој је мањи психички притисак, нема неких очекивања и нервирања ако одбије - старија је. Често и пријатнија. Ако успеш, супер! Не губиш ништа.
Имао сам и ја тај полет ега кад смувам нешто, па сам пун себе, па сматрам лузерима без самопоуздања оне који не могу итд. Пуф, само у једном тренутку све пукне као мехурић...

only fools and horses

pre 7 godina

Loze se na duhovite a konzumiraju Leu Kis, Lexington bend, Sulejmana velicanstvenog ( ili bar gro njih). Jasno je, sto si gluplji i lazno slatkoreciv - pozeljniji si.

mozda

pre 7 godina

(marko, 4. decembar 2016 16:47)


Mesas nedostatak harizme i kretenizam. Ako pridjes nekoj devojci, a ona ti kaze "bezi, mali si" ili "izvini imam decka" ili "nisam zainteresovana", tvoje objasnjenje je da treba navaljivati? Mozda, ali znaj da to nije harizma, sinak, vec siledzijski pristup. A zasto to zene vise cene nego coveka sa stavom, to je pitanje za zene.
Ako te zenska spusti, treba da imas 0% dostojanstva i da prihvatis tako gazenje zarad potencijalnog seksa? Pazi, ona te otkaci, a ti nastavis. Pa ako te ponovo otkaci, ti i dalje teras... gde je granica kad kazes "ok, odustajem" ili ne treba odustati nikad? Ne postajes li time jedan od onih neopisivih smaraca na koje se zene toliko zale?

Okreni situaciju. Zamisli da devojka posalje tebi poruku da izadjete ili da se vidite negde, kaze ti da joj se svidjas itd, a ti joj odgovoris "izvini, devojko, nisi ti dovoljno dobra za mene". Zamisli onda da dodjes na B92 i pocnes (posle tog dogadjaja) da ubedjujes tu devojku da je problem u NJOJ jer nije bila dovoljno uporna. Razumes li na sta ciljam? Ali zaista, razumes li? Jer upravo se to desava.
Kad bi prisao nekoj devojci i ako pristane da se upoznate, to je ok, ali ako treba da te gazi, ponizava i odbija po nekoliko puta, a ti da bez grama dostojanstva pristanes na sve to, ne mogu da te ne pitam gde ti je dostojanstvo? Sta je sledece, da miskarac trpi otvorene uvrede dok se gospodjica ne smiluje da mu pruzi sansu da se upoznaju???

Gde ja zivim.....

Ja

pre 7 godina

zena

A ja poznajem mnogo vise zena kojima je prioritet da zajasu nekome na grbacu za ceo zivot i da taj jadnik obavezno bude sto ruzniji i sto ogavniji, ne bi li ga sto bolje vrtele oko prsta. Ne samo sto su dosadne, te zene su glupe, prazne , povrsne , sebicne i zle!

Srđan

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove pločice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!

Ja

pre 7 godina

Muskarac mora da bude sposoban, psihicki jak, da ne postoje nikakvi zivotinjski nagoni koji su jaci od njega samog. Mora da zenu gleda kao par i svoju drugu polovinu, sa kojom zajedno cini jedno savrseno uklopljeno celo, a ne kao nize bice ili bice sa druge planete sa kojim nema dodirnih tacaka osim kreiranja zajednickog potomstva! Sve ostalo pobacajte u vodu sto se mene tice!

gari

pre 7 godina

(Lenka, 04. decembar 2016 16:51)

Ne brini, vole žene svašta ;-) I to nema veze sa ženama. Sto ljudi, sto ćudi, pa tako uvek ima raznih žena i muškaraca. Vidim, u komentarima je najveća greška, što se želi dati apsolutna vrednost celokupnom polu. Očigledno ne poznajete ni žene ni muškarce. Ah da, to rade upravo oni koji ne mogu da prihvate razlike.

Montipajtonac

pre 7 godina

Tr tri stvari i ostalih 97. na listi je odavno zameni "njegovo velicanstvo" - novac!
Moze da prica ko sta hoce ali to je cinjenica!

Sanja

pre 7 godina

@marko

Upravo tako! Samopouzdanje čini muškaraca privlačnim. A oni sa parama uglavnom imaju više samopouzdanja, pa zato mnogi misle da su pare ono što privlači žene. A kad još pokaže da nije stoka, da npr voli životinje i decu, skoro svaka žena odlepi :)

Mene je muvao dečko koji je pametan, bogat, sladak, ali 0 samopouzdanje. Kad sam ga odbila, pričao je da nije dovoljno bogat za mene. A sad sam udata za čoveka koga ja trenutno izdržavam jer već neko vreme ne uspeva da nađe posao i niži je od mene, ali je divan :)

Tako da, dragi muškarci, počnite da cenite vaše vrline i da ispravljate ono što vam se ne sviđa (npr završite višu/fakultet već jednom, potrudite se više oko posla, oko izgleda, oko hobija...). Kad budete zadovoljni sobom, bićete još više privlačni ženama.

Zeka

pre 7 godina

Alfa mužjaci su za vučice u teranju. Ipak ima i onih koji su se udaljili od životinjskog carstva i postali "odvratni" ljudi pa se nikako ne uklapaju u tu kategoriju u kojoj samo fizičko domira.

Robi

pre 7 godina

@marko, 04. decembar 2016 16:47

pazi,dve stvari. Zene vole moc i sigurnost. To im je prioritet. Da vidis moje koleginice kako uzdisu za jos mocnijim od mene,a imam platu npr.sa pet nula u cifri. Drugo,ti dok zivis sa tatom,lako ti je da si na visini zadatka i ides po pabovima,kad malo ostaris,odes od tate i postanes svoj,videces kako te stezu klesta zivota,probaj i tada da budes smeker i na visini zadatka. Podsecas me na sebe pre 20 godina pa zato ovo pisem. Sa zenama,pravila nema i nijedan slucaj nije sablon.

Decembar

pre 7 godina

Od lepog i zgodnog muškarca teško će bilo koja biti mažena i pažena.... uvek je bolje birati šarmantne i galantne. Ovi prvi su previše zaljubljeni u sebe. Sad bih def birala drugačije partnera. Ah to iskustvo!

sve je relativno

pre 7 godina

Znaci da batalimo mi teretanu? Vrlo cesto, pored svakodnevnih obaveza ona zna da bude naporna, a sad vidim(citam) da je to nebitna stvar. Znam, znam reci ce neko da se mi zbog sebe lepo oblacimo i vezbamo. al', opet retko ko bi se, kada je kod kuce odlucio za odelo umesto udobne, sportske garderobe. Sta, sad ispade da sve sto radimo, radimo da bismo na druge ostavili dobar utisak... Ne znam vise ni sam, ni sta zelim, ni da li sam iskren!

Aleksandra

pre 7 godina

Dzaba odelce i frizurica ako nije pametan i duhovit. Moj ne nosi odela, kod frizera ode kad od kose ne moze da vidi, ali se i posle vise od dvadeset godina slatko smejemo i ozbiljno ispricamo. A i svadje su sadrzajne...

Lenka

pre 7 godina

Samopouzdanje..Mozes i da ga foliras, ali budi dobar u tome..Uvek se pitate kako to da zene jure za zenskarosima, a odbijaju "fine" momke. Nista ne odbija kao nesiguran, tunjav, sramezljiv momak.

anica

pre 7 godina

Nema pravila...ne mora da je snazan...ali je pozeljno:-) Lepo je. Ono nesto zaista igra ulogu, a sad kako je obucen. Kada neko dobro izgleda, privuce, moj momak mnogo vise vodi racuna o izgledu od mene, da se dotera i tako to...ali mene je kod mog dragog privukao mozak i odmerenost, iako sam ga dugo merkala mislila sam da nikada necu moci da budem sa njim...da je nedostizan...i onda upoznas osobu i shvatis da sve to postaje sporedno...uvek se trudim da me vidi prirodnu bez sminke, da budem to sto jesam, zagrljaj...mislim da je zagrljaj nesto sto igra veliku ulogu, naravno uz dobru dusu, zene vole dobrodusne momke...ako je iskren. Inace, ovaj sa slike...mache.

marko

pre 7 godina

oduvek je bilo tako ,a nesposobni muškarci ,bez harizme i takozvane "zvake" kukaju na novac ,automobile itd.. Ja imam 24 godina radim za 28 000 nemam auto , živim sa ocem i bukvalno mogu da nadjem djevojku kada god pozelim pritom ne živim u BG nego u manjoj sredini .
pridjem ženi od 33 godine ona mi kaže mali si za mene ja je mrtav hladan u punom pabu stipnem za obraz i kažem nemoj da imaš predrasude .. pričali smo 30 min posle 5 dana se videli i imali otvoren sex sada smo u semi.
stvar je u tome da žene vole da testiraju zrelost muskost većina muškaraca bi se u mojoj situaciji naljutila neki bi počeli da je smaraju itd.. Žene vole stav , osmeh,samopouzdanje i muskost. većina današnjih muškaraca su nervozni ,isfrustrirani,plasljivi ,namrgodjeni,bez stava i onda kada ne znaju sve djevojke su iste sve su sponzoruse itd.
nije u tome problem nego vi ne znate nemate tu famoznu zvaku žena vam sa dva komentara spusti samopouzdanje i vi kipite psihički niste dorasli zadatku.

Lenka

pre 7 godina

Samopouzdanje..Mozes i da ga foliras, ali budi dobar u tome..Uvek se pitate kako to da zene jure za zenskarosima, a odbijaju "fine" momke. Nista ne odbija kao nesiguran, tunjav, sramezljiv momak.

marko

pre 7 godina

oduvek je bilo tako ,a nesposobni muškarci ,bez harizme i takozvane "zvake" kukaju na novac ,automobile itd.. Ja imam 24 godina radim za 28 000 nemam auto , živim sa ocem i bukvalno mogu da nadjem djevojku kada god pozelim pritom ne živim u BG nego u manjoj sredini .
pridjem ženi od 33 godine ona mi kaže mali si za mene ja je mrtav hladan u punom pabu stipnem za obraz i kažem nemoj da imaš predrasude .. pričali smo 30 min posle 5 dana se videli i imali otvoren sex sada smo u semi.
stvar je u tome da žene vole da testiraju zrelost muskost većina muškaraca bi se u mojoj situaciji naljutila neki bi počeli da je smaraju itd.. Žene vole stav , osmeh,samopouzdanje i muskost. većina današnjih muškaraca su nervozni ,isfrustrirani,plasljivi ,namrgodjeni,bez stava i onda kada ne znaju sve djevojke su iste sve su sponzoruse itd.
nije u tome problem nego vi ne znate nemate tu famoznu zvaku žena vam sa dva komentara spusti samopouzdanje i vi kipite psihički niste dorasli zadatku.

anica

pre 7 godina

Nema pravila...ne mora da je snazan...ali je pozeljno:-) Lepo je. Ono nesto zaista igra ulogu, a sad kako je obucen. Kada neko dobro izgleda, privuce, moj momak mnogo vise vodi racuna o izgledu od mene, da se dotera i tako to...ali mene je kod mog dragog privukao mozak i odmerenost, iako sam ga dugo merkala mislila sam da nikada necu moci da budem sa njim...da je nedostizan...i onda upoznas osobu i shvatis da sve to postaje sporedno...uvek se trudim da me vidi prirodnu bez sminke, da budem to sto jesam, zagrljaj...mislim da je zagrljaj nesto sto igra veliku ulogu, naravno uz dobru dusu, zene vole dobrodusne momke...ako je iskren. Inace, ovaj sa slike...mache.

Sanja

pre 7 godina

@marko

Upravo tako! Samopouzdanje čini muškaraca privlačnim. A oni sa parama uglavnom imaju više samopouzdanja, pa zato mnogi misle da su pare ono što privlači žene. A kad još pokaže da nije stoka, da npr voli životinje i decu, skoro svaka žena odlepi :)

Mene je muvao dečko koji je pametan, bogat, sladak, ali 0 samopouzdanje. Kad sam ga odbila, pričao je da nije dovoljno bogat za mene. A sad sam udata za čoveka koga ja trenutno izdržavam jer već neko vreme ne uspeva da nađe posao i niži je od mene, ali je divan :)

Tako da, dragi muškarci, počnite da cenite vaše vrline i da ispravljate ono što vam se ne sviđa (npr završite višu/fakultet već jednom, potrudite se više oko posla, oko izgleda, oko hobija...). Kad budete zadovoljni sobom, bićete još više privlačni ženama.

Ja

pre 7 godina

Muskarac mora da bude sposoban, psihicki jak, da ne postoje nikakvi zivotinjski nagoni koji su jaci od njega samog. Mora da zenu gleda kao par i svoju drugu polovinu, sa kojom zajedno cini jedno savrseno uklopljeno celo, a ne kao nize bice ili bice sa druge planete sa kojim nema dodirnih tacaka osim kreiranja zajednickog potomstva! Sve ostalo pobacajte u vodu sto se mene tice!

Robi

pre 7 godina

@marko, 04. decembar 2016 16:47

pazi,dve stvari. Zene vole moc i sigurnost. To im je prioritet. Da vidis moje koleginice kako uzdisu za jos mocnijim od mene,a imam platu npr.sa pet nula u cifri. Drugo,ti dok zivis sa tatom,lako ti je da si na visini zadatka i ides po pabovima,kad malo ostaris,odes od tate i postanes svoj,videces kako te stezu klesta zivota,probaj i tada da budes smeker i na visini zadatka. Podsecas me na sebe pre 20 godina pa zato ovo pisem. Sa zenama,pravila nema i nijedan slucaj nije sablon.

Бацач пламена

pre 7 godina

@marko

1.) Кад би жене тестирале мушкарце како је та тебе у пабу, где би нам крај био. Рекла је да си мали за њу? Па ко би се због таквог коментара наљутио или уплашио? Због тога нико неће изгубити самопоуздање. Видео бих те да ти се десило стандардно, покушаваш да причаш, а она једва одговара и дрнда мобилни, или буде супер, па ти се не јави кад је назовеш, а зовеш је неколико пута већ. Или буде супер док је муваш, а за пар дана прође и не јави ти се. Или, иако си све супер урадио, њој дуне одједном да ,,има дечка''. Да видим баш да ли би ти живци остали мирни онда. А поврх свега чујеш после да прича како је ,,она очекивала онако, а ти си то урадио онако...'' Питао бих те да ли би имао кратак фитиљ или не.
2.) Нема то везе са ТВОЈИМ самопоуздањем. ОНА је та која је била расположена и причљива, плус је старија па си јој био сладак вероватно. А с обзиром колико сте брзо спавали, вероватно је и изашла да нађе нешто необавезно. Видео бих те да си пред пуним пабом урадио ту фору са штипкањем, а да је била нека нерасположена, надрндана, нервозна, уплашена или спонзоруша. Знаш каква сцена би ти била! Плус, прићи старијој је мањи психички притисак, нема неких очекивања и нервирања ако одбије - старија је. Често и пријатнија. Ако успеш, супер! Не губиш ништа.
Имао сам и ја тај полет ега кад смувам нешто, па сам пун себе, па сматрам лузерима без самопоуздања оне који не могу итд. Пуф, само у једном тренутку све пукне као мехурић...

mozda

pre 7 godina

(marko, 4. decembar 2016 16:47)


Mesas nedostatak harizme i kretenizam. Ako pridjes nekoj devojci, a ona ti kaze "bezi, mali si" ili "izvini imam decka" ili "nisam zainteresovana", tvoje objasnjenje je da treba navaljivati? Mozda, ali znaj da to nije harizma, sinak, vec siledzijski pristup. A zasto to zene vise cene nego coveka sa stavom, to je pitanje za zene.
Ako te zenska spusti, treba da imas 0% dostojanstva i da prihvatis tako gazenje zarad potencijalnog seksa? Pazi, ona te otkaci, a ti nastavis. Pa ako te ponovo otkaci, ti i dalje teras... gde je granica kad kazes "ok, odustajem" ili ne treba odustati nikad? Ne postajes li time jedan od onih neopisivih smaraca na koje se zene toliko zale?

Okreni situaciju. Zamisli da devojka posalje tebi poruku da izadjete ili da se vidite negde, kaze ti da joj se svidjas itd, a ti joj odgovoris "izvini, devojko, nisi ti dovoljno dobra za mene". Zamisli onda da dodjes na B92 i pocnes (posle tog dogadjaja) da ubedjujes tu devojku da je problem u NJOJ jer nije bila dovoljno uporna. Razumes li na sta ciljam? Ali zaista, razumes li? Jer upravo se to desava.
Kad bi prisao nekoj devojci i ako pristane da se upoznate, to je ok, ali ako treba da te gazi, ponizava i odbija po nekoliko puta, a ti da bez grama dostojanstva pristanes na sve to, ne mogu da te ne pitam gde ti je dostojanstvo? Sta je sledece, da miskarac trpi otvorene uvrede dok se gospodjica ne smiluje da mu pruzi sansu da se upoznaju???

Gde ja zivim.....

Aleksandra

pre 7 godina

Dzaba odelce i frizurica ako nije pametan i duhovit. Moj ne nosi odela, kod frizera ode kad od kose ne moze da vidi, ali se i posle vise od dvadeset godina slatko smejemo i ozbiljno ispricamo. A i svadje su sadrzajne...

keepitup

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove počice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!
(Srđan, 05. decembar 2016 09:33)

Hoćeš da kažeš da debeli u saunu nosi hrpu novčanica od 100 dolara? I odakle ih izvadi, 'leba ti?

Tosa

pre 7 godina

Znam jednu kao savrsenu za ovaj tekst. Trazila je muskarca koji joj moze obezbediti lagodan zivot, koji ce voditi racuna o njoj i deci, koji ce pomagati u kucnim poslovima, i koji ce joj biti maksimalno posvecen duhovno i telesno. Nasla je sve! Muza sa puno para koji nikada nije kod kuce jer mu je karijera sve. Zahvaljujuci tome i ima puno para. Decu su napravili, mislim da su njegova, lice malo, da ne gresim dusu. Posto on nema vremena za decu nasli su dadilju (pa nece valjda ona sama da cuva decu, na sta ce to da lici). U kucnim poslovima joj pomaze polu-pismena brazilka koja jedva sklapa kraj sa krajem. Ne ume da prica ali radi kao zmaj i jako malo kosta te ostaje vise para za kreme i parfeme. Telesno joj niko od njih ne moze pomoci. Dadilja i cistatica su pogresan pol, a muz nikada nije kod kuce. Te je sebi nasla muskarca koji je za nju uvek tu. Pre podne po sat vremena, dok su deca u skoli, dadilja sprema rucak, a cistatica ionako pravi buku usisivacem pa je u kuci neizdrzivo. Covek nema posao i dece, dosta je mladji i prilicno dobro izgleda. Malo je nezreo, glumi decka.. Mozda zato sto i jeste dosta mladji od nje. I za kraj nasla je sebi i srodnu dusu u vidu psihijatra koga posecuje jer je jako nesrecna sto muz nikada nije kod kuce a decu slabo vidja, a i ne moze da zivi sa onim "koga vole".. Jadna ucveljena nesrecnica koja sve to nije zasluzila. Sve baze pokrivene, svi porivi zadovoljni. I za kraj - Ova osoba zaista postoji, nisam izmislio, zaista je poznajem.

gari

pre 7 godina

(Lenka, 04. decembar 2016 16:51)

Ne brini, vole žene svašta ;-) I to nema veze sa ženama. Sto ljudi, sto ćudi, pa tako uvek ima raznih žena i muškaraca. Vidim, u komentarima je najveća greška, što se želi dati apsolutna vrednost celokupnom polu. Očigledno ne poznajete ni žene ni muškarce. Ah da, to rade upravo oni koji ne mogu da prihvate razlike.

only fools and horses

pre 7 godina

Loze se na duhovite a konzumiraju Leu Kis, Lexington bend, Sulejmana velicanstvenog ( ili bar gro njih). Jasno je, sto si gluplji i lazno slatkoreciv - pozeljniji si.

Zeka

pre 7 godina

Alfa mužjaci su za vučice u teranju. Ipak ima i onih koji su se udaljili od životinjskog carstva i postali "odvratni" ljudi pa se nikako ne uklapaju u tu kategoriju u kojoj samo fizičko domira.

Ja

pre 7 godina

zena

A ja poznajem mnogo vise zena kojima je prioritet da zajasu nekome na grbacu za ceo zivot i da taj jadnik obavezno bude sto ruzniji i sto ogavniji, ne bi li ga sto bolje vrtele oko prsta. Ne samo sto su dosadne, te zene su glupe, prazne , povrsne , sebicne i zle!

aleksis

pre 7 godina

treba svi lepo da se pomirimo sa cinjenicom da nije moguce da svi bas na svetu nadjemo sve sto trazimo u jednoj osobi. odredis priotitete i ides tim redom. princevi i princeze ne postoje. svi imamo mane i vrline,nisu mi jasni ljudi koji tragaju za savrsenstvom. tragajte za onim sto vam izmami osmeh,sta god to bilo. a plocice i misice uglavnom vole bas mlade devojke koje jos uvek nisu utvrdile da je to neudobno za "zaspati u zagrljaju" i one zene kojima su se smucili bas debeli muzevi od 150kg...

Decembar

pre 7 godina

Od lepog i zgodnog muškarca teško će bilo koja biti mažena i pažena.... uvek je bolje birati šarmantne i galantne. Ovi prvi su previše zaljubljeni u sebe. Sad bih def birala drugačije partnera. Ah to iskustvo!

sve je relativno

pre 7 godina

Znaci da batalimo mi teretanu? Vrlo cesto, pored svakodnevnih obaveza ona zna da bude naporna, a sad vidim(citam) da je to nebitna stvar. Znam, znam reci ce neko da se mi zbog sebe lepo oblacimo i vezbamo. al', opet retko ko bi se, kada je kod kuce odlucio za odelo umesto udobne, sportske garderobe. Sta, sad ispade da sve sto radimo, radimo da bismo na druge ostavili dobar utisak... Ne znam vise ni sam, ni sta zelim, ni da li sam iskren!

Montipajtonac

pre 7 godina

Tr tri stvari i ostalih 97. na listi je odavno zameni "njegovo velicanstvo" - novac!
Moze da prica ko sta hoce ali to je cinjenica!

Tixi

pre 7 godina

E bas tako. Volim krupnije, onako harizmaticne i inteligentne. Kao sto pomenu neko, nista vise ne odbija od muskarca sa definicijom, a bogami i sa oskudnom pamecu.

Srđan

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove pločice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!

brm

pre 7 godina

Ja imam tri paralelne veze i tajna je u tome da ih više zanemarujete, onda se više lepe za vas. A kako da ih ne zanemarujem kada ih je tri. Ali zato sve tri zaslepljene i zaljubljene do ušiju.

bzvz

pre 7 godina

Opet iste price. A zasto prilazite nepoznatim devojkama u nekom kaficu i slicno i ocekujete da one visoko vrednuju vasu dobru dusu. One vas ne znaju i nemaju pojma o vama, iz njihove perspektive ste i moguci psiho. Muvajte one koje vec znate, nadjite se u nekim krugovima koji su vam interesantni i prvo upoznajte devojke. Ja sam sada udata ali nikada nisam izasla sa potpuno nepoznatom osobom vec sa ljudima koje sam upoznala negde u okruzenju koje mi daje neku informaciju o njima i prvo sam ih neko vreme tako procenjivala, bez obaveze.
Mislim stvarno, pridje nepoznatoj osobi negde i ocekuje da ona oceni odmah da je on divan covek... a ona gleda u telefon i ne ferma ga... mislim stvarno. Nisi joj se dopao na prvu loptu i sta sad. I meni se svidi svaki stoti tako na prvu loptu. Mozda ni stoti. Ni muz mi se nije svideo na prvu loptu ali sam ga upoznala i svideo mi se posle. Zato se tako ne prilazi ili prilazi uz veliku verovatnocu da ce te iskulirati. Pa nabijajte frustracije slobodno

Marija

pre 7 godina

Moj muž je kao onaj komičan glumac iz filma "Život je Lep". Pažljiv, nežan, mršav i neverovatno duhovit. Naša ćerka od 7 godina ga obožava kao i deca iz ulaza. Ima srce za sve i svakoga i samo nešto improvizuje, smišlja iznenadjenja i neke smešne uzrečice koje posle svi ponavljamo nedeljama.... Nikada nikakav stres šta će da mi kaže ili da li mogu da uradim ili kupim nešto za sebe. Sve delimo i polako. ...Eto samo želim da kažem se po nekom stereotipu on možda i ne uklapa u klasičan model srpskog muškarca a u stvari on to ta muškarčina u svakom pogledu lol :)

toni

pre 7 godina

Ma dajte cemu foliranje? Kao nikome nije bitan fizicki izgled a kad pridjes odbije te ko kantu? O cemu pricamo. Sve bi duhovite, inteligentne i sarmantne a da li ste i same takve? Da li to isto nudite? Zaboravile ste dodati i lepog izgleda jer necete biti sa duhovitim a neprivlacnim. A tek saveti tipa- gde sa zgodnim taj gleda samo sebe hahahah :D Sta sada mi treba da budemo sa ruznim devojkama zato sto one eto nas nece varati ili sta? Totalno suprotno, te su najvise iskompleksirane. U narodu postoje izreke-Svaka ptica svome jatu i Svaka krpa nadje zakrpu. Upravo to je sustina.

Niko ROzenberg

pre 7 godina

Mi što nismo alfe, mi ne bismo hteli da budemo kao oni. Ne! Mi samo želimo da ih sprovodimo kao što su Turci sprovodili Srbe pre 500 godina :D

Бацач пламена

pre 7 godina

@bzvz

Видим да се коментар односи на то што сам ја писао, а видим и то да се овде вади ствар из контекста, па се од целог мог коментара коментарише само пар речи, док се оно кључно одмах иза тих истих пар речи гура под тепих. Неко се, изгледа, препознао, или је препознао неку од својих савршених другарица.

marko

pre 7 godina

oduvek je bilo tako ,a nesposobni muškarci ,bez harizme i takozvane "zvake" kukaju na novac ,automobile itd.. Ja imam 24 godina radim za 28 000 nemam auto , živim sa ocem i bukvalno mogu da nadjem djevojku kada god pozelim pritom ne živim u BG nego u manjoj sredini .
pridjem ženi od 33 godine ona mi kaže mali si za mene ja je mrtav hladan u punom pabu stipnem za obraz i kažem nemoj da imaš predrasude .. pričali smo 30 min posle 5 dana se videli i imali otvoren sex sada smo u semi.
stvar je u tome da žene vole da testiraju zrelost muskost većina muškaraca bi se u mojoj situaciji naljutila neki bi počeli da je smaraju itd.. Žene vole stav , osmeh,samopouzdanje i muskost. većina današnjih muškaraca su nervozni ,isfrustrirani,plasljivi ,namrgodjeni,bez stava i onda kada ne znaju sve djevojke su iste sve su sponzoruse itd.
nije u tome problem nego vi ne znate nemate tu famoznu zvaku žena vam sa dva komentara spusti samopouzdanje i vi kipite psihički niste dorasli zadatku.

anica

pre 7 godina

Nema pravila...ne mora da je snazan...ali je pozeljno:-) Lepo je. Ono nesto zaista igra ulogu, a sad kako je obucen. Kada neko dobro izgleda, privuce, moj momak mnogo vise vodi racuna o izgledu od mene, da se dotera i tako to...ali mene je kod mog dragog privukao mozak i odmerenost, iako sam ga dugo merkala mislila sam da nikada necu moci da budem sa njim...da je nedostizan...i onda upoznas osobu i shvatis da sve to postaje sporedno...uvek se trudim da me vidi prirodnu bez sminke, da budem to sto jesam, zagrljaj...mislim da je zagrljaj nesto sto igra veliku ulogu, naravno uz dobru dusu, zene vole dobrodusne momke...ako je iskren. Inace, ovaj sa slike...mache.

Lenka

pre 7 godina

Samopouzdanje..Mozes i da ga foliras, ali budi dobar u tome..Uvek se pitate kako to da zene jure za zenskarosima, a odbijaju "fine" momke. Nista ne odbija kao nesiguran, tunjav, sramezljiv momak.

Srđan

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove pločice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!

brm

pre 7 godina

Ja imam tri paralelne veze i tajna je u tome da ih više zanemarujete, onda se više lepe za vas. A kako da ih ne zanemarujem kada ih je tri. Ali zato sve tri zaslepljene i zaljubljene do ušiju.

Montipajtonac

pre 7 godina

Tr tri stvari i ostalih 97. na listi je odavno zameni "njegovo velicanstvo" - novac!
Moze da prica ko sta hoce ali to je cinjenica!

Ja

pre 7 godina

zena

A ja poznajem mnogo vise zena kojima je prioritet da zajasu nekome na grbacu za ceo zivot i da taj jadnik obavezno bude sto ruzniji i sto ogavniji, ne bi li ga sto bolje vrtele oko prsta. Ne samo sto su dosadne, te zene su glupe, prazne , povrsne , sebicne i zle!

Ja

pre 7 godina

Muskarac mora da bude sposoban, psihicki jak, da ne postoje nikakvi zivotinjski nagoni koji su jaci od njega samog. Mora da zenu gleda kao par i svoju drugu polovinu, sa kojom zajedno cini jedno savrseno uklopljeno celo, a ne kao nize bice ili bice sa druge planete sa kojim nema dodirnih tacaka osim kreiranja zajednickog potomstva! Sve ostalo pobacajte u vodu sto se mene tice!

Sanja

pre 7 godina

@marko

Upravo tako! Samopouzdanje čini muškaraca privlačnim. A oni sa parama uglavnom imaju više samopouzdanja, pa zato mnogi misle da su pare ono što privlači žene. A kad još pokaže da nije stoka, da npr voli životinje i decu, skoro svaka žena odlepi :)

Mene je muvao dečko koji je pametan, bogat, sladak, ali 0 samopouzdanje. Kad sam ga odbila, pričao je da nije dovoljno bogat za mene. A sad sam udata za čoveka koga ja trenutno izdržavam jer već neko vreme ne uspeva da nađe posao i niži je od mene, ali je divan :)

Tako da, dragi muškarci, počnite da cenite vaše vrline i da ispravljate ono što vam se ne sviđa (npr završite višu/fakultet već jednom, potrudite se više oko posla, oko izgleda, oko hobija...). Kad budete zadovoljni sobom, bićete još više privlačni ženama.

Decembar

pre 7 godina

Od lepog i zgodnog muškarca teško će bilo koja biti mažena i pažena.... uvek je bolje birati šarmantne i galantne. Ovi prvi su previše zaljubljeni u sebe. Sad bih def birala drugačije partnera. Ah to iskustvo!

only fools and horses

pre 7 godina

Loze se na duhovite a konzumiraju Leu Kis, Lexington bend, Sulejmana velicanstvenog ( ili bar gro njih). Jasno je, sto si gluplji i lazno slatkoreciv - pozeljniji si.

Robi

pre 7 godina

@marko, 04. decembar 2016 16:47

pazi,dve stvari. Zene vole moc i sigurnost. To im je prioritet. Da vidis moje koleginice kako uzdisu za jos mocnijim od mene,a imam platu npr.sa pet nula u cifri. Drugo,ti dok zivis sa tatom,lako ti je da si na visini zadatka i ides po pabovima,kad malo ostaris,odes od tate i postanes svoj,videces kako te stezu klesta zivota,probaj i tada da budes smeker i na visini zadatka. Podsecas me na sebe pre 20 godina pa zato ovo pisem. Sa zenama,pravila nema i nijedan slucaj nije sablon.

Tixi

pre 7 godina

E bas tako. Volim krupnije, onako harizmaticne i inteligentne. Kao sto pomenu neko, nista vise ne odbija od muskarca sa definicijom, a bogami i sa oskudnom pamecu.

bzvz

pre 7 godina

Opet iste price. A zasto prilazite nepoznatim devojkama u nekom kaficu i slicno i ocekujete da one visoko vrednuju vasu dobru dusu. One vas ne znaju i nemaju pojma o vama, iz njihove perspektive ste i moguci psiho. Muvajte one koje vec znate, nadjite se u nekim krugovima koji su vam interesantni i prvo upoznajte devojke. Ja sam sada udata ali nikada nisam izasla sa potpuno nepoznatom osobom vec sa ljudima koje sam upoznala negde u okruzenju koje mi daje neku informaciju o njima i prvo sam ih neko vreme tako procenjivala, bez obaveze.
Mislim stvarno, pridje nepoznatoj osobi negde i ocekuje da ona oceni odmah da je on divan covek... a ona gleda u telefon i ne ferma ga... mislim stvarno. Nisi joj se dopao na prvu loptu i sta sad. I meni se svidi svaki stoti tako na prvu loptu. Mozda ni stoti. Ni muz mi se nije svideo na prvu loptu ali sam ga upoznala i svideo mi se posle. Zato se tako ne prilazi ili prilazi uz veliku verovatnocu da ce te iskulirati. Pa nabijajte frustracije slobodno

Tosa

pre 7 godina

Znam jednu kao savrsenu za ovaj tekst. Trazila je muskarca koji joj moze obezbediti lagodan zivot, koji ce voditi racuna o njoj i deci, koji ce pomagati u kucnim poslovima, i koji ce joj biti maksimalno posvecen duhovno i telesno. Nasla je sve! Muza sa puno para koji nikada nije kod kuce jer mu je karijera sve. Zahvaljujuci tome i ima puno para. Decu su napravili, mislim da su njegova, lice malo, da ne gresim dusu. Posto on nema vremena za decu nasli su dadilju (pa nece valjda ona sama da cuva decu, na sta ce to da lici). U kucnim poslovima joj pomaze polu-pismena brazilka koja jedva sklapa kraj sa krajem. Ne ume da prica ali radi kao zmaj i jako malo kosta te ostaje vise para za kreme i parfeme. Telesno joj niko od njih ne moze pomoci. Dadilja i cistatica su pogresan pol, a muz nikada nije kod kuce. Te je sebi nasla muskarca koji je za nju uvek tu. Pre podne po sat vremena, dok su deca u skoli, dadilja sprema rucak, a cistatica ionako pravi buku usisivacem pa je u kuci neizdrzivo. Covek nema posao i dece, dosta je mladji i prilicno dobro izgleda. Malo je nezreo, glumi decka.. Mozda zato sto i jeste dosta mladji od nje. I za kraj nasla je sebi i srodnu dusu u vidu psihijatra koga posecuje jer je jako nesrecna sto muz nikada nije kod kuce a decu slabo vidja, a i ne moze da zivi sa onim "koga vole".. Jadna ucveljena nesrecnica koja sve to nije zasluzila. Sve baze pokrivene, svi porivi zadovoljni. I za kraj - Ova osoba zaista postoji, nisam izmislio, zaista je poznajem.

Niko ROzenberg

pre 7 godina

Mi što nismo alfe, mi ne bismo hteli da budemo kao oni. Ne! Mi samo želimo da ih sprovodimo kao što su Turci sprovodili Srbe pre 500 godina :D

Marija

pre 7 godina

Moj muž je kao onaj komičan glumac iz filma "Život je Lep". Pažljiv, nežan, mršav i neverovatno duhovit. Naša ćerka od 7 godina ga obožava kao i deca iz ulaza. Ima srce za sve i svakoga i samo nešto improvizuje, smišlja iznenadjenja i neke smešne uzrečice koje posle svi ponavljamo nedeljama.... Nikada nikakav stres šta će da mi kaže ili da li mogu da uradim ili kupim nešto za sebe. Sve delimo i polako. ...Eto samo želim da kažem se po nekom stereotipu on možda i ne uklapa u klasičan model srpskog muškarca a u stvari on to ta muškarčina u svakom pogledu lol :)

Aleksandra

pre 7 godina

Dzaba odelce i frizurica ako nije pametan i duhovit. Moj ne nosi odela, kod frizera ode kad od kose ne moze da vidi, ali se i posle vise od dvadeset godina slatko smejemo i ozbiljno ispricamo. A i svadje su sadrzajne...

keepitup

pre 7 godina

Sede dva Rusa u sauni, jedan lep, sportski tip s pločicama na stomaku i jedan debeo i celav. Kaže debeli, nešto nije u redu sa tvojim stomakom pokazujući na pločice! Kaže lepi, to su pločice, ti ne možeš ni da zamislis kako se žene pale i uzbudjuju na to. Debeli izvadi hrpu sto Dolarskih novčanica i kaže, žene se pale i uzbudjuju na ove počice a s tvojim stomakom definitivno nešto nije u redu! Sva istina o današnjim odnosima i uzbudjivanju!
(Srđan, 05. decembar 2016 09:33)

Hoćeš da kažeš da debeli u saunu nosi hrpu novčanica od 100 dolara? I odakle ih izvadi, 'leba ti?

Zeka

pre 7 godina

Alfa mužjaci su za vučice u teranju. Ipak ima i onih koji su se udaljili od životinjskog carstva i postali "odvratni" ljudi pa se nikako ne uklapaju u tu kategoriju u kojoj samo fizičko domira.

sve je relativno

pre 7 godina

Znaci da batalimo mi teretanu? Vrlo cesto, pored svakodnevnih obaveza ona zna da bude naporna, a sad vidim(citam) da je to nebitna stvar. Znam, znam reci ce neko da se mi zbog sebe lepo oblacimo i vezbamo. al', opet retko ko bi se, kada je kod kuce odlucio za odelo umesto udobne, sportske garderobe. Sta, sad ispade da sve sto radimo, radimo da bismo na druge ostavili dobar utisak... Ne znam vise ni sam, ni sta zelim, ni da li sam iskren!

Бацач пламена

pre 7 godina

@marko

1.) Кад би жене тестирале мушкарце како је та тебе у пабу, где би нам крај био. Рекла је да си мали за њу? Па ко би се због таквог коментара наљутио или уплашио? Због тога нико неће изгубити самопоуздање. Видео бих те да ти се десило стандардно, покушаваш да причаш, а она једва одговара и дрнда мобилни, или буде супер, па ти се не јави кад је назовеш, а зовеш је неколико пута већ. Или буде супер док је муваш, а за пар дана прође и не јави ти се. Или, иако си све супер урадио, њој дуне одједном да ,,има дечка''. Да видим баш да ли би ти живци остали мирни онда. А поврх свега чујеш после да прича како је ,,она очекивала онако, а ти си то урадио онако...'' Питао бих те да ли би имао кратак фитиљ или не.
2.) Нема то везе са ТВОЈИМ самопоуздањем. ОНА је та која је била расположена и причљива, плус је старија па си јој био сладак вероватно. А с обзиром колико сте брзо спавали, вероватно је и изашла да нађе нешто необавезно. Видео бих те да си пред пуним пабом урадио ту фору са штипкањем, а да је била нека нерасположена, надрндана, нервозна, уплашена или спонзоруша. Знаш каква сцена би ти била! Плус, прићи старијој је мањи психички притисак, нема неких очекивања и нервирања ако одбије - старија је. Често и пријатнија. Ако успеш, супер! Не губиш ништа.
Имао сам и ја тај полет ега кад смувам нешто, па сам пун себе, па сматрам лузерима без самопоуздања оне који не могу итд. Пуф, само у једном тренутку све пукне као мехурић...

aleksis

pre 7 godina

treba svi lepo da se pomirimo sa cinjenicom da nije moguce da svi bas na svetu nadjemo sve sto trazimo u jednoj osobi. odredis priotitete i ides tim redom. princevi i princeze ne postoje. svi imamo mane i vrline,nisu mi jasni ljudi koji tragaju za savrsenstvom. tragajte za onim sto vam izmami osmeh,sta god to bilo. a plocice i misice uglavnom vole bas mlade devojke koje jos uvek nisu utvrdile da je to neudobno za "zaspati u zagrljaju" i one zene kojima su se smucili bas debeli muzevi od 150kg...

gari

pre 7 godina

(Lenka, 04. decembar 2016 16:51)

Ne brini, vole žene svašta ;-) I to nema veze sa ženama. Sto ljudi, sto ćudi, pa tako uvek ima raznih žena i muškaraca. Vidim, u komentarima je najveća greška, što se želi dati apsolutna vrednost celokupnom polu. Očigledno ne poznajete ni žene ni muškarce. Ah da, to rade upravo oni koji ne mogu da prihvate razlike.

mozda

pre 7 godina

(marko, 4. decembar 2016 16:47)


Mesas nedostatak harizme i kretenizam. Ako pridjes nekoj devojci, a ona ti kaze "bezi, mali si" ili "izvini imam decka" ili "nisam zainteresovana", tvoje objasnjenje je da treba navaljivati? Mozda, ali znaj da to nije harizma, sinak, vec siledzijski pristup. A zasto to zene vise cene nego coveka sa stavom, to je pitanje za zene.
Ako te zenska spusti, treba da imas 0% dostojanstva i da prihvatis tako gazenje zarad potencijalnog seksa? Pazi, ona te otkaci, a ti nastavis. Pa ako te ponovo otkaci, ti i dalje teras... gde je granica kad kazes "ok, odustajem" ili ne treba odustati nikad? Ne postajes li time jedan od onih neopisivih smaraca na koje se zene toliko zale?

Okreni situaciju. Zamisli da devojka posalje tebi poruku da izadjete ili da se vidite negde, kaze ti da joj se svidjas itd, a ti joj odgovoris "izvini, devojko, nisi ti dovoljno dobra za mene". Zamisli onda da dodjes na B92 i pocnes (posle tog dogadjaja) da ubedjujes tu devojku da je problem u NJOJ jer nije bila dovoljno uporna. Razumes li na sta ciljam? Ali zaista, razumes li? Jer upravo se to desava.
Kad bi prisao nekoj devojci i ako pristane da se upoznate, to je ok, ali ako treba da te gazi, ponizava i odbija po nekoliko puta, a ti da bez grama dostojanstva pristanes na sve to, ne mogu da te ne pitam gde ti je dostojanstvo? Sta je sledece, da miskarac trpi otvorene uvrede dok se gospodjica ne smiluje da mu pruzi sansu da se upoznaju???

Gde ja zivim.....

toni

pre 7 godina

Ma dajte cemu foliranje? Kao nikome nije bitan fizicki izgled a kad pridjes odbije te ko kantu? O cemu pricamo. Sve bi duhovite, inteligentne i sarmantne a da li ste i same takve? Da li to isto nudite? Zaboravile ste dodati i lepog izgleda jer necete biti sa duhovitim a neprivlacnim. A tek saveti tipa- gde sa zgodnim taj gleda samo sebe hahahah :D Sta sada mi treba da budemo sa ruznim devojkama zato sto one eto nas nece varati ili sta? Totalno suprotno, te su najvise iskompleksirane. U narodu postoje izreke-Svaka ptica svome jatu i Svaka krpa nadje zakrpu. Upravo to je sustina.

Бацач пламена

pre 7 godina

@bzvz

Видим да се коментар односи на то што сам ја писао, а видим и то да се овде вади ствар из контекста, па се од целог мог коментара коментарише само пар речи, док се оно кључно одмах иза тих истих пар речи гура под тепих. Неко се, изгледа, препознао, или је препознао неку од својих савршених другарица.