Devet pravila da nikada ne završite sa pogrešnim

Četvrtak, 27.04.2017.

09:59

Izvor: Super žena

Devet pravila da nikada ne završite sa pogrešnim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Bananamen

pre 6 godina

@Сrna
Što te pogadjaju komentari pa nije ovo toliko relevantno mesto za neki uzorak. Svaki zatucanko danas ima pametni telefon, instaliranu aplikaciju i pristup komentarima. Ono što mi je odmah zaparalo oču je stavka 1, žene često mešaju agresivno ponašanje, prezaštićenost, egomaniju sa samopouzdanjem kod muškaraca pa tako često zapadnu u veze gde ili budu maltretirane ili prevarene vrlo brzo. Samopouzdanje je kada ne varamo i iskreno volimo tu ženu, kada je ona jedina, kada ne napadamo one koji je odmere na ulici jer znamo da je samo naša. Kada ona ni ne pomisli na prevaru jer pored nas ima PRAVU sigurnost.
Nažalost potonje muškarce devojke uglavnom smatraju šmokljanima jer nisu nešto nametljivi i glasni. I onda sami mi one same ili nesrećne. Sve smo zaslužili što nam se dešava.

Milioner

pre 6 godina

Ja sad trenutno idem da jedem prase posto je prvi maj. Ali moram da konstatujem da su ovde muskarci slabici, a zene u nekom feministickom stavu. Znaci opustite se. Obe strane grese. Cao

LaleGator

pre 6 godina

Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.
(samo kazem_ns, 28. april 2017 16:08)
___________

Nazalost ali znam jako puno devojaka koje izbegavaju normalne momke,
jer njih danasnja "kultura pinka" predstavlja kao slabice i da ih treba zaobilaziti u sirokom krugu pa cak i upozoriti sve svoje drugarice, pazi se onog tamo normalnog on je sigurno slabić!!!
i zato radije biraju nekog nasilnika ili alkosa, kao tvoja drigarica, i ceo zivot ce pokusavati da od njega napravi normalnog!

ALI nemojmo generalizivati nisu svi losi

Сергеј Бупка

pre 6 godina

Ако Супер Жена у својих 9 тачака не говори на који начин у некој особи разликовати философке концепте 'правог' од 'погрешног' , а на трагу вештине опажања истинских тежњи нечијег ума, шта нам онда кажу тајна сазнања из древне Кине и има ли ту употребљивије мудрости:

„ Ако не уђе у тигрову јазбину, како ће човек ухватити 'тигриће' ? “
народна изрека

„ Када стратег одреди циљ, он бива попут оног човека који се попне високо и потом одбаци лестве. Када војсковођа одведе своју војску дубоко у 'непријатељску територију', он из ње ослобађа скривену снагу. Он спаљује своје чамце и разбија своје лонце, тера своје војнике напред као стадо оваца, не говорећи им куда их води. Задатак генерала је да сакупи своју војску и доведе је у ситуацију која је опасна по живот. “
Сун Тзу

* Човекова војска - његови ресурси психолошке снаге.

JJ

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r
(AleK, 28. april 2017 01:28
Zamisli, pokrivam sve tačke, plus izgledam poprilično dobro za svoje godine, pa sam završila sa pogrešnim. I to sam shvatila prekasno, odnosno uz moje "žrtvovanje " i optimizam sam se zeznula, možda ne za medalju, ali definitivno za učestvovanje u polufinalu.

M

pre 6 godina

@ AleK

Nije mi jasno da li stvarno mislite ovo što ste napisali ili ste ironični. Niko nema pravo da od bilo koga traži da se "žrtvuje". Da se potrudi i da uloži sebe u nešto, da, ali da se žrtvuje, to ne. Jedino ako imate simetričan zahtev prema sebi, pa ste i Vi spremni da se baš žrtvujete (onako kao Vi zamišljate žrtvu).
Mislim da ovo čitanje koje pominjete nije spojivo sa svim vašim ostalim zahtevima (zato sam pomislila da je ironija). Govorim iz iskustva. Čitanje zahteva vreme. Čitanje i kuvanje, može se postići uz dobru organizaciju. Sve ostalo u paketu, ne, čak i uz dobru organizaciju. Ako nađete obrazovanu ženu koja se odlično organizuje, ona sigurno neće pristati da bude žrtva i moraćete da dorastete njenim zahtevima. Osim ako je mazohista.

Crna

pre 6 godina

Muški komentari su zastrašujući! Zašto vam smeta ovaj članak? Ne biste iste kriterijume preporučili svojoj sestri, ćerki? Ili bi trebalo da bude u vezi bez poštovanja, bez budućnosti, u kojoj ne sme da pisne i seks mora odmah da padne ili ništa? Šta je ovde toliko strašno za vas? Što se nešto uopšte traži od vas osim da žene budu prosto srećne što postojite takvi kakvi ste, makar je šikanirali, vređali i viđali se sa 5 žena odjednom? Ovde se uopšte ne pominje novac, ni izdržavanje, ni skupi pokloni, čak ni kućni poslovi, samo osnovno poštovanje, ljubav i ono što svaka jedinka u vezi zaslužuje i OPET vam smeta?
I zašto stalno izvlačite seriju Sex i grad? Pa to je staro 25 godina, niko to ne shvata ozbiljno ta serija je sprdnja.
Iskreno su me uznemirli muški komentari, toliko mržnje i prezira prema ženama, i time smo okruženi? Smatrate da ste "alfa mužjaci" jer nas prezirete i mislite da ste božji dar za žene a nama ništa ne treba dati. Strašno!

i ja kazem

pre 6 godina

Ti si jadna da jadnija ne mozes biti. Ali, nisi jadna sto nista ne kapiras, vec si jadnija sto mislis da sve znas. Iskljuci pink, ukljuci mozak. Govoris o nekom 'levelu mazohizma' ( vauuu, za tebe su svetla Njujorka, kud te zapade da se rodis u ovoj nedodjiji) a svakodnevno ga konzumiras sa najboljom drugaricom.

samo kazem_ns

pre 6 godina

Jos nesto, postoje i oni ljudi koji vezu ili brak baziraju samo na emocija i ljubavi. Drugaciju ne mogu ni da zamisle.
Neki od nas ljubav nadju rano, neki kasnije, neki nikad.
To sto je neko sam, sigurno nije osnova za stigmatizovanje, osudjivanje i tretiranje kao robu sa greskom koje nase drustvo sa takvim zadovoljstvom radi. A muskarci u tome prednjace. Naravno nad zenama.
To ne znaci da msm da je muskarcima koji su sami lako, ali drustvena osuda prema njima je daleko manja.

samo kazem_ns

pre 6 godina

@i ja kazem
Na zlostavljanim zenama neko profitira??
Ovaj level mazohizma jos nisam dozivela!
Ti ocigledno mislis da je sa zenama koje su dozivele zlostavljanje pesma da se radi...
O ti jadni covece!
Moj komentar je bio samo kratak, jako kratak opis drustva u kojem zivimo, u kojem se srpski muskarci retko, ali jako retko pojavljuju kao zastitnici a daleko cesce kao zlostavljaci, i mali pokusaj podrske samim zenama.
Samoca nikome nije draga, ali bolje i samoca neko zajednica u kojoj si frustriran.
I veruj mi da nikad nisam bila u zlostavljackoj vezi. Cim to prepoznam ja odem. Vecina zena ostane, sa idejom - ako ja budem bolja i on ce. Nikad se nije ostavilo u praksi.
Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.

ne volim i ne pratim obe serije

pre 6 godina

Apropo ovih komentara o "Sex&city" i ODREDJENOM delu ženske populacije koja to smeće prati - ne bismo sve život po uzoru na glavne "junakinje" te serije, ne vadite se na to?
Mi bismo tako mogle spomenuti neku druge serije koje neki muškarci prate, a u kojima glumi Čarli Šin ili neki drugi glumci, koje bije glas da su ženskaroši (ili su to bili donedavno).

Dakle, ako vam smeta "Seks i grad" onda neka vam smeta i "Dva ipo muškarca", neka vam smetaju i "filmovi za nedorasle", neka vam smeta i stereotipija u kojoj se muškarcu za neke stvari više "gleda kroz prste" ili se za to verbalno (pazi sad - od strane drugih muškaraca pogotovu) ne osudjuje, a od žene se očekuje da to toleriše ili šta?

Ko su najčešće urednici filmskog i serijskog programa na televizijama kod nas - muškarci, je li?
E pa žalite se njima. Ali spomenute i "Dva ipo muškarca" i slične serije - nemojte polovično - i kod nekih od vas ima stereotipa i iluzija koje je bolje razbiti?

i ja kazem

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13)

Na kontu zlostavljanih zena ( kojima se btw niko ne bavi, nazalost! ) - profitirate upravo vi, sex&city ajvarke, raznorazne feministicke i nevladine organizacije, koje ste toboze ugrozene. Izvini, a sta tebi tako 'ostvarenoj' fali? S obzirom da je ( to su rezulatati zenskih istrazivanja) svaka druga zena u Srbiji zrtva zlostavljanja a svaka treca incesta, ja te najvise molim da budes covek i od 10 svojih muskih clanova familije prijavis njih 8. Prijavi te duhovite momke koji tucu tvoje drugarice, prijavi brata od strica sto ti tuce snaju... budi primer. Ucini dobro delo.

mrmlj

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13) zapravo, ja se imam cime ponositi a to sto si ti ocigledno imala posla sa nekim dripcima je potpuno druga stvar.

samo kazem_ns

pre 6 godina

Kad covek cita muske komentare pomislio bi da su srpski muskarci olicenje emancipacije i zivota u modernom svetu.
Realnost je ipak malo drugacija. U drustvu u kojem se toliko zlostavljau zene, gde sigurne kuce nicu kao pecurke, gde su novinski stupci prepuni uzasavajucih opisa monsturoznog zlostavljanja zena. Muskarci zar se zaista imate cime ponositi??
Gde vam nije ni strano da zene zlostavljate putem sopstvene dece i bahatite se sa majkama svoje dece ??
Zaista mislite da ste pozeljini ??
Komee??
Hvala bogu pa su se mladje zene opametile, pa bolje i da budu same nego sa zlostavljacima svih vrsta.
Ovde sam napomenila samo fizicko zlostavljanje u kojem ste sampioni a u psihickom - neprikosnoveni. Na svetu vam niko ne moze prici.
Bravo muskrci !!!

