Žene otkrivaju o čemu razmišljaju u toku lošeg seksa

Četvrtak, 12.01.2017.

09:52

Izvor: Super žena

Žene otkrivaju o èemu razmišljaju u toku lošeg seksa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

umerenost

pre 7 godina

@(role)

Gde je umerenost u poslednjim rečenicama Vaseg komentara "role"?
haha..

Ma ozbiljno, zastrasuje me pomalo to sto ste napisali...

Ne generalizujte, jer i medju zenama postoji lošeg i dobrog sveta isto kao sto postoji i loših i dobrih muskaraca.

Eh, sad, zasto me Vaš komentar zastrašuje, da se vratim na to.. Znate li odakle rec obozavati vuče koren - iz reči Bog i tu rec verujem da je najbolje koristiti isključivo onda kada govorimo o (ljubavi i posvećenosti) Njemu, i ta ljubav treba da bude neuporedivo snaznija i trajnija u odnosu na ljubav prema bilo čemu drugom ili bilo kome drugom.

Često se setim stiha pesme: "Don't ever love 'em much...", jer sam i ja tako jednom volela snazno, moze se reći i budalasto, jer sam mnoge bitne obaveze i obrazovanje i karijeru zapostavila zbog toga (on svoje nije i ne prebacujem mu, samo hocu da objasnim koliko je to bilo jače kod mene, nego kod njega, a bila sam tada toliko sigurna da postupam ispavno (da bih od relativno nedavno shvatila)). I sada imamo mnogo problema i nije to onako kako sam u toj naivnosti mislila da će biti.
Napravite razliku izmedju obozavati i voleti (obozavajte Onoga ko to zasluzuje, a volite bliznje, ali i to pametno i umereno). Zivot nas nekada iznenadi, ode tokom koji nikada ranije nismo mogli zamisliti. Ne dajte se ipak toliko iznenaditi ili obeshrabriti - ne toliko da IKADA dignete ruku na sebe (i molim Vas, nemojte tako više ikada pisati ni govoriti, čak ni u šali).

role

pre 7 godina

umerenost, 12. januar 2017 13:58)

Potpuno si u pravu. Ja sam to odavno shvatio i nemam ama bas nikakvih problema sa zenskim sopingom jer mislim da je to vama kao sto muskarci vole da gledaju motore ili automobile,oruzje,nove patike,cvike za sunce i slicne stvari. Muskarci ne shvataju da brane zenama i zamjeraju im za potpuno istu stvar koju i oni rade samo mozda malo drugacije forme,ali sustina je ista. Mogu satima da idem sa mojom voljenom i da gledamo izloge i da na kratko ulazimo u prodavnice(narocito cipela(campers i kickers) i neke sarene odjece-disequal npr).Po molovima ne mozemo ni ja ni ona zbog ustajalog vazduha i glavobolje od istog. Zivjele zene i sva vas sreca ovoga svijeta pronasla i snasla :-D . Da se probudim jednog dana i da mi neko kaze nema vise zena na planeti odmah bih uzeo pistolj i sebi prosvirao mozak. Eh da sam ja neko,pa da otmem vlast iz ruku muskaraca i dam je vama,da vi malo onako zenski sredite i pospremite planetu.Samo bih se topio od srece i ne bih skidao kezzz sa lica :-D Eh da sam ja neko... Volim VAS zene... Ljubavi moja Majo Konstantinovic obozavam te do imbecilnosti :-D

Ako malo razmislis

pre 7 godina

Žene nikad ne pomisle da je možda u njima problem.
(StevanNs, 13. januar 2017 15:10)

Pa ako muskarac ne moze da zadovolji zenu, problem je zaista u zeni.
If you know what I mean...

savet?

pre 7 godina

@XX

Dobro i... šta je, po vašem mišljenju rešenje..?

Evo ja ne gledam filmove "za nedorasle" kako ih je neko jednom nazvao... I da, slatem se sa time sto ste napisali... Ali, teško je naći partnera koji misli isto (ne samo da misli isto, praksa (uzdrzavanje od tih negativnih ponasanja) je još, smatram, i vaznija..?

I šta onda, kada imate osobu koja je svesna štetnosti svega toga po svoju individuu i odnos sa partnerom, ali ipak, nista ne zeli da promeni?

