Muškarci, pamet u glavu: Ne, žene ne žele da čuju ove komplimente

Subota, 04.02.2017.

14:14

Izvor: Super žena

Muškarci, pamet u glavu: Ne, žene ne žele da èuju ove komplimente IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Ivana

pre 7 godina

Drugari, ajde da krenemo od toga zašto dajete kompliment? Valjda bi bilo logično da želite nekome da uputite lepu reč, nešto prijatno, da pohvalite, ohrabrite osobu sa druge strane. U tom slučaju trebalo bi da vas bude briga šta ta osoba želi da čuje, zar ne? Ako vas baš boli uvo, onda to nije kompliment. A često zna i da uvredi.

VUK

pre 7 godina

uuuuf ..treba čovek da doktorira žensku psihologiju da ne bi pogrešio. Zato poslušaj šta starije dame kažu...sva ženska mudrost stala je u jednu rečenicu :Nije bitna veličina,samo da nije mali !

sima

pre 7 godina

Da, ima glupih komplimenata od strane muskaraca ali ono sto mislim je da one generalno ne reaguju dobro na komplimente u danasnje vreme. Odmah to povezuju sa seksualnoscu, kako taj muskarac zeli samo da im se uvuce u krevet i prosto neverovatno kojom brzinom im to podigne ego. Mislim da im i ne treba davati komplimente.

Onaj tamo

pre 7 godina

Nemojte ništa da ih pitate. Ni same ne znaju šta hoće, skoro pa uvek.
One će u svemu da nadju problem osim ako nam se ne svidjaju ili ako smo u zauzeti.
Tad su žene prave, čak i hrabre.
Ukratko, muškarcima je zabranjeno da vole. To je ekskluzivno i sebično pravo
devojaka koje nikako ne mogu da nadju momka.
Birajte sebi društvo. Ajd uzdravlje.
B.

Otporna

pre 7 godina

Najlepsi komplimenti koje sam dobijala od muskaraca i koji su mi prijali:
1.Koja si ti ljudina!
2.Obozavam tvoj bezobrazni pogled.
3.Tako si normalna i obična devojka.

Najgori komplimenti koji mi nisu prijali:
1.A jesi riba.
2.Imas dobro dupe.

Јабучило

pre 7 godina

Ne mogu ti opisati koliko mi se svidjaš... Da li je prihvatljivo?
(agent47, 04. februar 2017 14:50)

"Мислила сам да си елоквентнији..."

dirty sanchez

pre 7 godina

Volim opustene devojke koje jednostavno sa osmehom reaguju na kompliment i ne traze neku dvosmislenost u svemu sto izgovorim. Mislim da je zivot mnogo kvalitetniji ako ne komplikujemo mnogo.

mmpro

pre 7 godina

Problem je u zenama koje ne znaju kako da prihvate kompliment, i dobar i los. Nemaju stila i tu nema pomoci. Kompliment govori vise o onome ko ga daje nego o onome kome je upucen

Ana

pre 7 godina

Leks...Kojom budalom si se ti ozenio?A i ostali komentatori.Zenili ste se, sami birali tako da sad tisina ili razvod.Evo sestrinski i moj brat se ozenio zenom kojoj sve smeta i koja ga poklapa na najbrutalniji nacin.A mogao je itekako da izabere.I nisu sve zene iste zato imate problem da udelite kompliment.

Ja na taj nacin

pre 7 godina

Cao ima jedna strašna stvar koja me muči trenutno sa leve strane srca??
A to si ti..:)
To sam jednom rekao nekoj devojci kojoj sam prišao a ona se nasmejala na to.

prosečan lik

pre 7 godina

Ja ipak mislim da to zavisi od situacije. Ne možete svaku "etekirati" jer prosto kalup nije isti. Da znam neko će reći da su SVE iste al" vam ja kažem da nisu. Jer ponajviše se nadju one koje budu u šoku pa kakav god da im kompliment upitite u pozitivnom smislu.

manekenka

pre 7 godina

Sta vam je zene?Znate da ne zna svaki da deli komlimente.Meni ne dele,a kada probaju usmotane se.Medjutim,kada mi neka zena nesto kaze,to je vrednije.Jer zena zeni da udeli kompliment?Obicno smo surove prema istom polu,ljubomorne i uvek vidimo suparnicu.Kod mene je sve obrnuto,meni je iz muskih pogleda sve jasno.A i kada progovore...Priznajem da su zene komplikovane.

N3k0 tam01

pre 7 godina

Obrni okreni zene ce uvek biti nezadovoljne sta god rekao... najbolje cutati k'o mutav i mirna backa. Vecina muskaraca kada da neki kompliment nije da nekoga uvrede nego obrnuto, slazem se ima pajsera ali to je retko. Ja stvarno ne razumem, izgleda da mi moramo da smisljamo ko hna sta da se 'princezama' zavrti um e to bogami mozete da citate u bajkamaa...

derion

pre 7 godina

Na drustvenim mrezama pokazuju grudi,i kada im neki tip prokomentarise iste,ona jos uvredjena komentarom,koji u stvari uopste i nije uvredljiv.Emancipacija zena i davanje prava zenama cak i vecim od onih koje imaju muskarci,je jedan od prvih udara na porodicu,ne treba biti previse pametan da znas iz koje to kuhinje dolazi.A nekada se znalo sto bi rekli stari `ko kosi ,a ko vodu nosi`.

au

pre 7 godina

Ako je glavni cilj privlacnosti deca i to sto zdravija deca ne bi trebalo niko da se vredja na zakone privlacnosti,jer fit devojka ima vece sanse za zdraviju decu i potomke od gojazne kao sto i siroviji muskarci obezbedjuju isto

Gvadalkanal

pre 7 godina

Kakvo licemerje. Strašno je ako joj kažeš da ima lepe si*e, a svaka druga leti pod nož da bi ih imala. Dobro, možda je malo vulgarno reći to na takav način nekome sa kim nisi blizak, ali uopšte, žene vrlo često iz svakog komplimenta umeju da izvuku pogrešan zaključak i nađu nešto loše u tome. Ne znam zašto to rade.

Narcisu moj, problem je tvoj

pre 7 godina

Ono kad pocnes toliko da pridajes znacaj sebi i da narcisoidno analiziras i svaku lepu rec koja ti se uputi na najgori zlonameran nacin da postanes zveroguster umesto zene.

Tomy

pre 7 godina

Kolege muškarci,delite im komplimente jer to vas ništa ne košta.
(Dragan Pavlović, 04. februar 2017 15:01)
Ako joj kažeš ovaj novi ajfon bi ti bas lepo stajao onda to košta brate.

Natalija

pre 7 godina

pa ovo su jos i super komplimenti. nemci su toliko operisani od flertovanja i upucivanja komplimenata zenama da ih "muvaju" tako sto ih vredjaju! misle da su duhoviti kade upute uvredu tipa: "uh bas si debelica ali zato imas dobre sise" ili "sto su ti grozne cipele, izgledas kao klovn hahaha".

Zoki

pre 7 godina

A da te sa reddita budu malo manje razmazene, uvredljive i glumataju histeriju. Ne moramo nikakav kompliment ni dati uopste. Izvinte za kompliment, eno vam pekinezer pa se druzite sa njim. OMG.

Ostoja

pre 7 godina

Da da,ne delite komplimente,nemojte ni ovo a ni ono...najbolje da ni ne pričamo.
Ovakve priče (a samo tome i zluže) zbunjuju mlade i prave zabune i zablude u odnosima.

Miki Rubiroza

pre 7 godina

@agent47 To nije prihvatljivo. Ti ako počnes rečenicu sa "Ne mogu ti opisati...", to znači da ti nisi u stanju da nešto uradiš. Ti odmah njoj stavljaš do znanja da ti nešto ne umeš, a zene ne vole takve muškarce. Probaj sa udaranjem čežnje.

Istina

pre 7 godina

Kako bi bilo da u skladu sa polnom ravnopravnoscu zene startuju muskarce, jer nigde ne pise da muskarci to moraju raditi, ni u bibliji ni po pravilima pristojnog ponasanja-bontonu, ionako su zene daleko brojnije od muskaraca tako da i po toj zakonitosti moraju prve, i isto tako "dame biraju", pa izvolite birajte, ne morate muskarcu nista posebno reci, laskati i plasiti da cete biti odbijene, a mi se necemo igrati igrica jer smo emocionalno filozofsko psiholosko mehanicko logicki direktni stoga igrice ne volimo (neki bolesnici se na to loze) ali ja ne vidim nikakvu privlacnost u ne dobijanju odgovora prilikom dopisivanja recimo ili nekih slicnih umoubilackih fora.

Dzaja

pre 7 godina

Pa sta da kazem?! Bas prosecno izgledas, ne stoji ti ta haljina bas kao salivena, jesi se ugojila ali nisi nakazna, ne smaras me tim pitanjima ali cuti malo sad, da mislim da ces izgledati kao Bruno Mars (citaj Marija Serifovic) ako se osisas na kratko ali uradi tako ako ces tako prestati da me unistavas sa izjavama: "treba mi promena". Zivimo u feministickom dobu, smarate vise sa zenama i sta one zele i ne zele.

BELAJ;-)

pre 7 godina

Zene treba obasipati komplimentima i tacka,samo naravno i tu treba imati kakvu takvu meru, nisu ni sve zene iste jelte:-). A konkretno ove i ovakve dame kakve su opisane u ovom tekstu traze dlaku u jajetu, one su generalno sitnicave, a ne samo kada je ova tema u pitanju. Ajde da kazem sem ovog tipa za grudi, sve ostalo su bili klasicni, da kazem naj obicniji komplimenti.Lepu rec svako voli da cuje i kako zene tako i pripadnici "jaceg" pola,lepse je sa kulturom zar ne;-).

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Ne dajem komplimente. Ponekad osobama koje dobro poznajem kažem kada mi se nešto u njihovom izgledu ili ponašanju posebno dopadne. Moja najbolja prijateljica je prilično nezadovoljna svojim izgledom i zbog toga pomalo nesigurna i sebe, mada ja zaista mislim da za to nema razloga. Kada sam shvatio da ona ozbiljno misli da ima razloga da bude nezadovoljna svojim izgledom, rekao sam joj šta ja mislim o tome: "Da, video sam 3-4 devojke koje izgledaju jednako dobro kao ti. Ali ni jednu jedinu koja izgleda bolje od tebe..."

Leks

pre 7 godina

Nema više, sad je vreme rodne ravnopravnosti itd, ista prava, obaveze i ostale gluposti koje dame dignutnog nosa ponavljaju.

Dakle, nema više komplimenata, otvaranja vrata, bilo kakvih džentlmenskih poteza. Smo isti ili nismo? U sportu nema više podela, na crtu sa muškima pa kako bude. Žena bokser od 60 kila ide u ring sa muškarcem od 60 kila pa da vidimo. Kad može kvota od minimum 30% u skupštini, može i u Borskom rudniku i u železari. Šta je, jesmo li isti ili nismo?

Šta god uradio, žena će da kuka i da nađe zamerku. I muškarcu a naročito drugoj ženi. Što neko reče u komentarima, kaži brate samo nek je od srca i iskreno, a ona sa tim posle kako joj volja. Ionako nikad nećeš reći ništa čemu neće naći manu, nema potrebe ni da se trudiš.

Gvadalkanal

pre 7 godina

Kakvo licemerje. Strašno je ako joj kažeš da ima lepe si*e, a svaka druga leti pod nož da bi ih imala. Dobro, možda je malo vulgarno reći to na takav način nekome sa kim nisi blizak, ali uopšte, žene vrlo često iz svakog komplimenta umeju da izvuku pogrešan zaključak i nađu nešto loše u tome. Ne znam zašto to rade.

derion

pre 7 godina

Na drustvenim mrezama pokazuju grudi,i kada im neki tip prokomentarise iste,ona jos uvredjena komentarom,koji u stvari uopste i nije uvredljiv.Emancipacija zena i davanje prava zenama cak i vecim od onih koje imaju muskarci,je jedan od prvih udara na porodicu,ne treba biti previse pametan da znas iz koje to kuhinje dolazi.A nekada se znalo sto bi rekli stari `ko kosi ,a ko vodu nosi`.

Narcisu moj, problem je tvoj

pre 7 godina

Ono kad pocnes toliko da pridajes znacaj sebi i da narcisoidno analiziras i svaku lepu rec koja ti se uputi na najgori zlonameran nacin da postanes zveroguster umesto zene.