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

kraljica

pre 6 godina

Evo opet muške histerije oko serije Seks i Grad, lakše malo, momci, nije vam serija kriva što ste bez riba. A šta vama i smeta u ovim tačkama, moliću? Šta vi hoćete, da žene:
1. Prihvataju frajere sa manjkom samopouzdanja. Onda ide red torture, red ljubomore, kontrole kretanja i posesivnosti. Ništa gore od nesigurnog muškarca, u stanju je da te rastavi od života, što smo na žalost prečesto imali prilike da čitamo
2. Prihvataju loše ponašanje. Šta?
3. Slušaju šuplju priču njegovog veličanstva. Šta ima veze što ne mrda d.pe s kauča? Treba samo slušati s divljenjem.
4. U startu daju do znanja da NE očekuju poštovanje, zaboga kome to treba u životu?
5. Znaju da ne zaslužuju ništa i prihvataju sve. Daj šta daš, nek je i komarac samo neka je muškarac.
6. Ne očekuju da se muškarac oko njih uopšte trudi, nikad, zašto bi se on trudio? Njeno je da se trudi za oboje.
7. Ćute kada im nešto ne odgovara. Ćute uopšte, tačka. Sve drugo je zvocanje.
8. Odmah požure sa seksom. Nema veze što se dobro i ne poznajete.
9. Boje se da budu same, pa da se vratimo na tačku 5. Hvataj ga, ne daj ga, plači, sijeci vene, gladi ego njegovom veličanstvu...
Morala sam da iskarikiram :)

Medjuljudski neljudski odnosi

pre 6 godina

..sam clanak mi nije bio toliko interesantan, koliko komentari...I 95% su komentarisali muskarci, iako je clanak namenjen zenama....zasto se plasite? Clanak se ne moze generalizovati, ali komentari su identicni! Moje pitanje: cemu toliko mrznje prema zenama koje ocekuju malo vise?
Ocekujete da mi znamo da kuvamo, da drzimo kucu,da radjamo i odgajamo decu, a vi ne umete ni sijalicu da zamenite...
Jadni ste...I mi smo jadne...
Razmislite malo o sebi...pa ce vas drugi primetiti I onda ni nama ni vama nece trebati ovakvi saveti.
Uzivajte, sve najlepse od srca :)

eto

pre 6 godina

to su narcisoidne zene koje vole samo sebe, a pronalaze muskarca sa manjkom samopostovanja i mazohistu. naravno, takva patoloska veza moze da traje ceo zivot ukoliko se on ne promeni.

Неша Србин

pre 6 godina

Одлични савети! И онда то изазове одговарајуће понашање мушкараца. И онда су они сами и безобразни и оне су саме и безобразне и поносите и горде. И онда одосмо у ... сви од реда

Vlada

pre 6 godina

Сјајно упутство за све девојке како да остану саме до краја живота. Тачка 6 највише помаже.

Mare

pre 6 godina

"One uvek imaju sjajne partnere, odlične i kvalitetne veze."

- Vi to nas malo zezate?
Baš te koje se pridržavaju navedenih pravila su uglavnom same.

Samara

pre 6 godina

9 pravila da zauvek ostanu same i gledaju uvek iznova i iznova Sex i Grad čudeći se šta je sporno kad rade sve po pravilima zaludnih praznih ikona žemskih usedelica.

AleK

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r

matorac

pre 6 godina

Dobri saveti. Isto moze da se primeni i sa druge strane. I onda se i one i oni nerviraju sto je suprotni pol pun "ludaka". Manje pratite instant savete a vise pratite srce i bicete dobro. Svaki poraz je stepenik ka buducoj pobedi!

?

pre 6 godina

Samo jedna sitnica ostaje nedorečena. Šta to one rade da sve to zasluže ili je sve to nešto na šta žena stiče pravo samim svojim postojanjem?

Pop

pre 6 godina

E kad bi tako lako bilo sve u vezi muško=ženskih odnosa, da može da se primeni ovako neki algoritam, pa teraj, sve super, c,c,c...

Pa niko najvažnije ni ne pominje!?!

Ni ne zna niko šta je najvažnije!

да да

pre 6 godina

Хахахаха, само се ви драге наше придржавајте ових правила и нико вас никада неће погледати !

kraljica

pre 6 godina

Evo opet muške histerije oko serije Seks i Grad, lakše malo, momci, nije vam serija kriva što ste bez riba. A šta vama i smeta u ovim tačkama, moliću? Šta vi hoćete, da žene:
1. Prihvataju frajere sa manjkom samopouzdanja. Onda ide red torture, red ljubomore, kontrole kretanja i posesivnosti. Ništa gore od nesigurnog muškarca, u stanju je da te rastavi od života, što smo na žalost prečesto imali prilike da čitamo
2. Prihvataju loše ponašanje. Šta?
3. Slušaju šuplju priču njegovog veličanstva. Šta ima veze što ne mrda d.pe s kauča? Treba samo slušati s divljenjem.
4. U startu daju do znanja da NE očekuju poštovanje, zaboga kome to treba u životu?
5. Znaju da ne zaslužuju ništa i prihvataju sve. Daj šta daš, nek je i komarac samo neka je muškarac.
6. Ne očekuju da se muškarac oko njih uopšte trudi, nikad, zašto bi se on trudio? Njeno je da se trudi za oboje.
7. Ćute kada im nešto ne odgovara. Ćute uopšte, tačka. Sve drugo je zvocanje.
8. Odmah požure sa seksom. Nema veze što se dobro i ne poznajete.
9. Boje se da budu same, pa da se vratimo na tačku 5. Hvataj ga, ne daj ga, plači, sijeci vene, gladi ego njegovom veličanstvu...
Morala sam da iskarikiram :)

samo kazem_ns

pre 6 godina

Kad covek cita muske komentare pomislio bi da su srpski muskarci olicenje emancipacije i zivota u modernom svetu.
Realnost je ipak malo drugacija. U drustvu u kojem se toliko zlostavljau zene, gde sigurne kuce nicu kao pecurke, gde su novinski stupci prepuni uzasavajucih opisa monsturoznog zlostavljanja zena. Muskarci zar se zaista imate cime ponositi??
Gde vam nije ni strano da zene zlostavljate putem sopstvene dece i bahatite se sa majkama svoje dece ??
Zaista mislite da ste pozeljini ??
Komee??
Hvala bogu pa su se mladje zene opametile, pa bolje i da budu same nego sa zlostavljacima svih vrsta.
Ovde sam napomenila samo fizicko zlostavljanje u kojem ste sampioni a u psihickom - neprikosnoveni. Na svetu vam niko ne moze prici.
Bravo muskrci !!!

Medjuljudski neljudski odnosi

pre 6 godina

..sam clanak mi nije bio toliko interesantan, koliko komentari...I 95% su komentarisali muskarci, iako je clanak namenjen zenama....zasto se plasite? Clanak se ne moze generalizovati, ali komentari su identicni! Moje pitanje: cemu toliko mrznje prema zenama koje ocekuju malo vise?
Ocekujete da mi znamo da kuvamo, da drzimo kucu,da radjamo i odgajamo decu, a vi ne umete ni sijalicu da zamenite...
Jadni ste...I mi smo jadne...
Razmislite malo o sebi...pa ce vas drugi primetiti I onda ni nama ni vama nece trebati ovakvi saveti.
Uzivajte, sve najlepse od srca :)

samo kazem_ns

pre 6 godina

Jos nesto, postoje i oni ljudi koji vezu ili brak baziraju samo na emocija i ljubavi. Drugaciju ne mogu ni da zamisle.
Neki od nas ljubav nadju rano, neki kasnije, neki nikad.
To sto je neko sam, sigurno nije osnova za stigmatizovanje, osudjivanje i tretiranje kao robu sa greskom koje nase drustvo sa takvim zadovoljstvom radi. A muskarci u tome prednjace. Naravno nad zenama.
To ne znaci da msm da je muskarcima koji su sami lako, ali drustvena osuda prema njima je daleko manja.

ne volim i ne pratim obe serije

pre 6 godina

Apropo ovih komentara o "Sex&city" i ODREDJENOM delu ženske populacije koja to smeće prati - ne bismo sve život po uzoru na glavne "junakinje" te serije, ne vadite se na to?
Mi bismo tako mogle spomenuti neku druge serije koje neki muškarci prate, a u kojima glumi Čarli Šin ili neki drugi glumci, koje bije glas da su ženskaroši (ili su to bili donedavno).

Dakle, ako vam smeta "Seks i grad" onda neka vam smeta i "Dva ipo muškarca", neka vam smetaju i "filmovi za nedorasle", neka vam smeta i stereotipija u kojoj se muškarcu za neke stvari više "gleda kroz prste" ili se za to verbalno (pazi sad - od strane drugih muškaraca pogotovu) ne osudjuje, a od žene se očekuje da to toleriše ili šta?

Ko su najčešće urednici filmskog i serijskog programa na televizijama kod nas - muškarci, je li?
E pa žalite se njima. Ali spomenute i "Dva ipo muškarca" i slične serije - nemojte polovično - i kod nekih od vas ima stereotipa i iluzija koje je bolje razbiti?

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

?

pre 6 godina

Samo jedna sitnica ostaje nedorečena. Šta to one rade da sve to zasluže ili je sve to nešto na šta žena stiče pravo samim svojim postojanjem?

AleK

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r

samo kazem_ns

pre 6 godina

@i ja kazem
Na zlostavljanim zenama neko profitira??
Ovaj level mazohizma jos nisam dozivela!
Ti ocigledno mislis da je sa zenama koje su dozivele zlostavljanje pesma da se radi...
O ti jadni covece!
Moj komentar je bio samo kratak, jako kratak opis drustva u kojem zivimo, u kojem se srpski muskarci retko, ali jako retko pojavljuju kao zastitnici a daleko cesce kao zlostavljaci, i mali pokusaj podrske samim zenama.
Samoca nikome nije draga, ali bolje i samoca neko zajednica u kojoj si frustriran.
I veruj mi da nikad nisam bila u zlostavljackoj vezi. Cim to prepoznam ja odem. Vecina zena ostane, sa idejom - ako ja budem bolja i on ce. Nikad se nije ostavilo u praksi.
Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.

JJ

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r
(AleK, 28. april 2017 01:28
Zamisli, pokrivam sve tačke, plus izgledam poprilično dobro za svoje godine, pa sam završila sa pogrešnim. I to sam shvatila prekasno, odnosno uz moje "žrtvovanje " i optimizam sam se zeznula, možda ne za medalju, ali definitivno za učestvovanje u polufinalu.

Неша Србин

pre 6 godina

Одлични савети! И онда то изазове одговарајуће понашање мушкараца. И онда су они сами и безобразни и оне су саме и безобразне и поносите и горде. И онда одосмо у ... сви од реда

Mare

pre 6 godina

"One uvek imaju sjajne partnere, odlične i kvalitetne veze."

- Vi to nas malo zezate?
Baš te koje se pridržavaju navedenih pravila su uglavnom same.

Crna

pre 6 godina

Muški komentari su zastrašujući! Zašto vam smeta ovaj članak? Ne biste iste kriterijume preporučili svojoj sestri, ćerki? Ili bi trebalo da bude u vezi bez poštovanja, bez budućnosti, u kojoj ne sme da pisne i seks mora odmah da padne ili ništa? Šta je ovde toliko strašno za vas? Što se nešto uopšte traži od vas osim da žene budu prosto srećne što postojite takvi kakvi ste, makar je šikanirali, vređali i viđali se sa 5 žena odjednom? Ovde se uopšte ne pominje novac, ni izdržavanje, ni skupi pokloni, čak ni kućni poslovi, samo osnovno poštovanje, ljubav i ono što svaka jedinka u vezi zaslužuje i OPET vam smeta?
I zašto stalno izvlačite seriju Sex i grad? Pa to je staro 25 godina, niko to ne shvata ozbiljno ta serija je sprdnja.
Iskreno su me uznemirli muški komentari, toliko mržnje i prezira prema ženama, i time smo okruženi? Smatrate da ste "alfa mužjaci" jer nas prezirete i mislite da ste božji dar za žene a nama ništa ne treba dati. Strašno!

matorac

pre 6 godina

Dobri saveti. Isto moze da se primeni i sa druge strane. I onda se i one i oni nerviraju sto je suprotni pol pun "ludaka". Manje pratite instant savete a vise pratite srce i bicete dobro. Svaki poraz je stepenik ka buducoj pobedi!

Pop

pre 6 godina

E kad bi tako lako bilo sve u vezi muško=ženskih odnosa, da može da se primeni ovako neki algoritam, pa teraj, sve super, c,c,c...

Pa niko najvažnije ni ne pominje!?!

Ni ne zna niko šta je najvažnije!

M

pre 6 godina

@ AleK

Nije mi jasno da li stvarno mislite ovo što ste napisali ili ste ironični. Niko nema pravo da od bilo koga traži da se "žrtvuje". Da se potrudi i da uloži sebe u nešto, da, ali da se žrtvuje, to ne. Jedino ako imate simetričan zahtev prema sebi, pa ste i Vi spremni da se baš žrtvujete (onako kao Vi zamišljate žrtvu).
Mislim da ovo čitanje koje pominjete nije spojivo sa svim vašim ostalim zahtevima (zato sam pomislila da je ironija). Govorim iz iskustva. Čitanje zahteva vreme. Čitanje i kuvanje, može se postići uz dobru organizaciju. Sve ostalo u paketu, ne, čak i uz dobru organizaciju. Ako nađete obrazovanu ženu koja se odlično organizuje, ona sigurno neće pristati da bude žrtva i moraćete da dorastete njenim zahtevima. Osim ako je mazohista.

Vlada

pre 6 godina

Сјајно упутство за све девојке како да остану саме до краја живота. Тачка 6 највише помаже.

i ja kazem

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13)

Na kontu zlostavljanih zena ( kojima se btw niko ne bavi, nazalost! ) - profitirate upravo vi, sex&city ajvarke, raznorazne feministicke i nevladine organizacije, koje ste toboze ugrozene. Izvini, a sta tebi tako 'ostvarenoj' fali? S obzirom da je ( to su rezulatati zenskih istrazivanja) svaka druga zena u Srbiji zrtva zlostavljanja a svaka treca incesta, ja te najvise molim da budes covek i od 10 svojih muskih clanova familije prijavis njih 8. Prijavi te duhovite momke koji tucu tvoje drugarice, prijavi brata od strica sto ti tuce snaju... budi primer. Ucini dobro delo.

Samara

pre 6 godina

9 pravila da zauvek ostanu same i gledaju uvek iznova i iznova Sex i Grad čudeći se šta je sporno kad rade sve po pravilima zaludnih praznih ikona žemskih usedelica.

да да

pre 6 godina

Хахахаха, само се ви драге наше придржавајте ових правила и нико вас никада неће погледати !

eto

pre 6 godina

to su narcisoidne zene koje vole samo sebe, a pronalaze muskarca sa manjkom samopostovanja i mazohistu. naravno, takva patoloska veza moze da traje ceo zivot ukoliko se on ne promeni.

mrmlj

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13) zapravo, ja se imam cime ponositi a to sto si ti ocigledno imala posla sa nekim dripcima je potpuno druga stvar.

i ja kazem

pre 6 godina

Ti si jadna da jadnija ne mozes biti. Ali, nisi jadna sto nista ne kapiras, vec si jadnija sto mislis da sve znas. Iskljuci pink, ukljuci mozak. Govoris o nekom 'levelu mazohizma' ( vauuu, za tebe su svetla Njujorka, kud te zapade da se rodis u ovoj nedodjiji) a svakodnevno ga konzumiras sa najboljom drugaricom.

LaleGator

pre 6 godina

Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.
(samo kazem_ns, 28. april 2017 16:08)
___________

Nazalost ali znam jako puno devojaka koje izbegavaju normalne momke,
jer njih danasnja "kultura pinka" predstavlja kao slabice i da ih treba zaobilaziti u sirokom krugu pa cak i upozoriti sve svoje drugarice, pazi se onog tamo normalnog on je sigurno slabić!!!
i zato radije biraju nekog nasilnika ili alkosa, kao tvoja drigarica, i ceo zivot ce pokusavati da od njega napravi normalnog!

ALI nemojmo generalizivati nisu svi losi

Bananamen

pre 6 godina

@Сrna
Što te pogadjaju komentari pa nije ovo toliko relevantno mesto za neki uzorak. Svaki zatucanko danas ima pametni telefon, instaliranu aplikaciju i pristup komentarima. Ono što mi je odmah zaparalo oču je stavka 1, žene često mešaju agresivno ponašanje, prezaštićenost, egomaniju sa samopouzdanjem kod muškaraca pa tako često zapadnu u veze gde ili budu maltretirane ili prevarene vrlo brzo. Samopouzdanje je kada ne varamo i iskreno volimo tu ženu, kada je ona jedina, kada ne napadamo one koji je odmere na ulici jer znamo da je samo naša. Kada ona ni ne pomisli na prevaru jer pored nas ima PRAVU sigurnost.
Nažalost potonje muškarce devojke uglavnom smatraju šmokljanima jer nisu nešto nametljivi i glasni. I onda sami mi one same ili nesrećne. Sve smo zaslužili što nam se dešava.