XX

pre 7 godina

To se sve desava jer vise nema nikakvog uzbudjenja, pravog, da obuzme celo telo i um. A zasto? Vise je razloga, ali jedan od njih jer vise nema vodjenja ljubavi. Jer nema spontanosti. Jer su filmovi za odrasle (mozete misliti sta hocete i ne salagati se do sutra) otupeli osecaj za neznost i bliskost. Sa druge strane, ocekuje se fizicka savrsenost od zene a u poslednje vreme ima malo toga i prema muskarcu, jer se to svuda prikazuje. Svi su savrseni na ekranu. Onda pritisak raste, nesigurnost, i vi mislite samo o tome kako ruzno izgledate i sta sve ne valja. Previse usmereni samo na sebe a ne na sam dogadjaj. Previse svega na izvolte, premalo misterije, premalo pogleda, osmeha... I naravno previse obostranog kritikovanja i osudjivanja. I tako do sutra mogu da nastavim.

Pobednica

pre 7 godina

Razgovor. Definitivno. Pa dal' odmah da odustanete? Svakako pomaze ako se volite. Nasih prvih 5 puta bilo katastrofa. 6-ti uhvatio me da razmisljam sta cu da obucem sutra za posao ? (priznala sam mu), stao je i rekao "ae da probamo sve ispocetka, kazi mi sta volis, a sta ne". Smejali smo se tada ali smo sada vec 3 godine u vezi i lepo nam je svaki put. Za dosadu pomaze i ako promenite mesto, recimo. Ne mora stvarno uvek da bude - krevet! Budite kreativni i to je to!! ? (U malenom toaletu u avionu samo jos nisam probala...hahaha)

alo

pre 7 godina

što mi je ovo trebalo?
eto sta pomislim... jos kad napravim sve moguce ugodjaje i on se opet pati, ufff, sama bih sebe zadavila. poslije on skakuce srecan ko detence, a ja kivna na sebe. nikad vise!

mujo

pre 7 godina

Ukoliko se ne ejakulira redovno, aparat hrdja, zamire i na kraju otkazuje. Otuda, radi zdravlja, mora redovno da se prazni. A ako to ne uspeva s partnerkom, nije da ne moze, moze i rucno, ali se komplikuje odnos. U toj situaciji je, kao i inace u svakoj drugoj, najbolje razgovarati iskreno i otvoreno. Neverovatno je koliko se tada postize naprema cutanja, durenja, zameranja i na kraju razlaza.

t67

pre 7 godina

Hm, čekajte malo ... jednom prilikom to se dešava da se ne može izbjeći , jer me "proganja" mjesecima i šta da se uradi već da se "otalja" i da ona pređe na nekog drugog. Znači nekad je loš sex jedini lijek. ;)

umerenost

pre 7 godina

@Smena 8

Ti pre nego sto se odlucis na "akciju", svrati sa njom do šoping mola i pocasti je necim... pa da vidis onda.......
Hahahahaha...

Šalu na stranu, jedno istrazivanje (ne znam da li je iole ozbiljnije od ovog, a uzgred, ovaj tekst nisam ni citala) povezalo je pojacano lucenje oksitocina ("ljubavnog hormona", koji se luci kada se sa partnerom mazimo, intimni smo ili nekad cak samo ako smo u partnerovoj blizini) i šoping (navodno se isti kod zena i za vreme šopinga u značajnijoj kolicini luči)... Tako da, šoping za zene jeste, na neki nacin, uzivanje (mislim da ovo zene itekako razumeju), pa muskarci, povremeno im (u skladu sa mogucnostima naravno) priustite i takvu "predigru" (tj. njen deo), jer je eto NAUCNO DOKAZANO (hehehe), a ne kao neki, koji se hvale da partneki retko kad ista kupuju (poklanjaju), vadeci se na ravnopravnost i sl...
Mislim, ne mora taj "šoping" ili poklon biti nista preterano, ali, i u tome, izbegavajte krajnosti...

u magnovenju

pre 7 godina

@Anestezija
Iznenadi ga, stavi mu povez na oči, veži ga i preuzmi stvar u svoje ruke. If you know what I mean ;) Zadovolji sebe i garantujem da će i on biti zadovoljan. Ako ne upali, onda nešto debelo nije u redu, menjaj.
Devojke, za dobar seks je potrebno da se i vi potrudite malo. Nemojte samo da "odrađujete posao" ili čekate da on to sam sve. Ako vam je stalo, naravno. Ako nije, nema mesta kukanju.