Tomy

pre 7 godina

Kolege muškarci,delite im komplimente jer to vas ništa ne košta.
(Dragan Pavlović, 04. februar 2017 15:01)
Ako joj kažeš ovaj novi ajfon bi ti bas lepo stajao onda to košta brate.

Dzaja

pre 7 godina

Pa sta da kazem?! Bas prosecno izgledas, ne stoji ti ta haljina bas kao salivena, jesi se ugojila ali nisi nakazna, ne smaras me tim pitanjima ali cuti malo sad, da mislim da ces izgledati kao Bruno Mars (citaj Marija Serifovic) ako se osisas na kratko ali uradi tako ako ces tako prestati da me unistavas sa izjavama: "treba mi promena". Zivimo u feministickom dobu, smarate vise sa zenama i sta one zele i ne zele.

Leks

pre 7 godina

Nema više, sad je vreme rodne ravnopravnosti itd, ista prava, obaveze i ostale gluposti koje dame dignutnog nosa ponavljaju.

Dakle, nema više komplimenata, otvaranja vrata, bilo kakvih džentlmenskih poteza. Smo isti ili nismo? U sportu nema više podela, na crtu sa muškima pa kako bude. Žena bokser od 60 kila ide u ring sa muškarcem od 60 kila pa da vidimo. Kad može kvota od minimum 30% u skupštini, može i u Borskom rudniku i u železari. Šta je, jesmo li isti ili nismo?

Šta god uradio, žena će da kuka i da nađe zamerku. I muškarcu a naročito drugoj ženi. Što neko reče u komentarima, kaži brate samo nek je od srca i iskreno, a ona sa tim posle kako joj volja. Ionako nikad nećeš reći ništa čemu neće naći manu, nema potrebe ni da se trudiš.

Natalija

pre 7 godina

pa ovo su jos i super komplimenti. nemci su toliko operisani od flertovanja i upucivanja komplimenata zenama da ih "muvaju" tako sto ih vredjaju! misle da su duhoviti kade upute uvredu tipa: "uh bas si debelica ali zato imas dobre sise" ili "sto su ti grozne cipele, izgledas kao klovn hahaha".

Ostoja

pre 7 godina

Da da,ne delite komplimente,nemojte ni ovo a ni ono...najbolje da ni ne pričamo.
Ovakve priče (a samo tome i zluže) zbunjuju mlade i prave zabune i zablude u odnosima.

Zoki

pre 7 godina

A da te sa reddita budu malo manje razmazene, uvredljive i glumataju histeriju. Ne moramo nikakav kompliment ni dati uopste. Izvinte za kompliment, eno vam pekinezer pa se druzite sa njim. OMG.

Istina

pre 7 godina

Kako bi bilo da u skladu sa polnom ravnopravnoscu zene startuju muskarce, jer nigde ne pise da muskarci to moraju raditi, ni u bibliji ni po pravilima pristojnog ponasanja-bontonu, ionako su zene daleko brojnije od muskaraca tako da i po toj zakonitosti moraju prve, i isto tako "dame biraju", pa izvolite birajte, ne morate muskarcu nista posebno reci, laskati i plasiti da cete biti odbijene, a mi se necemo igrati igrica jer smo emocionalno filozofsko psiholosko mehanicko logicki direktni stoga igrice ne volimo (neki bolesnici se na to loze) ali ja ne vidim nikakvu privlacnost u ne dobijanju odgovora prilikom dopisivanja recimo ili nekih slicnih umoubilackih fora.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Ne dajem komplimente. Ponekad osobama koje dobro poznajem kažem kada mi se nešto u njihovom izgledu ili ponašanju posebno dopadne. Moja najbolja prijateljica je prilično nezadovoljna svojim izgledom i zbog toga pomalo nesigurna i sebe, mada ja zaista mislim da za to nema razloga. Kada sam shvatio da ona ozbiljno misli da ima razloga da bude nezadovoljna svojim izgledom, rekao sam joj šta ja mislim o tome: "Da, video sam 3-4 devojke koje izgledaju jednako dobro kao ti. Ali ni jednu jedinu koja izgleda bolje od tebe..."

BELAJ;-)

pre 7 godina

Zene treba obasipati komplimentima i tacka,samo naravno i tu treba imati kakvu takvu meru, nisu ni sve zene iste jelte:-). A konkretno ove i ovakve dame kakve su opisane u ovom tekstu traze dlaku u jajetu, one su generalno sitnicave, a ne samo kada je ova tema u pitanju. Ajde da kazem sem ovog tipa za grudi, sve ostalo su bili klasicni, da kazem naj obicniji komplimenti.Lepu rec svako voli da cuje i kako zene tako i pripadnici "jaceg" pola,lepse je sa kulturom zar ne;-).

Miki Rubiroza

pre 7 godina

@agent47 To nije prihvatljivo. Ti ako počnes rečenicu sa "Ne mogu ti opisati...", to znači da ti nisi u stanju da nešto uradiš. Ti odmah njoj stavljaš do znanja da ti nešto ne umeš, a zene ne vole takve muškarce. Probaj sa udaranjem čežnje.

au

pre 7 godina

Ako je glavni cilj privlacnosti deca i to sto zdravija deca ne bi trebalo niko da se vredja na zakone privlacnosti,jer fit devojka ima vece sanse za zdraviju decu i potomke od gojazne kao sto i siroviji muskarci obezbedjuju isto

dirty sanchez

pre 7 godina

Volim opustene devojke koje jednostavno sa osmehom reaguju na kompliment i ne traze neku dvosmislenost u svemu sto izgovorim. Mislim da je zivot mnogo kvalitetniji ako ne komplikujemo mnogo.

Otporna

pre 7 godina

Najlepsi komplimenti koje sam dobijala od muskaraca i koji su mi prijali:
1.Koja si ti ljudina!
2.Obozavam tvoj bezobrazni pogled.
3.Tako si normalna i obična devojka.

Najgori komplimenti koji mi nisu prijali:
1.A jesi riba.
2.Imas dobro dupe.

Јабучило

pre 7 godina

Ne mogu ti opisati koliko mi se svidjaš... Da li je prihvatljivo?
(agent47, 04. februar 2017 14:50)

"Мислила сам да си елоквентнији..."

sima

pre 7 godina

Da, ima glupih komplimenata od strane muskaraca ali ono sto mislim je da one generalno ne reaguju dobro na komplimente u danasnje vreme. Odmah to povezuju sa seksualnoscu, kako taj muskarac zeli samo da im se uvuce u krevet i prosto neverovatno kojom brzinom im to podigne ego. Mislim da im i ne treba davati komplimente.

Ana

pre 7 godina

Leks...Kojom budalom si se ti ozenio?A i ostali komentatori.Zenili ste se, sami birali tako da sad tisina ili razvod.Evo sestrinski i moj brat se ozenio zenom kojoj sve smeta i koja ga poklapa na najbrutalniji nacin.A mogao je itekako da izabere.I nisu sve zene iste zato imate problem da udelite kompliment.

mmpro

pre 7 godina

Problem je u zenama koje ne znaju kako da prihvate kompliment, i dobar i los. Nemaju stila i tu nema pomoci. Kompliment govori vise o onome ko ga daje nego o onome kome je upucen

Onaj tamo

pre 7 godina

Nemojte ništa da ih pitate. Ni same ne znaju šta hoće, skoro pa uvek.
One će u svemu da nadju problem osim ako nam se ne svidjaju ili ako smo u zauzeti.
Tad su žene prave, čak i hrabre.
Ukratko, muškarcima je zabranjeno da vole. To je ekskluzivno i sebično pravo
devojaka koje nikako ne mogu da nadju momka.
Birajte sebi društvo. Ajd uzdravlje.
B.

VUK

pre 7 godina

uuuuf ..treba čovek da doktorira žensku psihologiju da ne bi pogrešio. Zato poslušaj šta starije dame kažu...sva ženska mudrost stala je u jednu rečenicu :Nije bitna veličina,samo da nije mali !

Ivana

pre 7 godina

Drugari, ajde da krenemo od toga zašto dajete kompliment? Valjda bi bilo logično da želite nekome da uputite lepu reč, nešto prijatno, da pohvalite, ohrabrite osobu sa druge strane. U tom slučaju trebalo bi da vas bude briga šta ta osoba želi da čuje, zar ne? Ako vas baš boli uvo, onda to nije kompliment. A često zna i da uvredi.

manekenka

pre 7 godina

Sta vam je zene?Znate da ne zna svaki da deli komlimente.Meni ne dele,a kada probaju usmotane se.Medjutim,kada mi neka zena nesto kaze,to je vrednije.Jer zena zeni da udeli kompliment?Obicno smo surove prema istom polu,ljubomorne i uvek vidimo suparnicu.Kod mene je sve obrnuto,meni je iz muskih pogleda sve jasno.A i kada progovore...Priznajem da su zene komplikovane.

N3k0 tam01

pre 7 godina

Obrni okreni zene ce uvek biti nezadovoljne sta god rekao... najbolje cutati k'o mutav i mirna backa. Vecina muskaraca kada da neki kompliment nije da nekoga uvrede nego obrnuto, slazem se ima pajsera ali to je retko. Ja stvarno ne razumem, izgleda da mi moramo da smisljamo ko hna sta da se 'princezama' zavrti um e to bogami mozete da citate u bajkamaa...

prosečan lik

pre 7 godina

Ja ipak mislim da to zavisi od situacije. Ne možete svaku "etekirati" jer prosto kalup nije isti. Da znam neko će reći da su SVE iste al" vam ja kažem da nisu. Jer ponajviše se nadju one koje budu u šoku pa kakav god da im kompliment upitite u pozitivnom smislu.

Ja na taj nacin

pre 7 godina

Cao ima jedna strašna stvar koja me muči trenutno sa leve strane srca??
A to si ti..:)
To sam jednom rekao nekoj devojci kojoj sam prišao a ona se nasmejala na to.

derion

pre 7 godina

Na drustvenim mrezama pokazuju grudi,i kada im neki tip prokomentarise iste,ona jos uvredjena komentarom,koji u stvari uopste i nije uvredljiv.Emancipacija zena i davanje prava zenama cak i vecim od onih koje imaju muskarci,je jedan od prvih udara na porodicu,ne treba biti previse pametan da znas iz koje to kuhinje dolazi.A nekada se znalo sto bi rekli stari `ko kosi ,a ko vodu nosi`.

au

pre 7 godina

Ako je glavni cilj privlacnosti deca i to sto zdravija deca ne bi trebalo niko da se vredja na zakone privlacnosti,jer fit devojka ima vece sanse za zdraviju decu i potomke od gojazne kao sto i siroviji muskarci obezbedjuju isto

Leks

pre 7 godina

Nema više, sad je vreme rodne ravnopravnosti itd, ista prava, obaveze i ostale gluposti koje dame dignutnog nosa ponavljaju.

Dakle, nema više komplimenata, otvaranja vrata, bilo kakvih džentlmenskih poteza. Smo isti ili nismo? U sportu nema više podela, na crtu sa muškima pa kako bude. Žena bokser od 60 kila ide u ring sa muškarcem od 60 kila pa da vidimo. Kad može kvota od minimum 30% u skupštini, može i u Borskom rudniku i u železari. Šta je, jesmo li isti ili nismo?

Šta god uradio, žena će da kuka i da nađe zamerku. I muškarcu a naročito drugoj ženi. Što neko reče u komentarima, kaži brate samo nek je od srca i iskreno, a ona sa tim posle kako joj volja. Ionako nikad nećeš reći ništa čemu neće naći manu, nema potrebe ni da se trudiš.

Gvadalkanal

pre 7 godina

Kakvo licemerje. Strašno je ako joj kažeš da ima lepe si*e, a svaka druga leti pod nož da bi ih imala. Dobro, možda je malo vulgarno reći to na takav način nekome sa kim nisi blizak, ali uopšte, žene vrlo često iz svakog komplimenta umeju da izvuku pogrešan zaključak i nađu nešto loše u tome. Ne znam zašto to rade.

Dzaja

pre 7 godina

Pa sta da kazem?! Bas prosecno izgledas, ne stoji ti ta haljina bas kao salivena, jesi se ugojila ali nisi nakazna, ne smaras me tim pitanjima ali cuti malo sad, da mislim da ces izgledati kao Bruno Mars (citaj Marija Serifovic) ako se osisas na kratko ali uradi tako ako ces tako prestati da me unistavas sa izjavama: "treba mi promena". Zivimo u feministickom dobu, smarate vise sa zenama i sta one zele i ne zele.

Tomy

pre 7 godina

Kolege muškarci,delite im komplimente jer to vas ništa ne košta.
(Dragan Pavlović, 04. februar 2017 15:01)
Ako joj kažeš ovaj novi ajfon bi ti bas lepo stajao onda to košta brate.

Miki Rubiroza

pre 7 godina

@agent47 To nije prihvatljivo. Ti ako počnes rečenicu sa "Ne mogu ti opisati...", to znači da ti nisi u stanju da nešto uradiš. Ti odmah njoj stavljaš do znanja da ti nešto ne umeš, a zene ne vole takve muškarce. Probaj sa udaranjem čežnje.

Zoki

pre 7 godina

A da te sa reddita budu malo manje razmazene, uvredljive i glumataju histeriju. Ne moramo nikakav kompliment ni dati uopste. Izvinte za kompliment, eno vam pekinezer pa se druzite sa njim. OMG.

Narcisu moj, problem je tvoj

pre 7 godina

Ono kad pocnes toliko da pridajes znacaj sebi i da narcisoidno analiziras i svaku lepu rec koja ti se uputi na najgori zlonameran nacin da postanes zveroguster umesto zene.

Istina

pre 7 godina

Kako bi bilo da u skladu sa polnom ravnopravnoscu zene startuju muskarce, jer nigde ne pise da muskarci to moraju raditi, ni u bibliji ni po pravilima pristojnog ponasanja-bontonu, ionako su zene daleko brojnije od muskaraca tako da i po toj zakonitosti moraju prve, i isto tako "dame biraju", pa izvolite birajte, ne morate muskarcu nista posebno reci, laskati i plasiti da cete biti odbijene, a mi se necemo igrati igrica jer smo emocionalno filozofsko psiholosko mehanicko logicki direktni stoga igrice ne volimo (neki bolesnici se na to loze) ali ja ne vidim nikakvu privlacnost u ne dobijanju odgovora prilikom dopisivanja recimo ili nekih slicnih umoubilackih fora.

Onaj tamo

pre 7 godina

Nemojte ništa da ih pitate. Ni same ne znaju šta hoće, skoro pa uvek.
One će u svemu da nadju problem osim ako nam se ne svidjaju ili ako smo u zauzeti.
Tad su žene prave, čak i hrabre.
Ukratko, muškarcima je zabranjeno da vole. To je ekskluzivno i sebično pravo
devojaka koje nikako ne mogu da nadju momka.
Birajte sebi društvo. Ajd uzdravlje.
B.

VUK

pre 7 godina

uuuuf ..treba čovek da doktorira žensku psihologiju da ne bi pogrešio. Zato poslušaj šta starije dame kažu...sva ženska mudrost stala je u jednu rečenicu :Nije bitna veličina,samo da nije mali !

Otporna

pre 7 godina

Najlepsi komplimenti koje sam dobijala od muskaraca i koji su mi prijali:
1.Koja si ti ljudina!
2.Obozavam tvoj bezobrazni pogled.
3.Tako si normalna i obična devojka.

Najgori komplimenti koji mi nisu prijali:
1.A jesi riba.
2.Imas dobro dupe.

Natalija

pre 7 godina

pa ovo su jos i super komplimenti. nemci su toliko operisani od flertovanja i upucivanja komplimenata zenama da ih "muvaju" tako sto ih vredjaju! misle da su duhoviti kade upute uvredu tipa: "uh bas si debelica ali zato imas dobre sise" ili "sto su ti grozne cipele, izgledas kao klovn hahaha".

Ja na taj nacin

pre 7 godina

Cao ima jedna strašna stvar koja me muči trenutno sa leve strane srca??
A to si ti..:)
To sam jednom rekao nekoj devojci kojoj sam prišao a ona se nasmejala na to.

sima

pre 7 godina

Da, ima glupih komplimenata od strane muskaraca ali ono sto mislim je da one generalno ne reaguju dobro na komplimente u danasnje vreme. Odmah to povezuju sa seksualnoscu, kako taj muskarac zeli samo da im se uvuce u krevet i prosto neverovatno kojom brzinom im to podigne ego. Mislim da im i ne treba davati komplimente.