Сергеј Бупка

pre 6 godina

Ако Супер Жена у својих 9 тачака не говори на који начин у некој особи разликовати философке концепте 'правог' од 'погрешног' , а на трагу вештине опажања истинских тежњи нечијег ума, шта нам онда кажу тајна сазнања из древне Кине и има ли ту употребљивије мудрости:

„ Ако не уђе у тигрову јазбину, како ће човек ухватити 'тигриће' ? “
народна изрека

„ Када стратег одреди циљ, он бива попут оног човека који се попне високо и потом одбаци лестве. Када војсковођа одведе своју војску дубоко у 'непријатељску територију', он из ње ослобађа скривену снагу. Он спаљује своје чамце и разбија своје лонце, тера своје војнике напред као стадо оваца, не говорећи им куда их води. Задатак генерала је да сакупи своју војску и доведе је у ситуацију која је опасна по живот. “
Сун Тзу

* Човекова војска - његови ресурси психолошке снаге.

Milioner

pre 6 godina

Ja sad trenutno idem da jedem prase posto je prvi maj. Ali moram da konstatujem da su ovde muskarci slabici, a zene u nekom feministickom stavu. Znaci opustite se. Obe strane grese. Cao

AleK

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r

eto

pre 6 godina

to su narcisoidne zene koje vole samo sebe, a pronalaze muskarca sa manjkom samopostovanja i mazohistu. naravno, takva patoloska veza moze da traje ceo zivot ukoliko se on ne promeni.

Samara

pre 6 godina

9 pravila da zauvek ostanu same i gledaju uvek iznova i iznova Sex i Grad čudeći se šta je sporno kad rade sve po pravilima zaludnih praznih ikona žemskih usedelica.

i ja kazem

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13)

Na kontu zlostavljanih zena ( kojima se btw niko ne bavi, nazalost! ) - profitirate upravo vi, sex&city ajvarke, raznorazne feministicke i nevladine organizacije, koje ste toboze ugrozene. Izvini, a sta tebi tako 'ostvarenoj' fali? S obzirom da je ( to su rezulatati zenskih istrazivanja) svaka druga zena u Srbiji zrtva zlostavljanja a svaka treca incesta, ja te najvise molim da budes covek i od 10 svojih muskih clanova familije prijavis njih 8. Prijavi te duhovite momke koji tucu tvoje drugarice, prijavi brata od strica sto ti tuce snaju... budi primer. Ucini dobro delo.

да да

pre 6 godina

Хахахаха, само се ви драге наше придржавајте ових правила и нико вас никада неће погледати !

Vlada

pre 6 godina

Сјајно упутство за све девојке како да остану саме до краја живота. Тачка 6 највише помаже.

i ja kazem

pre 6 godina

Ti si jadna da jadnija ne mozes biti. Ali, nisi jadna sto nista ne kapiras, vec si jadnija sto mislis da sve znas. Iskljuci pink, ukljuci mozak. Govoris o nekom 'levelu mazohizma' ( vauuu, za tebe su svetla Njujorka, kud te zapade da se rodis u ovoj nedodjiji) a svakodnevno ga konzumiras sa najboljom drugaricom.

mrmlj

pre 6 godina

(samo kazem_ns, 28. april 2017 14:13) zapravo, ja se imam cime ponositi a to sto si ti ocigledno imala posla sa nekim dripcima je potpuno druga stvar.

?

pre 6 godina

Samo jedna sitnica ostaje nedorečena. Šta to one rade da sve to zasluže ili je sve to nešto na šta žena stiče pravo samim svojim postojanjem?

samo kazem_ns

pre 6 godina

Kad covek cita muske komentare pomislio bi da su srpski muskarci olicenje emancipacije i zivota u modernom svetu.
Realnost je ipak malo drugacija. U drustvu u kojem se toliko zlostavljau zene, gde sigurne kuce nicu kao pecurke, gde su novinski stupci prepuni uzasavajucih opisa monsturoznog zlostavljanja zena. Muskarci zar se zaista imate cime ponositi??
Gde vam nije ni strano da zene zlostavljate putem sopstvene dece i bahatite se sa majkama svoje dece ??
Zaista mislite da ste pozeljini ??
Komee??
Hvala bogu pa su se mladje zene opametile, pa bolje i da budu same nego sa zlostavljacima svih vrsta.
Ovde sam napomenila samo fizicko zlostavljanje u kojem ste sampioni a u psihickom - neprikosnoveni. Na svetu vam niko ne moze prici.
Bravo muskrci !!!

Mare

pre 6 godina

"One uvek imaju sjajne partnere, odlične i kvalitetne veze."

- Vi to nas malo zezate?
Baš te koje se pridržavaju navedenih pravila su uglavnom same.

kraljica

pre 6 godina

Evo opet muške histerije oko serije Seks i Grad, lakše malo, momci, nije vam serija kriva što ste bez riba. A šta vama i smeta u ovim tačkama, moliću? Šta vi hoćete, da žene:
1. Prihvataju frajere sa manjkom samopouzdanja. Onda ide red torture, red ljubomore, kontrole kretanja i posesivnosti. Ništa gore od nesigurnog muškarca, u stanju je da te rastavi od života, što smo na žalost prečesto imali prilike da čitamo
2. Prihvataju loše ponašanje. Šta?
3. Slušaju šuplju priču njegovog veličanstva. Šta ima veze što ne mrda d.pe s kauča? Treba samo slušati s divljenjem.
4. U startu daju do znanja da NE očekuju poštovanje, zaboga kome to treba u životu?
5. Znaju da ne zaslužuju ništa i prihvataju sve. Daj šta daš, nek je i komarac samo neka je muškarac.
6. Ne očekuju da se muškarac oko njih uopšte trudi, nikad, zašto bi se on trudio? Njeno je da se trudi za oboje.
7. Ćute kada im nešto ne odgovara. Ćute uopšte, tačka. Sve drugo je zvocanje.
8. Odmah požure sa seksom. Nema veze što se dobro i ne poznajete.
9. Boje se da budu same, pa da se vratimo na tačku 5. Hvataj ga, ne daj ga, plači, sijeci vene, gladi ego njegovom veličanstvu...
Morala sam da iskarikiram :)

Medjuljudski neljudski odnosi

pre 6 godina

..sam clanak mi nije bio toliko interesantan, koliko komentari...I 95% su komentarisali muskarci, iako je clanak namenjen zenama....zasto se plasite? Clanak se ne moze generalizovati, ali komentari su identicni! Moje pitanje: cemu toliko mrznje prema zenama koje ocekuju malo vise?
Ocekujete da mi znamo da kuvamo, da drzimo kucu,da radjamo i odgajamo decu, a vi ne umete ni sijalicu da zamenite...
Jadni ste...I mi smo jadne...
Razmislite malo o sebi...pa ce vas drugi primetiti I onda ni nama ni vama nece trebati ovakvi saveti.
Uzivajte, sve najlepse od srca :)

Milioner

pre 6 godina

Ja sad trenutno idem da jedem prase posto je prvi maj. Ali moram da konstatujem da su ovde muskarci slabici, a zene u nekom feministickom stavu. Znaci opustite se. Obe strane grese. Cao

Неша Србин

pre 6 godina

Одлични савети! И онда то изазове одговарајуће понашање мушкараца. И онда су они сами и безобразни и оне су саме и безобразне и поносите и горде. И онда одосмо у ... сви од реда

ne volim i ne pratim obe serije

pre 6 godina

Apropo ovih komentara o "Sex&city" i ODREDJENOM delu ženske populacije koja to smeće prati - ne bismo sve život po uzoru na glavne "junakinje" te serije, ne vadite se na to?
Mi bismo tako mogle spomenuti neku druge serije koje neki muškarci prate, a u kojima glumi Čarli Šin ili neki drugi glumci, koje bije glas da su ženskaroši (ili su to bili donedavno).

Dakle, ako vam smeta "Seks i grad" onda neka vam smeta i "Dva ipo muškarca", neka vam smetaju i "filmovi za nedorasle", neka vam smeta i stereotipija u kojoj se muškarcu za neke stvari više "gleda kroz prste" ili se za to verbalno (pazi sad - od strane drugih muškaraca pogotovu) ne osudjuje, a od žene se očekuje da to toleriše ili šta?

Ko su najčešće urednici filmskog i serijskog programa na televizijama kod nas - muškarci, je li?
E pa žalite se njima. Ali spomenute i "Dva ipo muškarca" i slične serije - nemojte polovično - i kod nekih od vas ima stereotipa i iluzija koje je bolje razbiti?

Сергеј Бупка

pre 6 godina

Ако Супер Жена у својих 9 тачака не говори на који начин у некој особи разликовати философке концепте 'правог' од 'погрешног' , а на трагу вештине опажања истинских тежњи нечијег ума, шта нам онда кажу тајна сазнања из древне Кине и има ли ту употребљивије мудрости:

„ Ако не уђе у тигрову јазбину, како ће човек ухватити 'тигриће' ? “
народна изрека

„ Када стратег одреди циљ, он бива попут оног човека који се попне високо и потом одбаци лестве. Када војсковођа одведе своју војску дубоко у 'непријатељску територију', он из ње ослобађа скривену снагу. Он спаљује своје чамце и разбија своје лонце, тера своје војнике напред као стадо оваца, не говорећи им куда их води. Задатак генерала је да сакупи своју војску и доведе је у ситуацију која је опасна по живот. “
Сун Тзу

* Човекова војска - његови ресурси психолошке снаге.

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

nisi zainteresovan? - ima ko jeste..

pre 6 godina

Ne svidjaju vam se saveti?? Ozbiljno??
Da ste roditelj ženskog deteta, da li biste joj savetovali da postupi ovako ili suprotno - da nadje nekog ko je ne poštuje, ne tretira dobro, nekoga punog mana i nesigurnog i da mu "da" odmah...?

Jeste li zaista ozbiljni?

Možda ne treba biti sitničav u ovim stavkama (niko nije savršen, greške se (povremeno) dešavaju?) ali generalno, mislim da je tekst ok.

Ne razumem ni zašto ovo automatski podrazumeva nekuvanje, nepoštovanje muškaraca, nadmenost...

Hoćete lep tretman? - Pružite lep tretman.
Zar je tu nešto nelogično?


Ne nego tip ignoriše curu, vredja je, a druge žene tretira bolje od nje i ona to vidi... šta treba takva devojka da radi, može li neko da mi da odgovor jer poznajem nekoga u takvoj situaciji (ozbiljna sam)?

samo kazem_ns

pre 6 godina

@i ja kazem
Na zlostavljanim zenama neko profitira??
Ovaj level mazohizma jos nisam dozivela!
Ti ocigledno mislis da je sa zenama koje su dozivele zlostavljanje pesma da se radi...
O ti jadni covece!
Moj komentar je bio samo kratak, jako kratak opis drustva u kojem zivimo, u kojem se srpski muskarci retko, ali jako retko pojavljuju kao zastitnici a daleko cesce kao zlostavljaci, i mali pokusaj podrske samim zenama.
Samoca nikome nije draga, ali bolje i samoca neko zajednica u kojoj si frustriran.
I veruj mi da nikad nisam bila u zlostavljackoj vezi. Cim to prepoznam ja odem. Vecina zena ostane, sa idejom - ako ja budem bolja i on ce. Nikad se nije ostavilo u praksi.
Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.

samo kazem_ns

pre 6 godina

Jos nesto, postoje i oni ljudi koji vezu ili brak baziraju samo na emocija i ljubavi. Drugaciju ne mogu ni da zamisle.
Neki od nas ljubav nadju rano, neki kasnije, neki nikad.
To sto je neko sam, sigurno nije osnova za stigmatizovanje, osudjivanje i tretiranje kao robu sa greskom koje nase drustvo sa takvim zadovoljstvom radi. A muskarci u tome prednjace. Naravno nad zenama.
To ne znaci da msm da je muskarcima koji su sami lako, ali drustvena osuda prema njima je daleko manja.

Pop

pre 6 godina

E kad bi tako lako bilo sve u vezi muško=ženskih odnosa, da može da se primeni ovako neki algoritam, pa teraj, sve super, c,c,c...

Pa niko najvažnije ni ne pominje!?!

Ni ne zna niko šta je najvažnije!

matorac

pre 6 godina

Dobri saveti. Isto moze da se primeni i sa druge strane. I onda se i one i oni nerviraju sto je suprotni pol pun "ludaka". Manje pratite instant savete a vise pratite srce i bicete dobro. Svaki poraz je stepenik ka buducoj pobedi!

Crna

pre 6 godina

Muški komentari su zastrašujući! Zašto vam smeta ovaj članak? Ne biste iste kriterijume preporučili svojoj sestri, ćerki? Ili bi trebalo da bude u vezi bez poštovanja, bez budućnosti, u kojoj ne sme da pisne i seks mora odmah da padne ili ništa? Šta je ovde toliko strašno za vas? Što se nešto uopšte traži od vas osim da žene budu prosto srećne što postojite takvi kakvi ste, makar je šikanirali, vređali i viđali se sa 5 žena odjednom? Ovde se uopšte ne pominje novac, ni izdržavanje, ni skupi pokloni, čak ni kućni poslovi, samo osnovno poštovanje, ljubav i ono što svaka jedinka u vezi zaslužuje i OPET vam smeta?
I zašto stalno izvlačite seriju Sex i grad? Pa to je staro 25 godina, niko to ne shvata ozbiljno ta serija je sprdnja.
Iskreno su me uznemirli muški komentari, toliko mržnje i prezira prema ženama, i time smo okruženi? Smatrate da ste "alfa mužjaci" jer nas prezirete i mislite da ste božji dar za žene a nama ništa ne treba dati. Strašno!

M

pre 6 godina

@ AleK

Nije mi jasno da li stvarno mislite ovo što ste napisali ili ste ironični. Niko nema pravo da od bilo koga traži da se "žrtvuje". Da se potrudi i da uloži sebe u nešto, da, ali da se žrtvuje, to ne. Jedino ako imate simetričan zahtev prema sebi, pa ste i Vi spremni da se baš žrtvujete (onako kao Vi zamišljate žrtvu).
Mislim da ovo čitanje koje pominjete nije spojivo sa svim vašim ostalim zahtevima (zato sam pomislila da je ironija). Govorim iz iskustva. Čitanje zahteva vreme. Čitanje i kuvanje, može se postići uz dobru organizaciju. Sve ostalo u paketu, ne, čak i uz dobru organizaciju. Ako nađete obrazovanu ženu koja se odlično organizuje, ona sigurno neće pristati da bude žrtva i moraćete da dorastete njenim zahtevima. Osim ako je mazohista.

JJ

pre 6 godina

Devet pravila da ne završite sa pogrešnom.
- ona voli da kuva
- ona se žrtvuje za porodicu
- ona nema iluzije o fabuloznom životu
- ona je psihički jaka
- ona poštuje starije
- ona je kulturna
- ona radi i ne kuka
- ona voli da čita
- ona voli r'n'r
(AleK, 28. april 2017 01:28
Zamisli, pokrivam sve tačke, plus izgledam poprilično dobro za svoje godine, pa sam završila sa pogrešnim. I to sam shvatila prekasno, odnosno uz moje "žrtvovanje " i optimizam sam se zeznula, možda ne za medalju, ali definitivno za učestvovanje u polufinalu.

LaleGator

pre 6 godina

Sad imam jednu drugaricu koja se upusta u zivot sa alkoholicarem (rane 30-te godine). Njen zivot, njena stvar ali mirisi joj sigurna kuca. Isto nikad ne bih izabrala. Eto. Toliko.
(samo kazem_ns, 28. april 2017 16:08)
___________

Nazalost ali znam jako puno devojaka koje izbegavaju normalne momke,
jer njih danasnja "kultura pinka" predstavlja kao slabice i da ih treba zaobilaziti u sirokom krugu pa cak i upozoriti sve svoje drugarice, pazi se onog tamo normalnog on je sigurno slabić!!!
i zato radije biraju nekog nasilnika ili alkosa, kao tvoja drigarica, i ceo zivot ce pokusavati da od njega napravi normalnog!

ALI nemojmo generalizivati nisu svi losi

Bananamen

pre 6 godina

@Сrna
Što te pogadjaju komentari pa nije ovo toliko relevantno mesto za neki uzorak. Svaki zatucanko danas ima pametni telefon, instaliranu aplikaciju i pristup komentarima. Ono što mi je odmah zaparalo oču je stavka 1, žene često mešaju agresivno ponašanje, prezaštićenost, egomaniju sa samopouzdanjem kod muškaraca pa tako često zapadnu u veze gde ili budu maltretirane ili prevarene vrlo brzo. Samopouzdanje je kada ne varamo i iskreno volimo tu ženu, kada je ona jedina, kada ne napadamo one koji je odmere na ulici jer znamo da je samo naša. Kada ona ni ne pomisli na prevaru jer pored nas ima PRAVU sigurnost.
Nažalost potonje muškarce devojke uglavnom smatraju šmokljanima jer nisu nešto nametljivi i glasni. I onda sami mi one same ili nesrećne. Sve smo zaslužili što nam se dešava.