Žene o fenomenu malog penisa: Da li je to realan problem?

Nedelja, 23.04.2017.

09:05

Izvor: Super žena

Žene o fenomenu malog penisa: Da li je to realan problem? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

eh svašta

pre 6 godina

Najluđe mi je što neke žene misle da je seks bolan zbog velikog penisa, a ne zato što nisu uzbuđene. I što je najcrnje, nisu ni svesne toga, pa im još nalupaše pluseve!? Kad žena nije uzbuđena, boleće je i ako je veličine malog prsta...

Aman žene, nemojte da počinjete odnos ako niste dovoljno uzbuđene. Kad budete, i veliki će vam biti odgovarajući, šta više - vrlo poželjan :)

Mila

pre 7 godina

Imam 45 godina. Tri partnera sam imala do sada, svog prvog muza, sjajan frajer,alfa muskarac tu je sve bilo ok, i velicina i tehnika, ali me varao i cinio nesrecnom zbog toga. Drugog, visok momak pa tanak, bilo hemije,bio divan, pazljiv, ali erektilna disfunkcija, puno frustracija, puno muke i nikakvog seksa. I evo treceg, prosecan, nista posebno,nisam ocarana izgledom, ali nezan, izdrzljiv, mazi, pazi, cuva, istopi me od neznosti. I sad sta je najvaznije, ne znam,izgleda samo oni koji me cine srecnom, i cine da se ja osetim posebnom.

YIFY

pre 7 godina

Jedna moja bivsa "svalerka" sad dugogodisnja vec drugarica, udata je za momka koji ima preko 20. Msm da mi je rekla oko 25,26 bas...
Tada kad ga je varala samnom nije bila u braku sa njim, ali se sjecam da mi je pricala da joj je ljepse mojih 17,18 nego njegovih 20+
Kaze da zna da bude jako bolno iako je ona cura kojoj je jako potreban sex. Dakle na neki nacin je "zavisna" od seksa, a opet joj je ta velicina bolna jos nije male gradje pa da kaze covjek "sitna, uska..."

Sad smo nakon 10ak godina poznanstva toliko bliski da ponekad razgovaramo o tome.
Stvar se ni danas nije promijenila. On joj je muz voli ga i sve to, imaju i dijete, ali seks sa njim nekad, ne stalno, zna da bude jako bolan.

Bosanac

pre 7 godina

Zavisi od ženske osobe.Ako je mala i mršava, više joj odgovara manji ili prosječan.Ako je dama korpulentnja,pa još i poslije rođenja djece, takvoj više odgovara veći polni organ.Imam sreću da spadam u ovu drugu kategoriju i da mi i žena takođe nema primjedbu što sam obdareniji.

Donglai Pei

pre 7 godina

A da li postoje nekakvi fileri za penise, ono kao silikon i slicno, mislim kad se vec zene pumpaju sto ne bi i muski?Inace sto se mene tice 2-3 cm tamo vamo, totalno nebitno, za dobar sex vazno je da mi se momak svidja, a o tome ne odlucujejem tako sto mu gledam u gace.

nele

pre 7 godina

Ma batalite te "mali je", "tehnicar..". JA nemam problema ni sa velicinom ni sa tehnikom, ni jedna se nije zalila, naprotiv. Ali je problem sto mozemo samo petkom i subotom. Ostalim danima ne mozemo ni ja ni one da stignemo na posao.. To je problem!

Milos

pre 7 godina

Mislim da je moj srednje velicine, ali kada imam sex promenim uvek po 7, 8 poza i svaki put uvedem neku inovaciju mada nikada o tome ne razmisljam jednostavno mi u toku samog cina padne na pamet neka nova ideja.

WTF

pre 7 godina

Ah, kako me nade ova tema bas danas. Evo placem jer sam upoznala nekoga ko je predivno ljudsko bice, savrsen u svakom smislu osim u krevetu jer ima bas mali penis. Kada nije u erekciji i nema ga... I ne mogu da uvlacim ni sebe ni njega u neku duzu vezu, jer nije fer ni prema jednom. I eto sad sjedim i placem jer moram da prekinem sa njim. Da ostanem sa njim uvijek bih gledala okolo u druge, a to niti mogu niti zelim da radim, ni njemu ni sebi.
A divan je, divan... Koji sam ja baksuz. J%^&* seks, sve pokvariti zna. Sve.

bane

pre 7 godina

To mi lici kao i pitanje o zenama sa malim grudima.

Prelepe su, pitanje je samo da li su zbog toga iskompleksirane.

Ako jesu, problem ako ne sjajno.

Nismo sa nekim intimni po osnovu obima ili tezine wtf

koncentrat (3 puta jači!) - u skladu sa tekstom i komentarima (haha)

pre 7 godina

Bavite se nečim bitnijim. Te idealno ovo, te idealno ono, te...
????
Ljudi nisu svi isti i verovatno i ne treba da budu.
Kada želite nešto što ne možete imati ili uraditi možete pasti u depresiju i onda možda zaboravite na neke druge prednosti, lepote i zadovoljstva koja imate, a neki drugi možda nemaju..
Kako je onome ko ide na dijalizu, misli li on o tome uopšte.. Kako je onome ko ima rak ili neku drugu tešku bolest; onome ko trpi bol...
Budite zadovoljni onim što imate i ako ste zdravi, manite se ovakvog i sličnih uporedjivanja i centimetara ili njihovih delova...

Mislim, da nije tragično i sramotno, bilo bi smešno, čime se ovako javno bavite..

P.S. Žensko sam.

Građanin Kejn

pre 7 godina

Impotencija je problem, tim ljudima pružite podršku i njima pomognite, a ne da se cepidlačite za centimetre i bedačite zbog toga.

zoki

pre 7 godina

Ma sve je to nebitno ako te ženska iskreno voli. Žena koja iskreno voli ne pravi pitanje ni kad je muškarac u invalidskim kolicima, a kamoli oko ovih gluposti.