BELAJ;-)

pre 7 godina

Zene treba obasipati komplimentima i tacka,samo naravno i tu treba imati kakvu takvu meru, nisu ni sve zene iste jelte:-). A konkretno ove i ovakve dame kakve su opisane u ovom tekstu traze dlaku u jajetu, one su generalno sitnicave, a ne samo kada je ova tema u pitanju. Ajde da kazem sem ovog tipa za grudi, sve ostalo su bili klasicni, da kazem naj obicniji komplimenti.Lepu rec svako voli da cuje i kako zene tako i pripadnici "jaceg" pola,lepse je sa kulturom zar ne;-).

Ostoja

pre 7 godina

Da da,ne delite komplimente,nemojte ni ovo a ni ono...najbolje da ni ne pričamo.
Ovakve priče (a samo tome i zluže) zbunjuju mlade i prave zabune i zablude u odnosima.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Ne dajem komplimente. Ponekad osobama koje dobro poznajem kažem kada mi se nešto u njihovom izgledu ili ponašanju posebno dopadne. Moja najbolja prijateljica je prilično nezadovoljna svojim izgledom i zbog toga pomalo nesigurna i sebe, mada ja zaista mislim da za to nema razloga. Kada sam shvatio da ona ozbiljno misli da ima razloga da bude nezadovoljna svojim izgledom, rekao sam joj šta ja mislim o tome: "Da, video sam 3-4 devojke koje izgledaju jednako dobro kao ti. Ali ni jednu jedinu koja izgleda bolje od tebe..."

manekenka

pre 7 godina

Sta vam je zene?Znate da ne zna svaki da deli komlimente.Meni ne dele,a kada probaju usmotane se.Medjutim,kada mi neka zena nesto kaze,to je vrednije.Jer zena zeni da udeli kompliment?Obicno smo surove prema istom polu,ljubomorne i uvek vidimo suparnicu.Kod mene je sve obrnuto,meni je iz muskih pogleda sve jasno.A i kada progovore...Priznajem da su zene komplikovane.

dirty sanchez

pre 7 godina

Volim opustene devojke koje jednostavno sa osmehom reaguju na kompliment i ne traze neku dvosmislenost u svemu sto izgovorim. Mislim da je zivot mnogo kvalitetniji ako ne komplikujemo mnogo.

Јабучило

pre 7 godina

Ne mogu ti opisati koliko mi se svidjaš... Da li je prihvatljivo?
(agent47, 04. februar 2017 14:50)

"Мислила сам да си елоквентнији..."

N3k0 tam01

pre 7 godina

Obrni okreni zene ce uvek biti nezadovoljne sta god rekao... najbolje cutati k'o mutav i mirna backa. Vecina muskaraca kada da neki kompliment nije da nekoga uvrede nego obrnuto, slazem se ima pajsera ali to je retko. Ja stvarno ne razumem, izgleda da mi moramo da smisljamo ko hna sta da se 'princezama' zavrti um e to bogami mozete da citate u bajkamaa...

prosečan lik

pre 7 godina

Ja ipak mislim da to zavisi od situacije. Ne možete svaku "etekirati" jer prosto kalup nije isti. Da znam neko će reći da su SVE iste al" vam ja kažem da nisu. Jer ponajviše se nadju one koje budu u šoku pa kakav god da im kompliment upitite u pozitivnom smislu.

Ana

pre 7 godina

Leks...Kojom budalom si se ti ozenio?A i ostali komentatori.Zenili ste se, sami birali tako da sad tisina ili razvod.Evo sestrinski i moj brat se ozenio zenom kojoj sve smeta i koja ga poklapa na najbrutalniji nacin.A mogao je itekako da izabere.I nisu sve zene iste zato imate problem da udelite kompliment.

mmpro

pre 7 godina

Problem je u zenama koje ne znaju kako da prihvate kompliment, i dobar i los. Nemaju stila i tu nema pomoci. Kompliment govori vise o onome ko ga daje nego o onome kome je upucen

Ivana

pre 7 godina

Drugari, ajde da krenemo od toga zašto dajete kompliment? Valjda bi bilo logično da želite nekome da uputite lepu reč, nešto prijatno, da pohvalite, ohrabrite osobu sa druge strane. U tom slučaju trebalo bi da vas bude briga šta ta osoba želi da čuje, zar ne? Ako vas baš boli uvo, onda to nije kompliment. A često zna i da uvredi.