Lepota žene

Miranda Ker: "Tajna lepote je u ruži i kokosu"

U ishrani svakodnevno koristim ulje od kokosa, koje je zaslužno za lepu kožu i liniju, a uljem ruže se redovno negujem. Vodim računa o tome šta jedem, objašnjava u svojoj knjizi model Miranda Ker.

Ponedeljak, 27.07.2015.

13:32

Izvor: Novosti

Default images
foto: Splash

Podeli:

Bivši Viktorijin anđeo i pobornica zdravog načina života Miranda Ker, ruši predrasude o modelima koji se izgladnjuju. U svojoj knjizi "Treasure Yourself" govori o važnosti prihvatanja sebe, skladu uma, duha i tela. Ljubav prema prirodnim proizvodima pretočila je u kozmetičku liniju "Kora Organics", čiji su glavni sastojci noni, čudesna biljka iz Polinezije prepuna minerala i vitamina i ulje ruže bogato vitaminima A i E.

"U ishrani svakodnevno koristim ulje od kokosa, koje je zaslužno za lepu kožu i liniju, a uljem ruže se redovno negujem. Vodim računa o tome šta jedem, dan počinjem limunovim sokom, frapeom od voća i povrća u koji dodajem razne bobice i kakao. Za ručak kombinujem zeleno povrće s ribom ili piletinom, jedem voće bogato aminokiselinama, kao što je bobičasto. Pijem različite vrste biljnih čajeva i sok od noni biljke. Između obroka jedem mafine od borovnica, crnu čokoladu, sirovo povrće i orašaste plodove. Umereno vežbam, jogu i pilates radim svaki drugi dan, a povremeno i džogiram", kaže zanosna manekenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare