Lepota žene

Da li ste znali: Ulje savršeno skida šminku

Iako se holivudski šminker Šu Uemura još 1960. godine proslavio uljem za skidanjem šminke, ono je tek sada postalo popularno.

Subota, 23.05.2015.

13:04

Izvor: Novosti

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Za razliku od losiona i maramica koje deluju agresivno na koži, ulje je čisti nežno, ali temeljno, čakivodootpornu šminku. Osim toga, jednostavno se koristi.

Nanesiteulje za skidanje šminke na suvo ili vlažno lice(pročitajtenauputstvu)inežnoga umasirajteprstima da bisešminkarastopila.Frotirskurukavicuilipeškirpokvasitetoplomvodom, paprislonitenalicedaseulje apsorbuje u kožu i očisti pore, a zatimkružnimpokretimaskiniteostatkešminkeiulja.

Savet plus: Odlična alternativa je prirodno, hladno ceđeno maslinovo ulje. Nanesite kap do dve na komad vate ili na tufer, pa nežno prelazite preko očiju, usana i lica dok ne očistite sve tragove. Osim što brzo i lako skida šminku, neguje i lice, a posebno se preporučuje za suvu kožu.

Izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare