Iskreno priznanje muškaraca: Evo zašto smo spremni da platimo za seks

Subota, 13.05.2017.

11:58

Izvor: Super žena

Iskreno priznanje muškaraca: Evo zašto smo spremni da platimo za seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

jao

pre 6 godina

Nemoj posle da je neko pljuvao Soraju koja ima pola miliona evra u automobilima! Obogatila se zahvaljujući muškoj gluposti. Kad vidim komentare, žao mi je što nikad nisam gledala muskarce kroz novac, trebalo je. Kakve stavove imate o ženama, treba da vas deru!

Arch Enemy

pre 6 godina

Prostitutke za razliku od kojekakvih seljanki koje glume ludilo i nivoe izuzetno cijenim i poštujem,to su žene kod kojih nema ,,mimikrije" i koje su mnoogo zanimljivije i zabavnije od ovih što sebe smatraju da su bogom date a sex i druženje sa njima su uvijek za pamćenje,iskustvo na ovu temu mi daje za pravo da se obratim na ovaj način pa neka misli ko šta hoće!

Koala

pre 6 godina

Neverovatno mi je kako svi govore o plaćanju ženama i u vezi i van nje a niko ne pominje investiciju onog najvažnijeg, a to je vreme!
Novac je da se troši, ali vreme je skupo i osećaj besmisla ako ne uspeš.
Usput ženama ne moraš da plaćas, to je vaš izbor.

Veteran

pre 6 godina

Starije sam generacije i mogu iskreno reci da nikada nisam direktno platio za seks iz vise razloga.
Iako je to, kako mnogi kazu, jednostavnije i bez obaveza. Medjutim, kao sto je jedan napisao u svom
komentaru, ne mogu zamisliti imati seks sa zenom preko koje je prosla "divizija" u onakom zadovoljstvu
kao sto to imam sa partnerkom koju poznajem i volim. Sa prostitutkom mogu samo da se seksualno
zadovoljim (ejakuliram) i to je sve. Sa partnerkom je lepo izaci van bilo gde, biti romantican, razgovarati,
smejati se, a kada se nadjemo u krevetu, imati predigru, milovati, ljubiti i na kraju doci do vrhunca kojeg
oboje zelimo. S druge strane kod prostitutke je veca je opasnost da se sa zarazim. Zato, muskarci, iako
imate veliku zelju za seksom, dobro razmislite s kim i kada imate seks.

L

pre 6 godina

A da, vi koji mislite da morate da platite i ovako i onako ste najgori od svih. Mogu da platim večeru i sama, hvala, ili da imam svoja kola, ne činiš ti meni uslugu. Ako sam pristala da izađem sa tobom, ne znači da ti dugujem sex automatski sve i da si pukao milione na izlazak (a nisi).

Daleko od toga da sam nafurana, pričam uopšteno sa ženskog stanovišta, niste svesni koliko taj muški stav odbija - pa vi gledate pare i računate svaki dinar u glavi više nego najveća sponzoruša. Šta će normalna, neiskompleksirana devojka sa nekim takvim? Ma i bilo kakva devojka, ne mora ni normalna da bude kad niste ni vi.

L

pre 6 godina

@Aron
Jadan ti, moraš da se "pomučiš" da bi našao kvalitetnu osobu. Nije ti palo na pamet da žene jednostavno osete koliko ih zapravo mrziš?

L

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.
(devojke gde ce vam dusa, 13. maj 2017 12:43)
Hahahah nasmeja me, ali skroz realno. Ispade da muškarce samo sex zanima u svakom trenutku.

mila

pre 6 godina

Kakva ogromna količina neopevanih džibera i muških otpadaka na jednom mestu. Čitajući ove komentare doživela sam takav transfer blama kakav mi se nikad do sad nije desio. Sikter muška stoko!

Kulov

pre 6 godina

Obrnuo sam preko 200 prostitutki, sve do jedne mlade i prelepe. Znate kad bih spavao sa toliko "normalnih" žena?? Nikada, a potrošio bih brdo para i vremena.

i finansijski isplativije...

pre 6 godina

Ja sam poprilicno gojazna zena. Ne pada mi na pamet da trosim novac na sminku, garderobu, teretanu ne bih li nasla nekog. Dok sam bila mladja i mnogo lepsa trudila sam se oko muskaraca i nijedan mi nije dao ono sto trenutno dobijam od jednog mladica koga placam. Da mi je ova pamet a one godine davno bi prestala da razmisljam sta drugi misle i radila sta zelim.

Mirjana

pre 6 godina

Ljudi, da li je moguce da ste vi u zivotu sretali samo te zene koje morate da vodite na vecere i kupujete skupe poklone, da biste dobili nesto?
Neka sutra crknem ako me to ikad kupi.

@love

pre 6 godina

Nemam negativan stav prema prostituciji,cak je bolje platiti sex nego ga u vezi koristiti za manipulaciju. Uostalom,postoji od kad je svijeta i vijeka i to je nacin zivota. Stvar izbora.

T-Zex

pre 6 godina

Ja nikad nisam platio za sex. Sve nabrojano imam sa devojkama sa kojima sam bio. I atraktivne i predusretljive i spremne da izadju u susret svakom zahtevu. Naravno ne sve , ali vecina. Nemam nista protiv placanja za sex , ali naprosto ne volim pomisao da je pre mene istim putem prosla cela " divizija ". Ako uspete da opustite zenu , dobijete puno od nje . Zene su cudo.

M

pre 6 godina

@Bane
To bi bilo fenomenalno!
Obda biste bar morali da se suočite sa realnim razlozima zašto ne uspevate da nađete devojke i zašto ne žele seks na jedno veče ili bez obaveza sa vama, umesto da sebe uljuljkujete u ideju da je to sve do para.
Potpuno podržavam inicijativu. Možda će doprineti da svi imamo mnogo bolje seksualno aktivne živote kad muškarci skontaju da žene nisu zamena za lutke na naduvavanje. ;)

kontrasica

pre 6 godina

Genijalni su mi ovi sto navode koliko su placali vecere i cvece dok nisu kresnuli. Pa izvini, nije znala da je obasipas paznjom jer hoces samo sex. Pogresno je mislila da ti se svidja :)) A aj malo da izracunamo koliko je kostao njen izgleda u odnosu na tvoju veceru i cvece, pa da ponovo popricao ko je kome platio :)))

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

Mnz

pre 6 godina

Nije stvar placanja ili ne, skoro svako moze da nadje devojku, avanturu ili kako god. Ali pre ili kasnije se zaljube i onda komplikacije, gde si bio, sta si radio ... raskidi ... zato su preko zene manje lepse od nasih ali jednostavnije. Kad se slozimo, slozimo kad ne svako na svoju stranu i cao. Ili ova varijanta plati i vozi.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

stefke

pre 6 godina

Ja što sam stariji sve mi više ovo plaćanje seksa dodje bolja investicija. Jer kao što neko reče "ti u svakom slučaju plaćaš, samo je pitanje da li preko večere, pića, skupih poklona ili novcem direktno". Nema razlike. Do 23. godine sam bio u fazonu "trudi se neke devojke, bori se za nju, budi džentlmen, budi normalan momak, pričaj gluposti i nasmej je". Od toga nisam dobio ništa, jer bi je uvek neki klošar pokupio, iskoristio i odbacio, i tako u krug. Sad je još i teže naći devojku, nisi iskusan, ne znaš ni da se ljubiš, bukvalno ništa. Devojkama je mnogo lakše, uglavom imaju mogućnost da biraju, a uvek izaberu najgore.

M

pre 6 godina

Evo sve čekam da će se neko u komentarima setiti da možda samo možda nije baš normalno i ok koristiti nečije telo za zadovoljenje sopstvenih želja i fantazija bez ikakvog obzira prema osobi kojoj to telo pripada. Nije vam frka da imate seks sa ženom koja to ne želi jer "pobogu platili ste".
" seks se plaća ovako ili sastancima hehe". Ne mačići na sastanak idete da biste se ženi dopali, da bi ona želela da ima seks sa vama. Plaćanje prostitutke znači da vas boli uvo za drugu osobu, da je tretirate isključivo kao parče mesa i ne zanima vas kako je njoj, važno da je vama lepo, koga briga za druge ljude na planeti.

cudak

pre 6 godina

@samo da kazem Sto ce reci da ni ti nisi imala sex tih 2-3 meseca. Sta ti to govori? Cim vam niko nije prisao znaci da vam ekipa nije zabavna i pristupacna tj da saljete lose vibracije.

N

pre 6 godina

Muskarci koji zenu dozivljavaju kao stvar sa rafa u supermarketu i ne mogu da upoznaju normalnu zenu, jer sto zracis to i privlacis. Da li mislite da zene zude da ih koristite kao "lutke za praznjenje"? Oni koji u zeni vide licnost itekako umeju da nadju i ljubav a ne samo sex. Veoma mi je zao kad procitam tako tuzne komentare jer mi se cini da zivimo u nekom razlicitom univerzumu. Svi ljudi koji me okruzuju su u skladnim vezama i brakovima i nikada nisu imali problem da pronadju partnere.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ako želim samo seks, a ne vezu, lakše mi je da platim kurvu 50-100 evra, koja dobro izgleda i hoće sve da "radi". Njoj ne moram da objašnjavam ko sam, šta sam, odakle sam, čime se bavim itd. Ne moram da je izvodim na piće, plaćam večere, bioskope, odvozim, dovozim kući, skidam zvezde sa neba... Platiš dosta, a ne znaš da li će doći do seksa, i da li će u krevetu želeti da radi ono što ja želim. Bolje, lakše, jednostavnije mi je da iznajmim kurvu. Mada, ja to u Srbiji nikada nisam radio, ali jesam u Pragu i Berlinu gde za 50-100 evra možeš da iznajmiš vrhunsku lepoticu.

Nenad

pre 6 godina

(Samo da kazem, 13. maj 2017 13:37)
Pa stvar i jeste u tome da ulozimo sto manje a da dobijemo sto vise.
Necemo se "malo vise truditi" ako mozemo da se ne trudimo.

srecno udata

pre 6 godina

placajte kad hocete i kome hocete, trziste je slobodno, ali nemojte konstantno da prosipate tuzne balade kako eto vi stalno nesto placate, kupujete poklone, dovozite se i odvozite se po celom gradu da se na kraju mozda ni ne omrsite! prilicno je glupa prica, ne stajem ni na ciju stranu ali cini mi se da i devojke moraju nekako da dodju do tog grada, da imaju koji dinar u dzepu za pice i sladoled da i one kupuju momcima poklone za razlicite godisnjice itd! i ako cemo bas da banalizujemo, sta mislite koliko kosta sminka, garderoba, depilacija, parfemcici? sve to devojke placaju i ne pada im na pamet da se zale kako su muskarci eto skupi i da im se vise isplati da plate za seks!

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Očigledno da ti i tvoja drugarica niste baš toliko atraktivne kako ti opisuješ, u protivnom bi se našao bar jedan frajer da vam priđe u svim tim silnim izlascima. Ipak, pre će biti da vam je prišao, ali ga prosto niste konstatovale jer se ne uklapa u vaša nerealna očekivanja.

Maka@

pre 6 godina

XY@ znam da je teško poverovati ali postoje muškarci ( i žene) sa iskrenom potrebom da pronađu "druga" nekog sa kime bi delili životne radosti i tuge. Sex jeste bitan , novac, moć i igre dominacije , ali šta muškarac( i žena) može uraditi samo za naznaku ljubavi i utehe e to je već nešto i kao žena mogu reći da onog trenutka kada mu vidiš pukotinu i kako je zaceljuješ ( i obrnuto on tvoje) to je jače od svake strasti i dominacije, a povrh svega besplatno .

Samo da kazem

pre 6 godina

@ day game.
Sasvim suprotno od toga sto pricas! Moj kum godinama drzi tezu da smo dobre ribe(njegove reci) i da smo suvise lepe, atraktivne i normalne, pa se muskarci uplase i ne smeju da pridju normalnoj i finoj devojci.

XY

pre 6 godina

Muskarci uvek placaju za seks.Sta je to kad muskarac izvodi na vecere,pice u skupe kafice,kupuje skupe poklone za rodjendane,trosi benzin na odvozenje i dovozenje do kuce,zasto bi to bilo ko radio bez namere da kasnije dobije seks? To je prakticno poslovna investicija,ulaganje u eventualno dobijanje seksa.Nekad se investicija isplati,nekad ne.Postoji samo jedan nacin da muskarac dobije besplatan seks i da bude siguran da je dobio zbog sebe,a ne zvog novca- to je seks sa udatom zenom.E tu nema ni izlazaka,ni placanja bilo cega,nema poklona,nema voznje kolima,nema zajednickog pojavljivanja,samo seks u 4 zida i brz odlazak kuci posle 2 sata.Nema smaranja,nema telefonskih poziva,znaju se granice,znate da nije s vama zbog para,nema troskova,jer je za njih zaduzen muz.Apsolutno savrsenstvo.Lepo je rekao Aleksandar Dima:Nema vece ljubavi od ljubavi udate zene,ali ne prema muzu,nego ljubavniku.Milion puta sam se u to uverio.A sto se tice prostitucije,zasto bi samo seks bio izuzet iz kupoprodajnih odnosa koji karakterisu sve druge ljudske aktivnosti?Sto bi rekao Begbede:"Sve se kupuje:ljubav,umetnost,planeta Zemlja,vi,ja."

Бобан

pre 6 godina

То су жене које поштено раде свој посао за цену коју унапред кажу за разлику од "поштених" које то никада не би урадиле за паре, али мушкарац је пожељно да има добра кола, да их изводи на лепа места и да их изненади неким скупим поклоном.

Riki

pre 6 godina

imam 35 godina i imao sam dosta cura (za mene je to 10-15). I ja sam jedan od onih koji je placao za sexualne usluge takodje. Uopste to nisam radio jer sam "jadan" ili sto nisam mogao da nadjem neku za sex, jednostavno lakse sve bogami. To sam dosta puta radio u Madjarskoj i Nemackoj, jer jednostavno tu dobijes sta trazis. Zadnji put sam platio curi od 20 godina u Nemackoj (cura izgledala kao san) i bas sam je pitao zasto to radi.... zanimalo me jer je zamislite pricala sa momkom posle naseg seksa (ona je meni kao i sve ostale bila praznjenje izmedju nekih veza). Objasnila mi da to radi jednostavno zbog para i niceg drugog. U Nemackoj su javne kuce zgrade od po 7-8 spratova gde cure placaju kiriju da bi tu mogle da rade i nema nikakvih kriminalaca i prisilne prodaje necega, sve legalno.

malo sutra

pre 6 godina

I posle ce taj koji je navikao da sve dobija na izvolte da bude dobar muz i stub porodice na koga deca mogu da se oslone. Taj ce deci da da par novcanica da ne bi morao da ih gleda, osim ako ne plesu na sipci.

Mitar Danguba

pre 6 godina

Svi ovi razlozi su tačni, plus pod 6. mogu da dodam - "Instant zadovoljenje". XXI vek je, živi se brzo, znam šta želim i hoću to odmah. Ne sutra, ne za dve nedelje. Kod "profesionalki" mi se upravo svidja taj instant prelazak na akciju. Poželiš seks, zoveš devojku, ona dodje, upoznaš se sa njom, poželiš je (kako i ne bi, izgleda ultra-atraktivno) i bum - posle 5 minuta ste "u akciji" i dobio si to što si želeo.

Samo da kazem

pre 6 godina

Muskarci da se malo vise potrude mozda bi i imali sex. Ja sam atraktivna, lepa a nisam ni sponzorusa (sama privredjujem) niti silikonka. Trenutno sam singl, da se razumemo rane tridesete, i izlazim sa lepom drugaricom cesto po BG-u. Sta mislite koliko nas je momaka startovalo u poslednja 2-3 meseca? NULA! Masa njih nas gledaju, mozda se osmehnu, ali da pridju- pa Boze sacuvaj. Sve se zavrsi na blagom flertu bez ikakvog upoznavanja.
E pa onda drugari, zato i morate da placate!

Iskren momak

pre 6 godina

Da imam platio bi jednoj da se ne mučim više oko toga.
Al" nemam!"
Stoga osudjen sam na masturbaciju,porniće jer ovako neće nijedna.
Čak šta više.. "Litra znoja proliješ da bi je ubedio da izadje sa tobom a kamoli da dodješ do tog čina." Uzgred imam 27 godina!

realno

pre 6 godina

@aron: imam baš opasan auto, dobro zarađujem (radim za, stranu firmu, ali vecinu vremena radim iz Beograda), 48 godina, a izgledam kao da mi je 40 (majka priroda me iz nekog razloga nagradila), razveden, dvoje odrasle dece, veoma situiran... dakle prilika ipo, ali mogu ti reći da se baš ne otimaju za mene. Nije da nema, ali činjenica je da će naša zena radije biti sa sumnjivim tipom nego nekim situiranim. Mislim koliko ne pričam o onim silikonušama koje osim atributa nemaju ni jedan jedini ljudski kvalitet, toliko ne pričam ni o onim "smernim". Moram da, budem iskren do kraja, ipak mislim da, najviše šanse imaju oni duhiviti i šarmeri pi prirodi, njima nije vazno koliko takvi imaju novca, ali i takve veze su jako kratkog daha.

Bane

pre 6 godina

Sve razloge iz teksta potpisujem.....jos bih dodao da je tako i najjeftinije doci do sexa. Ko misli da nikad nije platio za seks neka se zapita koliko je potrosio na zavodjenje neke atraktivne devojke pri cemu je veliko pitanje da li je na kraju uspeo i da spava sa njom.

devojke gde ce vam dusa

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.

Aron

pre 6 godina

Da, to je to što se tiče razvijenog sveta, ovde kod nas stvari stoje drugačije. Ljudi plaćaju za seks da bi ga uopšte imali, jer da se ne lažemo ovde se teško dolazi ne samo do seksa već do partnerke uopšte. Ta priča o "slobodi" ovdde važi selektivno i to za one koji imaju puno love , mnogo zgodne i oni koji su rođeni kao frajeri. Za sve ostale to je vrlo težak. komlikovan i dug poduhvat. Bukvalno treba da prođu meseci da bi ti smuvao neku devojku. Prvo treba da vidiš koju ćeš da startuješ, kakva su njena očekivanja, karakter, interesovanja... Onda da nađeš nekog ko će ti posredovati to jest reći koju dobru reč o tebi i "Slučajno" upoznati sa njom. Naravno moraš da nađeš osobu koja ti veruje i u koju imaš poverenja, ne možeš od nekog koga jedva poznaješ da kažep "Ej, uopznaj me sa njom". To je neozbiljno. Što se tiče same prostitucije ja iskreno nisam imao ali jedan moj drug mi je u poverenju reko da jeste. E sad, da li me je lagao? Ne znam, ali čini mi se da nije jer nikada ga nisam video sa devojkom da je bio u vezi.

Бобан

pre 6 godina

То су жене које поштено раде свој посао за цену коју унапред кажу за разлику од "поштених" које то никада не би урадиле за паре, али мушкарац је пожељно да има добра кола, да их изводи на лепа места и да их изненади неким скупим поклоном.

Bane

pre 6 godina

Sve razloge iz teksta potpisujem.....jos bih dodao da je tako i najjeftinije doci do sexa. Ko misli da nikad nije platio za seks neka se zapita koliko je potrosio na zavodjenje neke atraktivne devojke pri cemu je veliko pitanje da li je na kraju uspeo i da spava sa njom.

devojke gde ce vam dusa

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.

Riki

pre 6 godina

imam 35 godina i imao sam dosta cura (za mene je to 10-15). I ja sam jedan od onih koji je placao za sexualne usluge takodje. Uopste to nisam radio jer sam "jadan" ili sto nisam mogao da nadjem neku za sex, jednostavno lakse sve bogami. To sam dosta puta radio u Madjarskoj i Nemackoj, jer jednostavno tu dobijes sta trazis. Zadnji put sam platio curi od 20 godina u Nemackoj (cura izgledala kao san) i bas sam je pitao zasto to radi.... zanimalo me jer je zamislite pricala sa momkom posle naseg seksa (ona je meni kao i sve ostale bila praznjenje izmedju nekih veza). Objasnila mi da to radi jednostavno zbog para i niceg drugog. U Nemackoj su javne kuce zgrade od po 7-8 spratova gde cure placaju kiriju da bi tu mogle da rade i nema nikakvih kriminalaca i prisilne prodaje necega, sve legalno.

L

pre 6 godina

A da, vi koji mislite da morate da platite i ovako i onako ste najgori od svih. Mogu da platim večeru i sama, hvala, ili da imam svoja kola, ne činiš ti meni uslugu. Ako sam pristala da izađem sa tobom, ne znači da ti dugujem sex automatski sve i da si pukao milione na izlazak (a nisi).

Daleko od toga da sam nafurana, pričam uopšteno sa ženskog stanovišta, niste svesni koliko taj muški stav odbija - pa vi gledate pare i računate svaki dinar u glavi više nego najveća sponzoruša. Šta će normalna, neiskompleksirana devojka sa nekim takvim? Ma i bilo kakva devojka, ne mora ni normalna da bude kad niste ni vi.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Očigledno da ti i tvoja drugarica niste baš toliko atraktivne kako ti opisuješ, u protivnom bi se našao bar jedan frajer da vam priđe u svim tim silnim izlascima. Ipak, pre će biti da vam je prišao, ali ga prosto niste konstatovale jer se ne uklapa u vaša nerealna očekivanja.

Mirjana

pre 6 godina

Ljudi, da li je moguce da ste vi u zivotu sretali samo te zene koje morate da vodite na vecere i kupujete skupe poklone, da biste dobili nesto?
Neka sutra crknem ako me to ikad kupi.

realno

pre 6 godina

@aron: imam baš opasan auto, dobro zarađujem (radim za, stranu firmu, ali vecinu vremena radim iz Beograda), 48 godina, a izgledam kao da mi je 40 (majka priroda me iz nekog razloga nagradila), razveden, dvoje odrasle dece, veoma situiran... dakle prilika ipo, ali mogu ti reći da se baš ne otimaju za mene. Nije da nema, ali činjenica je da će naša zena radije biti sa sumnjivim tipom nego nekim situiranim. Mislim koliko ne pričam o onim silikonušama koje osim atributa nemaju ni jedan jedini ljudski kvalitet, toliko ne pričam ni o onim "smernim". Moram da, budem iskren do kraja, ipak mislim da, najviše šanse imaju oni duhiviti i šarmeri pi prirodi, njima nije vazno koliko takvi imaju novca, ali i takve veze su jako kratkog daha.

XY

pre 6 godina

Muskarci uvek placaju za seks.Sta je to kad muskarac izvodi na vecere,pice u skupe kafice,kupuje skupe poklone za rodjendane,trosi benzin na odvozenje i dovozenje do kuce,zasto bi to bilo ko radio bez namere da kasnije dobije seks? To je prakticno poslovna investicija,ulaganje u eventualno dobijanje seksa.Nekad se investicija isplati,nekad ne.Postoji samo jedan nacin da muskarac dobije besplatan seks i da bude siguran da je dobio zbog sebe,a ne zvog novca- to je seks sa udatom zenom.E tu nema ni izlazaka,ni placanja bilo cega,nema poklona,nema voznje kolima,nema zajednickog pojavljivanja,samo seks u 4 zida i brz odlazak kuci posle 2 sata.Nema smaranja,nema telefonskih poziva,znaju se granice,znate da nije s vama zbog para,nema troskova,jer je za njih zaduzen muz.Apsolutno savrsenstvo.Lepo je rekao Aleksandar Dima:Nema vece ljubavi od ljubavi udate zene,ali ne prema muzu,nego ljubavniku.Milion puta sam se u to uverio.A sto se tice prostitucije,zasto bi samo seks bio izuzet iz kupoprodajnih odnosa koji karakterisu sve druge ljudske aktivnosti?Sto bi rekao Begbede:"Sve se kupuje:ljubav,umetnost,planeta Zemlja,vi,ja."

srecno udata

pre 6 godina

placajte kad hocete i kome hocete, trziste je slobodno, ali nemojte konstantno da prosipate tuzne balade kako eto vi stalno nesto placate, kupujete poklone, dovozite se i odvozite se po celom gradu da se na kraju mozda ni ne omrsite! prilicno je glupa prica, ne stajem ni na ciju stranu ali cini mi se da i devojke moraju nekako da dodju do tog grada, da imaju koji dinar u dzepu za pice i sladoled da i one kupuju momcima poklone za razlicite godisnjice itd! i ako cemo bas da banalizujemo, sta mislite koliko kosta sminka, garderoba, depilacija, parfemcici? sve to devojke placaju i ne pada im na pamet da se zale kako su muskarci eto skupi i da im se vise isplati da plate za seks!

i finansijski isplativije...

pre 6 godina

Ja sam poprilicno gojazna zena. Ne pada mi na pamet da trosim novac na sminku, garderobu, teretanu ne bih li nasla nekog. Dok sam bila mladja i mnogo lepsa trudila sam se oko muskaraca i nijedan mi nije dao ono sto trenutno dobijam od jednog mladica koga placam. Da mi je ova pamet a one godine davno bi prestala da razmisljam sta drugi misle i radila sta zelim.

Veteran

pre 6 godina

Starije sam generacije i mogu iskreno reci da nikada nisam direktno platio za seks iz vise razloga.
Iako je to, kako mnogi kazu, jednostavnije i bez obaveza. Medjutim, kao sto je jedan napisao u svom
komentaru, ne mogu zamisliti imati seks sa zenom preko koje je prosla "divizija" u onakom zadovoljstvu
kao sto to imam sa partnerkom koju poznajem i volim. Sa prostitutkom mogu samo da se seksualno
zadovoljim (ejakuliram) i to je sve. Sa partnerkom je lepo izaci van bilo gde, biti romantican, razgovarati,
smejati se, a kada se nadjemo u krevetu, imati predigru, milovati, ljubiti i na kraju doci do vrhunca kojeg
oboje zelimo. S druge strane kod prostitutke je veca je opasnost da se sa zarazim. Zato, muskarci, iako
imate veliku zelju za seksom, dobro razmislite s kim i kada imate seks.

Iskren momak

pre 6 godina

Da imam platio bi jednoj da se ne mučim više oko toga.
Al" nemam!"
Stoga osudjen sam na masturbaciju,porniće jer ovako neće nijedna.
Čak šta više.. "Litra znoja proliješ da bi je ubedio da izadje sa tobom a kamoli da dodješ do tog čina." Uzgred imam 27 godina!

Samo da kazem

pre 6 godina

Muskarci da se malo vise potrude mozda bi i imali sex. Ja sam atraktivna, lepa a nisam ni sponzorusa (sama privredjujem) niti silikonka. Trenutno sam singl, da se razumemo rane tridesete, i izlazim sa lepom drugaricom cesto po BG-u. Sta mislite koliko nas je momaka startovalo u poslednja 2-3 meseca? NULA! Masa njih nas gledaju, mozda se osmehnu, ali da pridju- pa Boze sacuvaj. Sve se zavrsi na blagom flertu bez ikakvog upoznavanja.
E pa onda drugari, zato i morate da placate!

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ako želim samo seks, a ne vezu, lakše mi je da platim kurvu 50-100 evra, koja dobro izgleda i hoće sve da "radi". Njoj ne moram da objašnjavam ko sam, šta sam, odakle sam, čime se bavim itd. Ne moram da je izvodim na piće, plaćam večere, bioskope, odvozim, dovozim kući, skidam zvezde sa neba... Platiš dosta, a ne znaš da li će doći do seksa, i da li će u krevetu želeti da radi ono što ja želim. Bolje, lakše, jednostavnije mi je da iznajmim kurvu. Mada, ja to u Srbiji nikada nisam radio, ali jesam u Pragu i Berlinu gde za 50-100 evra možeš da iznajmiš vrhunsku lepoticu.

Maka@

pre 6 godina

XY@ znam da je teško poverovati ali postoje muškarci ( i žene) sa iskrenom potrebom da pronađu "druga" nekog sa kime bi delili životne radosti i tuge. Sex jeste bitan , novac, moć i igre dominacije , ali šta muškarac( i žena) može uraditi samo za naznaku ljubavi i utehe e to je već nešto i kao žena mogu reći da onog trenutka kada mu vidiš pukotinu i kako je zaceljuješ ( i obrnuto on tvoje) to je jače od svake strasti i dominacije, a povrh svega besplatno .

kontrasica

pre 6 godina

Genijalni su mi ovi sto navode koliko su placali vecere i cvece dok nisu kresnuli. Pa izvini, nije znala da je obasipas paznjom jer hoces samo sex. Pogresno je mislila da ti se svidja :)) A aj malo da izracunamo koliko je kostao njen izgleda u odnosu na tvoju veceru i cvece, pa da ponovo popricao ko je kome platio :)))

mila

pre 6 godina

Kakva ogromna količina neopevanih džibera i muških otpadaka na jednom mestu. Čitajući ove komentare doživela sam takav transfer blama kakav mi se nikad do sad nije desio. Sikter muška stoko!

M

pre 6 godina

Evo sve čekam da će se neko u komentarima setiti da možda samo možda nije baš normalno i ok koristiti nečije telo za zadovoljenje sopstvenih želja i fantazija bez ikakvog obzira prema osobi kojoj to telo pripada. Nije vam frka da imate seks sa ženom koja to ne želi jer "pobogu platili ste".
" seks se plaća ovako ili sastancima hehe". Ne mačići na sastanak idete da biste se ženi dopali, da bi ona želela da ima seks sa vama. Plaćanje prostitutke znači da vas boli uvo za drugu osobu, da je tretirate isključivo kao parče mesa i ne zanima vas kako je njoj, važno da je vama lepo, koga briga za druge ljude na planeti.

stefke

pre 6 godina

Ja što sam stariji sve mi više ovo plaćanje seksa dodje bolja investicija. Jer kao što neko reče "ti u svakom slučaju plaćaš, samo je pitanje da li preko večere, pića, skupih poklona ili novcem direktno". Nema razlike. Do 23. godine sam bio u fazonu "trudi se neke devojke, bori se za nju, budi džentlmen, budi normalan momak, pričaj gluposti i nasmej je". Od toga nisam dobio ništa, jer bi je uvek neki klošar pokupio, iskoristio i odbacio, i tako u krug. Sad je još i teže naći devojku, nisi iskusan, ne znaš ni da se ljubiš, bukvalno ništa. Devojkama je mnogo lakše, uglavom imaju mogućnost da biraju, a uvek izaberu najgore.

Aron

pre 6 godina

Da, to je to što se tiče razvijenog sveta, ovde kod nas stvari stoje drugačije. Ljudi plaćaju za seks da bi ga uopšte imali, jer da se ne lažemo ovde se teško dolazi ne samo do seksa već do partnerke uopšte. Ta priča o "slobodi" ovdde važi selektivno i to za one koji imaju puno love , mnogo zgodne i oni koji su rođeni kao frajeri. Za sve ostale to je vrlo težak. komlikovan i dug poduhvat. Bukvalno treba da prođu meseci da bi ti smuvao neku devojku. Prvo treba da vidiš koju ćeš da startuješ, kakva su njena očekivanja, karakter, interesovanja... Onda da nađeš nekog ko će ti posredovati to jest reći koju dobru reč o tebi i "Slučajno" upoznati sa njom. Naravno moraš da nađeš osobu koja ti veruje i u koju imaš poverenja, ne možeš od nekog koga jedva poznaješ da kažep "Ej, uopznaj me sa njom". To je neozbiljno. Što se tiče same prostitucije ja iskreno nisam imao ali jedan moj drug mi je u poverenju reko da jeste. E sad, da li me je lagao? Ne znam, ali čini mi se da nije jer nikada ga nisam video sa devojkom da je bio u vezi.

Mitar Danguba

pre 6 godina

Svi ovi razlozi su tačni, plus pod 6. mogu da dodam - "Instant zadovoljenje". XXI vek je, živi se brzo, znam šta želim i hoću to odmah. Ne sutra, ne za dve nedelje. Kod "profesionalki" mi se upravo svidja taj instant prelazak na akciju. Poželiš seks, zoveš devojku, ona dodje, upoznaš se sa njom, poželiš je (kako i ne bi, izgleda ultra-atraktivno) i bum - posle 5 minuta ste "u akciji" i dobio si to što si želeo.

L

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.
(devojke gde ce vam dusa, 13. maj 2017 12:43)
Hahahah nasmeja me, ali skroz realno. Ispade da muškarce samo sex zanima u svakom trenutku.

Kulov

pre 6 godina

Obrnuo sam preko 200 prostitutki, sve do jedne mlade i prelepe. Znate kad bih spavao sa toliko "normalnih" žena?? Nikada, a potrošio bih brdo para i vremena.

N

pre 6 godina

Muskarci koji zenu dozivljavaju kao stvar sa rafa u supermarketu i ne mogu da upoznaju normalnu zenu, jer sto zracis to i privlacis. Da li mislite da zene zude da ih koristite kao "lutke za praznjenje"? Oni koji u zeni vide licnost itekako umeju da nadju i ljubav a ne samo sex. Veoma mi je zao kad procitam tako tuzne komentare jer mi se cini da zivimo u nekom razlicitom univerzumu. Svi ljudi koji me okruzuju su u skladnim vezama i brakovima i nikada nisu imali problem da pronadju partnere.

malo sutra

pre 6 godina

I posle ce taj koji je navikao da sve dobija na izvolte da bude dobar muz i stub porodice na koga deca mogu da se oslone. Taj ce deci da da par novcanica da ne bi morao da ih gleda, osim ako ne plesu na sipci.

cudak

pre 6 godina

@samo da kazem Sto ce reci da ni ti nisi imala sex tih 2-3 meseca. Sta ti to govori? Cim vam niko nije prisao znaci da vam ekipa nije zabavna i pristupacna tj da saljete lose vibracije.

@love

pre 6 godina

Nemam negativan stav prema prostituciji,cak je bolje platiti sex nego ga u vezi koristiti za manipulaciju. Uostalom,postoji od kad je svijeta i vijeka i to je nacin zivota. Stvar izbora.

L

pre 6 godina

@Aron
Jadan ti, moraš da se "pomučiš" da bi našao kvalitetnu osobu. Nije ti palo na pamet da žene jednostavno osete koliko ih zapravo mrziš?

T-Zex

pre 6 godina

Ja nikad nisam platio za sex. Sve nabrojano imam sa devojkama sa kojima sam bio. I atraktivne i predusretljive i spremne da izadju u susret svakom zahtevu. Naravno ne sve , ali vecina. Nemam nista protiv placanja za sex , ali naprosto ne volim pomisao da je pre mene istim putem prosla cela " divizija ". Ako uspete da opustite zenu , dobijete puno od nje . Zene su cudo.

Nenad

pre 6 godina

(Samo da kazem, 13. maj 2017 13:37)
Pa stvar i jeste u tome da ulozimo sto manje a da dobijemo sto vise.
Necemo se "malo vise truditi" ako mozemo da se ne trudimo.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

M

pre 6 godina

@Bane
To bi bilo fenomenalno!
Obda biste bar morali da se suočite sa realnim razlozima zašto ne uspevate da nađete devojke i zašto ne žele seks na jedno veče ili bez obaveza sa vama, umesto da sebe uljuljkujete u ideju da je to sve do para.
Potpuno podržavam inicijativu. Možda će doprineti da svi imamo mnogo bolje seksualno aktivne živote kad muškarci skontaju da žene nisu zamena za lutke na naduvavanje. ;)

jao

pre 6 godina

Nemoj posle da je neko pljuvao Soraju koja ima pola miliona evra u automobilima! Obogatila se zahvaljujući muškoj gluposti. Kad vidim komentare, žao mi je što nikad nisam gledala muskarce kroz novac, trebalo je. Kakve stavove imate o ženama, treba da vas deru!

Samo da kazem

pre 6 godina

@ day game.
Sasvim suprotno od toga sto pricas! Moj kum godinama drzi tezu da smo dobre ribe(njegove reci) i da smo suvise lepe, atraktivne i normalne, pa se muskarci uplase i ne smeju da pridju normalnoj i finoj devojci.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

Mnz

pre 6 godina

Nije stvar placanja ili ne, skoro svako moze da nadje devojku, avanturu ili kako god. Ali pre ili kasnije se zaljube i onda komplikacije, gde si bio, sta si radio ... raskidi ... zato su preko zene manje lepse od nasih ali jednostavnije. Kad se slozimo, slozimo kad ne svako na svoju stranu i cao. Ili ova varijanta plati i vozi.

Koala

pre 6 godina

Neverovatno mi je kako svi govore o plaćanju ženama i u vezi i van nje a niko ne pominje investiciju onog najvažnijeg, a to je vreme!
Novac je da se troši, ali vreme je skupo i osećaj besmisla ako ne uspeš.
Usput ženama ne moraš da plaćas, to je vaš izbor.

Arch Enemy

pre 6 godina

Prostitutke za razliku od kojekakvih seljanki koje glume ludilo i nivoe izuzetno cijenim i poštujem,to su žene kod kojih nema ,,mimikrije" i koje su mnoogo zanimljivije i zabavnije od ovih što sebe smatraju da su bogom date a sex i druženje sa njima su uvijek za pamćenje,iskustvo na ovu temu mi daje za pravo da se obratim na ovaj način pa neka misli ko šta hoće!

Samo da kazem

pre 6 godina

Muskarci da se malo vise potrude mozda bi i imali sex. Ja sam atraktivna, lepa a nisam ni sponzorusa (sama privredjujem) niti silikonka. Trenutno sam singl, da se razumemo rane tridesete, i izlazim sa lepom drugaricom cesto po BG-u. Sta mislite koliko nas je momaka startovalo u poslednja 2-3 meseca? NULA! Masa njih nas gledaju, mozda se osmehnu, ali da pridju- pa Boze sacuvaj. Sve se zavrsi na blagom flertu bez ikakvog upoznavanja.
E pa onda drugari, zato i morate da placate!

mila

pre 6 godina

Kakva ogromna količina neopevanih džibera i muških otpadaka na jednom mestu. Čitajući ove komentare doživela sam takav transfer blama kakav mi se nikad do sad nije desio. Sikter muška stoko!

L

pre 6 godina

A da, vi koji mislite da morate da platite i ovako i onako ste najgori od svih. Mogu da platim večeru i sama, hvala, ili da imam svoja kola, ne činiš ti meni uslugu. Ako sam pristala da izađem sa tobom, ne znači da ti dugujem sex automatski sve i da si pukao milione na izlazak (a nisi).

Daleko od toga da sam nafurana, pričam uopšteno sa ženskog stanovišta, niste svesni koliko taj muški stav odbija - pa vi gledate pare i računate svaki dinar u glavi više nego najveća sponzoruša. Šta će normalna, neiskompleksirana devojka sa nekim takvim? Ma i bilo kakva devojka, ne mora ni normalna da bude kad niste ni vi.

malo sutra

pre 6 godina

I posle ce taj koji je navikao da sve dobija na izvolte da bude dobar muz i stub porodice na koga deca mogu da se oslone. Taj ce deci da da par novcanica da ne bi morao da ih gleda, osim ako ne plesu na sipci.

T-Zex

pre 6 godina

Ja nikad nisam platio za sex. Sve nabrojano imam sa devojkama sa kojima sam bio. I atraktivne i predusretljive i spremne da izadju u susret svakom zahtevu. Naravno ne sve , ali vecina. Nemam nista protiv placanja za sex , ali naprosto ne volim pomisao da je pre mene istim putem prosla cela " divizija ". Ako uspete da opustite zenu , dobijete puno od nje . Zene su cudo.

Kulov

pre 6 godina

Obrnuo sam preko 200 prostitutki, sve do jedne mlade i prelepe. Znate kad bih spavao sa toliko "normalnih" žena?? Nikada, a potrošio bih brdo para i vremena.

N

pre 6 godina

Muskarci koji zenu dozivljavaju kao stvar sa rafa u supermarketu i ne mogu da upoznaju normalnu zenu, jer sto zracis to i privlacis. Da li mislite da zene zude da ih koristite kao "lutke za praznjenje"? Oni koji u zeni vide licnost itekako umeju da nadju i ljubav a ne samo sex. Veoma mi je zao kad procitam tako tuzne komentare jer mi se cini da zivimo u nekom razlicitom univerzumu. Svi ljudi koji me okruzuju su u skladnim vezama i brakovima i nikada nisu imali problem da pronadju partnere.

M

pre 6 godina

Evo sve čekam da će se neko u komentarima setiti da možda samo možda nije baš normalno i ok koristiti nečije telo za zadovoljenje sopstvenih želja i fantazija bez ikakvog obzira prema osobi kojoj to telo pripada. Nije vam frka da imate seks sa ženom koja to ne želi jer "pobogu platili ste".
" seks se plaća ovako ili sastancima hehe". Ne mačići na sastanak idete da biste se ženi dopali, da bi ona želela da ima seks sa vama. Plaćanje prostitutke znači da vas boli uvo za drugu osobu, da je tretirate isključivo kao parče mesa i ne zanima vas kako je njoj, važno da je vama lepo, koga briga za druge ljude na planeti.

Samo da kazem

pre 6 godina

@ day game.
Sasvim suprotno od toga sto pricas! Moj kum godinama drzi tezu da smo dobre ribe(njegove reci) i da smo suvise lepe, atraktivne i normalne, pa se muskarci uplase i ne smeju da pridju normalnoj i finoj devojci.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ako želim samo seks, a ne vezu, lakše mi je da platim kurvu 50-100 evra, koja dobro izgleda i hoće sve da "radi". Njoj ne moram da objašnjavam ko sam, šta sam, odakle sam, čime se bavim itd. Ne moram da je izvodim na piće, plaćam večere, bioskope, odvozim, dovozim kući, skidam zvezde sa neba... Platiš dosta, a ne znaš da li će doći do seksa, i da li će u krevetu želeti da radi ono što ja želim. Bolje, lakše, jednostavnije mi je da iznajmim kurvu. Mada, ja to u Srbiji nikada nisam radio, ali jesam u Pragu i Berlinu gde za 50-100 evra možeš da iznajmiš vrhunsku lepoticu.