P-76ers

pre 7 godina

Sa muške strane, ako posle trećeg seksa ne bude bolje, svako na svoju stranu. Ako izostane trud, zalaganje i napredak, reči su suvišne

bla

pre 7 godina

A možda da manje razmišljamo a više razgovaramo? Šta je problem reći e alo, stani, ne prija mi to, ajde da probamo ovo? Koja je poenta ćutanja? Šta, glumim lutku na naduvavanje pa ležim i ćutim dok ne završi? I onda se još žalim svima kako on ne valja? Svašta.

bugs bunny

pre 7 godina

Sad sam se setio kako sam jednoj prijateljici iskreno rekao kako mi je najbolji seks kad se sam zadovoljim, ona bila sokirana hehe... a ovo iz teksta se desava i muskarcima, pogotovo u duzoj vezi kad ti sve dosadi, onda pomislim daj samo da svrsim vec jednom da me ne smara posle... pomaze i fantaziranje o drugoj zeni tokom seksa, o da :-)

glup vic

pre 7 godina

Sjela Fata na kavu s prijateljicama i tema razgovora se prebaci na seks, pa Habiba upita Fatu:
- Je l', bona, o čem' ti razmišljaš dok se seksaš s Mujom?
Fata otpuhne dim, srkne malo kave i reče:
- Hja, to t' ovisi o godinama moja Habiba ...
- Kako godinama?
- Vidi, to ti je 'vako... kad sam imala 16 godina, mislila sam kako da mi mater ne sazna da se seksam,
kad sam došla do 25 samo mi je bilo na pameti da ne ostanem trudna, a sad gledam kako bi trebalo napokon okrečit' plafon!

Nila

pre 7 godina

@ Smena izgleda da je problem baš u tome što se previše družite sa desankom ona vam najbolje poznaje vršnjaka . Mislite da samo vi trebate biti zadovoljeni a ženu i kad pokušate da zadovoljite ne znate kako.

Nikola

pre 7 godina

A mi nista ne mislimo, kada vidimo da zena lezi kao kip i nista ne radi, tako da me iskreno briga sta misle.. koliko daju toliko i dobijaju. Ako ona nece da se trudi zasto bi ja?

анестезија

pre 7 godina

Meni se ovo desava bas cesto u poslednje vreme.. Pokušavam da se fokusiram, ali on kao da nije prisutan tokom 'cina'. Samim tim, meni razbije raspolozenje i onda razmisljam o svemu tada... Prvo sto mi padne na pamet jeste, kako i kada sam uopste dosla do ove faze da razmisljam o tome kako nam nije dobro. Pa onda, kad ce da se zavrsi vise, i govorim mu da prestane, jer sam ja vec odglumila da sam zadovoljena.. razmisljam i o obavezama. "Da li da odradim seminarski veceras ili da ostavim za sutra?" A kad se zavrsi, osecam se nekako iskorisceno, ali mi je drago da se zavrsilo. Ajte sad, lupajte minuse. Ja samo rekoh svoje iskustvo..

pera

pre 7 godina

muskarcima je teze da odglume da su zavrsili,zapravo i ne mogu da glume. A ove damice,ili bar vecina bi mogle i da se potrude da sex bude bolji ili jednostavno da ne glume vec da traze nekog boljeg

Smena 8

pre 7 godina

Ako je ovo preovladjujuca situacija, ispada da je Desanka Sakic bolja opcija, tj. da je zena dovoljna samo kao predlozak a ostalo prepustiti muskoj imaginaciji. Njih neka u shoping molovima, i sa drugaricama. Greota ih je maltretirati sexom.

Dnevna doza istine

pre 7 godina

Nije to ništa u poredjenju sa time šta muškarci misle tokom lošeg seksa a i njega ima sve više obzirom kakve su današnje žene.

анестезија

pre 7 godina

Meni se ovo desava bas cesto u poslednje vreme.. Pokušavam da se fokusiram, ali on kao da nije prisutan tokom 'cina'. Samim tim, meni razbije raspolozenje i onda razmisljam o svemu tada... Prvo sto mi padne na pamet jeste, kako i kada sam uopste dosla do ove faze da razmisljam o tome kako nam nije dobro. Pa onda, kad ce da se zavrsi vise, i govorim mu da prestane, jer sam ja vec odglumila da sam zadovoljena.. razmisljam i o obavezama. "Da li da odradim seminarski veceras ili da ostavim za sutra?" A kad se zavrsi, osecam se nekako iskorisceno, ali mi je drago da se zavrsilo. Ajte sad, lupajte minuse. Ja samo rekoh svoje iskustvo..

Dnevna doza istine

pre 7 godina

Nije to ništa u poredjenju sa time šta muškarci misle tokom lošeg seksa a i njega ima sve više obzirom kakve su današnje žene.

Smena 8

pre 7 godina

Ako je ovo preovladjujuca situacija, ispada da je Desanka Sakic bolja opcija, tj. da je zena dovoljna samo kao predlozak a ostalo prepustiti muskoj imaginaciji. Njih neka u shoping molovima, i sa drugaricama. Greota ih je maltretirati sexom.

glup vic

pre 7 godina

Sjela Fata na kavu s prijateljicama i tema razgovora se prebaci na seks, pa Habiba upita Fatu:
- Je l', bona, o čem' ti razmišljaš dok se seksaš s Mujom?
Fata otpuhne dim, srkne malo kave i reče:
- Hja, to t' ovisi o godinama moja Habiba ...
- Kako godinama?
- Vidi, to ti je 'vako... kad sam imala 16 godina, mislila sam kako da mi mater ne sazna da se seksam,
kad sam došla do 25 samo mi je bilo na pameti da ne ostanem trudna, a sad gledam kako bi trebalo napokon okrečit' plafon!

bla

pre 7 godina

A možda da manje razmišljamo a više razgovaramo? Šta je problem reći e alo, stani, ne prija mi to, ajde da probamo ovo? Koja je poenta ćutanja? Šta, glumim lutku na naduvavanje pa ležim i ćutim dok ne završi? I onda se još žalim svima kako on ne valja? Svašta.

u magnovenju

pre 7 godina

@Anestezija
Iznenadi ga, stavi mu povez na oči, veži ga i preuzmi stvar u svoje ruke. If you know what I mean ;) Zadovolji sebe i garantujem da će i on biti zadovoljan. Ako ne upali, onda nešto debelo nije u redu, menjaj.
Devojke, za dobar seks je potrebno da se i vi potrudite malo. Nemojte samo da "odrađujete posao" ili čekate da on to sam sve. Ako vam je stalo, naravno. Ako nije, nema mesta kukanju.

P-76ers

pre 7 godina

Sa muške strane, ako posle trećeg seksa ne bude bolje, svako na svoju stranu. Ako izostane trud, zalaganje i napredak, reči su suvišne

Nikola

pre 7 godina

A mi nista ne mislimo, kada vidimo da zena lezi kao kip i nista ne radi, tako da me iskreno briga sta misle.. koliko daju toliko i dobijaju. Ako ona nece da se trudi zasto bi ja?

XX

pre 7 godina

To se sve desava jer vise nema nikakvog uzbudjenja, pravog, da obuzme celo telo i um. A zasto? Vise je razloga, ali jedan od njih jer vise nema vodjenja ljubavi. Jer nema spontanosti. Jer su filmovi za odrasle (mozete misliti sta hocete i ne salagati se do sutra) otupeli osecaj za neznost i bliskost. Sa druge strane, ocekuje se fizicka savrsenost od zene a u poslednje vreme ima malo toga i prema muskarcu, jer se to svuda prikazuje. Svi su savrseni na ekranu. Onda pritisak raste, nesigurnost, i vi mislite samo o tome kako ruzno izgledate i sta sve ne valja. Previse usmereni samo na sebe a ne na sam dogadjaj. Previse svega na izvolte, premalo misterije, premalo pogleda, osmeha... I naravno previse obostranog kritikovanja i osudjivanja. I tako do sutra mogu da nastavim.

mujo

pre 7 godina

Ukoliko se ne ejakulira redovno, aparat hrdja, zamire i na kraju otkazuje. Otuda, radi zdravlja, mora redovno da se prazni. A ako to ne uspeva s partnerkom, nije da ne moze, moze i rucno, ali se komplikuje odnos. U toj situaciji je, kao i inace u svakoj drugoj, najbolje razgovarati iskreno i otvoreno. Neverovatno je koliko se tada postize naprema cutanja, durenja, zameranja i na kraju razlaza.

pera

pre 7 godina

muskarcima je teze da odglume da su zavrsili,zapravo i ne mogu da glume. A ove damice,ili bar vecina bi mogle i da se potrude da sex bude bolji ili jednostavno da ne glume vec da traze nekog boljeg

bugs bunny

pre 7 godina

Sad sam se setio kako sam jednoj prijateljici iskreno rekao kako mi je najbolji seks kad se sam zadovoljim, ona bila sokirana hehe... a ovo iz teksta se desava i muskarcima, pogotovo u duzoj vezi kad ti sve dosadi, onda pomislim daj samo da svrsim vec jednom da me ne smara posle... pomaze i fantaziranje o drugoj zeni tokom seksa, o da :-)

Nila

pre 7 godina

@ Smena izgleda da je problem baš u tome što se previše družite sa desankom ona vam najbolje poznaje vršnjaka . Mislite da samo vi trebate biti zadovoljeni a ženu i kad pokušate da zadovoljite ne znate kako.

umerenost

pre 7 godina

@Smena 8

Ti pre nego sto se odlucis na "akciju", svrati sa njom do šoping mola i pocasti je necim... pa da vidis onda.......
Hahahahaha...

Šalu na stranu, jedno istrazivanje (ne znam da li je iole ozbiljnije od ovog, a uzgred, ovaj tekst nisam ni citala) povezalo je pojacano lucenje oksitocina ("ljubavnog hormona", koji se luci kada se sa partnerom mazimo, intimni smo ili nekad cak samo ako smo u partnerovoj blizini) i šoping (navodno se isti kod zena i za vreme šopinga u značajnijoj kolicini luči)... Tako da, šoping za zene jeste, na neki nacin, uzivanje (mislim da ovo zene itekako razumeju), pa muskarci, povremeno im (u skladu sa mogucnostima naravno) priustite i takvu "predigru" (tj. njen deo), jer je eto NAUCNO DOKAZANO (hehehe), a ne kao neki, koji se hvale da partneki retko kad ista kupuju (poklanjaju), vadeci se na ravnopravnost i sl...
Mislim, ne mora taj "šoping" ili poklon biti nista preterano, ali, i u tome, izbegavajte krajnosti...

Pobednica

pre 7 godina

Razgovor. Definitivno. Pa dal' odmah da odustanete? Svakako pomaze ako se volite. Nasih prvih 5 puta bilo katastrofa. 6-ti uhvatio me da razmisljam sta cu da obucem sutra za posao ? (priznala sam mu), stao je i rekao "ae da probamo sve ispocetka, kazi mi sta volis, a sta ne". Smejali smo se tada ali smo sada vec 3 godine u vezi i lepo nam je svaki put. Za dosadu pomaze i ako promenite mesto, recimo. Ne mora stvarno uvek da bude - krevet! Budite kreativni i to je to!! ? (U malenom toaletu u avionu samo jos nisam probala...hahaha)

alo

pre 7 godina

što mi je ovo trebalo?
eto sta pomislim... jos kad napravim sve moguce ugodjaje i on se opet pati, ufff, sama bih sebe zadavila. poslije on skakuce srecan ko detence, a ja kivna na sebe. nikad vise!

t67

pre 7 godina

Hm, čekajte malo ... jednom prilikom to se dešava da se ne može izbjeći , jer me "proganja" mjesecima i šta da se uradi već da se "otalja" i da ona pređe na nekog drugog. Znači nekad je loš sex jedini lijek. ;)

savet?

pre 7 godina

@XX

Dobro i... šta je, po vašem mišljenju rešenje..?

Evo ja ne gledam filmove "za nedorasle" kako ih je neko jednom nazvao... I da, slatem se sa time sto ste napisali... Ali, teško je naći partnera koji misli isto (ne samo da misli isto, praksa (uzdrzavanje od tih negativnih ponasanja) je još, smatram, i vaznija..?

I šta onda, kada imate osobu koja je svesna štetnosti svega toga po svoju individuu i odnos sa partnerom, ali ipak, nista ne zeli da promeni?

role

pre 7 godina

umerenost, 12. januar 2017 13:58)

Potpuno si u pravu. Ja sam to odavno shvatio i nemam ama bas nikakvih problema sa zenskim sopingom jer mislim da je to vama kao sto muskarci vole da gledaju motore ili automobile,oruzje,nove patike,cvike za sunce i slicne stvari. Muskarci ne shvataju da brane zenama i zamjeraju im za potpuno istu stvar koju i oni rade samo mozda malo drugacije forme,ali sustina je ista. Mogu satima da idem sa mojom voljenom i da gledamo izloge i da na kratko ulazimo u prodavnice(narocito cipela(campers i kickers) i neke sarene odjece-disequal npr).Po molovima ne mozemo ni ja ni ona zbog ustajalog vazduha i glavobolje od istog. Zivjele zene i sva vas sreca ovoga svijeta pronasla i snasla :-D . Da se probudim jednog dana i da mi neko kaze nema vise zena na planeti odmah bih uzeo pistolj i sebi prosvirao mozak. Eh da sam ja neko,pa da otmem vlast iz ruku muskaraca i dam je vama,da vi malo onako zenski sredite i pospremite planetu.Samo bih se topio od srece i ne bih skidao kezzz sa lica :-D Eh da sam ja neko... Volim VAS zene... Ljubavi moja Majo Konstantinovic obozavam te do imbecilnosti :-D

umerenost

pre 7 godina

@(role)

Gde je umerenost u poslednjim rečenicama Vaseg komentara "role"?
haha..

Ma ozbiljno, zastrasuje me pomalo to sto ste napisali...

Ne generalizujte, jer i medju zenama postoji lošeg i dobrog sveta isto kao sto postoji i loših i dobrih muskaraca.