Milica

pre 7 godina

Sve zavisi, sve ima i plus i minus stranu. Meni je recimo problem kad je veci, jer treba sto godina da pocne normalan sex, em boli, pa kako ces se namestiti itd. Ali kad se to prevazidje, posle bude super. Al cesto se smorim dok ne dodje do realizacije, tako da u sustini, uglavnom sa tim malo obdarenijim u vezi imam manje sexa, jer se desava samo kad sam bas uzbudjena. Pricam o ovima sto su 17-18. O onim ekstemnim 20+ necu ni da govorim, to mi je neprivlacno i za videti, a pretpostavljam da bi mi sex sa njima bio nemoguc. Sa druge strane, oni manji (12-13), nije neki osecaj, ali je lakse realizovati sex, i uglavnom sa njima imam cesce. Ali u svakom slucaju, sex je samo jedan segment veze, a velicina je samo jedan segment sexa, tako da mislim da to nikad nije presudno da li ces sa nekim ostati ili ne.

Milka

pre 7 godina

Ovi sto uporedjuju male penise i male grudi, neka razmisle opet. Ne guras ga u grudi, prijatelju. Pre mozes da uporedis mali penis i siroku vaginu.

bla-truć. fuć. ;) :)

pre 7 godina

Da rešim 'nerešivi' problem :) : Visoke žene i visoki muškarci, niže i niži, srednje i srednji (ovde može biti i odstupanja). To ako idete 'na sigurno' tj. želite izbeći neprijatne situacije ako dođe do intimnosti.
Moj muž je viši o mene, i ja i posle porođaja, kao i on, imam pravi doživljaj. Najvažnije je da se par poznaje dobro i onda je sve najopuštenije i najlepše oboma.

Neko

pre 7 godina

Ja sam svoj prvi orgazam doživela sa dečkom koji je imao malo penis. On je bio poprilično nesiguran u sebe, ali sam mu stavila do znanja da mi to uopšte ne smeta, i kad je to primetio, pomogao mi je da doživim prvi orgazam. Isto tako sam bila i sa dečkom koji je pre pre preobdaren i ništa osim bola nisam dobila... sve je u tehnici!

Bane

pre 7 godina

Iskustva ovih devojaka baziraju se na ponasanju pojedinih muskaraca koja su verovatno oblikovana iskustvom koje su oni imali sa nekim prethodnim devojkama. Znaci ni svi muskarci ne misle isto niti sve devojke. Evo meni na primer velicina grudi kod devojaka ne znaci mnogo, a opet znam nekolicinu momaka kojima je to bas bitno. E sada imao sam devojku koja je imala male grudi i zato nikada tokom sexa nije skidala brus, ali ne verujem da je ona bila isfrustrirana zbog mene ili sama zbog sebe vec je verovatno imala losa iskustva sa nekim tipovima kojima je to bitno. Isto je i u ovom slucaju, dzaba sto ti posle pet devojaka kojima je to bitno i koje ti nabiju komplekse naletis na neku kojoj to nije bitno kada si vec isfrustriran i unapred se pravdas zbog tog "problema". Po meni muskarci sa tim "problemom" na to treba da gledaju kao i uopste na ostale karakteristike fizickog izgleda. Npr. ni ja nisam svim devojkama lep, nekima sam privlacan a nekima nisam, ali ne treba zbog tih nekih kojima nisam po ukusu da mislim za sebe da sam ruzan. Znaci nekim devojkama je velicina bitna i to je ok, drugima nije, tako da ne treba zbog tih kojima je velicina bitna smatrati sebe hendikepiranim, nastaviti dalje normalno i uzivati sa zenama kojima to nije bitno.

b

pre 7 godina

Tekst dusu dao za zenomrziteljske komentatore. Doduse, svaki im je pogodan, zato i vise na zenskom portalu vise od zena.

Ovi sto se tripuju bez razloga-dovoljna je duzina prstiju da zadovoljite zenu, tako da ne znam sta je problem sa ovima ispod 15 ako znaju sta rade. A ako nemate ni duzinu prsta, vecina zena se zali da ni nema orgazma bez stimulacije klitorisa, tako da ne vidim u cemu je problem.
Iz mog i iskustva drugarica, oni sa malim (koji nisu totalno smoreni zbog toga) se vise trude, zabavniji su. Oni sa veeeelikim misle da je samo to dovoljno.

I kakvo razocaranje u ocima boga ti? Ne vidite da vas zensko muva ni za zivu glavu ali satro citate razocaranje u ocima. Nece da ga gleda ceo odnos pa da se smori kad ga vidi.
Garantujem da vecinu nije ni bilo briga nego vi imate komplekse pa umisljate svasta. Kao da zena mora da bude s vama a ne moze da ustane i ode. Nego ona sad kao razocarana lezi i trpi. Svasta. Ne izmisljajte i ne razmisljajte mnogo o tome sta drugi kazu.

daca

pre 7 godina

Iskreno, mali penis jeste problem. Nije samo u duzini, debljina je mozda bitnija. Nedostaci se mogu kompenzovati, ali samo do odredjenog nivoa. Kad nesto nedostaje ne moze vam nista pomoci jer to jednostavno nije to. Tako da na zalost nema neke utehe za one sa malim penisima. Jedina uteha je da ima zena koje pristaju na to bilo iz sazaljenja bilo zahvaljujuci drugim potrebama.

Jox

pre 7 godina

E ovako, kao prvo bilokoja velicina je bolja od mlitavog penisa, kao drugo ja sam prosecan sa 15-16 cm, ima me u obimu fino, sa poslednje 3-4 devojke jedva da sam imao normalan odnos jer ako i pokusam da joj podignem noge odmah pocne da vristi odbolova, isto tako se recimo desavalo da mi kod nekih ni 3-4cm vise ne bi bilo dovoljno. Zakljucak je da je to sasvim dovoljna velicina da devojka uziva i sexu, isto tako iz iskustva znam da svaka devojka voli da vidi ogroman, ali kad treba to da udje, e to je druga stvar, viise bolno nego sto se uziva.
Zapamtite jos jednom, bolje mali nego mlitavi!

rabo

pre 7 godina

Prosecan sam po svim pitanjima. Imao sam devojke sa sasvim malim grudima a seks je bio vrh! Za tolike decenije sam shvatio da je hemija najvaznija. Ako nje ima, malo toga je vazno. Nikada mi seks nije bio takmicenje a upravo to se sve vise istice. Moze da bude zabava, slazem se, ali kada je i ljubav ukljucena pa pomesana sa pravom hemijom, dozivljaj je bez premca! Da li je veci ili manji ili tesnija ili ne, nikakve veze nema! Tako da je sve drugo mlacenje prazne slame.

Sat

pre 7 godina

Ne mora ona ništa da kaže pogled sve govori. Ja sam zbog malog(u stvari više prosečnog, 14 cm) odustao od devojaka u potpunosti. Teško je nositi sesa razočarenjem u njihovim očima. To najviše ubija.

ni tvoj nije bas toliki

pre 7 godina

Ova sto je rekla bolje mali penis nego veliki kreten je skroz u pravu. Veliki penis je isto problematican. Glasam za srednju velicinu i puno hemije :)

Rade

pre 7 godina

Ha, mali penis, to je pitanje percepcije vida. Moj drug je mrsav i visine 170 cm. Kaze da je njegov penis velik 16-17 cm. Ja sa druge strane imam 110 kg i visinu od 190 cm. Moj penis je oko 17-18 cm. E sada, u odnosu na moje telo, penis deluje omanje. Kod njega u odnosu na njegovo telo deluje impozantno. Zene pali taj vizualni deo. Vise kada ga vide nego kada ga osete.

zoom

pre 7 godina

Imala sam takvo iskustvo, bio je ekstremno mali, iskreno nisam ni mislila da je tako nesto moguce. Imali smo odnos taj put, i nikad vise. Stvarno jeste problem kad je tako ekstremno mali.

Lola

pre 7 godina

Imala sam 17, pojma nisam imala o seksu, niti o mogućim veličinama penisa. Moj momak nije bio obdaren, seks je bio nešto što nisam ni osetila. Bila sam razočarana. Dugo sam mislila o tome kako je sex sranje i nije mi bilo jasno zašto je on drugima toliko važan...Onda sam upoznala njega i shvatila! Nije baš bitno da je veliki, ali mali je dovoljan možda tamo nekim Kineskinjama i Tajlanđankama, ali meni, Ličanki od skoro dva metra, vala, mali nije dovoljan, ni dobar!

Ranko

pre 7 godina

Mislim da je to problem. Svet je licemeran i devojke ce reci da je to ok ali nije, zao mi je ljudi koji imaju taj problem ali mislim da je bolje da pogledaju istini u oci.

Pera

pre 7 godina

Pa najbolje da se mi sa malim ubijemo I da sve prepustimo gospodi sa velikim..svasta..Danas sam srecno ozenjen I imam porodicu IAKO mi je mali..eto, nadjoh partnerku kojoj to ne smeta. Doduse, zbog nje sam kupio raznorazne navlake I dzidza-bidze I super nam je..kao dobijem nesto na duzini I debljini..mada nam to uopste nije potrebno. Zena mi je ozbiljna, odlicna majka I nekako se nadam da bi mi, kao takva rekla da joj smeta sto je mali. Ali znala je sa cim ima posla pre braka tako da je sada glupo potezati tu pricu. Jesam imao u glavi kao tinejdzer problem sto je manji I nisam imao puno devojka bas iz tog razloga. Imao sam 4 partnerke pre braka. Sve su bile duze veze I mislim da sigurno moj mali nije bio razlog prekida tih veza. Mada kako sam postajao stariji tako sam bio nekako sigurniji u sebe. Tako sam se valjda I ozenio.

N

pre 7 godina

Problem je u samopouzdanju koje se smanjuje i lenjosti koja se povecava. Velicina nije bitna ako postoji zelja druge strane da iskoristi to sto ima i koristi se drugim trikovima. Medjutim posto je to problem u glavi iz mog iskustva takvi muskarci su vise lenji od ostalih i ne trude se da nauce i primene nista drugo osim onog osnovnog. To ne moze biti dovoljno. Ili makar meni nije.

Pera

pre 7 godina

Pa najbolje da se mi sa malim ubijemo I da sve prepustimo gospodi sa velikim..svasta..Danas sam srecno ozenjen I imam porodicu IAKO mi je mali..eto, nadjoh partnerku kojoj to ne smeta. Doduse, zbog nje sam kupio raznorazne navlake I dzidza-bidze I super nam je..kao dobijem nesto na duzini I debljini..mada nam to uopste nije potrebno. Zena mi je ozbiljna, odlicna majka I nekako se nadam da bi mi, kao takva rekla da joj smeta sto je mali. Ali znala je sa cim ima posla pre braka tako da je sada glupo potezati tu pricu. Jesam imao u glavi kao tinejdzer problem sto je manji I nisam imao puno devojka bas iz tog razloga. Imao sam 4 partnerke pre braka. Sve su bile duze veze I mislim da sigurno moj mali nije bio razlog prekida tih veza. Mada kako sam postajao stariji tako sam bio nekako sigurniji u sebe. Tako sam se valjda I ozenio.

Rade

pre 7 godina

Ha, mali penis, to je pitanje percepcije vida. Moj drug je mrsav i visine 170 cm. Kaze da je njegov penis velik 16-17 cm. Ja sa druge strane imam 110 kg i visinu od 190 cm. Moj penis je oko 17-18 cm. E sada, u odnosu na moje telo, penis deluje omanje. Kod njega u odnosu na njegovo telo deluje impozantno. Zene pali taj vizualni deo. Vise kada ga vide nego kada ga osete.

ni tvoj nije bas toliki

pre 7 godina

Ova sto je rekla bolje mali penis nego veliki kreten je skroz u pravu. Veliki penis je isto problematican. Glasam za srednju velicinu i puno hemije :)

Jox

pre 7 godina

E ovako, kao prvo bilokoja velicina je bolja od mlitavog penisa, kao drugo ja sam prosecan sa 15-16 cm, ima me u obimu fino, sa poslednje 3-4 devojke jedva da sam imao normalan odnos jer ako i pokusam da joj podignem noge odmah pocne da vristi odbolova, isto tako se recimo desavalo da mi kod nekih ni 3-4cm vise ne bi bilo dovoljno. Zakljucak je da je to sasvim dovoljna velicina da devojka uziva i sexu, isto tako iz iskustva znam da svaka devojka voli da vidi ogroman, ali kad treba to da udje, e to je druga stvar, viise bolno nego sto se uziva.
Zapamtite jos jednom, bolje mali nego mlitavi!

Milica

pre 7 godina

Sve zavisi, sve ima i plus i minus stranu. Meni je recimo problem kad je veci, jer treba sto godina da pocne normalan sex, em boli, pa kako ces se namestiti itd. Ali kad se to prevazidje, posle bude super. Al cesto se smorim dok ne dodje do realizacije, tako da u sustini, uglavnom sa tim malo obdarenijim u vezi imam manje sexa, jer se desava samo kad sam bas uzbudjena. Pricam o ovima sto su 17-18. O onim ekstemnim 20+ necu ni da govorim, to mi je neprivlacno i za videti, a pretpostavljam da bi mi sex sa njima bio nemoguc. Sa druge strane, oni manji (12-13), nije neki osecaj, ali je lakse realizovati sex, i uglavnom sa njima imam cesce. Ali u svakom slucaju, sex je samo jedan segment veze, a velicina je samo jedan segment sexa, tako da mislim da to nikad nije presudno da li ces sa nekim ostati ili ne.

Građanin Kejn

pre 7 godina

Impotencija je problem, tim ljudima pružite podršku i njima pomognite, a ne da se cepidlačite za centimetre i bedačite zbog toga.

Neko

pre 7 godina

Ja sam svoj prvi orgazam doživela sa dečkom koji je imao malo penis. On je bio poprilično nesiguran u sebe, ali sam mu stavila do znanja da mi to uopšte ne smeta, i kad je to primetio, pomogao mi je da doživim prvi orgazam. Isto tako sam bila i sa dečkom koji je pre pre preobdaren i ništa osim bola nisam dobila... sve je u tehnici!

zoki

pre 7 godina

Ma sve je to nebitno ako te ženska iskreno voli. Žena koja iskreno voli ne pravi pitanje ni kad je muškarac u invalidskim kolicima, a kamoli oko ovih gluposti.

koncentrat (3 puta jači!) - u skladu sa tekstom i komentarima (haha)

pre 7 godina

Bavite se nečim bitnijim. Te idealno ovo, te idealno ono, te...
????
Ljudi nisu svi isti i verovatno i ne treba da budu.
Kada želite nešto što ne možete imati ili uraditi možete pasti u depresiju i onda možda zaboravite na neke druge prednosti, lepote i zadovoljstva koja imate, a neki drugi možda nemaju..
Kako je onome ko ide na dijalizu, misli li on o tome uopšte.. Kako je onome ko ima rak ili neku drugu tešku bolest; onome ko trpi bol...
Budite zadovoljni onim što imate i ako ste zdravi, manite se ovakvog i sličnih uporedjivanja i centimetara ili njihovih delova...

Mislim, da nije tragično i sramotno, bilo bi smešno, čime se ovako javno bavite..

P.S. Žensko sam.

Lola

pre 7 godina

Imala sam 17, pojma nisam imala o seksu, niti o mogućim veličinama penisa. Moj momak nije bio obdaren, seks je bio nešto što nisam ni osetila. Bila sam razočarana. Dugo sam mislila o tome kako je sex sranje i nije mi bilo jasno zašto je on drugima toliko važan...Onda sam upoznala njega i shvatila! Nije baš bitno da je veliki, ali mali je dovoljan možda tamo nekim Kineskinjama i Tajlanđankama, ali meni, Ličanki od skoro dva metra, vala, mali nije dovoljan, ni dobar!

Bane

pre 7 godina

Iskustva ovih devojaka baziraju se na ponasanju pojedinih muskaraca koja su verovatno oblikovana iskustvom koje su oni imali sa nekim prethodnim devojkama. Znaci ni svi muskarci ne misle isto niti sve devojke. Evo meni na primer velicina grudi kod devojaka ne znaci mnogo, a opet znam nekolicinu momaka kojima je to bas bitno. E sada imao sam devojku koja je imala male grudi i zato nikada tokom sexa nije skidala brus, ali ne verujem da je ona bila isfrustrirana zbog mene ili sama zbog sebe vec je verovatno imala losa iskustva sa nekim tipovima kojima je to bitno. Isto je i u ovom slucaju, dzaba sto ti posle pet devojaka kojima je to bitno i koje ti nabiju komplekse naletis na neku kojoj to nije bitno kada si vec isfrustriran i unapred se pravdas zbog tog "problema". Po meni muskarci sa tim "problemom" na to treba da gledaju kao i uopste na ostale karakteristike fizickog izgleda. Npr. ni ja nisam svim devojkama lep, nekima sam privlacan a nekima nisam, ali ne treba zbog tih nekih kojima nisam po ukusu da mislim za sebe da sam ruzan. Znaci nekim devojkama je velicina bitna i to je ok, drugima nije, tako da ne treba zbog tih kojima je velicina bitna smatrati sebe hendikepiranim, nastaviti dalje normalno i uzivati sa zenama kojima to nije bitno.

b

pre 7 godina

Tekst dusu dao za zenomrziteljske komentatore. Doduse, svaki im je pogodan, zato i vise na zenskom portalu vise od zena.

Ovi sto se tripuju bez razloga-dovoljna je duzina prstiju da zadovoljite zenu, tako da ne znam sta je problem sa ovima ispod 15 ako znaju sta rade. A ako nemate ni duzinu prsta, vecina zena se zali da ni nema orgazma bez stimulacije klitorisa, tako da ne vidim u cemu je problem.
Iz mog i iskustva drugarica, oni sa malim (koji nisu totalno smoreni zbog toga) se vise trude, zabavniji su. Oni sa veeeelikim misle da je samo to dovoljno.