XY

pre 6 godina

Muskarci uvek placaju za seks.Sta je to kad muskarac izvodi na vecere,pice u skupe kafice,kupuje skupe poklone za rodjendane,trosi benzin na odvozenje i dovozenje do kuce,zasto bi to bilo ko radio bez namere da kasnije dobije seks? To je prakticno poslovna investicija,ulaganje u eventualno dobijanje seksa.Nekad se investicija isplati,nekad ne.Postoji samo jedan nacin da muskarac dobije besplatan seks i da bude siguran da je dobio zbog sebe,a ne zvog novca- to je seks sa udatom zenom.E tu nema ni izlazaka,ni placanja bilo cega,nema poklona,nema voznje kolima,nema zajednickog pojavljivanja,samo seks u 4 zida i brz odlazak kuci posle 2 sata.Nema smaranja,nema telefonskih poziva,znaju se granice,znate da nije s vama zbog para,nema troskova,jer je za njih zaduzen muz.Apsolutno savrsenstvo.Lepo je rekao Aleksandar Dima:Nema vece ljubavi od ljubavi udate zene,ali ne prema muzu,nego ljubavniku.Milion puta sam se u to uverio.A sto se tice prostitucije,zasto bi samo seks bio izuzet iz kupoprodajnih odnosa koji karakterisu sve druge ljudske aktivnosti?Sto bi rekao Begbede:"Sve se kupuje:ljubav,umetnost,planeta Zemlja,vi,ja."

Aron

pre 6 godina

Da, to je to što se tiče razvijenog sveta, ovde kod nas stvari stoje drugačije. Ljudi plaćaju za seks da bi ga uopšte imali, jer da se ne lažemo ovde se teško dolazi ne samo do seksa već do partnerke uopšte. Ta priča o "slobodi" ovdde važi selektivno i to za one koji imaju puno love , mnogo zgodne i oni koji su rođeni kao frajeri. Za sve ostale to je vrlo težak. komlikovan i dug poduhvat. Bukvalno treba da prođu meseci da bi ti smuvao neku devojku. Prvo treba da vidiš koju ćeš da startuješ, kakva su njena očekivanja, karakter, interesovanja... Onda da nađeš nekog ko će ti posredovati to jest reći koju dobru reč o tebi i "Slučajno" upoznati sa njom. Naravno moraš da nađeš osobu koja ti veruje i u koju imaš poverenja, ne možeš od nekog koga jedva poznaješ da kažep "Ej, uopznaj me sa njom". To je neozbiljno. Što se tiče same prostitucije ja iskreno nisam imao ali jedan moj drug mi je u poverenju reko da jeste. E sad, da li me je lagao? Ne znam, ali čini mi se da nije jer nikada ga nisam video sa devojkom da je bio u vezi.

srecno udata

pre 6 godina

placajte kad hocete i kome hocete, trziste je slobodno, ali nemojte konstantno da prosipate tuzne balade kako eto vi stalno nesto placate, kupujete poklone, dovozite se i odvozite se po celom gradu da se na kraju mozda ni ne omrsite! prilicno je glupa prica, ne stajem ni na ciju stranu ali cini mi se da i devojke moraju nekako da dodju do tog grada, da imaju koji dinar u dzepu za pice i sladoled da i one kupuju momcima poklone za razlicite godisnjice itd! i ako cemo bas da banalizujemo, sta mislite koliko kosta sminka, garderoba, depilacija, parfemcici? sve to devojke placaju i ne pada im na pamet da se zale kako su muskarci eto skupi i da im se vise isplati da plate za seks!

Veteran

pre 6 godina

Starije sam generacije i mogu iskreno reci da nikada nisam direktno platio za seks iz vise razloga.
Iako je to, kako mnogi kazu, jednostavnije i bez obaveza. Medjutim, kao sto je jedan napisao u svom
komentaru, ne mogu zamisliti imati seks sa zenom preko koje je prosla "divizija" u onakom zadovoljstvu
kao sto to imam sa partnerkom koju poznajem i volim. Sa prostitutkom mogu samo da se seksualno
zadovoljim (ejakuliram) i to je sve. Sa partnerkom je lepo izaci van bilo gde, biti romantican, razgovarati,
smejati se, a kada se nadjemo u krevetu, imati predigru, milovati, ljubiti i na kraju doci do vrhunca kojeg
oboje zelimo. S druge strane kod prostitutke je veca je opasnost da se sa zarazim. Zato, muskarci, iako
imate veliku zelju za seksom, dobro razmislite s kim i kada imate seks.

stefke

pre 6 godina

Ja što sam stariji sve mi više ovo plaćanje seksa dodje bolja investicija. Jer kao što neko reče "ti u svakom slučaju plaćaš, samo je pitanje da li preko večere, pića, skupih poklona ili novcem direktno". Nema razlike. Do 23. godine sam bio u fazonu "trudi se neke devojke, bori se za nju, budi džentlmen, budi normalan momak, pričaj gluposti i nasmej je". Od toga nisam dobio ništa, jer bi je uvek neki klošar pokupio, iskoristio i odbacio, i tako u krug. Sad je još i teže naći devojku, nisi iskusan, ne znaš ni da se ljubiš, bukvalno ništa. Devojkama je mnogo lakše, uglavom imaju mogućnost da biraju, a uvek izaberu najgore.

Бобан

pre 6 godina

То су жене које поштено раде свој посао за цену коју унапред кажу за разлику од "поштених" које то никада не би урадиле за паре, али мушкарац је пожељно да има добра кола, да их изводи на лепа места и да их изненади неким скупим поклоном.

kontrasica

pre 6 godina

Genijalni su mi ovi sto navode koliko su placali vecere i cvece dok nisu kresnuli. Pa izvini, nije znala da je obasipas paznjom jer hoces samo sex. Pogresno je mislila da ti se svidja :)) A aj malo da izracunamo koliko je kostao njen izgleda u odnosu na tvoju veceru i cvece, pa da ponovo popricao ko je kome platio :)))

devojke gde ce vam dusa

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.

Mitar Danguba

pre 6 godina

Svi ovi razlozi su tačni, plus pod 6. mogu da dodam - "Instant zadovoljenje". XXI vek je, živi se brzo, znam šta želim i hoću to odmah. Ne sutra, ne za dve nedelje. Kod "profesionalki" mi se upravo svidja taj instant prelazak na akciju. Poželiš seks, zoveš devojku, ona dodje, upoznaš se sa njom, poželiš je (kako i ne bi, izgleda ultra-atraktivno) i bum - posle 5 minuta ste "u akciji" i dobio si to što si želeo.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Očigledno da ti i tvoja drugarica niste baš toliko atraktivne kako ti opisuješ, u protivnom bi se našao bar jedan frajer da vam priđe u svim tim silnim izlascima. Ipak, pre će biti da vam je prišao, ali ga prosto niste konstatovale jer se ne uklapa u vaša nerealna očekivanja.

Bane

pre 6 godina

Sve razloge iz teksta potpisujem.....jos bih dodao da je tako i najjeftinije doci do sexa. Ko misli da nikad nije platio za seks neka se zapita koliko je potrosio na zavodjenje neke atraktivne devojke pri cemu je veliko pitanje da li je na kraju uspeo i da spava sa njom.

realno

pre 6 godina

@aron: imam baš opasan auto, dobro zarađujem (radim za, stranu firmu, ali vecinu vremena radim iz Beograda), 48 godina, a izgledam kao da mi je 40 (majka priroda me iz nekog razloga nagradila), razveden, dvoje odrasle dece, veoma situiran... dakle prilika ipo, ali mogu ti reći da se baš ne otimaju za mene. Nije da nema, ali činjenica je da će naša zena radije biti sa sumnjivim tipom nego nekim situiranim. Mislim koliko ne pričam o onim silikonušama koje osim atributa nemaju ni jedan jedini ljudski kvalitet, toliko ne pričam ni o onim "smernim". Moram da, budem iskren do kraja, ipak mislim da, najviše šanse imaju oni duhiviti i šarmeri pi prirodi, njima nije vazno koliko takvi imaju novca, ali i takve veze su jako kratkog daha.

L

pre 6 godina

@Aron
Jadan ti, moraš da se "pomučiš" da bi našao kvalitetnu osobu. Nije ti palo na pamet da žene jednostavno osete koliko ih zapravo mrziš?

Iskren momak

pre 6 godina

Da imam platio bi jednoj da se ne mučim više oko toga.
Al" nemam!"
Stoga osudjen sam na masturbaciju,porniće jer ovako neće nijedna.
Čak šta više.. "Litra znoja proliješ da bi je ubedio da izadje sa tobom a kamoli da dodješ do tog čina." Uzgred imam 27 godina!

cudak

pre 6 godina

@samo da kazem Sto ce reci da ni ti nisi imala sex tih 2-3 meseca. Sta ti to govori? Cim vam niko nije prisao znaci da vam ekipa nije zabavna i pristupacna tj da saljete lose vibracije.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

Riki

pre 6 godina

imam 35 godina i imao sam dosta cura (za mene je to 10-15). I ja sam jedan od onih koji je placao za sexualne usluge takodje. Uopste to nisam radio jer sam "jadan" ili sto nisam mogao da nadjem neku za sex, jednostavno lakse sve bogami. To sam dosta puta radio u Madjarskoj i Nemackoj, jer jednostavno tu dobijes sta trazis. Zadnji put sam platio curi od 20 godina u Nemackoj (cura izgledala kao san) i bas sam je pitao zasto to radi.... zanimalo me jer je zamislite pricala sa momkom posle naseg seksa (ona je meni kao i sve ostale bila praznjenje izmedju nekih veza). Objasnila mi da to radi jednostavno zbog para i niceg drugog. U Nemackoj su javne kuce zgrade od po 7-8 spratova gde cure placaju kiriju da bi tu mogle da rade i nema nikakvih kriminalaca i prisilne prodaje necega, sve legalno.

Mnz

pre 6 godina

Nije stvar placanja ili ne, skoro svako moze da nadje devojku, avanturu ili kako god. Ali pre ili kasnije se zaljube i onda komplikacije, gde si bio, sta si radio ... raskidi ... zato su preko zene manje lepse od nasih ali jednostavnije. Kad se slozimo, slozimo kad ne svako na svoju stranu i cao. Ili ova varijanta plati i vozi.

day game

pre 6 godina

@Samo da kazem

Slobodne i emancipovane žene, privlačnog izgleda, samostalne i situirane, izlaze u grad sa željom da upoznaju muškarce, i baš niko da im priđe mesecima?! Izvini, ali koliko god mnogim tipovima često manjkalo samopouzdanja i odlučnosti da priđu devojci, nešto se u tvojoj priči prosto ne uklapa. Polazim od sebe, nema šanse da te ne bih startovao u bilo kojoj situaciji, u klubu, u prodavnici, na ulici, gde god i kad god, pod uslovom da si tako dobra riba kao što pričaš.

i finansijski isplativije...

pre 6 godina

Ja sam poprilicno gojazna zena. Ne pada mi na pamet da trosim novac na sminku, garderobu, teretanu ne bih li nasla nekog. Dok sam bila mladja i mnogo lepsa trudila sam se oko muskaraca i nijedan mi nije dao ono sto trenutno dobijam od jednog mladica koga placam. Da mi je ova pamet a one godine davno bi prestala da razmisljam sta drugi misle i radila sta zelim.

Mirjana

pre 6 godina

Ljudi, da li je moguce da ste vi u zivotu sretali samo te zene koje morate da vodite na vecere i kupujete skupe poklone, da biste dobili nesto?
Neka sutra crknem ako me to ikad kupi.

Nenad

pre 6 godina

(Samo da kazem, 13. maj 2017 13:37)
Pa stvar i jeste u tome da ulozimo sto manje a da dobijemo sto vise.
Necemo se "malo vise truditi" ako mozemo da se ne trudimo.

Arch Enemy

pre 6 godina

Prostitutke za razliku od kojekakvih seljanki koje glume ludilo i nivoe izuzetno cijenim i poštujem,to su žene kod kojih nema ,,mimikrije" i koje su mnoogo zanimljivije i zabavnije od ovih što sebe smatraju da su bogom date a sex i druženje sa njima su uvijek za pamćenje,iskustvo na ovu temu mi daje za pravo da se obratim na ovaj način pa neka misli ko šta hoće!

M

pre 6 godina

@Bane
To bi bilo fenomenalno!
Obda biste bar morali da se suočite sa realnim razlozima zašto ne uspevate da nađete devojke i zašto ne žele seks na jedno veče ili bez obaveza sa vama, umesto da sebe uljuljkujete u ideju da je to sve do para.
Potpuno podržavam inicijativu. Možda će doprineti da svi imamo mnogo bolje seksualno aktivne živote kad muškarci skontaju da žene nisu zamena za lutke na naduvavanje. ;)

@love

pre 6 godina

Nemam negativan stav prema prostituciji,cak je bolje platiti sex nego ga u vezi koristiti za manipulaciju. Uostalom,postoji od kad je svijeta i vijeka i to je nacin zivota. Stvar izbora.

L

pre 6 godina

Pa da. Da su sve devojke u fazonu da daju kome stignu, izgledaju atraktivno, ne ocekuju nikakvu vrstu obaveze ili postovanja i spremne su da ispunjavaju sve fantazije bez icega za uzvrat, jadni muskarci ne bi morali da placaju za sex.
(devojke gde ce vam dusa, 13. maj 2017 12:43)
Hahahah nasmeja me, ali skroz realno. Ispade da muškarce samo sex zanima u svakom trenutku.

Maka@

pre 6 godina

XY@ znam da je teško poverovati ali postoje muškarci ( i žene) sa iskrenom potrebom da pronađu "druga" nekog sa kime bi delili životne radosti i tuge. Sex jeste bitan , novac, moć i igre dominacije , ali šta muškarac( i žena) može uraditi samo za naznaku ljubavi i utehe e to je već nešto i kao žena mogu reći da onog trenutka kada mu vidiš pukotinu i kako je zaceljuješ ( i obrnuto on tvoje) to je jače od svake strasti i dominacije, a povrh svega besplatno .

jao

pre 6 godina

Nemoj posle da je neko pljuvao Soraju koja ima pola miliona evra u automobilima! Obogatila se zahvaljujući muškoj gluposti. Kad vidim komentare, žao mi je što nikad nisam gledala muskarce kroz novac, trebalo je. Kakve stavove imate o ženama, treba da vas deru!

Koala

pre 6 godina

Neverovatno mi je kako svi govore o plaćanju ženama i u vezi i van nje a niko ne pominje investiciju onog najvažnijeg, a to je vreme!
Novac je da se troši, ali vreme je skupo i osećaj besmisla ako ne uspeš.
Usput ženama ne moraš da plaćas, to je vaš izbor.