Eh, sad, zasto me Vaš komentar zastrašuje, da se vratim na to.. Znate li odakle rec obozavati vuče koren - iz reči Bog i tu rec verujem da je najbolje koristiti isključivo onda kada govorimo o (ljubavi i posvećenosti) Njemu, i ta ljubav treba da bude neuporedivo snaznija i trajnija u odnosu na ljubav prema bilo čemu drugom ili bilo kome drugom.

Često se setim stiha pesme: "Don't ever love 'em much...", jer sam i ja tako jednom volela snazno, moze se reći i budalasto, jer sam mnoge bitne obaveze i obrazovanje i karijeru zapostavila zbog toga (on svoje nije i ne prebacujem mu, samo hocu da objasnim koliko je to bilo jače kod mene, nego kod njega, a bila sam tada toliko sigurna da postupam ispavno (da bih od relativno nedavno shvatila)). I sada imamo mnogo problema i nije to onako kako sam u toj naivnosti mislila da će biti.
Napravite razliku izmedju obozavati i voleti (obozavajte Onoga ko to zasluzuje, a volite bliznje, ali i to pametno i umereno). Zivot nas nekada iznenadi, ode tokom koji nikada ranije nismo mogli zamisliti. Ne dajte se ipak toliko iznenaditi ili obeshrabriti - ne toliko da IKADA dignete ruku na sebe (i molim Vas, nemojte tako više ikada pisati ni govoriti, čak ni u šali).

Ako malo razmislis

pre 7 godina

Žene nikad ne pomisle da je možda u njima problem.
(StevanNs, 13. januar 2017 15:10)

Pa ako muskarac ne moze da zadovolji zenu, problem je zaista u zeni.
If you know what I mean...

bugs bunny

pre 7 godina

Sad sam se setio kako sam jednoj prijateljici iskreno rekao kako mi je najbolji seks kad se sam zadovoljim, ona bila sokirana hehe... a ovo iz teksta se desava i muskarcima, pogotovo u duzoj vezi kad ti sve dosadi, onda pomislim daj samo da svrsim vec jednom da me ne smara posle... pomaze i fantaziranje o drugoj zeni tokom seksa, o da :-)

Nila

pre 7 godina

@ Smena izgleda da je problem baš u tome što se previše družite sa desankom ona vam najbolje poznaje vršnjaka . Mislite da samo vi trebate biti zadovoljeni a ženu i kad pokušate da zadovoljite ne znate kako.

Smena 8

pre 7 godina

Ako je ovo preovladjujuca situacija, ispada da je Desanka Sakic bolja opcija, tj. da je zena dovoljna samo kao predlozak a ostalo prepustiti muskoj imaginaciji. Njih neka u shoping molovima, i sa drugaricama. Greota ih je maltretirati sexom.

анестезија

pre 7 godina

Meni se ovo desava bas cesto u poslednje vreme.. Pokušavam da se fokusiram, ali on kao da nije prisutan tokom 'cina'. Samim tim, meni razbije raspolozenje i onda razmisljam o svemu tada... Prvo sto mi padne na pamet jeste, kako i kada sam uopste dosla do ove faze da razmisljam o tome kako nam nije dobro. Pa onda, kad ce da se zavrsi vise, i govorim mu da prestane, jer sam ja vec odglumila da sam zadovoljena.. razmisljam i o obavezama. "Da li da odradim seminarski veceras ili da ostavim za sutra?" A kad se zavrsi, osecam se nekako iskorisceno, ali mi je drago da se zavrsilo. Ajte sad, lupajte minuse. Ja samo rekoh svoje iskustvo..

Dnevna doza istine

pre 7 godina

Nije to ništa u poredjenju sa time šta muškarci misle tokom lošeg seksa a i njega ima sve više obzirom kakve su današnje žene.

Nikola

pre 7 godina

A mi nista ne mislimo, kada vidimo da zena lezi kao kip i nista ne radi, tako da me iskreno briga sta misle.. koliko daju toliko i dobijaju. Ako ona nece da se trudi zasto bi ja?

t67

pre 7 godina

Hm, čekajte malo ... jednom prilikom to se dešava da se ne može izbjeći , jer me "proganja" mjesecima i šta da se uradi već da se "otalja" i da ona pređe na nekog drugog. Znači nekad je loš sex jedini lijek. ;)

umerenost

pre 7 godina

@Smena 8

Ti pre nego sto se odlucis na "akciju", svrati sa njom do šoping mola i pocasti je necim... pa da vidis onda.......
Hahahahaha...

Šalu na stranu, jedno istrazivanje (ne znam da li je iole ozbiljnije od ovog, a uzgred, ovaj tekst nisam ni citala) povezalo je pojacano lucenje oksitocina ("ljubavnog hormona", koji se luci kada se sa partnerom mazimo, intimni smo ili nekad cak samo ako smo u partnerovoj blizini) i šoping (navodno se isti kod zena i za vreme šopinga u značajnijoj kolicini luči)... Tako da, šoping za zene jeste, na neki nacin, uzivanje (mislim da ovo zene itekako razumeju), pa muskarci, povremeno im (u skladu sa mogucnostima naravno) priustite i takvu "predigru" (tj. njen deo), jer je eto NAUCNO DOKAZANO (hehehe), a ne kao neki, koji se hvale da partneki retko kad ista kupuju (poklanjaju), vadeci se na ravnopravnost i sl...
Mislim, ne mora taj "šoping" ili poklon biti nista preterano, ali, i u tome, izbegavajte krajnosti...

u magnovenju

pre 7 godina

@Anestezija
Iznenadi ga, stavi mu povez na oči, veži ga i preuzmi stvar u svoje ruke. If you know what I mean ;) Zadovolji sebe i garantujem da će i on biti zadovoljan. Ako ne upali, onda nešto debelo nije u redu, menjaj.
Devojke, za dobar seks je potrebno da se i vi potrudite malo. Nemojte samo da "odrađujete posao" ili čekate da on to sam sve. Ako vam je stalo, naravno. Ako nije, nema mesta kukanju.

pera

pre 7 godina

muskarcima je teze da odglume da su zavrsili,zapravo i ne mogu da glume. A ove damice,ili bar vecina bi mogle i da se potrude da sex bude bolji ili jednostavno da ne glume vec da traze nekog boljeg

mujo

pre 7 godina

Ukoliko se ne ejakulira redovno, aparat hrdja, zamire i na kraju otkazuje. Otuda, radi zdravlja, mora redovno da se prazni. A ako to ne uspeva s partnerkom, nije da ne moze, moze i rucno, ali se komplikuje odnos. U toj situaciji je, kao i inace u svakoj drugoj, najbolje razgovarati iskreno i otvoreno. Neverovatno je koliko se tada postize naprema cutanja, durenja, zameranja i na kraju razlaza.

bla

pre 7 godina

A možda da manje razmišljamo a više razgovaramo? Šta je problem reći e alo, stani, ne prija mi to, ajde da probamo ovo? Koja je poenta ćutanja? Šta, glumim lutku na naduvavanje pa ležim i ćutim dok ne završi? I onda se još žalim svima kako on ne valja? Svašta.

P-76ers

pre 7 godina

Sa muške strane, ako posle trećeg seksa ne bude bolje, svako na svoju stranu. Ako izostane trud, zalaganje i napredak, reči su suvišne

XX

pre 7 godina

To se sve desava jer vise nema nikakvog uzbudjenja, pravog, da obuzme celo telo i um. A zasto? Vise je razloga, ali jedan od njih jer vise nema vodjenja ljubavi. Jer nema spontanosti. Jer su filmovi za odrasle (mozete misliti sta hocete i ne salagati se do sutra) otupeli osecaj za neznost i bliskost. Sa druge strane, ocekuje se fizicka savrsenost od zene a u poslednje vreme ima malo toga i prema muskarcu, jer se to svuda prikazuje. Svi su savrseni na ekranu. Onda pritisak raste, nesigurnost, i vi mislite samo o tome kako ruzno izgledate i sta sve ne valja. Previse usmereni samo na sebe a ne na sam dogadjaj. Previse svega na izvolte, premalo misterije, premalo pogleda, osmeha... I naravno previse obostranog kritikovanja i osudjivanja. I tako do sutra mogu da nastavim.

role

pre 7 godina

umerenost, 12. januar 2017 13:58)

Potpuno si u pravu. Ja sam to odavno shvatio i nemam ama bas nikakvih problema sa zenskim sopingom jer mislim da je to vama kao sto muskarci vole da gledaju motore ili automobile,oruzje,nove patike,cvike za sunce i slicne stvari. Muskarci ne shvataju da brane zenama i zamjeraju im za potpuno istu stvar koju i oni rade samo mozda malo drugacije forme,ali sustina je ista. Mogu satima da idem sa mojom voljenom i da gledamo izloge i da na kratko ulazimo u prodavnice(narocito cipela(campers i kickers) i neke sarene odjece-disequal npr).Po molovima ne mozemo ni ja ni ona zbog ustajalog vazduha i glavobolje od istog. Zivjele zene i sva vas sreca ovoga svijeta pronasla i snasla :-D . Da se probudim jednog dana i da mi neko kaze nema vise zena na planeti odmah bih uzeo pistolj i sebi prosvirao mozak. Eh da sam ja neko,pa da otmem vlast iz ruku muskaraca i dam je vama,da vi malo onako zenski sredite i pospremite planetu.Samo bih se topio od srece i ne bih skidao kezzz sa lica :-D Eh da sam ja neko... Volim VAS zene... Ljubavi moja Majo Konstantinovic obozavam te do imbecilnosti :-D