I kakvo razocaranje u ocima boga ti? Ne vidite da vas zensko muva ni za zivu glavu ali satro citate razocaranje u ocima. Nece da ga gleda ceo odnos pa da se smori kad ga vidi.
Garantujem da vecinu nije ni bilo briga nego vi imate komplekse pa umisljate svasta. Kao da zena mora da bude s vama a ne moze da ustane i ode. Nego ona sad kao razocarana lezi i trpi. Svasta. Ne izmisljajte i ne razmisljajte mnogo o tome sta drugi kazu.

Milka

pre 7 godina

Ovi sto uporedjuju male penise i male grudi, neka razmisle opet. Ne guras ga u grudi, prijatelju. Pre mozes da uporedis mali penis i siroku vaginu.

rabo

pre 7 godina

Prosecan sam po svim pitanjima. Imao sam devojke sa sasvim malim grudima a seks je bio vrh! Za tolike decenije sam shvatio da je hemija najvaznija. Ako nje ima, malo toga je vazno. Nikada mi seks nije bio takmicenje a upravo to se sve vise istice. Moze da bude zabava, slazem se, ali kada je i ljubav ukljucena pa pomesana sa pravom hemijom, dozivljaj je bez premca! Da li je veci ili manji ili tesnija ili ne, nikakve veze nema! Tako da je sve drugo mlacenje prazne slame.

zoom

pre 7 godina

Imala sam takvo iskustvo, bio je ekstremno mali, iskreno nisam ni mislila da je tako nesto moguce. Imali smo odnos taj put, i nikad vise. Stvarno jeste problem kad je tako ekstremno mali.

daca

pre 7 godina

Iskreno, mali penis jeste problem. Nije samo u duzini, debljina je mozda bitnija. Nedostaci se mogu kompenzovati, ali samo do odredjenog nivoa. Kad nesto nedostaje ne moze vam nista pomoci jer to jednostavno nije to. Tako da na zalost nema neke utehe za one sa malim penisima. Jedina uteha je da ima zena koje pristaju na to bilo iz sazaljenja bilo zahvaljujuci drugim potrebama.

N

pre 7 godina

Problem je u samopouzdanju koje se smanjuje i lenjosti koja se povecava. Velicina nije bitna ako postoji zelja druge strane da iskoristi to sto ima i koristi se drugim trikovima. Medjutim posto je to problem u glavi iz mog iskustva takvi muskarci su vise lenji od ostalih i ne trude se da nauce i primene nista drugo osim onog osnovnog. To ne moze biti dovoljno. Ili makar meni nije.

Ranko

pre 7 godina

Mislim da je to problem. Svet je licemeran i devojke ce reci da je to ok ali nije, zao mi je ljudi koji imaju taj problem ali mislim da je bolje da pogledaju istini u oci.

Sat

pre 7 godina

Ne mora ona ništa da kaže pogled sve govori. Ja sam zbog malog(u stvari više prosečnog, 14 cm) odustao od devojaka u potpunosti. Teško je nositi sesa razočarenjem u njihovim očima. To najviše ubija.

bla-truć. fuć. ;) :)

pre 7 godina

Da rešim 'nerešivi' problem :) : Visoke žene i visoki muškarci, niže i niži, srednje i srednji (ovde može biti i odstupanja). To ako idete 'na sigurno' tj. želite izbeći neprijatne situacije ako dođe do intimnosti.
Moj muž je viši o mene, i ja i posle porođaja, kao i on, imam pravi doživljaj. Najvažnije je da se par poznaje dobro i onda je sve najopuštenije i najlepše oboma.

Mila

pre 7 godina

Imam 45 godina. Tri partnera sam imala do sada, svog prvog muza, sjajan frajer,alfa muskarac tu je sve bilo ok, i velicina i tehnika, ali me varao i cinio nesrecnom zbog toga. Drugog, visok momak pa tanak, bilo hemije,bio divan, pazljiv, ali erektilna disfunkcija, puno frustracija, puno muke i nikakvog seksa. I evo treceg, prosecan, nista posebno,nisam ocarana izgledom, ali nezan, izdrzljiv, mazi, pazi, cuva, istopi me od neznosti. I sad sta je najvaznije, ne znam,izgleda samo oni koji me cine srecnom, i cine da se ja osetim posebnom.

WTF

pre 7 godina

Ah, kako me nade ova tema bas danas. Evo placem jer sam upoznala nekoga ko je predivno ljudsko bice, savrsen u svakom smislu osim u krevetu jer ima bas mali penis. Kada nije u erekciji i nema ga... I ne mogu da uvlacim ni sebe ni njega u neku duzu vezu, jer nije fer ni prema jednom. I eto sad sjedim i placem jer moram da prekinem sa njim. Da ostanem sa njim uvijek bih gledala okolo u druge, a to niti mogu niti zelim da radim, ni njemu ni sebi.
A divan je, divan... Koji sam ja baksuz. J%^&* seks, sve pokvariti zna. Sve.

Donglai Pei

pre 7 godina

A da li postoje nekakvi fileri za penise, ono kao silikon i slicno, mislim kad se vec zene pumpaju sto ne bi i muski?Inace sto se mene tice 2-3 cm tamo vamo, totalno nebitno, za dobar sex vazno je da mi se momak svidja, a o tome ne odlucujejem tako sto mu gledam u gace.

nele

pre 7 godina

Ma batalite te "mali je", "tehnicar..". JA nemam problema ni sa velicinom ni sa tehnikom, ni jedna se nije zalila, naprotiv. Ali je problem sto mozemo samo petkom i subotom. Ostalim danima ne mozemo ni ja ni one da stignemo na posao.. To je problem!

bane

pre 7 godina

To mi lici kao i pitanje o zenama sa malim grudima.

Prelepe su, pitanje je samo da li su zbog toga iskompleksirane.

Ako jesu, problem ako ne sjajno.

