Pravila za dobar ulov: Ovo je tajna žena koje nikada ne završe sa lošim muškarcima

Sreda, 24.05.2017.

13:32

Izvor: Super žena

Pravila za dobar ulov: Ovo je tajna žena koje nikada ne završe sa lošim muškarcima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

hmm...

pre 6 godina

pitaju se perspektivni sta pruzaju takve zene?
ako nisu udaraljke klasicne, obicno su obrazovane, nacitane, govore neke strane jezike, imaju IQ veci od tostera, samostalne su (znaci umeju da doliju ulje i upale auto na kablove - na to se vi lozite), kuvaju, imale su mladje od sebe o kojima se staraju pa skupljanje vasih carapa dozivljavaju kao svakodnevnu zabavu, imaju mnogo dobru platu i ne treba im muskarac da mu se nakace na kicmu.
treba im partner.
to sto ste vi svi zaglavljeni na svojim slepim zivotnim kolosecima vam ne daje pravo da ja moram da spustam kriterijume.

Maxx

pre 6 godina

Kako ovo sve zvuci surovo i proracunato. Gde je ljubav, u kanti za smece izgleda.. Zaboravljate da se i muskarac pita i ja ne vidim sta ce bilo kome ovakva zena. Meni licno treba zena koja ce mi biti prijatelj, drug, zivotna saputnica, ljubav , strast naravno.. a ne neko proracunato bice koje ce da mi rasturi porodicu cim naidjemo na prrvu pravu prepreku u zivotu. Moje dame ne valja vam posao. Nije zivot tako prost. Ja ako cu da placam, ja cu da placam svaki put drugu, mladju , lepsu crnu , plavu i td... A ne zelim to zaista.

Tanja

pre 6 godina

@Evo mene nosim ga u ruci: ako takve kvalitete tražite oženite ženu sa četiri razreda osnovne iz neke teške vuko... Treba da shvatite da je 21. vek. Žene nisu iste, muškarci nisu isti. Vi ste ostali da živite u nekim prošlim vremenima, a kažu nije dobro živeti u prošlosti. Možda vama zvuči surovo, ali stanje na terenu jeste takvo da je ženama omogućilo da b i r a j u. Znam, ne sviđa vam se to, vi biste da dobijete i jare i pare, i smernu, blah, blah sve što ste nabrojali, ali da je doooobra u krevetu, da je makar lepuškasta, da radi i zarađuje (neće valjda vama na grbači da bude)...E pa takva je završla više od četiri razreda osnovne i ima par klikera u glavi, pa eto, ničim izazvano, postavlja uslove - vama.

LaleGator

pre 6 godina

Bez šekiracije
ovo važi za oba pola!

Problemi nastaju kada neko od suprotnog pola očekuje više nego što i sam može da pruži!

strasno

pre 6 godina

Jok, nego treba da prihvati prvog koji naiđe, pa makar bio nasilan, iskompleksiran, pijandura ili lenština. Šta je s vama?! Popalili ste se, pogodilo vas je to što žena treba i mora da odabere ove osobine, koje su inače, normalne i poželjne kod oba pola. Ne, nego će da bude s kim god, samo da jadna ne bi bila sama?! Ne kapiram logiku komentatora, stvarno...

Sve koje su taktizirale su se poudavale itekako dobro. One mučenice koje su se udavale "da ne budu same" ili iz ljubavi prema nasilniku su se provele tako da čitamo o njima u crnoj hronici. A onda, kad joj se tako nešto desi, onda vičete "što nije birala"? Ni onda vam ne valja.

Ne znate šta hoćete, ali znate jedno - čim je žensko, znači da ne valja šta god da uradi.

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 16:16)

Pa ja o tome i govorim, to su sve spiskovi lepih želja i ništa više.
PS. "Viršla"? auuuuuu nizak udarac...

mrmlj

pre 6 godina

@(ljakse, 25. maj 2017 09:27)
takva zena kakvu si opisao ne zeli da "smuva veliku vecinu frajera" vec samo one koje vredi smuvati.
slicno vazi i za muskarce koji ispunjavaju te uslove.

@(pera, 25. maj 2017 10:06)
zavisi sta podrazumevas pod "normalnim muskarcem".
u sustini, ovi zahtevi (mada su zaista malo arogantno sroceni) se mogu svesti na to da ih partner postuje, da sa njim mogu imati otvorenu komunikaciju i da se partner trudi oko njih. ukoliko je to reciprocno, onda ne vidim ni jedan jedini razlog zbog cega bi to bilo nenormalno.

Batko

pre 6 godina

32 imam i nikada nisam imao vezu upravo iz ovih razloga.
Gledajuci neke likove kojima je pukla crna pogibija vidim koliko je meni lakse, tj. zdravije ziveti.
Valjda ce se pojaviti neka normalna, vaspitana..a do tada..

mala

pre 6 godina

@ Evo mene nosim ga u ruci - zapišite svoje želje, pa pronadjite. Ja sam svog muškarca pronašla, i više sam nego srećna sa njim. Kao što rekoh, sličan se sličnom raduje. A moji kvaliteti su za njega i više nego dovoljni, pošto smo u srećnom braku 12 godina.
I nemoj da ga nosiš u ruci, da ne bi neka džukela pomislila da je viršla.

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 14:50)

E vidite gospođice-gospođo, kao što vi imate spisak lepiš želja tako i mi imamo da bude smerna, skromna, čestita, poštena,podređena muškarcu, da ga sluša i poštuje, da bude dobra majka deci, dobra domaćica, da zna da pristavi kost da se krčka, da uđe nevina u brak ili makar da se nije trošila u mladosti, da nezanoveta itd. Jel treba jopš? Daj mi samo pola i biću zadovoljan. Jednom rečju da prihvati patrijarhat i biće svi srećni a ove Holivudske balje**** ostaviti za sex i gtad.

Iracionalna kupivina

pre 6 godina

@zvez moja ti je prica bila da sam ja davala mnogo vise sto sam primala. Na kraju mi je moj bivsi kad smo dobili dete rekao: znam da me ti iskreno volis ali ja nemam vremena za to. I otisao. Ne brinite se za te sto se ovako ponašaju, takve znaju da taktiziraju. Koja god je znala taktiku nije ostala sama. Vole muskarce da se lome oko zena, vise nego ista. Obicne one koje su i najiskrenije uglavnom i ostanu same.

mala

pre 6 godina

Kakvi ste vi to muškarci? Vi, koji ostavljate ovakve otrovne komentare? Zašto vam smeta da žena traži muškarca koji ima samopouzdanja? Koji joj ne kaže da je voli, već to pokaže? Čije reči nisu prazna obećanja? Muškarca sa kojim sex nije ubijanje vremena? Koja traži da muškarac ima obrazovanje, karakter i duhovnu dubinu kao ona. I da, smatram i da ovakav muškarac treba da traži ovakvu ženu. Jer sličan se sličnom raduje, i ne treba pristajati na manje. Kao što napisah, bolje sam, nego u lošem društvu. Ljudi, tražite za sebe ono što vam srcu i duši prija. Život je kratak da ga trošite na pogrešne.

Jelena

pre 6 godina

E, zivote :) Sve se poremetilo. Muskarcima cudno sto danas moraju malo vise da se trude nego njihovi ocevi i u vezi i u braku, a zene ne znaju gde ce pre sa novostecenom emancipacijom. Obe strane izgubile kompas, se meni cini :D

matori

pre 6 godina

i onda ulove budalu.
postavlja se pitanje da li su i one spremne na sve nabrojane stavke...možda i postoje takve žene, ali u jako malom broju koji se meri promilima....

kraljica

pre 6 godina

Kad vi muški shvatite da ovo važi i treba da bude normalno za svako ljudsko biće, ne samo za žene, i da niko nije dužan da trpi ničiju bahatost i iživljavanja, onda nećete pisati ovakve komentare.

Marija

pre 6 godina

Апсолутна истина. Само, такви мушкарци су малобројни, а сада има и један мање који је расположив, јер је са мном. Како сам га нашла? Никако. Нашао је он мене :)

nekad ratni profiter a danas gradjevinski preduzimac

pre 6 godina

Nije im nikakav problem da budu same,i ne plaše se toga.

Momci pogresno ste razumeli tekst. Ja trenutno imam 3 ovakve. Vozim Audi A8 i ne podnosim napucane silikonke pa cak ni za seks. Doza prefinjenosti mora da postoji cak i da bi mi do kreveta dosle. Moze mi se. To su vam one fine doterane iz kojih izbija seksipil. Veoma atraktivne i na kraju ce me neka takva i dobiti kao premiju.

zastitimo decu

pre 6 godina

bolje zene da se bave decom ne svojim egom i izgledom. stopa vrsnjackog nasilja u skolama i broj samoubistava adolescenata nikada kao sada. zastitimo i pomozimo deci. dosta mi je da citam ovakve naslove o zenama, one su formirane osobe.

srBA

pre 6 godina

Imam sina za ženidbu, i njega učim da bude otprilike ovakav, znači siguran, u smislu smiren, koji je ne samo spreman da bude svojoj devojci oslonac, već da mu to bude čast, i da bude kulturan i lepog ponašanja, da sve preporuke bon-tona sprovodi, da ne priča puno ali da dela pravilno, da poštuje devojku, i ne samo nju već svakog čoveka da poštuje, da se trudi oko devojke da joj ugodi, npr. da joj otvara i pridrži vrata i od stana i od auta, i da bude iskren ako mu nešto smeta jer sve prećutano se kad tad raspravlja samo udebljano novim slojevima, i da ne žuri, takođe, i da u svakom sekundu bude spreman da živi sam ukoliko ne naiđe na osobu dostojnu svega lepog što joj može pružiti, ili ako ga osoba kojoj veruje izneveri. Tako da, sve važi recipročno i za muškarce i za žene, i ne smatram da je ovde bilo šta preterano. Jedino objašnjenje zašto ovde ima mnogo negativnih komentara vidim u razmaženosti maminih maza, nespremnih na požrtvovanje.

N3k0 tam0

pre 6 godina

Ne znam za ostale slucajeve, ali u mojoj siroj porodici ima par njih koje imaju ovakve slicne "tajne" pa su ostale same u 40- tim godinama... Ili su razvedeni i to njihovom krivicom (pouudano znam jer su teske osobe...) Muzevi pobegli od njih kao da ih zene kolju kuci... I da pitam te zene koje imaju ovoliko uslova, kriterijuma, zahteva... sta vi nudite???

Muški ugao

pre 6 godina

A u komentarima gomila nesigurnih, sebičnih i prostih koji se teše da će takve dame ostati same. Bolje sam nego u lošem društvu, čak i iz muškog ugla.

Јабучило

pre 6 godina

Оне остаре саме, без деце, окружене мачкама :-)
Овакви текстови стварају уседелице. Добијаш онолико колико вредиш, а понекад мораш бити спреман и на компромис.

pera

pre 6 godina

Tačno, takve žene ne završe sa lošim muškarcem. Zapravo, one završe ni sa jednim. Što i nije problem jer, kako piše, ne plaše se da budu same.

Znam gomilu ovakvih 30+ žena, sve su same i nijednom normalnom muškarcu ne pada na pamet da bude sa njima.

fjkfhufk

pre 6 godina

Žene u praksi od navedenog samo promenjuju korak broj jedan, ostalo sve ugađaju alaf muškarcima i nakraju kuknjava.
Da daju šansu manje sigurnim muškarcima koji su nesigurni samo pri par prvih konatkat možda ne bi toliko kukale kako su muškarci stoka.

Veličanstveni

pre 6 godina

Hahahah pa ovakve obicno I ostanu same , ili ih na kraju sutnu niko Ne voli da mu se non stop drobi za najmanju sitnicu , a jos bitnije sta to one imaju da ponude sto druge nemaju ...

nebo 2

pre 6 godina

mene interesuje osoba koja se ne krije iza "zenskih potreba".
koja ne trazi partnera iz pozicije mi zene - vi muskarci.

ova generalizivanja su na nivou pubertetlija koji zele da pokazu da imaju stav

ljakse

pre 6 godina

To sve moze i lako je ako spadas u grupu zena koja ima
1. Permanentno znacajan broj interesenata (privlacis pogled, bez problema mozes da "smuvas" veliku vecinu frajera..)
2. Imas dovoljno obrazovanja i vaspitanja da ne budes (da se ne ponasas) banalna.
3. Imas dobar posao, odnosno finansijsku nezavisnost

Za sve ostale je improvizovanje i prilagodjavanje. Najvaznije je da muskarac ne vidi (ne oseti) koliko si ocajna da ga zadrzis.

diskretni heroj

pre 6 godina

Posle se pitate sto ima sve vise gayeva i sto ima sve vise i vise usamljenih...

E pa upravo zbog ovih "zahteva"

Samo ste zaboravili da dodate da muskarac mora da ima i funkciju,novac i ono dole od 25 cm najmanje...

mala

pre 6 godina

Pravilo: bolje sama, nego u lošem društvu. I kada to prihvatiš, nadješ najboljeg mogućeg partnera. Važi i za muškarce, ne samo za žene.

mala

pre 6 godina

Pravilo: bolje sama, nego u lošem društvu. I kada to prihvatiš, nadješ najboljeg mogućeg partnera. Važi i za muškarce, ne samo za žene.

srBA

pre 6 godina

Imam sina za ženidbu, i njega učim da bude otprilike ovakav, znači siguran, u smislu smiren, koji je ne samo spreman da bude svojoj devojci oslonac, već da mu to bude čast, i da bude kulturan i lepog ponašanja, da sve preporuke bon-tona sprovodi, da ne priča puno ali da dela pravilno, da poštuje devojku, i ne samo nju već svakog čoveka da poštuje, da se trudi oko devojke da joj ugodi, npr. da joj otvara i pridrži vrata i od stana i od auta, i da bude iskren ako mu nešto smeta jer sve prećutano se kad tad raspravlja samo udebljano novim slojevima, i da ne žuri, takođe, i da u svakom sekundu bude spreman da živi sam ukoliko ne naiđe na osobu dostojnu svega lepog što joj može pružiti, ili ako ga osoba kojoj veruje izneveri. Tako da, sve važi recipročno i za muškarce i za žene, i ne smatram da je ovde bilo šta preterano. Jedino objašnjenje zašto ovde ima mnogo negativnih komentara vidim u razmaženosti maminih maza, nespremnih na požrtvovanje.

Muški ugao

pre 6 godina

A u komentarima gomila nesigurnih, sebičnih i prostih koji se teše da će takve dame ostati same. Bolje sam nego u lošem društvu, čak i iz muškog ugla.

pera

pre 6 godina

Tačno, takve žene ne završe sa lošim muškarcem. Zapravo, one završe ni sa jednim. Što i nije problem jer, kako piše, ne plaše se da budu same.

Znam gomilu ovakvih 30+ žena, sve su same i nijednom normalnom muškarcu ne pada na pamet da bude sa njima.

ljakse

pre 6 godina

To sve moze i lako je ako spadas u grupu zena koja ima
1. Permanentno znacajan broj interesenata (privlacis pogled, bez problema mozes da "smuvas" veliku vecinu frajera..)
2. Imas dovoljno obrazovanja i vaspitanja da ne budes (da se ne ponasas) banalna.
3. Imas dobar posao, odnosno finansijsku nezavisnost

Za sve ostale je improvizovanje i prilagodjavanje. Najvaznije je da muskarac ne vidi (ne oseti) koliko si ocajna da ga zadrzis.

mala

pre 6 godina

Kakvi ste vi to muškarci? Vi, koji ostavljate ovakve otrovne komentare? Zašto vam smeta da žena traži muškarca koji ima samopouzdanja? Koji joj ne kaže da je voli, već to pokaže? Čije reči nisu prazna obećanja? Muškarca sa kojim sex nije ubijanje vremena? Koja traži da muškarac ima obrazovanje, karakter i duhovnu dubinu kao ona. I da, smatram i da ovakav muškarac treba da traži ovakvu ženu. Jer sličan se sličnom raduje, i ne treba pristajati na manje. Kao što napisah, bolje sam, nego u lošem društvu. Ljudi, tražite za sebe ono što vam srcu i duši prija. Život je kratak da ga trošite na pogrešne.

kraljica

pre 6 godina

Kad vi muški shvatite da ovo važi i treba da bude normalno za svako ljudsko biće, ne samo za žene, i da niko nije dužan da trpi ničiju bahatost i iživljavanja, onda nećete pisati ovakve komentare.

Јабучило

pre 6 godina

Оне остаре саме, без деце, окружене мачкама :-)
Овакви текстови стварају уседелице. Добијаш онолико колико вредиш, а понекад мораш бити спреман и на компромис.

nebo 2

pre 6 godina

mene interesuje osoba koja se ne krije iza "zenskih potreba".
koja ne trazi partnera iz pozicije mi zene - vi muskarci.

ova generalizivanja su na nivou pubertetlija koji zele da pokazu da imaju stav

Veličanstveni

pre 6 godina

Hahahah pa ovakve obicno I ostanu same , ili ih na kraju sutnu niko Ne voli da mu se non stop drobi za najmanju sitnicu , a jos bitnije sta to one imaju da ponude sto druge nemaju ...

diskretni heroj

pre 6 godina

Posle se pitate sto ima sve vise gayeva i sto ima sve vise i vise usamljenih...

E pa upravo zbog ovih "zahteva"

Samo ste zaboravili da dodate da muskarac mora da ima i funkciju,novac i ono dole od 25 cm najmanje...

Jelena

pre 6 godina

E, zivote :) Sve se poremetilo. Muskarcima cudno sto danas moraju malo vise da se trude nego njihovi ocevi i u vezi i u braku, a zene ne znaju gde ce pre sa novostecenom emancipacijom. Obe strane izgubile kompas, se meni cini :D

Marija

pre 6 godina

Апсолутна истина. Само, такви мушкарци су малобројни, а сада има и један мање који је расположив, јер је са мном. Како сам га нашла? Никако. Нашао је он мене :)

Iracionalna kupivina

pre 6 godina

@zvez moja ti je prica bila da sam ja davala mnogo vise sto sam primala. Na kraju mi je moj bivsi kad smo dobili dete rekao: znam da me ti iskreno volis ali ja nemam vremena za to. I otisao. Ne brinite se za te sto se ovako ponašaju, takve znaju da taktiziraju. Koja god je znala taktiku nije ostala sama. Vole muskarce da se lome oko zena, vise nego ista. Obicne one koje su i najiskrenije uglavnom i ostanu same.

mala

pre 6 godina

@ Evo mene nosim ga u ruci - zapišite svoje želje, pa pronadjite. Ja sam svog muškarca pronašla, i više sam nego srećna sa njim. Kao što rekoh, sličan se sličnom raduje. A moji kvaliteti su za njega i više nego dovoljni, pošto smo u srećnom braku 12 godina.
I nemoj da ga nosiš u ruci, da ne bi neka džukela pomislila da je viršla.

N3k0 tam0

pre 6 godina

Ne znam za ostale slucajeve, ali u mojoj siroj porodici ima par njih koje imaju ovakve slicne "tajne" pa su ostale same u 40- tim godinama... Ili su razvedeni i to njihovom krivicom (pouudano znam jer su teske osobe...) Muzevi pobegli od njih kao da ih zene kolju kuci... I da pitam te zene koje imaju ovoliko uslova, kriterijuma, zahteva... sta vi nudite???

matori

pre 6 godina

i onda ulove budalu.
postavlja se pitanje da li su i one spremne na sve nabrojane stavke...možda i postoje takve žene, ali u jako malom broju koji se meri promilima....

strasno

pre 6 godina

Jok, nego treba da prihvati prvog koji naiđe, pa makar bio nasilan, iskompleksiran, pijandura ili lenština. Šta je s vama?! Popalili ste se, pogodilo vas je to što žena treba i mora da odabere ove osobine, koje su inače, normalne i poželjne kod oba pola. Ne, nego će da bude s kim god, samo da jadna ne bi bila sama?! Ne kapiram logiku komentatora, stvarno...

Sve koje su taktizirale su se poudavale itekako dobro. One mučenice koje su se udavale "da ne budu same" ili iz ljubavi prema nasilniku su se provele tako da čitamo o njima u crnoj hronici. A onda, kad joj se tako nešto desi, onda vičete "što nije birala"? Ni onda vam ne valja.

Ne znate šta hoćete, ali znate jedno - čim je žensko, znači da ne valja šta god da uradi.

fjkfhufk

pre 6 godina

Žene u praksi od navedenog samo promenjuju korak broj jedan, ostalo sve ugađaju alaf muškarcima i nakraju kuknjava.
Da daju šansu manje sigurnim muškarcima koji su nesigurni samo pri par prvih konatkat možda ne bi toliko kukale kako su muškarci stoka.

nekad ratni profiter a danas gradjevinski preduzimac

pre 6 godina

Nije im nikakav problem da budu same,i ne plaše se toga.

Momci pogresno ste razumeli tekst. Ja trenutno imam 3 ovakve. Vozim Audi A8 i ne podnosim napucane silikonke pa cak ni za seks. Doza prefinjenosti mora da postoji cak i da bi mi do kreveta dosle. Moze mi se. To su vam one fine doterane iz kojih izbija seksipil. Veoma atraktivne i na kraju ce me neka takva i dobiti kao premiju.

Tanja

pre 6 godina

@Evo mene nosim ga u ruci: ako takve kvalitete tražite oženite ženu sa četiri razreda osnovne iz neke teške vuko... Treba da shvatite da je 21. vek. Žene nisu iste, muškarci nisu isti. Vi ste ostali da živite u nekim prošlim vremenima, a kažu nije dobro živeti u prošlosti. Možda vama zvuči surovo, ali stanje na terenu jeste takvo da je ženama omogućilo da b i r a j u. Znam, ne sviđa vam se to, vi biste da dobijete i jare i pare, i smernu, blah, blah sve što ste nabrojali, ali da je doooobra u krevetu, da je makar lepuškasta, da radi i zarađuje (neće valjda vama na grbači da bude)...E pa takva je završla više od četiri razreda osnovne i ima par klikera u glavi, pa eto, ničim izazvano, postavlja uslove - vama.

LaleGator

pre 6 godina

Bez šekiracije
ovo važi za oba pola!

Problemi nastaju kada neko od suprotnog pola očekuje više nego što i sam može da pruži!

zastitimo decu

pre 6 godina

bolje zene da se bave decom ne svojim egom i izgledom. stopa vrsnjackog nasilja u skolama i broj samoubistava adolescenata nikada kao sada. zastitimo i pomozimo deci. dosta mi je da citam ovakve naslove o zenama, one su formirane osobe.

mrmlj

pre 6 godina

@(ljakse, 25. maj 2017 09:27)
takva zena kakvu si opisao ne zeli da "smuva veliku vecinu frajera" vec samo one koje vredi smuvati.
slicno vazi i za muskarce koji ispunjavaju te uslove.

@(pera, 25. maj 2017 10:06)
zavisi sta podrazumevas pod "normalnim muskarcem".
u sustini, ovi zahtevi (mada su zaista malo arogantno sroceni) se mogu svesti na to da ih partner postuje, da sa njim mogu imati otvorenu komunikaciju i da se partner trudi oko njih. ukoliko je to reciprocno, onda ne vidim ni jedan jedini razlog zbog cega bi to bilo nenormalno.

Maxx

pre 6 godina

Kako ovo sve zvuci surovo i proracunato. Gde je ljubav, u kanti za smece izgleda.. Zaboravljate da se i muskarac pita i ja ne vidim sta ce bilo kome ovakva zena. Meni licno treba zena koja ce mi biti prijatelj, drug, zivotna saputnica, ljubav , strast naravno.. a ne neko proracunato bice koje ce da mi rasturi porodicu cim naidjemo na prrvu pravu prepreku u zivotu. Moje dame ne valja vam posao. Nije zivot tako prost. Ja ako cu da placam, ja cu da placam svaki put drugu, mladju , lepsu crnu , plavu i td... A ne zelim to zaista.

hmm...

pre 6 godina

pitaju se perspektivni sta pruzaju takve zene?
ako nisu udaraljke klasicne, obicno su obrazovane, nacitane, govore neke strane jezike, imaju IQ veci od tostera, samostalne su (znaci umeju da doliju ulje i upale auto na kablove - na to se vi lozite), kuvaju, imale su mladje od sebe o kojima se staraju pa skupljanje vasih carapa dozivljavaju kao svakodnevnu zabavu, imaju mnogo dobru platu i ne treba im muskarac da mu se nakace na kicmu.
treba im partner.
to sto ste vi svi zaglavljeni na svojim slepim zivotnim kolosecima vam ne daje pravo da ja moram da spustam kriterijume.

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 14:50)

E vidite gospođice-gospođo, kao što vi imate spisak lepiš želja tako i mi imamo da bude smerna, skromna, čestita, poštena,podređena muškarcu, da ga sluša i poštuje, da bude dobra majka deci, dobra domaćica, da zna da pristavi kost da se krčka, da uđe nevina u brak ili makar da se nije trošila u mladosti, da nezanoveta itd. Jel treba jopš? Daj mi samo pola i biću zadovoljan. Jednom rečju da prihvati patrijarhat i biće svi srećni a ove Holivudske balje**** ostaviti za sex i gtad.

Batko

pre 6 godina

32 imam i nikada nisam imao vezu upravo iz ovih razloga.
Gledajuci neke likove kojima je pukla crna pogibija vidim koliko je meni lakse, tj. zdravije ziveti.
Valjda ce se pojaviti neka normalna, vaspitana..a do tada..

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 16:16)

Pa ja o tome i govorim, to su sve spiskovi lepih želja i ništa više.
PS. "Viršla"? auuuuuu nizak udarac...

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 14:50)

E vidite gospođice-gospođo, kao što vi imate spisak lepiš želja tako i mi imamo da bude smerna, skromna, čestita, poštena,podređena muškarcu, da ga sluša i poštuje, da bude dobra majka deci, dobra domaćica, da zna da pristavi kost da se krčka, da uđe nevina u brak ili makar da se nije trošila u mladosti, da nezanoveta itd. Jel treba jopš? Daj mi samo pola i biću zadovoljan. Jednom rečju da prihvati patrijarhat i biće svi srećni a ove Holivudske balje**** ostaviti za sex i gtad.

nekad ratni profiter a danas gradjevinski preduzimac

pre 6 godina

Nije im nikakav problem da budu same,i ne plaše se toga.

Momci pogresno ste razumeli tekst. Ja trenutno imam 3 ovakve. Vozim Audi A8 i ne podnosim napucane silikonke pa cak ni za seks. Doza prefinjenosti mora da postoji cak i da bi mi do kreveta dosle. Moze mi se. To su vam one fine doterane iz kojih izbija seksipil. Veoma atraktivne i na kraju ce me neka takva i dobiti kao premiju.

zastitimo decu

pre 6 godina

bolje zene da se bave decom ne svojim egom i izgledom. stopa vrsnjackog nasilja u skolama i broj samoubistava adolescenata nikada kao sada. zastitimo i pomozimo deci. dosta mi je da citam ovakve naslove o zenama, one su formirane osobe.

pera

pre 6 godina

Tačno, takve žene ne završe sa lošim muškarcem. Zapravo, one završe ni sa jednim. Što i nije problem jer, kako piše, ne plaše se da budu same.

Znam gomilu ovakvih 30+ žena, sve su same i nijednom normalnom muškarcu ne pada na pamet da bude sa njima.

Јабучило

pre 6 godina

Оне остаре саме, без деце, окружене мачкама :-)
Овакви текстови стварају уседелице. Добијаш онолико колико вредиш, а понекад мораш бити спреман и на компромис.

N3k0 tam0

pre 6 godina

Ne znam za ostale slucajeve, ali u mojoj siroj porodici ima par njih koje imaju ovakve slicne "tajne" pa su ostale same u 40- tim godinama... Ili su razvedeni i to njihovom krivicom (pouudano znam jer su teske osobe...) Muzevi pobegli od njih kao da ih zene kolju kuci... I da pitam te zene koje imaju ovoliko uslova, kriterijuma, zahteva... sta vi nudite???

Veličanstveni

pre 6 godina

Hahahah pa ovakve obicno I ostanu same , ili ih na kraju sutnu niko Ne voli da mu se non stop drobi za najmanju sitnicu , a jos bitnije sta to one imaju da ponude sto druge nemaju ...

diskretni heroj

pre 6 godina

Posle se pitate sto ima sve vise gayeva i sto ima sve vise i vise usamljenih...

E pa upravo zbog ovih "zahteva"

Samo ste zaboravili da dodate da muskarac mora da ima i funkciju,novac i ono dole od 25 cm najmanje...

Marija

pre 6 godina

Апсолутна истина. Само, такви мушкарци су малобројни, а сада има и један мање који је расположив, јер је са мном. Како сам га нашла? Никако. Нашао је он мене :)

matori

pre 6 godina

i onda ulove budalu.
postavlja se pitanje da li su i one spremne na sve nabrojane stavke...možda i postoje takve žene, ali u jako malom broju koji se meri promilima....

kraljica

pre 6 godina

Kad vi muški shvatite da ovo važi i treba da bude normalno za svako ljudsko biće, ne samo za žene, i da niko nije dužan da trpi ničiju bahatost i iživljavanja, onda nećete pisati ovakve komentare.

Maxx

pre 6 godina

Kako ovo sve zvuci surovo i proracunato. Gde je ljubav, u kanti za smece izgleda.. Zaboravljate da se i muskarac pita i ja ne vidim sta ce bilo kome ovakva zena. Meni licno treba zena koja ce mi biti prijatelj, drug, zivotna saputnica, ljubav , strast naravno.. a ne neko proracunato bice koje ce da mi rasturi porodicu cim naidjemo na prrvu pravu prepreku u zivotu. Moje dame ne valja vam posao. Nije zivot tako prost. Ja ako cu da placam, ja cu da placam svaki put drugu, mladju , lepsu crnu , plavu i td... A ne zelim to zaista.

Muški ugao

pre 6 godina

A u komentarima gomila nesigurnih, sebičnih i prostih koji se teše da će takve dame ostati same. Bolje sam nego u lošem društvu, čak i iz muškog ugla.

fjkfhufk

pre 6 godina

Žene u praksi od navedenog samo promenjuju korak broj jedan, ostalo sve ugađaju alaf muškarcima i nakraju kuknjava.
Da daju šansu manje sigurnim muškarcima koji su nesigurni samo pri par prvih konatkat možda ne bi toliko kukale kako su muškarci stoka.

mala

pre 6 godina

Kakvi ste vi to muškarci? Vi, koji ostavljate ovakve otrovne komentare? Zašto vam smeta da žena traži muškarca koji ima samopouzdanja? Koji joj ne kaže da je voli, već to pokaže? Čije reči nisu prazna obećanja? Muškarca sa kojim sex nije ubijanje vremena? Koja traži da muškarac ima obrazovanje, karakter i duhovnu dubinu kao ona. I da, smatram i da ovakav muškarac treba da traži ovakvu ženu. Jer sličan se sličnom raduje, i ne treba pristajati na manje. Kao što napisah, bolje sam, nego u lošem društvu. Ljudi, tražite za sebe ono što vam srcu i duši prija. Život je kratak da ga trošite na pogrešne.

mala

pre 6 godina

Pravilo: bolje sama, nego u lošem društvu. I kada to prihvatiš, nadješ najboljeg mogućeg partnera. Važi i za muškarce, ne samo za žene.

Iracionalna kupivina

pre 6 godina

@zvez moja ti je prica bila da sam ja davala mnogo vise sto sam primala. Na kraju mi je moj bivsi kad smo dobili dete rekao: znam da me ti iskreno volis ali ja nemam vremena za to. I otisao. Ne brinite se za te sto se ovako ponašaju, takve znaju da taktiziraju. Koja god je znala taktiku nije ostala sama. Vole muskarce da se lome oko zena, vise nego ista. Obicne one koje su i najiskrenije uglavnom i ostanu same.

Batko

pre 6 godina

32 imam i nikada nisam imao vezu upravo iz ovih razloga.
Gledajuci neke likove kojima je pukla crna pogibija vidim koliko je meni lakse, tj. zdravije ziveti.
Valjda ce se pojaviti neka normalna, vaspitana..a do tada..

ljakse

pre 6 godina

To sve moze i lako je ako spadas u grupu zena koja ima
1. Permanentno znacajan broj interesenata (privlacis pogled, bez problema mozes da "smuvas" veliku vecinu frajera..)
2. Imas dovoljno obrazovanja i vaspitanja da ne budes (da se ne ponasas) banalna.
3. Imas dobar posao, odnosno finansijsku nezavisnost

Za sve ostale je improvizovanje i prilagodjavanje. Najvaznije je da muskarac ne vidi (ne oseti) koliko si ocajna da ga zadrzis.

srBA

pre 6 godina

Imam sina za ženidbu, i njega učim da bude otprilike ovakav, znači siguran, u smislu smiren, koji je ne samo spreman da bude svojoj devojci oslonac, već da mu to bude čast, i da bude kulturan i lepog ponašanja, da sve preporuke bon-tona sprovodi, da ne priča puno ali da dela pravilno, da poštuje devojku, i ne samo nju već svakog čoveka da poštuje, da se trudi oko devojke da joj ugodi, npr. da joj otvara i pridrži vrata i od stana i od auta, i da bude iskren ako mu nešto smeta jer sve prećutano se kad tad raspravlja samo udebljano novim slojevima, i da ne žuri, takođe, i da u svakom sekundu bude spreman da živi sam ukoliko ne naiđe na osobu dostojnu svega lepog što joj može pružiti, ili ako ga osoba kojoj veruje izneveri. Tako da, sve važi recipročno i za muškarce i za žene, i ne smatram da je ovde bilo šta preterano. Jedino objašnjenje zašto ovde ima mnogo negativnih komentara vidim u razmaženosti maminih maza, nespremnih na požrtvovanje.

mala

pre 6 godina

@ Evo mene nosim ga u ruci - zapišite svoje želje, pa pronadjite. Ja sam svog muškarca pronašla, i više sam nego srećna sa njim. Kao što rekoh, sličan se sličnom raduje. A moji kvaliteti su za njega i više nego dovoljni, pošto smo u srećnom braku 12 godina.
I nemoj da ga nosiš u ruci, da ne bi neka džukela pomislila da je viršla.

Tanja

pre 6 godina

@Evo mene nosim ga u ruci: ako takve kvalitete tražite oženite ženu sa četiri razreda osnovne iz neke teške vuko... Treba da shvatite da je 21. vek. Žene nisu iste, muškarci nisu isti. Vi ste ostali da živite u nekim prošlim vremenima, a kažu nije dobro živeti u prošlosti. Možda vama zvuči surovo, ali stanje na terenu jeste takvo da je ženama omogućilo da b i r a j u. Znam, ne sviđa vam se to, vi biste da dobijete i jare i pare, i smernu, blah, blah sve što ste nabrojali, ali da je doooobra u krevetu, da je makar lepuškasta, da radi i zarađuje (neće valjda vama na grbači da bude)...E pa takva je završla više od četiri razreda osnovne i ima par klikera u glavi, pa eto, ničim izazvano, postavlja uslove - vama.

Jelena

pre 6 godina

E, zivote :) Sve se poremetilo. Muskarcima cudno sto danas moraju malo vise da se trude nego njihovi ocevi i u vezi i u braku, a zene ne znaju gde ce pre sa novostecenom emancipacijom. Obe strane izgubile kompas, se meni cini :D

Evo mene nosim ga u ruci.

pre 6 godina

(mala, 25. maj 2017 16:16)

Pa ja o tome i govorim, to su sve spiskovi lepih želja i ništa više.
PS. "Viršla"? auuuuuu nizak udarac...

nebo 2

pre 6 godina

mene interesuje osoba koja se ne krije iza "zenskih potreba".
koja ne trazi partnera iz pozicije mi zene - vi muskarci.

ova generalizivanja su na nivou pubertetlija koji zele da pokazu da imaju stav

hmm...

pre 6 godina

pitaju se perspektivni sta pruzaju takve zene?
ako nisu udaraljke klasicne, obicno su obrazovane, nacitane, govore neke strane jezike, imaju IQ veci od tostera, samostalne su (znaci umeju da doliju ulje i upale auto na kablove - na to se vi lozite), kuvaju, imale su mladje od sebe o kojima se staraju pa skupljanje vasih carapa dozivljavaju kao svakodnevnu zabavu, imaju mnogo dobru platu i ne treba im muskarac da mu se nakace na kicmu.
treba im partner.
to sto ste vi svi zaglavljeni na svojim slepim zivotnim kolosecima vam ne daje pravo da ja moram da spustam kriterijume.

strasno

pre 6 godina

Jok, nego treba da prihvati prvog koji naiđe, pa makar bio nasilan, iskompleksiran, pijandura ili lenština. Šta je s vama?! Popalili ste se, pogodilo vas je to što žena treba i mora da odabere ove osobine, koje su inače, normalne i poželjne kod oba pola. Ne, nego će da bude s kim god, samo da jadna ne bi bila sama?! Ne kapiram logiku komentatora, stvarno...

Sve koje su taktizirale su se poudavale itekako dobro. One mučenice koje su se udavale "da ne budu same" ili iz ljubavi prema nasilniku su se provele tako da čitamo o njima u crnoj hronici. A onda, kad joj se tako nešto desi, onda vičete "što nije birala"? Ni onda vam ne valja.

Ne znate šta hoćete, ali znate jedno - čim je žensko, znači da ne valja šta god da uradi.

mrmlj

pre 6 godina

@(ljakse, 25. maj 2017 09:27)
takva zena kakvu si opisao ne zeli da "smuva veliku vecinu frajera" vec samo one koje vredi smuvati.
slicno vazi i za muskarce koji ispunjavaju te uslove.

@(pera, 25. maj 2017 10:06)
zavisi sta podrazumevas pod "normalnim muskarcem".
u sustini, ovi zahtevi (mada su zaista malo arogantno sroceni) se mogu svesti na to da ih partner postuje, da sa njim mogu imati otvorenu komunikaciju i da se partner trudi oko njih. ukoliko je to reciprocno, onda ne vidim ni jedan jedini razlog zbog cega bi to bilo nenormalno.

LaleGator

pre 6 godina

Bez šekiracije
ovo važi za oba pola!

Problemi nastaju kada neko od suprotnog pola očekuje više nego što i sam može da pruži!