Pobednica

pre 7 godina

Razgovor. Definitivno. Pa dal' odmah da odustanete? Svakako pomaze ako se volite. Nasih prvih 5 puta bilo katastrofa. 6-ti uhvatio me da razmisljam sta cu da obucem sutra za posao ? (priznala sam mu), stao je i rekao "ae da probamo sve ispocetka, kazi mi sta volis, a sta ne". Smejali smo se tada ali smo sada vec 3 godine u vezi i lepo nam je svaki put. Za dosadu pomaze i ako promenite mesto, recimo. Ne mora stvarno uvek da bude - krevet! Budite kreativni i to je to!! ? (U malenom toaletu u avionu samo jos nisam probala...hahaha)

glup vic

pre 7 godina

Sjela Fata na kavu s prijateljicama i tema razgovora se prebaci na seks, pa Habiba upita Fatu:
- Je l', bona, o čem' ti razmišljaš dok se seksaš s Mujom?
Fata otpuhne dim, srkne malo kave i reče:
- Hja, to t' ovisi o godinama moja Habiba ...
- Kako godinama?
- Vidi, to ti je 'vako... kad sam imala 16 godina, mislila sam kako da mi mater ne sazna da se seksam,
kad sam došla do 25 samo mi je bilo na pameti da ne ostanem trudna, a sad gledam kako bi trebalo napokon okrečit' plafon!

savet?

pre 7 godina

@XX

Dobro i... šta je, po vašem mišljenju rešenje..?

Evo ja ne gledam filmove "za nedorasle" kako ih je neko jednom nazvao... I da, slatem se sa time sto ste napisali... Ali, teško je naći partnera koji misli isto (ne samo da misli isto, praksa (uzdrzavanje od tih negativnih ponasanja) je još, smatram, i vaznija..?

I šta onda, kada imate osobu koja je svesna štetnosti svega toga po svoju individuu i odnos sa partnerom, ali ipak, nista ne zeli da promeni?

Ako malo razmislis

pre 7 godina

Žene nikad ne pomisle da je možda u njima problem.
(StevanNs, 13. januar 2017 15:10)

Pa ako muskarac ne moze da zadovolji zenu, problem je zaista u zeni.
If you know what I mean...

umerenost

pre 7 godina

@(role)

Gde je umerenost u poslednjim rečenicama Vaseg komentara "role"?
haha..

Ma ozbiljno, zastrasuje me pomalo to sto ste napisali...

Ne generalizujte, jer i medju zenama postoji lošeg i dobrog sveta isto kao sto postoji i loših i dobrih muskaraca.

Eh, sad, zasto me Vaš komentar zastrašuje, da se vratim na to.. Znate li odakle rec obozavati vuče koren - iz reči Bog i tu rec verujem da je najbolje koristiti isključivo onda kada govorimo o (ljubavi i posvećenosti) Njemu, i ta ljubav treba da bude neuporedivo snaznija i trajnija u odnosu na ljubav prema bilo čemu drugom ili bilo kome drugom.

Često se setim stiha pesme: "Don't ever love 'em much...", jer sam i ja tako jednom volela snazno, moze se reći i budalasto, jer sam mnoge bitne obaveze i obrazovanje i karijeru zapostavila zbog toga (on svoje nije i ne prebacujem mu, samo hocu da objasnim koliko je to bilo jače kod mene, nego kod njega, a bila sam tada toliko sigurna da postupam ispavno (da bih od relativno nedavno shvatila)). I sada imamo mnogo problema i nije to onako kako sam u toj naivnosti mislila da će biti.
Napravite razliku izmedju obozavati i voleti (obozavajte Onoga ko to zasluzuje, a volite bliznje, ali i to pametno i umereno). Zivot nas nekada iznenadi, ode tokom koji nikada ranije nismo mogli zamisliti. Ne dajte se ipak toliko iznenaditi ili obeshrabriti - ne toliko da IKADA dignete ruku na sebe (i molim Vas, nemojte tako više ikada pisati ni govoriti, čak ni u šali).

alo

pre 7 godina

što mi je ovo trebalo?
eto sta pomislim... jos kad napravim sve moguce ugodjaje i on se opet pati, ufff, sama bih sebe zadavila. poslije on skakuce srecan ko detence, a ja kivna na sebe. nikad vise!