Nismo sa nekim intimni po osnovu obima ili tezine wtf

YIFY

pre 7 godina

Jedna moja bivsa "svalerka" sad dugogodisnja vec drugarica, udata je za momka koji ima preko 20. Msm da mi je rekla oko 25,26 bas...
Tada kad ga je varala samnom nije bila u braku sa njim, ali se sjecam da mi je pricala da joj je ljepse mojih 17,18 nego njegovih 20+
Kaze da zna da bude jako bolno iako je ona cura kojoj je jako potreban sex. Dakle na neki nacin je "zavisna" od seksa, a opet joj je ta velicina bolna jos nije male gradje pa da kaze covjek "sitna, uska..."

Sad smo nakon 10ak godina poznanstva toliko bliski da ponekad razgovaramo o tome.
Stvar se ni danas nije promijenila. On joj je muz voli ga i sve to, imaju i dijete, ali seks sa njim nekad, ne stalno, zna da bude jako bolan.

Milos

pre 7 godina

Mislim da je moj srednje velicine, ali kada imam sex promenim uvek po 7, 8 poza i svaki put uvedem neku inovaciju mada nikada o tome ne razmisljam jednostavno mi u toku samog cina padne na pamet neka nova ideja.

eh svašta

pre 6 godina

Najluđe mi je što neke žene misle da je seks bolan zbog velikog penisa, a ne zato što nisu uzbuđene. I što je najcrnje, nisu ni svesne toga, pa im još nalupaše pluseve!? Kad žena nije uzbuđena, boleće je i ako je veličine malog prsta...

Aman žene, nemojte da počinjete odnos ako niste dovoljno uzbuđene. Kad budete, i veliki će vam biti odgovarajući, šta više - vrlo poželjan :)

Bosanac

pre 7 godina

Zavisi od ženske osobe.Ako je mala i mršava, više joj odgovara manji ili prosječan.Ako je dama korpulentnja,pa još i poslije rođenja djece, takvoj više odgovara veći polni organ.Imam sreću da spadam u ovu drugu kategoriju i da mi i žena takođe nema primjedbu što sam obdareniji.

Sat

pre 7 godina

Ne mora ona ništa da kaže pogled sve govori. Ja sam zbog malog(u stvari više prosečnog, 14 cm) odustao od devojaka u potpunosti. Teško je nositi sesa razočarenjem u njihovim očima. To najviše ubija.

Lola

pre 7 godina

Imala sam 17, pojma nisam imala o seksu, niti o mogućim veličinama penisa. Moj momak nije bio obdaren, seks je bio nešto što nisam ni osetila. Bila sam razočarana. Dugo sam mislila o tome kako je sex sranje i nije mi bilo jasno zašto je on drugima toliko važan...Onda sam upoznala njega i shvatila! Nije baš bitno da je veliki, ali mali je dovoljan možda tamo nekim Kineskinjama i Tajlanđankama, ali meni, Ličanki od skoro dva metra, vala, mali nije dovoljan, ni dobar!

daca

pre 7 godina

Iskreno, mali penis jeste problem. Nije samo u duzini, debljina je mozda bitnija. Nedostaci se mogu kompenzovati, ali samo do odredjenog nivoa. Kad nesto nedostaje ne moze vam nista pomoci jer to jednostavno nije to. Tako da na zalost nema neke utehe za one sa malim penisima. Jedina uteha je da ima zena koje pristaju na to bilo iz sazaljenja bilo zahvaljujuci drugim potrebama.

bla-truć. fuć. ;) :)

pre 7 godina

Da rešim 'nerešivi' problem :) : Visoke žene i visoki muškarci, niže i niži, srednje i srednji (ovde može biti i odstupanja). To ako idete 'na sigurno' tj. želite izbeći neprijatne situacije ako dođe do intimnosti.
Moj muž je viši o mene, i ja i posle porođaja, kao i on, imam pravi doživljaj. Najvažnije je da se par poznaje dobro i onda je sve najopuštenije i najlepše oboma.

Rade

pre 7 godina

Ha, mali penis, to je pitanje percepcije vida. Moj drug je mrsav i visine 170 cm. Kaze da je njegov penis velik 16-17 cm. Ja sa druge strane imam 110 kg i visinu od 190 cm. Moj penis je oko 17-18 cm. E sada, u odnosu na moje telo, penis deluje omanje. Kod njega u odnosu na njegovo telo deluje impozantno. Zene pali taj vizualni deo. Vise kada ga vide nego kada ga osete.

Milica

pre 7 godina

Sve zavisi, sve ima i plus i minus stranu. Meni je recimo problem kad je veci, jer treba sto godina da pocne normalan sex, em boli, pa kako ces se namestiti itd. Ali kad se to prevazidje, posle bude super. Al cesto se smorim dok ne dodje do realizacije, tako da u sustini, uglavnom sa tim malo obdarenijim u vezi imam manje sexa, jer se desava samo kad sam bas uzbudjena. Pricam o ovima sto su 17-18. O onim ekstemnim 20+ necu ni da govorim, to mi je neprivlacno i za videti, a pretpostavljam da bi mi sex sa njima bio nemoguc. Sa druge strane, oni manji (12-13), nije neki osecaj, ali je lakse realizovati sex, i uglavnom sa njima imam cesce. Ali u svakom slucaju, sex je samo jedan segment veze, a velicina je samo jedan segment sexa, tako da mislim da to nikad nije presudno da li ces sa nekim ostati ili ne.

Ranko

pre 7 godina

Mislim da je to problem. Svet je licemeran i devojke ce reci da je to ok ali nije, zao mi je ljudi koji imaju taj problem ali mislim da je bolje da pogledaju istini u oci.

zoki

pre 7 godina

Ma sve je to nebitno ako te ženska iskreno voli. Žena koja iskreno voli ne pravi pitanje ni kad je muškarac u invalidskim kolicima, a kamoli oko ovih gluposti.

Jox

pre 7 godina

E ovako, kao prvo bilokoja velicina je bolja od mlitavog penisa, kao drugo ja sam prosecan sa 15-16 cm, ima me u obimu fino, sa poslednje 3-4 devojke jedva da sam imao normalan odnos jer ako i pokusam da joj podignem noge odmah pocne da vristi odbolova, isto tako se recimo desavalo da mi kod nekih ni 3-4cm vise ne bi bilo dovoljno. Zakljucak je da je to sasvim dovoljna velicina da devojka uziva i sexu, isto tako iz iskustva znam da svaka devojka voli da vidi ogroman, ali kad treba to da udje, e to je druga stvar, viise bolno nego sto se uziva.
Zapamtite jos jednom, bolje mali nego mlitavi!

Bosanac

pre 7 godina

Zavisi od ženske osobe.Ako je mala i mršava, više joj odgovara manji ili prosječan.Ako je dama korpulentnja,pa još i poslije rođenja djece, takvoj više odgovara veći polni organ.Imam sreću da spadam u ovu drugu kategoriju i da mi i žena takođe nema primjedbu što sam obdareniji.

rabo

pre 7 godina

Prosecan sam po svim pitanjima. Imao sam devojke sa sasvim malim grudima a seks je bio vrh! Za tolike decenije sam shvatio da je hemija najvaznija. Ako nje ima, malo toga je vazno. Nikada mi seks nije bio takmicenje a upravo to se sve vise istice. Moze da bude zabava, slazem se, ali kada je i ljubav ukljucena pa pomesana sa pravom hemijom, dozivljaj je bez premca! Da li je veci ili manji ili tesnija ili ne, nikakve veze nema! Tako da je sve drugo mlacenje prazne slame.

Pera

pre 7 godina

Pa najbolje da se mi sa malim ubijemo I da sve prepustimo gospodi sa velikim..svasta..Danas sam srecno ozenjen I imam porodicu IAKO mi je mali..eto, nadjoh partnerku kojoj to ne smeta. Doduse, zbog nje sam kupio raznorazne navlake I dzidza-bidze I super nam je..kao dobijem nesto na duzini I debljini..mada nam to uopste nije potrebno. Zena mi je ozbiljna, odlicna majka I nekako se nadam da bi mi, kao takva rekla da joj smeta sto je mali. Ali znala je sa cim ima posla pre braka tako da je sada glupo potezati tu pricu. Jesam imao u glavi kao tinejdzer problem sto je manji I nisam imao puno devojka bas iz tog razloga. Imao sam 4 partnerke pre braka. Sve su bile duze veze I mislim da sigurno moj mali nije bio razlog prekida tih veza. Mada kako sam postajao stariji tako sam bio nekako sigurniji u sebe. Tako sam se valjda I ozenio.

b

pre 7 godina

Tekst dusu dao za zenomrziteljske komentatore. Doduse, svaki im je pogodan, zato i vise na zenskom portalu vise od zena.

Ovi sto se tripuju bez razloga-dovoljna je duzina prstiju da zadovoljite zenu, tako da ne znam sta je problem sa ovima ispod 15 ako znaju sta rade. A ako nemate ni duzinu prsta, vecina zena se zali da ni nema orgazma bez stimulacije klitorisa, tako da ne vidim u cemu je problem.
Iz mog i iskustva drugarica, oni sa malim (koji nisu totalno smoreni zbog toga) se vise trude, zabavniji su. Oni sa veeeelikim misle da je samo to dovoljno.

I kakvo razocaranje u ocima boga ti? Ne vidite da vas zensko muva ni za zivu glavu ali satro citate razocaranje u ocima. Nece da ga gleda ceo odnos pa da se smori kad ga vidi.
Garantujem da vecinu nije ni bilo briga nego vi imate komplekse pa umisljate svasta. Kao da zena mora da bude s vama a ne moze da ustane i ode. Nego ona sad kao razocarana lezi i trpi. Svasta. Ne izmisljajte i ne razmisljajte mnogo o tome sta drugi kazu.

YIFY

pre 7 godina

Jedna moja bivsa "svalerka" sad dugogodisnja vec drugarica, udata je za momka koji ima preko 20. Msm da mi je rekla oko 25,26 bas...
Tada kad ga je varala samnom nije bila u braku sa njim, ali se sjecam da mi je pricala da joj je ljepse mojih 17,18 nego njegovih 20+
Kaze da zna da bude jako bolno iako je ona cura kojoj je jako potreban sex. Dakle na neki nacin je "zavisna" od seksa, a opet joj je ta velicina bolna jos nije male gradje pa da kaze covjek "sitna, uska..."

Sad smo nakon 10ak godina poznanstva toliko bliski da ponekad razgovaramo o tome.
Stvar se ni danas nije promijenila. On joj je muz voli ga i sve to, imaju i dijete, ali seks sa njim nekad, ne stalno, zna da bude jako bolan.

Neko

pre 7 godina

Ja sam svoj prvi orgazam doživela sa dečkom koji je imao malo penis. On je bio poprilično nesiguran u sebe, ali sam mu stavila do znanja da mi to uopšte ne smeta, i kad je to primetio, pomogao mi je da doživim prvi orgazam. Isto tako sam bila i sa dečkom koji je pre pre preobdaren i ništa osim bola nisam dobila... sve je u tehnici!

Milka

pre 7 godina

Ovi sto uporedjuju male penise i male grudi, neka razmisle opet. Ne guras ga u grudi, prijatelju. Pre mozes da uporedis mali penis i siroku vaginu.

zoom

pre 7 godina

Imala sam takvo iskustvo, bio je ekstremno mali, iskreno nisam ni mislila da je tako nesto moguce. Imali smo odnos taj put, i nikad vise. Stvarno jeste problem kad je tako ekstremno mali.

ni tvoj nije bas toliki

pre 7 godina

Ova sto je rekla bolje mali penis nego veliki kreten je skroz u pravu. Veliki penis je isto problematican. Glasam za srednju velicinu i puno hemije :)

Bane

pre 7 godina

Iskustva ovih devojaka baziraju se na ponasanju pojedinih muskaraca koja su verovatno oblikovana iskustvom koje su oni imali sa nekim prethodnim devojkama. Znaci ni svi muskarci ne misle isto niti sve devojke. Evo meni na primer velicina grudi kod devojaka ne znaci mnogo, a opet znam nekolicinu momaka kojima je to bas bitno. E sada imao sam devojku koja je imala male grudi i zato nikada tokom sexa nije skidala brus, ali ne verujem da je ona bila isfrustrirana zbog mene ili sama zbog sebe vec je verovatno imala losa iskustva sa nekim tipovima kojima je to bitno. Isto je i u ovom slucaju, dzaba sto ti posle pet devojaka kojima je to bitno i koje ti nabiju komplekse naletis na neku kojoj to nije bitno kada si vec isfrustriran i unapred se pravdas zbog tog "problema". Po meni muskarci sa tim "problemom" na to treba da gledaju kao i uopste na ostale karakteristike fizickog izgleda. Npr. ni ja nisam svim devojkama lep, nekima sam privlacan a nekima nisam, ali ne treba zbog tih nekih kojima nisam po ukusu da mislim za sebe da sam ruzan. Znaci nekim devojkama je velicina bitna i to je ok, drugima nije, tako da ne treba zbog tih kojima je velicina bitna smatrati sebe hendikepiranim, nastaviti dalje normalno i uzivati sa zenama kojima to nije bitno.

koncentrat (3 puta jači!) - u skladu sa tekstom i komentarima (haha)

pre 7 godina

Bavite se nečim bitnijim. Te idealno ovo, te idealno ono, te...
????
Ljudi nisu svi isti i verovatno i ne treba da budu.
Kada želite nešto što ne možete imati ili uraditi možete pasti u depresiju i onda možda zaboravite na neke druge prednosti, lepote i zadovoljstva koja imate, a neki drugi možda nemaju..
Kako je onome ko ide na dijalizu, misli li on o tome uopšte.. Kako je onome ko ima rak ili neku drugu tešku bolest; onome ko trpi bol...
Budite zadovoljni onim što imate i ako ste zdravi, manite se ovakvog i sličnih uporedjivanja i centimetara ili njihovih delova...

Mislim, da nije tragično i sramotno, bilo bi smešno, čime se ovako javno bavite..

P.S. Žensko sam.

N

pre 7 godina

Problem je u samopouzdanju koje se smanjuje i lenjosti koja se povecava. Velicina nije bitna ako postoji zelja druge strane da iskoristi to sto ima i koristi se drugim trikovima. Medjutim posto je to problem u glavi iz mog iskustva takvi muskarci su vise lenji od ostalih i ne trude se da nauce i primene nista drugo osim onog osnovnog. To ne moze biti dovoljno. Ili makar meni nije.

Građanin Kejn

pre 7 godina

Impotencija je problem, tim ljudima pružite podršku i njima pomognite, a ne da se cepidlačite za centimetre i bedačite zbog toga.

WTF

pre 7 godina

Ah, kako me nade ova tema bas danas. Evo placem jer sam upoznala nekoga ko je predivno ljudsko bice, savrsen u svakom smislu osim u krevetu jer ima bas mali penis. Kada nije u erekciji i nema ga... I ne mogu da uvlacim ni sebe ni njega u neku duzu vezu, jer nije fer ni prema jednom. I eto sad sjedim i placem jer moram da prekinem sa njim. Da ostanem sa njim uvijek bih gledala okolo u druge, a to niti mogu niti zelim da radim, ni njemu ni sebi.
A divan je, divan... Koji sam ja baksuz. J%^&* seks, sve pokvariti zna. Sve.

Milos

pre 7 godina

Mislim da je moj srednje velicine, ali kada imam sex promenim uvek po 7, 8 poza i svaki put uvedem neku inovaciju mada nikada o tome ne razmisljam jednostavno mi u toku samog cina padne na pamet neka nova ideja.

Mila

pre 7 godina

Imam 45 godina. Tri partnera sam imala do sada, svog prvog muza, sjajan frajer,alfa muskarac tu je sve bilo ok, i velicina i tehnika, ali me varao i cinio nesrecnom zbog toga. Drugog, visok momak pa tanak, bilo hemije,bio divan, pazljiv, ali erektilna disfunkcija, puno frustracija, puno muke i nikakvog seksa. I evo treceg, prosecan, nista posebno,nisam ocarana izgledom, ali nezan, izdrzljiv, mazi, pazi, cuva, istopi me od neznosti. I sad sta je najvaznije, ne znam,izgleda samo oni koji me cine srecnom, i cine da se ja osetim posebnom.

eh svašta

pre 6 godina

Najluđe mi je što neke žene misle da je seks bolan zbog velikog penisa, a ne zato što nisu uzbuđene. I što je najcrnje, nisu ni svesne toga, pa im još nalupaše pluseve!? Kad žena nije uzbuđena, boleće je i ako je veličine malog prsta...

Aman žene, nemojte da počinjete odnos ako niste dovoljno uzbuđene. Kad budete, i veliki će vam biti odgovarajući, šta više - vrlo poželjan :)

bane

pre 7 godina

To mi lici kao i pitanje o zenama sa malim grudima.

Prelepe su, pitanje je samo da li su zbog toga iskompleksirane.

Ako jesu, problem ako ne sjajno.

Nismo sa nekim intimni po osnovu obima ili tezine wtf

nele

pre 7 godina

Ma batalite te "mali je", "tehnicar..". JA nemam problema ni sa velicinom ni sa tehnikom, ni jedna se nije zalila, naprotiv. Ali je problem sto mozemo samo petkom i subotom. Ostalim danima ne mozemo ni ja ni one da stignemo na posao.. To je problem!

Donglai Pei

pre 7 godina

A da li postoje nekakvi fileri za penise, ono kao silikon i slicno, mislim kad se vec zene pumpaju sto ne bi i muski?Inace sto se mene tice 2-3 cm tamo vamo, totalno nebitno, za dobar sex vazno je da mi se momak svidja, a o tome ne odlucujejem tako sto mu gledam u gace.